Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – Spådamer

Spådamer på Tarotguiderna tarotlinje

Spådamer – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, meditationer mm. Vivi Linde ärTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot en känd spådam, sierska, medium och driver Sveriges största Tarotlinje och Bloggportalen Andlig Livsstil. Vivi har också Mediumpodden tillsammans med Camilla Elfving samt skrivit böcker.

Våra tjänster – Se vem som kan hjälpa just dig

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristallerVivi Lindes bok

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Vägledning för att leva ett andligt liv:

Kan man leva ett andligt liv utan att vara religiös? Är det något du behöver lägga till i ditt liv, eller måste det genomsyra varje aspekt av vem du är och hur du lever? Svaren kan tyckas uppenbara, men det finns mer än vad man kan tro. Det är lätt att anta att alla vet vad andlighet är och hur vi kan leva ett mer andligt liv. Men när vi tittar på hur många människor närmar sig religionen som en yttre sak som de kan hålla upp vissa dagar och kasta bort andra dagar, är det lätt att förstå varför så många människor har missuppfattningar om vad ett andligt liv innebär. Om du läser den här guiden för att du känner att det måste finnas mer för att leva ett rikt, tillfredsställande och andligt liv än vad världen runt omkring dig verkar tro, så läs vidare! Även spådamer har ofta att man har en andlig tro som väldigt sällan ärTarot Tarotguiderna religös.

Vad innebär det att leva ett andligt liv?
Ett andligt liv är inte något som bara religiösa människor kan ha. Faktum är att det är något som religiösa människor kan ha lika lätt som alla andra. Ett andligt liv är något som kommer inifrån. Det är ett sätt att vara och leva i världen som styrs av en uppsättning centrala principer som du har valt för dig själv. Ett andligt liv är något som är djupt personligt – det är ditt liv, och du har kontroll över hur du lever det. Många religioner har riktlinjer för hur man lever ett rättfärdigt liv, men ett andligt liv handlar om att skapa din egen personliga ram för hur det ser ut i ditt liv.

Varför är det viktigt att leva ett andligt liv?
Och om någon försökte definiera din andlighet för dig skulle du förmodligen bli förolämpad. Att leva ett andliga liv innebär att du har kontroll över hur det ser ut. Du får bestämma vilka principer du vill styra ditt liv efter, vilka metoder du vill införliva i ditt liv och hur du vill uttrycka din andlighet och vad den betyder för dig. En del kan även vara verksamma som medium eller som spådamer. Ett andligt liv är viktigt eftersom det är ett sätt för dig att komma i kontakt med ditt sanna jag. Det är ett sätt för dig att utforska dina kärnvärden och bestämma vad som är mest väsentligt för dig som person. Ett andligt liv är viktigt eftersom det är en möjlighet för dig att bygga upp ett autentiskt liv som uttrycker vem du är inifrån och ut.

Hur man blir mer andlig
Det finns ingen specifik metod för att bli mer andlig. Den enda metoden är att vara ärlig mot dig själv och ta en ärlig titt på var du är och var du vill vara. Om du vill bli mer andlig måste du bestämma vad det innebär för dig. Ett andligt liv är olika för alla. Vissa människor vill kanske integrera sin andlighet i sin religion, medan andra kanske vill blanda ihop olika trosuppfattningar eller praktiker. Ett andligt liv kan se ut på många olika sätt, men det finns några centrala element som de flesta (om inte alla) andliga människor besitter. Dessa inkluderar att hitta och uttrycka tacksamhet, utöva egenvård, följa sina passioner och vara uppmärksam.

3 sätt att integrera andlighet i ditt liv
Det finns många sätt att införliva andlighet i ditt liv, och du behöver inte göra allt på en gång! När du precis börjar på andlighetens väg är det viktigt att inte känna dig överväldigad. Ett sätt att göra detta är att välja en aktivitet som du vill införliva i ditt liv. Allt eftersom du bygger upp självförtroende och erfarenhet kan du lägga till fler i ditt liv.
– Journalskrivning – Det är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med dina inre tankar och känslor. Om du har en lång pendling till jobbet eller en lång promenad till skolan kan du använda tiden till att skriva dagbok om de saker som du tänker på. Om du har en långvarig önskan att införliva mer andlighet i ditt liv kan journalföring vara ett utmärkt sätt att göra detta.
– Meditation – Många människor ser meditation som en andlig praktik, men den kan också vara till hjälp för dem som inte är religiösa. Meditation är ett utmärkt sätt att lindra stress, komma i kontakt med sig själv och känna sig mer fridfull. Det finns många olika typer av meditation, så du kan välja en som fungerar bäst för dig.
– Ha ett altare – Ett altare är ett fysiskt utrymme som finns i ditt liv där du kan lägga saker som är viktiga för dig. Det kan vara allt från bilder av nära och kära, till minnessaker och föremål som har särskild betydelse för dig. Ett altare är ett utmärkt sätt att införliva andlighet i ditt liv och skapa ett utrymme som är viktigt för dig.

Varför är det viktigt att ha ett andligt liv?
Ett andligt liv är viktigt eftersom det är något som kommer inifrån. För oss som är mediala så går ofta andligheten hand i hand med vårt praktiserande som till exempel medium eller spådamer. Det låter dig komma i kontakt med det som är viktigast för dig, låter dig uttrycka dig autentiskt och är ett sätt för dig att skapa ett rikare och mer meningsfullt liv. Om du har ett andligt liv betyder det att du har tagit dig tid att sätta dig ner och fundera över vad som är viktigast för dig. Du har tagit dig tid att bestämma vad du värderar högst, och detta kommer att vägleda och påverka de val du gör i ditt liv. Ett andligt liv är viktigt eftersom det är ett sätt för dig att bygga upp ett autentiskt liv som uttrycker vem du är inifrån och ut. Att ha ett andligt liv är inte bara något du gör för att det är trendigt eller något du gör bara för att verka mer andlig. Det är något som du gör för att det är viktigt för dig och för att det är vad ditt innersta jag säger åt dig att göra.

Slutsats
Ett andligt liv är något som alla kan ha, oavsett vilken religion du följer eller vad du tror. Ett andligt liv är något som kommer inifrån och uttrycker vem du är inifrån och ut. Ett andligt liv är något som är djupt personligt – det är ditt liv, och du har kontroll över hur du lever det. Det ger dig möjlighet att komma i kontakt med vad som är viktigast för dig och hur du vill uttrycka dessa värderingar. Ett andligt liv är viktigt eftersom det ger dig möjlighet att bygga ett autentiskt liv som uttrycker vem du är inifrån och ut.

Hur spådamer siar  genom att använda spegel

Även om det är gammaldags och rustikt är spegelspådomar fortfarande vanligt förekommande i dag. Det är ett roligt sätt att avslöja din framtid, särskilt om du känner dig fast eller inte kan se förbi dina nuvarande omständigheter. Du kan utföra en spegelavläsning hemma eller tillsammans med vänner för en häftig aktivitet som känns som något från Harry Potter. Du behöver inga speciella färdigheter eller verktyg för att göra spegelavläsning – bara lite tillit till processen och din intuition. Alla spådamer kan utföra denna enkla ritual oavsett var du bor eller hur mycket pengar du har. Allt du behöver är dig själv, en spegel och lite uthållighet medan du tar emot en anstormning av information från ditt undermedvetna sinne. Vi förstår att detta kan verka konstigt till en början, men fortsätt läsa för allt du behöver veta om hur du utför en lyckad spegelavläsning!

Vad är en spegelavläsning?
En spegelavläsning är en intuitiv process där du ställer frågor om ditt liv och får svar genom bilden i en spegel. Medan du tittar in i spegeln kan du fråga om kärlek, pengar, hälsa och mycket mer. Du kan ta del av information om ditt förflutna, din nutid och din framtid samt få insikt om dina relationer och din karriär. Du kan också använda spegeln för självkärlek och egenvård. Möjligheterna är oändliga med spegelavläsningar, och du kan göra dem när du vill eller behöver klarhet. En spegelavläsning kan göras med en helspegel, en liten handhållen spegel eller till och med en smartphone-kamera. Allt fungerar så länge du kan se din spegelbild i den. En handhållen spegel är ofta det enklaste och mest praktiska alternativet.

Hur man utför en spegelavläsning
För spådamer finns det tre steg för att utföra en spegelavläsning:
– Förberedelser för avläsningen. Innan du börjar ska du dämpa ljuset, andas djupt och medvetet och jorda dig själv.
– Etablera en förbindelse. Fokusera sedan på din andning och vad du vill få ut av läsningen. Var öppen för all information du får och skriv ner den efteråt. – Utöka tacksamheten efter läsningen. När du är klar, ta en stund för att vara tacksam för upplevelsen och den klarhet du har fått.
– När du är redo kan du ställa vilken fråga som helst och titta intensivt på spegeln medan du väntar på ett svar. Du kanske inte ser något till en början, men fortsätt att titta eftersom du kanske får ett svar inom några sekunder eller minuter. Om du inte får något svar efter några minuter är det okej! Du kanske behöver göra omSierska läsningen.

Se om någon kommer in i ditt liv
Om du är nyfiken på ett förhållande och vill veta om någon kommer in i ditt liv, spådomer säger att du ska placera händerna över ditt hjärta eller en handspegel. Fokusera på din fråga och vänta på ett svar. Om du får en ljusblixt eller ser en person i spegeln betyder det att någon kommer in i ditt liv. Du kan också placera din hand på spegeln och se om du känner värme som stiger upp från spegeln. Om så är fallet är det ett tecken på att passion kommer in i ditt liv. Om du ser bilder i spegeln eller ett energimoln eller dimma som bildas betyder det att någon kommer in i ditt liv. Ju mer intensiva bilderna är, desto viktigare är den personen för dig. Du kan också fråga om någon kommer att komma in i ditt liv snart. Om du ser blinkande ljus eller dimma som bildas betyder det att personen snart kommer in i ditt liv. Om du inte får något svar efter några minuter ska du försöka igen.

Se om du kommer att flytta eller byta karriär
Om du är nyfiken på ett karriärbyte eller vill veta om du kommer att flytta, enligt spådamer så ska du hålla din hand platt mot spegeln. Tänk på din fråga medan du väntar på ett svar. Om du ser en skugga i spegeln betyder det att du flyttar från ett område i ditt liv till ett annat. Om du ser en skugga på ena sidan och ett ljus på andra sidan av spegeln är skuggan ditt förflutna och ljuset din framtid. Om du ser ett ljus på ena sidan och en skugga på andra sidan av spegeln är ljuset din nutid och skuggan din framtid. Om du ser ett moln eller en dimma som bildas i spegeln betyder det att du byter karriär. Om du ser blinkande ljus eller om ljusen blir ljusare betyder det att ditt karriärbyte eller din flytt kommer närmare. Om du inte får något svar efter några minuter ska du försöka igen.

Upptäck vilken väg du ska ta härnäst
Om du är osäker på ett beslut eller vill veta vilken väg du ska ta härnäst, placera din hand platt mot spegeln. Tänk på din fråga medan du väntar på ett svar. Om du ser att den ena sidan av spegeln blir ljusare än den andra betyder det att du ska välja den vägen. Om du ser ett moln eller dimma som bildas i spegeln betyder det att du är förvirrad över beslutet. Om du ser ljusglimtar komma från den ljusare sidan av spegeln betyder det att det är den vägen du ska ta. Om du inte får något svar efter några minuter ska du försöka igen.

Grunderna för spegelavläsning
Det finns några grunder att tänka på när man utför en spegelavläsning. För det första ska du inte försöka tolka symbolerna du ser i spegeln. Låt dem i stället bara dyka upp medan du fokuserar på din fråga. För det andra, bli inte förvånad om du får mycket information under läsningen. Det är normalt när du öppnar upp ditt sinne och börjar lita på din intuition. För det tredje, förvänta dig inte att bara se positiva resultat. Spegelavläsningar är ett utmärkt sätt att se alla aspekter av ditt liv, även de negativa, så att du kan arbeta för att göra dem positiva. Och för det fjärde, må inte dåligt om du fastnar eller inte får något svar. Du kanske behöver jorda dig själv först eller försöka igen en annan dag.

Vad spådamer letar efter i spegeln
När du börjar få information under din spegelavläsning ska du notera vad du ser och hur du känner dig. Senare, när du är klar med läsningen, kan du dissekera och avkoda de symboler du fick. Om du till exempel ser vatten i spegeln kan det betyda förändring, känslor eller resor. Om du ser dimma som bildas i din spegel kan det betyda förvirring eller osäkerhet. Om du ser ett ljus i din spegel kan det betyda kärlek, tillväxt eller kreativitet. Om du ser en skugga i din spegel kan det betyda rädsla, förlust eller en tidigare relation. Om du ser eld i din spegel betyder det passion, en ny romans eller ett eldigt temperament. Om du ser stjärnor i din spegel kan det betyda insikt eller inspiration. Om du ser en regnbåge i din spegel kan det betyda tur eller välstånd.

Avkodning av symbolerna du ser i spegeln
Det finns några sätt att avkoda symbolerna du ser i spegeln under en läsning. För det första kan du hitta symbolernas betydelser på nätet eller i böcker som The Little Book of Fortune Telling. För det andra kan du skapa en dagbok eller ett kalkylblad där du skriver ner varje symbol du ser i spegeln och vad den betyder. Efter några läsningar kommer du att börja se mönster och symbolerna kommer att bli tydligare. För det tredje kan du fråga dina vänner eller din familj vad de tror att symbolerna betyder. För det fjärde kan du slå upp symbolerna i en drömdagbok för att se om de dyker upp i dina drömmar ofta.

Slutsats
Spegeln är ett magiskt verktyg för spådamer och som gör att du kan se ditt liv och din framtid med klarhet. Det finns en mängd olika sätt att utföra en spegelavläsning, och det är helt upp till dig hur du använder den. Med lite övning lär du dig att tolka symbolerna du ser i spegeln och hur du får den information du behöver för att gå vidare. Med den här spegelläsningsguiden kan du börja göra spegelläsningar hemma eller med vänner. Spegelavläsningar är en intuitiv process där du ställer frågor om ditt liv och får svar genom bilden i en spegel.