Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Medialitet – Mediumpodden – Vivi och Camilla

Mediumpodden Vivi Linde och Camilla Elfving

Lyssna på Mediumpodden här!

Mediumpodden

Medialitet – Mediumpodden mediumskap och andlighet med Mediumpodden podcast – Vivi Linde och Camilla Elfving. Sveriges kick-ass medium som delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Varje måndag morgon.

Här kan du se våra vägledare på Tarotguiderna

Två välkända hardcore medium som poddar om medialitet utan en massa fluff-fluff och hitte-på-spökerier. Vivi är även Vivi Lindes bokverksam som spådam. Andevärlden duger som den är, den behöver inga specialeffekter. Vi har även skrivit böcker om andlighet och medialitet, Camilla sitter i styrelsen för Mediumförbundet och Vivi har varit med i tv. Vi delar här med oss av vår breda kunskap gällande just andlighet, mediumskap och det mediala samt har ibland även spännande gäster.

Vi började vår mediala bana på 80-talet och har en gedigen erfarenhet. Välkomna att lyssna!

Hemsidor:
www.elfvinginstitute.org, www.tarotguiderna.se, vivi.tarotguiderna.se

Medialitet – Mediumpodden – Vivi och Camilla

Det finns ju fler poddar om medialitet och mediukunskap än just Mediumpodden. Här finns några av de bästa poddarna om andlighet i världen

Det finns ett ökande antal podcasts om andlighet, medialitet, mediumskap och religion, och nya podcasts lanseras varje dag. Dessa poddar är perfekta för personer som vill lära sig mer om sin tro eller helt enkelt hitta inspiration. I det här blogginlägget utforskar vi de bästa andliga, mediala och medium poddarna i världen och hur du kan lyssna på dem var du än är. Om du letar efter sätt att fördjupa din andlighet är det ett utmärkt alternativ att investera i en podcast som behandlar dessa ämnen. Det finns så många fantastiska podcast där ute som täcker allt från meditationstekniker till olika religioners historia. Dessa ljudprogram gör det också lättare att lära sig om olika filosofier och metoder när de passar ditt schema och dina lyssningsvanor. Podcasts är ett utmärkt sätt att få kunskap när du reser, pendlar eller till och med när du gör sysslor hemma. Fortsätt läsa för att upptäcka några av de mest populära podcasts inom andlighet, mediumskap och medialitet som finns tillgängliga just nu.

Vad är en podcast om andlighet?
En andlighetspodcast är ett ljudprogram som skapas och publiceras online och som behandlar ämnen som rör andlig tillväxt och utveckling. De leds vanligtvis av en expert på området och avsnitten är vanligtvis mellan 30 minuter och en timme långa. För varje avsnitt diskuterar värdarna ämnen som rör meditation, yoga, mindfulness, medialitet, mediumskap med mera. Många av dessa poddar ger också utrymme för lyssnarfrågor, så att du kan få insikt och råd om dina specifika frågor. En del av dessa podcasts ges ut av personer som själva befinner sig på en andlig väg, medan andra leds av personer som helt enkelt är kunniga och brinner för ämnet. Oavsett vilka du väljer att lyssna på kommer du garanterat att få ut något av dem. Podcasts är ett utmärkt sätt att lära sig om ämnen som du kanske inte är bekant med och till och med få nya vänner på vägen.

De 10 bästa poddarna om andlighet att börja med
Utöver Mediumpodden som drivs av Camilla Elfving och Vivi Linde som båda är mediala och medium och spådam så finns dessa spännande poddar. Soul Talk radio show – Detta är en fantastisk podcast som pratar om en mängd olika ämnen från andlighet, relationer, medialitet, självhjälp och mycket mer. Värdarna, Align, och New York-psykologen Dr Steven Briskin hjälper dig att guida dig genom dina utmaningar och ger dig kraft med sina fantastiska insikter. Briskin är psykolog och ordförande för Center for Human Development, en holistisk praktik baserad i New York. Han är en licensierad klinisk psykolog som har arbetat med ungdomar, individer och par i över 20 år. Briskin är en publicerad författare och en flitig gäst i tv- och radioprogram, bland annat Inside the Human Mind with Dr Gail Saltz, The Dr Oz Show, The Doctors, The Steve Harvey Show, The Joy Behar Show och The Katie Show. Han skriver också en blogg och har skrivit fyra böcker, bland annat Listening to Your Inner Voice, Seeing Through the Eyes of Love, Reaching Out: The Three Branches of Healing och Empathy: Att förstå andra och bli förstådd. The Meditation Podcast – Den här meditationspodden har av sina lyssnare kallats “den bästa meditationspodden”. Den tar upp allt från vad meditation är till hur du kan använda den för att förbättra ditt liv. Den leds av Rohan, en erfaren meditationslärare, som erbjuder avsnitten i både ljud- och videoformat. Rohan är författare till en bok om meditation, redaktör för en tidskrift om meditation och meditationslärare. Rohan har praktiserat meditation i över 25 år och har undervisat i meditation de senaste fem åren. Han är en före detta munk som lämnade klosterlivet för att lära ut meditation till människor runt om i världen. Rohan leder också mindfulnessretreater i Sydamerika och Asien samt online-kurser och workshops. Han är också medgrundare av Calm, den mest populära appen för guidad meditation i världen.

Podcast om meditation
På mediumpodden så pratar Vivi Linde och Camilla utöver medialitet även om meditation, vi är båda medium och Vivi Linde spådam med många strängar på våra lyror. Den här meditationspodden har av sina lyssnare kallats “den bästa meditationspodden”. Den tar upp allt från vad meditation är till hur du kan använda den för att förbättra ditt liv. Den leds av Rohan, en erfaren meditationslärare, som erbjuder avsnitten i både ljud- och videoformat. Rohan är författare till en bok om meditation, redaktör för en tidskrift om meditation och meditationslärare. Rohan har praktiserat meditation i över 25 år och har undervisat i meditation de senaste fem åren. Han är en före detta munk som lämnade klosterlivet för att lära ut meditation till människor runt om i världen. Rohan leder också mindfulnessretreater i Sydamerika och Asien samt online-kurser och workshops. Han är också medgrundare av Calm, den mest populära appen för guidad meditation i världen.

De bästa poddarna om andlighet i världen (förutom Mediumpodden som även har inriknimg medialitet och medium)
Soul Talk radioshow – The Meditation Podcast – Soul-Based Life Podcast – Spirituality for Awakening – BEND: Belief, Enlightenment, Discovery, and Meaning – Everyday Spirituality – Conclusion – Conclusion

Medialitet – Mediumpodden – Vivi Linde och Camilla Elfving. Sveriges kick-ass medium som delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Varje måndag morgon.

Motiverande podcasts för ett andligt uppvaknande och medialitet

Lyssna gärna på Mediumpodden podcast – Vivi Linde och Camilla Elfving medium och spådam. Vår podcast har inriktningen medialitet, mediumskap och andlighet.

Idag vänder sig fler och fler människor till podcasts för att få inspiration. I stället för att tillbringa timmar med att surfa på Instagram eller Facebook tycker många att lyssna på ljudinnehåll är ett bekvämare sätt att hålla sig informerad eller få sin dagliga dos av inspiration. Det märker även vi i Mediumpodden. Och det finns ingen brist på inspirerande podcast där ute. Faktum är att det numera finns så många att det kan vara svårt att veta var man ska börja. Lyckligtvis lever vi i ljudinnehållets gyllene tidsålder, och det finns gott om podcast som kan hjälpa dig på din väg mot ett andligt uppvaknande och att utveckla din medialitet. Här är 10 fantastiska motivationspoddar för ett andligt uppvaknande som gör att du kommer att känna dig upplyft och redo att ta dig an världen.

Själsliga coaching-sessioner
Om du letar efter en podcast som får dig att känna dig djupt inspirerad och motiverad måste du lyssna på Soulful Coaching Sessions. Den här fantastiska podcasten leds av Mary Beth Williams, en livscoach som specialiserat sig på att hjälpa människor att hitta lycka, uppfyllelse och glädje i sina liv genom att hjälpa dem att upptäcka sitt sanna syfte. Varje avsnitt är en guidad meditation och visualiseringssession som är utformad för att hjälpa dig att frigöra din sanna potential och manifestera dina drömmar. Medan du lyssnar guidar Mary Beth dig genom visualiseringar som hjälper dig att rensa ut gamla mönster och övertygelser som håller dig tillbaka från att hitta lycka och framgång i livet. Det bästa av allt är att varje session bara är cirka fem minuter lång, så det är lätt att passa in dem i din dagliga rutin. Oavsett om du letar efter lite hjälp med självkärlek och egenvård, eller om du vill lära dig medialitet eller hur du kan attrahera överflöd och skapa det liv du alltid har velat ha, hittar du allt du behöver i dessa sessioner. De här podcast är det perfekta sättet att börja dagen med en dos av inspiration och motivation.

Hitta dina övertygelser
Finding Your Beliefs är en kort podcast serie i sju delar som är utformad för att hjälpa dig att identifiera dina grundläggande övertygelser och eliminera negativa tankemönster och övertygelser som håller dig tillbaka i livet. Varje avsnitt är bara tre minuter långt och innehåller en inspirerande guidad meditation. Den här podcasten gästas av Jordan Harbinger, medgrundare av The Art of Charm, en webbplats som lär människor hur de kan bli mer självsäkra, karismatiska och autentiska. Om du letar efter en podcast som hjälper dig att känna igen och eliminera negativa övertygelser som hindrar dig från att uppnå din fulla potential i livet, så är Finding Your Beliefs den perfekta podcasten för dig. Den är också bra om du starkare vill komma i kontakt med din medialitet, när vi öppnar upp andligt så får vi närmare till vår medialitet.Du hittar massor av användbara råd och tips för att leva ett mer tillfredsställande och positivt liv, både i själva podcasten och i The Art of Charms kostnadsfria onlinekurs som är utformad för att hjälpa människor att identifiera och eliminera negativa övertygelser som håller dem tillbaka. Att finna sin övertygelse är verkligen en spännande resa intygar Vivi Linde och Camilla Elfving på Mediumpodden.

Daglig godhet
Daily Goodness är en fantastisk podcast som ger dig ett positivt och upplyftande budskap att meditera på varje dag. Den här podcasten, som leds av en grupp Kalifornienbaserade livscoacher, är utformad för att hjälpa dig att frigöra din potential, hitta ditt uppdrag i livet och manifestera dina drömmar. Du hittar allt från tips om hälsa, medialitet och välbefinnande till råd om hur du kan älska dig själv och skapa positiva förändringar i ditt liv. Daily Goodness handlar om att leva ditt bästa liv och hjälpa dig att upptäcka den fantastiska person du verkligen är. Den här podcasten har verkligen något för alla, och den kommer att få dig att känna dig inspirerad och upplyft varje gång du lyssnar. Ännu bättre är att varje avsnitt bara är fem minuter långt, så det är lätt att passa in dem i din dagliga rutin. Oavsett om du letar efter lite inspiration för att komma igång med ett nytt projekt eller om du vill hitta lite extra motivation för att gå upp ur sängen på morgonen, kommer dessa poddar att hjälpa dig att utnyttja din sanna potential och hitta din väg mot ett andligt uppvaknande. En podcast vi på Mediumpodden som älskar medialitet och andlighet verkligen rekommenderar.

Insikt för hjältar: En morgonritual 
Om du letar efter en podcast som hjälper dig att skapa positiva förändringar och nå dina mål i livet måste du lyssna på Insight for Heroes. Insight for Heroes är en kort serie i sju delar som är utformad för att hjälpa dig att upptäcka din passion och skapa det liv du alltid har velat ha. Varje avsnitt innehåller ett inspirerande och motiverande budskap som är utformat för att hjälpa dig att upptäcka vad som verkligen betyder något i livet och lära dig hur du kan förverkliga dina drömmar. Den här podcasten gästas av riskkapitalisten och entreprenören Tim Ferriss, som har en dokumenterad erfarenhet av att hjälpa människor att nå sina mål, och som erbjuder en unik syn på morgonritualen. Tim föreslår att du måste hålla ögonen på priset och se till att du gör allt som står i din makt för att nå dina mål. Detta kan du göra genom att skapa en morgonrutin som hjälper dig att sätta upp och visualisera dina mål för dagen. Tims morgonritualer är utformade för att hjälpa dig att starta dagen med energi och entusiasm och hjälpa dig att frigöra din medialitet, potential, hitta din passion och förverkliga dina drömmar. Om du är redo att förändra ditt liv och förverkliga dina drömmar måste du lyssna på Insight for Heroes. Dessa poddar hjälper dig att frigöra din sanna potential, hitta ditt uppdrag i livet och skapa det liv du alltid har velat ha. En till fantastisk podcast som Mediumpodden verkligen gillar, vill man utveckla sin medialitet så är andligheten en bra grund att vila på.Kanalisering Medialitet

Att hitta ditt varför
Finding Your Why är en kort serie på sju avsnitt som är utformad för att hjälpa dig att hitta ditt “varför”, eller din kärnmotivation, och skapa positiva förändringar i ditt liv. Varje avsnitt innehåller en guidad meditation som är utformad för att hjälpa dig att identifiera din kärnmotivation och skapa positiv förändring i ditt liv. Den här podcasten gästas av Oprah Winfreys livscoach Iyanla Vanzant, som har hjälpt tusentals människor att förändra sina liv, läka sina känslomässiga sår och skapa positiva förändringar i sina liv. Om du letar efter en podcast som hjälper dig att hitta din motivation och upptäcka vad som verkligen driver dig, då måste du lyssna på Finding Your Why. Den här podcasten är perfekt för alla som behöver hjälp med att identifiera sin kärnmotivation och definiera vad som verkligen betyder något i livet. Och när du väl har hittat ditt varför kommer du att vara redo att ta dig an världen och uppnå dina mål. En till magisk podcast som vi på Mediumpodden älskar och rekommenderar. Visst är det spännande hur mycket kunskap och utveckling det finns att ta del av? både andlig och medial.

Livscoachen Veckans coachinghörna
The Life Coach Weekly Coaching Corner är en fantastisk podcast som leds av Michael C. Shapiro, livscoach och expert på personlig utveckling. Podcasten innehåller korta, inspirerande berättelser som är utformade för att hjälpa dig att övervinna utmaningar, hitta din passion och nå dina mål i livet. Den här podcasten är utformad för att hjälpa dig att utnyttja din inre styrka och skapa positiva förändringar i ditt liv. Oavsett om du vill hitta en ny passion, upptäcka din dolda potential, medialitet eller sätta upp nya mål och hitta sätt att övervinna utmaningar och hinder hittar du allt du behöver i The Life Coach Weekly Coaching Corner. De här podcasten är perfekta för alla som behöver lite hjälp att komma igång med ett nytt projekt eller vill hitta lite extra inspiration för att skapa positiva förändringar i sina liv. Och det bästa av allt är att varje avsnitt bara är fem minuter långt, så det är lätt att passa in dem i din dagliga rutin. Oavsett om du vill skapa positiva förändringar i ditt personliga eller yrkesmässiga liv kommer de här podcasten att hjälpa dig att hitta din inre styrka och frigöra din potential och medialitet. Du kommer att vara redo att ta dig an världen och skapa en bättre framtid för dig själv på nolltid.

Dagliga övningar för ett andligt uppvaknande och positiv förändring i livet
Daily Practices for a Spiritual Awakening and Positive Life Change är en kort podcast som är utformad för att hjälpa dig att skapa positiva förändringar i ditt liv. Podcasten innehåller snabba tips och råd som är utformade för att hjälpa dig att hitta din passion och leva ett lyckligare och mer tillfredsställande liv. Den här podcasten gästas av livstränaren och självförbättringscoachen Ravi Kaligaran, som har hjälpt människor att övervinna utmaningar och skapa positiv förändring i sina liv i över tio år. Om du är nybörjare på självhjälp eller meditation, eller om du bara vill ha några snabba och enkla tips för att förbättra ditt liv, då måste du lyssna på Daily Practices for a Spiritual Awakening and Positive Life Change. Den här podcasten är perfekt för alla som vill hitta en ny passion, sin medialitet, skapa positiva förändringar i sitt liv och nå sina mål i livet. Vi på Mediumpodden rekommenderar verkligen denna podcast, så viktigt att vara vaken för både andlighet och medialitet när man arbetar som medium och spådam. De här poddarna är det perfekta sättet att börja dagen med en explosion av inspiration och motivation. De är snabba och lätta att lyssna på och de kommer att hjälpa dig att hitta din passion, skapa positiva förändringar i ditt liv och hitta din väg mot ett andligt uppvaknande.

En kort guide till ett andligt uppvaknande
A Short Guide to a Spiritual Awakening är en kort podcast som är utformad för att hjälpa dig att skapa positiva förändringar i ditt liv. Podcasten innehåller snabba tips och råd som är utformade för att hjälpa dig att leva ett lyckligare och mer tillfredsställande liv. Den här podcasten är värd av Ian Barker, livscoach och coach för självförbättring, som har hjälpt människor att hitta sitt syfte och skapa positiv förändring i sina liv i

Podcasts för en andlig förbindelse som väcker vår medialitet.

Har du någonsin lyssnat på en podcast och känt att värden talade direkt till dig? Så känner vi ofta på Mediumpodden, som medium och spådam så är vi uppkopplade till det högre kollektiva medvetandet. Det är det som är kraften i podcasts, särskilt när de handlar om andliga ämnen. Att lyssna på en podcast är ett av de mest intima sätten du kan komma i kontakt med någon annan via media. Med så många olika podcasts tillgängliga kan det vara svårt att hitta den rätta för dig. Som tur är finns det gott om bra poddar om andliga ämnen och medialitet som hjälper dig att växa i din tro och ger dig något nytt att tänka på varje gång du lyssnar. Om dessa sju inte räcker till för dig finns här några andra bra poddar om andlighet som är värda att kolla in. Läs vidare för mer information om alla dessa fantastiska podcasts om andlighet.

Daglig OM
Om du letar efter en daglig dos av andlighet bör du definitivt kolla in Daily OM. Den här podcasten är utformad för att hjälpa dig att börja dagen på rätt sätt med en kort men kraftfull meditation och inspirerande läsning. Daily OM är en utmärkt podcast för alla som vill bygga upp en konsekvent praxis för meditation och självreflektion. Något vi på Mediumpodden verkligen rekommenderar om man vill utveckla sin anlighet och medialitet. Vill man till exempel bli medium eller spådam så är meditationen en viktig grund. Varje avsnitt varar ungefär fem minuter och är perfekt att lyssna på i farten. Du kan lyssna på Daily OM på morgonen för att hjälpa dig att börja dagen med ett fridfullt sinne, eller så kan du använda den för att avsluta dagen på ett positivt sätt för att hjälpa dig att somna snabbare. Det finns hundratals avsnitt att välja mellan, så du kommer aldrig att få slut på innehåll. Ännu viktigare är att Daily OM är helt gratis, så det finns ingen anledning att inte ge det ett försök.

Podcast för andlig och medial växt och utveckling
Om du letar efter en podcast som hjälper dig att växa i din andlighet och medialitet är The Spirituality Podcast den perfekta podcasten för dig. Den här podcasten är utformad för personer som är nya inom andlighet, men det finns gott om avsnitt även för mer erfarna lyssnare. The Spirituality Podcast är perfekt för alla som vill lära sig mer om andlighet men inte vet var de ska börja. Med så många olika ämnen och underämnen att välja mellan hittar du garanterat något som intresserar dig. Spirituality Podcast är också ett utmärkt ställe att hitta en virtuell gemenskap av likasinnade personer. Denna podcast innehåller diskussioner mellan värdar och lyssnare, så du kan också delta i samtalet. Om du är ny inom andlighet, men vill lära dig mer och växa som person, är The Spirituality Podcast den perfekta podcasten för dig.

Ett buddhistiskt svar på lidandets problem
Den här podcasten handlar inte om andlighet för nybörjare, men det är ändå en bra podcast för alla som är intresserade av buddhism och andlighet. Den här podden är baserad på en av buddhismens centrala texter, Hjärtsutran. Värdarna bryter ner denna text och diskuterar hur den kan tillämpas på det moderna livet på ett sätt som är både tillgängligt och relevant. Den här podden är utmärkt för dem som är intresserade av buddhism men inte vet var de ska börja. Vivi Linde på Mediumpodden som utecklat sin medialitet och både är medium och spådam har praktiserat buddism i cirka 20år och rekommenderar verkligen denna podcast när man vill utveckla sin andlighet och medialitet. Det är också en bra podcast för personer som vill lära sig lite mer om österländsk filosofi i allmänhet, eftersom värdarna tar upp många olika ämnen. Om du letar efter en podcast som dyker djupt ner i en av världens äldsta andliga praktiker är den här podcasten perfekt för dig.Bli högvibrirerande

Existentialism om varför bra saker händer dåliga människor
Den här podcasten är en fullödig föreläsning om ämnet existentialism, vilket är perfekt för dig som vill lära dig mer om denna filosofi men inte har tid att läsa en bok. Existentialismen handlar om den frihet vi har att definiera oss själva och det ansvar som följer med den friheten. Det här är ingen religiös podcast, men den är full av fantastiska insikter som andliga människor kan uppskatta. Om du vill höra några av den existentialistiska rörelsens stora tänkare, som Albert Camus och Søren Kierkegaard, är den här podden något för dig. Den här podden är bra för alla som vill lära sig mer om existentialism men inte har tid att läsa en bok, eller bara vill lyssna medan de gör något annat. Den är full av fascinerande diskussioner mellan en värd och en expert på ämnet, så den är lätt att följa och full av information.

Eckart Tolles podcast om närvaro och coachning
Inte bara vi på Mediumpodden är stora fan av Eckard Tolle utan hela världen har tagit till sig hans visdom och insikter. Både de som utvecklar sin andlighet och medialitet har glädje av hans böcker och podcast.. Den här podcasten fokuserar på att leva i nuet och hur man får ut det mesta av varje ögonblick. Det kan låta enkelt, men det är faktiskt mycket svårare än vad det låter. Värden guidar lyssnarna genom hur man lever i nuet och hur man gör sig av med de negativa tankar som så ofta håller oss tillbaka. Den här podcasten är utmärkt för alla som vill lära sig mer om att leva i nuet, eller för alla som vill öva på att leva i nuet oftare. Det är också en bra podcast för alla som vill öva sig i tacksamhet, eftersom att leva i nuet ofta går tillbaka till att uppskatta det vi har och vara tacksamma för det. Den här podden är också en bra resurs för alla som vill lära sig mer om mindfulness, eftersom den täcker många olika praktiker och övningar. Om du vill lära dig mer om att leva i nuet, eller om du vill praktisera det oftare, är den här podden ett utmärkt val. Även i sin utveckling till meidium eller spådam så finns det ett stort värde i att leva i nuet.

Oprah’s SuperSoul Sessions
Om du vill höra mer om självtillväxt och andlighet kan du inte göra fel med Oprah’s SuperSoul Sessions. Den här podcasten är utformad för att hjälpa människor att läka, växa och bli bättre versioner av sig själva. Detta är verkligen ett spännande tycker vi på Mediumpodden. Den är bra för alla som vill lära sig mer om självtillväxt, men inte vet var de ska börja. Den här podcasten är uppdelad i olika kategorier, så du kan välja de ämnen som intresserar dig mest. Du kan också välja hur långa varje avsnitt är, så att du kan välja de avsnitt som är bekvämast för dig att lyssna på. Den här podcasten är perfekt för alla som vill lära sig hur man lever ett lyckligare och mer tillfredsställande liv, men som inte vet hur man ska börja.

Dharmic Coaching Show
Om du vill ha mer praktiska råd om andlighet, medialitet och självtillväxt är The Dharmic Coaching Show podcasten för dig. Den här podcasten är utformad för att hjälpa människor att leva mer meningsfulla och tillfredsställande liv genom en blandning av andlighet, självhjälp och coaching. The Dharmic Coaching Show är en bra podcast för alla som är intresserade av andlighet men inte vet var de ska börja. Det är också en bra podcast för människor som har praktiserat andlighet ett tag men som inte har någon coach som kan hjälpa dem att tillämpa den i sitt dagliga liv. Den här podcasten är uppdelad i olika kategorier, så du kan välja de ämnen som intresserar dig mest. Den kommer också ut med nya avsnitt regelbundet, så du kan alltid se fram emot nästa avsnitt. Om du vill ha mer praktiska råd om andlighet och självtillväxt är The Dharmic Coaching Show podcasten för dig.

Podcasts är ett utmärkt sätt att lära sig mer om olika aspekter av andlighet och medialitet tycker vi på Mediumpodden. Oavsett om du vill lära dig mer om österländsk filosofi eller om du vill hitta nya sätt att praktisera tacksamhet kan poddar hjälpa dig. Om du är intresserad av andlighet eller vill utveckla dig till medium eller spådam så är podcast ett utmärkt sätt att lära dig mer om det. Med så många olika podcast tillgängliga kan du hitta en som passar dig perfekt.

Sätt att föra in mer andlighet och medialitet i ditt liv

Du kanske har märkt att ditt Instagramflöde har översvämmats av spirituella citat, meditationsbilder och affirmationer. Men det som verkar vara en övergående trend är i själva verket en växande rörelse. Vi på Mediumpodden har även märkt hur det blir fler och fler podcast även för oss medium och som spådam, medialitet och mediumskap är verkligen av intresse. Spiritualitetens framväxt i vår kultur visar hur mycket människor längtar efter mening och sammanhang i sina liv. Vare sig du bara doppar tårna i andlighetens värld eller om du är redo att dyka huvudstupa in i vurmandet, här är några sätt du kan få in mer andlighet i ditt liv. När allt kommer omkring är det inte något du kan hålla för evigt – antingen kommer det ut eller så går det inåt för att gro som bitterhet och förbittring (och vem vill ha det?).

Meditera
Meditation är inkörsporten till ett mer andligt och medialt liv. Den kan minska stress, depression och ångest och öka din förmåga att vara uppmärksam och närvarande i ditt liv. Meditation och mindfulness är tekniker som används för att föra medvetandet till det nuvarande ögonblicket och minska stress. Det finns många bra podcast i ämnet. Genom att utöva meditation tränar du i huvudsak dig själv att vara mer i samklang med dina känslor och tankar, och det kan bidra till att minska ångest och depression. Det finns många olika typer av meditation, var och en med sina egna fördelar. Du kan välja den typ som känns bäst för dig. Om du precis har börjat kan det vara bra att hitta en guide eller app som kan hjälpa dig genom processen. Om du har svårt att lugna ner ditt sinne finns det tekniker som kan hjälpa dig med det. Meditation kan vara en utmanande process för vissa människor, men med övning kan du lära dig att tysta dina tankar och få en större känsla av inre frid. Vi på Mediumpodden rekommenderar verkligen meditation. det är en otroligt bra grund om man vill utveckla sin medialitet och bli medium eller spådam.

Läs inspirerande böcker
Den vägen har vi som medium och spådam börjat, nu sitter vi här efter många år med kunskap som vi kan dela med oss av i vår podcast. Vi är så tacksamma för det. När du läser igenom sidorna i en riktigt bra bok kan du börja märka att ditt sinne börjar öppnas. Du kanske märker att dina tankar blir långsammare och att din förmåga att fokusera och koncentrera dig ökar. Du kanske också märker att du blir mer medveten om dina egna tankar och känslor medan du läser. Detta kan vara en magisk upplevelse som också kan bidra till att öppna dig för nya idéer och sätt att tänka – även andliga sådana, eller böcker om medialitet. Böcker är ett utmärkt sätt att öppna upp för nya idéer, koncept och perspektiv som kan hjälpa dig att växa andligt. Du kan välja en bok som är relaterad till din tro eller som du är nyfiken på, eller så kan du välja en bok som är skriven av en andlig ledare som du respekterar. Oavsett vad du väljer kan läsning vara ett utmärkt sätt att öppna upp för nya idéer, tankar och perspektiv som kan hjälpa dig att växa andligt. Att läsa kan vara ett utmärkt sätt att öppna upp för nya idéer, tankar och perspektiv som kan hjälpa dig att växa andligt och medialt.

Hitta en meningsfull ritual
När vi hör ordet “ritual” översvämmas vi ofta av bilder av ljus och sång. Detta är dock bara två exempel på de många sätt som människor engagerar sig i ritualer. Ritual är varje handling eller aktivitet som görs regelbundet på ett meningsfullt sätt. Vi gör ritualer i vår vardag utan att ens inse det – att borsta tänderna, äta måltider och be våra böner kan alla betraktas som ritualer. Även ett medium, en spådam, en medial person eller häxa kan ha sin ritual, om detta och annat pratar vi om i vår podcast. När du utforskar sätt att föra in mer andlighet och medialitet i ditt liv kanske du vill fundera på några ritualer som du kan lägga till. Detta kan vara ett utmärkt sätt att ge mer mening åt ditt liv och knyta an till dina andliga övertygelser. Det kan också vara ett bra sätt att centrera dig själv och ta lite tid ur dagen för att vara stilla och reflektera. Du kan välja vilken ritual som helst som känns meningsfull och viktig för dig.

Läs andliga texter
MediumpoddenNär du utforskar andlighetens värld och öppnar dig för nya idéer och koncept kan det vara till hjälp att läsa andliga texter, då kan finna dom i sociala medior hos både medium och en och annan spådam. Vivi Linde och Camilla på Mediumpodden har skrivit andliga och mediala böcker. Detta kan vara ett utmärkt sätt att få en förståelse för olika andliga praktiker och filosofier. Du kanske vill läsa en mängd olika texter från olika trosriktningar eller till och med olika religioner, beroende på vad du är intresserad av att utforska. Att läsa andliga texter och om medialitet är ett utmärkt sätt att få en förståelse för olika andliga praktiker och filosofier. Du kanske vill läsa en mängd olika texter från olika trosriktningar eller till och med olika religioner, beroende på vad du är intresserad av att utforska. Detta kan vara ett bra sätt att öppna dig för nya idéer och sätt att tänka. Att läsa andliga texter kan vara ett bra sätt att öppna dig för nya idéer och sätt att tänka.

Gå med i en andlig grupp eller praktik
Som medium och spådam så är detta något vi verkligen rekommenderar och tar upp i Mediumpodden. Att gå med i en andlig eller medial grupp eller utöva en andlig eller medial praktik kan vara ett bra sätt att utveckla sin medialitetverkligen gräva djupt i andlighet. Du kan hitta grupper eller övningar som stämmer överens med din tro eller som utmanar dig att tänka på nya sätt. Du kanske vill leta efter en grupp eller praktik som fokuserar på service och att hjälpa andra. Att gå med i en andlig grupp eller utöva en andlig praktik kan vara ett bra sätt att verkligen gräva djupt i andlighet. Du kan hitta grupper eller övningar som stämmer överens med dina övertygelser som medium eller spådam, eller som utmanar dig att tänka på nya sätt. Du kanske vill leta efter en grupp eller praktik som fokuserar på service och att hjälpa andra. Detta kan vara ett utmärkt sätt att utöka din andliga kunskap, träffa nya människor och hjälpa andra på samma gång.

Avsätt tid för egenvård och självreflektion.
När du lär dig att bli mer andlig måste du också lära dig att ta hand om dig själv. Detta innebär att du måste hitta sätt att vara stilla och reflektera samt ta dig tid att utöva självvård. Detta kan vara särskilt nyttigt om du märker att du upplever mycket stress eller ångest. Meditation, bön och journalskrivning är bara några exempel på sätt du kan utöva självreflektion. Att ägna tid åt egenvård och självreflektion är ett utmärkt sätt att ta hand om dig själv och ge dig själv det du behöver. Detta kan vara ett bra sätt att hantera stress och ångest och kan också hjälpa dig att öppna dig för andlighet. Det är så viktigt för vår personliga utveckling att titta inåt, först när vi har kommit lång i vår personlig utveckling kan man komma riktigt långt som spådam och medium. Både Camilla Elfving och Vivi Linde på podcasten Mediumpodden har lagt ner mycket jobb på det egna växandet, healandet och den mediala utvecklingen.

Ta dig tid att andas.
Det finns många fördelar med att ta sig tid under hela dagen för att andas. Att andas är något vi gör naturligt, men för många av oss är det en helt omedveten handling. Att ta sig tid att medvetet andas kan vara ett fantastiskt sätt att öppna upp för andlighet och lugna ditt sinne. Det finns många olika typer av andningsövningar du kan göra, bland annat mindful breathing, en 4-7-8 andningsövning och andningsuppehåll. Dessa övningar kan hjälpa dig att lugna ditt sinne, bli mer medveten om dina tankar och lära dig att kontrollera din andning. Att ta sig tid att andas under hela dagen kan vara ett underbart sätt att öppna sig för andlighet och lugna ditt sinne. Om ni vill att pratar mer om andning på vår podcast mediumpodden så hör gärna av er. Vi är så mycket mer än medium och spådam.

Lär känna dina värderingar
Att förstå dina värderingar och identifiera de saker som är viktigast för dig kan hjälpa dig att växa andligt och koppla ihop dig med din livsväg. För oss på Mediumpodden podcast så var det vår medialitet som leddes oss till att bli medium och spådam.. När du blir mer medveten om vad som är viktigast för dig öppnar du dig för en känsla av klarhet och syfte. Detta kan vara till hjälp på din andliga resa när du lär dig att fatta beslut som överensstämmer med dina värderingar. Att lära känna dina värderingar är ett nyttigt sätt att växa andligt. Att förstå dina värderingar och identifiera de saker som är viktigast för dig kan hjälpa dig att växa andligt. När du blir mer medveten om vad som är viktigast för dig öppnar du dig för en känsla av klarhet och målmedvetenhet. Detta kan vara till hjälp på din andliga resa när du lär dig att fatta beslut som överensstämmer med dina värderingar.

Tjäna andra
Camilla Elfving och Vivi linde gör sin podcast Mediumpodden just av den anledningen, att ge tillbaka till andra. Vår medialitet delar vi gärna med världen. Att ge tillbaka är något som nästan alla kan göra, oavsett vilken tro de har. Att ge tillbaka är ett underbart sätt att få kontakt med andra och ge till andra som kanske inte är lika lyckligt lottade. Detta kan vara ett utmärkt sätt att uttrycka din andlighet. Att engagera sig för att tjäna andra är ett utmärkt sätt att uttrycka sin andlighet. Att ge tillbaka är något som nästan alla kan göra, oavsett trosuppfattning. Att ge tillbaka är ett underbart sätt att få kontakt med andra och ge till andra som kanske inte är lika lyckligt lottade. Detta kan vara ett utmärkt sätt att uttrycka din andlighet. Att ge tillbaka är ett underbart sätt att uttrycka sin andlighet.

Slutsats
Människor har utforskat medialiteten och andlighetens värld i tusentals år, och den förväntas inte försvinna någon gång inom kort. Om något förväntas den snarare bara växa när vi kämpar för att hitta en mening i vår allt snabbare värld. Om du har känt att något har saknats i ditt liv kan andlighet vara svaret. Öppna dig för nya erfarenheter, metoder och idéer och se vart de leder dig. Oavsett om du bara dyker ner med tårna i andlighetens värld eller om du är redo att dyka huvudstupa in i vurmandet, finns här några sätt för dig att få in mer andlighet i ditt liv.Lyssna gärna på vår podcast Mediumpodden för att utveckla dina sinnen.