Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Wargmåne berättar om sin grund och varför den i mer än 30 år har hållit henne på den “Nyandliga vägen”

0

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
Köp boken här:
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

 

Tro, Hopp & Kärlek – Gästbloggare Wargmåne berättar om sin grund och varför den i mer än 30 år har hållit henne på den “Nyandliga vägen”

Wargmåne är dagens gästbloggare och hon delar här med sig av vad som i mer än 30 år har hållit henne på den “Nyandliga vägen”.
(Mer om hennes arbete längre ner)

 

Hej allesammans <3

För mig Är det inte så Viktigt att Berätta om allt jag Kan, Läst eller Vet, det kan iofs bli en egen Historia. När jag fick Äran att Gästblogga Här hos Vivi så funderade jag länge på Vad Jag Ville Förmedla – och det stannade i ”Tro, Hopp och Kärlek”.

Att bli den bästa versionen av sig själv

Jag Vill Berätta om Min Grund och Varför den har i mer än 30 år hållit mig på Den “Nyandliga vägen ” eller vad Vi Nu ska kalla den…

Som Rubriken förtäljer är det Min Starka Tro på Min och alla Människors Växande I sig Själva som tar mig fram på min Krokiga väg. Det Är den Största Belöningen av Dem Alla att Se att Någon Vill och arbetar med att Bli en Bättre Version av sig Själv Idag än va de Var Igår. Belöningen i Mig Själv Är Tillfreds ställdheten i detsamma.

Att Konstant Arbeta med det som Gör Mig Bättre – Och Vad det Är – Kan bara varje Individ komma fram till.

Icke dömande

Det var från Början Min önskan om att inte Bli Bedömd/Dömd av människors Okunskap om Vem Jag är – Att Inte bli bedömd för Hur jag ser ut eller mina tillkortakommanden – Utan för att Jag Ville Bli Sedd för Vem Jag Är – Inte vad jag Gör – För Mig Är det Kärlek att Se Vem Någon Är och inte fastna i någons Handlingar – och det Är En Träning som pågått i Hela mitt Liv. Och säkerligen i Ert också.

Jag har Prövats Så många gånger i att ha Tron, känna Hopp och vara i Kärlek till Människor, jag tror till och med att Jag Valt det Värsta emellanåt för att sättas på Prov – För att Verkligen Se om Min Tro, Mitt Hopp och Min Kärlek Kan Stanna Där och Åstadkomma något Bra – Oftast har det Gått Magiskt bra men Ibland Inte Alls, vilket Är helt ok, Vi pratade helt enkelt inte samma språk eller Värdesatte samma saker/energier eller delade samma Tro.

Att återvända för att healas

Jag har på senare år Återvänt till de situationerna i Mitt Inre – Sänt Kärlek Hopp och Tro Till dem I Förvissningen att det Blev exakt som det skulle och Vi Lärde oss Något av Varandra (Förhoppningsvis ).
Oftast får jag till Mig att det i Grund och botten är Förväntningar på Att Jag ska vara något De Önskar  . . . .
Och När Jag inte Är det kommer energier som Avund, Misstro ,Svartsjuka
Och kanske likadant I Mig ….

Det Är just Detta som Är Arbetet med att Bli Bättre.

Arbetet Är också att Låta andra Veta att De Vet detta lika Bra som Jag.

Att välja det goda och positiva ger hopp och kärlek

Jag dömer aldrig någon oavsett vad jag hört från Andra, utan jag Låter i Hopp och Kärlek Alla visa Vem de egentligen Är – Oftast Gör det gott, just för att många inte Känner att de får/ har Tilltro från Människor omkring sig och då är det Så Lätt att hamna i en Spiral av Negativitet.

När det Blir just Gott – uppstår en Magi som inte liknar något annat – det öppnas Dörrar Ända intill Själen och Hjärtat och Jag Känner Ända in i Min själ att Läkning och Helande Uppstår .
Både för Mig och De Jag Möter – Både därute i Livet och i Mitt Arbete på Tarotguiderna <3
Det Är den enda sanna Magin <3 – I Mitt Liv – Den Stora Belöningen

Att söka sin väg

Jag har som alla andra Sökt efter Min Plattform – Sökt efter Vem Jag Är
men jag Återkommer ständigt till Att Vem Jag Är – Sitter uteslutande i Mitt Hjärta
Det handlar inte om Vad Jag tänker att Jag Är, för det ändrar sig konstant i Min Mentalkropp
Min Innersta essens Finns Bara därinne i Min Själs Boning och Kan inte “tänkas fram”.

Just Där – Sitter Min Tro och Ingen annanstans – När jag Alltid återvänder Till Mitt Hjärta
Det Där Hjärtat Är så Starkt kopplat Till Universums Hjärta – att Allt annat Förbleknar

Meditera Kontemplera Söka Inåt

Tro, hopp & kärlek

Där Finns Ingen Religion, Där Finns Bara Tro, Hopp och Kärlek
Detta har gjort att alla “Verktyg” jag haft genom Åren – Inte Längre Behövs
De Var bra att ha just där och då, för att få en “bild ” på Hur jag kunde Se på saker och ting, men var dock “bara ” verktyg”.

Och jag inser mer och mer att – Jobbet måste Göras Inom Mig och inte Utanför Mig.
Det Spelar ingen Roll Hur mycket Jag Kan Utan Hur mycket jag Gör/Är, Hur Hängiven jag Kan Vara Till Det Enkla, Till det Större Inom Mig och Min Connection Till Det Där stora Hjärtat som Vi Alla Tillhör oavsett vart Vi sätter Vår Tro. Då Sker Healing, Inte Bara Här och Nu utan Bakåt i Allting. . .

HänGiven…

När jag Är I Min Cirkel Omsluten av alla Energierna som en Enda Stor Varm Famn – så Mår Jag som Bäst
Där kan Jag Stanna / Vara i Hängivenhet.

Jag Låter Elementen Luft Eld Vatten och Jord Förenas med Fader Himmel Och Moder Jord och Då Är jag Helt Magiskt Där i Mitten Av Världen som Är Jag I Villkorslös Kärlek – Ingenting Stör, Ingenting Påverkar Mig, Ingenting kommer emellan Mig och Min Själ – Ju Oftare ju Starkare
Att Göra…De Enda Verktyg som Jag Behöver <3

Så Kära Läsare – Ni Är Älskade Från Det Där Fina Hjärtat – Det Är bara att Ta Emot – Om Ni Vill
Ingen Är förbisedd, Ingen Nonchaleras i den Energin Som Vill Vara där.

Arbeta Alltid med att Bli Bättre Idag, Än vad Du var igår – så Löser sig Allting – Till Det Bästa <3

Stor Varm Kram Från Mig <3

Här finns min sida på Tarotguiderna- Wargmåne 38#

Detta kan jag hjälpa dig med på Tarotguiderna:
Tarot, Tidigare liv, Hittar borttappade saker/djur, Medial Vägledning/utveckling.
OM MIG:
♦ Jobbat 30 år med andlighet, främst som Healer, Medium och Tarottolkare
♦ Jag visste redan som liten att det fanns andar guider och änglar omkring oss
♦ Jag kan hjälpa dig i livets vägskäl!
♦ Jag kallar mig Häxa och har ettåriga kurser i Livets Cirkel!
♦ Har haft otaliga kurser i Reiki , Meditation, Yoga och Häxtro.

Här ser du i schemat på tarotguiderna.se när jag jobbar.

Här finner du min blogg

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke