Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring en tarotguide på Tarotguiderna

Tarotguide – Ring Tarotguiderna

Tarotguide – Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer.Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot
Vivi Linde är känd från tv och podden Mediumpodden. Här kan du prata med en tarotguide, spådam, medium, djurkommunikatör mm. Se alla våra tjänster under “Tjänster” i panelen.

 

Våra tjänster:

klicka på länken för att se vilken tarotguide som kan hjälpa dig.

♦ Sierskor som spår i kortVivi Lindes bok

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Camilla och Vivi

Tarotguide: Vad tarot kan berätta om din framtid!

Att vända sig till den utvalda tarotguiden har blivit en mycket populär  under de senaste åren, och många människor frågar sina vänner, familjemedlemmar och till och med främlingar om vad som väntar dem i framtiden. Tarot är en uppsättning kort som ofta används som ett verktyg för vägledning och insikt om vår framtid. Vare sig du vill ta reda på om din partner är The One eller bara vill veta om det gig du har på gång kommer att vara ekonomiskt fördelaktigt, finns det så många sätt du kan använda Tarot som vägledning. Men hur? Låt oss ta en titt på hur Tarot kan hjälpa dig att förstå ditt liv och de beslut du behöver fatta.

Bestäm dig för din fråga
Den viktigaste delen av en läsning för tarotguiden är att bestämma vad din fråga är. Detta är något som så ofta förbises men som kan göra hela skillnaden. Du kanske vill veta om du kommer att hitta kärleken, få ett nytt jobb eller flytta. Tarotguiden kan använda en kombination av kort för att besvara din fråga, men se till att hålla din fråga så kortfattad som möjligt. Låt oss säga att din fråga är: Kommer jag att hitta ett nytt jobb som är välbetalt och tillfredsställande? Det är en utmärkt fråga att ställa till en tarotguide! Låt oss dela upp den i mindre frågor som du kan ställa till korten. – Kommer jag att hitta ett jobb som är välbetalt och tillfredsställande? – Kommer jag att hitta ett jobb snart? – Kommer jag snart att hitta ett jobb som är välbetalt och tillfredsställande? – Kommer jag snart att hitta ett jobb som är välbetalt och tillfredsställande inom mitt intresseområde?

Blanda korten och se vad du får
När du har bestämt dig för din fråga till tarotguiden och har en klar uppfattning om vad du vill fråga korten är det dags att lägga ut dem. När du blandar korten ska du ta ett djupt andetag och fokusera på din avsikt. Föreställ dig att du drar in korten i din egen energi och låter dem vägleda dig till ditt önskade resultat. När du är redo lägger din tarotguide ut korten för läsning. Om du vill behålla det traditionella formatet bör du ha ditt frågekort i mitten och ett kort som representerar varje färg på varje sida. Låt korten vägleda dig, men kom ihåg att du alltid kan be om förtydligande genom att blunda och öppna ögonen igen för att återställa din energi och ditt fokus.

Tarotvägledning av en tarotguide
Om du letar efter en boost av självförtroende är nio stav ett bra kort att dra. Det här kortet handlar om att pressa dig själv och gå efter dina drömmar och mål. Det visar att dina mål är i sikte och att du nästan är redo att uppnå dem. Tarotguiden brukar säga att kortet de antyder att du bör vara försiktig med att skynda på processen, eftersom brådska kan leda till besvikelse. Sju svärd är ett annat bra kort att dra om du vill att något ska gå din väg. Det här kortet antyder att det finns någon eller något som arbetar till din fördel just nu, och att det finns någon form av tur som arbetar för dig. Bägare tre är ett bra kort att dra om du letar efter kärlek. Det här kortet visar att det finns positiva resultat som kommer i din väg.

Tarotguide på Tarotguiderna

Kan Tarot förutsäga framtiden?
Framtiden är inte helt bestämd i sten men en tarotguide säger att man kan titta på det troligaste senariet. Tarot är ett verktyg för vägledning och reflektion.  Du kan använda korten för att reflektera över det förflutna, nuet och framtiden. På så sätt kan du försäkra dig om att du fattar de bästa besluten och verkligen är på väg mot det liv du vill ha. Tarotguiden förutsäger inte totalt framtiden utan visar på tendenserna som ligger framåt, det visar på vad som håller på att utvecklas utifrån där man är, men de kan hjälpa dig att se vilken väg din framtid är på väg mot just nu.

Finansiell vägledning
Som du kanske har förstått finns det så många olika typer av vägledning du kan få av en tarotguide. det vi tar upp här är om finansiell vägledning. Viktigt att komma ihåg att alla spår olika så det som gäller för den ena tarotguiden gäller kanske inte för den andra. Här berättar vi om de kort som representerar pengar. Dessa kort är Ess av mynt, Två av mynt, Tre av mynt och Fyra av mynt. Ess i mynt är ett positivt kort, vilket tyder på att pengar är på väg åt ditt håll. Två av mynt är det kort som representerar ekonomisk stabilitet. Om du vill försäkra dig om att du har tillräckligt med pengar för saker som hyra, räkningar och mat är det här kortet du vill se. Tre i mynt är kortet som handlar om att öka din inkomst. Oavsett om du har ett jobb eller driver ett eget företag indikerar det här kortet att du kommer att tjäna mer pengar. Fyra i mynt är ett kort som indikerar stabilitet. Det kan betyda stabilitet i dina inkomster, stabilitet i ditt företag eller stabilitet i din ekonomiska situation i allmänhet.

Vart du är på väg
Om du är nyfiken på vart ditt liv är på väg kan en tarotguide kasta lite ljus över saken. Det viktigaste att tänka på är att korten inte alltid följer en sekvens. Nio av svärd kommer till exempel efter fyra av svärd. Det betyder att den är resultatet av fyra av svärd. Det här kortet handlar om ånger och handlar om att komma till rätta med det förflutna och lära sig av sina misstag. Tornet-kortet är å andra sidan lite mer positivt. Det här kortet indikerar förändring, men det är en bra förändring. Du kanske går igenom något traumatiskt just nu, men det kommer att göra dig starkare. Alla dessa kort är bara exempel på hur tarotguiden kan hjälpa dig att se vart du är på väg. Det finns gott om andra kort du kan dra som ger dig insikt i framtiden.

Kolla in din intuition
Detta är det bästa sättet att se vad korten har att berätta för dig. Du kan sprida ut korten och låta läsningen vägleda dig i din meditation. Du kan också använda ett kort som en meditationsuppmaning. Du kan antingen läsa ett kort eller meditera på ett kort som representerar en viss aspekt av ditt liv som du vill utforska.

Slutsats
Kontakt med en tarotguide kan vara ett riktigt intressant och insiktsfullt sätt att få en inblick i din framtid. Vill man bli en tarotguide själv måste du veta hur du ska använda dem på rätt sätt. Människor frågar sig ofta om tarot är verkligt eller om det bara är en massa hitte på? Sanningen är att det är en färdighet att läsa dessa kort, och du måste lägga ner tid på det om du vill lära dig att använda dem på rätt sätt. Dessa kort kan vara ett fantastiskt verktyg för vägledning i ditt liv och kan hjälpa dig att se vad framtiden har att erbjuda. Går man till någon man känner stort förtroende för så kan den tarotguiden verkligen göra skillnad. Både när det gäller vad man får veta, men de kan även ge rådgivning för din utveckling.

10 tips för dig som vill verka som tarotguide

Varje tarotläsning är annorlunda, liksom personerna du läser för. Deras bakgrund, kultur och livserfarenheter påverkar hur de tolkar varje kort. Samma kort kan ha väldigt olika betydelse för två olika personer. Det finns många saker att tänka på när du läser tarotkort som inte är så uppenbara vid första anblicken. Om du vill få ut så mycket som möjligt av dina läsningar är det viktigt att du inte bara förstår vad tarotguiden representerar utan också vilket budskap den skickar till din klient. När du förstår varför varje kort valdes ut gör det framtida läsningar mer insiktsfulla och korrekta. Följande tips kommer att ge dig en solid grund för framgångsrika tarotläsningar.

Börja alltid med en fråga
Det bästa sättet att få en bra läsning är att ha en tydlig fråga i åtanke. Detta hjälper dig att fokusera på det resultat du vill ha, vilket hjälper dig att välja rätt kort för att representera din fråga. Om du som tarotguide inte har en fråga så kommer din läsning att vara mer allmän och kommer troligen att vara mindre fokuserad och korrekt än om du hade en fråga som vägledning. När du bestämmer dig för vilken fråga du ska ställa ska du vara specifik och inkludera så många detaljer som möjligt. Om du som tarotguide begränsar ditt fokus blir läsningen mer specifik, vilket gör att korten kommer fram tydligare. Om du läser för en vän, be honom eller henne skriva ner vad han eller hon vill veta om sin situation så att du inte behöver gissa dig till vad han eller hon är ute efter. Om du har en klient, se till att fråga dem vad de vill veta av tarotguiden.

Var som tarotguide inte rädd för att be om förtydliganden
Ibland misstolkar din klient vad du berättar eller förstår inte innebörden bakom det. Om detta händer ska du inte vara rädd för att be dem förtydliga sin fråga. Ju mer ni två pratar under läsningen, desto mer sannolikt är det att korten kommer att misstolkas så var tydlig och koncis när du levererar ditt besked. Var inte rädd för att korrigera dem om det behövs. Om du inte är säker på innebörden bakom kortet, var inte rädd för att be korten om förtydligande. För det mesta kommer korten att kunna ge dig tarotguiden den insikt du behöver för att göra läsningen tydligare.

Självförtroende är nyckeln
Sättet du interagerar med din klient kan ha stor inverkan på hur de tar emot läsningen. Om du som tarotguide är osäker på dig själv kommer det sannolikt att visa sig i din läsning och din klient kommer att uppfatta din osäkerhet. De kan tveka att acceptera dina råd och framtida avläsningar kan bli mindre korrekta som ett resultat av detta. Om du är säker på vad du säger och känner att korten ger en korrekt insikt, kommer klienten att märka det och vara mer benägen att lita på den information de får. Tänk på att du inte behöver vara 100 % säker på att kortet är korrekt. Korten ska användas som en vägledning för tarotguiden, och det är inte ovanligt att de ibland är vaga. Om du har gjort din hemläxa, vet vad varje kort betyder och har gjort några läsningar har du en solid grund att bygga din läsning på. Om du är osäker på innebörden bakom ett kort ska du inte vara rädd för att be korten om förtydligande.

Kontrollera din intuition
Du har förmodligen hört det förut, men din intuition är ett kraftfullt verktyg. Den hjälper dig att välja de bästa korten för att representera din klients fråga och ger dig ofta en känsla av vad läsningen betyder. När du gör dig redo för att göra en läsning, ta några minuter för att meditera och rensa ditt sinne. Detta hjälper dig att ställa in din intuition och gör din läsning mer korrekt. Om du inte är säker på innebörden bakom ett kort, eller om du vill dubbelkolla informationen som korten ger dig, var inte rädd för att fråga korten igen. Du kan göra detta genom att blunda och be korten att ge dig klarhet. Ju mer du interagerar med korten, desto mer lär du känna dem och desto lättare blir det för din intuition att vägleda dig i dina läsningar.

Lär dig att tolka numerologi
Numerologi är studiet av korrespondenserna mellan siffror och bokstäver. Den kan tillämpas på dagar, månader och år samt på människors namn och korten iTarotguiderna tarotleken. Du kan använda numerologi för att få en uppfattning om den allmänna energi som din klient projicerar eller för att hjälpa honom eller henne att förstå vad korten säger honom eller henne. Detta kan hjälpa dig att förstå en läsning och ge din klient insikt om hur de bäst kan tillämpa informationen i sitt liv. Om du inte vet hur man tolkar numerologi finns det många verktyg på nätet som du kan använda för att få en grundläggande uppfattning om din klients energi. Det kan också vara till hjälp att använda numerologi för att tolka energin bakom din klients namn. Detta kan hjälpa dig att förstå vilka element de är associerade med och vilken energi de projicerar. Denna information kan vara till hjälp när du sätter ihop en läsning.

Var bekant med de tarotlekar du läser med
Om du som tarotguide läser med en specifik kortlek måste du vara bekant med den. Du bör veta vad varje kort representerar och dess betydelse. Om du läser med en allmän kortlek bör du undersöka korten för att försäkra dig om att du är bekant med dem. Detta kommer att hjälpa dig att välja de kort som är mest relevanta för din klients läsning. Om du har gjort din forskning vet du vad varje kort representerar och kan välja de kort som är mest relevanta för din klients fråga. Du kommer också att kunna tolka korten lättare och vara säkrare i din läsning och på så sätt bli den tarotguiden som du önskar vara..

Skapa en plattform av förtroende
Även om din klients läsning är positiv kan de känna sig lite oroliga när de väntar på att du som deras tarotguide ska avslöja deras kort. Detta är normalt, och du kan hjälpa dem att känna sig mer bekväma genom att försäkra dem om att du är där för att hjälpa dem och att deras läsning kommer att bli positiv. Förtroende är en viktig del av alla relationer, och det är avgörande när du läser tarotkort. Om din klient inte litar på dig är det inte troligt att de kommer att acceptera dina råd. Om de inte litar på dig kan de till och med strunta i din läsning och göra vad de vill oavsett vad korten säger dem. Du kan skapa en plattform av förtroende genom att vara genuin, öppen och tillgänglig. Låt din klient veta att du är där för att hjälpa dem och försäkra dem om att deras läsning kommer att vara positiv och att du önskar vara den bästa tarotguiden du kan vara. Var inte rädd för att ställa frågor till dem också. Detta hjälper dig att få en bättre känsla för deras situation och kommer med större sannolikhet att hjälpa dem att känna sig bekväma.

Ställ öppna frågor Ställ öppna frågor till din klient när du ger läsningen. Detta hjälper dem att förstå läsningen och tillämpa den i sitt liv.

Tips för andlig och medial vägledning

I den andliga världen ses andlig vägledning som en viktig process, vill man ta det hela en bit längre för att bli vägledd medialt i sitt liv så kan man vända sig till en tarotguide på till exempel Tarotguiderna. Det är inte alltid lätt att hitta eller få den vägledning som behövs. Även om vem som helst kan vara sin egen andliga rådgivare och lyssna på sitt eget samvete, väljer många människor att ha en mer formell relation med en religiös eller andlig ledare för att få fortlöpande råd. Många vänder sig också till tarotguiden eller ett medium för vägledning. I den här artikeln kommer vi att utforska några tips för att hitta och behålla god andlig eller medial vägledning. Oavsett vilken tro du följer kommer dessa tips att hjälpa dig att hitta din väg till andlig upplysning genom vägledning från någon annan.

Kom ihåg att god andlig vägledning handlar om mer än att bara hitta svar.
Fråga vilken bra vägledare som helst oavsett om den är andlig eller en tarotguide och de kommer att säga att det bästa rådet är att lyssna på dig själv och ditt eget samvete och att göra dina egna val. Även om någon annans råd kan hjälpa dig att göra bra val måste du också lyssna på ditt eget hjärta. Detta gäller särskilt inom andligheten eftersom du måste vara trogen din egen tro och ditt eget samvete. Vad medial vägledning egentligen handlar om är att lära sig att lita på dig själv, din egen tro och din egen själ. Men man kan även vända sig till en andlig vägledare eller tarotguiden. Du kommer ofta att få utmaningar under din andliga resa för att hjälpa dig att växa och stärka din tro. Du måste lära dig att lita på din egen förmåga, även när du inte vet hur du ska klara av en utmaning. När du kan lära dig att lita på dig själv kommer du att ha mycket lättare att acceptera andras råd.

Lyssna på ditt eget samvete, såväl som på rådgivarens.
När du får andlig eller medial vägledning måste du komma ihåg att också lyssna på ditt eget samvete. Vad du skulle göra om ingen annan var i närheten är den bästa vägledningen för vilken väg du ska gå. Du måste vara säker på din egen förmåga och veta när du fattar de rätta besluten för dig själv. Det betyder dock inte att du måste ignorera ett råd från din andliga vägledares eller tarotguiden. Kom ihåg att din tarotguide eller andliga rådgivares roll är att ge dig råd som du kanske inte har tänkt på. Det är inte att tvinga dig att göra det ena eller det andra. En ärlig andlig rådgivare kommer att berätta för- och nackdelar med dina val och hjälpa dig att se de vägar som leder dig till dina mål.

Känn dig inte dålig om du vägrar att göra något som inte känns rätt.
Detta är något som många människor kämpar med när de får andlig vägledning eller råd från en tarotguide. Problemet är att människor ofta tror att de måste göra allt som deras rådgivare säger åt dem att göra. Detta är inte sant. Närhelst du känner att något inte känns rätt måste du lära dig att lita på dina egna instinkter. Detta innebär att du inte behöver göra det som du inte känner dig rätt med. Naturligtvis ska du alltid respektera din andliga rådgivare och tarotguiden, men du behöver inte göra allt de säger åt dig att göra.

Ha tålamod och känn dig inte pressad när du får andlig vägledning eller råd av en tarotguide.
Många människor rusar igenom sin andliga resa, särskilt när de är unga. De tar sig inte tid att lära sig om sin tro eller och att få god andlig vägledning. Även om det aldrig är för sent att få andlig vägledning bör du ta din tid och inte ha bråttom för att nå mållinjen. Du bör lära dig om din egen tro och hitta någon som förstår den väl så att du kan få bästa möjliga andliga vägledning. Det är bättre att ta sig tid för att få de bästa råden av tarotguiden än att skynda sig och acceptera dåliga eller felaktiga råd.

Kontrollera ditt ego; var ödmjuk och öppenhjärtig.
När du får andlig vägledning eller har kontakt med en tarotguide måste du komma ihåg att vara ödmjuk. Du måste respektera din egen tro och vara villig att lära dig av andra. Det betyder inte att du nödvändigtvis ska ändra din tro, men det betyder att du ska vara tillräckligt öppen för att höra vad andra har att säga. Din rådgivare har troligen varit på en andlig resa i många år. De har lärt sig mycket under sin tid som andlig rådgivare eller som som den utvecklade tarotguiden den är, och kan därför hjälpa dig att växa. Du bör vara tillräckligt ödmjuk för att ta emot deras råd och vara tillräckligt öppen för att förstå vad de har att säga.

Kom ihåg att du alltid har fri vilja; ingen kan tvinga dig att göra något mot din vilja eller ditt samvete.
En av de viktigaste principerna i alla religioner, inom andligheten och medialiteten är idén om fri vilja. Ingen kan tvinga dig att göra något som strider mot ditt samvete eller som du inte vill göra. Även om du har gjort ett åtagande till en andlig rådgivare, tarotguide eller en religiös organisation har du alltid rätt att säga nej. När du får andlig vägledning eller har en sittning hos tarotguiden så måste du komma ihåg att du alltid har rätt att säga nej. Du behöver inte göra vad någon annan säger åt dig att göra och du behöver inte stanna i en situation som får dig att känna dig obekväm.

Be om det du behöver
När du får andlig vägledning eller får en sittning hos en tarotguide måste du vara villig att be om det du behöver. Du kanske känner att du inte behöver råd, eller så känner du att du får goda råd och vill veta mer. Du kanske vill att någon ska be för dig eller för dina nära och kära. Du bör vara villig att be om det du behöver och vara villig att ta emot råd och hjälp från din rådgivare eller tarotguiden. En ärlig och bra andlig rådgivare kommer att vilja hjälpa dig på alla sätt som de kan. De kommer också att vilja att du ber om det du behöver.

Hitta en kontakt med en rådgivare eller tarotguid
Du kommer troligen att hitta den bästa andliga vägledningen eller tarotguiden genom att ansluta dig till en rådgivare enskilt. Du kan göra detta genom att hitta rätt person att prata med och sedan göra ett fortlöpande åtagande att få kontakt med dem. Du kan hitta en rådgivare på många olika sätt, bland annat genom att hitta rätt person på din gudstjänstplats. Du kanske också vill överväga att arbeta med en professionell rådgivare eller livscoach som kan hjälpa dig att växa andligt.

Sök efter någon som förstår dina övertygelser
När du letar efter en andlig rådgivare eller tarotguide måste du hitta någon som förstår dina övertygelser. Du måste hitta någon som kan hjälpa dig att växa på ett sätt som är förenligt med din tro. Du kommer troligen att hitta denna hjälp genom att söka efter en rådgivare från din tro. Du bör leta efter en rådgivare som förstår dig  som kan hjälpa dig att stärka din tro inom andligheten, men även din mediala utveckling hos till exempel tarotguiden du går hos. Du kan hitta en rådgivare från din egen tro genom att be människor i ditt religiösa samfund eller andra spirituella sällskap om rekommendationer. Du kan också använda internet för att hitta bra andliga rådgivare, men du bör vara försiktig med vem du pratar med på nätet.

Slutsats
Att få god andlig vägledning och finna en tarotguide kan vara en viktig del av att leva ett andligt liv. Du kan stärka din egen tro och hjälpa andra genom att få god andlig rådgivning. Du kan få de bästa råden genom att hitta rätt person att prata med och genom att vara öppen och ärlig. Du bör vara villig att be om det du behöver och vara villig att acceptera de råd som erbjuds dig. Oavsett vilken typ av andligt råd du söker kan du hitta det genom att få god vägledning. Den här artikeln kommer att hjälpa dig att hitta rätt andlig vägledare och få bästa möjliga råd. När du följer dessa tips kan du börja på vägen mot upplysning och andlig tillväxt med god andlig vägledning. Den utvalda tarotguiden kan hjälpa dig att se att det finns något mer än det vi uppenbart ser och att vi kan få veta mer än vad vi vid första anvblicken ser. Vi behöver helt enkelt lyfta blicken och lyssna inåt efter våra svar.

Ring en tarotguide! Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer.

Andlig och medial vägledning för dig

När du börjar utforska din andlighet och medialitet så kan du känna dig förvirrad över hur du ska gå tillväga. Förr i tiden innebar detta att människor ofta fick vägledning av sina föräldrar eller en präst när det gällde att utforska den andliga sidan av sitt liv. Världen har dock förändrats mycket under de senaste åren. Människor är inte längre rädda för att erkänna att de har olika intressen som sträcker sig bortom den materiella världen och söker nu specialister som kan hjälpa dem på dessa områden. Den här artikeln kommer att diskutera några av de olika typer av andlig vägledning och medial vägledning som finns tillgängliga samt hur man bäst hittar någon som kan hjälpa dig på din personliga resa.

Vad är andlig och medial vägledning?
Andlig och vägledning är den process där en individ lyssnar på sin egen intuition, snarare än att följa råd från omvärlden. När det gäller medial vägledning så använder man sig många gånger av mediala verktyg och man går kanske till en tarotguide. Detta kan vara i alla situationer där en person står inför ett beslut och känner att han eller hon behöver vägledning i rätt riktning. Traditionellt sett har att andligt känna efter detta kallats “magkänsla” och avfärdats som fel. Men i takt med att samhället har blivit mer inställt på betydelsen av andlighet i den mänskliga erfarenheten har det också blivit vanligare att människor söker efter sätt att göra sin intuition starkare. Även har det blivit vanligare att man har sin egen tarotguiden. Andölig vägledning kan göras på många olika sätt, bland annat genom meditation, visualisering, självhypnos och bön. Dessa aktiviteter gör det möjligt för individen att öppna upp sitt sinne för tanken att de kan vägledas av en kraft som är mycket starkare än deras eget medvetna sinne.

Typer av andliga och medial rådgivare samt tarotguide 
Det finns ett stort antal olika andliga guider och rådgivare som kan hjälpa dig på din resa mot självupptäckt och förverkligande. Några av dessa är bland annat: – Coaching och rådgivning – Många människor tror felaktigt att coaching och rådgivning är samma sak. I själva verket är det två helt olika saker som du kan hitta på olika ställen. Båda verksamheterna hjälper dig att förstå dina problem och vad som håller dig tillbaka i livet, men rådgivare är utbildade för att hjälpa dig med dina problem. Deras roll är att vara en neutral person som lyssnar på dina problem och sedan ger dig råd om hur du ska lösa dem. Coacher, å andra sidan, är en person som du arbetar med regelbundet för att hjälpa dig att nå dina mål. De är inte där för att lösa några problem utan hjälper dig istället att nå din fulla potential. – Psykiska läsare och läsare – En psykisk läsare är någon som kan se in i ditt förflutna och din framtid genom intuitiva metoder, som till exempel den utvalda tarorotguiden man kanske brukar gå till. De kan inte ge dig några råd eller förslag om hur du ska lösa ett problem eller nå dina mål. I stället ger de dig information som du kan använda för att fatta bättre beslut. En läsare är å andra sidan någon som är både clairvoyant och klärvoajant. Det innebär att de kan hämta information från dig och använda den för att ge dig råd som hjälper dig att fatta det bästa beslutet. – New Age-rådgivare – De som praktiserar new age-filosofier gör det ofta för att de vill hitta ett mer holistiskt förhållningssätt till livet. Många New Age-rådgivare praktiserar därför även andra typer av andlig vägledning som tarotkort, astrologi eller numerologi. Dessa typer av rådgivare kan ofta ge dig insikt i din personlighet, dina känslor och ambitioner. – Kanaliserare och synska – Om du letar efter andlig vägledning kan du vara intresserad av kanaliserad vägledning. Detta är en metod där du öppnar dig för den andliga världen och låter en högre makt vägleda dig. För att göra detta måste du hitta en synsk eller en kanaliserare som kan kommunicera med den andra sidan. När de väl kan göra det kan de ge dig insikter om ditt liv och hur du kan hitta en bättre väg.

Rådgivare inom New Age
De som praktiserar new age-filosofier gör det ofta för att de vill hitta en mer holistisk inställning till livet. Många New Age-rådgivare praktiserar därför även andra typer av andlig vägledning, det kan vara en tarotguide, astrologi eller numerolog. Dessa typer av rådgivare kan ofta ge dig insikt i din personlighet, dina känslor och ambitioner. Som med alla former av andlig vägledning är det viktigt att du väljer en rådgivare som du känner dig bekväm med. På så sätt vet du att du kan få ut det mesta av upplevelsen. För att göra det följer du dessa enkla steg: – Börja med att läsa recensioner om olika rådgivare i ditt närområde. På så sätt får du en uppfattning om vilka som är de mest rekommenderade och vilka du bör undvika. – När du har en lista över potentiella rådgivare är det dags att ordna ett möte. Då får du chansen att se hur rådgivaren eller tarotguiden arbetar och om de är rätt person för dig. – Du bör alltid se till att du känner dig bekväm med den rådgivare du väljer. På så sätt vet du att du kommer att kunna få ut det mesta av erfarenheten.

Kanaliserad vägledning
Om du letar efter andlig vägledning kan du överväga kanaliserad vägledning. Detta är en form av vägledning som utförs av en person som kan öppna sitt sinne och låta en högre makt komma in i sin kropp. Även om detta är en kontroversiell metod hävdar många människor att de har funnit verklig nytta av den. Om du bestämmer dig för att gå den här vägen, se till att du hittar en välrenommerad person som värdesätter din säkerhet och respekterar din integritet.

Slutord
Sanningen är att ingen någonsin kan förutsäga exakt vad som kommer att hända i framtiden, men en tarotguide kan visa på det som håller på att utvecklas. Vill du själv bättre kunna känna igen vad som håller på att ske så kan du förutom att gå till tarotguiden  lära dig hur du kan finslipa din intuition kan det göra ditt liv så mycket enklare. Du kommer att kunna fatta bättre beslut, spara tid och till och med undvika att göra misstag som du vet att du inte borde ha gjort från början.