Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tidigare Liv – Tarotguiderna tarotlinje

Tidigare Liv – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, meditationer

Tidigare liv och möjligheterna med regression: En guide till andlig healingTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot

Dessa vägledare på Tarotguiderna kan se Tidigare Liv

Vad är regression av tidigare liv?
Processen med regression av tidigare liv är användbar både för att läka och utforska. När du utforskar dina tidigare liv kan du få tillgång till dina tidigare minnen och erfarenheter som kan påverka ditt nuvarande liv. Dessa minnen kan vara vad som helst, från en traumatisk upplevelse till en upplysande händelse. Allt beror på vad du upplevde och hur det påverkade dig. När du utforskar dina tidigare liv kan du få tillgång till ditt undermedvetna sinne och utforska dessa minnen och erfarenheter som du inte ens vet att du har. Processen med regression av tidigare liv gör det möjligt för dig att gå in i ett meditativt tillstånd och få tillgång till ditt undermedvetna sinne. När du är i detta tillstånd kan du utforska dessa minnen och erfarenheter.

Allt är sammankopplat och sker samtidigt i universum. Som du kan se i ditt nuvarande liv kan ditt tidigare liv eller ditt parallella liv ha påverkat dig exakt av samma anledning: Allt sker samtidigt. Därför är det viktigt att vara närvarande och medveten när du tar beslut. Om du inte gör det, kan du skapa karma för dig själv i ett annat liv. Varje givna ögonblick tar du chansen att leva på en högre nivå, bli utvecklad på något sätt, eller bara att leva. Möjligheter dyker aldrig upp i det nuvarande ögonblicket för dig att välja en högre vibration och lära dig din läxa. Om vi väljer att göra motstånd skapar vi problem för oss själva eftersom vi helt enkelt inte utvecklas som vi borde.

Hur fungerar regression av tidigare liv?
Det finns många sätt att närma sig regression av tidigare liv. Vissa terapeuter guidar sina klienter att gå in i ett meditativt tillstånd och utforska sina tidigare liv genomVivi Linde bok Medialitet Medium spådan sierska att visualisera dem. Andra använder sig av hypnos för att göra det. Du kan också använda dig av guidade meditationer för att utforska dina tidigare liv. Regression av tidigare liv kan användas för att läka negativa känslor från det nuvarande livet eller från ett tidigare liv. Du kan välja att fokusera på ett liv eller utforska flera liv. Många väljer att utforska flera tidigare liv eftersom det gör att de kan släppa fler negativa känslor.

Du kanske har hört talas om regression av tidigare liv, eller till och med upplevt det tidigare. Om du är intresserad av att lära dig mer om denna praktik, samt dess potentiella fördelar, är den här artikeln för dig. Med den växande populariteten för andlig healing och metoder som meditation utforskar många människor olika tekniker som kan hjälpa dem att uppnå större frid och klarhet. Regression av tidigare liv, även känd som återkallande av tidigare liv eller återkallande av tidigare liv, är en typ av terapi som gör det möjligt för en person att utforska sina tidigare liv. Beroende på terapeuten som utför den och på ditt personliga trossystem kan denna process användas för att läka negativa känslor från det nuvarande livet eller från ett tidigare liv. I den här artikeln ska vi utforska vad regression av tidigare liv är och dess fördelar.

Anledningar till att prova regression i tidigare liv nu
Regression i tidigare liv är ett av de mest effektiva sätten att utforska grundorsakerna till dina problem. I den här processen guidas du att gå in i ett meditativt tillstånd och få tillgång till ditt undermedvetna sinne. Där kan du utforska tidigare erfarenheter och minnen som påverkat ditt nuvarande liv, till exempel trauman, negativa känslor och övertygelser. Syftet är att läka dessa problem från det förflutna och till och med från tidigare liv genom att ta upp dem och släppa dem i en säker och kontrollerad miljö. Den första anledningen till att prova regression av tidigare liv nu är att det kan hjälpa dig att läka djupt rotade problem som trauman och negativa känslor. Om du någonsin har upplevt något traumatiskt är det troligt att det lämnade ett avtryck i ditt undermedvetna. Med hjälp av regression av tidigare liv kan du utforska dessa avtryck och släppa dem. En annan anledning att prova denna metod är att den kan hjälpa dig att ändra begränsande övertygelser som håller dig tillbaka och hindrar dig från att gå framåt.

Definition av regression av tidigare liv. Regression av tidigare liv är en typ av terapi som gör det möjligt för dig att utforska dina tidigare liv. Under denna process guidas du att gå in i ett meditativt tillstånd och utforska dina tidigare liv för att läka negativa känslor från det nuvarande livet eller från ett tidigare liv. Detta är en form av tidsregressionsterapi som gör det möjligt för dig att utforska dina tidigare liv. När du går in i ett hypnotiskt tillstånd kan du få tillgång till ditt undermedvetna sinne och utforska tidigare erfarenheter och minnen som påverkat ditt nuvarande liv, till exempel trauman, negativa känslor och övertygelser. Huvudsyftet med regression av tidigare liv är att läka dessa problem från det förflutna och till och med från tidigare liv genom att ta upp dem och släppa dem i en säker och kontrollerad miljö.

Det finns så många fördelar med terapi för regression av tidigare liv. Den viktigaste är att den kan hjälpa dig att läka djupt rotade problem som trauma och negativa känslor. Om du någonsin har upplevt något traumatiskt är det troligt att det lämnade ett avtryck i ditt undermedvetna. Dessa avtryck kan vara orsaken till många problem i ditt nuvarande liv. Med hjälp av regression av tidigare liv kan du utforska dessa avtryck och frigöra dem. Regression av tidigare liv kan också hjälpa dig att ändra begränsande övertygelser som håller dig tillbaka och hindrar dig från att gå framåt. Det är viktigt att släppa dessa övertygelser, för om du inte gör det kommer de att stanna kvar i ditt undermedvetna och fortsätta att dyka upp. De kommer till och med att påverka ditt nuvarande liv och hindra dig från att vara lycklig.

Varför är det viktigt för andligt helande?
Det finns många fördelar med regression av tidigare liv, och en av dem är att det gör det möjligt för dig att utforska dina tidigare liv. Denna process kan hjälpa dig att läka negativa känslor från det nuvarande livet eller från ett tidigare liv. Den kan också hjälpa dig att ändra begränsande övertygelser som håller dig tillbaka och hindrar dig från att gå framåt. Detta är bara några exempel på hur regression av tidigare liv kan hjälpa dig att läka och bli en bättre version av dig själv. Om du är intresserad av att utforska dina tidigare liv kan du prova regression av tidigare liv. Det är ett säkert och effektivt sätt att läka dina problem och bli en lyckligare och mer uppfylldSpålinje person.

Regression av tidigare liv är en typ av terapi som gör det möjligt för dig att utforska dina tidigare liv. När du går in i ett hypnotiskt tillstånd kan du få tillgång till ditt undermedvetna sinne och utforska tidigare erfarenheter och minnen som påverkat ditt nuvarande liv, till exempel trauman, negativa känslor och övertygelser. Huvudsyftet är att läka dessa problem från det förflutna och till och med från tidigare liv genom att ta upp dem och släppa dem i en säker och kontrollerad miljö. Det finns många fördelar med regression av tidigare liv, och en av dem är att det kan hjälpa dig att läka djupt rotade problem som trauman och negativa känslor. Om du någonsin har upplevt något traumatiskt är det troligt att det lämnade ett avtryck i ditt undermedvetna. Dessa avtryck kan vara orsaken till många problem i ditt nuvarande liv. Med hjälp av regression av tidigare liv kan du utforska dessa avtryck och frigöra dem. En annan anledning att prova denna metod är att den kan hjälpa dig att ändra begränsande övertygelser som håller dig tillbaka och hindrar dig från att gå framåt. Det är viktigt att släppa dessa övertygelser, för om du inte gör det kommer de att stanna kvar i ditt undermedvetna och fortsätta att dyka upp. De kommer till och med att påverka ditt nuvarande liv och hindra dig från att vara lycklig. Bortsett från healing kan regression av tidigare liv hjälpa dig att upptäcka ditt syfte i livet genom att utforska dina tidigare liv. Det kan också hjälpa dig att förstå din personlighet bättre.

Det är inte alltid trevligt att genomgå regressionsterapi i tidigare liv. Det kan hända att du kommer ihåg en traumatisk händelse under sessionen. Hur du tolkar detta minne kommer att hjälpa dig att lära dig mer om dig själv och hur du kan använda det för att förbättra dig själv i framtiden. Det kan också vara ganska intressant om du är fascinerad av det, särskilt om det känns som om du har haft några av dessa minnen från tidigare liv tidigare.

Det finns några saker du bör veta om en regression av tidigare liv.

Har du någonsin upplevt en händelse som verkade vara en konstig dröm men som kändes väldigt verklig? Kanske något från ditt förflutna? Jag talar om förnimmelser från tidigare liv som du kan ha levt före detta, inte ditt nuvarande liv.

Om du vill veta mer om de tidigare liv du har levt kan regressionsterapi vara värt att överväga. Det kan hjälpa dig att bättre förstå dig själv, dina vanor och dina önskningar, samt att övervinna fobier och mardrömmar, bearbeta sorg och skapa förlåtelse och besvara några av livets obesvarade frågor.

Undrar du hur det känns? Föreställ dig att du går genom en portal till andra världar som du har levt i tidigare, eller att du åker i en dimensionell berg- och dalbana som låter dig se ditt liv från ett annat perspektiv.

Här är några ytterligare detaljer om regressioner i tidigare liv.
Med hjälp av hypnos tar terapi för regressioner i tidigare liv upp frågor från tidigare inkarnationer.

Genom hypnos fokuserar vi inåt för att nå minnen från tidigare liv eller avlägsna tider. Du kommer att befinna dig i en lätt trance, fullt medveten om din omgivning samtidigt som du fördjupar dig i ett minne från ett tidigare liv.

Alla personer kan bli regresserade?
Vissa personer är inte lämpliga för regressionsterapi i det förflutna. Det är omöjligt att veta med säkerhet om du kan återkalla ett minne från ett tidigare liv förrän vi försöker. Din själs beredskap, din öppenhet och din önskan att förändras är avgörande, liksom alla okända faktorer som kan uppstå under din sessiondag. Varje person är unik, så varje session är unik. Under en session kan du få många nya perspektiv som hjälper dig att förstå och lösa aktuella relationsproblem, lösa känslomässiga problem, inklusive fobier och tvångsbeteenden, och läka fysiska symptom, allt genom att återuppleva och bearbeta ett tidigare minne.

Hur många gånger ska behandlingen upprepas?
Det kan ta tid att bearbeta dessa förändringar eftersom det inte är samtalsterapi utan snarare en form av hypnos som går djupare. Vissa personer kan dock få en massiv insiktsökning efter en enda session. Regelbundna terapisessioner krävs inte, så det står dig fritt att ta så lång tid som du behöver för att läka. Vissa människor har nytta av ytterligare en session flera månader eller till och med år senare, vilket intensifierar deras förståelse och fortsätter läkningsprocessen. Du kanske känner att en session är allt du behöver, och du får alltid välja själv.

PLR är en form av hypnoterapi som gör det möjligt att gå tillbaka i tiden och minnas tidigare liv genom att få tillgång till minnen och erfarenheter som normalt är avskilda i det undermedvetna. Varje dag är det vanligt att man hittar minnen begravda under de vardagliga tankar som omger dem. På grund av arbetsvolymen och mängden “buller” som är inblandat glöms dessa minnen vanligtvis bort. Under en PLR-session förs du bort från bruset och in i ett fridfullt, lugnt och tyst tillstånd där du enkelt kan upptäcka dina undermedvetna minnen.

Att ha en regression av tidigare liv kan hjälpa dig:

Minnas tidigare erfarenheter.

Att ha en djup koppling till vissa platser kan hjälpa dig att förstå varför du känner så.

Att studera ditt tidigare liv och dina nuvarande Soulmate-upplevelser kan hjälpa dig att utforska ditt inre jag.

Kontrollera om några av de fysiska problem som du har upplevt är rester från tidigare liv.

Fråga dig själv om du har ärvt rädslor eller övertygelser från tidigare liv som du inte har kunnat förklara, och försök att utforska olösta känslor.

Erkänn och fira de viktigaste lärdomarna från dessa liv.

Nedan kan du lyssna på ett exempel på en 20-minuters hypnoterapisession med mig om regression av tidigare liv. Istället för Past Life Regression guidar jag dig genom en fredlig och avslappnad resa för att hjälpa dig att lugna ditt sinne, slappna av och återknyta kontakten med dig själv.

Det är mitt nöje att erbjuda dig den här inspelningen utan kostnad och utan att be om din e-postadress. Du får gärna dela den med vänner som behöver lite tid för mig.

Här är några vanliga frågor. Du kommer att genomgå en session för regression av tidigare liv och minnas allt när jag guidar dig genom den. Till skillnad frånTarotguiderna scenhypnos kommer du inte att göra något som du inte kommer att minnas under en session för regression av tidigare liv. Du kommer att förbli medveten under hela sessionen och förbli i ett djupt avslappnat tillstånd. Under sessionen kommer jag att ställa frågor till dig och leda dig genom den. Allt du behöver göra är att slappna av och låta dina tankar flöda. Jag kommer sedan att vägleda dig från den punkt där jag slutade. Finns det något specifikt jag behöver förbereda inför vår session? Du måste kunna åka iväg under hela sessionen (minst 2 timmar) och ha lämpliga kläder så att du kan slappna av helt och hållet.

Om vi besöker dessa många liv eller om vi betonar ett särskilt liv är upp till dig. Många människor upptäcker liv som de delade med personer som de står nära i sitt nuvarande liv, sin själsfrände familj i ett tidigare liv och andra reinkarnationer. Andra dras till vissa platser eller regioner där de omedelbart känner sig bekväma och bekanta. Varje liv vi undersöker är en resa och ett äventyr. Efter sessionen har de flesta klienter “Aha!”-ögonblick i många dagar, när delar av bilden faller på plats. Det är ganska ovanligt att någon inte återvänder till det förflutna under en regression enligt min erfarenhet. I vissa fall kan en person upprätthålla en fast övertygelse om att tidigare liv inte existerar eller att de kritiserar allt de ser från sitt undermedvetna sinne, vilket hindrar deras sinne från att ge sig hän åt upplevelsen. 95 % av mina klienter har upp till tre tidigare liv under varje regression. Allt du behöver är ett sunt intresse för ämnet och en vilja att ge dig själv till det fullt ut. Det är ditt undermedvetna som väljer vilka tidigare liv du minns, inte du själv. Du kommer att kunna besöka alla tidigare liv när du är redo att ta emot dem, inte vilka. Jag tror att vi har haft många tidigare liv, men det är ditt undermedvetna sinne som bestämmer vilka du kommer att besöka under din regression. Tror du att du kan få tillgång till ditt undermedvetna för att ta reda på vem du var i ett tidigare liv? Jag är ledsen att behöva säga att jag inte kan ge dig den informationen. Mitt jobb är att hjälpa dig att slappna av och öppna ditt undermedvetna så att du kan minnas och sedan guida dig genom processen. Jag kommer inte att sätta tankar i ditt huvud eller ställa ledande frågor; jag kommer bara att be dig att säga mer om det du redan ser.

Mer information om reinkarnation och regression

Föreställningen om reinkarnation har funnits i olika trosriktningar i minst 3 000 år, liksom i många gamla civilisationer under mycket längre tid – till exempel schamanism, druidism, indianstammar och nordisk mytologi – där en individ återföds i en annan kropp efter döden.

Många människor tror på reinkarnationsteorin, som postulerar att vi genomgår en rad olika liv för att utveckla våra själar och bli andligt upplysta. Karma är ett sanskritord som betyder orsak och verkan.

Fler människor på planeten tror på reinkarnation än vad som inte gör det, vilket innebär att de är öppna för att uppleva en regression av tidigare liv.

Regressionsterapi har utvecklats sedan 1950-talet.

Mellan 25 och 30 procent av människorna i USA och Västeuropa tror på reinkarnation.

Både filosofi och religion har fungerat som redskap för reinkarnation.

Platon, Pythagoras och Sokrates, bland andra filosofer, har anslutit sig till läran om reinkarnation.

Benjamin Franklin, Napoleon Bonaparte, Henry Ford och general George S. Patton är alla framstående troende.

De fem indiska religioner som tror på reinkarnation – hinduism, jainism, buddhism och sikhism – är de största religionerna som har en sådan tro.

Trots att andra stora religioner inte centralt tror på reinkarnation, gör vissa grupper inom dessa religioner, till exempel Kabbalah, det. Trots lärorna i deras trosinriktningar tror en del människor från alla religioner på reinkarnation.

Under 40 år har dr Ian Stevenson forskat och dokumenterat över 3 000 fall av barn från hela världen som minns tidigare liv. Dr. Stevenson publicerade hundratals artiklar och 14 böcker om reinkarnation utöver de över tre tusen fallen. Han trodde att minnen, känslor och till och med fysiska sår kan överföras från ett liv till ett annat.

Har du någonsin undrat om du kände någon i ett tidigare liv? Det är möjligt att utforska tidigare liv med hjälp av regressionsterapi för tidigare liv. Är det effektivt och är det en bra idé att börja? Här är vad vetenskapsmän och spiritualister har att säga om det.

Enligt idén om reinkarnation fortsätter vår själ eller vårt medvetande att leva vidare genom flera liv, reinkarnation är förutsättningen för terapi av tidigare liv.

Enligt barnpsykiatern och forskaren om tidigare liv Jim B. Tucker, M.D., har vi alla någon form av medvetandeenhet (i religiösa termer en själ) som förs vidare från en tillvaro till nästa, och därför bygger terapi av tidigare liv på föreställningen att vi alla har någon form av överföring från ett liv till nästa.

De som tror att minnen, känslor och till och med trauman från tidigare liv fortfarande kan påverka dem i dag kan vara intresserade av att utforska sina tidigare liv för att lösa problem från tidigare liv eller för att lära sig mer om sig själva och verkligheten i allmänhet, som Ann Barham, expert på regression i tidigare liv och författare till The Past Life Perspective, förklarar.

När en klient kommer till mig är det oftast för att de inte kan lösa ett problem eller en fråga med antingen en relation eller en inre kamp.

Barham konstaterar att om man lär sig om tidigare liv kan det hjälpa människor att bearbeta och släppa de problem som de har burit med sig in i det här livet, eftersom vi ibland inte är medvetet medvetna om hur våra tidigare livsupplevelser påverkar oss.

Vad är retroaktiv livsregressionsterapi?

Under en terapisession för regression av tidigare liv leder terapeuten dig in i ett avslappnat tillstånd (liknande hypnos) och uppmuntrar dig att minnas minnen från dina tidigare existenser.

Barham, en erfaren terapeut för regression av tidigare liv, säger att denna process kan hjälpa dig att hitta information om din tidigare existens, den miljö du levde i, viktiga händelser, platser där du upplevde känslor eller energier som var blockerade eller fastnade, och personer som var närvarande då.

Du kan också guidas genom döden i det tidigare livet och in i riket mellan livstiderna under en session, säger hon.

Enligt henne “kan vi där göra en livsgenomgång och titta på lärdomarna [från tidigare liv] och hur de kan påverka personen”. Hon säger att när någon väl identifierat vilka lärdomar han eller hon bär med sig från sitt tidigare liv till sitt nuvarande liv, “gör vi mer frigörande arbete för att släppa taget om allt som han eller hon fortfarande håller fast vid från den erfarenheten”.

Andlighet eller ditt högre jag kan ge vägledning för att hjälpa dig med ditt livs nästa steg, enligt Barham.

Sätt att få kontakt med ditt inre jag (och eventuellt tidigare liv).

Barham säger att arbete med självregression skiljer sig mycket från att ha en guidad session. Hon föreslår dock att det finns vissa strategier som kan hjälpa dig att få tillgång till ditt inre vetande och eventuellt ett minne från tidigare liv, enligt vad som beskrivs i hennes bok.

När du börjar arbeta med någon av dem rekommenderar hon att du går långsamt och försiktigt fram, eftersom du aldrig vet vad som kan komma upp (och eventuellt obehagliga minnen).

Leta efter ledtrådar om tidigare liv.

Barham säger att du kanske kan koppla dig till ditt tidigare liv genom att titta på saker som känns bekanta och naturliga för dig, till exempel en person, en plats, en färdighet, en karriär eller en typ av mat.

Titta noga på dina mål.

Barham säger att vi kan få ledtrådar om tidigare liv från drömmar, särskilt sådana som är särskilt levande och övertygande. Dessutom kan du få tillgång till material från ett tidigare liv, så ta dig tid att tolka det.

Innan du sover eller mediterar rekommenderar Barham att du begär information om ett tidigare liv som påverkar dig nu. Be dig själv att drömma om något du är nyfiken på eller få information under meditationen. “Människor kan få spontana nedladdningar av minnen när de gör detta”, säger hon.

Vad är den vetenskapliga åsikten i frågan?

Den moderna vetenskapen stöder inte terapi för regression av tidigare liv (eller ens tron på tidigare liv, för den delen).

Vissa barn uppges göra påståenden om tidigare liv och säga korrekta saker om en tidsperiod som de inte borde veta något om – men ytterligare bevis förblir svårfångade.

Tucker, som leder Perceptual Studies Division vid University of Virginia, har undersökt personer som hävdar att de har minnen från tidigare liv sedan slutet av 1990-talet. Trots sin fascination för terapi för regression av tidigare liv är Tucker och hans team skeptiska till den och stöder den inte.

I vårt arbete vid Division of Perceptual Studies har vi dokumenterat fall där vissa små barn minns en tidigare tillvaro. Tucker hävdar dock att det finns lite som tyder på att regression i det förflutna vanligtvis har samband med en faktisk tidigare existens.

Oavsett hur vördnadsbjudande den subjektiva upplevelsen av att återuppleva ett tidigare liv kan vara, verkar “regressionsterapi” vara en fantasi som liknar de flesta av våra drömmar, och även om den förbättrar olika fysiska eller psykiska hälsoproblem, “ger den inga bevis för att ett tidigare liv har kommit ihåg”.

Vetenskapen stöder inte uppfattningen att vi kan lära oss av tidigare liv, men människor som är mer andligt intresserade kan finna ett värde i att fördjupa sig i en ny aspekt av sig själva och sin (potentiellt eviga) själ. Enligt Barham “utvidgar regression av tidigare liv människors perspektiv på varför vi är här och vad vi gör, liksom våra förbindelser, så det är ett utmärkt tillfälle att utforska vad det här livet handlar om”.

RITUALER OCH ANDRA CEREMONIELLA AKTIVITETER.

Det finns två möjligheter. Antingen är du här för att lära dig om kvantfysik, eller så är vi på väg till en alternativ verklighet där tiden är formbar. Det förflutna, nuet och framtiden existerar i ett ögonblick. Reinkarnation är en möjlighet. Du kanske för närvarande lever ett ögonblick i en sekvens av liv som utgör din själs identitet. Det verkar som om, även om han känner igen ett tidigare jag – vare sig det är fantasi eller inte – som en tidskrävande katharsis. Och att upptäckten av dessa dolda identiteter kan frigöra ditt arbetsmanuskript med titeln Why I Do the Things I Do (Varför jag gör vad jag gör).

Livets bok
Enligt Caitlin Marino finns det två metoder för att öppna livets bok och hoppa från kapitel till kapitel. Den första är regressionsterapi från tidigare liv, ett djupt hypnosförfarande som lurar din hjärna in i ett tranceliknande tillstånd för att gräva fram begravda minnen från ditt undermedvetna. Den andra är att läsa Akashic Records, vilket Marino föredrar.

Jag föredrar alternativet “alternativ livstid” när jag refererar till tidigare liv. När vi börjar erforska psykiska aspekter blir tid och rum ouppnbar. Vi kan uppfatta flera verklighetsdimensioner samtidigt, där alla av oss själva sker. Den bevisar att vår existens är icke-linjär – vi sprider inte vår identitet över en tidslinje som börjar vid födelsen och slutar vid döden. Våra själar har encykliska liv även om vi har ett oändlighetstecken som viker vid sig själv. Akasha-arkivet innehåller hela vår själs historia – förflutet, nutid, framtid och parallellitet. Vi kan därför få tillgång till varje ögonblick i en själs resa genom dessa arkiv.

Akasha-uppteckningar används i mitt helande arbete för att ta bort tidigare livs avtryck, avtrycken som bärs med själs utveckling hindrar avtrycket och fastlåsta energin från tidigare liv. En karmisk sjukdom kan vara en karmisk sjukdom, som orsakas av energin från ett annat liv som är närvarande nu för att balansera eller avsluta karmas för en person. Metamorfosen har potential att förändra en persons livsväg till största fördel om en karmisk sjukdom används. Jag använder min intuition för att skapa samband och lösningar i tidigare liv för att hjälpa andra. Den enkla processen att erkänna en tidigare livsutläsning har potentiellt möjlighet att lindra karma. Om vi expanderar vårt medvetande på det här sättet ökar vi vår potentiell för utveckling.

Frågan är: Är du redo?

Hur många tidigare liv är det möjligt att ha?

Det finns inga begränsningar i det sätt på vilket jag mäter detta. Jag vet inte om det är den mest effektiva metoden att räkna allting samtidigt, eftersom allting sker samtidigt. Jag tror att det finns oändliga möjligheter att mäta tidigare liv. Är det hälsosamt att lära sig om alla dina tidigare liv? Det är inte nödvändigt att lära sig om dina tidigare liv. Det kan vara skadligt att hålla fast vid alternativa existenser, eftersom det är meningen att vi ska vara närvarande och arbeta mot vår högsta blåkopia för den här livstiden. Jag tror inte att det är hälsosamt att bli distraherad eller hängiven alternativa liv. Du bör extrahera de uppgifter som är tillämpliga för ditt nuvarande liv och använda dem för att gå vidare med dina mål i detta liv. Vem bestämmer vilka av våra tidigare liv vi får veta om? Vi lär oss det vi behöver i livet och vid rätt tidpunkt. När vi känner oss obekväma eller missnöjda med var vi befinner oss är det dags att byta upp saker och ting. Innan vi inkarnerar väljer vi vilka lektioner vi vill lära oss. Ditt liv kommer att informera dig när dessa lektioner är relevanta, och de kommer att dyka upp för att hjälpa dig att övervinna en blockering eller ett mönster av blockerad energi.

Varje ögonblick av din själs existens är registrerat i Akasha Records i ditt själsenergifält. Dessa alternativa livshistorier kan lokaliseras med ett tydligt syfte att få tillgång till dem. Det finns böcker som kan lära dig hur man gör detta, liksom kurser. Jag rekommenderar Linda Howes How to Read the Akashic Records. Du kan också hitta en läsare av Akasha Records.

Jag har ingen tidigare erfarenhet av reinkarnationer – ett annat tillvägagångssätt. Att läsa Akasha Records gör det möjligt för oss att lära oss om en tidigare existens utan att behöva utstå ett trauma. Ju mindre vi är uppkopplade till läsningen, desto större är sannolikheten att vi upprätthåller en hälsosam energigräns och förblir närvarande och jordiska.

Innan jag påbörjar en läsning har jag alltid ett tydligt mål i åtanke, och efteråt handlar det om att gå ur vägen. Mitt ego kommer att vilja censurera eller redigera informationen som kommer ut, men jag har lärt mig genom åren att de detaljer som jag inte förstår är de som påverkar mina klienter mest.

För att uppnå högsta möjliga livskvalitet är det nödvändigt att upprätthålla en balans mellan kvantitet och livskvalitet.

Är det möjligt att ett tidigare liv eller ett parallellt liv har en effekt på vårt nuvarande liv? På vilket sätt?

Allt kan bli en besatthet, och det enda sättet att sluta vara besatt är att sluta bry sig om något överhuvudtaget.

Ja, allt i universum är sammankopplat. Allting sker samtidigt. Ditt nuvarande liv kan också påverka ditt tidigare liv eller parallella liv av samma anledning: Allting sker samtidigt. På grund av detta är det avgörande att vara närvarande och medveten om de beslut du fattar och hur du fattar dem. Ni kan annars skapa karma för er själva i andra existenser om ni inte gör det. Ni har i varje ögonblick möjlighet att leva på en högre vibration, att växa på något sätt. Du har alltid chansen att välja en högre vibration i det aktuella ögonblicket och lära dig din läxa. Om vi väljer att göra motstånd skapar vi problem för oss själva eftersom vi inte växer som vi borde.