Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Synskonline – Tarotguiderna

Synskonline – Ring Tarotguiderna!

Synskonline – Tarotguiderna största mediala portalen – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer.Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot  På Tarotguiderna är vi synskonline för dig som vill ringa en tarotlinje. För oss är det viktigt att kunna se och tolka olika tecken och känna in andra människor. Att känna hur de tänker och vad som har hänt i deras liv. Även ett medium kan vara synskt och ta in information om framtiden även om inte alla jobbar så.

Är du en häxa? Testa här?
Är du en jordängel? Testa här?

Våra tjänster på tarotlinjen:

Se vem som gör vad:

Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristallerVivi Lindes bok

Kanaliserar Andliga Guider

Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

Djurkommunikatörer

Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

5 metoder för spådomar som kommer att göra din dag bättre

I dag är världen så digital att nästan allt kan göras online. Även oss på Tarotguiderna kan man komma i kontakt med då vi är mediala och därför synskonline. Från att betala dina räkningar till att beställa mat kan du göra nästan vad som helst hemifrån. En sak som dock inte har förändrats är spådomar. Människor har tittat in i sin framtid så länge historien har funnits, och dessa metoder är inte annorlunda idag än för hundratals år sedan. Det finns en mängd olika sätt att få råd från bortom och spåmännen har hängt med i tiden genom att erbjuda sina tjänster via internet. Om du letar efter lite vägledning i ditt liv kan du kolla in dessa fem populära metoder för spådomar för att ge dig en bättre syn på livet.

Synskonline

Handläsning – Kiromani
När en spåman läser handflatan letar han eller hon efter linjer, kullar och markeringar, detta kan man inte göra hos en synskonline utan träffas personligen. Var och en av dessa representerar något om ditt liv. En linje på handflatan kan till exempel representera en befordran till ett jobb, medan en hög kan representera ett hinder i ditt kärleksliv. Det finns flera linjer på handflatan som är betydelsefulla i varje läsning. Bland annat hjärtlinjen, huvudlinjen och livslinjen kan ge information om dina romantiska och familjära relationer. Handavläsning är ett utmärkt sätt att få en grundläggande uppfattning om vad som kommer att hända inom den närmaste framtiden eller få reda på mer om ditt romantiska liv. Det är också möjligt att berätta vilken typ av karriär som är bäst för dig med hjälp av denna metod.

Astrologi
Ordet “astrologi” kommer från de latinska orden “astron”, som betyder “stjärnor”, och “logia”, som betyder “studiet av”. I grund och botten är astrologi studiet av solsystemet och planeternas rörelser. Astrologi är en mycket populär form av spådom. Många människor läser regelbundet sina horoskop för att få en uppfattning om vad dagen eller veckan kan föra med sig. Det finns många olika typer av astrologi. Den västerländska astrologin är den som de flesta känner till och bygger på solen och de 12 stjärntecknen. Kinesisk astrologi å andra sidan använder månens positioner och de 28 månskedena. Det finns även andra typer av astrologi, bland annat indisk, arabisk och keltisk. Astrologin förlitar sig på planeternas och stjärnornas positioner för att ge råd. Det finns många olika astrologisystem, men de har alla en sak gemensamt: de bygger på stjärnornas och planeternas positioner. Detta beror på att dessa himlakroppar har funnits i miljarder år, så deras positioner kommer sannolikt att förbli desamma under lång tid. Med hjälp av denna information kan astrologer ge råd om nästan alla aspekter av ditt liv. Under våra artiklar på Tarotguiderna så kan man hitta en del information om astrologi.

Tarotkort
Tarotkort har använts i hundratals år för att ge människor en glimt av sin framtid. Tarotkortens exakta ursprung är oklart, men det finns uppgifter från 1400-talet som visar att de användes för att spå. Ursprungligen användes tarotkorten som ett kortspel, men även spådomar var populära. Det finns många system för spådomar med tarotkort, så det kan vara svårt att veta var man ska börja. Det första steget är att köpa en kortlek med tarotkort. Nästan vilken kortlek som helst räcker, men det finns några som är bättre än andra. Du kan välja en vanlig 78-korts kortlek eller en 22-korts minikortlek. Därefter måste du lära dig att läsa korten. Det är viktigt att komma ihåg att spådomar inte är en exakt vetenskap. Mycket av det bygger på tolkning, så du kan få en annan läsning varje gång du använder korten.Tarotguiderna

Synskonline – Tarotguiderna största mediala portalen – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer

Numerologi
På Tarotguiderna kan man finna en hel del artiklar om numerologi. Det gamla talesättet att “alla saker i livet kommer i tre” kan ha mer sanning än du tror. Numerologi är ett system som tilldelar siffror till bokstäver och sedan använder dessa siffror för att tolka din framtid. Själva systemet är mycket enkelt. Varje bokstav i alfabetet tilldelas ett nummer. Bokstäverna i ditt namn adderas till varandra för att få fram ett förmögenhetsnummer. Ditt födelsedatum är ett annat nummer som du kan använda. När du väl har siffrorna kan du använda ett av de många numerologikartorna för att ta reda på mer om din framtid. Numerologi är en mycket populär form av spådom eftersom den är mycket enkel och lätt att använda. Du behöver inte vara synskonline eller ha speciella krafter för att använda den. Många personer som arbetar inom spådomsbranschen erbjuder också numerologiläsningar.

Kristallkulor
Att titta i kristallkulor är förmodligen inte det första man tänker på när man tänker på spådomar, men vi har vägledare på Tarotguiderna som gör detta. Det är ett sätt att se framtiden. Det finns två sätt att använda en kristallkula för att få en glimt av morgondagen. Det första är att välja en kristallkula och stirra in i den. Fokusera på din fråga och fortsätt titta tills du får ett svar. Den andra metoden är att lägga vatten i en kristallkula. Vissa kristallkulor är gjorda för detta, men andra kan användas med lite ansträngning. När vattnet är i bollen väntar du tills den är stilla innan du stirrar in i den. Den här metoden fungerar bäst med rent vatten. Att stirra i kristallkulor är ett utmärkt sätt att få en titt på din framtid och kostar inte ett öre. Du kan till och med använda en kristallkula som du redan har.

I Ching
I Ching är en gammal kinesisk text som innehåller ett system för spådomar. Boken har översatts till många språk, så det finns många olika översättningar tillgängliga. I Ching använder det gamla kinesiska begreppet Yin och Yang för att förutsäga framtiden. Boken består av sex hexagram och varje hexagram representerar en situation i livet. När du använder I Ching väljer du ett av dessa hexagram och tolkar texten för att få råd om din situation. I Ching är en gammal text och många människor använder den idag för att få råd. Detta kan göra det svårt att hitta en korrekt läsning. Med lite ansträngning kan du dock hitta en som passar dina behov.

Se i ljus
Ljusläsning är en annan gammal form av spådom som har stått emot tidens tand. Det finns många olika typer av ljus som kan användas för denna typ av läsning. Ljusens färger kan representera olika saker. Till exempel står rött för passion, gult för visdom och vitt för sanning. Typen av ljus som används kan också ha en effekt. Exempelvis används bivaxljus för andliga läsningar medan doftljus kan påverka dina känslor. Under en ljusläsning tänder du ljuset och mediterar över din fråga. När du är klar blåser du ut ljuset och ser vad det smälta vaxet har bildat. Detta kan ge insikt i din framtid och ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig härnäst.

Synsk
Ordet “psykisk” kommer från ordet “psykologi”, som betyder att studera sinnet. Ett synskonline är någon som kan se in i din framtid. Det finns många olika typer av spådamer. Som barn har vi alla förmågan att se saker som andra inte kan se. Med tiden förlorar de flesta av oss denna förmåga när vi blir äldre. En synskonline är någon som kan återfå denna förmåga. Det finns många olika sätt på vilka en person kan bli synsk. Vissa människor föds med psykiska förmågor. Detta kan göra det svårt att veta om en synsk person är verklig eller inte. Du kan hitta en synsk i din närhet genom att kolla i telefonkatalogen eller på Tarotguiderna. Slutsats Det finns många olika sätt att få en glimt av din framtid. Vissa av dessa metoder är flera hundra år gamla och har stått sig väl genom tiderna. Om du är intresserad av att lära dig mer om din framtid kan du

Synskonline – Tarotguiderna största mediala portalen – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer.

Synskonline – Hur man utvecklar sin psykiska förmåga: 10 enkla sätt att börja nu

Psykiska förmågor betraktas ofta som något som endast ett fåtal personer besitter och som man antingen har eller inte har. Så är inte fallet. Det finns många sätt på vilka du kan utveckla din naturliga psykiska intuition, utvidga ditt sinne och utnyttja kraften i ditt sjätte sinne. Vare sig vi vill erkänna det eller inte har vi alla psykisk potential. Även skeptiker till den paranormala världen kommer ibland att uppleva något konstigt eller oförklarligt. Det är bara det att för vissa människor kommer detta naturligt. Att frigöra sin inre potential är inte svårt men kräver övning, engagemang och ett öppet sinne. Här ska vi utforska 10 sätt att utveckla din psykiska förmåga.

Börja med en tom duk
Om du är konstnär vet du att de bästa målningarna börjar med en tom duk. När du först börjar utveckla din psykiska förmåga är det viktigt att rensa ditt sinne och fokusera på vad du försöker uppnå. Att rensa ditt sinne hjälper dig att fokusera på din intuition och låta den blomstra och utvecklas. Håll en dagbok och skriv ner alla tankar och känslor som du har. Försök att komma i kontakt med din intuition på alla sätt du kan. Du kanske inte kan se vad som står i din dagbok, men fortsätt att skriva och du kommer att börja se orden komma till liv.

Utveckla din klärvoajans
Clairaudience är förmågan att höra ljud och röster som inte är hörbara för andra. Det beskrivs vanligen som ett ringande eller surrande ljud. Många människor somTarotguiderna har psykiska förmågor har också clairaudienta förmågor. För att utveckla din clairaudience måste du först förstå dess syfte och hur den kan hjälpa dig. Till att börja med kan du försöka meditera och fokusera på alla ljud som du hör. Du kanske inte hör något första gången men ge inte upp. Fortsätt att försöka och du kommer att upptäcka att du kan utnyttja kraften hos clairaudience. Clairaudience är en värdefull psykisk förmåga eftersom den ger dig en känsla för vad som finns runt omkring dig. Du kan använda den för att höra andras tankar och för att fånga upp ljud som kan vägleda dig. Den kan hjälpa dig att navigera i din omgivning och undvika faror. Om du någonsin har befunnit dig i en situation där du har känt dig lite vilsen och förvirrad vet du hur användbar clairaudience kan vara. Många som utvecklar dessa förmågor kan även spåonline om de väljer vägen att bli en sierska.

Att lära sig att känna energi
Varje levande sak på den här planeten består av energi. Du är inget undantag från denna regel och du är omgiven av energi. Att lära sig att känna av energin runt omkring dig är en viktig del av att utveckla din psykiska förmåga. Du kan göra detta genom att blunda och rensa ditt sinne. Fokusera på de olika energierna som omger dig. Du kan göra detta var som helst och när som helst. Till att börja med kommer du troligen bara att känna energin hos dem som finns runt omkring dig, men du kan lära dig att utvidga dina sinnen och fånga upp energin hos föremål och världen runt omkring dig. Du kan använda denna förmåga för att fånga upp saker som andra inte kan. Du kan också använda den för att skydda dig själv från människor som vill dig illa.

Hitta en mentor eller guide
Det finns många människor i världen som är naturligt synska och har en medfödd förmåga att utnyttja sitt sjätte sinne. Om du inte känner någon av dem kan du hitta en mentor eller guide som kan hjälpa dig att utveckla din förmåga. Om man vill utveckla sina förmågor så kan man kanske i framtiden vara synksoline och spålive. Du kan hitta någon genom ett forum eller en grupp för synska eller klärvoajantade eller till och med genom onlineforum som rör andlig utveckling. Det är viktigt att hitta någon som har mer erfarenhet än du och som kan hjälpa dig att fokusera och utnyttja dina krafter. Du vill lära dig av människor som har en naturlig förmåga och som kan hjälpa dig att utveckla ditt sjätte sinne. Att hitta någon som kan hjälpa dig att fokusera och som är engagerad i din psykiska utveckling kan göra hela skillnaden.

Meditation och självreflektion
Meditation är en viktig del av psykisk utveckling och kan hjälpa dig att frigöra ditt sjätte sinne. Det sägs att vi bara använder 10 % av vår hjärna och att det finns så mycket potential inom oss som vi ännu inte har låst upp. Meditation gör det möjligt för dig att utnyttja de andra 90 % av din hjärna och frigöra denna potential. Genom att meditera regelbundet kan du öka dina psykiska förmågor och utnyttja kraften i ditt sjätte sinne. När du börjar meditera är det bäst att börja med något enkelt. Du vill inte fastna för mycket i komplicerade tekniker direkt från början eftersom du med största sannolikhet kommer att bli frustrerad och ge upp. Börja med 10-15 minuters meditation per dag. Du kan göra detta medan du sitter, blundar eller till och med ligger ner. Fokusera på din andning och försök att rensa ditt sinne från alla tankar. Du kanske märker att dina tankar fortsätter att komma tillbaka, men oroa dig inte. Detta är helt normalt.

Ha en rituell övning
Det bästa sättet att utveckla dina psykiska förmågor är att ha en dedikerad rituell övning. Detta behöver inte vara något tjusigt eller komplicerat. Det kan vara så enkelt som att tända ett ljus eller bränna rökelse varje dag. Du kan också försöka ritualisera dina vardagliga aktiviteter. Om du till exempel har svårt att fokusera på jobbet kan du försöka skriva dina mål och visualisera framgång varje dag innan du börjar arbeta. Ju mer du arbetar med att utveckla dina psykiska förmågor, desto snabbare kommer du att se resultat. Detta innebär att du måste vara disciplinerad och ha en daglig ritual som hjälper dig att fokusera på din psykiska utveckling. Detta kan vara så enkelt som att tända rökelse på morgonen och meditera innan du börjar din dag.

Be om hjälp från andliga guider
Ett vanligt problem när du lär dig att utveckla dina psykiska förmågor är att du kan känna dig överväldigad av mängden information och ljud som du fångar upp. Om du är ny i meditation eller psykisk utveckling kan det kännas som om du drunknar i alla ljud och visioner. Detta är normalt och du kommer så småningom att lära dig att fokusera och filtrera bort den onödiga informationen. När du först börjar utveckla dina psykiska förmågor är det en bra idé att be om hjälp från dina andliga guider. Andliga guider är energivarelser som en gång var människor men som nu har förflyttat sig bortom det fysiska planet och nu existerar i en högre vibrationsfrekvens. De finns där för att hjälpa dig på din resa och för att guida dig genom processen att utveckla dina psykiska förmågor.

Utveckla dina färdigheter i klarhörsel och klarseende.
Clairaudience och clairvoyance är två andra psykiska förmågor som du kanske vill utveckla ytterligare. Clairaudience är förmågan att höra saker som inte är hörbara för andra och clairvoyance är förmågan att se saker som inte är synliga för andra. Om du har arbetat med att utveckla din clairaudience kanske du upptäcker att du också utvecklar din clairvoyance. Clairvoyance är också mycket vanligt bland mediums och även spådamer som är synskonline och jobbar med att spålive. Det är en förmåga som du kan utveckla med tiden genom att se det som finns i ditt sinne. Du kanske upptäcker att du ser bilder eller färger, men återigen, oroa dig inte om duPendel, pekare, spådom inte ser något. Det tar tid och övning att utveckla clairvoyanta förmågor.

Slutsats
När vi är barn är vi alla naturliga synska. Vi gillar att föreställa oss att det finns älvor längst ner i vår trädgård och att det finns monster som lurar under sängen. Detta beror på att barn inte är rädda för det som är annorlunda eller ovanligt. De är inte fördomsfulla eller trångsynta. De ser världen för vad den är och är inte rädda för att utforska och prova nya saker. Det finns många sätt på vilka du kan utveckla din psykiska förmåga. Du kan börja med ett rent blad och rensa ditt sinne. Du kan lära dig att känna av den energi som omger dig och du kan be om hjälp från andliga guider. Du kan också meditera och ha en rituell praxis. Det bästa är att pröva några av dessa 10 sätt så att du kan utveckla din psykiska förmåga.