Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – Tarot24

Tarot24 – Tarotguiderna

Tarot24 – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, meditationer – Vivi Linde.Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot Tarot24 – Du kan ringa vår nästan dygnet runt, vi har öppet mellan 8-01.  Tarotguiderna tarotlinje erbjuder tjänsterna tarot, sierska, spådam med mera. Tarotguiderna finns här för er när ni vill ha medial information direkt. Våra vägledare har en förmåga att se in i framtiden. Att kunna se och tolka tecken och känna in människor är en viktig del av vårt arbete.

Våra tjänster:

Sierskor som spår i kort och Tarot

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

Kanaliserar Andliga GuiderVivi Lindes bok

Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

Djurkommunikatörer

Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Tarotkortläsning: Vad de betyder och hur du kan använda dem i ditt liv

Det finns många sätt att tolka framtiden.
Vissa människor kan titta på sitt horoskop, medan andra konsulterar ett medium, spåkvinna eller ringer Tarotguiderna tarotlinje. Att läsa tarotkort är ett annat populärt sätt att lära sig om sin framtid och förstå det nuvarande ögonblicket i ett nytt ljus. Det är viktigt att notera att Tarot24 inte bara handlar om att spå framtiden. I stället hjälper den dig att få insikt i din egen personliga resa, vilket ger klarhet och nya perspektiv på livets utmaningar. Med så många olika typer av Tarotkortlekar som finns tillgängliga idag finns det definitivt något för alla! Fortsätt läsa för att lära dig mer om denna fascinerande praktik och hur du kan införliva den i ditt liv.

Vad är tarot?
Först och främst är det viktigt att förstå vad Tarot24 faktiskt är. Ordet tarot kommer från franskans “tarot”, som betyder “rund kortlek”. Detta är en typ av kortlek som har använts i hundratals år för att få insikt i ens framtid. Det är ett verktyg som hjälper till att avgöra vad som väntar dig och hur du bäst kan navigera genom livets utmaningar. Man tror att de första tarotkorten skapades i Norditalien under 1400-talet. Dessa kort har använts i många syften genom historien, bland annat som en form av underhållning.

Hur man läser tarotkort
Det finns ett antal sätt att läsa tarotkort, men den vanligaste metoden innebär att man blandar kortleken och drar några kort. Antalet kort du drar varierar beroende på vilken typ av läsning du gör. Det finns många olika Tarotkortlekar som du kan använda för att göra en läsning, men de mest populära är Rider-Waite Tarot, Thoth Tarot, Universal Waite Tarot och Celtic Wisdom Tarot24. Blanda först korten och be om vägledning om vad du försöker avslöja. Ta sedan det översta kortet från kortleken och lägg det med baksidan nedåt på bordet framför dig. Du drar sedan ytterligare ett kort och lägger det med framsidan nedåt ovanpå det första kortet. Fortsätt att dra kort och placera dem ovanpå varandra tills du har fem kort som ligger framför dig. Dessa fem kort är din läsning.

Tarot24 – Tarotguiderna tarotlinje

Tarot24 – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, meditationer – Vivi Linde

Avkodning av Tarotkortets betydelser
Nu när du har fått din läsning på till exempel  Tarotguiderna tarotlinje är det dags att dechiffrera korten och förstå deras betydelser. För att göra detta är det viktigt att titta på bilderna på korten, samt positionen för varje kort som läggs ut i en viss ordning. Låt oss börja med det första kortet. Det här kortet representerar den nuvarande situationen, det som pågår i ditt liv just nu. Det andra kortet handlar om något som har hänt i det förflutna och som har format ditt liv. Det tredje kortet representerar något i ditt liv som kommer att förverkligas i framtiden. Det fjärde kortet representerar möjligheten av något som kanske kommer att hända, men kanske inte. Det femte och sista kortet handlar om ett resultat, slutresultatet av det du funderar över.

Varför ska du läsa tarotkort?
Som nämnts ovan är Tarot24 inte bara ett sätt att förutse framtiden. Det är också ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för var du befinner dig i ditt liv just nu, vilket ger klarhet och nya perspektiv på livets utmaningar. Om du till exempel känner dig frustrerad och förvirrad över en viss situation i ditt liv kan Tarot24 hjälpa dig att se var du kommer ifrån och varför du känner som du gör. Den kan också hjälpa dig att se vad som kommer härnäst i ditt liv och hur du bäst kan navigera i det. Oavsett om du söker vägledning för ett nytt förhållande, en karriärförändring eller något däremellan kan Tarot vara otroligt användbart.

Var ska du börja om du är nybörjare på tarotläsning?
Om du aldrig har läst tarotkort tidigare behöver du inte oroa dig! Det finns många olika typer av Tarotkortlekar där ute, vilket innebär att det finns en för varje typ av läsare. Det är viktigt att hitta en kortlek som ger resonans med dig och som känns som om den talar ditt språk. Förutom att välja en kortlek är det också viktigt att köpa en guidebok eller ta en kurs om tarotläsning. Detta kommer att hjälpa dig att lära dig allt om utövandet så att du kan känna dig säker på att komma igång. Det finns många olika typer av Tarotkortlekar där ute, vilket innebär att det finns en för varje typ av läsare.

Avslutande ord
På det hela taget är Tarot24 en verkligt fascinerande metod som kan bidra till att ge klarhet och nya perspektiv på livets utmaningar. Det finns många olika typer av Tarotkortlekar där ute, var och en med sitt eget unika utseende, känsla och budskap. Oavsett om du vill ha en seriös läsning eller något lätt och roligt finns det definitivt ett kortspel för dig. Nu är det dags att bli nyfiken på din resa och den framtid som väntar dig. Det kan du göra genom att läsa tarotkort, ställa frågor om ditt liv och få insiktsfulla svar som kan hjälpa dig att navigera din framtid med självförtroende.

Vad tarotkorten betyder för dig: En guide för att förstå Tarots språk

Tarot24 – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, meditationer – Vivi Linde.

Tarot är en gammal form av spådomskonst som använder kort som ett medium för insikt och vägledning. Varje kort har sin egen unika betydelse och tillsammans berättar de en historia om dig, ditt förflutna, din nutid och din framtid. Men vad innebär det i praktiken? Hur kan förståelsen av symboliken i varje kort hjälpa dig i vardagen? När du läser tarot kan det vara svårt att förstå dess dolda betydelser; det är trots allt inte skrivet på engelska! Så om du är intresserad av att lära dig mer om betydelsen av varje kort och vad det kan betyda för dig personligen, läs vidare!

Resan till att hitta din sanning och läsa dina kort börjar med beslutet att ta det första steget. Oavsett vem du är eller vilken livserfarenhet du har haft hittills är tarot24 ett kraftfullt verktyg som kan användas av vem som helst. Att förstå tarotkortens språk är en process av reflektion och upptäckt: genom att utforska symboliken i varje kort kan du gräva fram insikter och visdom som funnits där hela tiden. Med den kunskapen kan du utnyttja tarots kraft för att vägleda dig på din resa, vart den änTarotguiderna leder. Så vad väntar du på? Låt oss komma igång!

Hur man utnyttjar kortens visdom
För att fullt ut kunna dra nytta av den insikt som korten ger är det viktigt att förstå inte bara det bildspråk som finns i varje kort, utan även den underliggande betydelsen bakom detta bildspråk. När du väl har förstått vad korten berättar för dig är det viktigt att omsätta dessa insikter i praktiken. Om ett kort föreslår en ny väg för dig att följa, börja då göra saker som för dig i den riktningen. Om ett kort varnar dig för en förestående utmaning, vidta då åtgärder för att undvika den så gott du kan.

Konsolidering av kort
Om du är helt ny inom tarot24 är det troligt att du första gången du plockar upp din kortlek blir helt överväldigad av det stora antalet kort som finns i den. Den goda nyheten är att du inte behöver vara en expert för att dra korten och läsa betydelserna bakom dem; faktum är att många tarotexperter rekommenderar att du inte studerar de enskilda betydelserna för varje kort förrän du känner att du är redo att dra dem utan uppmaning! Med det sagt finns det några saker du kan göra för att få ett försprång. Om du har en tarotlek hemma, försök då att etablera några konsekventa metoder för kortdragning. Du kanske till exempel vill rita ett kort varje morgon för att få en inblick i hur dagen kommer att utvecklas, eller du kanske vill rita ett kort varje vecka för att få en överblick över helheten och vad som kommer att hända framöver.

Tidigare influenser
De kort som faller tidigt i en tarotläsning är sannolikt tecken på tidigare händelser eller influenser som fortfarande har en bestående effekt på ditt liv. Det kan handla om tidigare relationer, barndomsupplevelser, trauman med mera. Om du drar kort som verkar relaterade till ditt förflutna kan du kanske fokusera lite extra på dem när du läser dina kort. Om du gör det kan det hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur ditt förflutna fortfarande påverkar din nutid och framtid.

Nuvarande situation
De mittersta korten i din läsning är sannolikt relaterade till din nuvarande situation. Det betyder att de indikerar ditt nuvarande mentala, känslomässiga och/eller fysiska tillstånd. Om du drar flera kort som relaterar till din nuvarande situation eller ditt sinnestillstånd är det värt att notera dem, eftersom det kan finnas värdefulla insikter att hämta från din läsning.

Framtidsutsikter
De kort som faller mot slutet av din läsning är vägledande för dina framtidsutsikter och kan inkludera långsiktiga planer eller ambitioner som du har för framtiden. Om du lägger märke till några kort som verkar vara relaterade till din framtid kan du notera dem, eftersom de kan ge värdefulla insikter om dina framtidsutsikter.

Tarot Tarotguiderna

Vad tarotkorten betyder för dig

Slutligen kan du använda din tarotläsning för att utforska de kort som är relevanta för dig som person. Om till exempel kortet The Empress finns med i din läsning kan du fundera på vad förekomsten av The Empress betyder för dig. Vad påminner bilderna på kortet dig om? Vad antyder kortets titel om dess betydelse? Vad antyder kortets placering i din läsning om det? Genom att ta dig tid att reflektera över varje kort som dyker upp i din läsning kommer du att kunna börja koppla ihop punkterna och skapa dig en tydligare bild av den historia som dina kort berättar för dig.

Översteprästinnan: Hitta din väg
Kortet High Priestess handlar om kvinnlig intuition, att hitta din väg och att lita på din magkänsla. Det förknippas med psykisk förmåga och att kunna utnyttja ditt sjätte sinne. High Priestess-kortet är också kopplat till månen och femininitet, så det kan vara till hjälp för kvinnor som vill föra in mer feminin energi i sina liv. Om du drar det här kortet i din tarotläsning kan det indikera att du är på väg in i ett skede i ditt liv där du känner dig särskilt i samklang med din intuition. Det kan också vara ett tecken på att du är redo att lita mer på din magkänsla och att lita på dina instinkter oftare.

Kejsarinnan: Det är svårt att växa upp
Kejsarinnan-kortet är förknippat med fertilitet, nybörjare och kreativitet. Det representerar också kreativitet, tillväxt och förmågan att ta dina idéer och göra dem till verklighet. Om du drar det här kortet i din läsning kan det indikera att du går in i en period då du är särskilt kreativ. Det kan också vara ett tecken på att du är redo att skapa något nytt i ditt liv, till exempel ett nytt förhållande eller ett nytt projekt.

Kejsaren: Låt inte besvikelsen diktera ditt öde
Kejsarkortet är relaterat till auktoritet och kontroll; det indikerar också ett behov av att ta kontroll över ditt liv och sätta det på den väg du vill att det ska gå. Om du drar just det här kortet i din läsning kan det indikera att du måste sluta låta tidigare besvikelser diktera ditt öde. Kejsarkortet kan också vara ett tecken på att du behöver ta mer kontroll över ditt liv.