Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Medial vägledning – Tarotguidernas tarotlinje

Mediala Vägledning

Medial vägledning – Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer.

ViviTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot Linde är ett känt medium som ger medial vägledning samt driver Tarotguiderna som är Sveriges största mediala portal med Tarotguidernas tarotlinje msom har ca 65 vägledare, och Bloggportalen – Andlig Livsstil med ca 100 bloggare. Hon har även varit med i tv (Let´s Dance 2009 och mediumserien “Livet på andra sidan”. Hon har även Mediumpodden tillsammans med Camilla Elfving samt skrivit andliga och mediala böcker.

Våra tjänster – Se vem som kan ge dig medial vägledning mm…

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runorVivi Lindes bok

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

När kan man få medial vägledning?

Medial vägledning kan vara ett bra sätt att få klarhet i din framtid och hitta svar på de frågor som du har haft. Om du har känt att det finns något mer i livet och du vill få en inblick i din framtid och vad som kan ligga framför dig, är det dags att boka en läsning nu. Här är tecken på att du bör boka en session för medial vägledning:

Det känns som om du står vid ett vägskäl och är osäker på vilken väg du ska gå.
Livet går så fort och du känner dig lite överväldigad. Du vet inte vilken väg du ska gå och det börjar stressa dig. Att få medial vägledning då kan hjälpa dig att se vilken väg som är den rätta för dig och ge dig insikt om vart du är på väg och vad du ska göra på vägen. Om du känner att du står vid ett vägskäl och inte är säker på vilken väg du ska gå kan en synsk läsning hjälpa dig att se vägen framåt och få klarhet i vilken väg du ska gå. Det är inte meningen att du ska ha alla svaren och ibland är det bra att använda lite vägledning för att få bollen i rullning.

En älskad person har gått bort och du kan inte skaka av dig känslan av att de är nära dig.
Du har hört otaliga berättelser om människor som har sett sina nära och kära efter att de har gått bort och du känner att du är en av dem. Visst saknar du dem och kommer alltid att älska dem innerligt, men det finns något mer. Det finns en känsla av att de fortfarande är väldigt mycket med dig och att de vill att du ska veta att de mår bra. Att gå till ett medium kan hjälpa dig att få kontakt med din älskade och få klarhet i varför de fortfarande är nära och vad de vill att du ska veta. Om du har känt närvaron av en älskad person som har gått bort och du inte kan skaka av dig känslan av att de är nära, kan en synsk läsning hjälpa dig att få ett avslut och hitta de svar du söker. Många medium jobbar även med medial vägledning.

Du har samma dröm om och om igen.
Den återkommande drömmen som du har haft på sistone vill bara inte försvinna. Du har samma dröm om och om igen och varje gång blir den bara mer och mer intensiv. Vad betyder det? Att då få medial vägledning kan hjälpa dig att förstå vad den återkommande drömmen betyder och ger dig en inblick i vad din dröm försöker berätta för dig. Om du har samma dröm om och om igen är det inte bara ditt undermedvetna som bearbetar några problem. Det är din ande som uppmanar dig att uppmärksamma drömmen och vad den försöker berätta för dig. En psykisk läsning kan hjälpa dig att förstå vad drömmen betyder och ge dig den klarhet du behöver.

Något i ditt liv får dig inte att må bra och du vill förstå varför.
Något i ditt liv känns inte riktigt bra för dig. Du vet att det inte är bra, men du vet inte varför. Du vet bara att du måste ändra något eller släppa något i ditt liv. Att då få medial vägledning kan hjälpa dig att ta reda på vad det är och ge dig en inblick i varför det finns där. Ibland behöver vi hjälp utifrån för att ta reda på vad som hindrar oss från att leva vårt bästa liv och en synsk läsning kan ge den klarhet du behöver.

Det finns något mer i ditt liv som du vill förstå: vare sig det är din plats i universum eller att veta vad ditt syfte är på jorden.
Du har känt en kallelse i ditt liv på sistone och du vill förstå vad det är. Du vill veta varför du är här och vad ditt syfte är på jorden. Medial vägledning kan hjälpa dig att förstå vad denna kallelse är och ge dig en inblick i var du passar in i universum. Om det finns något mer i ditt liv som du vill förstå och få ett bättre grepp om vad det är kan en synsk läsning hjälpa dig att förstå din plats i universum och ge dig den insikt du behöver.

Du har en fråga som du vill ha svar på
Det finns en viktig fråga som du har undrat över i evigheter. Du vet att du kan hitta svaret, men du vet bara inte var du ska leta. Om det finns en brännande fråga som du längtar efter att få svar på kan en synsk läsning hjälpa dig att hitta svaret du har sökt efter. De har varit i branschen i flera år och hjälpt människor att hitta de svar de har sökt efter.

Du upplever en stor förändring i ditt liv
Du har just genomgått en stor livsförändring och du vill veta vad som kommer härnäst. Du vill veta vad framtiden har att erbjuda och hur saker och ting kommer att gå vidare hädanefter. En psykisk läsning kan hjälpa dig att navigera genom förändringen och ge dig en inblick i vad som väntar. Om du nyligen har gått igenom en stor förändring i livet och du vill veta vad som väntar kan en synsk läsning hjälpa dig att navigera genom förändringen och ge dig en inblick i vad som väntar. De har navigerat genom förändringar och hjälpt andra att navigera genom förändringar i åratal och kan hjälpa dig att navigera genom den förändring du går igenom.

Du har ett viktigt beslut att fatta, men kan inte bestämma dig.
Det beslut du måste fatta tynger dig, men du verkar inte kunna bestämma dig. Du vet att det är bra för dig, men du verkar inte kunna fatta beslutet. Att då få medialMedial vägledning vägledning kan hjälpa dig att hitta det självförtroende och den klarhet du behöver för att fatta rätt beslut för dig. Om du har ett viktigt beslut att fatta, men inte kan bestämma dig, kan en synsk läsning hjälpa dig att hitta det självförtroende och den klarhet du behöver för att fatta rätt beslut för dig. De har fattat stora beslut i hela sitt liv och vet hur det är att sitta fast i ett beslut.

Medial vägledning – Sätt att uppnå en balanserad medialitet för andlig tillväxt

När du söker efter sätt att uppnå en balanserad medialitet hittar du många artiklar och blogginlägg som delar med sig av fördelarna med meditation. Varje artikel eller blogginlägg skiljer sig åt när det gäller tillvägagångssättet för meditation, men målet är detsamma
– att du ska uppnå ett mer balanserat liv genom att integrera meditation i dina dagliga aktiviteter. Meditation har många fördelar för alla som utövar den. Den minskar stressnivåerna, ökar fokus och koncentration, sänker blodtrycket och ångest och mycket mer. Balansen mellan sinne och kropp är viktig för att upprätthålla en hälsosam nivå av frid i våra liv. När den ena sidan är ur balans kan det få negativa effekter på vår mentala hälsa. Därför måste vi ständigt anstränga oss för att upprätthålla balansen mellan kropp och själ så att vi kan leva ett balanserat liv med hälsosamma vanor.
– Att söka medial vägledning kan vara ett sätt att få hjälp med sin spirituella växt.

Vad är en balanserad medialitet?
Med en balanserad medialitet avses en person som har uppnått en hälsosam jämvikt mellan sin mentala och fysiska hälsa. Även om det inte är nödvändigt att uppnå denna balans varje dag är det viktigt att göra ansträngningar för att upprätthålla en balans. Att uppnå en balanserad medialitet kan göra det möjligt för en person att leva ett fredligare liv, förbättra sin självkänsla och förbättra sitt fokus och sin koncentration, man kan få hjälp med detta genom andlig eller medial vägledning. Om du är en person som ständigt överväldigas av tankar och kämpar för att lugna ditt sinne kan uppnå en balanserad medialitet hjälpa dig att finna frid och minska din stress. När du uppnår en balanserad medialitet är det dessutom mer sannolikt att du uppnår en hälsosammare livsstil och förbättrad allmän hälsa.

Morgonritual för en balanserad medialitet
Ett av de bästa sätten att börja dagen med en balanserad medialitet är att införliva en meditationsritual på morgonen. Det finns många olika typer av meditation, men inget sätt är bättre än det andra. Det är viktigt att hitta ett sätt att meditera som ger resonans med dig. Det finns många fördelar med att meditera på morgonen. Här är några fördelar som hjälper dig att avgöra om du bör lägga till en meditationsritual på morgonen till din morgonrutin. – Förbättrat humör – En av de vanligaste orsakerna till att människor lägger till en morgonmeditationsritual till sina morgonrutiner är att det kan bidra till att förbättra humöret. Mer specifikt kan det hjälpa till att minska känslor av stress och ångest, vilket är två vanliga humörstörningar. Om du kämpar med känslor av stress och ångest kan det hjälpa dig att lägga till en meditationsritual på morgonen – ökat fokus. Man kan även komma i bättre kontakt med sig själv och lyssna inåt vilket gör att man kan ge sig själv andlig eller medial vägledning. En annan vanlig anledning till att människor lägger till en morgonmeditationsritual till sina morgonrutiner är att det kan öka fokus. Om du har svårt att fokusera på uppgifter under dagen kan det hjälpa att lägga till en meditationsritual på morgonen – ökad energi. Meditation kan också bidra till att öka dina energinivåer. Om du kämpar med låga energinivåer under dagen kan det hjälpa att lägga till en meditationsritual på morgonen. Det kan också bidra till att minska eventuell stress som du kan uppleva, vilket kan vara en viktig orsak till låga energinivåer.

Kvällsritual för en balanserad medialitet
En kvällsritual kan vara så enkel som att sitta i en bekväm stol i ett tyst rum med slutna ögon. Poängen med denna ritual är att rensa ditt sinne från tankar, så försök inte uppnå något specifikt eller utmanande. Låt helt enkelt tankarna komma och gå. Precis som med morgonritualen behöver du inte följa någon särskild meditationsmetod. Välj helt enkelt den typ av meditation som känns bra för dig och låt tankarna försvinna. Om du tycker att det är svårt att rensa ditt sinne ellerVivi Linde Tarotguiderna tarotlinje lugna dina tankar kan du använda ett föremål för meditation. Du kan använda ett föremål som har betydelse för dig, eller till och med ett föremål som du finner motbjudande. Oavsett vilket föremål du väljer håller du det helt enkelt i dina händer och fokuserar på din andning medan du tänker på föremålet du håller i handen.

Införliva rörelse i din dag
För många människor är rörelse en del av vardagen, till exempel när de är på jobbet eller tränar. Det är dock inte alla som integrerar rörelse i sin vardag. Om du inte har en regelbunden rörelserutin kan det hjälpa dig att uppnå en mer balanserad medialitet och främja ditt allmänna välbefinnande om du införlivar den. Det finns flera olika typer av rörelse som du kan inkludera i din dagliga rutin, bland annat yoga, tai chi och meditation. Om du har svårt att avgöra vilken typ av rörelse som är bäst för dig kan det vara en bra idé att tala med en hälsoprofil.

Det finns många fördelar med att uppnå en balanserad medialitet. När du uppnår ett balanserat sinnestillstånd kan du ägna dig åt alla aspekter av ditt liv med större klarhet. Du kommer att märka att du kan fokusera på ditt arbete, dina sociala interaktioner och dina relationer med andra utan att känna dig överväldigad eller stressad. Du kommer också att känna dig lugnare och mer avslappnad, och du kommer troligen att märka förbättringar i din allmänna hälsa. Att vara balanserad i ditt sinnestillstånd gör att du kan uppnå ett tillstånd av mental klarhet som kan hjälpa dig att bli mer fokuserad, lugn och självsäker. Du får lättare att ge dig själv råd och andlig eller medial vägledning. Det gör att du kan nå dina mål med mindre stress, och du kommer att ha större chans att lyckas.

Inkludera samtalsterapi
Att skriva dagbok, meditera och ta promenader i naturen är alla bra sätt att rensa sinnet, men om du behöver ytterligare hjälp kan du prova samtalsterapi eller få medial vägledning. När du journalför eller mediterar är det du som väljer vad du ska fokusera på. Om du behöver hjälp med att bearbeta en specifik fråga och släppa taget om tidigare trauman kan samtalsterapi hjälpa dig. Att prata med en legitimerad terapeut kan hjälpa dig att ta itu med specifika problem som du har att göra med i ett säkert utrymme och låta dig släppa loss alla negativa känslor som du kan känna. Samtalsterapi är en viktig del för att uppnå en balanserad medialitet, och den kan hjälpa dig om du kämpar med ångest, depression eller andra psykiska problem.

Vad är meditativ balans?
Meditativ balans avser att uppnå en sund balans mellan din mentala och fysiska hälsa. Även om det inte är nödvändigt att uppnå denna balans varje dag är det viktigt att göra ansträngningar för att upprätthålla ett balanserat meditativt tillstånd regelbundet. Att uppnå ett balanserat meditativt tillstånd kan göra det möjligt för dig att leva ett fredligare liv, förbättra din självkänsla och förbättra ditt fokus och din koncentration. Om du är någon som ständigt överväldigas av tankar och du kämpar för att lugna ditt sinne kan uppnå ett balanserat meditativt tillstånd hjälpa dig att finna frid och minska din stress. När du uppnår ett balanserat meditativt tillstånd är det dessutom mer sannolikt att du uppnår en hälsosammare livsstil och förbättrad allmän hälsa.

Införliva morgonritualer
Som du kan se finns det många olika typer av ritualer som du kan införliva i din morgonrutin. Varje ritual har sina egna fördelar, och vissa kan till och med kombineras för en ännu större effekt. Du kan införliva vilken ritual som helst i din morgonrutin så länge den hjälper dig att uppnå ett balanserat sinnestillstånd. Oavsett om du väljer att föra dagbok, meditera, yoga eller gå ut i naturen har varje ritual sina egna fördelar och kan hjälpa dig att börja dagen med ett lugnt och klart sinne. Med ett mer balanserat sinnestillstånd kan du närma dig dagen med mer självförtroende och en tydlig vision av vad du vill uppnå. Det kan hjälpa dig att vara mer uppmärksam på de beslut du fattar under hela

Medial vägledning för att leva ett mer andligt livMedial vägledning

Kan man leva ett andligt liv utan att vara religiös? Är det något du behöver lägga till i ditt liv, eller måste det genomsyra varje aspekt av vem du är och hur du lever? Svaren kan tyckas uppenbara, men det finns mer än vad man kan tro. Det är lätt att anta att alla vet vad andlighet är och hur vi kan leva ett mer andligt liv. Men när vi tittar på hur många människor närmar sig religionen som en yttre sak som de kan leva efter vissa dagar och kasta bort andra dagar, är det lätt att förstå varför så många människor har missuppfattningar vad ett andligt liv innebär. Om du läser den här guiden för att du känner att det måste finnas mer för att leva ett rikt, tillfredsställande och andligt liv än vad världen runt omkring dig verkar tro, så läs vidare!

Vad innebär det att leva ett andligt liv?
Ett andligt liv är inte något som bara religiösa människor kan ha. Faktum är att det är något som religiösa människor kan ha lika lätt som alla andra. Ett andligt liv är något som kommer inifrån. Det är ett sätt att vara och leva i världen som styrs av en uppsättning centrala principer som du har valt för dig själv. Ett andligt liv är något som är djupt personligt – det är ditt liv, och du har kontroll över hur du lever det. Många religioner har riktlinjer för hur man lever ett rättfärdigt liv, men ett andligt liv handlar om att skapa din egen personliga ram för hur det ser ut i ditt liv. Ibland kan det vara bra att få medial vägledning när man söker sin väg.

Om någon försökte definiera ditt liv åt dig skulle du förmodligen bli förolämpad. Om någon försökte definiera dina drömmar för dig skulle du förmodligen bli förolämpad. Och om någon försökte definiera din andlighet för dig skulle du förmodligen bli förolämpad. Att leva ditt andliga liv innebär att du har kontroll över hur det ser ut. Du får bestämma vilka principer du vill styra ditt liv efter, vilka metoder du vill införliva i ditt liv och hur du vill uttrycka din andlighet och vad den betyder för dig. Ett andligt liv är viktigt eftersom det är ett sätt för dig att komma i kontakt med ditt sanna jag. Det är ett sätt för dig att utforska dina kärnvärden och bestämma vad som är mest väsentligt för dig som person. Ett andligt liv är viktigt eftersom det är en möjlighet för dig att bygga upp ett autentiskt liv som uttrycker vem du är inifrån och ut.

Ett andligt liv är viktigt eftersom det är något som kommer inifrån. Det låter dig komma i kontakt med det som är viktigast för dig, låter dig uttrycka dig autentiskt och är ett sätt för dig att skapa ett rikare och mer meningsfullt liv. Om du har ett andligt liv betyder det att du har tagit dig tid att sätta dig ner och fundera över vad som är viktigast för dig. Du har tagit dig tid att bestämma vad du värderar högst, och detta kommer att vägleda och påverka de val du gör i ditt liv. Ett andligt liv är viktigt eftersom det är ett sätt för dig att bygga upp ett autentiskt liv som uttrycker vem du är inifrån och ut.

Att ha ett andligt liv är inte bara något du gör för att det är trendigt eller något du gör bara för att verka mer andlig. Det är något som du gör för att det är viktigt för dig och för att det är vad ditt innersta jag säger åt dig att göra.

Hur man blir mer andlig?
Det finns ingen specifik metod för att bli mer andlig även om att få medial vägledning kan vara ett sätt att finna sin väg. Den enda metoden är att vara ärlig mot dig själv och ta en ärlig titt på var du är och var du vill vara. Om du vill bli mer andlig måste du bestämma vad det innebär för dig. Ett andligt liv är olika för alla. Vissa människor vill kanske integrera sin andlighet i sin religion, medan andra kanske vill blanda ihop olika trosuppfattningar eller praktiker. Ett andligt liv kan se ut på många olika sätt, men det finns några centrala element som de flesta (om inte alla) andliga människor besitter. Dessa inkluderar att hitta och uttrycka tacksamhet, utöva egenvård, följa sina passioner och vara uppmärksam.

Sätt att integrera andlighet i ditt liv
Det finns många sätt att införliva andlighet i ditt liv, och du behöver inte göra allt på en gång! När du precis börjar på andlighetens väg är det viktigt att inte känna dig överväldigad. Ett sätt att göra detta är att välja en aktivitet som du vill införliva i ditt liv. Allt eftersom du bygger upp självförtroende och erfarenhet kan du lägga till fler i ditt liv.
– Journalskrivning är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med dina inre tankar och känslor. Om du har en lång pendling till jobbet eller en lång promenad till skolan kan du använda tiden till att skriva dagbok om de saker som du tänker på. Om du har en långvarig önskan att införliva mer andlighet i ditt liv kan journalföring vara ett utmärkt sätt att göra detta.
– Meditation – Många människor ser meditation som en andlig praktik, men den kan också vara till hjälp för dem som inte är religiösa. Meditation är ett utmärkt sätt att lindra stress, komma i kontakt med sig själv och känna sig mer fridfull. Det finns många olika typer av meditation, så du kan välja en som fungerar bäst för dig.
– Ha ett altare – Ett altare är ett fysiskt utrymme som finns i ditt liv där du kan lägga saker som är viktiga för dig. Det kan vara allt från bilder av nära och kära, till minnessaker och föremål som har särskild betydelse för dig. Ett altare är ett utmärkt sätt att införliva andlighet i ditt liv och skapa ett utrymme som är viktigt för dig.
– Söka medial vägledning – Kan passa den som söker andlighet via den ockulta vägen.

 

Slutsats
Ett andligt liv är något som alla kan ha, oavsett vilken religion du följer eller vad du tror. Ett andligt liv är något som kommer inifrån och uttrycker vem du är inifrån och ut. Ett andligt liv är något som är djupt personligt – det är ditt liv, och du har kontroll över hur du lever det. Det ger dig möjlighet att komma i kontakt med vad som är viktigast för dig och hur du vill uttrycka dessa värderingar. Ett andligt liv är viktigt eftersom det ger dig möjlighet att bygga ett autentiskt liv som uttrycker vem du är inifrån och ut. För att nå din så kan man söka medial vägledning.

Hur man kan nå medial utveckling

En del tror att undertryckta minnen och andra undertryckta känslor kan orsaka fysiska eller psykiska sjukdomar. De kan också tro att spöken är andar som inte har funnit frid efter döden eller andra jordbundna andar som av någon anledning sitter fast på jorden. Dessa spöken kan vara farliga, eller så kan de vara till hjälp om de närmar sig dem med rätt teknik. De som arbtar med medial vägledning använder ofta meditation, visualiseringstekniker, hypnos, tungomålstalning och andra metoder som medel för att utforska vad de kallar “inre dimensioner” där dessa andar vistas. De kan också använda sig av tarotkort, runor, kristallskådning, medier, seanser, Ouija-brädor och andra hjälpmedel för detta ändamål. De ser livet som en kamp mellan goda och onda krafter inom varje enskild person och i världen i stort.

Tror på kraften i att använda kristaller för att läka kropp och själ.
Kristallhealing är en typ av alternativ medicin som bygger på idén att mineraler som kvarts, ametist och rökig kvarts kan bota fysiska och psykiska sjukdomar. Vissa utövare tror att kristallerna i sig själva har kraft, medan andra tror att kristallerna har helande energier som kan överföras till den person som ska helas. Utövare använder kristaller både isolerat och i kombination med andra terapier, t.ex. massage, akupunktur, Reiki, meditation, yoga och tai chi. Kristallhelning vann popularitet under New Age-spiritualitetens framväxt. Dess popularitet avtog på 1990-talet, men den upplever ett uppsving på 2010-talet. En del metoder för kristallhealing bygger på traditionella helande metoder. Många inom medial vägledning är också intresserade av kristaller och stenar. Exempel på divination är astrologi, läsning av teblad och I Ching. Historiskt sett användes divination i många kulturer och användes även av vissa läkare för att hjälpa till att ställa diagnoser och göra prognoser. I dag studerar många människor divination i syfte att bli professionella spåmän. De kan använda sig av tarotkort, runor, scrying, I Ching, handavläsning eller andra tekniker.

Tron på att spöken är kroppslösa andar som av någon anledning sitter fast på jorden.
Alla människor som är intresserade av det paranormala tror inte att spöken existerar. Vissa tror att spökobservationer är hallucinationer, felidentifieringar, bluff eller vanföreställningar. Andra tror att spöken är verkliga men att de inte är andar som är fångade på jorden. Många som tror på spöken upplever att de har känslor, känslor och önskningar. Vissa spöken kan försöka skada människor, djur eller egendom. Andra kan vara välvilliga och hjälpsamma. Människor som tror på spöken tror ofta på psykiska förmågor som klärvoajans och klärhörsel som gör att människor kan känna spökenas närvaro. De kan också tro på andliga reningsmetoder som är avsedda att hjälpa andar att lämna jorden. Spöken är kroppslösa andar som ofta dröjer sig kvar på jorden av någon okänd anledning. Vissa människor som tror på spöken tror också på andliga hjälpare. Andliga hjälpare är källor till visdom eller kraft som man kan få tillgång till genom meditation eller andra övningar.

Slutsats Kanalisering, kanaliserare och guider
Kanalisering är en metod där man låter en ande flöda genom en och tala eller skriva genom sin röst eller sina händer. Kanaliserare tror ofta att de andar de kanaliserar är deras egna högre, mer utvecklade jag. Att vara en kanaliserare är ett heltidsyrke och kanaliserare tjänar ofta pengar på sina förmågor. Att vara guide är däremot något som vem som helst kan göra, vanligtvis som en deltidsaktivitet. Guider är andar som vakar över människor och hjälper dem att lösa problem.

Användning av tarotkort, runor, kristallkikare och Ouijabräden
Tarotkort används vid medial vägledning och spådomar för att spå framtiden eller lösa problem. Det finns hundratals olika kortlekar av tarotkort. Vissa är baserade på astrologi eller I Ching. Andra är moderna skapelser som är avsedda att vara rent konstnärliga. Runor kan användas för att spå framtiden eller för att lösa problem. De används dock ofta endast som konstnärliga symboler snarare än för spådomar. Kristallskådning innebär att man tittar in i en kristallkula eller ett annat glänsande klot i hopp om att få syner. Många människor använder kristallskådning som en form av avslappning eller vid medial vägledning. Ouijabräden används för spådomar eller för att tala med de döda. De används vanligtvis i grupper om två eller tre personer som vilar sina fingrar på en planchett (en hjärtformad träbit) som rör sig runt brädet och stavar ut meddelanden.

Andlig rening
Utövare av andlig rening tror att negativa känslor, tankar och erfarenheter kan ackumuleras i en människas kropp och i hög grad påverka hennes hälsa och lycka. Denna ansamling av negativ energi kallas “gifter”. Människor som utövar reningstekniker som yoga eller tai chi eller som mediterar tror ofta att dessa aktiviteter är sätt att rena sig själv från gifter. Vissa människor tror att dessa metoder också hjälper till att rensa ut “onda andar” från ens kropp eller aura. Denna typ av rening kallas “clearing”. Människor som rensar använder ofta kristaller.

Tarotguiderna

Du har förmodligen en vag känsla av att medier är personer som kan ge medial vägledning och tala med de döda, men du kanske inte vet exakt vad det innebär. Medier är förmedlare som underlättar kommunikationen mellan de levande och de avlidna – inte de dödas andar själva. Dessa tjänster kallas i allmänhet för “andliga” eller “psykiska” mediumavläsningar. Dessa tjänster erbjuds i allmänhet av medier som också erbjuder andra andliga tjänster som tarotläsning, handavläsning och så vidare. Hur är det då att få en psykisk medieläsning? Vad ska du leta efter om du överväger att få en?

Medier kan vara till stor hjälp när du vill få kontakt med någon som har gått bort. Om du till exempel sörjer ett dödsfall i din familj är den person som är viktigast för dig den person som inte längre finns bland oss. Men om du sörjer kan det kännas som om den här personen inte finns i närheten. Ett medium kan hjälpa dig att känna att den här personen fortfarande är med dig, även om du inte kan se eller höra den här personen. Medier kan också hjälpa dig att hitta ett avslut med dina nära och kära, särskilt om du känner att du inte har kunnat bearbeta dina känslor kring ett dödsfall. Övernaturliga medier kan också vara till hjälp om du vill få en inblick i ditt eget liv, till exempel i dina relationer, din karriär eller vad framtiden kan ha för dig. Ett medium kan hjälpa dig att förstå din framtid och ge dig insikt om hur du ska få ut det mesta av den.

Slutsats
Om du har förlorat någon som är viktig för dig, eller om du bara är nyfiken på hur det kan vara att få kontakt med dina nära och kära som har gått bort, kan en läsning av ett medium vara en bra lösning för dig. Tänk dock på att en mediumavläsning inte är en ersättning för medial vägledning, terapi och att den inte kommer att besvara alla dina frågor. Om du ändå har frågor om vad som händer när vi dör, eller om du vill känna dig närmare de människor som har gått bort före oss, kan en mediumläsning vara något för dig.