Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – TarotTv

TarotTv – Tarotguiderna

TarotTv – Tarotguiderna är Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar &Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot meditationer mm. TarotTv  Tarotguiderna är Sveriges största Tarotlinje. Vivi Linde är medium, tolkar i tarot, författare, känd från tv samt är grundare till Tarotguiderna och Bloggportalen Andlig Livsstil.

Tarot: Vad du bör veta

Tarotkort är ett av de mest populära verktygen som används av läsare och medier idag. En del har även gjort TarotTv och på så sätt visat upp De är också ett utmärkt sätt att komma i kontakt med din intuition och gör dig även mer medveten om dina egna subtila tankeprocesser. Vad är egentligen tarot? Och hur kan du använda det till din fördel? Låt oss ta en titt på dessa mystiska kort och deras betydelser.

Vad är tarot?
Tarotkorten är dina verktyg för att få tillgång till visdomen i ditt undermedvetna sinne. Tarot är en kortlek som användsVivi Lindes bok för divination och självutforskning. De används ofta i andliga övningar som meditation och drömutforskning, samt olika former av läsning och självutveckling. Det finns många olika kortlekar av tarotkort, var och en med sina egna teman och symboler. Varje kortlek är baserad på ett annat tema och olika symboler, vilket gör att du kan hitta den kortlek som talar till dig och fungerar bäst för dig, oavsett om du redan har en kortlek som du är bekant med eller inte. Om du någonsin har undrat vad tarotkort är, är det dags att ta reda på det nu!

Våra tjänster:

klicka på länken för att se vilken tarotguide som kan hjälpa dig.

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Hur fungerar tarotkort?
Ditt undermedvetna sinne är en stor och kraftfull reservoar av visdom, kunskap och insikt. Det arbetar kontinuerligt, även när du sover. I detta undermedvetna sinne virvlar dina känslor, drömmar, förhoppningar, rädslor och ambitioner omkring. Du kan utnyttja ditt undermedvetna sinne genom att använda visualiseringsövningar eller meditation. Du kan också använda tarotkort för detta ändamål. När du blandar korten och lägger ut dem aktiverar du ditt undermedvetna sinne. Det är i detta tillstånd som du kan få tillgång till information från det förflutna, nuet och framtiden. Allt du behöver göra är att ställa en fråga och låta korten leda dig till svaret. De kommer också att avslöja information om din nuvarande situation såväl som om din framtid.

Hur kan tarotkorten hjälpa dig?
Tarotkort är kraftfulla verktyg för självutveckling, självutforskning och andlig tillväxt. De gör det möjligt för dig att få en bättre förståelse för dina känslor, önskemål och motivationer. Ett av de bästa sätten att få klarhet i ditt liv är att bli medveten om vad som pågår inom dig. Du kan använda tarotkort för att utforska ditt inre landskap i alla skeden av ditt liv. Du kan använda TarotTv för att hjälpa till med beslutsfattandet. När du blir medveten om dina önskningar och mål kan du använda dem som guider för att hjälpa dig att fatta beslut som för dig närmare dina mål. När du använder tarotTvför att fördjupa dig i ditt sinne och utforska dina tankar och känslor kan du få klarhet och en bättre förståelse för dig själv. Du kan hitta svar på frågor som du kanske har funderat på i åratal.

Hur man använder tarot i vardagen
Om du är ny på Tarot kanske du undrar hur du kan använda korten i din vardag. Det fina med TarotTv är att du kan använda korten till nästan vad som helst! Här är några exempel på hur du kan använda Tarotkorten i ditt liv: – Beslutsfattande: När du försöker fatta ett stort beslut i ditt liv kan du använda korten för att vägleda dig. Låt korten hjälpa dig att utforska dina alternativ och komma fram till en lösning som fungerar bäst för dig. – Att sätta upp mål: Om du har svårt att sätta upp mål för dig själv kan du använda korten för att hjälpa dig att utforska dina alternativ. Du kan använda korten för att utforska dina önskemål och motivationer för att hjälpa dig att brainstorma idéer till mål som du vill sätta upp för dig själv. – Utforska dina känslor: Du kan använda korten för att hjälpa dig att utforska dina känslor och fåVivi Linde Tarotguiderna tarotlinje en bättre förståelse för dig själv. Du kan också använda korten för att hjälpa dig att hitta svar på frågor som du kanske har funderat på länge.

Är tarot endast till för psykisk utveckling?
Även om TarotTv är ett utmärkt verktyg för psykisk utveckling och självutforskning är det inte begränsat till dessa användningsområden. Du kan använda korten för nästan vad som helst: från att sätta upp mål till att fatta beslut och få klarhet i dina handlingar och motivationer. Med dessa kort kan du få klarhet i vilken situation som helst i ditt liv och fatta bättre beslut som ett resultat. Du kan även använda korten för att hjälpa dig med din hälsa och förbättra ditt välbefinnande.

Avslutande ord
Att använda tarotkort kan vara ett kraftfullt sätt att lära sig mer om dig själv och ditt liv. Med hjälp av dessa kort kan du få klarhet i vilken situation som helst i ditt liv. De kan användas för allt från att sätta upp mål till att fatta beslut och utforska dina känslor och motivationer. Korten kan också hjälpa dig med din hälsa och förbättra ditt välbefinnande. Om du har varit nyfiken på Tarot är det dags att lära dig mer om dessa mystiska kort och hur de kan gynna dig i ditt liv. Vi hoppas att du har fått en inblick i Tarot och hur dessa kort kan gynna dig i ditt liv.

Tarotkort: Den ultimata guiden för att avkoda ditt förflutna, din nutid och din framtid

Tarotkort är en kortlek med symboliska kort som kan användas för spådomar, som ett verktyg för meditation eller till och med som ett hjälpmedel för att hjälpa dig i ditt dagliga liv. I den här artikeln får du veta allt du behöver veta om tarotkort. Du kommer också att upptäcka vilka de olika betydelserna av varje kort är, deras symbolik och ursprung och hur de kan användas som en metod för självreflektion. Vi måste alla fatta svåra beslut då och då. Vilket sätt vi än väljer kommer nästan säkert att få bestående återverkningar på vår framtid; det är något vi inte kan ta tillbaka när vi väl har fattat det. Därför måste vi söka råd från vilket medium vi än kan hitta för att få klarhet i de alternativ vi har framför oss. Om du funderar på att börja läsa TarotTv för dig själv eller någon annan kommer den här artikeln att ge dig information om dess historia och betydelser. Fortsätt läsa för att få veta mer!

Vad är tarotkort?
Tarotkort är en kortlek med symboliska kort som kan användas för spådomar, som ett verktyg för meditation eller till och med som ett hjälpmedel för att hjälpa dig i din vardag. Korten har bilder och symboler som representerar olika arketypiska begrepp och används som ett sätt att få insikt i en persons mentala, känslomässiga och fysiska tillstånd. Kortens symbolik tros vara ett resultat av att många olika idéer och begrepp blandades under tiden då de skapades. Korten tros ha utvecklats från de tidiga kortspelen på 1300-talet till sin nuvarande form i början av 1800-talet.

Hur fungerar tarotkorten?
Tarotkorten kommer i en kortlek med 78 kort. Det finns 22 större arkanakort och 56 mindre arkanakort. Major Arcana-korten är “trumfkorten” i ett traditionellt kortspel och representerar en resa av omvandling och självupptäckt. De mindre Arcana-korten representerar specifika händelser och situationer i ditt liv. Korten blandas vanligtvis och läggs sedan ut i en viss konfiguration som kallas stjärna. Du kan välja att låta korten vägleda dig till en viss fråga eller så kan du använda en läggning som är tänkt att ta upp en specifik fråga eller oro.

Nyckeln till att läsaTarotTv
Det finns några grundläggande riktlinjer som du bör följa för att få bästa möjliga resultat när du läser tarotkort. Först och främst bör du lita på din instinkt när du läser korten. Du behöver inte ha någon speciell kunskap eller utbildning för att göra detta, bara förmågan att koppla in din intuition. Se till att hålla ditt sinne klart och fritt från tankar som kan komma i vägen för din läsning. Därefter vill du se till att du använder en kortlek som är avsedd för detta ändamål. Det finns gott om kortlekar som är utformade för spådomar, men andra är det inte. För att få korrekta läsningar vill du använda en kortlek som är utformad för detta ändamål. Slutligen vill du skapa ett utrymme som är fritt från distraktioner och som bidrar till att du kan vara i ett tillstånd av djup koncentration. Det bästa sättet att göra detta är att hitta en lugn plats där du inte kommer att bli störd och stänga av all teknik. Du kanske vill tända ett ljus eller rökelse för att hindra dina tankar från att vandra.

Tarotkortens historia
Tarotkortens ursprung är fortfarande ett mysterium, även om det finns många teorier. En teori är att tarotkorten var en uppfinning av zigenarna som använde kortenTarot Tarotguiderna för att spå. Det finns dock inga säkra bevis för detta. En annan teori är att korten uppfanns av egyptiska präster för ceremoniella ändamål. En annan teori är att korten uppfanns av druiderna som ett sätt att förutsäga civilisationers uppgång och fall. En annan teori är att korten uppfanns i Asien och fördes till Europa av korsfararna. Man tror också att korten tillverkades i Italien eller Frankrike. Oavsett vem som skapade korten användes de för spådom och magi. TarotTv är ett gammalt magisk system som används än i dag.

Tarotkortens betydelse
Tarotkort är användbara eftersom de gör det möjligt att se en situation från många olika synvinklar. Om du känner dig fast eller är missnöjd med hur ditt liv går kan tarotkort hjälpa dig att få ett nytt perspektiv. De kan hjälpa dig att se vad som hindrar dig från att gå vidare i ditt liv. Tarotkort kan också användas för att få insikt i framtida händelser. Detta är inte garanterat och är egentligen bara ett sätt att få en “känsla” av vad som kan hända. Framtiden är alltid i rörelse, så det som du ser när du använder tarotkort kanske inte verkligen händer.

Betydelsen av varje kort
Major Arcana-korten representerar en resa av omvandling och självupptäckt. Kupornas färg representerar kreativitet och känslor. Svärdet representerar strategi och tänkande. Stavars färg representerar energi och handling. Pentgramfären representerar ekonomi och pengar. De mindre arkanakorten representerar specifika händelser och situationer i ditt liv. Bägarna representerar känslor, känslor och relationer. Svärdet representerar tankar, idéer och planer. Stavets svärd representerar nuet, miljön. Pentagramkorten representerar arbete, pengar och praktiska frågor.

Slutsats
Slutligen vill du skapa ett utrymme som är fritt från distraktioner och som bidrar till att du kan vara i ett tillstånd av djup koncentration. Det bästa sättet att göra detta är att hitta en lugn plats där du inte kommer att bli störd och stänga av all teknik. Du kanske vill tända ett ljus eller rökelse för att hindra dina tankar från att vandra. När du väl är i rätt sinnesstämning blandar du korten, klipper dem och lägger ut dem i ett läsmönster som känns mest vettigt för dig. När du är klar med din läsning i TarotTv så kan du ta dig tid att reflektera över korten som du har dragit och vad de kan betyda i förhållande till ditt liv. Korten är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att få insikt i ditt liv och dina känslor. De kan hjälpa dig att se en situation från många olika synvinklar.

Vi på Tarotguiderna önskar dig lycka till!