Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – Experthjälp medium & spådam

Experthjälp Medium 

Experthjälp medium – Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar, meditationer Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot Experthjälp Medium & spådam – Tarotguiderna är Sveriges största tarotlinje. Drivs av Vivi Linde. Söker du experthjälp när det gäller att finna ett medium eller en spådam? Vi på Tarotguidernas tarotlinje kan hjälpa dig. Titta under panelen och välj “tjänster”, där ser du allt vi kan hjälpa dig med.

Är du nyfiken på medium och spådam och vill veta om det fungerar på riktigt? Mediumskap är en förmåga att kommunicera med andar eller bortgångna nära och kära. Många tror att alla människor har denna medfödda förmåga, och vissa kan vara skickligare på att använda den än andra. Om du letar efter experhjälp där ett medium är villigt att hjälpa dig att få kontakt med dina avlidna nära och kära ska du fortsätta läsa. Den här artikeln tar upp allt du behöver veta om medier och hur de kan hjälpa till att lätta ditt sinne och ge tröst i tider av sorg eller ensamhet.

Våra tjänster på tarotlinjen:Vivi Lindes bok

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Medium – Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Experthjälp medium – Vad är ett medium?

Ett medium är en person som kan fungera som en bro mellan de levande och de döda. Dessa personer använder extrasensorisk perception (ESP) för att vägleda dem i sina läsningar, vilket gör att en kommunikation mellan två olika världar kan äga rum. Medierna får information från nära och kära i den andra världen och förmedlar sedan informationen till människorna i rummet. Eftersom medier använder sitt sjätte sinne för att vägleda dem kallas de ofta för clairvoyanter.

Expert hjälp hos en spådam
Idag utövas konsten att spå i nästan alla hörn av världen av spådamer. Från handavläsning till tarotkort, från kristallkulor till astrologi, finns det spåmdamer i alla hörn och vrår. Det är förmodligen ingen överraskning att efterfrågan på experthjälp av en spådam har ökat stadigt. I takt med att våra liv blir mer hektiska och teknikdrivna söker fler och fler människor efter sätt att koppla in sin intuition och utnyttja sin inre röst. Vi vill alla veta vad som kommer runt hörnet så att vi kan fatta bättre beslut om vår framtid. Och om du undrar om en spådam eller en handläsare kan vara rätt för dig, läs vidare för att upptäcka vilken typ av medial person som bäst passar din personlighet.

Vad gör ett medium?
Ett medium är någon som kan koppla dig till nära och kära som har gått över till andra sidan. De kan utnyttja sina förmågor och skapa en förbindelse mellan de två världarna så att du kan kommunicera med den avlidne.

Vad är en spådam?
En spådam är någon som påstår sig kunna ge experthjälp att förutsäga och förutspå framtiden med hjälp av psykiska förmågor. Spådomar bygger på tron att man kan förutse och förutsäga framtiden, eller veta vad som kommer att hända i framtiden, genom att läsa en persons astrologiska horoskop, handflata, spelkort, kaffesump, teblad och andra omen. En spådam är också en person som använder sig av klärvoajans eller andra förmodade extrasensoriska färdigheter för att få information om en frågandes hälsa, rikedom eller personliga framtid. Det finns många olika typer av spådamer, var och en med sin egen speciella kompetens och inriktning. Om du funderar på att besöka en spådam så är det viktigt att veta exakt vad du ger dig in på. Låt oss ta en titt på de 6 mest populära spådomsmetoderna här nedan.

Hur hjälper ett medium till?
När du arbetar med ett psykiskt medium får du chansen att komma i kontakt med nära och kära som har gått bort. Ett medium låter dig ställa frågor, dela med dig av minnen och till och med göra önskemål till dina nära och kära. Denna typ av kontakt kan vara mycket kraftfull och kan hjälpa dig att läka efter förlusten av en älskad person. Du har också möjlighet att släppa all ilska eller förbittring som du kanske har hållit fast vid, liksom all skuld som du har upplevt. Att kommunicera med dina nära och kära kan bidra till att lätta ditt sinne och lindra din smärta och ditt lidande. Du får också chansen att få ett avslut, vilket kan hjälpa dig att gå vidare. Att kommunicera med dina nära och kära kan också hjälpa dig att lära dig av deras misstag och triumfer, vilket hjälper dig att växa som person.

Är det bara medium som kan ge experthjälp och kommunicera med de döda?
Medier kan kommunicera med fler än bara de döda. De kan öppna upp sig för sin extrasensoriska perception och ta emot information från många olika källor. Det kan handla om information från andra personer i rummet, information från framtiden eller information från dina tankar eller drömmar. Medier kan också kommunicera med djur, änglar och till och med utomjordingar. Ett medium har möjligheten att kopplas samman med det kollektiva omedvetna, vilket är varifrån informationen som de får kommer. Detta innebär att ett medium kan få information från det förflutna, nuet och framtiden.

Kiromati – Experhjälp av en spådam som läser i händerna
Att läsa av händernas linjer är en klassisk spådomsmetod, och du vet förmodligen vad du kan förvänta dig om du har varit hos en palmläsare tidigare. Handläsare använder linjerna på dina händer, tillsammans med andra aspekter av din handflata, för att göra en läsning och förutsäga framtiden. Du kan ofta hitta handläsare på mässor eller evenemang, eller i vissa fall i ditt eget hem. Handavläsning  kan vara ett snabbt och roligt sätt att få en allmän uppfattning om vad som kommer att hända i framtiden.

Experthjälp medium

Medium
När du letar efter ett medium att arbeta med finns det några saker som du bör tänka på. Om du gör detta kommer du att hitta den perfekta personen för dig och se till att du är bekväm och säker under din upplevelse. När du letar efter ett medium vill du hitta någon som är välrenommerad och pålitlig. Detta kan du göra genom att leta efter recensioner och rekommendationer från personer som har arbetat med denna person tidigare. Du bör också se till att personen du arbetar med är kvalificerad. Det finns många olika medier, och du vill försäkra dig om att den person du väljer passar dina behov. Innan du går till ett medium för experthjälp bör du få en känsla för deras energi. Detta kan hjälpa dig att avgöra om de är rätt person för dig att arbeta med. Du kan göra detta genom att känna in personen, lyssna på din intuition och känn vem du dras emot. Du bör känna dig bekväm med mediet innan går till den. Du ska känna dig fri att ställa alla frågor du har till dem efter att en kontakt till andevärlden är etablerad. Du ska även innan kunna ställa frågor angående tjänsten..

Astrologer
Om du någonsin har gjort en horoskopavläsning är du förmodligen bekant med astrologins grunder. Astrologi är studiet av hur himlakropparnas rörelser och relativa positioner, särskilt planeterna och solen, påverkar människors liv och handlingar. Astrologer använder solen, månen och planeterna för att skapa ett astrologiskt horoskop för din födelsedag och tid, och tolkar sedan avläsningen för att förutsäga framtiden. Astrologer är i allmänhet mer detaljerade i sina läsningar och kan vanligtvis göra en läsning som är specifik för dig, ditt liv och din situation. Om du är ute efter något mer personligt och vill förstå exakt vad stjärnorna har i beredskap för dig kan astrologi vara ett bra alternativ.

Experthjälp av ett andligt medium
Från det ögonblick du möter ett andligt medium vet du att de är annorlunda. De har en annorlunda energi och bidrar med något speciellt. De saker de säger och den vägledning de erbjuder är helt enkelt … annorlunda. Du kan inte riktigt sätta fingret på det, men deras sätt att tänka känns helt enkelt mer upphöjt än de flesta människor du möter. Hur kan det vara möjligt? Och varför verkar de så annorlunda? Som ett andligt medium hör jag dessa saker hela tiden. Människor känner att något med mig är annorlunda, och de antar att det beror på att jag är kopplad till andar eller någon högre makt. Även om det finns en viss sanning i det antagandet – jag är kopplad till andar – är det inte det som gör mig annorlunda än andra människor.

Experthjälp Spådam Medium

3 sätt på vilka ett andligt medium kan hjälpa dig
För det första kan en del andliga medium hjälpa dig att finna ett avslut. Många människor upptäcker att de får meddelanden från andar som vill släppa taget om något viktigt. Kanske finns det något oavslutat med en älskad person som har gått bort, eller så finns det någon form av trauma eller händelse som hände i det förflutna som någon vill släppa. Ett bra andligt medium kan hjälpa till att underlätta frigörandet av dessa känslor så att de inte längre tynger dig. Det kan vara en extremt  helande upplevelse att hjälpa dig att släppa dessa känslor helt och hållet, och ibland är det bara ett medium som kan ge dig den experthjälpen.

För det andra kan en del andliga medium hjälpa dig att läka. Om du har upplevt någon form av trauma – oavsett om det är tidigare eller nutida – kan du bära med dig tunga känslor utan att du ens inser det. Många människor bär på denna börda utan att vara fullt medvetna om det, och det kan påverka många områden i ditt liv på ett sätt som du inte ser. Ett andligt medium kan hjälpa dig att se dessa känslor för vad de är och hjälpa dig att släppa dem så att de inte längre tynger dig

Tarotkortläsare – Experhjälp spådam
Om du någonsin har varit nyfiken på de mystiska korten eller vad de har att säga, kanske du har övervägt att besöka en tarotkortläsare. Tarotkort är en kortlek med 78 kort. Varje kort har en specifik betydelse, och beroende på vilka kort som väljs i läsningen kan läsaren tolka dem på olika sätt. Tarotkortläsare använder denna kortlek för att förutsäga framtiden och utför ofta läsningar för andra. Du kan till exempel besöka en tarotkortläsare och be om en kärleksavläsning, och hen skulle använda korten för att läsa av dina känslor och intentioner gentemot en specifik person samt vad som ligger i framtiden.

Ett andligt medium kan hjälpa dig att se den större bilden
Ibland, när du är mitt i något du inte vet hur du ska ta dig ur, kan det kännas som om väggarna krossar dig. Du verkar inte kunna gå vidare med ditt liv och allt känns som om det står still. Du vet inte hur du ska förändra något, och det är skrämmande. En del andliga medium kan då hjälpa dig att se helheten när detta händer. De kan hjälpa dig att se vad som händer bakom kulisserna och varför du verkligen befinner dig i den här situationen.

Ibland hamnar vi i situationer som vi inte vill vara i, men vi måste gå igenom dem för att komma dit vi ska vara. Ett andligt medium kan hjälpa dig att se vad som verkligen händer bakom kulisserna, varför du har hamnat i den här situationen och ge dig en viss trygghet i att det snart är över. De kan hjälpa dig att se nästa steg du behöver ta och hjälpa dig att guida dig till ett positivt resultat.

Kristallkula – Experhjälp spådam
Att skåda in i en kristallkula är precis vad det låter som – att titta in i en kristallkula för att förutsäga framtiden. Att spå i kristallkula är en av de äldsta typerna av spådomar och går tillbaka till det antika Grekland. Att titta på kristallkulan är en form av scrying, vilket är en metod för att se bilder i en reflekterande yta. Kristallkuleskådare använder vanligtvis en kristallkula, även om vilken glänsande yta som helst kan fungera – till och med vatten. Att titta på kristallkulor är ett mycket visuellt sätt att förutsäga framtiden. Man kan få experthjälp av en spådam som tolkar vad de ser i kulan och delar sedan med sig av detta till dig. Om du letar efter något unikt och visuellt imponerande kan kristallkula vara något för dig.

Synska läsare
Om du har stött på en psykisk spådam tidigare har du förmodligen en uppfattning om vad du kan förvänta dig. Synska läsare använder sina psykiska förmågor som ett sätt att läsa av din energi och förutsäga din framtid. Synska kan ofta hittas på nätet nuförtiden, med många webbplatser som ägnar sig åt att koppla samman människor så att de kan få experthjälp av synska vägledare. Psykiska läsningar är i allmänhet en till en, och du kan berätta allt du vill för en psykisk läsare, vare sig det gäller ditt kärleksliv, din karriär eller frågor om din hälsa. de kan hjälpa dig att få klarhet och insikt i ditt liv, och kan ofta hjälpa dig att fatta bättre beslut framåt.

Ett andligt medium hjälper till att skapa medvetenhet
Ibland, när vi är fångade i livet, tappar vi bort oss själva. Vi tappar bort vad vi tänker och känner, och vi tappar bort vad vi vill och behöver. När detta händer kan det vara svårt att komma tillbaka på rätt spår. Det kan kännas överväldigande och skrämmande, och du kanske inte vet var du ska börja. Många andliga medium kan hjälpa dig att föra tillbaka medvetenheten till dig själv. De kan hjälpa dig att bli mer medveten om vad du känner, vad du vill ha och inte vill ha i livet och ge dig klarhet så att du kan börja gå framåt igen. De kan hjälpa dig att hitta fotfästet igen när du har tappat det, och ge dig den trygghet och vägledning du behöver för att ta dig igenom det så att du inte känner dig så vilsen.

Sammanfattning
Detta är bara några sätt som du kan få experthjälp av ett medium eller sen spådam på.
Spådomar har länge varit en del av mänsklighetens historia, med anor från antiken. I dag utövas konsten att spå i nästan varje hörn av världen, och varje typ av spå har sin egen unika metod. Kommunicera med dina nära och kära kan lindra din smärta och ditt lidande genom att släppa all bitterhet och ilska. Detta kan du göra genom att arbeta med ett medium. Nu när du vet vad ett medium gör och vad du kan förvänta dig av dem kan du fatta ett välgrundat beslut om du vill arbeta med ett medium eller inte.

 

Vad är egentligen det sjätte sinnet?

Här hos oss på Tarotguiderna kan du få experthjälp hos ett medium eller en spådam. Se under “tjänster” vem som kan hjälpa dig med önskad tjänst. Vi kan även ge experthjälp inom andra områden.

Det sjätte sinnet är ett samlingsbegrepp för ett antal olika sinnen som människor kan ha utöver de fem vanliga sinnena.Pendel Tarotguiderna spålinje
Dessa olika “sinnen” kallas också för “aspekter av intuitionen” eller “dolda sinnen”, något både ett medium och en spådam använder sig av. Oavsett hur du refererar till det så är dessa sinnen inte lika kända som syn, lukt, smak, känsel och hörsel. Det sjätte är ett samlingsnamn för de traditionella sinnena när de är upphöjda. Många människor tror att vi har ytterligare sätt att känna omvärlden på – och vetenskapen verkar stödja denna uppfattning. Vi vet inte exakt hur många sinnen människor har; det kan finnas så många som nio! Idén om dolda sinnen är inte ny; den går faktiskt tusentals år tillbaka i tiden. I nästan alla kulturer finns det berättelser om att människor har något slags sjätte sinne. Vissa hävdar till och med att människans förmåga att upptäcka faror genom sina instinkter är en annan form av ett sjätte sinne (även om detta helt enkelt kan vara en förlängning av vårt luktsinne).

Varför har vi ett sjätte sinne?
Människor har alltid varit nyfikna på sin egen existens, så det är inte förvånande att vi har undrat hur vi känner världen omkring oss. Faktum är att du till och med kan se hänvisningar till det sjätte sinnet i gamla grekiska skrifter. Men varför trodde våra förfäder att vi hade denna förmåga? Det finns några teorier: Vår historia som art. Vissa forskare tror att eftersom vi utvecklats från primitiva djur kan vi fortfarande ha vissa av samma sinnen. Detta inkluderar sinnen som ett starkt luktsinne och förmågan att upptäcka elektriska fält. – En önskan att förklara det oförklarliga. Det är ingen hemlighet att människor alltid har varit intresserade av det paranormala. Vissa gamla kulturer använde begreppet det sjätte sinnet för att försöka förklara existensen av det övernaturliga. Det är en naturlig utveckling från de andra fem sinnena. Det verkar logiskt att vi skulle ha sinnen som är lite annorlunda än de fem som vi är mest bekanta med. Det är bara logiskt att vi skulle ha förmågan att känna saker utöver vad vi kan se, lukta, smaka, känna och höra. Hos oss på Tarotguidernas tarotlinje så kan du få experhjälp av medium eller en spådam som har utvecklat sitt sjätte sinne

ESP och telepati
Dessa två termer används ofta för att tala om det sjätte sinnet, men de är inte exakt samma sak. Enligt Merriam-Websters ordbok är ESP “kommunikation av kunskap eller information mellan sinnen eller mellan sinnen och omgivningen, på annat sätt än genom vanliga sensoriska medel”, medan telepati är “den handling eller process som innebär att kommunicera eller att kommuniceras eller tas emot enbart av sinnet, oberoende av de erkända sinneskanalerna”. I grund och botten är ESP när du får kunskap om världen omkring dig genom ditt sjätte sinne (vilket kan vara allt från att känna av vädret till att känna av fara). Telepati är när du “hör” eller “känner” en annan persons sjätte sinne. Vissa människor anser att ESP och telepati är två helt olika saker, medan andra anser att de är två sidor av samma mynt.

Vilka är de olika aspekterna av intuitionen?
Som vi nämnde kan det finnas så många som nio aspekter av intuitionen. Så vilka är de egentligen? Här är några möjligheter: Att veta när något inte stämmer: Vissa människor tror att alla har ett sinne som talar om för dem när något inte stämmer. Det kan vara en känsla av obehag, en rysning eller en oförklarlig rysning längs ryggraden. Känsla av medvetenhet: Detta är i princip att kunna känna när någon tittar på en. Vissa människor tror att detta är samma sak som att kunna känna när något är fel, men andra hävdar att det är en helt annan känsla. Beröringssinnet: Vissa människor tror att vi har ett känselspröt som sträcker sig längre än vad vi fysiskt kan känna. Vissa tror till exempel att vi kan känna en annan persons smärta (eller glädje) när vi fysiskt interagerar med dem. Luktsinnet: Den här är lite knepig. Vissa människor tror att vi har ett kompletterande luktsinne som gör att vi kan “känna lukten” av saker i miljön som vår näsa inte kan uppfatta. Syn och smak: Vissa tror att vi har ett kombinerat syn- och smaksinne. Det innebär att när du äter något låter ditt smaksinne dig också veta hur det ser ut. Syn, smak och lukt: Vissa människor tror att vi har ett integrerat syn-, smak- och luktsinne. Det innebär att när du äter något kan du också “se” det i ditt huvud. Intressant eller hur?

Hur fungerar vårt sjätte sinne?
Det finns några olika teorier om hur vårt sjätte sinne fungerar. Vissa tror att den är kopplad till de delar av hjärnan som hanterar lukt, andra tror att den är kopplad till det limbiska systemet, och ytterligare andra tror att den är rotad i den del av hjärnan som bearbetar ljud. Ingen vet säkert. Det finns dock några saker vi vet om det sjätte sinnet. Till att börja med är det viktigt att notera att det sjätte sinnet inte är något som alla har. Vissa människor har starkare förmågor än andra, och det är möjligt att träna sig själv för att använda sitt sjätte sinne mer effektivt. Vi vet också att allas sjätte sinne är olika; det beror på varje persons styrkor och svagheter. Medium och spådamer har oftast ett väl utvecklat sjätte sinne och kan därför ge dig den medial experthjälpen du behöver.

Att veta när något inte stämmer
Vissa människor tror att vi har ett “farosinne” som låter oss veta när något inte är säkert. Det enda beviset på denna förmåga är att vissa människor rapporterar att de känner sig oroliga när de befinner sig i en farlig situation. Många hävdar att detta bara är en tillfällighet och att personen helt enkelt projicerar faran på sig själv. Det finns några sätt att träna sig på att använda sitt farosinne. Du kan försöka lugna ner ditt sinne och stämma av med världen omkring dig. Om du känner en olycksbådande närvaro kan du försöka ta reda på vad som orsakar den. Det kan vara något så fånigt som ett högt ljud eller något mer olycksbådande som någon i närheten som är ute efter något ont.

Medvetenhet
Detta sjätte sinne, även känt som “den andra personens medvetenhetssinne”, låter dig veta när en annan person tittar på dig. Det är möjligt att detta sinne har något att göra med det faktum att vi alla består av energi, som kan färdas och upptäckas av andra människor. Om du märker att du ständigt är medveten om att andra människor tittar på dig finns det några saker du kan göra för att träna dig själv att använda detta sinne mer effektivt. För det första ska du se till att du inte projicerar dina egna känslor på andra. Om du till exempel är orolig för ditt hår och du vet att någon tittar på det, kanske du antar att de stirrar på dig på grund av ditt hår. I själva verket kanske de stirrar på ditt hår för att det har en intressant färg eller stil.

Få experthjälp av ett medium eller en spådam på Tarotguiderna. Sveriges största tarotlinje som drivs av Vivi Linde. Vi har även en bloggportal med ca 100 bloggare.

Känsla för beröring
Det här sjätte sinnet låter dig fysiskt känna en annan persons känslor. Även om detta kan vara ett bra sätt att lära sig mer om andra människor kan det också vara lite överväldigande och svårt att stänga av. Om du tycker att du känner dig överväldigad kan du ta ett steg tillbaka och försöka att inte låta andras känslor dra ner dig. Ett sätt att träna dig på att använda detta sinne mer effektivt är att ta en paus från tekniken. Tillbringa lite tid med aktiviteter som inte är beroende av elektronik. Detta kommer att hjälpa dig att stämma av med människor omkring dig och låta dig fokusera på världen runt omkring dig.

Luktsinne
Vissa människor tror att vi har ett kompletterande luktsinne som låter oss “känna lukten” av saker som våra näsor inte kan uppfatta. Detta kan vara allt från att känna av vädret till att känna av farliga kemikalier i närheten. Det finns dock inga vetenskapliga bevis för att denna förmåga faktiskt existerar. En sak du kan göra för att träna dig själv att använda detta sinne mer effektivt är att komma ut i naturen oftare. Detta kommer att hjälpa dig att ställa in dig på dofterna runt omkring dig och låta dig fokusera på världen runt omkring dig.

Syn och smak
Vissa människor tror att när du äter något kan du också se hur det ser ut genom ditt smaksinne. Det betyder att när du biter i ett körsbär kan du faktiskt smaka på hur det ser ut. Detta sjätte sinne är vanligare hos barn och människor som är mer öppna för att använda sin intuition. Du kan träna dig själv att använda detta sinne mer effektivt genom att stänga av.

Experthjälp medium – Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar, meditationer

Extrasensorisk perception ESP

ESP är förmågan att få information om ett föremål, en person, en plats eller en händelse som inte kan urskiljas på ett naturligt sätt. Det kallas ofta för “det sjätte sinnet” eftersom det gör att du kan se saker på ett sätt som går bortom dina naturliga sinnen. Många tror att ESP är något som alla har men kanske inte alltid inser när de har det. Om du tror att du har ESP kan du fortsätta läsa för att lära dig mer om detta fascinerande ämne och hur du kan utveckla dina egna förmågor.

ESP:s historia
Tidiga civilisationer runt om i världen hade en tro på ESP, eftersom de förlitade sig på omen för att förutsäga framtiden och kommunicera med de döda. Faktum är att ordet “psykisk” kommer från ordet “psyke”, som är det grekiska ordet för “själ”. Människor som har ESP har dokumenterats över hela världen i århundraden. Det var dock inte förrän i början av 1900-talet som forskare började studera ESP på ett modernt vetenskapligt sätt. År 1922 var den amerikanske forskaren J. B. Rhine en av de första som använde termen “extrasensorisk perception” när han började studera fenomenet på allvar. Det har funnits många teorier kring varför vissa människor har ESP och andra inte. Vissa forskare har funnit att personer med ESP har vissa gemensamma drag, till exempel att de är introverta och har en förkärlek för dagdrömmar. Andra studier har dock föreslagit att ESP har lite att göra med personlighetsdrag och handlar mer om personens tankesätt. Man kan verkligen få experthjälp av någon som arbetar medialt. Medium och spådamer i alla tider har utvecklat dessa förmågor.

Vad är extrasensorisk perception?
Extrasensorisk perception (ESP) är ett brett begrepp som omfattar olika typer av icke-sensorisk perception, inklusive telepati (kommunikation mellan sinnen), klärvoajans (att få information om ett objekt eller en händelse via visioner), prekognition (kännedom om en händelse innan den inträffar) och retrokognition (kännedom om en händelse som inträffat i det förflutna). Dessa typer av sinnesuppfattning använder inte de fem sinnena lukt, ljud, smak, känsel och syn, utan utnyttjar snarare en annan typ av informationskälla. Även om ESP inte är ett bevisat fenomen har flera stora studier visat att cirka 10 % av alla människor säger sig ha upplevt olika former av ESP någon gång i livet.

Hur testar man ESP?
Det finns några olika sätt att testa ESP. En av de vanligaste metoderna är Zener Cards, som är en uppsättning av fem kort som ursprungligen utformades för att testa ESP hos enskilda personer. Dessa kort har enkla mönster (t.ex. en stjärna eller en cirkel) som är lätta att tolka och kan användas på många olika sätt. Vissa forskare har också använt elektroencefalografi (EEG) för att spåra hjärnvågor hos personer som påstår sig ha ESP. EEG är ett test som registrerar den elektriska aktiviteten i hjärnan, vilket kan hjälpa forskarna att avgöra om det finns en skillnad mellan hjärnorna hos dem som har ESP och dem som inte har det.

Vanliga tecken på ESP
Ett av de vanligaste tecknen på ESP är att ha déjà vu. Även om det finns ett antal olika teorier kring detta fenomen anses déjà vu ofta vara ett tecken på att en person utnyttjar en form av ESP. Ett annat vanligt tecken på ESP är att ha en magkänsla om något. Om du känner att något dåligt kommer att hända, även om du inte kan förklara varför, kan det vara ett tecken på att du utnyttjar dina ESP-förmågor. Andra vanliga tecken på ESP är att du får en plötslig lust att göra något (t.ex. resa till en viss plats), att du har livliga drömmar som kanske blir sanna eller att du upplever känslor av ångest när någon du känner är i fara. Även om inte alla dessa tecken kan tyda på förekomst av ESP kan de vara tecken på att du är särskilt känslig för din omgivning. Oftast så kan man få experthjälp gällande dessa förmågor om man pratar med ett medium eller en spådam, många av dom är kunniga inom dessa områden.

Begränsaningar som kan hålla dig tillbaka
Alla människor har förmågan att utnyttja ESP i någon form, men många människor håller omedvetet tillbaka sig själva från att frigöra sin fulla potential. Några av de vanligaste begränsande övertygelserna som kan hålla dig tillbaka från att utveckla din ESP är följande: Du litar inte tillräckligt på dig själv. Om du inte tror att du har förmågan att utnyttja ESP kommer du inte att försöka använda den. Du tror inte att det är möjligt. ESP är inte något som alla kan göra, men det är något som vissa människor kan göra. Om du tror att ESP är en omöjlig förmåga att utveckla kommer du inte att försöka använda den. Du har inte tid för det. ESP tar tid och övning att utveckla, så om du inte tar dig tid för det kanske du aldrig ser några resultat.

3 sätt att utveckla din ESP
Vill du utveckla dina förmågor och kanske bli ett medium eller en spådam så finns det många sätt att göra det på Om du vill börja utnyttja din ESP finns det några olika saker du kan göra, här får du lite experthjälp. Det första steget är att bestämma vilken typ av ESP du vill låsa upp. När du vet vilken typ av ESP du vill utveckla finns det olika övningar och aktiviteter du kan göra för att hjälpa dig att frigöra din fulla potential. Öva dig i mindfulness. Genom att vara närvarande i ögonblicket kan du fokusera på din omgivning och stämma av dina ESP-förmågor. Du behöver inte meditera i timmar för att märka resultat, men om du ägnar några minuter varje dag åt att fokusera på din omgivning och dina tankar kan det hjälpa dig att frigöra din fulla potential. Rensa ditt sinne. ESP kopplar sig till dina egna tankar och känslor, så det är viktigt att rensa tankarna dagligen. Öva dig i mindfulness och försök att tysta dina tankar genom att fokusera på din andning. Öva dig i tacksamhet. Att vara uppmärksam på de saker du är tacksam för kan hjälpa dig att rensa tankarna och bli mer fokuserad på din omgivning.

Slutsats
Extrasensorisk perception (ESP) är förmågan att ta till sig information via en icke-sensorisk metod. Detta skiljer sig från andra icke-sensoriska metoder för att skaffa information som telepati eller klärvoajans, som innebär att man överför och tar emot information via ett sensoriskt medium som syn eller ljud. ESP är förmågan att få information om ett föremål, en person, en plats eller en händelse som inte kan urskiljas på naturlig väg. Det har funnits många teorier kring varför vissa människor har ESP och andra inte. Vissa forskare har funnit att personer med ESP har vissa gemensamma drag, t.ex. att de är introverta och har en förkärlek för dagdrömmar. Andra studier har dock föreslagit att ESP har lite att göra med personlighetsdrag och handlar mer om personens tankesätt. Om du vill börja utnyttja din ESP finns det några olika saker du kan göra. Det första steget är att bestämma vilken typ av ESP du vill låsa upp. När du väl vet vilken typ av ESP du vill utveckla finns det olika övningar och aktiviteter du kan göra för att hjälpa dig att frigöra din fulla potential.

Vi på tarotguidernas tarotlinje önskar dig en fin dag! Om du önskar så kan vi ge dig experthjälp som medium eller spådam.