Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguidernas tarotlinje – Köp Vivi Lindes böcker här

Vivi Lindes böcker – Köp här

Tarotguiderna – Sveriges största tarotlinje drivs av Vivi Linde känd från tv som också är författare. Köp hennes böcker här! På Tarotguiderna finner du duktiga medium, spådamer, healers, djurkommunikatörer mm.

Författare som skriver mediala böcker – Tarotguiderna rekommenderar

Medium ger vägledning och stöd till dem som har förlorat nära och kära. Dessa personer hjälper de levande att hantera sin sorg genom att kommunicera med de döda på olika sätt. Med den ökade populariteten för andliga medier, tillsammans med ett växande intresse för andlighet och personlig utveckling, blir fler människor intresserade av böcker som kretsar kring detta ämne. Många bästsäljande mediala och medium böcker har släppts under de senaste åren, vilket fortsätter trenden med en stadigt ökande efterfrågan på denna typ av litteratur. Vi håller reda på vilka författare som är mest populära bland våra användare och identifierar dem som “Best-in-Class”-författare om de konsekvent rankas bland de bästa när det gäller användarnas engagemang för sina böcker. I den här artikeln avslöjar Tarotguiderna vår lista av mediala och medium böcker.

Tarotguidernas tarotlinje – Köp Vivi Lindes böcker här

James Van Praagh
En favorit för oss på tarotguidernas tarotlinje. Van Praagh är ett känt amerikanskt andligt medium och författare som har varit verksam inom området mediumskap i över 30 år. Han är har utveclöat sina mediala färdigheter och är författare till ett omfattande antal böcker, varav många var New York Times-bästsäljare, och har även skrivit böcker tillsammans med andra framstående författare inom andlighetens område. Bland hans böcker kan nämnas Talking to Heaven, Where Are They?, The Heart of Healing, Voices of the Other Side, Healing the Soul och New York Times bästsäljare Dear Ones, bland många andra. Sedan 1997 har Van Praagh varit värd för ett populärt veckovisa radioprogram som heter “Beyond the Visible” (bortom det synliga). Han har också medverkat i många mediala TV-program som medium, bland annat “Larry King Live”, “Good Morning America”, “The View”, “Inside Edition”, “Access Hollywood” och “20/20”. Van Praagh är ett högt respekterat namn inom mediumsvärlden och har hjälpt tusentals människor att hantera förlusten av nära och kära.

Cindy Goodwin
Cindy Goodwin har en stark medialitet är en känd andlig lärare och prisbelönt författare som har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra att läka. Bland hennes bästsäljande böcker finns bland annat You Are Meant to Heal, Heal Thyself, Heal Your Life och Heal Your Life Daily Companion. Goodwin är mest känd för sin seminarieserie Healing Your Life (HYL), som har hållits i över 30 år i olika städer i USA och Kanada. Hon har också varit värd för ett veckovisa radioprogram sedan 1989 som heter “The Positive Path”. Goodwin har bidragit med artiklar till en rad olika tidskrifter och webbplatser, bland annat “Psychology Today”, “Harmony” och “DailyOM”. Hon är också grundare och föreståndare för IHM Healing Center i Kalifornien. Goodwin har hjälpt tusentals människor att hantera förlusten av nära och kära och övervinna de svårigheter de möter i livet. Vi på Tarotguiderna tarotlinje rekommenderar verkligen hennes böcker om healing.

Dolores Sh
Dolores Sh är en författare och heal-guide som har praktiserat andligt helande under de senaste 35 åren. Hon är mest känd för sin kraftfulla helande metod kallad “The Sh Technique”, som hon har lärt ut till tusentals människor i workshops runt om i världen. Sh är författare till The Sh Handbook, The Sh Manual och The Sh Technique samt många andra böcker. Sh-tekniken är en helande metod som kombinerar modern psykologi, energihealing och gammal andlig visdom. Shs helande metod har visat sig vara mycket effektiv när det gäller att hjälpa människor att hantera en mängd olika problem, bland annat stress, ångest, depression, låg självkänsla och smärtsamma känslor. Magi känner vi på Tarotguidernas tarotlinje. Ofta går healande hand i hand med medialitet men inte alltid.

Devon Scudner
Devon Scudner är en andlig lärare, författare och talare som har ägnat sitt liv åt att hjälpa människor att hitta sin inre visdom och leva sina bästa liv. Bland hennes bästsäljande böcker finns 10-Minute Spirituality, 7 Paths to Healing och 5 Paths to Self-Love, bland många andra. Scudner är grundare av Paths to Healing, som är ett program som hjälper människor att hantera förlusten av nära och kära och läka sina hjärtan. Hon har också medverkat i en rad olika TV-program, bland annat “Good Morning America”, “The Dr. Oz Show”, “The View”, “Inside Edition” och “The People’s Court”. Scudner är ett högt respekterat namn och har en utvecklad medialitet  inom andlighetens område och har hjälpt tusentals människor att hantera förlusten av sina nära och kära.

Laura Rothen Shirk
Laura Rothen Shirk är en amerikansk författare och andlig lärare som har en stark medialitet som har hjälpt människor att hitta sin inre visdom i över 30 år. Bland hennes bästsäljande böcker finns bland annat The Soulmate Path, The Soul Path, The Heart Path, The Relationship Path och The Spiritual Path. Shirk är grundare av Soul Path, LLC, som är ett företag som erbjuder workshops och onlinekurser som är utformade för att hjälpa människor att hitta sin själsliga mening och skapa en mer meningsfull tillvaro. Hon har också medverkat i en rad olika TV-program, bland annat “The Dr. Oz Show”, “The Steve Harvey Show”, “Good Morning America”, “The View” och “The People’s Court”. Shirk är en känd andlig lärare som har hjälpt tusentals människor att hantera en mängd olika problem. Verkligen intressant tycker vi på Tarotguidernas tarotlinje.

Evelyn Orringer
Evelyn Orringer är är en mycket intressant författare anser Tarotguidernas vägledare. Hon är författare till I Am Here, berättelsen om hennes resa från rädsla till kärlek. Hon är andlig vägvisare, coach för mänsklig potential och certifierad global shamanisk utövare och instruktör. Hennes väg har tagit henne från företagsvärlden till den andliga vägcoachningen. Hon har studerat olika former av andlighet från hela världen och utforskar för närvarande läror från Amazonas. Hennes passion ärVivi Linde att hjälpa andra att vakna upp till sin potential och leva sitt högsta uttryck i livet. Hennes arbete styrs av en djup undersökning av vårt mänskliga tillstånd och hur vi skapar den verklighet vi upplever. Hon tror att våra centrala sår och utmaningar i själva verket är kallelser som ger oss djupa möjligheter till tillväxt och omvandling. Hon har hjälpt tusentals människor att hitta sin livsväg och övervinna de utmaningar de möter i livet.

Jeanne de Salzmann
Jeanne de Salzmann har en välutvecklad medialitet och är en berömd fransk andlig lärare och författare som har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra att hitta andlig uppfyllelse. Bland hennes bästsäljande böcker finns bland annat The Training of the Spirit, The path to Wisdom och The way of Aloneness. De Salzmann är grundare av organisationen The Path of the Heart, som har som mål att hjälpa människor att upptäcka och följa sin livsväg. Hon har också skrivit ett antal böcker som har översatts till många språk och blivit mycket populära runt om i världen. De Salzmann är ett mycket respekterat namn inom andlighetens område och har hjälpt tusentals människor att hantera förlusten av nära och kära och hitta en mening med sina liv.

Doktorand Mark Kendra
Mark Kendra är en amerikansk lärare och författare som har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra att förverkliga sin fulla potential. Bland hans bästsäljande böcker finns bland annat The Awakening Handbook, The Book of Awakening och The Book of Awareness. Kendra har också skrivit mer än 100 artiklar om andlighet, personlig utveckling och en mängd andra ämnen. Han har presenterats i många publikationer, bland annat i “Forbes”, “The Huffington Post”, “Psychology Today” och “HuffPost Live”. Kendra är grundare av Awakening Together, en organisation som vill hjälpa människor att leva mer tillfredsställande liv. Han är också värd för “Awake in the World”, en podcast som diskuterar olika ämnen som rör andlighet och personlig utveckling. Viktiga ämnen anser vi på Tarotguidernas tarotlinje.

Mark Kendra
Kendra är en amerikansk lärare och författare som har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra att förverkliga sin fulla potential. Bland hans bästsäljande böcker finns bland annat The Awakening Handbook, The Book of Awakening och The Book of Awareness. Kendra har också skrivit mer än 100 artiklar om andlighet.

 

Begåvade författare delar med sig av sina berättelser om andlighet, medialitet och medium. Tarotguidernas tarotlinje rekomenderar

Någon gång undrar nästan alla vad som händer efter vår död. Och för vissa leder önskan att veta mer om livet bortom den fysiska existensen till ett sökande efter mening och andlighet som ofta kulminerar i upplevelser med mediumskap och andar från nära och kära som har gått bort. Oavsett om du har utforskat andliga idéer hela ditt liv eller om du bara har börjat, kan det vara till stor hjälp att läsa litteratur som rör andlighet, det mediala och mediumskap. Följande samling böcker (listade nedan) kommer inte bara att inspirera dig som person utan också hjälpa dig på din egen personliga resa i andlighet och medialitet…

Böcker av kvinnor om andlighet och det mediala
Följande böcker av kvinnor utforskar den mystik, magi och andliga utveckling som är kärnan i den mänskliga erfarenheten. Den här boken utforskar drömmarnas värld, en viktig del av människans resa mot andlig utveckling. Den erbjuder ett nytt perspektiv på drömmar och deras roll i det vakna livet. Detta är en utmärkt bok för både nybörjaren och den mer avancerade studenten av drömmar. Den är fylld av information och övningar som kan användas för att öka läsarens förmåga att få tillgång till denna form av personlig berikning och tillväxt. Drömmar är den kungliga vägen till det omedvetna, källan till all visdom. Den här boken bjuder in dig till ett underbart äventyr där du utforskar och upptäcker dina drömmar, som kan hjälpa dig att förstå dig själv och din omvärld bättre.

Det levande budskapet: Ett mediums guide till att kommunicera med de döda.
Den här boken ger en utmärkt introduktion till idén om medium, det mediala, kommunikation med andar och hur man utvecklar denna förmåga. Först och främst hjälper boken dig att känna igen och förstå tecknen på ditt eget mediumskap. Allteftersom läsningen fortskrider lär du dig hur du kan öppna dig andligt för att kanalisera dessa andar och hur du kan tolka deras kommunikation. Den här boken är en utmärkt grundbok för alla som är intresserade av andekommunikation och hur den fungerar.

Bortom orden: Hur man utvecklar sitt eget mediumskap
Den här boken är mer avancerad än The Living Message. Om du känner att du tar emot kommunikation från andar och vill utveckla denna förmåga är detta boken för dig. Beyond Words hjälper dig att förstå och tolka dina kommunikationer från andar för dig själv. Det är viktigt att du lär dig att själv tolka den kommunikation du får från andar, eftersom det inte finns något standardiserat system för symboler eller betydelser i den andliga världen. Du måste förstå dina egna symboler så bra som du kan så att du kan förmedla dem korrekt till andra. Tarotguidernas tarotlinje gillar verkligen denna bok.

Välkommen till himlen: En psykisk guide till livet efter döden.
Welcome to Heaven presenterar en vision av vad som händer efter döden som är helt förenlig med den senaste forskningen inom nära-döden-studier. Författaren är ett välkänt medium och expert på andekommunikation, och den här boken ger en omfattande översikt över vad vi vet om döden och livet efter döden.

Böcker om andlighet
Dessa böcker utforskar en mängd olika andliga vägar och praktiker, var och en med sin egen distinkta smak och smak. Detta är en vackert skriven redogörelse för en modern pilgrimsfärd som tar läsaren till hjärtat av den samtida andligheten. Genom att vandra den gamla Camino de Santiago de Compostela, en av de äldsta och mest betydelsefulla pilgrimsvägarna i världen, företar Pears en rigorös resa av självupptäckt som kulminerar i en ny känsla av andlighet. Denna bok är en kortfattad introduktion till världens stora religioner och andliga traditioner och utforskar dessa traditioners historia, praxis och trosuppfattningar, liksom deras skillnader och kopplingar.

Böcker av medier och om medier
Följande böcker är skrivna ur perspektivet av personer som är mediala och som har arbetat som medium eller har omfattande erfarenhet av medialitet och är utmärkta för läsare som är intresserade av detta område. Den här boken är ett måste för alla som är intresserade av att få en verklig titt bakom kulisserna på andekommunikationens värld. Författaren, Guy Hollingworth, är ett erfaret och respekterat medium som har arbetat inom både den privata och offentliga sektorn. I den här boken utforskas alla detaljer i mediumyrket, bland annat hur man kommer igång och undviker vanliga fallgropar, förslag för att utveckla sig  till medium och mycket mer.

Böcker av Synska konstnärer och om synska förmågor
Följande böcker har ett mer konstnärligt förhållningssätt till utforskandet av psykiska fenomen och använder kreativitet och konstverk som ett sätt att förstå och utforska psykiska förmågor. Den här boken presenterar en serie konstnärliga utforskningar av medialitet och psykiska förmågor, inklusive klärvoajans, klarhörsel, prekognition med mera. Boken är full av fantastiska konstverk och kreativa utforskningar som ger ett roligt och kreativt sätt att förstå psykiska förmågor. Boken är skriven av en hyllad konstnär och medium som utforskar sina egna psykiska upplevelser och visioner genom sina konstverk. Boken är full av ett brett utbud avVivi Linde fantastiska konstverk som ger ett vackert fönster in i konstnärens sinne.

Att förstå vikten av andlighet
De här böckerna ger en rad olika perspektiv på betydelsen av andlighet. De bidrar till att ge dig en känsla för de många olika sätt på vilka andlighet kan vara värdefull för individer och samhällen som helhet. Den här boken är en samling essäer om andlighetens betydelse i våra liv. Boken utforskar ett brett spektrum av ämnen som rör andlighetens betydelse, bland annat hur andlighet kan hjälpa oss att förstå och hantera döden, andlighetens roll i personlig utveckling och andlighetens roll i personliga relationer. Boken utforskar den historiska betydelsen av andlighet och religion i mänskliga samhällen och kulturer. Författaren utforskar hur nedgången i andlighetens roll i det moderna samhället är kopplad till en ökning av psykiska hälsoproblem, såsom ökningen av depressioner och ångestsjukdomar i befolkningen.

Böcker om den icke-dualistiska upplevelsen av andlighet
Följande böcker utforskar den icke-dualistiska upplevelsen av andlighet. De hjälper dig att förstå den icke-dualistiska upplevelsen av andlighet och hur den skiljer sig från den mystiska upplevelsen. Den här boken är skriven av en erfaren författare och lärare i nonduell andlighet som utforskar nonduellt medvetande både historiskt och filosofiskt. Boken utforskar hur nondualism skiljer sig från andra former av andlighet och hjälper läsaren att skilja upplevelsen av nondualt medvetande från den mystiska upplevelsen. Boken utforskar nondual andlighet ur ett psykologiskt perspektiv. Boken hjälper läsarna att bättre förstå sin egen nonduala erfarenhet och erbjuder övningar för att hjälpa läsarna att utforska sin egen nonduala erfarenhet och förstå den bättre.

 

Böcker om det mediala och mediumskap: De bästa informationskällorna

Det mediala och att vara medium är förmågan att kanalisera andar och tala med de döda. Med denna unika förmåga kan du kommunicera med bortgångna nära och kära eller till och med med andra världsväsendet. För vissa människor är det en naturlig process att utveckla mediala färdigheter. Andra behöver träna upp sina förmågor genom olika övningar, som meditation eller seanser. Oavsett var du befinner dig på din resa är medialitet ett fascinerande ämne med en rik historia och många moderna exempel. Oavsett om du är intresserad av att lära dig om kända medier eller hur du kan utveckla dina egna förmågor kommer dessa böcker om medialitet att ge dig svar och vägledning. Att vara medial kan också innebära andra färdigheter som att tex vara en spådam eller sierska, många på Tarotguidernas tarotlinje är både ock.

En kort historia om det mediala
Termen “medium” kommer från det latinska ordet “medium” som betyder “mitten”. Inom spiritismen är medier personer som underlättar kommunikationen mellan andar eller levande människor och de avlidnas andar. Med andra ord är mediet en mellanhand mellan två parter. De första exemplen på medialitet finns dokumenterade i forntida civilisationer. Det kanske mest kända exemplet är oraklet i Delfi, där präster underlättade kommunikationen mellan de levande människorna och guden Apollon. I modern tid förknippas mediumskap främst med utövandet av andekommunikation. Denna typ av medialitet kallas också ofta spiritism eller spiritualism. I denna praktik underlättar ett medium ett samtal mellan en person (levande eller död) och en andevarelse.

Berömda moderna medier
Bland de mest kända moderna medierna finns Eusapia Palladino, Leonora Piper och Mina Crandon. Många av dessa mediala medium undersöktes och testades av forskare, vilket bidrog till den övergripande trovärdigheten för deras förmågor. Du kan lära dig mer om dessa medier och andra i dessa 10 böcker om mediumskap. Eusapia Palladino – Eusapia Palladino var ett berömt italienskt medium som ofta uppträdde vid offentliga seanser. Hennes förmågor fascinerade forskare och allmänheten under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Eusapia undersöktes och testades av många vetenskapsmän, däribland grundaren av Society for Psychical Research, Frederic W. H. Myers. Deras experiment med Eusapia tydde på att hennes medialitet var äkta. Eusapias förmågor ifrågasattes senare av forskare som hävdade att hon hade ertappats med att fuska vid ett av sina framträdanden. Oavsett detta var många människor övertygade om hennes förmågor innan hennes rykte blev skamfilat. Eusapias livshistoria gör henne till en av de mest fascinerande personerna i mediumskapets historia. Leonora Piper – Leonora Piper var ett annat berömt amerikanskt medium som undersöktes av forskare. Hennes förmågor var unika och förbryllande, eftersom hon hade förmågan att både framkalla andar och ta emot meddelanden från dem. Leonora hade en gåva för att kommunicera med avlidna nära och kära och djur. Hon fick ofta meddelanden från sin döda son och andra människor som hade gått bort. Leonoras gåvor testades av olika forskare i början av 1900-talet. Hennes mediala förmågor ansågs äkta av de flesta forskare, även om deras förklaringar till hennes kraft fortfarande är komplicerade. Leonoras historia är övertygande och fascinerande, och hennes liv gör henne till ett av historiens mest ikoniska medier. Mina Crandon – Mina Crandon, som också var känd som “Margery”, var ett berömt amerikanskt medium under det tidiga 1900-talet. Efter att hennes man hade dött blev Margery lämnad ensam med sina två barn och bestämde sig för att utveckla sina mediala färdigheter. Mina testades av många vetenskapsmän på 1930-talet, även om de flesta av dessa experiment inte gav några resultat. Dessa forskare var dock övertygade om att Mina hade genuina mediala förmågor. Minas berättelse och hennes förhållande till vetenskapsmännen gör henne till en fascinerande person i medialitetens historia. Hennes berättelse visar också att det är möjligt för ett medium att tas på allvar även idag. Mina var djärv och säker på sina förmågor, vilket kan ha bidragit till att hon fick trovärdighet. Många människor, inklusive forskare, var övertygade om hennes förmågor.

Böcker om andlig kommunikation och kanalisering
George Anderson – The Autobiography of a Psychic: Historien om en gåva. George Anderson var en av 1900-talets mest kända synska. Han höll seanser, skrev böcker och var värd för tv-program. Denna självbiografi är ett av hans mest populära verk, och den täcker hela historien om hans gåvor och det mediala. Den här boken är en bra utgångspunkt om du är intresserad av mediumskap och att utveckla dina färdigheter. Boken täcker allt från Andersons barndom till hans experiment med olika medium och metoder för andekommunikation. Den här boken är en utmärkt resurs för dem som är intresserade av mediumskapets och andekommunikationens historia. William James – Den religiösa erfarenhetens olika former: A Study in Human Nature. I detta klassiska verk av psykologen och filosofen William James diskuteras de olika religiösa upplevelserna, inklusive andliga visioner och upplevelser av Gud. Boken innehåller ett kapitel om psykologin kring det freakiga och groteska, där James kommenterar ockulta fenomen, bland annat mediumskap. Detta kapitel är ett utmärkt ställe att börja om du vill lära dig mer om mediumskapets historia och den psykologiska effekten av andliga visioner.

Böcker om tidigare liv och reinkarnation
E. W. Budge – De dödas bok. Den här boken är en antologi av gamla egyptiska begravningstexter. Dessa texter har använts av många människor som är intresserade av tidigare liv och reinkarnation. Denna bok är en av de viktigaste källorna till information om tidigare liv. Den har använts av många människor som tror på tidigare liv, däribland synska, medium och klärvoajanter. E. W. Budge sammanställde den här boken i början av 1900-talet och publicerade den i flera volymer. Denna sammanställning av gamla texter är en viktig text för alla som är intresserade av tidigare liv och reinkarnation. Carl Gustav Jung – Arketyperna och det kollektiva omedvetna. Denna bok av psykologen Carl Gustav Jung är ett klassiskt verk om teorin om arketyper. Arketyper är bilder, symboler och mönster som förekommer i drömmar hos individer i olika kulturer. Jung utforskar också det kollektiva omedvetna, som är källan till dessa arketyper. Den här boken är en utmärkt resurs för alla som är intresserade av tidigare liv och teorin om reinkarnation.

Böcker om den mörka sidan av andar och mediumskap
Walter Franklin Spofford – Den mystiska viljan: Ett bidrag till teorin om viljan. Denna bok utforskar viljans kraft, som är mystikerns viktigaste verktyg. Den behandlar också viljans roll i utvecklingen av psykiska och mediala färdigheter. The Mystic Will är en fascinerande bok som ger en inblick i mediumskapets historia och utvecklingen av psykiska förmågor. Boken erbjuder också råd och insikter om hur man kan utveckla sina egna psykiska förmågor. Helene Blavatsky – Teosofi: En introduktion till studiet av antroposofins filosofiska teori. Denna bok är ett klassiskt esoteriskt verk som diskuterar antroposofins filosofiska teori. Blavatsky diskuterar ämnen som medvetandets utveckling och andens roll i människosläktets utveckling. Blavatskys Teosofi är en utmärkt resurs för alla som är intresserade av den mörka sidan av andekommunikation och medium. Blavatsky var en av grundarna av Theosophical Society och en produktiv författare. Hennes skrifter är utmärkta resurser om ämnen som medialitetens historia.

Böcker om trance och rituella metoder
Arthur Conan Doyle – Den nya uppenbarelsen: En kritisk analys av böckerna i det nya evangeliet. I denna bok diskuteras böckerna i det nya evangeliet och deras inverkan på det moderna samhället. Doyle kommenterar ämnen som hypnos och andekommunikation. Denna bok är en utmärkt källa till information om trance och utvecklingen av det mediala och andra psykiska förmågor. The New Revelation är en intressant bok som ger insikter om mediumskapets historia och utvecklingen av psykiska förmågor. Marie-Louise von Franz – Drömmarnas väg. Denna bok utforskar drömmarnas historia och drömmarnas roll i individens liv. Von Franz diskuterar också drömmarnas roll i kulturer över hela världen. The Way of the Dream är en utmärkt bok för dem som är intresserade av drömmarnas historia och hur drömmar kan användas. Boken ger också en inblick i trancehistorien, inklusive de sätt som drömmar kan användas för att kanalisera andar. En författare vi på Tarotguidernas tarotlinje verkligen rekommenderar.

Att förstå språket för andlig kommunikation
Andrew Lang – Myter, ritualer och religion. Denna bok diskuterar olika mytologier, symboler och ritualer som finns över hela världen. Den utforskar hur dessa element har använts för att förklara det okända och ge lösningar på.

Tarotguidernas tarotlinje – Köp Vivi Lindes böcker här – Medial portal – Bloggportalen – Andlig Livsstil Mediumpodden Veckans astro/tarot, artiklar meditationer

De bästa böckerna om mediumskap: En ultimat guide för nybörjare

Medialitet är förmågan att kommunicera med de dödas andar. Det är en typ av spiritistisk praktik där ett medium kan se och tala med andar som har gått över och dröjer sig kvar på jorden. Ett erfaret medium hjälper individer eller grupper att få kontakt med andar från avlidna nära och kära eller andra andar i syfte att kommunicera, bekräfta och ingripa. Vår medialitett har funnits i alla tider och går tillbaka till de gamla egyptierna, grekerna, indianerna med flera. Den här artikeln kommer att gå igenom de bästa böcker inom mediumskap som bör ge dig en idé om du vill lära dig mer:

Böcker om det mediala
De bästa böckerna om det mediala är de som är skrivna av erfarna medier. Det ger dig den bästa insikten om hur processen faktiskt ser ut och hur du ska gå tillväga. Något vi på Tarotguidernas tarotlinje håller med om. Det finns några fantastiska böcker om mediumskap tillgängliga som bör ge dig en inblick i vad det handlar om. Det finns också några bra böcker om andligt uppvaknande som kan hjälpa dig om du är intresserad av detta område också. Här är några av de bästa böckerna om mediumskap: – The Everything Guide to Being a Medium – Detta är en utmärkt introduktionsbok om att vara medium. Den tar upp allt från vad mediumskap är, hur man utövar det och mycket mer. – Hur man blir ett medium: A Step-by-Step Guide – Detta är en mer djupgående bok om hur man blir ett medium. Det är en mycket användbar guide för alla som vill bli medium. – The Everything Guide to Understanding Spirit Guides – Detta är en bra bok för dem som vill veta mer om andliga guider. Den tar upp vad de är, hur de kan hjälpa dig och mycket mer.

Att hitta din andliga guide: A Beginner’s Guide to Mediumship
En andeguide är ett väsen som hjälper dig i ditt liv. Det är någon som har erfarenhet av världen efter döden och som kan hjälpa dig att navigera i denna värld. När du börjar kommunicera med andar kommer du troligen att hitta en andlig guide som kan hjälpa dig. Att hitta din andeguide kan hjälpa dig på vägen mot att bli medium. Detta kan göras på ett par olika sätt, till exempel genom guidade meditationer, genom att be din andeguide att träda fram, med mera. När du börjar kommunicera med andar kan du fråga din andeguide om de finns där. Om de är det kommer de att låta dig veta det.

Alltingets guide till att vara ett medium
The Everything Guide to Being a Medium är en bra bok för alla som vill utveckla sig medialt och bli medium eller ta reda på mer om det. Den täcker många områden som till exempel vad mediumskap är, hur man gör det och mycket mer. Den här boken är bra för nybörjare eftersom den går igenom varje aspekt av att vara medium som vad det är, hur man gör det och mycket mer. Den tar också upp några av de negativa aspekterna av att vara ett medium som de möjliga farorna och mer. Den här boken är en bra resurs för alla som är intresserade av mediumskap eller vill veta mer om det mediala.

Hur man blir ett medium: En steg-för-steg-guide
Hur man blir ett medium: A Step-by-Step Guide är en bra bok för dem som vill bli medium. Den här boken är till hjälp för dem som är nyfikna på processen och vill veta mer. Den tar upp ämnen som hur man övar upp sina mediala förmågor för att bli ett medium, vad man behöver veta och mycket mer. Den här boken är en djupgående guide om hur man blir ett medium. Den är en användbar resurs för alla som vill bli medium, men som inte vet var de ska börja. Den här boken täcker alla grunderna för att vara ett medium och kommer att hjälpa dig att navigera i den här världen.

Allt för att förstå andliga guider
The Everything Guide to Understanding Spirit Guides är en bra bok för alla som är nyfikna på andliga guider. Den här boken tar upp vad en andeguide är, hur de kan hjälpa dig och mycket mer. Detta är en bra bok för nybörjare som är nyfikna på andliga guider. Den ger dig en översikt över vad andliga guider är och hjälper dig att navigera i den här världen. Den här boken är en nyttig resurs för dem som vill veta mer om andliga guider eller är nyfikna på dem.

Hur man kommunicerar med andar
Att kommunicera med andar är en viktig del av det mediala. Andekommunikation är processen att tala med andarna och ta emot meddelanden från dem. Det kan göras på några olika sätt, till exempel genom automatiskt skrivande, att ta emot meddelanden i drömmar med mera. Detta är några av de vanligaste sätten att kommunicera med andar. Om du är intresserad av att bli ett medium måste du sannolikt göra någon form av andekommunikation. Det är viktigt att komma ihåg att alla andar inte är goda. Du kan stöta på negativa andar som vill göra dig illa.

10 steg för att bli ett medium
Om du vill bli ett medium måste du troligen gå igenom en process och utveckla dina mediala egenskaper. Medialitet är inte något som sker över en natt, utan en färdighet som utvecklas med tiden. Det finns 10 steg för att bli ett medium. Dessa inkluderar att hitta en lärare eller mentor, öva på dina färdigheter, lära känna dina förmågor med mera. Du måste ha tålamod och gå igenom vart och ett av dessa steg för att bli ett medium. Att bli medium är en lång process, men en process som är givande.

5 böcker om andlig kommunikation och andligt uppvaknande
Det finns många böcker om andekommunikation och andligt uppvaknande. Dessa är bra böcker för alla som är intresserade av detta område. De ger dig en översikt över vad ämnena är, processen och mycket mer. Här är några av de bästa böckerna om andlig kommunikation och andligt uppvaknande: – How to Open Your Third Eye – Detta är en hjälpsam guide om hur man öppnar sitt tredje öga. Det är en bra resurs för alla som är nyfikna på det här ämnet. – The Everything Guide to Astral Projection – Detta är en annan bok om hur man gör en astralprojektion. Det är en djupgående guide som kommer att guida dig genom denna process. – How to See and Talk to Spirits (The Spirits Guides Book 1) – Den här boken är en bra resurs för alla som är nyfikna på att se andar. Den kommer att gå igenom processen och ge dig användbara tips. – The Everything Guide to Healing Through Spirituality – Detta är en användbar bok för alla som är intresserade av att helas genom andlighet. Den täcker ämnen som meditation och mycket mer.

Vad är innebörden av mediumskap?
Att vara medial är förmågan att kommunicera med de dödas andar. Detta kan göras på några olika sätt, till exempel genom att ta emot meddelanden från dem i drömmar, automatisk skrivning med mera. Detta är en förmåga som utvecklas över tid och är inte något som sker över en natt. Det är viktigt att komma ihåg att alla väsen inte är goda. Du kan stöta på negativa väsen som vill skada dig. Det är viktigt att vara försiktig och veta hur man skyddar sig själv.

Vem kan bli ett medium?
Vem som helst kan bli ett medium. Medialitet är en förmåga som vem som helst kan ha. Det är viktigt att komma ihåg att alla väsen inte är goda. Det finns många negativa  som du måste skydda dig från. När du börjar kommunicera med andar måste du lära dig att skydda dig mot negativ energi. Det är viktigt att välja de andar som du kommunicerar med klokt. Du kanske måste rensa ut de negativa a så att endast goda andar återstår.Tarotguidernas tarotlinje –

Köp Vivi Lindes böcker här

Medialitetens historia
Historien om de mediala går tusentals år tillbaka i tiden. Detta är något som har praktiserats genom hela historien. Det är något som har funnits under lång tid. De första uppteckningarna om denna typ av kommunikation med andar kommer från det gamla Egypten. De använde en metod som kallas “nekromantik”, vilket är en form av medialitet. De använde detta för att tala med de döda och försöka förutse framtiden.

Vad är mediumskap?
Medialitet är förmågan att kommunicera med de dödas andar. Detta kan göras på några olika sätt, till exempel genom att ta emot meddelanden från dem i drömmar, automatisk skrivning med mera. Detta är en förmåga som utvecklas med tiden och är inte något som sker över en natt. Nu när du vet vad medialitet är kan du bestämma dig för om det är något du vill prova. Om du gör det kan du använda de här böckerna som en vägledning.

Vi på Tarotguidernas tarotlinje önskar dig lycka till i din mediala utveckling.