Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – Spådom24

Spådom24 – Tarotguiderna

Spådom24 – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar &Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot meditationer mm. Spådom24. Tarotguiderna är Sveriges största tarotlinje och drivs av  mediet Vivi Linde som är känd från tv, Mediumpodden och är författare.

Våra tjänster – Se vem som kan hjälpa just dig

Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

Kanaliserar Andliga GuiderVivi Lindes bok

Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

Djurkommunikatörer

Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

De 7 mest populära metoderna för spådomar

Spådomar har funnits lika länge som människor har funderat på vårt förflutna, vår nutid och vår framtid. Från oraklet i Delfi till teblad, handflator och tarotkort finns det många sätt att få en glimt av vad som kan komma att hända i ditt liv. Även här på Tarotguiderna tarotlinje finns det möjligheter att bli spådd. Det finns så många olika metoder för spådomar att det kan vara svårt att veta vilka som är värda din tid och vilka du bör undvika. Så innan du prövar någon ny metod för spådomar, kommer här en snabbguide till några av de mest populära teknikerna som finns. Om du tror på kraften i din framtid eller inte är upp till dig – men om du är intresserad av att lära dig mer om spådomar som hobby eller potentiell karriärväg ger den här artikeln dig en översikt över de vanligaste metoderna som används idag.

Tarotkort
Tarotkorten är en av de mest populära metoderna för spådom24 eftersom bildspråket är så rikt och applicerbart på så många människor. Varje kort har en annan bild på sig, och dessa bilder är ofta representativa för olika aspekter av livet som du kan behöva hjälp att navigera. Korten används ofta som en metod för spådom24 för att få en glimt av vad som kommer att hända i en persons liv. Det bästa med tarotkorten är att de kan användas för alla typer av människor. Eftersom det finns ett stort utbud av olika kortlekar kan du hitta en Tarotkortlek som passar din personlighet. Om du är intresserad av att lära dig mer om Tarotkort kan du undersöka om du kan ta en kurs eller skaffa en bok som hjälper dig att lära dig grunderna i denna form av spådomar.

Handavläsning
Handavläsning är en av de mest traditionella metoderna för spådoma24 och har sitt ursprung i det gamla Kina och Indien. Tanken att man kan säga vilken typ av framtid en person sannolikt kommer att ha genom att titta på hans handflata är intressant. Palmläsare använder formen på din handflata och linjerna på både handens fram- och baksida som ett sätt att förutsäga din framtid. De flesta handläsare fokuserar på tre specifika delar av din handflata: linjerna på din hand, formen på din tumme och formen på ditt huvud. Linjerna på din handflata sägs representera olika aspekter av ditt liv, och handläsaren kommer att undersöka vilka linjer som är djupa, vilka som är svaga och vilka som är helt frånvarande för att få en uppfattning om hur ditt nuvarande liv kommer att utvecklas.

Kristallterapi
Kristallterapi är en intressant form av spådom24 som sägs involvera helande stenar och deras olika energier. Kristallläsare undersöker en kristall som har placerats på din kropp eller i närheten av dig för att bestämma din energi och hjälpa dig att se var du kanske kämpar eller vilka dina styrkor är. Kristallterapi kan göras antingen personligen eller online. Om du föredrar att göra kristallterapi online kan du köpa en kristall som har rensats från all negativ energi och sedan placera den bredvid din dator. Kristallterapi sägs vara bra för att hjälpa dig att komma i kontakt med dina känslor och hitta klarhet i ditt liv. Om du är intresserad av kristallterapi kan du hitta en kristallavläsare på nätet och se om de erbjuder kristallterapi som en del av sina tjänster. Kristallterapi är ett utmärkt alternativ för alla som vill hålla sina spådomssessioner privata och diskreta.

Läsning av teblad
Tebladsläsning är en annan typ av spådomskonst där du tittar på teblad i botten av en kopp eller tekanna för att försöka se vad framtiden har att erbjuda. Bladen som faller ner i botten av din kopp när du häller upp ditt te sägs innehålla ett meddelande om din framtid. Det bästa sättet att göra en läsning av teblad är att hälla upp ditt te från en tekanna och ner i en kopp så att bladen faller ner i botten av koppen. Sedan kan du antingen dricka ditt te med bladen i botten eller hälla tillbaka teet i tekannan så att du kan få en bra titt på bladen.

Spådom24 – Tarotguiderna tarotlinje

Spådom24 – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mm

Spådom24 via rökelse och rök
En av de äldsta metoderna för spådomar är spådomar via rökelse och rök. Du kan använda en mängd olika metoder för att göra detta, men alla kretsar kring att bränna rökelse och observera hur röken färdas i ditt hem. När du bränner rökelse stiger den upp och skapar rök. Om du använder en divineringsmetod som involverar rökelse vill du se till att du placerar din rökelse i ett öppet och tydligt utrymme så att röken kan färdas fritt i ditt hem utan att skapa en röra. När du observerar röken vill du leta efter mönster och former. Du kan till och med försöka komma på något slags system som hjälper dig att hålla reda på vad du ser i röken, som att använda siffror och bokstäver för att hålla reda på vad du ser.

Kristallläsning
Kristallläsare använder ofta kristaller som verktyg för att hjälpa dem att komma i kontakt med sin intuition och sina extrasinnen. Kristallläsare väljer ofta en specifik kristall och använder den under hela läsningen för att hjälpa dem att hålla sig fokuserade och på rätt spår. Kristallläsare tror att varje kristall har en annan energi och vibration som kan användas för att hjälpa personen som får läsningen att hålla sig lugn och fokuserad. Kristallläsare använder ofta kristaller tillsammans med andra traditionella spådom24 metoder som tarotkort och kristallterapi. Kristallläsare kan ofta berätta vilka kristaller som är bäst för dig och dina behov baserat på den typ av läsning du får och din personlighet.

Ritualer med ljus
Om du letar efter ett mindre intensivt sätt att komma i kontakt med din intuition och dina extrasinnen kanske du vill prova en ljusritual. Ljusritualer används ofta för att fokusera på specifika delar av ditt liv, som din hälsa eller din karriär. När du gör en ljusritual tänder du ett ljus och fokuserar på dina behov och önskemål. Du kan antingen fokusera på dina behov och hur du vill att världen ska reagera på dem eller så kan du fokusera på dina önskningar och dina förhoppningar och drömmar. En ljusritual görs ofta med en specifik avsikt eller ett mål i åtanke, men du kan också välja att göra en ritual bara för att komma i kontakt med dina känslor och känslor och få klarhet i ditt liv.

Spådom24 – Tarotguiderna tarotlinje

Slutsats
Spådomar har funnits så länge som människor har tänkt på sitt förflutna, sin nutid och sin framtid. Från oraklet i Delfi till teblad, handflator och tarotkort finns det många sätt att få en glimt av vad som kan komma att hända i ditt liv. Det finns så många olika metoder för spådom24 att det kan vara svårt att veta vilka som är värda din tid och vilka du bör undvika. Så innan du prövar någon ny metod för spådomar, kommer här en snabbguide till några av de mest populära teknikerna som finns. Om du någonsin har varit nyfiken på spådom24 har den här artikeln täckt dig. Vi har tagit upp några av de mest populära metoderna för spådomar och gett en översikt över hur var och en av dem fungerar. Oavsett vilken typ av spådom du är intresserad av finns det något här för dig.

 

Tips för att berätta om din framtid – Vad kommer du att göra med ditt liv?

Alla älskar en bra spådom24 – En spådam ger sin publik möjlighet att se sitt öde. Men vad ska du göra om din framtid är grå? Hur vet du vad som kommer att hända med ditt liv om du inte vet vad det innehåller? Vare sig du tror på ödet eller inte, kan du förstå var du står för att se till att du når din potential. Vare sig vi vill det eller inte har vi alla en förutbestämd väg som vi måste gå innan vi når vår slutliga destination. Medan många människor fastnar på den plats där de befinner sig och inte där de vill vara eftersom de inte vet hur de ska läsa sin framtid. Det kan verka skrämmande i början, men det kan vara det bästa som någonsin hänt dig. Läs vidare för 10 tips om hur du kan läsa din framtid, så att du när tiden kommer vet exakt vad du ska göra med ditt liv.

Var uppmärksam på sammanträffanden
Tillfälligheter är ett av de bästa sätten att veta vad korten har i beredskap för dig. Om du går din dag och något till synes obetydligt händer, var uppmärksam. Även om händelsen är så obetydlig att du inte tänker på den kan det vara ett tecken på att något stort är på gång. Slumpen är ofta ett sätt att göra dig redo för de större händelserna i ditt liv. Om du tycker att de inte är tillräckligt viktiga kan du ignorera en mycket viktig del av din framtid. Lär dig att notera även de minsta händelserna så är du på god väg att förstå vad som komma skall.

Titta på den större bilden
När du analyserar situationerna runt omkring dig börjar du märka hur de alla hänger ihop för att skapa en helhetsbild. Kanske har du haft problem på jobbet, eller såSpålinje spådom fungerar inte det förhållande du har haft i flera år. Dessa problem kan vara kopplade till något mycket större: kanske är din karriärväg otillfredsställande eller så är ditt förhållande inte tänkt att hålla. Om du befinner dig i trångmål kan du försöka se till helheten. När du zoomar ut och ger dig själv en överblick över ditt liv kan du se de saker som behöver förändras så att de inte håller dig tillbaka. Även om du inte förstår vad du tittar på direkt kommer du att kunna se tecknen när de dyker upp.

Spådom24 – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mm

Ta dig tid att reflektera
Ett annat steg för att kunna säga din framtid är att ta dig tid att verkligen reflektera över din nuvarande väg. När du rör dig mot dina mål och dagliga uppgifter kan du ha svårt att tänka tillbaka på var du började och vart du vill gå. När du är mitt uppe i det hela kan det vara svårt att sakta ner och reflektera över dina framsteg. Men detta är faktiskt ett av de bästa sätten att veta vad som väntar dig. Om du kan ta en stund för att reflektera över din nuvarande situation kommer du att kunna se den stora vägen som ligger framför dig. Oavsett om det är i slutet av en lång dag eller till och med i slutet av ett år är det viktigt att ta tid ur dagen för att reflektera. Ibland kan att få en spådom24 hos en spådam vara perfekt för att kunna höja blicken och se vart man befinner sig i livet.

Bestäm vad du vill uppnå
Det här kan tyckas vara en självklarhet, men det är viktigt att veta exakt vad du vill uppnå innan du kan berätta om din framtid. Om du har ambitiösa drömmar och letar efter ett sätt att uppnå dem vill du uppmärksamma din omgivning. Även om det är bra att hålla ögonen på priset, låt dig inte distraheras för mycket av de sidouppdrag som kan stå i vägen för dina prestationer. Var uppmärksam på de saker som händer runt omkring dig och hur de kan påverka din framtid. Du behöver inte veta allt om din framtid, men om du kan se några vägar du kan ta har du en fördel gentemot dem som inte vet var de står.

Ta reda på vad som håller dig tillbaka.
Om du inte är säker på var du står kan det bero på att du inte riktigt letar. Ibland är vi så fokuserade på vår väg att vi missar vägspärrarna framför oss. Om du har fastnat i en rutin och inte kan ta dig ur den kan det vara du som håller dig själv tillbaka. Om du försöker sia om din framtid och det inte finns några tecken på vad som komma skall, kan du stå i vägen för din egen framgång.

Ta en titt på ditt förflutna för att se var du gjorde fel och se till att det inte händer igen.
Om du redan har tagit dig till slutet av din väg vet du vad du gjorde fel. Även om det kan vara något orättvist att döma dig själv för misstag du redan har gjort, är det ett utmärkt sätt att berätta om din framtid. Beroende på vad du vill uppnå kanske du vill ta en titt på ditt förflutna och ta reda på vad som gick fel så att du inte gör samma misstag igen. Om du vet varför du misslyckades kan du berätta om din framtid.

Om din framtid är oklar betyder det att något måste förändras omedelbart. Vänta inte!
Om du har försökt att sia om din framtid och den fortfarande är oklar betyder det att något måste förändras. Kanske försöker du uppnå något som egentligen inte är avsett för dig eller så fokuserar du på fel saker. Om du inte är säker på vad som står i vägen för dig kan du försöka se till helheten. Zooma ut och försök att avgöra vad du missat. Eller gå till en sierska och få hjälp via en spådom24.

Engagera dig helt och hållet och ge inte upp förrän du har nått ditt mål!
Om du försöker berätta om din framtid är du uppenbarligen intresserad av resultatet. Om du vill att något ska hända måste du se till att du satsar fullt ut på det. Om du inte är säker på vad du ska göra med ditt liv eller var du står, måste du se till att du engagerar dig till 100 procent i din väg. Du kan inte vara trög i dina strävanden; du måste veta att du vill ha dem och du måste gå efter dem.

Definiera dina gränser
Det är viktigt att titta på korten och se vad din framtid innehåller, men det är också viktigt att definiera dina gränser. Om du vet att du vill uppnå något och har en tydlig väg framåt är det viktigt att ha ett fast grepp om vad du vill, men inte vad du inte vill. Låt inte andras önskemål och ambitioner skymma din väg. Se till att du vet vad du vill och att du inte låter externa faktorer distrahera dig.

Titta på stjärnorna och konstellationerna
Precis som en spådom24 så kan stjärnor och konstellationer är ett annat sätt att berätta om din framtid. När du tittar på kosmos ser du inte bara stjärnorna på nära håll, utan också vad som väntar dig i framtiden. När du tittar på stjärnorna tittar du inte bara på en grupp stjärnor eller ett mönster, utan på många. Samma sak gäller för din framtid: det finns många vägar för dig att gå, många saker för dig att uppnå, och det finns bara ett liv för dig att leva. Det är allt, gott folk!