Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – Experthjälp spådam

Experthjälp spådam

Experthjälp spådam – Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer.Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot Vivi Linde är ett känt medium och spådam som har Sveriges största tarotlinje. Hon har även varit med i tv samt poddar  tillsammans med mediet Camilla Elfving. Vivi Linde har över programmet “Livet på andra sidan” gett experthjälp som spådam i Let´s Dance med Elin Kling.

Några av våra tjänster – Få experthjälp 

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristallerVivi Lindes bok

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

10 tecken på att du kan vara en spådam

Du vet förmodligen inte ens om det än, men du är en spådam. Du kan se in i framtiden och du har dina egna speciella förmågor som ingen annan känner till ännu. Så om du har befunnit dig i att läsa den här artikeln kan vi nästan garantera att du är en spådam. Men kanske inte helt medveten om det ännu men du har din experthjälp inom dig. Om du känner att något saknas i ditt liv just nu, eller om du får konstiga känslor om vissa saker innan de händer – grattis! Det betyder att någonstans djupt inom dig är dina krafter som spådam på väg fram och förbereder sig för att släppas lös på världen igen.

Tecken på att du kan vara en spådam.

Du har en medfödd önskan att hjälpa andra.

Du har förmågan att se in i framtiden.
Det här kanske låter lite väl långtgående, men lita på oss – om du är en spådam har du den här förmågan. I grund och botten, om du någonsin har känt att du visste något innan det hände, eller om du någonsin har haft en konstig känsla om något innan det hände och det sedan hände, så har du redan ett ganska starkt grepp om denna förmåga. I huvudsak kan en spådam se in i framtida tidslinjer och se de händelser som kommer att hända i dessa tidslinjer. Även om detta inte betyder att du kan förutse exakt vad som kommer att hända nästa dag, betyder det att du har en god uppfattning om vad som kommer att hända i framtiden.

Du har en stark intuition.
Detta är ett av de första tecknen på att du är en spådam som du förmodligen kommer att märka. Du kanske har märkt att du har en stark känsla om någon, eller att du kanske har en stark känsla av att något kommer att hända. Den känslan är intuition, och det är ett tecken på att du är i kontakt med din inre experthjälp. Intuition är en av de första gåvorna som du får när du blir en spådam. I grund och botten har en sierska en medfödd förmåga att veta saker om en person eller en situation utan att ha några riktiga fakta eller information som stödjer detta. Om något har hänt dig och någon annan sedan har sagt: “Vad var det jag sa”, har du en stark intuition i arbete. Den har inte alltid rätt, men den har oftast rätt.

Du har haft drömmar som har gått i uppfyllelse tidigare.
Den här är ett ganska vanligt tecken på att du är en spådam. I princip är det så att om du har haft drömmar som gått i uppfyllelse tidigare är det för att du är i kontakt med lager av verkligheten. Alla drömmar, men en spådam har drömmar som går i uppfyllelse. Ibland kan du vakna upp från en dröm och tänka att det bara var en konstig dröm. Du kan ha haft en dröm om din framtid eller du kan ha drömt om något som hänt någon annan. Om du någonsin har haft en sådan här dröm har du definitivt förmågor.

Du kan känna när något är fel med någon annan.
Om du är en spådam så kan du känna när något är fel med någon annan. Det här är ett mycket vanligt tecken. I grund och botten har du förmågan att känna om något är fel med en annan person – även om de inte visar några fysiska tecken på det. Du besitter en inre kompass och experthjälp som sätter dig i förbindelse med den andra personen. Ibland får du en konstig känsla eller så kanske du bara vet att något är fel. Och sedan får du reda på att de har varit sjuka eller kämpat på något sätt. Om någon du känner har blivit sjuk och du har känt att det kommer innan de har blivit det, är du har förmågan. Du har förmågan att känna när något är fel med en person, även om de inte säger något.

Du har tidigare haft erfarenheter av andar eller utom världsliga varelser.
Okej, den här är lite mer långsökt, men om du har haft erfarenheter av andar eller andra världsväsende tidigare så kan du vara en spåman också, ett medium har för det mesta även förmågor att läsa av auror och energier runt levande människor. Om du någonsin har haft en ande som har kommit till dig eller om du någonsin har sett en ande eller en utom världslig varelse, då har du förmågan att se sanningen. Ibland kommer andar till dig och försöker ge dig ett meddelande från andra sidan – eller bara prata med dig för att de vill. Detta är ett tecken på att du även kan vara en spådam. Ibland kan du också se en ande som inte är begriplig för någon annan än dig. Experthjälpen finns inom och utom dig så sök den.

Summa summarum – du vet bara när något kommer att hända, även om det inte finns något sätt för dig att förklara varför du vet.
Detta är ett av de mest grundläggande tecknen på att du är en spådam. I grund och botten kommer det att finnas tillfällen då du bara vet att något kommer att hända, även om det inte finns något sätt för dig att veta det. Det kommer att finnas tillfällen då du bara vet att något kommer att hända även om du absolut inte har några fakta som styrker det. Om du någonsin har haft en känsla av att något är på väg att hända, eller till och med bara en känsla av att något kommer att hända, då är du en spådam. Detta är en av de första sakerna som händer när du utvecklar dina förmågor. Det kan kännas lite konstigt de första gångerna det händer, men du kommer att vänja dig vid det.

Du har en kuslig känsla för människor och situationer.
Ofta har du en kuslig känsla för en person eller en situation. Om du någonsin har haft en kuslig känsla för något har du förmågan att spå. I grund och botten kommer det att finnas tillfällen då du har en kuslig känsla om något som du inte har några fakta att stödja. Det kommer att finnas tillfällen då du bara vet något om någon eller då du bara vet att något kommer att hända. Om du någonsin har haft en sådan känsla har du förmågan att spå. Detta är ytterligare ett av de första tecknen på att du är en Fortune Teller.

Någon i din släkt är eller har varit en spådam.
Det här är ett ganska stort tecken på att du är en spådam. I grund och botten, om någon i din släkt har förmågan så har du förmodligen också förmågan. Du kan inte bara ärva gåvan att spå från någon i din familj, utan du kan också ärva förmågan att vara en spådam från en riktigt ung ålder. I princip kan du få förmågan redan som barn – och det är helt normalt. Det finns massor av barn som kan se framtiden och har intuitiva förmågor. Bara för att du är ett barn och har dessa förmågor betyder det inte att det är något fel på dig – det betyder bara att du är speciell och att du har en gåva som kan vara en experthjälp för andra.Tarot Tarotguiderna

Du ser glimtar av framtiden.
Den här är ett ganska stort tecken på att du är en spådam. Om du någonsin har haft glimtar av framtiden så har du förmågan att berätta om framtiden. Det Du kan få glimtar in i en annan tid och dimension. Du kan ha förmågan att se in i framtiden, eller så kan du bara ha snabba bilder som passerar förbi dina ögon men som du inte kan bearbeta.

 

De bästa sätten att få kontakt experthjälp från din inre spådam

När det gäller personlig tillväxt och utveckling är de flesta människor uppfostrade med tanken att man antingen har ett “halvfullt glas” eller ett “halvtomt glas”. Precis som att du antingen kan vara en pessimist eller en optimist; du är antingen en realist eller en drömmare. Med andra ord tenderar vi att tänka på dessa två sidor som motsatser som utesluter varandra. Men tänk om det fanns ett sätt för oss att överbrygga denna klyfta och föra samman båda dessa till synes disparata egenskaper till en harmonisk helhet? Hur kan vi trots allt få fram de dolda krafterna inom oss fullt ut utan att integrera både den logiska och den intuitiva sidan av vår personlighet? Hur kan vi komma i kontakt med vår inre experthjälp och spådam? Den goda nyheten är att vi inte är begränsade till den ena eller andra sidan när det gäller vår personliga tillväxt och utveckling. Faktum är att det finns många sätt för oss att utforska och expandera båda sidorna samtidigt. Fortsätt läsa för att lära dig mer om

 • Introduktion till din inre spådam
  När vi tänker på spådomar kanske vi tänker på zigenare och kristallkulor. I en psykologisk mening innebär dock spådomarkunskap en process där man kopplar sig till sin intuition för att avslöja insikter om sig själv och sin framtid. Detta ska inte förväxlas med klärvoajans, som är en form av extrasensorisk perception (ESP) där du plötsligt får information om världen som du annars inte har tillgång till. Vare sig vi vill erkänna det eller inte har vi alla förmågan att spå inom oss. Genom att utnyttja din intuition och finslipa dina spådomsfärdigheter kan du lära dig att förutse och förbereda dig för kommande utmaningar och möjligheter i ditt liv. Du kan också använda denna förmåga för att bättre förstå vem du är och vad du vill i livet. I slutändan handlar spådom om att lita på din magkänsla. Detta är mer än att bara följa din magkänsla, utan också att förstå varför du har den magkänsla som du har.
 • Att läsa av din omgivning
  När vi tänker på att läsa av vår omgivning tänker vi ofta på spådomar. Men att läsa av din miljö kan också vara en del av din realistiska sida. När du är i samklang med din omgivning kan du uppfatta subtila signaler från människorna runt omkring dig och de saker som händer i din omgivning. Detta gör att du kan vara redo för det som kan komma i din väg. Om du till exempel är på ett nätverksevent och du är omgiven av människor som verkar vara lite mer reserverade än vad du är van vid, kan du ta upp detta och anpassa ditt tillvägagångssätt därefter. Alternativt, om du befinner dig i en social situation och du kan känna att energin är lite avslagen kan du arbeta för att omvandla energin.
 • Ett ord från ditt förflutna
  Ett intressant sätt att utnyttja din inre spådam är att utforska de ord eller fraser som du ofta hörde som barn, se dem som din experthjälp för att nå dig själv. Om dina föräldrar till exempel alltid sa till dig att du kunde göra vad som helst kan det ha varit ett subtilt budskap om att de ville att du skulle fullfölja dina drömmar. Om de å andra sidan betonade vikten av ekonomisk trygghet kan de ha velat att du skulle följa en mer pragmatisk väg. Genom att reflektera över dessa ord och fraser kan du börja förstå dina föräldrar bättre också. Detta kan hjälpa dig att förstå varför du är som du är i dag.
 • Journalföring som en väg till att lära känna din inre spådam.
  När vi journalför skriver vi ofta ner våra tankar och känslor. Journalskrivning kan dock gå långt utöver att bara vara ett sätt att få ut dina känslor. Genom att skriva dagbok om de saker som är viktiga för dig kan du koppla in din spådomssida. Om du till exempel skriver om dina drömmar, mål och passioner kan du börja komma i kontakt med ditt sanna jag. Du kan sedan använda denna förbindelse för att visualisera vad du vill ha i din framtid och hur du vill nå dit. Detta kan hjälpa dig att förbereda dig för kommande utmaningar och möjligheter i ditt liv. Du kan också använda din journalföring som ett verktyg för att komma i kontakt med dina känslor och förstå dina utlösare och motivationer bättre.
 • Meditera genom rörelse för att ta reda på vad du verkligen vill ha
  Ett av de bästa sätten att föra samman dina realistiska och intuitiva sidor är att meditera genom rörelse. Detta innebär att du skapar en visualisering av vad du vill ha i ditt liv och sedan rör din kropp för att skapa känslan av denna visualisering. Genom att göra detta kan du koppla dig till din intuition och inre experthjälp och föra in dina önskningar i ditt nuvarande ögonblick. Du kan sedan använda kraften från din logiska sida för att omsätta dessa önskningar i handling och föra in dem i ditt liv.
 • Att hitta ditt varför som ett sätt att hitta din inre spådam
  När du vet ditt “varför” kommer du att upptäcka att du inte längre lever ett liv som du har nöjt dig med. Snarare kommer du att uppleva en känsla av syfte i varje beslut och handling som du tar. Detta kan bidra till att överbrygga klyftan mellan dina realistiska och intuitiva sidor. När du känner till ditt syfte kommer du trots allt att kunna lita på din magkänsla och intuition mer än någonsin tidigare. Du är den bästa experthjälpen du har när det kommer dig själv, när vi fårstår det så förstår vi att vi bär med oss all information som vi behöver, på så sätt blir vi vår egen spådam.
 • Slutsats
  Det är viktigt att notera att var och en av dessa tekniker kan användas i kombination med varandra för att få fram din inre spådam ännu mer. Ju mer du övar och utforskar dessa tekniker, desto mer kommer du att börja se hur de alla fungerar tillsammans för att få fram din inre spådam. När det gäller personlig tillväxt och utveckling måste vi förstå att det inte finns något sådant som att vara en absolut realist eller en absolut drömmare. I stället måste vi hitta ett sätt att föra samman dessa två sidor så att vi kan utnyttja vår fulla potential och bli vårt bästa jag. Och genom att göra detta kan vi upptäcka de dolda krafter som finns inom oss och fullt ut få fram våra inre spådam.

Experthjälp spådam – Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer.

Experhjälp spådam

Vad varje spådam som läser i Tarot bör veta om de stora arkanakorten

Stora Arkanan i tarot är de viktigaste och mest betydelsefulla för dina läsningar. De är också otroligt utmanande att förstå, analysera och tolka. Dessa kort kommer med en mängd olika symboler, betydelser och tolkningar. Om du är nybörjare i tarotläsningens värld är det troligt att du till en början blir skrämd av dessa kort. Men när du väl lärt dig mer om dem kommer de att bli en av dina favoritaspekter av tarotkortläsningar. Dessa kort är laddade med dolda betydelser och är packade med universell symbolik som alla kan förstå – oavsett vilket språk eller vilken kulturell bakgrund du har. I det här blogginlägget går vi igenom allt du behöver veta om de stora arkanakorten i tarotläsningar.

Vad är innebörden av de stora arkanakorten?
Stora Arkana-korten är de viktigaste korten i tarotleken. Dessa kort är mer betydelsefulla än de mindre arkankorten och ur dom kan man få experthjälp. Var och ett av korten i Major Arkana-däcket har en djup och betydelsefull innebörd som har stått sig genom tiderna. Stora Arkana-korten är utformade för att spegla livets stora milstolpar och viktiga övergångar. Som tarotläsare kan du använda dessa kort för att reflektera över din klients livserfarenheter och nuvarande situation. Och du kan använda dem för att ge din klient råd om hur han eller hon ska gå vidare i livet. Stora Arkana-korten förknippas ofta med motsvarande astrologiska stjärntecken. Till exempel är kortet “Kejsaren” förknippat med Väduren. Det finns ingen astrologisk association med de mindre arkankorten.

Hur läser man de stora arkankorten?
Du kan tolka de stora arkankorten både för dig själv och för andra. För att tolka dina egna tarotkort ska du blanda och lägga ut tio kort med framsidan uppåt på ett träbord eller ett avsett tarotläsningsbord. Fråga sedan dig själv vad varje kort betyder för dig och hur du känner för kortets betydelse. Tänk på att samma kortläsning sannolikt kommer att se annorlunda ut varje gång du lägger ut korten. Detta sker eftersom tarot är en flytande konstform. Det är inte en vetenskap eller ett fast system som är utformat för att fungera på samma sätt varje gång. Det skulle ta bort magin ur det. Tarotkort kan användas för att tolka och förutse en persons livsresa. För att göra detta vill du lägga ut tio Major Arcana-kort på ett träbord. Dessa kort är de viktigaste och mest betydelsefulla korten i kortleken.

Nyckelord för de stora arkanakorten – Experthjälp

– Narren: Det här kortet representerar oskuld, nya början och att utforska din potential eller potentiella resultat.
– Trollkarlen / Magikern: Det här kortet representerar förmågan att manifestera dina drömmar till verklighet.
– Översteprästinnan: Det här kortet representerar intuition, kreativitet och människors kollektiva visdom.
– Kejsarinnan: Det här kortet representerar universums kreativa energi och den kraft som finns inom varje människa.
– Kejsaren: Det här kortet representerar auktoritet, kontroll och behovet av ordning och organisation i ditt liv.
– Hierofanten / Påven: Det här kortet representerar behovet av att följa regler, traditioner och religiösa eller andliga praktiker som andra har satt upp för dig.
– De älskande / Paret: Det här kortet representerar passionen och kopplingen mellan två människor eller den kärlek som du har till dig själv.
– Vagnen: Det här kortet representerar behovet av att agera, vara beslutsam och ta kontroll över ditt liv.
– Styrkan: Det här kortet representerar kraften i dina känslor och din förmåga att hantera svåra situationer på ett lugnt och rationellt sätt.
– Eremiten: Det här kortet representerar ditt behov av att ta ett steg tillbaka från samhället och dra dig tillbaka från världen omkring dig.
– Lyckohjulet: Det här kortet representerar livets ebb och flod och det faktum att ingenting är permanent.
– Rättvisan: Det här kortet representerar behovet av att balansera ditt liv och se till att allting är på sin rätta plats.
– Stjärnan: Det här kortet representerar hopp, önskningar som går i uppfyllelse och drömmar som förverkligas.
– Månen: Det här kortet representerar ditt behov av att reflektera och förstå dina känslor och önskningar.
– Solen: Detta är ett kort som visar att du måste förstå dina känslor och känslor för dina känslor: Det här kortet representerar din förmåga att leva i nuet och vara positiv och optimistisk inför din framtid.
– Den sista domen: Det här kortet representerar förändring, omvandling och behovet av att bryta med det förflutna och gå framåt i livet.
– Världen: Det här kortet representerar avslutningen av din resa i livet, slutförandet av dina mål och uppnåendet av dina önskade resultat.

Vad betyder Stora Arkanan?

När du som spådam läser betydelsen av varje kort i Major Arcana, tänk på hur varje kort är din experthjälp och relaterar till ditt eget liv. Tänk på hur varje korts betydelse kan gälla livet för din tarotläsningsklient.
– Dåren: Det här kortet representerar oskuld, nya början och att utforska din potential eller potentiella resultat.
– Trollkarlen / Magikern: Det här kortet representerar förmågan att manifestera dina drömmar till verklighet.
– Översteprästinnan: Det här kortet representerar intuition, kreativitet och människors kollektiva visdom.
– Kejsarinnan: Det här kortet representerar universums kreativa energi och den kraft som finns inom varje människa.
– Kejsaren: Det här kortet representerar auktoritet, kontroll och behovet av ordning och organisation i ditt liv.
– Hierofanten /Påven: Det här kortet representerar behovet av att följa regler, traditioner och religiösa eller andliga praktiker som andra har satt upp för dig.
– De älskande / Paret: Det här kortet representerar passionen och kopplingen mellan två människor eller den kärlek som du har till dig själv.
– Vagnen: Det här kortet representerar behovet av att agera, vara beslutsam och ta kontroll över ditt liv.
– Styrkan: Det här kortet representerar kraften i dina känslor och din förmåga att hantera svåra situationer på ett lugnt och rationellt sätt.
– Eremiten: Det här kortet representerar ditt behov av att ta ett steg tillbaka från samhället och dra dig tillbaka från världen omkring dig.
– Lyckohjulet: Det här kortet representerar livets ebb och flod och det faktum att ingenting är permanent.
– Rättvisa: Det här kortet representerar behovet av att balansera ditt liv och se till att allting är på sin rätta plats.
– Stjärnan: Det här kortet representerar hopp, önskningar som går i uppfyllelse och drömmar som förverkligas.
– Månen: Det här kortet representerar ditt behov av att reflektera och förstå dina känslor och önskningar.
– Solen: Detta är ett kort som visar att du måste förstå dina känslor och känslor för dina känslor: Det här kortet representerar din förmåga att leva i nuet och vara positiv och optimistisk inför din framtid.
– Den sista domen: Det här kortet representerar förändring, omvandling och behovet av att bryta med det förflutna och gå framåt i livet.Tarot Tarotguiderna
– Världen: Det här kortet representerar avslutningen av din resa i livet, slutförandet av dina mål och uppnåendet av dina önskade resultat.

Tolkning av kortet Major Arcana

Nu när du som spådam vet vad varje kort i Major Arcana betyder är det dags att tolka dem i en tarotläsning. För att göra detta ska du blanda och lägga ut tio kort på rad på ett träbord. När du har gjort det läser du varje kort högt och tänker sedan på betydelsen av varje kort medan du läser det. Därefter letar du efter mönster eller likheter som finns mellan korten i din läsning. Var särskilt uppmärksam på de kort som förekommer i första, andra och tionde positionen. Det är dessa kort som är de viktigaste och mest betydelsefulla. Den första positionen i din läsning representerar det nuvarande ögonblicket i ditt liv. Den andra positionen representerar det som har hänt i ditt förflutna. Och den tionde positionen representerar dina önskade resultat och den framtid som du skapar för dig själv.

 

Tarotläsning: Den ultimata experthjälpen för att vara din egen spådam

Tarotläsning är en metod för spådomar som använder kort för att förutsäga framtiden och händelser. Den blev populär på 1800-talet och har sedan dess använts som ett sätt att utforska det undermedvetna och få insikt i våra egna rädslor, förhoppningar och önskemål. Tarotläsningar kan inte bara ge oss djupa insikter, de är också mycket underhållande och ganska beroendeframkallande! Så vad är egentligen tarotläsning? Tarotkort är en mycket gammal form av spådom som bygger på symbolik. När du använder tarotkort för spådom väljer du ditt kort utifrån vardagliga bekymmer eller specifika frågor. Betydelsen av varje kort är dess innebörd – det avslöjar universella sanningar om ditt liv vid denna tidpunkt. Att läsa tarot är inte en exakt vetenskap utan snarare ett verktyg för självupptäckt och andlig tillväxt.

Hur läser man tarotkort?
Att läsa tarotkort är en färdighet som kräver övning och ett visst mått av intuition. Det finns inga specifika regler för att läsa korten, men det finns några riktlinjer som du kan använda för att underlätta processen. Först vill du blanda din kortlek för att bryta eventuella energiblockeringar som kan finnas. Därefter vill du välja ett eller två kort att använda för din läsning baserat på din specifika fråga eller situation. Du kanske vill välja ett kort som representerar din situation som den är nu, och ett annat kort som representerar dina känslor eller förhoppningar inför framtiden. Du kan också välja ett kort som representerar personen som ställde frågan och ett annat som representerar frågeställaren. Slutligen vill du lägga ut korten på ett visst sätt som ger dig mest insikt. Det finns många olika upplägg att välja mellan.

Hur en spådam utför en tarotläsning
Det finns många sätt att utföra en tarotläsning. Vissa läsare använder en specifik metod varje gång, medan andra använder olika tekniker beroende på situationen. Om du är ny i tarotläsning kan det vara bra att arbeta med en partner som kan hjälpa dig med tolkningen av korten eller läsa ut en bok, andra använder helt sin intuition. En sak att tänka på är att läsa vad korten representerar, snarare än hur de ser ut. Med det i åtanke är här några vanliga tarotkortspridningar som du kan prova. Det keltiska korset är en spridning som ofta används av professionella läsare. Den består av 10 kort som läggs ut i ett korsmönster. Det förflutna, nuet, och framtiden är en spridning med tre kort som kan användas för att ställa en allmän fråga om din nuvarande situation. Spridningen Hälsa och välbefinnande är särskilt användbar för hälsoproblem.

Fördelar med tarotläsning
– Det är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med din intuition. Under en läsning kommer du att vägledas av din intuition som är din inre experthjälp och få meddelanden från ditt högre jag. Du kan använda korten för alla situationer och för alla personer. Du kan till och med göra läsningar för husdjur! Detta innebär att du kan se framtiden, få svar på frågor och få insikter i ditt liv. – Hjälper dig att känna igen mönster och cykler i ditt liv, så att du kan bryta dig ur dem. Korten kan hjälpa dig att se ditt förflutna, din nutid och din framtid på samma gång. Detta kan hjälpa dig att bryta ut ur en negativ cykel och gå framåt. – Det är ett utmärkt verktyg för självreflektion. Tarot kan hjälpa dig att se på dig själv och ditt liv ur ett annat perspektiv, vilket kan vara till hjälp om du vill göra en förändring. – Hjälper dig att komma i kontakt med dina känslor. Tarot kan hjälpa dig att undersöka dina känslor, vilket är viktigt för att lösa problem i ditt liv.

Den lilla arkanan
Lilla arkanan är den kortfärg som kommer efter stora arkanan. De består av totalt fyra färger: bägarna, pentagramen, svärden och stavarna. Minor Arcana används främst för divination och för att läsa symboliken och energin bakom korten.. Varje Minor Arcana-kort representerar en viss energi, ett visst mönster eller en händelse som sannolikt kommer att inträffa i vårt liv.
Bägarna: Kuporna är relaterade till känslor och känslor samt kreativitet, intuition och känslighet. Detta är en mycket feminin energi och representerar omsorg, kärlek och medkänsla.
Pentagramen: Pentagram-korten är relaterade till den materiella världen och är mycket verklighetsförankrade. Det representerar ekonomisk trygghet och vinst samt hårt arbete.
Svärden: Svärdkorten är relaterade till konflikter och utmaningar samt mental och emotionell tillväxt. Detta är en mycket maskulin energi och är relaterad till intellektet.
Stavarna: Stav-korten är relaterade till kreativitet, passion och en positiv inställning. Det representerar entusiasm, drivkraft och mod.Häxa och Magi sierska

Hovkorten
Personkorten representerar vissa personer i vårt liv. Dessa kort tolkas ofta som att de representerar dina egna tankar, rädslor och förhoppningar. Kungen, drottningen, riddaren och Page-korten är förknippade med de fyra elementen. Dessa är eld, luft, vatten och jord. Eldkungen representerar en kraftfull och självsäker person. Luftens drottning representerar en person med många idéer. Vattenriddaren representerar en intuitiv och känslig person. Jordens sida representerar en ung, ambitiös person. Slutligen representerar sidan av eld en självsäker och passionerad person. Luftens sida representerar en entusiastisk och kreativ person. Vattnets sida representerar en känslig och intuitiv person. Jordsidan representerar en passionerad och ambitiös person.

Vad är tarotläsning?
Tarotläsning är en spådomsteknik som en spådam använder för att utforska framtiden. Korten utformades på 1400-talet och användes ursprungligen i kortspel. Varje kort har en annan betydelse, antingen som en symbol eller som en bild. Läsaren använder korten för att berätta en historia om en person eller situation. Under en läsning kan en läsare använda mellan ett och 22 kort. Korten läggs ut i mönster som kallas stjärnor. Varje stjärna har olika betydelser. Läsningen är som en historia som berättas från korten till den person som får läsningen.

Hur gör man en tarotläsning för sig själv?
Om du vill vara din egen spådam så kan du använda samma process som en läsare skulle använda. Du kan blanda din kortlek och sedan välja ett eller två kort som representerar din situation. Du kan också välja ett kort som representerar personen som ställde frågan och ett annat som representerar frågeställaren. Därefter lägger du ut korten på ett visst sätt för att få mest insikt. Det finns många olika läggningar att välja mellan. När det gäller att läsa dina egna kort kan du upptäcka att det är lättare att tolka korten om du ställer en specifik fråga till dig själv. Du kan sedan använda korten för att besvara den frågan.

Varför läsare använder tarotkort
Kortens symbolik gör det möjligt för en spådam att dra nytta av sin intuition och få en glimt av nuet och framtiden. Korten är vackert utformade för att inspirera fantasi och kreativitet. Att läsa tarot ger upphov till ett förändrat medvetandetillstånd där läsaren kan koppla sig till sitt undermedvetna sinne och få insikt i sina egna rädslor, förhoppningar och önskemål. Detta kan hjälpa läsaren att få bättre förståelse för sig själv och sina egna mönster.

Vilket tarotkort kan du använda som en grund i en läsning?
Du kan använda vilket kort som helst i din kortlek för en läsning, men vissa kort ger mer insikt än andra. Till exempel representerar två i bägare harmoni, kärlek och partnerskap. Det är ett bra kort att använda när du behöver få kontakt med andra eller går igenom en svår känslomässig situation. Magikern är ett kort som betecknar kreativitet och din förmåga att manifestera dina önskningar. Det är ett bra kort att använda när du behöver göra en positiv förändring i ditt liv. Det viktiga att komma ihåg är att alla kort är giltiga och har sin egen unika betydelse. Det finns inget rätt eller fel kort att välja för din läsning. Välj helt enkelt det kort som ger dig mest resonans i det ögonblicket.

Slutsats
Att läsa tarotkort är ett utmärkt sätt att lära sig mer om dig själv och komma i kontakt med din intuition som är din experthjälp till högre insikt. Det kan hjälpa dig att bli mer i samklang med dina känslor och få insikt i ditt liv. Oavsett om du gör en läsning för dig själv eller för någon annan, kom ihåg att välja ett kort som ger resonans med dig. Det finns många olika kort att välja mellan, så välj ett som får dig att känna något. Låt kortet vägleda dig och hjälpa dig att utforska ditt undermedvetna sinne.

Vi på Tarotguiderna önskar dig en fin dag!