Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotlinje

 

Tarotlinje – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, meditationer.

Faktura – Tarotlinje

 • Du betalar endast för tiden du pratar med vägledaren, 09392959 – 19.90kr/min
 • 18års gräns.
 • Fakturan betalas på 20dgr
 • Om du ringer på Fakturalinjen så blir du automatiskt tillagd.
 • Vill du bli manuellt tillagd så maila vivi@medialarummet.se. Vi behöver ditt namn, fullständiga adress,  födelsenummer och telenr. Om du dessutom vill få fakturan på mail så skriv det och lägg till mailadressen du vill få den till.
 • Krediten ökar efter ditt första samtal. 1000 kr i kredit vid första samtalet. Därefter höjs krediten till 2 500 kr. Vid inkassoärende så sänks krediten till 1000 igen.
 • Fakturan skapas ganska omgående efter att man har ringt, eller när gränsen för krediten är uppnådd. När kreditgränsen är nådd så kan man ringa igen först när den fakturan är betald.
 • Fakturan skickas till adressen där abonnemanget är skrivet. Det måste finnas en adress kopplad till numret för att vi ska kunna skicka en faktura.
 • Om du redan är kund och hellre vill ha fakturan på mail – maila vivi@medialarummet.se
 • Minsta debitering är 5minuter på vår tarotlinje.
 • Faktura avgift 40kr.
 • Du måste vara 18år och vid god psykisk hälsa för att ringa vår tarotlinje.
  Vi är inga läkare och ger inga sådana råd eller rättsliga.
  Vi spår inte heller i död, sjukdom, rättsliga processer eller katastrofer.

Viktigt att veta när du ringer vår Tarotlinje:

Det är viktig att du inte lägger ditt liv i vägledarens händer utan att du själv fattar de viktiga beslut du behöver göra i ditt liv, du ska ta i beaktande att det inte är en exakt vetenskap.

När det kommer till siande och medialitet så finns det inga garantier och det bör man vara införstådd med när man ringer en sierska eller ett medium. Vi mediala jobbar utifrån vår bästa förmåga och tolkar det vi ser men vi är mänskliga och det är inte alltid en lätt uppgift. Vi garantera ingenting men jag Vivi Kan lova dig att vi kommer att arbeta utifrån vår bästa förmåga och för ditt bästa. Jag och mina vägledare älskar det vi gör och är tacksamma över att fått uppdraget att vägleda andra i livet.

Medialitet handlar om att tolka tecken, energier, tendenser och att ta emot högre information och meddelanden. Det är på många sätt ett komplicerat arbete då kommunikationen kommer på ett helt annat sätt än vad vi människor är vana vid. Siare och medium är inga allvetande orakel, de har bara en bättre förmåga att känna in och sortera den informationen de får. Vi bestämmer inte själva vilken information som ska ges utan vi berättar det som kommer till oss. Att ringa oss är ett val du gör och det ansvaret ligger på dig.

Vad får man veta?
Vi svarar på det mesta men det kan hända även om det inte är vanligt att vi inte får ett tydligt svar på din fråga. Om det är rätt tid för dig att få veta, eller om kunskapen på något sätt skulle försvåra din väg lämnar vi över till universum att avgöra.

Att fråga om tredje person:
Det är oetiskt att spå om människor som inte har gett sitt medgivande så det gör vi inte, vi kan dock se hur personen förhåller sig till dig. Det kan komma information om personer runt omkring din situation och då lämnar vi över informationen. Vi spår om dina relationer oavsett om det rör kärlek, vänskap, familj eller arbetet. Vi kan se på ditt barn under 16 år om det ligger i barnets intresse, vi avgör utifrån frågan du ställer.

Vad spår vi inte om?

 • Rättsliga tvister eller liknande.
 • 3:e person.
 • Vi diagnostiserar inte.
 • Död eller katastrofer.
 • Sjukdom eller råd gällande sjukdom.
 • Komplikationer ang graviditet.

Kram Vivi Linde – Medium

Vägledare på Tarotguiderna har gått igenom en test för att säkerställa kompetensen.

På vår tarotlinje finns många otroligt duktiga tarot tolkare och medium med många olika mediala förmågor och arbetsområden. Ta dig gärna tid att se vad våra olika mediala vägledare på tarotlinjen kan erbjuda dig för hjälp, allas kompetens, utbildningar och intresseområden kan du finna där. Alla våra vägledare har gått igenom tuffa mediala tester för att säkerställa kompetensen. På vägledarnas egna sidor på hemsidan där står deras tjänster, utbildningar och kompetensområden.

Olika kompetensområden som våra vägledare har på tarotlinjen:
Tarot OSHO-Tarot Änglatarot Runkort Runor Orakelkort Änglakort OH-Kort Kraftdjurskort Sagokort Enhörningskort Birkan Tores ’s Deck off Intuitive Answers kort
Andekontakt: Medium (kontakt med andra sidan)
Kanalisering: Kanalisera andliga Guider, vårt högre Jag och Mästare. Kanalisera änglar och ärkeänglar Medialvägledning Healing: Distant healing Reiki healing distant Angeleye Distant Angelic reiki Healing distans Aromaterapi distans
Coaching: Livscoaching Medial coaching
Övrigt: Borttappade saker Bortsprungna djur Djurkommunikation Drömtydning Ritualer/vit magi Magiska önskningar/tantriska ritualer Tidigare-Liv Pendel Kraftdjur/förmedla kontak.

Till vår Tarotlinje kan du ringa för att få svar på alla dina frågor i livet. Det kan gälla både arbete, kärlek, ekonomi, karriär, hälsa, andlighet, vägval och beslut du står inför. Vi ger vägledning genom att se vilka energier som ligger framåt.

 

Det vanligaste när man ringer till vår tarotlinje är att man vill bli spådd i tarot. Våra kompetenta medarbetare har även andra spännande mediala och andliga kort som de använder för att se livet och händelserna ur olika perspektiv. Man kan säga att de olika korten har olika typer av energi. Här är några av korten som användsVivi Lindes bok hos oss, Tarot, Änglatarot, OSHO-Tarot, Runkort, Runor, Änglakort, Orakelkort, OH-Kort, Kraftdjurskort, Enhörningskort, Sagokort och Birkan Tores’s Deck off Intuitive Answers kort. När man siar med Tarot eller andra kort så har man även kontakt med sin andliga Guide, en del kan även ha änglar omkring sig. De ger vägledning och man kan säga att korten är som en förlängning av den informationen man får från sin vägledare. Tarotkorten är ett verktyg som tillför en ytterligare dimension. För att få ytterligare information runt ett ämne så kan det vara intressant att även komplettera med andra kort för att belysa det hela ur en annan vinkel. Olika typer av kort visar på olika energier och man kan belysa det hela från olika vinklar, händelser och känslor. Varje lek har sin speciella energi som tilltalar olika personer, en del har lättare att få information via vissa lekar och en del har lättare att få från andra ”don efter person”. Huvudsaken är att man känner att sin speciellt utvalda lek ”talar till mig”. En regel som gäller även när det gäller att välja sin speciella tarotlek. Alla som finns på vår tarotlinje har gedigen kunskap inom många områden och de har hållit på inom det mediala i många år. En del håller även kurser som du kan finna på vår sida.

Vad kan man se i tarotkorten? ”Som vi ropar får vi svar i korten”. Korten svarar endast på din fråga, ingenting annat, de är dessutom oftast ganska direkta. Fråga inte om du inte vill veta. Tarotkorten berättar vad som håller på att ske, men man kan använda korten som rådgivning. Man kan titta närmare på hur man bäst kan agera i sitt liv och vilka. Tarotkorten kommer i kontakt med ”ringarna på vattnet”, den igångsatta energin som leder till den logiska fortsättningen och slutresultatet. Det är fascinerande att se hur energierna fungerar. Med de olika korten så kan man se vilka energier, förändringar och händelser som håller på att ske. Man ser också vad som håller på att försvinna ut ur ens liv eller beteende som släpps och vad du är färdig med. Livet är en ständig förändring och med tarot och andra kort så är man i kontakt med ”förändrings energin”. Ibland kan det tyckas som att livet står still och då kan det vara skönt att få information som visar att nya energier är på väg in. Allt som sker är sammanlänkat i en händelsekedja. I våra liv ”leder det ena till det andra” och även om inte vi är medvetna om det så styrs universum av en högre ”logik”. Ingenting sker av en slump utan att är sammanlänkat med varandra. Korten visar på flödet i det påbörjade.

Medium Som medium tar man kontakt andevärlden, man fungerar som en länk mellan de olika dimensionerna och är en bro mellan världarna. På så sätt kan man komma i kontakt med de nära och kära som har gått bort. Man kan inte garantera att just den man önskar komma i kontakt med kommer igenom men väldigt ofta gör de det. Det är upp till dem och inte oss. Vi tar ödmjuk emot det som kommer. Man kan gå till ett medium av många olika anledningar. Kanske vill man bara få känna att de fortfarande finns kvar och älskar oss, en del behöver få till ett avslut och få säga adjö. Andra går till medium när det handlar om det egna sökandet.

Att ringa en tarotlinje kan vara ett snabbt sätt att få svar på sina frågor.

 

Vad tarot verkligen är och hur du kan använda det

Tarotkort har ofta förknippats med spådomar, häxeri och magi. Till och med ordet tarot har ett ockult ursprung. Men det betyder inte att du inte bör lära dig att använda dem för vägledning och insikt. I verkligheten är tarot en kortlek som används för meditation och självförståelse. Det handlar inte bara om att spå framtiden eller läsa någons framtid även om man kan göra det på en tarotlinje. Korten kan användas för att hjälpa dig att få klarhet i vem du är, vad du vill ha ut av livet och var dina styrkor och svagheter finns. Dessa gåtfulla bildkort har funnits sedan 1400-talet i olika former i hela Europa. Tarot anses ofta vara en gammaldags hobby som är förbehållen häxor, zigenare och spåmän, men fortsätter att växa i popularitet idag i många olika kretsar. Tarot är en kortlek som används för meditation och självförståelse. Korten kan användas för att hjälpa dig att få klarhet i vem du är, vad du vill ha ut av livet och var dina styrkor och svagheter ligger. Tarot är en kortlek som används för meditation och självförståelse. Det handlar inte bara om spådomar och att förutsäga framtiden även om vi gör det på vår tarotlinje. Korten kan användas för att hjälpa dig att få klarhet i vem du är, vad du vill ha ut av livet och var dina styrkor och svagheter finns.

Vem kan dra nytta av att lära sig läsa tarot?
Vem som helst kan ha nytta av att lära sig läsa tarotkort. Denna övning kan hjälpa dig att få klarhet och insikt om din situation eller till och med om dina tankars natur. Om du känner dig stressad, förvirrad eller orolig kan tarotkorten ge dig klarhet och insikt om din situation. Detta kan hjälpa dig att återfå en känsla av lugn och kontroll över dina känslor och tankar. Du kan också använda dem för att vägleda och inspirera dig i dina kreativa strävanden. Det finns flera sätt och anledningar till varför du bör lära dig att läsa tarotkort. Det kan hjälpa dig att uppnå klarhet i olika aspekter av ditt liv. Du kan använda korten för att få insikt i din nuvarande situation, dina känslor och vad som ligger framför dig.

Tarot för nybörjare
Om du är nybörjare är det bäst att börja med en allmän översikt. Du kan också plocka upp olika tekniker allteftersom du lär dig mer och blir mer bekväm med processen. Vi som jobbar på Tarotguidernas tarotlinje har jobbat i många år och alla har utvecklat sin teknik. Här är några tips och tekniker som du kan använda som nybörjare:
– Börja med att skapa rätt stämning och miljö. Att läsa tarot kräver att du öppnar ditt sinne och låter dina tankar flöda. Det är viktigt att ställa in rätt stämning ochTarot Tarotguiderna miljö för att detta ska kunna ske. Du kan göra detta genom att dämpa ljuset, bränna rökelse och spela mjuk musik.
– Läs introduktionen till korten och deras betydelser. Det första steget i att läsa korten är att bekanta dig med dem. Du kan börja med att läsa introduktionen till korten och deras betydelser. Detta kan fungera som en vägledning och hjälpa dig att förstå korten bättre.
– Knyt an till korten. För att få ut så mycket som möjligt av din tarotläsning måste du ansluta dig till korten. Detta kan du göra genom att fokusera på din andning och långsamt stänga ögonen. Detta kan hjälpa dig att vara närvarande och engagera dig fullt ut i läsningen.

Saker att tänka på när du läser tarotkort
– Håll dig öppen för nya tankar. Som allting har tarot sina för- och nackdelar. Det kommer att finnas tillfällen då tarotkorten inte verkar vara vettiga. Detta kan hända för att vi inte öppnar vårt sinne för läsningen. Vi är för fokuserade på våra förväntningar och vad vi vill att korten ska säga. Så se till att du håller dig öppen och låter korten vägleda dig.
– Tinga inte fram något för att få resultat. Ibland tvingar vi korten att ge oss de svar vi vill ha. Detta fungerar faktiskt emot oss eftersom det kan få korten att gå åt andra hållet. Det är viktigt att du låter korten vägleda dig och avslöja information för dig på ett naturligt sätt.
– Lita på dina instinkter. Ju mer du läser korten, desto mer bekant blir du med kortleken och dess betydelser. Detta kommer att hjälpa dig att lita på dina instinkter. Du kommer att veta när läsningen är korrekt och äkta. Det krävs mycket övning och lång erfarenhet innan man är mogen att tex börja jobba på en tarotlinje. Detta kan vara skrämmande men det är så du vet att korten vägleder dig.

Vikten av tarotläsning
Tarotkort är ett verktyg för andlig tillväxt och utveckling. Att läsa tarotkort är en form av meditation som kan hjälpa dig att upptäcka ditt sanna jag och få klarhet i ditt liv. Denna urgamla metod har funnits i århundraden och praktiseras fortfarande idag eftersom den fungerar! Att läsa tarotkort kan hjälpa dig att få klarhet i ditt liv och i vilken riktning du är på väg, du kan även få hjälp med svar på en tarotlinje. Det kan hjälpa dig att upptäcka dina styrkor och svagheter så att du kan arbeta för att bli en bättre version av dig själv. Detta kan hjälpa dig att leva ett mer positivt och tillfredsställande liv.

Varför ska du lära dig att läsa tarot?
Att läsa tarotkort kan hjälpa dig att få klarhet i olika aspekter av ditt liv. Det kan hjälpa dig att få klarhet i din karriär, ditt kärleksliv, din ekonomi och din hälsa. Det kan också hjälpa dig att avslöja dina dolda styrkor och upptäcka din passion i livet. Att förstå tarotkort kan hjälpa dig att få klarhet i olika aspekter av ditt liv. Det kan hjälpa dig att uppnå klarhet i din karriär, ditt kärleksliv, din ekonomi och din hälsa. Det kan också hjälpa dig att avslöja dina dolda styrkor och upptäcka din passion i livet.

Hur börjar man läsa korten?
Det finns många sätt att börja läsa korten men här ger vi på Tarotguidernas tarotlinje några tips.
Du kan börja med att bekanta dig med kortleken.
Du kan också ställa frågor till korten och meditera med dem. Dessa kan vara bra sätt att komma igång och få en känsla för korten.
Det finns också andra metoder, till exempel att läsa med en partner eller att använda korten som inspiration.
Du kan också läsa för andra och hjälpa dem med deras problem och bekymmer.
Allt du behöver göra är att komma igång med korten och öva ofta.

Tarotkort är inte en enkel kortlek avsedd för kortspel. De är faktiskt ett användbart och kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att få klarhet i ditt liv och i vilken riktning du är på väg. Denna praxis har funnits i århundraden och praktiseras fortfarande idag eftersom den fungerar! Att läsa tarotkort kan hjälpa dig att få klarhet i ditt liv och i vilken riktning du är på väg. Det kan hjälpa dig att upptäcka dina styrkor och svagheter så att du kan arbeta för att bli en bättre version av dig själv. Dessa gåtfulla bildkort har funnits sedan 1400-talet i olika former i hela Europa. Tarot anses ofta vara en gammaldags hobby som är förbehållen häxor, zigenare och spåmän, men fortsätter att växa i popularitet idag i många olika kretsar.

Tarotläsning: Konsten att spå

Tarotkort är ett utmärkt verktyg för att få insikt och klarhet i våra liv som vi använder på vår tarotlinje. Tarotläsningar kan hjälpa oss att se helheten, avslöja dolda betydelser och ge oss ny medvetenhet om våra omständigheter. Oavsett om du är intresserad av att få din första tarotläsning eller om du är ett rutinerat proffs kommer den här guiden att hjälpa dig att förstå allt du behöver veta om tarotläsning och hur den kan vara till hjälp i ditt liv.

Vad är en tarotläsning?
En tarotläsning är en form av divination (tolkning av tecken, symboler och mönster för insikter) där läsare tolkar korten i en tarotlek. Vad för slags saker tolkar en tarotläsare? Tarotläsaren på vår tarotlinjetolkar vanligtvis din energi, dina tankar, känslor och intentioner, eventuella blockeringar eller hinder och den optimala vägen framåt. Som du kan se handlar tarotläsning om så mycket mer än själva korten. Det är dock viktigt att notera att det finns många olika typer av tarotläsningar. Det finns till exempel kärleks- tarotläsningar, karriär- tarotläsningar och till och med döds- tarotläsningar som handlar om när nära och kära går bort eller mycket viktiga händelser i ditt liv. Detta är logiskt eftersom tarot handlar om att ställa djupa frågor för att få en inblick i ditt liv.

Vikten av tarotläsare
Även om du förvisso kan läsa igenom en hög med tarotkort på egen hand, rekommenderas det starkt att du tar hjälp av en erfaren tarotläsare och då kanske på Tarotguidernas tarotlinje åtminstone några gånger i ditt liv. Det finns några mycket goda skäl till detta. För det första har läsaren troligen mycket mer erfarenhet av tarotkort än vad du har. De vet hur varje kort fungerar, när ett kort kan dyka upp i en läsning och hur varje kort förhåller sig till de andra. Detta är mycket att lära sig på egen hand, och det är något som det förmodligen är bättre för dig att lära dig av någon som har gjort det i flera år. Ett annat skäl är att en läsare som har erfarenhet av korten är mindre benägen att ta med sig sina egna fördomar in i en läsning. Visst har vi alla våra egna erfarenheter, men om en läsare har gjort läsningar i flera år har han eller hon troligen sett alla slags människor och situationer dyka upp i läsningar. Detta ger läsaren mycket mer perspektiv på vad som är den “rätta” tolkningen och vad som inte är det. Du, å andra sidan, har troligen mycket liten erfarenhet av att läsa tarot och färre fördomar att arbeta igenom. Slutligen kommer en läsare att hjälpa dig att få ut det mesta av din erfarenhet av tarotläsning. De kan guida dig genom processen och se till att du använder korten till sin fulla potential. Detta kan vara särskilt bra om du gör läsningar för första gången.

Olika typer av tarotläsningar
Som tidigare nämnts finns det många olika typer av tarotläsningar. Vilken typ av läsning du får beror på vad som händer i ditt liv, avsikten med läsningen och dina personliga preferenser. Det finns några typer av allmänna tarotläsningar som ofta görs. Allmänna tarotläsningar: Allmänna tarotläsningar görs vanligtvis för att få en inblick i en aktuell situation. De är användbara för att förstå vad som händer i ett visst område av ditt liv för tillfället och vad korten har att säga om det. Kärlekstaravläsningar: Kärlekstargärningar kan göras för alla typer av relationer, oavsett om de är romantiska, vänskapliga, familjära eller något annat. Dessa läsningar görs vanligtvis när du söker bekräftelse på att det du upplever är verkligt, eller när du undrar vad den andra personen tänker. Tarotläsningar för karriär: Karriär tarotläsningar kan hjälpa dig att förstå vad ditt syfte är, vilken väg du ska ta i din karriär och till och med hjälpa dig att navigera en befordran. Tarotläsning om döden: Dödsbarometrar: Dödsbarometrar görs vanligtvis vid mycket viktiga händelser, till exempel när en älskad person går bort eller vid en mycket viktig förändring i ditt liv.

Fördelar med tarotläsningar
Vi har talat om de olika typerna av tarotläsning och deras individuella fördelar, men vad är den övergripande fördelen med tarotläsning? Jo, tarotläsningar ger insikt och klarhet i en viss situation och vi på vår tarotlinje kan hjälpa tll med det. Det kan vara allt från ditt kärleksliv till en större förståelse för din livsväg. Processen att arbeta med tarotkorten kan också hjälpa dig att komma i kontakt med din intuition. Med övning kan du lära dig att lita på din intuition och använda den som en guide i ditt liv. När du läser tarotkort ställer du i huvudsak djupa frågor om ditt liv och försöker få insikt i dessa frågor. Detta är samma process som många andra former av divination använder och är ett utmärkt sätt att utnyttja din intuition.

Tarot och de stora arkanakorten
Major Arcana-korten är de 22 korten i början av tarotleken. De är vanligtvis de första korten som nya läsare lär sig eftersom de är mycket symboliska och avslöjar mycket om en viss situation. Major Arcana-korten dyker ofta upp i allmänna läsningar och är ett bra sätt att få en inblick i de frågor du har om ditt liv för tillfället. Fool (dåren): Fool-kortet representerar vanligtvis en ny början eller en tid av enorma förändringar i våra liv. Detta är ett kort som dyker upp i början av många läsningar och är ofta relaterat till stora beslut som vi måste fatta. Trollkarlen: Magikerns kort handlar om att förverkliga dina idéer. Det här är ett bra kort att få om du kämpar med att få ett projekt att slutföras. En magiker kortläsning kommer att ge dig den insikt och uppmuntran du behöver för att göra det du behöver göra. Översteprästinnan: Prästinnan handlar om intuition. Detta är ett utmärkt kort att få om du vill lära dig att bättre lita på och förlita dig på din intuition.

Tarot och de mindre arkanakorten
Minor Arcana-korten är de kort som kommer efter Major Arcana-korten. De är vanligtvis uppdelade i fyra färger: Stavar, bägare, svärd och mynt. Färgerna i Minor Arcana-korten representerar ofta vissa känslor, händelser i ditt liv eller andra aspekter av din allmänna situation. Du kan använda kortets färg och nummer för att få en bättre förståelse för vad kortet handlar om. Till exempel handlar kortet nio av  stavar ofta om att hantera hinder och utmaningar.
Stavar-kort representerar ofta kreativa projekt, nya idéer och/eller planer och/eller vår allmänna kreativitet.
Bägare: Korten med bägare representerar ofta våra känslor, våra relationer med andra och/eller våra passioner i livet.
Svärd: Svärd-kort representerar ofta utmaningar, hinder och/eller energi/kommunikation.
Mynt: mynt-kort representerar ofta ekonomi, materiella saker och/eller vår hälsa och vårt välbefinnande.

Hur man får en tarotläsning på en tarotlinje
Innan du har en tarotläsning bör du fundera på vad du vill få ut av upplevelsen. Det kan vara något som en bekräftelse på att en viss väg är rätt för dig, eller så kan det vara något som en inblick i framtiden och vad du kan förvänta dig under de kommande månaderna. När du har en allmän uppfattning om vad du vill få ut av läsningen kan du hitta en tarotläsare. Det finns många olika ställen där du kan hitta en tarotläsare, bland annat i din lokala metafysiska butik, på sociala medier och till och med på en webbplats som Craigslist. När du har hittat en läsare och fått din läsning kan du sedan luta dig tillbaka, slappna av och låta korten göra sitt jobb!

Att förstå korten i en tarotläsning
Det är viktigt att förstå vad varje kort betyder så att du bättre kan tolka din egen läsning. Det finns många olika kortlekar av tarotkort, och även om symbolerna och bilderna på korten sannolikt är likartade är de inte alla exakt likadana. Det finns många resurser tillgängliga för att hjälpa dig att bättre förstå varje kort. Du kan också be din läsare att ge dig en inblick i korten i din läsning. Det finns två sätt att förstå en tarotläsning – det traditionella sättet och det moderna sättet. Det traditionella sättet är att titta på kortets position (vilken färg, nummer och andra detaljer) i förhållande till det du har framför dig. Det moderna sättet är att titta på kortets bildspråk och försöka relatera det till din läsning. Båda sätten fungerar, så du kan använda det som är mest hjälpsamt för dig.

Vad är spådom? – En guide för att förstå grunderna

Spådom är ett sätt att få insikt eller hjälp från en icke-mänsklig källa. Ordet kommer från latinets “dividere” som betyder “dela” och “-ation” som betyder en handling eller process. Divination som ord kan ha flera betydelser, men i allmänhet hänvisar det till att få kunskap om något på övernaturliga sätt. Antingen som ett resultat av mänsklig okunnighet eller rädsla har många samhällen historiskt sett på metoder för spådomar som ett verk av demoner, häxeri eller andra onda krafter. Dessa föreställningar förnekar dock inte det värde som dessa metoder kan erbjuda dem som är villiga att utforska dem. Det finns många former av spådomar även på vår tarotlinje, allt från enkla uppgifter som att läsa teblad till komplexa ritualer med altare och heliga föremål. Vissa metoder kräver minimal rekvisita medan andra kräver omfattande förberedelser och städning efteråt. Här följer en kort översikt över några vanliga typer av divination:

Grunderna för spådomar
Divination är ett försök att lära sig framtiden eller en dold aspekt av nuet. Även om olika kulturer har använt sig av olika former av divination är det underliggande syftet detsamma. Eftersom ingen faktiskt kan se framtiden är försöket att spå är en handling som bygger på berättelser som bygger på mönster, symbolik och intuition. Genom att använda divination kan vi utforska det okända och utvidga vår kunskap om världen. Många människor använder divination för att få insikt i en specifik situation eller för att förbereda sig för framtiden. Det finns många olika former av spådomar, t.ex. att läsa teblad, använda spelkort eller titta in i en skål med vatten. Oavsett vilken metod du använder försöker alla former av spådomar att gå bortom det vi vet och se in i det okända.

Runläsning
Runläsning är en av de mest populära formerna av divination. Dess ursprung går tusentals år tillbaka i tiden. Ordet “runa” kommer från det tyska ordet “rune” som betyder “mysterium” eller “hemlighet”. Dessa symboler användes för magi och spådomar i det gamla Nordeuropa. Det finns olika typer av runuppsättningar, men alla har samma allmänna innebörd. Vissa människor väljer att kasta enskilda runor medan andra kastar alla runor på en gång. När du gör en runavläsning vill du ordna runorna i ett diagram. Du kommer sedan att tolka varje runa utifrån dess position i diagrammet samt dess betydelse. Eftersom alla kulturer använder runor kan de användas i många olika sammanhang.

Läsning av tarotkort är något som vi gör på vår tarotlinje
Tarot är en kortlek som används för divination. Dessa kort kan spåras tillbaka till 1400-talet. Det finns många olika sorters tarotdäck som alla erbjuder olika tolkningar av korten. Varje kort i en tarotläsning kan ha flera olika betydelser beroende på kortleken. De flesta tarotkort är indelade i två delar: den övre halvan och den nedre halvan. När du gör en läsning med tarotkort ska du blanda kortleken och välja kort från kortleken. Varje kort som väljs kommer att ge ett annat budskap. Du kan också göra en enkel läsning med ett kort. Den här läsningen liknar att slå ett mynt.

Synska och medium
Synska och mediumläsningar är två av de vanligaste formerna av divination. Ett medium är någon som använder extrasensoriska förmågor, till exempel klärvoajans, för att få kunskap om det förflutna, nuet eller framtiden. Ett medium är en person som använder en övernaturlig koppling för att kommunicera med avlidna. Det finns olika typer av mediums, t.ex. tarotläsare, numerologer, astrologer och handläsare. Medier är personer som kan kommunicera med andar. Psykiska och mediumavläsningar kan göras personligen eller via telefon, hos oss på Tarotguidernas tarotlinje så gör vi dessa vägledningar. Innan du bokar en läsning bör du klargöra vilka tjänster du vill få samt kostnaden. Om en läsning görs personligen, se till att rummet är rent och fritt från negativ energi.

Astrologi
Astrologi är studiet av hur himlakropparnas rörelser påverkar människans liv. Det är en av de mest populära formerna av divination. Astrologin bygger på solens, månens, planeternas och stjärnornas position i förhållande till jorden. Dessa kroppars position vid en viss tidpunkt kan användas för att bestämma en persons personlighetsdrag och framtid. Många astrologer använder sig av ett födelsehoroskop för att tolka en persons personlighetsdrag och kartlägga dennes framtid. Ett födelsediagram är ett diagram som kartlägger solens, månens, planeternas och stjärnornas position vid en viss tidpunkt.

Numerologi
Numerologi är studiet av hur siffror kan påverka våra liv. Det är en annan populär form av divination. Numerologins grundläggande utgångspunkt är att allting har ett nummer kopplat till sig. Även om numerologin inte har lika mycket forskning som astrologin, har den ändå förblivit en populär metod. När man tolkar en persons liv baserat på siffror använder man sig av personens födelsedag. Många numerologer använder sig av födelsedatum och födelsemånad, även på vår tarotlinje så använder några sig av detta siffersystem. De flesta numerologer använder ett födelsedagsdiagram för att tolka en persons personlighetsdrag och kartlägga deras framtid. Ett födelsedagsdiagram är ett diagram som kartlägger de siffror som är förknippade med en persons födelsedatum.

Ljusavläsning
Ljusavläsning är ett enkelt och lätt sätt att få insikt i en situation. Det är en typ av läsning som kan göras när som helst och på vilken plats som helst. För att utföra en ljusavläsning behöver du ett ljus och ett diagram. Diagrammet kan vara antingen utskrivet eller handskrivet. Du kan använda ett diagram som är relaterat till den fråga eller det problem som du försöker ta upp. Ljusläsning liknar kort- eller runläsning. Du ordnar korten/ljusen i ett diagram. Du tolkar sedan varje kort/ljus utifrån dess position i diagrammet samt dess betydelse.

Scrying
Scrying är en gammal metod som har använts i tusentals år som sällan används på en tarotlinje. Det är en form av spådom som innebär att man tittar in i ett föremål för att få syner. Många använder en kristallkula eller en skål med vatten för att spå. Metoden med vattenskålen har den extra fördelen att man kan dricka vattnet när man är klar. Vattenskålsmetoden innebär att man sitter vid ett bord och stirrar in i en vattenskål. När du är fokuserad på det du gör kommer du att se syner dyka upp i skålen. Du kan också göra scrying i ett mörkt rum. Scrying kan göras när som helst och på vilken plats som helst. Det kan också göras tillsammans med en grupp.

Avläsning av auran
Auran är ett energifält som omger alla levande varelser. Auran kan ses med blotta ögat, och den skiftar ständigt i färg och ljusstyrka. Auran kan läsas precis som en kristallkula eller en vattenskål. När en person tittar på en annan persons aura ser hen en blixt av färger som representerar personens personlighetsdrag. Du kan läsa auran på olika sätt. De vanligaste metoderna är genom meditation, genom att stirra in i en kristallkula eller genom att stirra in i en vattenskål.

Pendel
Pendeldivision är en annan form av divination som inte kräver någon ytterligare rekvisita. Den kan göras var som helst och när som helst, flera på vår tarotlinje har denna tjänst. Det är en mycket enkel process som innebär att man håller en pendel i handen och låter den svänga fritt. När du har låtit pendeln röra sig fritt i några minuter ställer du en fråga högt. Du kommer då att kunna se hur pendeln svarar på din fråga. Du kommer att märka att pendeln kommer att svänga i en riktning för “ja” och i motsatt riktning för “nej”. Du kan också be din pendel att svara på en fråga med ett visst antal svängningar. Du kan till exempel be pendeln att säga vad din framtida partner heter genom att låta den svänga ett visst antal gånger.