Lotta 47#

Änglatarot, Änglaorakelkort, Osho-Tarot, Kanaliserar Änglar/Guider, Djurkommunikation, Ängla-distanshealing, Cert. sorgbearbetare & ger stödjande samtal.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Lotta

Specialiserad på änglar. Lever och arbetar nära dem.
Gått kurs hos Doreen Virtue (Certifierad Ängla sfär läsare) & (Certifierad Änglakorts läsare).
♦ Gått  kurs hos Satyam Frank Hougen -Englagård (Leva med Änglar & Änglahealing)
Har videobloggen Änglarum – anglarum.tarotguiderna.se
Cert. sorgbearbetare – Erbjuder stödjande samtal vid sorg och förluster.

 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Diplomerad Tarot – Vivi Linde
Diplomerad Kanalisering – Vivi Linde
Certifierad sorgbearbetare – Sorginstitutet Stockholm, Susanne Nilsson
Certified Angel Realm Reader – Doreen Virtue (Certifierad Ängla sfär läsare)
Diplomerad hundmassör, Axelsons Animal School – Jessica Pelz
Certified Angel Card Reader Doreen Virtue (Certifierad Ängla korts läsare)
Glädjeinspiratör – Tina Rose (mental styllist)

Övriga utbildningar

Att leva med Änglar, Änglahealing – Englagård Livszentrum, Satyam Frank Hougen
Spirituell kurs – Pehr Trollsveden.
Friskvårdspedagog Örebro Folkhögskola
Djurkommunikation Ulrika Nykvist

Egna studier

Presentation

Jag förmedlar budskap från Änglarna med hjälp av Doreen Virtues Änglakort, jag kanaliserar Änglar och ger Änglahealing. Jag erbjuder stödjande samtal vid sorg, förlust eller något annat som är angeläget för dig att prata om. Jag lever med Änglarna, dem finns runtomkring oss alla hela tiden. Jag vet att dem hjälper oss, men vi måste be om deras hjälp. Jag försökte länge att motarbeta min medialitet, det jag kände och upplevde. 2010 var jag med om en fantastisk upplevelse med Änglar på Englagård Livszentrum. Jag kom i kontakt med Änglarna. Mitt motto är ”man blir aldrig blir fullärd” det finns alltid något mer att lära. Jag älskar kristaller och deras fantastiska egenskaper, jag bär dem med mig varje dag.

Övrigt

163 kommentarer

  • Jenny Larsson on

   Blir mitt liv bättre? Ge mig vägledning hur jag ska gå i mina projekt? Hur ska jag hjälpa min mamma må bättre?

   • Hej Jenny! Änglarnas budskap till dig är att du ska ta hand om dig själv. Var rädd om dig säger Änglarna. När du tar hand om dig själv och ser till att du mår bra då kan du också finnas för din mamma. Du kommer snart att se att det värsta är över och att ”situationen” får en lösning som är bra för alla inblandade. Ha tillit. Du är på rätt väg med dina projekt speciellt ett av dem och du vet vilket säger Änglarna och ler. Vi ger dig motivation och mod att fortsätta. Prata med oss be oss om hjälp så visar vi dig vilket som är ditt nästa steg. Kom i håg vi finns alltid hos dig.

  • Hej Lily! Änglarnas budskap till dig är att du är stark och modig under 2015 kommer du att våga ta steget och göra det du drömt om att göra en längre tid. Du behöver balansera arbete, relationer och fritid. Under året kommer du att göra en förändring i ditt arbetsliv, du kommer att trivas med dina nya arbetsuppgifter. Ditt mantra för 2015 är balans.

  • Hej Lily! 2015 är ditt år. Änglarna säger att du ska sätta ner foten, sätta gränser på ett kärleksfullt vis. Du vet vad du vill, Änglarna finns med dig och dem ber dig att ha tillit. Tro på dig själv, tro på dina beslut. Änglarna säger att du vet vad du ska göra. Ta första steget så möter dem upp dig och dem kommer att visa dig vägen och dem finns med dig hela tiden. Glöm inte av att prata med Änglarna dem ger dig all hjälp och stöd som du vill ha. Be om ett tecken från Änglarna så ska du få ett säger dem och ler kärleksfullt mot dig.

  • Cristina Eriksson on

   Hej! jag önskar vägledning av änglarna efter ett mycket tufft år, har de något budskap till mig? Tack på förhand <3

  • Hej Lotta!
   Vad kan jag säga mer än att både jag och min pojkvän behöver vägledning så att vi kan få lugn i vårt förhållande. Vår kärlek är stor.
   Vi har båda varit med om omvälvande saker som spökar för oss.
   Tacksam..:-)

  • Hej Patricia! Änglarna visar att kärleken kommer att blomstra i maj, juni det är lite tufft just nu men saker och ting kommer att läggas på plats, ge inte upp säger Änglarna. Jag ser ingen flytt för dig under första halvåret men i september ser det ut att kunna bli en flytt då finns möjligheter till att söka och få ett jobb som du länge drömt om. Var uppmärksam och se dina möjligheter. Gå efter din dröm, följ ditt hjärta sök det jobb du helst av allt vill ha säger Änglarna för du kommer att få jobbet du vill ha. Ekonomin blir bättre och bättre du kommer att se märkbara resultat redan i februari och mars. Det kommer in lite oförutsedda pengar som lägger grund till ekonomisk stabilitet för hela året.

  • Hej Anki! Änglarnas budskap till dig är att du ska rensa bort allt negativt i ditt liv, tänka positiva tankar förlåt dig själv behåll dem lärdomar som du fått i livet lämna resten. Du har en dröm säger änglarna något du vill göra låt inte oviktiga saker distrahera dig. Fokusera på det som är viktigt för dig var snäll mot dig själv. Låt 2015 bli det året då du sätter dig själv i det främsta rummet. Du är viktigast i ditt liv. Änglarna säger att du ska vara noga med vad du äter, att du ser till att sova tillräckligt och att du tar en promenad varje dag oavsett väder. Änglarna visar ditt hem där finns det mycket glädje och ännu mer väntas under 2015. Ett projekt knutet till ditt hem avslutas under 2015 det blir succé.

  • Hej Jane! Ja, och ganska snart i början av detta året och det är ditt livs kärlek. Det är den stora kärleken som du har väntat på. Det finns massor av romantiska änglar omkring dig. Du är redo för att möta kärleken. All lycka önskar jag dig. Änglarna dansar framför mig.

  • Hej Clara! Änglarnas budskap till dig är att du ska ta hand om dig, du har länge tänkt på att du skulle vilja träna, änglarna visar att träning är nyckel för att du ska må bra. Promenad varje dag säger dem det är viktigt gå ut i alla väder. Det är viktigt att komma utomhus en stund varje dag. Då klarnar tankarna. Ta hand om dig själv, Änglarna vill att du ska sätta dig själv i främsta rummet du är viktigast i ditt liv. Se till att du mår bra och låt inte andra få av hela dig. Du är värd det allra bästa du är värd att må bra. Be oss Änglar om hjälp, vi finns här du behöver bara be om vår hjälp så får du den. Vi är alltid med dig.

  • Hej Clara! Änglarnas budskap till dig är att du ska ta hand om dig, du har länge tänkt på att du skulle vilja träna, änglarna visar att träning är nyckel för att du ska må bra. Promenad varje dag säger dem det är viktigt gå ut i alla väder. Det är viktigt att komma utomhus en stund varje dag. Då klarnar tankarna. Ta hand om dig själv, Änglarna vill att du ska sätta dig själv i främsta rummet du är viktigast i ditt liv. Se till att du mår bra och låt inte andra få av hela dig. Du är värd det allra bästa du är värd att må bra. Be oss Änglar om hjälp, vi finns här du behöver bara be om vår hjälp så får du den. Vi är alltid med dig.

  • Hej Helena! Fortsätt framåt på den väg som du börjat gå. Änglarna säger att dem finns med dig du får den vägledning som du behöver. Det är dags att lämna en situation som inte längre ger dig något tillbaka utan där det bara är du som ger och ger. Änglarna säger till dig att inre frid kommer till dig när du ser det bästa hos dig själv och andra människor. 2015 kommer att bli ett bra år för dig. Kärleken kommer att blomstra.

  • Hej Marika! Änglarnas budskap till dig är att du ska rensa omkring dig och prioritera det som är viktigast i ditt liv och det är du. Motivation och inspiration kommer till dig när du fokuserar på din hälsa och ditt välmående. Se till att få tillräckligt med sömn, ut och rör på dig varje dag oavsett väder, dina tankar blir klarare när du vistas utomhus. 2015 blir det året då du kommer att sätta dig själv i främsta rummet. Du är värd att må bra. När du mår bra säger Änglarna, ja då kan du göra precis vad du vill.

 1. Jag behöver tröst, ty jag är själaledsen av många olika anledningar. Jag saknar sp många av mina nära så mycket att ibland vill jag oxå bli en ängel. God Jul på er!

  • Hej! Änglarnas budskap till dig är att du aldrig, aldrig, aldrig någonsin är ensam dina nära och kära finns runt omkring dig. Änglarna finns hos dig och din tid är långt ifrån kommen du har ett långt liv framför dig. Be Änglarna om hjälp, prata med dina anhöriga dem kommer att hjälpa dig att komma vidare. Ha tillit livet kommer att bli bättre du har så mycket att ge Änglarna kommer just nu till dig och ger dig healing ta emot deras kärlek.

  • Hej Magdalena! Du har gjort ett bra jobb år 2014 du har rensat bort sånt som inte längre har någon plats i ditt liv. Gamla dörrar har stängts nya öppnas. Du har börjat ta hand om dig själv och under 2015 kommer detta vara det viktigaste i ditt liv nämligen att du ska må bra på alla sätt. Änglarna säger att du ska ut och promenera varje dag, det är inte viktigt hur länge det viktigaste är att du kommer ut för du hör bättre vad Änglarna säger till dig då, dina tankar blir klarare. När du mår bra så mår andra människor i din närhet bra. Du är värd det allra bästa och Änglarna finns med dig hela tiden. Dem vill att du ska be dem om hjälp oftare.

 2. Hej!
  Jag skulle gärna ha ett budskap från änglarna. Gärna om mina försök att tyda änglakorten är på rätt väg eller om jag bara tror att jag gör rätt.

  Tack och god jul 🙂
  Katrin

  • Hej Katrin! Ja du är på rätt väg säger Änglarna, du ska fortsätta på din väg. Ha tillit du har inte bara förmågan att kunna tyda Änglakorten för dig själv du kan också hjälpa andra med korten. Lita på din intuition, korten talar till dig men du hör också vad Änglarna säger till dig så du både läser kort och kanaliserar Änglabudskap fortsätt med det dem vill att du pratar med dem.

  • Hej Kristina! Det finns mycket kärlek omkring dig, 2015 är ett kärleks år för dig! Det är mycket kärlek och känslor omkring dig. Änglarna säger att du ska försvara den du är och det du tror på men att du ska välja dina ”strider” det finns en relation i ditt liv som kommer att fördjupas. Ha tillit till dig och till din intuition. Bry dig om andra men glöm inte att du är viktigast i ditt liv.

  • Hej Monica! Änglarnas budskap till dig, du är aldrig ensam du är mycket älskad. Du är kärleksfull och kreativ. Under 2015 kommer du att lyssna ännu mer till dig hjärta och till det du vill. När du följer din intuition kan du uppfylla din dröm. Våga vara sann mot dig själv. Du är modig och du har kommit långt. Änglarnas budskap till dig är att stå upp för dig själv och för det som du tror på.

  • Hej Ingegerd! Änglarna säger att du ska ha tillit till livet. Allt är som det ska säger dem, Släpp din rädsla och oro. Det är många nya dörrar som kommer att öppnas för dig under 2015. Ta hand om dig själv och lyssna på dina behov vad du vill och vad du behöver. Du har många vänner som uppskattar dig, du är mycket älskad. Du kan be Änglarna om hjälp om du vaknar på natten, i fall du har svårt att somna om. Du har ett starkt skydd och många änglar finns omkring dig. Allt kommer att ordna sig säger Änglarna.

 3. carina sjöstrand on

  Vill gärna o ödmjukast få vägledning hur jag kan komma igenom en svår depression
  Hur ska jag göra

  • Hej! Änglarnas budskap till dig sök hjälp, sök professionell hjälp stå på dig det finns hjälp att få. Sänder ljus, kärlek och healing från Änglarna som alltid finns med dig och som kommer att finnas med dig under behandlingen. All kärlek till dig,

  • Hej Annica! I början av det här året kommer kärleken att blomstra i ditt liv. Änglarna säger att det här är passion som kommer in i ditt liv. Personen är antingen någon du känner eller någon som påminner om någon du haft en relation med tidigare. Tiden är mars, april men det kan gå fortare. Det här är kärlek! Änglarna säger att 2015 kommer att gå i kärlekens tecken för dig och din partner. All lycka.

  • Hej Marja! Änglarna säger att du ska ha tillit det du önskat kommer att ske fast kanske inte exakt så som du tror utan ännu bättre. Du är mycket älskad och omtyckt du har många personer i ditt liv som uppskattar dig för den du är. Fokusera på dem som ger dig något tillbaka. Änglarna pratar om något gräl någon konflikt som kommer att få sin lösning. Dem säger att du inte ska ge energi till det som du inte får något tillbaka från. 2015 blir ett år då du går din egen väg och gör det du vill.

  • Hej Behnaz! Änglarna har följande budskap till dig när det gäller kärlek. Det finns kärlek för dig men du behöver släppa taget om din förre detta. Det är dags att släppa taget. Ta hand om dig och se till att du mår bra. Under hösten 2015 kommer du åter att möta kärleken det blir på ett oväntat och underbart sätt och det blir på ett sätt som du aldrig upplevt förr. Änglarna säger när en dörr stängs öppnas en ny.

  • Hej Alexandra! Ja, han kommer att få syskon, Änglarna sänder ljus och kärlek till hela familjen. All lycka till er familj.

  • Hej Maria! Änglarnas budskap till dig ” Du vet vad du ska göra” Lyssna inåt, följ din institution. Var sann mot dig själv, stå upp för vad du tror på och visa vem du är. Du har kunskaper som andra människor har stor glädje att få ta del av. Ha tillit, Änglarna kommer att visa dig steg för steg vad du ska göra. Be Änglarna att dem visar dig tydliga tecken och följ dem. Du är på rätt väg säger Änglarna

  • Hej Ann! Änglarnas budskap till dig, släpp in mer glädje i ditt liv, vårda ditt inre barn, allt handlar inte om arbete. Balans är vad 2015 handlar om. Respektera dig själv och dina behov. Sätt dig själv i främsta rummet. Du är värd det allra bästa. Änglarna kommer med gåvor till dig, mer tid, motivation och inspiration så att du kan göra det du egentligen vill. Undvik energitjuvar.

 4. Anki Holmström on

  Efter ett väldigt tungt år både privat och med jobb behöver jag lite vägledning..
  Tack på förhand.
  God Jul!

  • Hej Anki! Änglarna säger att det värsta ligger bakom dig och att 2015 blir ett betydligt bättre år. Det har skett stora förändringar i ditt liv. Nya möjligheter kommer att öppnas för dig. Det är dags att släppa taget om det som inte längre är, i April händer något positivt på jobbfronten, ta chansen du kommer inte att ångra dig. När det gäller relationer kommer det in nya och en del gamla försvinner. Änglarna säger att det är som det ska. Allt är väl. Lev i Nuet och var tacksam för allt som finns just nu.

  • Hej Viveka! Änglarna säger att du ska se på saken från ett annat håll, dem säger att ett glas antingen kan vara halvfullt eller halvtomt. Var sann mot dig själv, lyssna till din intuition. Rensa bort alla negativa tankar och känslor. Välkomna in det nya 2015 blir ett år då du sätter dig själv i förarsättet. Du vet vad du vill och du kommer att gå ditt ditt hjärta vill.

  • Hej Karin! 2015 ett år då du kommer att lyckas! Det finns något ämne, kurs eller utbildning som du kommer att delta i. Det är ett ämne som intresserar dig och nu kommer du att lära dig mer. Dina kunskaper är inte bara till för dig själv, dem ska spridas vidare till andra människor. Tänk igenom saker och ting innan du fattar ett viktigt beslut det här året. Stå upp för den du är, det du tror på och våga visa vem du är men säger Änglarna tala kärleksfullt och välj dina ”strider” sätt gränser på ett kärleksfullt vis.

  • Hej Maria! Änglarna säger att du behöver spendera tid i tystnad så att du hör vad dem säger, gå gärna utomhus. Dem pratar med dig och i bland hör du vad dem säger i bland inte. Änglarna ler, dem säger att det sker eller kommer att ske en förändring i ditt liv omfamna den här förändringen. Saker och ting kommer att bli bättre. Våga ta bladet från munnen och säg ditt hjärtas mening. Du kan göra det du vill, ja du kan det säger Änglarna. Dem sänder ljus kärlek och skydd till dig.

  • Hej Susanne! Ge inte upp, Ha tillit och mod, tro på dig själv. 2015 blir ett år med många positiva förändringar för dig. Många nya möjligheter kommer till dig bla inom arbete. Ditt liv kommer att förändras, det är inte riktigt läge för alla förändringar ännu. Du kommer att få tecken som är tydliga och du kommer att veta när det är dags att agera. Lycka till!

 5. Vet inte om jag skriver på rätt ställe?
  Men vill till änglarna, om de kan säga något till mig? Vill det ska va spontant därför ingen fråga

  • Hej Therese! Änglarna säger att du ska ta hand om dig själv och se till att du mår bra på så vis kan du hjälpa dem som finns omkring dig för det är många som söker dig. Våga ta första steget och förverkliga din dröm. Det är dags nu! Be Änglarna om hjälp dem finns där för dig och dem kommer att visa dig vägen.

 6. Jag skulle vilja komma till änglarna o höra om de har något att berätta till/för mig. Vill inte ställa en fråga vill det ska va spontant så det som änglarna tycker att jag måste höra kommer fram

  • Hej Birgitta! Änglarna säger att det inte kommer att bli som du tänkt dig men att det inte är någon idé att försöka förstå. Det är som det är. Dem ber dig att se det positiva i denna situation. När du ser på saken från ett annat håll kommer du att inse att det finns mycket bra i det som händer. Du kommer att få en annan bättre möjlighet som kommer att få dig att trivas igen. Änglarna säger att det är din förtjänst och ingen annans att det blir så. Det är du som får det att hända. Lycka till!

  • Hej Inger! 2015 då du gör ett vägval, det är något annat som du vill göra, gör det säger Änglarna. Du är redo att följa ditt hjärtas dröm dem finns med dig. Du behöver aldrig någonsin oroa dig. Så länge du följer din intuition och gör det du helst av allt vill gör så finns vi Änglarna för dig. Dem finns hos dig dem ger dig stöd, skydd och vägledning.

  • Hej Tina! Bra idé du är på rätt väg. Du behöver dock lite mera tid ser att du kommer att starta upp ditt företag omkring augusti 2015. Det är för mycket som händer på en gång. skriv ner allt du vill göra på ett papper och ta sen ett steg i taget. Gör något litet varje dag. Lycka till!

 7. Marita Larsson on

  Jag undrar så över min ekonomi,,,har varit sjukskriven över 2 år och sänkt av f-jassan…vill snart inte va me längre så asjobbigt, speciellt idag…inte ens haft råd ge mina barnbarn något

  • Hej Marita! Det kommer att bli bättre! En oväntad möjlighet gör att din ekonomi kommer att förbättras. Tänk igenom saker och ting innan du agerar. Du har ett år framför dig då du kommer att se hur saker och ting faller på plats. Änglarna finns med dig och runt omkring dig. Dem ber dig att se allt du har i ditt liv just nu det är mer på väg in. Du kommer att se förändringar i din ekonomi under mars och april ha tillit.

  • Hej Susanna! Det finns en situation i ditt liv som är lite komplicerad du behöver kompromissa och vänta in rätt tidpunkt innan du agerar. På så vis får du det bästa resultatet av vad du önskar. Du har det som krävs, du kommer att lyckas. Änglarna säger att balans och eftertanke är bättre än att bara agera spontant. Du kommer att lyckas!

 8. Önskar gärna änglahealing för min sons högra öga där ärrbildning bildads efter en som de sa enkel operation att korrigera dold skelögdhet. Får du något budskap samtidigt så är det också välkommet.
  God Jul & tack!! 🙂

  • Hej Irmelin! sänder Änglahealing till din son, du får följande budskap från Änglarna säger att förlåtelse är nyckeln till inre frid och hälsa. Släpp taget om det förflutna nu.

 9. Jag har haft många tuffa år, o nu brister mitt hjärta! Min älskade vovve som stöttat mej är krasslig! Hur ska det gå!? Hon har varit min styrka! Kram

  • Hej Ingela! Tiden är inte inne ännu för din vovve, Ni kommer att ha glädje av varandra ett tag till. Din vovve och du är för alltid sammanlänkade både i detta liv men också i andevärlden. Njut av varje dag du får med din vovve. Änglarna säger att ni levt många liv innan det här livet.

 10. Jag har börjat öppna mej för andra sidan det är så intressant men jag är lite rädd fortfarande.
  Vad säger dom min medialitet vad kommer jag att arbeta med.Hur kommer mitt nästa år se ut kram ingela

  • Hej Ingela! Änglarna finns med dig hela tiden dem ger dig ljus och beskydd. Ha tillit säger dem. Du får hela tiden deras beskydd och stöd. Be Änglarna om vägledning så får du hjälp. Dem finns hos dig och dem väntar på att du ska prata med dem. Änglarna säger att massage, healing eller terapeut är arbeten som du passar för. Det viktigaste är att du följer ditt hjärta, då blir det alltid rätt säger Änglarna.

  • Hej Jenny! Änglarna säger att du redan har gjort väldigt mycket. Du kan hjälpa dina syskon genom att ta hand om dig själv. Saker och ting kommer att bli bättre men det kommer att ta lite tid. Allt är som det ska just nu även om det kanske inte verkar vara så. Ha tillit. Under 2015 kommer det att ske en positiv förändring. Änglarna säger att du ska leva här och nu. Var tacksam för allt som är bra i ditt liv. Allt kommer att ordna sig.

 11. Ber om kontakt/vägledning. Inga bitar är på plats i mitt liv och jag vet inte vart jag ska ta vägen…

  Evigt tacksam för hjälp! Mycket kärlek

  • Hej Lena! Lägg 2014 bakom dig säger Änglarna. Behåll lärdomar och kunskaper men lämna resten och gå vidare. Släpp taget om rädslor ha tillit det värsta är över 2015 blir ett mycket bättre år för dig. Änglarna pratar om överflöd, det kan komma i många olika former det handlar inte alltid om pengar. Jag ser idéer och möjligheter. Nya dörrar som öppnar sig för dig. Saker och ting ser väldigt bra ut. Änglarna ber dig att ha tålamod. Skriv ner en lista på saker som du vill ska ske under 2015 gör en långsiktig plan det kommer att löna sig. Tålamod är ett ord som dem upprepar om och om igen. Lyssna på din intuition och väg för och nackdelar innan du agerar.

  • Hej Katarina! Änglarna säger att du ska stå upp för vad du tror på och försvara dina värderingar, men välj dina ”strider” Du är den som leder och bestämmer i ditt liv låt ingen annan någonsin säga något annat. Du har sått frön och under 2015 kommer du att se resultat som är positiva i förändringar som du har gjort. Du upplever att det inte händer så mycket men det gör det säger Änglarna det händer hela tiden. Ha tillit allt ordnar sig till det allra bästa för både dig och andra i din närhet.

 12. Hej!
  Jag testar igen, vet inte om mitt tidigare inlägg kom med? Skulle vilja få ett budskap från änglarna. Känns som att jag vill ha en förändring men står och stampar på samma plats. När det gäller jobbet och relationen. Hur ser 2015 ut för mig? Hör de mig? Kan jag få ett tecken?

 13. Önskar alla en God fortsättning på det nya året, tackar för förtroendet och glädjen i att få möjlighet att vägleda med hjälp av Änglarna. Vill påminna om att vi inte siar på hemsidan och att detta erbjudande endast gällde julafton. Med vänliga hälsningar Lotta Kaliff

 14. Hej Lotta!
  Ordet tack räcker inte till när jag vill beskriva hur mycket våra fina samtal senaste tiden betytt för mig och min personliga utveckling. EN människa KAN verkligen göra skillnad här i världen och det GÖR du verkligen. Ditt lugna, glada och trevliga sätt har peppat och stärkt mig enormt när jag behövt det som mest och din vägledning är helt klockren!!! I världsklass, måste jag bara säga och jag rekommenderar dig varmt.
  Hjärtekram från Marianne

  • Hej Marianne!

   Tack för dina fina ord, dem värmer. Jag tackar för din feedback. Jag är glad och tacksam över att jag fått möjligheten att finnas där för dig i din utveckling. Önskar dig all lycka.

   Varma kramar från Lotta

 15. Erika timberg on

  Hej, min vovve Lennox somnade in igår och begravdes igår. Ca 3h efter att han somnade så förstod jag såg jag att det bara var ett skal kvar. Det var då jag kände honom. Nu har han varit hos mig sen dess. Jag ser han inte men jag känner av honom. Hans energi och tankar typ. Det sticker lite i benen där jag vet att han ligger:)) jag lovade honom att hans ”ika” alltid skulle finnas hos honom att han alltid skulle få vara hos miginnan han somnade<3 känns som att han fortfarande har sin trygghet i mig och att han fortfarande behöver mig. När ska han finna trygghet i sitt nya liv?? När ska änglarna hjälpa honom över? Vill att han ska veta hur mkt jag älskar honom och att han får komma till mig när han vill, han måste veta att jag inte e borta. Tack om du kan hjälpa mig<3 kan inte heller bearbeta min sorg när han inte känns borta.

 16. Hej Lotta!
  Har oro ångest och rädsla inom mig mer eller mindre varje dag. Kan änglarna ge mig något budskap idag? Mvh Helena

 17. Hej!

  Skickade en kommentar för någon vecka sedan men då den inte kom upp kanske det inträffade något fel, alternativt att jag skrev fel under mejladressen ifall något svar kom den vägen? testar nu en annan mejl (har flera stycken) och hoppas på svar den här gången då jag håller på att undra ihjäl mig!

  Ringde dig i oktober förra året och undrade lite generellt om min framtid. Då såg du mycket kärlek omkring mig och att ”detta” skulle ske i november. Pengar skulle inte heller vara några bekymmer, sade de, sade du.

  November kom och personen vi velat ha sade upp kontakten och sättet han gjorde det var det sista jag förväntat mig då jag själv dragit så mkt fina kort och hört andra som sett så mkt bra. Dessutom har min ekonomi nått botten och jag har tvingats låna av andra motvilligt.

  Ringde dig igen i december kring jul och där talade du om att vi har ett starkt band (vilket vi också har) men att han för stunden satt fast. Något med 10 förmedlades och du spekulerade att det kanske kunde innebära om 10 dagar så skulle han höra av sig till mig. December kom och gick, likaså januari, februari och nu är det snart mitten på mars och inget har fortfarande skett.

  Det är förundrande att trots alla ”fina budskap” (har inte bara ringt dig, har ringt andra som sett helt otroligt fina saker gällande både mig och mig och han och alldeles för tidigt tidsmässigt) så sker ingenting, och det är han som måste höra av sig till oss då vi redan gjort det så mycket innan och alltid fått svar som har känts som att han egentligen vill ha med oss att göra men inte pallar och så beter han sig avvisande.

  Du såg hur vi drömde om varandra och nog stämmer det på mig även om jag inte vet hur det är för honom. Vi har lite speciell relation och gud vad jag önskar att vi snart får kontakt 🙂 Om du minns samtalen och om du vill får du gärna berätta vad du får in nu, för jag håller som sagt på att undra ihjäl mig.

 18. Hej 🙂 tjejen med bio och popcorn här 😉 🙂 Jag sålde inget idag men det kändes bättre iaf 🙂

  • Lotta Kaliff on

   Hej! Du är på gång skönt att höra att du mår bättre. Vi hörs snart igen hoppas jag.
   Ta hand om dig tack för att du hörde av dig. Jag kikar in i morgon igen får vi se vad som har hänt Ha en fin dag i morgon

 19. Hej, mycket spännande läsning 🙂

  Vet ej riktigt vad jag ska skriva.

  Hoppas änglarna är med mig ♡
  Frid & kärlek till alla hoppas jag 😀

 20. Carola Ezelius on

  Hej Lotta!

  Jag talade med dig den 18/6 vid 20.00. Du sa någonting om tre st fyror i rad skulle visa mig på att änglarna finns med mig, I dag när jag sitter vid datorn för att uträtta ett ärende med banken så slutar siffrorna med tre fyror i rad, Du sa även att jag i dag skulle se en fågelfjäder när jag gick ut. Vid ett av tillfällena när jag var ute med hunden i regnet tittar jag plötsligt ner på gången där vi går och får se cirka sex små ungefär fem centimeter långa fågelfjädrar. Kände att jag vill berätta detta för dig. Tack för i går.
  Hälsningar
  Carola

 21. Hej! Jag skulle så gärna vilja ha kontakt med dig. Min syster har precis förlorat sin hund och mår så dåligt. Finns de något sätt att få kontat med hunden? Så hon känner någon tröst mvh emmelie

 22. Hej Lotta.
  Tack för samtalen med dig.
  Det du sagt har gjort mig lugnare.

  Jag trodde inte att jag skulle komma in på skolan men du sa att jag skulle komma in.
  Idag kom besked om att jag blivit antagen.
  Jag blev så glad.

  Hoppas nu att resten också ordnar sig.

  Tack!
  Lina

  • <3 Så glad för din skull, grattis. Du är på rätt väg. Ha tillit, Allt är som det ska just NU.

 23. Hej Lotta. Tack för alla samtal med dig som gjort mig stark i hjärtat. Tänk vad ett samtal kan göra en lugn. Nu ska bara resten falla på plats, det är segt, men det kommer att gå, mitt hjärta är stort till mannen. Dock är denna tystnad emellanåt lite jobbig och undrar när han hör av sig igen.
  Kram <3

  • Hej Siv! Tack för dina fina ord, du vet var jag finns om du behöver vägledning någon mer gång. Jag finns här för dig. Kramar från Lotta

 24. Hej Lotta. Pratade med dej förra veckan om hur det kommer att gå för mej och min exmake vi var tillsammans i 36 år innan skilsmässan gick igenom. Han ville på måndag kväll ha intim samvaro men efter det har han backat igen, igår sa han att han tänkt under veckan om han inte kan få känslor för mej igen men kom fram till att vi ska vara kompisar och inget annat, han sa också så sent som igår att han tyckte jag skulle åka till stan för att se hur män kommer att flockas runt mej, jag åkte in men det var inga som flockades runt mej. Idag sa han att han tyckte jag ska gå med på någon dejtingsida men jag är inte intresserad av detta för det är Bernt jag älskar. Jo han sa igår också att han kommer att börja dejta andra till hösten eller så. Undrar verkligen vad han vill och om det blir vi igen om det kan vara så att han inte vågar ge mej en chans till, jag är inte samma kvinna som skäller och gnäller på honom och jag vet inte om han ser det eller om han är rädd för att jag ska skälla på honom om han skulle komma tillbaka till mej igen? Tacksam för svar. Kram från Eva

 25. Hej Lotta!
  Jag ska ha tillit och positivt tänkande om killen som kommer höra av sig till mig som du sa. Citronfjärilen visade ju vad som komma skall 🙂 det känns så bra att få prata med dig och höra vad du får in. Tack och bamsekram från mig. Skriver till dig när han hört av sig. ?

 26. Min ängel, tack Skimrande Lotta för så givande samtal, det har gått så bra och lätt sedan vi prata första gången och din vägledning idag gör att jag hamnar tillbaka till mig själv och vad jag vill i den en förvirring, lyssna vad mitt livskall är och inte gå vägar som magen säger nej till. Du vet precis hur du skulle guida och är lyhörd och energier bara strålar igenom som healing i telefon. <3

  En strålande varm tack-kram till dig <3
  Jenny J

 27. Lotta Kaliff on

  Tack Jenny, det värmer mitt hjärta att du hamnat tillbaka i dig själv, jag önskar dig allt gott jag vet att du kommer att lyckas. Tack för din feedback, kram, Lotta

 28. Hej! Pratade med dig för ett par veckor sedan. (det var jag som meriterade och såg lite av min framtid) Kände nytt hopp efter samtal med dig att jag under cirka två års tid haft mycket emot mig. Men nu visar det sig att jag troligtvis inte kommer in på utbildningen, är reserv 63. Så nu känner jag mig vilsen igen, vet inte vad jag ska göra nu. Trodde att vändningen skulle komma nu. Kanske det är meningen den ska komma senare för mig, och inte nu till januari?
  Kram

 29. Hej Lotta
  Vill tacka för oerhört berikande och fina samtal vi haft. Vill tacka för hur du förmedlat de änglarna säger då jag fortfarande inte kan ta till mig de som kommer till mig. Nu har jag stängt 2015s dörr med kärlek och tillit och öppnar mig mot 2016 med samma känsla men också tanken och viljan att släppa taget och vara ännu mer i nuet utan tankar och funderingar på vad och varför, att också lita ännu mer på mig och min egen intuition och läggningar. TACK för allt, den värme du sänder är gudomlig och ger en sån skön lätt het i mitt hjärta. Mina böner består – att få möjlighet att uppleva kärlek i överflöd både i de inre och de yttre, att vara betydelsefull för mina betydelsefulla personer i balans, att få vara lycklig, smärtfri och fri i kärlek, hälsa och glädje. 1000 kärlek till dig fantastiska Lotta och ett fantastiskt 2016 till dig och din familj Kram Frida

  • Lotta Kaliff on

   Hej Frida, Tack så mycket. Önskar av hela mitt hjärta att 2016 ska bli i ett år i kärlekens tecken, för dig Frida Kram Lotta

 30. Hej Lotta,
  jag ser detta som ett tecken att jag hittade just hit i min sökning på nätet.
  Tack för att jag får möjligheten att skriva av mig..
  Sitter just nu och förstår inte varför jag sörjer mina bortgångna hästar så mycket fortfarande..
  Idag är det 20 år sedan mitt livs största kärlek kom in i familjen (det visste jag inte då att han skulle bli..) och jag la upp en bild om detta på Instagram..samtidigt som jag skrev en text så rann tårarna..igår när jag var ute och gick hände samma sak… och likadant när det kommer till min andra häst jag också förlorat.. Jag har varit hästlös i 1,5 år nu och jag känner mig halv. Beskyller mig själv för deras bortgång även om det är 4 år sedan med den första och 1,5 år sedan med den andre..
  Jag brukar aldrig gråta..men jag kan inte hjälpa detta. Jag vill så gärna hoppas och tro att de har det bra och tittar ner på mig ibland och saknar mig också..

 31. Hej jag undrar om hur min bror har det där uppe. Om det är något han vill säga mig? Och om hans exfru kommer låta oss träffa hans dotter snart? Och om jag kommer finna en partner i mitt liv. Känns som om jag gått i en dimma i ett par år nu. Tacksam för svar

 32. Hej Lotta!
  Lady är nu parad med Anton och vi hoppas på valpar runt 9 juni.
  Ang lägenheten så kan jag inte bo kvar pga allergier.
  Hoppas på att snart få en annan lägenhet.
  Kram Marika

 33. Lotta är Bäst ! Hon har klockrent prickat in de betydelsefulla i de jag behövt svar på.
  Henne sorgbearbetning kan jag garantera lyser igenom i samtalet och änglarnas närvaro gör alla samtal magiska. Med facit i handen stämmer de hon förmedlat sedan första kontakt januari 2015. Stor tacksamhet 🌞🙏🏻❤️

 34. Hej, Jag har ett änglabarn som jag ständigt känner skuld över..när vardagen kommer i mellan så kan det gå perioder utan att jag tänker på vad som hände. Har haft några tuffa år bakom mig och känner oftast att jag borde ge upp. Har jag en skyddsängel ? Är mitt änglabarn omkring mig ?

  taco på förhand

 35. Fina Lotta! Du är fantastisk. Positiv och tydlig. Man mår alltid bra efter att ha haft ett samtal med dej. Stor varm kram till dej från ”medberoende” <3

 36. Problem med sitt ex on

  Hej! Ville bara säga tack för samtalet för ett par veckor sedan. Healingen hjälpte och även själva samtalet. Jag gjorde som du sa och skrev ner på papper och nu har vi inte samma kontakt. Nån gång halkat tillbaka men då har jag känt som en ånger och att det var fel. Känner mig lättare och mer fri. Verkligen på tiden! Tack!

 37. Hej! Fick missfall i somras och väntar nu mitt tredje barn till sommaren. Är så rädd denna gång att något ska hända barnet och känner mig besviken efter missfallet. Hur kommer jag över det? Hade barnet som kom bort hunnit få någon själ? Är det samma själ som nu återvänt till min mage?

 38. TACK Lotta för din vägledning idag 🙏💕🙏💕🙏
  Ser så fram emot min resa och min kärlek och min framtid 🇹🇿💕🏝

  Kram
  Christina

 39. Hej fina Lotta
  i all enkelhet en med mänsklighet .
  Är i en jobbig kritisk situation , önskar få budskap om vad änglarna säger klarar jag ut detta och får den hjälp jag behöver ? <3

 40. Hej ! Vilken upplevelse det var att prata med dig idag….har aldrig varit med om att få kontakt med andra sidan när jag ringt ….blev jätteglad att farfar o pappa kom….samt att få höra om mannen jag träffade kan va den rätta… känner mig så lycklig…. tror att det är pappa som hjälpt mig att få träffa denne man….. därför han kom via dig…..själv är jag lite medial och kan känna av när någon är hos mig……..Tusen tack och Kramar från mig till dig!!! Anki 😘💓

 41. Hejsan Lotta😊
  Jag vet inte om änglarna lämnat mig budskap om kärleken, men det känns som det är dig jag ska kontakta för att få vissa saker bekräftade.💖

 42. Hej. Jag har under mitt liv haft sån otur med kärlek. Jag har 4 fantastiska barn som jag har på heltid alldeles ensam. Men saknar den riktiga kärleken. Vad säger änglarna tro?
  Tacksam för svar. Må så gott

 43. Hej, jag har nyligen förlorat en nära till mig och känner mig väldigt vilsen i livet. Han va min trygghet skulle vilja veta vad han har att säga ? Han har gett mig tecken på att han är där ute men behöver mer. Vad har änglarna o säga?
  Tacksam för svar

 44. Hej Lotta
  Vill ge en komplimang. Du blev så fin i ditt ljusa hår. Roligt med lite förändring.
  En fråga. Har du slutat med att ge budskap?
  Mvh Lise-Lotte

 45. Tack Lotta för ett underbart samtal idag. Du och änglarna får mig att se positivt på livet trots motgångar. Nu kör jag …😇😃

Lämna en tanke