Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Husrening – Tarotguiderna tarotlinje

Husrening – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer.

Se här vilka på Tarotguiderna som gör husrening på distans.

Är ditt hem hemsökt?Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot

Våra professionella paranormaler säger att du kommer att märka en verklig skillnad efter en husrening, precis som du skulle göra efter en vanlig rening. Ett spöke eller en ande har som mål att återvända. Är ditt hus hemsökt? Om så är fallet kan det vara dags för en andlig rening. Dörrar smäller, rummen känns kalla och kranarna slår på och av. Vad var det där? Hörde du fotsteg i trappan? Vem ska du ringa om du misstänker att det finns mer än dammkaniner som gömmer sig i hörnen av ditt hem? Inte spökjägarna, exakt, men kanske ett medium. Det finns de som erbjuder en tjänst för “husrengöring”, som befriar ditt hem från oönskade spöklika hyresgäster eller det känslomässiga bagage som de tidigare invånarna lämnat efter sig.

Har du upplevt paranormal aktivitet i ditt hem?

Enligt våra psykiska proffs är anledningen till att de flesta husägare ringer och vill ha en husrening inte för att de har sett ett spöke, utan för att de har upplevt en allmän negativ känsla i hemmet (och inte bara från grubblande tonåringar): en ökning av gräl mellan makar, ett husdjur som plötsligt ändrar karaktär. Enligt det synska mediet och dokusåpastjärnan Patti Negri från Long Beach, Kalifornien, är det “känslomässiga saker” som får folk att ringa efter en husrening. Man känner det: sorg, ilska, utmattning, dispyter, djur som beter sig konstigt.” Enligt en husvälsignelse och rensningspsykolog i Orange County, CA, som heter Mata, kan negativ energi vara knuten till hemmet. “Någon kan ha dött där och inte gått vidare från den platsVivi Lindes bok som de fortfarande betraktar som sitt hem”, säger hon. Mata var själv ett offer för våld i hemmet”En ande bodde i mitt hem och han var förvirrad och arg”, säger hon. “Jag vaknade upp med repor över hela armarna.” En kall fläck i sovrummet eller lampor som flimrar kan också vara tecken på att en ande är närvarande.

Hur gör man en husrening?

Många brukar använda sig av andliga guider. Mata arbetar med förfäder, andar och änglar för att läka ett hem eller en rastlös ande. Hon upprättar kontakt med dem för att uppnå detta. Ibland sjunger hon, trummar eller dansar för att nå dem. Enligt Negri kopplar hon också till naturens krafter. Luft, säger hon, representerar intellekt, organisation och tankeprocesser. Eld står för kreativitet, passion, kärlek, sex och konst, medan vatten representerar känslor. Jorden är det sista elementet och representerar en känsla av grund och fundament.

Ett psykiskt medium går igenom ditt hem och söker efter det paranormala med sina andliga guider och verktyg. “Jag hör och ser saker som inte är uppenbara när jag besöker ett hus”, säger Mata. “Om någon är närvarande vet jag det. Ett medium som gör en husrening cirkulerar genom huset rum för rum, fysiskt och psykologiskt, och driver bort ondska. “Jag vill att det ska kännas som om hela rummet har rengjorts”, säger Negri. “Jag kommer att ta en kvast och sopa överallt, även i hörnen och taken.” Salvia kan brännas för att rensa ett rum från onda andar.  Om du vill rensa ett rum från onda andar kan du använda heligt vatten, saltvatten, lagerblad eller element från din trädgård. Mata säger att hon ber om tillåtelse från växten, doppar en kvist i vattnet och ber för huset: “Jag går runt och välsignar hemmet med vatten från växten”.

Övernaturliga medier tror att de kan ladda ett föremål, t.ex. en pinne, med positiv energi och sedan gå runt, röra vid andra föremål eller placera det på en framträdande plats för att trycka ut negativiteten och ladda det med positiv energi. Negri säger att två speglar som är vända mot varandra är andeportaler, och att man genom att flytta en av dem kan stänga dörren. Hon föreslår designlösningar för andliga krämpor. Ett fysiskt medium försöker kommunicera om anden fortfarande är närvarande.

Mata berättar att hon en gång rensade ett hem där en äldre kvinna hade dött. Hon talade bara till spöket och sa: “Jenny äger nu det här huset, så var snäll och flytta på dig”, minns hon. Uppenbarligen var spöket tillmötesgående. “Hon behövde inte bo där längre.”

Hur hittar man ett medium som gör en husrening?
Om du inte själv är ett medium behöver du konventionella sökverktyg för att hitta ditt andliga medium (har du hört talas om Google?).  Priset varierar beroende på det psykiska mediets kompetensnivå, uppdragets storlek och den lokala konkurrensen (eftersom det är ett företag). Vanligtvis kan du få en uppskattning genom att besöka ett hem eller rådgöra över telefon. Du kommer inte att betala mindre än några hundra dollar i genomsnitt.

Hur vet du att du har blivit en ordentlig husrening?
Det finns inga fysiska bevis för att husrengöring är framgångsrik; allt är anekdotiskt. Enligt Mata rapporterar husägare att de känner sig lättare och mer positiva efter att ha rensat sina hem, men det finns inga fysiska bevis. Kanske slutar speglarna att spricka. Det sägs att en husning ger en känsla av friskhet och föryngring, men precis som en traditionell rening kan man behöva upprepa den. Enligt våra professionella paranormaler är spöken och andar av naturen tvungna att återvända.

Vad är en andlig husrening?

Allt i ett hem eller en lägenhet absorberar energi under många år, från väggar till tak och golv. Ett hus absorberar även den energi som genereras när man bygger ett hus eller en lägenhet. Var huset till exempel upptaget med mycket ilska och stress när det byggdes? Husägarna kan också påverkas av dessa energifrekvenser. Det är vanligt att under många decennier eller till och med århundraden har marken där ett hus nu står använts även för andra ändamål och aldrig blivit andligt renad. Dessutom borde det vara uppenbart att ett hus där någon en gång blivit begravd inte skulle vara ett bra val. Ett hus behöver ofta rensas från så kallade husandar, även kallade poltergeister. Även om de inte alltid är illvilliga har deras ofta negativa energi en betydande skadlig inverkan på dem som bor på dessa platser. En andlig husrensning är nödvändig i dessa fall. Vänligen kontakta mig för en offert på nedanstående nummer för telefon- eller personrengöring. Hur man tar bort psykiska orenheter från ditt hem Fysiskt finns det ett antal saker du kan göra för att rensa ditt hem från psykiska orenheter. Men det finns också ett antal saker du kan göra för att rensa ditt hem från psykiska orenheter som är rent andliga till sin natur. Målet med båda tillvägagångssätten är detsamma; att avlägsna de orenheter som gör ditt hem mindre välkomnande och trevligt än det skulle kunna vara. När du väl har fastställt vilka orenheter som finns i ditt hem kan du sedan fokusera på att ta bort dem.

Hus kan vara svåra att bo i om de har vissa problem. Det finns olika orsaker till detta. Vissa människor tror att ett hus behåller bilden av de människor som har bott i det tidigare. Detta kan vara störande för de nuvarande invånarna. Dessa är inte “spöken” utan bara fotografiska bilder som finns kvar på själva byggnadsmaterialet. Du kan torka och spela in ett videoband på samma sätt som vilket videoband som helst. Människor som har dött i huset eller som på något sätt är kopplade till huset eller dess plats eller byggd, och som inte vill flytta vidare till Ljuset, är sanna spöken.

För att avlägsna eventuella psykiska störningar från ditt hem, börja med steg 1.

Det finns ett sätt att göra saker och ting.

Det finns flera avgörande steg som inte får missas innan man påbörjar en husrening.

Fysisk renlighet räcker inte; din bostad måste noggrant rensas från skräp och onödiga föremål (ge inte bort det du inte längre behöver, om det inte är i gott skick). En stökig miljö är ofta en bidragande faktor bakom andlig oro.

Tvätta alla ytor i ditt hem, från taket till källaren och från vinden till golvet. Tvätta väggarna med vinäger eller citronvatten (vilket är de enklaste och snabbaste alternativen), dammsug, dammsug och rengör mattorna. Glöm inte bort förvaringsutrymmen för skräp som garage och skjul.

Du kan vädra ditt hus i flera dagar om du vill. När alla fönster och skärmar nu är rena och fräscha, fläktarna och ventilerna fria från damm och mögel kan du säga adjö till den gamla luften och välkomna den nya luften. Om vädret kommer att vara otrevligt i några dagar, använd den tiden till att städa upp. Låt huset få luftas ut under de härliga, fräscha dagarna som följer. Stäng av VVS-systemet och öppna allt du kan. Det är en bra idé att göra detta två gånger per år (vår och höst).

För att andligt rensa ditt hem från psykiska störningar följer du dessa steg:

Lägg till en bön eller åkallan i vatten- och saltblandningen när du häller upp den. Du kan avsluta invocationen med din egen bön eller tro på en viss gudom, så länge du bevarar vattnets helighet och renhet. Här är ett exempel: “Må den rena saltblandningen bevara heligheten och renheten hos vattnet i det här rummet i ………:s namn” (Använd den här processen på ett heligt och meningsfullt sätt, i vetskap om att den kommer att skapa en kraftfull renande och helande medicin för ditt hem).

Hur du tar bort negativ energi från ditt hem. Sätt dig ner och koncentrera dig på din fysiska omgivning. Ta en stund för att tänka på hur du känner dig i din nuvarande hemmiljö. Är det rent och organiserat eller kaotiskt och oorganiserat? Är ditt hem fyllt av positiv eller negativ energi? Är ditt hem fyllt av goda vibrationer eller dåliga vibrationer? Att ta reda på hur du känner dig i ditt hem är det första steget mot att rensa ditt hem från negativ energi. Nästa steg är att identifiera hemmets svaga punkter. Var känner du mest negativ energi i ditt hem? Är det i ditt sovrum, vardagsrum, kök eller någon annanstans? När du har identifierat hemmets svaga punkter är nästa steg att rensa dem. Du kan rensa ditt hem genom att bränna salvia eller genom att ringa i en klocka. Detta kommer att hjälpa till att göra en husrening i ditt hem från negativ energi. Om du vill gå ett steg längre kan du också rengöra ditt hem genom att smudga. För att smudga behöver du bara ett vitt ljus, lite salvia och lite vatten. Nästa och sista steg är att rensa ditt hem från negativ energi och fylla det med positiv energi. För att rensa ditt hem från negativ energi behöver du bara smudga varje rum i ditt hem. För att smudga behöver du bara ett vitt ljus, lite salvia och lite vatten. När du smudgar släpper du ut salvia i luften, där den kommer att rena luften. Du kan också smudga utomhus och rensa ditt hem från negativ energi. När du har rensat ditt hem från negativ energi kan du också fylla det med positiv energi. För att göra detta kan du använda saker som kristaller, växter och ljus. Om du vill göra det lilla extra kan du också rensa ditt hem från negativ energi genom att ringa i en klocka. För att ringa i en klocka är allt du behöver en klocka. Om du letar efter ett sätt att rensa ditt hem från negativ energi och fylla det med

Varje rum, dörr och fönster bör bestänkas med vatten som är välsignat med bön. Se till att allt har behandlats överallt.

Se till att komma ihåg namnen på alla som bor i huset och alla som du vill ska passera fritt in och ut, inklusive alla husdjur som behöver gå in och ut, när du häller den återstående salt/vattenlösningen i en linje framför byggnadens in- och utgångar. På så sätt kan de lätt förflytta sig över de barriärer som du har upprättat.

Hur du tar bort negativ energi från ditt hem. När du går tillbaka in i huset tänder du ett litet vitt ljus och lite rökelse i varje rum. Låt båda brinna ut helt och hållet.

Hur man renar sitt hem Psykiska störningar av andligt steg

Fyll husets största rum med färska blommor.

En andlig rengöring är nödvändig.

En kärnkomponent i andlighet är känslan av att vara kopplad till något som är större än en själv.

Har du någonsin upplevt en obehaglig eftersmak efter att ha umgåtts med en giftig person eller miljö, eller ett oförklarligt uppsving av ångest? Är du bara utmattad, trots att du sov gott föregående natt?

Det finns tillfällen då du inte bara kan ladda batterierna för att återställa din energi och entusiasm.

Kanske behöver du en andlig rening.

Vad är definitionen av andlig husrening?

Att rensa sin energi är ett förfarande för att eliminera dålig energi. Ditt hem och din kropp kan bli belagda med negativitet om den fastnar på dig. Du är skyddad och har en energikropp (din aura) på grund av det energifält som omger din kropp. När vi utsätts för låga nivåer av negativa känslor blir vår aura blockerad. På grund av detta skyddar den oss inte längre från framtida svårigheter.

Varför behöver du en andlig husrening?

Ditt sinne, din kropp och din ande är alla sammankopplade. Hela din varelse kommer att känna efterdyningarna om en del fungerar dåligt.

Att rensa upp i din andevärld är avgörande för att utveckla kreativ intelligens.

Det är lika viktigt att rengöra din aura efter att ha gått runt i smuts och damm utomhus som att rengöra ditt hus och din fysiska kropp.

Ditt mentala och fysiska välbefinnande kräver lika mycket underhåll som ditt andliga välbefinnande. Orsaken till dina svårigheter, smärtor och vedermödor är inte alltid rent fysisk eller känslomässig.

Din aura kan rengöras med hjälp av 7-strålarstekniken som ett slags systematisk dusch.

Det finns vissa tillfällen då du bör utföra en andlig rhusrening.

Negativa energier kan grumla vårt omdöme, störa våra interna vägledningssystem och avleda oss från vår destination.

Ditt energimässiga underhåll skulle vara mest effektivt om du skapade en daglig andlig rengöringsrutin.

Det är särskilt viktigt för empater och känsliga personer att utföra en ritual för andlig rening, särskilt om du är en av dessa personer.

Det finns också några tecken som visar när en andlig rening behövs:

Även efter en sjukdom, en skada, en älskad persons död eller när det känns som om oturen följer dig kan du återhämta dig.

Det kan också bero på giftiga relationer, svåra uppbrott, skilsmässor eller känslomässigt dränerande interaktioner med omvärlden, t.ex. gräl, familj och vänner som riktar sin ilska mot dig, närvaro vid känslomässigt laddade händelser som begravningar eller protester.

Trots långvariga ekonomiska svårigheter.

Börja om på nytt så snart du börjar ett nytt jobb, flyttar till ett nytt hem eller går in i en ny fas i livet.

Jag blir nervös inför stora intervjuer, inför att träffa nya människor och inför att flytta till ett nytt land.

Var uppmärksam på hur du känner dig, viktigast av allt: är du trött, utmattad, arg eller har låg energi. Om någon negativ känsla är särskilt ihållande behöver den din uppmärksamhet.

Hur utför du en andlig husrening?

Det finns fem typer av ritualer för andlig rening.

Erkänn negativiteten i det första steget av en andlig husrening.

Meditation, bad i solljus, bön och ljudhealing är alla exempel på reningsritualer.

En reningsritual kan anpassas till dina andliga, känslomässiga och fysiska behov, men medvetenhet är viktigt.

Se till att koppla handlingarna till att du vet varför du gör dem.

Att namnge det som tynger oss specifikt är ett sätt att se det osynliga. Att ha rätt vokabulär för att etikettera, oavsett om det är en känsla eller negativ energi, hjälper oss att se det osynliga.

Här är några tecken på negativa energier och känslor:

Att vara nervös

Att vara rädd.

Att vara trött.

Ångest Parafras: Jag känner mig orolig.

Att vara rädd är motsatsen till att vara modig.

Brist på oro

Att vara nedstämd är att känna sig nedstämd.

Stelhet

En person kan bli upprörd och till och med våldsam om han eller hon provoceras.

Att ha en sur eller obehaglig smak.

Jag är besviken.

Jag har svårt att andas.

Genom att etikettera något får du kontroll över det.

Du behöver inte vara exakt när det gäller dina känslor; om du är förvirrad över om du är arg eller orolig kan du bara beskriva vad du märker: en känsla av trängdhet i bröstet, dåliga känslor inför framtiden, oro.

När du väl har identifierat vad som bekymrar dig, fattat beslutet att eliminera den oönskade energin måste du upprätta en husreningsritual för att manifestera avlägsnandeprocessen. Det är avgörande för att bli fri från dessa skadliga distraktioner i din egen verklighet.

Det finns flera andliga reningsritualer att välja mellan. Att rensa sig själv från negativa energier behöver inte vara en svår process.

Här är fem reningsritualer hemma som är andligt renande.

Ett andligt reningsbad kan hjälpa dig att känna dig uppfriskad och förnyad.

Sedan antiken har reningsritualer av både andlig och religiös karaktär förlitat sig på vatten för dess terapeutiska fördelar.

Att bli renad av vatten är det som renar.

Om du har upplevt att sitta i duschen efter en utmattande strid eller ett obehagligt samspel känner du igen känslan av lättnad.

Din andliga kropp kan rengöras och rensas från negativa energier genom vatten.

Det finns många sätt att göra en andlig rening med vatten. Ett av de enklaste sätten är dock att ta ett andligt reningsbad hemma.

Du behöver följande för att skapa ett andligt reningsbad:

Du kan använda alla rena, oraffinerade salter du har till hands, men havssalt, Epsom-salt eller rosa Himalayasalt är bra val.

Använd gärna 2-3 droppar av en eterisk olja som du väljer. Om du är nybörjare på att använda eteriska oljor kan du hitta några tips *nedtill nedan.

Du kan höja vibrationen i ditt saltvatten genom att tillsätta en handfull rosen-, kamomill- eller solrosblad, eller genom att tillsätta torra örter eller löst te.

Kristaller, till exempel rosenkvarts, ametist eller selenit, kan läggas i vattnet eller runt badet för ytterligare helande fördelar.

Om du inte har något bad är en dusch lika effektiv. Du kan lägga till eteriska oljor, lugnande musik och ställa in en intention till din dusch.

Låt vattnet ta hand om dina bekymmer oavsett om du väljer att bada i hav, floder, bäckar, naturliga varma källor, vattenfall eller helt enkelt duscha. Naturen erbjuder oss otroliga alternativ.

De bästa eteriska oljorna för en andlig rening är:

Att använda rökelse för skydd och för att höja det andliga jaget är vad jag söker.

Att använda lavendelolja för att uppnå känslomässig balans.

Att använda rosenvatten för att ha kärlek och medkänsla för sig själv.

En infusion av rosmarin sägs avvärja ondska och läka sår.

En ritual där man använder en pinne för att bränna torkade örter och blad så att rök bildas kallas smudging.

Man kan tänka på smudging som ett renande rökbad.

En smudgingritual kräver ett knippe eller en fläta av torkade örter.

Tänd den ena änden av buntet och vifta försiktigt med det runt dig för att rena det energetiska rummet runt omkring dig och de hemutrymmen som du vill rengöra.

Du kan köpa salvia för andlig rening, men det finns andra örter som du kan bränna för samma ändamål:

Var försiktig när du använder vit salvia eftersom den är sällsynt och kan användas för rening. Trädgårdssalvia är ett effektivt alternativ.

Att ha cederträ i din omgivning kan dra positiv energi till dig.

Helare säger att sötgräs är särskilt bra för rening och att det bränner bort negativitet.

Att använda Palo santo hjälper till att upprätthålla fokus och jordförankring.

Istället för ett örtbunt kan ljus också användas för reningsritualer om du inte har tillgång till ett sådant.

Kristaller kan användas för andlig husening.

Kristaller absorberar, avleder och samlar energi.

Om du placerar kristaller runt om i ditt hem eller bär dem med dig i din väska eller ficka kan de hjälpa dig att meditera eller öka positiv energi.

Vissa renande kristaller kan ge en lugnande, neutraliserande effekt. Alla reningskristaller är dock inte lämpliga för andlig rening.

Vilka kristaller ska du använda?

Om du behöver stöd under tuffa tider eller stressiga situationer i livet är rosenkvarts ett bra val. Ametist kan hjälpa till med nervsystemets funktion och lindra spänningar och huvudvärk. Selenit kan reda ut förvirring och odla fred samt dra in positivitet.

Det är viktigt att lära sig mer om de olika kristallernas egenskaper för att kunna dra nytta av alla deras fördelar.

Det är viktigt att rengöra dina kristaller eftersom de har förmågan att lagra energi.

Kristaller kan rengöras genom att lämnas ut i direkt solljus eller månljus, tvättas i saltvatten eller smutsas ner.

Du kan skapa dina egna reningspray.

Att ha ditt hem sprejat med avsikt kan rena din energi och rensa din aura. Ett andligt reningsbad kan å andra sidan användas för att rena din energi och aura.

Det är också enkelt att göra en DIY reningsspray genom att blanda vatten och eteriska oljor.

Du kan ändra ingredienserna till denna aurarengöringsspray som du vill.

En bärnstens- eller koboltblå flaska skyddar eteriska oljor. Den kan vara av glas eller plast och av vilken storlek som helst.

Ungefär 40 % rent vatten, 40 % ren alkohol eller oparfymerad trollhassel kan användas för att kombinera vatten och oljor.

Välj bland en mängd olika eteriska oljor, till exempel lavendel, cederträ, citron eller eukalyptus, eller välj bara en. För en liten flaska (2 oz), tillsätt 20-24 droppar, för en medelstor flaska (4 oz), tillsätt 44-48 droppar eller för en stor flaska (8 oz), tillsätt 92-96 droppar. Du kan använda mindre om du föredrar det.

Du kan skapa en enkel månvattenspray för husrening genom att:

Låt en sprayflaska fylld med destillerat vatten stå utsatt för fullmånens ljus över natten för att genomsyra den med fullmåneenergi.

En 5-minuters visualiseringsrengöring.

En snabb avlastning och centrering av dig själv är vad du behöver ibland. En 5-minuters visualiseringsteknik kan hjälpa dig:

Andas långsamt och djupt för att bli jordad.

Du föreställer dig att ett starkt vitt ljus kommer in i din kropp genom toppen av ditt huvud.

Föreställ dig att ljuset långsamt genomsyrar varje hörn och skrymsle i din kropp och driver ut varje negativ tanke eller känsla.

När ljuset når dina fotsulor tar det bort all negativ energi.

När du kommer tillbaka till din fysiska verklighet tar du ytterligare några avslappnande andetag och fortsätter med din dag.

Renlighet representeras i den fysiska världen av färgen vit. Dessutom betecknar vitt nybörjare och friska starter.

Vitt symboliserar renhet, ljus och godhet på det andliga planet.

Att visualisera ett vitt ljus som rensar ut de negativa energierna i dig är mycket effektivt. Ditt undermedvetna sinne, liksom din subtila kropp, känner igen dessa positiva egenskaper och agerar därför därefter.

Du kan göra en visualiseringsövning när som helst och var som helst för att rena din ande.

Slutligen vill jag uttrycka min tacksamhet till alla som gjort denna bok möjlig, särskilt min fru och mina barn och min kära vän och kollega Steve P. Taylor.

Att rena ditt sinne och din själ genom en andlig ritual kan hjälpa dig att behålla fokus, lindra ångest och stress och ge långsiktig energihantering.

Välj en ritual som passar dig.

Att regelbundet rensa din själ kommer successivt att leda till att du känner dig lättare fysiskt, känslomässigt och andligt.

Vi på Tarotguiderna gör husrening på distans.