Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Utveckla din medialitet

Medialitet – Bloggar inom kropp, själ & hälsa. Sveriges största mediala portal och tarotlinje drivs av Vivi Linde, Mediumpodden, Veckans astro/tarot.

Det finns ingen genväg om man vill utveckla sin medialitet. Det krävs ett stort eget sökande över en längre tid och en hel del studier. Att utveckla sin medialitet är ingetTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot som sker över en natt utan det krävs ett starkt engagemang och en passion för det andliga.

Här finner du Bloggportalen – Andlig Livsstil på facebook

Här finner du intressant mediala och andliga artiklar 

Ha inga förutfattade meningar

Många upplever tidigt i sitt liv ”spöken” och känner av olika energier i omgivningen. För andra kommer det senare, de får då ofta själv lära sig att öppna upp sin medialitet. Anledningen brukar vara att man tidigt ”stängt igen sig” då omgivningen kanske förnekat våra upplevelser och vi har fått höra att det är fantasier eller så kanske man helt enkelt varit rädd och inte velat ta till sig det man känt av.

Bloggar Bloggportal Andlig Livsstil TaotguidernaOm man inte har känt av sin medialitet tidigt utan börjat utveckla den senare så behöver inte det vara en nackdel alls utan man har i stället skaffat sig andra ovärderliga kunskaper i livet. Den personliga utvecklingen är minst lika viktig. Många gånger kan det gå fortare i stället då väldigt mycket pågått under ytan och när man sen tar tag i sin medialitet så slår den ut i full blom. Det viktigaste är ändå att man övar mycket, precis som allt i livet som man vill bli duktig på så krävs det ett djupt engagemang.

Allas vägar är unika

Det är viktigt att komma ihåg att allas personliga, andliga och mediala utveckling ser olika ut så att man inte jämför sig med andra. Vi har alla vår unika väg och mening med vårt liv. I det är det viktigt att lyssna på sig själv och på våra andliga vägledare. Det är de och vi själva som är i kontakt med just vår specifika väg.

Var din egen Guru.

Jag är väldigt obekväm med ”Guru tänkandet”, det är inte bra att tillskriva någon så stor andlighet så att det överskuggar sin egen, man ska inte förminska sig själv, vi är alla en del av universums kärlek och ljus och kan komma i kontakt med den kraften. Ha tillit och inse att du kan utveckla din andlighet och medialitet, att du har all den kapaciteten du behöver.

Det är viktigt att inte lägga kraften utanför sig själv utan att man är medveten om att all kunskap finns inom oss. Om man hela tiden lyssnar på andra människor för vägledning så kan det vara svårt att förstå värdet av sin egen vägledning, vi hör då inte vår egen inre röst. Vårt Högre Jag har större kunskap om oss än någon annan människa.

Mediumpodden

Hitta din egen sanning och kraft.

Man behöver komma i kontakt med kraften som är större än oss själva och vara medveten om att vi är en del av den kraften. Vi är ett mikro kosmos i det större makro kosmos. Om vi hela tiden tar till oss andra människors sanningar som våra egna så kan det vara förvirrande och svårt att bottna i sin egen medialitet och andlighet. Lyssna på andra, gå på föredrag och kurser och läs böcker och genom den kunskapen ta till dig det som känns rätt och riktigt för dig, lyssna på dig själv och ta till dig din sanning. Var dock beredd på att den kan förändras över tid i takt med att du utvecklas. Din väg kommer att utkristalliseras för dig och ditt sökande kommer att leda dig rätt.

Sök din väg

Man måste själv gå sin väg och söka, man kan inte ta över någon annans kunskap, tillit och insikt. Man kan ta till sig den men man kan inte ta över den. Jag brukar säga att jag började som sökare men nu så är jag en ”vetare”. Med det så menar jag att genom erfarenhet och upplevelser så har jag fått bevis för min tro. Det krävs både tillit och tålamod för att utveckla sin medialitet och bli en ”vetare”

12 råd till dig som vill komma igång med att utveckla din medialitet / andlighet.

Jag får ofta frågan hur man på ett enkelt sätt kan leva ett andligare och ett mer medialt liv och hur man lär sig att lyssna inåt och känna av energier.

Det finns egentligen inget enkelt sätt. Det finns ingenshutterstock_153832022 ”snabb fix” in i andlighet utan det är en väg som man måste vandra och det går inte att ta några genvägar eller låta någon annan göra ens jobb. Man utvecklas genom att söka sin väg och sanning. För att komma långt så behöver man gå en lång sträcka som innebär både sökande, själv insikt och personlig utveckling. ”Babysteps” är också steg mot sin medialitet. Men det är en väg som enligt mig verkligen är värd att gå, det är den mest spännande och intressanta väg jag gått i mitt liv och min andlighet är mitt livs passion.

1) Meditation – Tillbringa minst 10min om dagen i absolut tystnad och stillhet. Du kan välja att meditera eller bara sätta dig och sluta ögonen. Gör det i en miljö där du kan känna dig avslappnad. Sätt gärna på lite meditation musik, tänd stearinljus eller rökelse, eller ute i naturen. Tillåt dig att bara vara utan krav på prestation att ”lyckas”. Märker du att tankar kommer acceptera dem utan att döma eller värdera och släpp sedan taget om dem. Att bli medveten tillhör processen att lära sig vara i nuet och komma i kontakt med sig själv. Meditation kan även vara Yoga, Chi gong eller någon annan mer fysisk typ av aktivitet.

2) Lyssna inåt – Lita på din intuition. Ju mer du tar till dig ”din inre röst”, ju mer kommer du att uppmärksamma den. Observera när du får en ”instinktiv” känsla, när du känner att något är rätt/fel eller håller på att ske och när en person reagerar på ett sätt som du kände var i antågande. Det är bra att uppmärksamma att vi känner av energier även när det är uppenbart. Skriv ner dina tankar och känslor runt händelsen.

3) Läs – Läs något andligt eller om medialitet som intresserar dig.

4) Kurs – Gå en kurs eller på en föreläsning i något ämne som intresserar dig.

5) Medial cirkel – Starta upp en intressegrupp gällande medialitet eller mediumskap tillsammans med andra som vill utvecklas. Ha ett nytt ämne/bok ni diskuterar varje gång ni möts eller gör övningar/meditationer tillsammans.

6) Intuitions kort – Köp någon form av andliga- eller intuitionskort. Dra ett kort varje morgon och lägg den vid din säng. På kvällen så läser du på kortet och tittar på bilden och tar dig tid att känna in när betydelsen av kortet stämde in under din dag. Du övar på så sätt upp din förmåga att förnimma och läsa av.

7) Psykometri – Gör psykometri övningar för att öva upp förmågan att läsa av energier och utveckla din medialitet. Olika psykometriövningar går att googla sig till på internet eller köp en bok.

8) Lär dig pendla – pendeln är ett ypperligt verktyg för att komma i kontakt med sitt högre jag. Köp en bok eller läs på nätet hur du gör. Det är ett roligt och enkelt sätt att komma i gång med något som snabbt visar synligt resultat.

9) Skriv! – Ha anteckningsbok där du skriver ner dina tankar, upplevelser, drömmar, meditationer mm. Det är viktigt för att få perspektiv på sin utveckling. När stunder av tvivel sätter in så kan det vara bra att gå tillbaka till anteckningarna och se att utveckling faktiskt har skett. Att komma ihåg genom att skriva ner är att ge något energi och det vi ger energi växer och blir mer av. Man växer i sin utveckling.

10) Affirmationer – Arbeta med affirmationer för att förändra ditt fokus och dina tankar. Det är dina tankar som styr åt vilken riktning du går och var du lägger ditt fokus.

11) Släpp alla måsten och förutfattade meningar

shutterstock_15903616112) Tillit, Tålamod, Tro och Tankekraft – Jag har fyra ledord när det gäller andlig och medial utveckling och det är tillit, tålamod, tro och tankekraft. Arbeta med din tillit och tro att du kan och att universums överflöd är tillgängligt för dig och att allt sker i rätt tid och takt. Det krävs tålamod då stor förändring inte sker över en natt men ha tillit till att förändring sker, babysteps är också steg. Ta kontroll över hur du tänker och förhåller dig till det som sker i ditt liv, runt dig och i universum. Du bestämmer, det är ditt liv och det du tänker och fokuserar på är det som kommer att manifestera sig i ditt liv.

Utveckla din medialitet och ditt mediumskap: En guide för att kommunicera med andar

Medialiteten har många olika former och det finns många olika sätt att utveckla den på. Oavsett om ditt primära intresse är att chatta med bortgångna älskade eller att lära dig mer om dem så att du kan erbjuda tjänster som ett professionellt medium, kommer du genom att utveckla din förmåga att kommunicera med andar att öka din effektivitet och hjälpa dig att nå större framgång inom detta område. xcxOavsett om du bara har börjat på din mediala resa eller om du letar efter nya tips och insikter från andra professionella, kan det vara oerhört givande att utveckla din förmåga att kommunicera med medier. I den här guiden utforskar vi olika sätt att utveckla din förmåga att kommunicera med medier. Från att läsa självhjälpsböcker och lyssna på guidade meditationsCD-skivor till att gå med i onlineforum eller lokala spökföreningar för att få en praktisk erfarenhet – det finns gott om alternativ för alla som är intresserade av att utveckla sina mediala förmågor bortom det teoretiska stadiet.

En guide för att utveckla dina medialitet
Vare sig du precis har börjat din mediala resa eller letar efter nya tips och insikter från andra yrkesverksamma kan det vara oerhört givande att utveckla dina mediala förmågor. Vare sig du väljer att aktivt söka efter andekommunikation genom att pröva olika former av mediumskap, eller om du i stället fokuserar på att utveckla din intuition och finslipa dina befintliga psykiska sinnen, finns det många sätt du kan öka dina mediala förmågor på. Även om många av dessa metoder kan användas tillsammans med varandra fungerar de också bra på egen hand. Det bästa sättet att utveckla dina mediala förmågor är att välja några olika metoder och hålla sig till dem över tid. Om du provar många olika saker kan det vara svårt att veta vad som fungerar och vad som inte fungerar. Och det är svårt att mäta tillväxten när du växlar mellan så många olika aktiviteter.

Läsning
Det finns många böcker om ämnet medialitet, särskilt om man räknar in titlar om att kommunicera med andar och interagera med de döda. En del av dessa är skönlitteratur, men andra är skrivna av personer som faktiskt praktiserar medialitet. Att läsa om de olika aspekterna av medialitet kan hjälpa dig att förstå processen och få en bättre förståelse för hur den fungerar. Många medier rekommenderar att du läser böcker om ämnet som ett sätt att komma igång med din utveckling. De är ett bra sätt att lära sig grunderna i medialitet och kan hjälpa till att stimulera dina intuitiva förmågor. Det finns många olika böcker i ämnet, så du kan välja den som ger dig mest resonans.

Utveckla din egen intuition
Du kan utveckla din intuition genom att lyssna på dina “magkänslor” och lita på dina instinkter. Det kan till exempel handla om att ta lite tid av varje dag för att meditera, lugna ner ditt sinne och försöka utnyttja dina egna psykiska förmågor. Vissa människor kan upptäcka att de är mer mottagliga för sina psykiska sinnen under vissa tider på dagen. Vissa människor är till exempel mer intuitiva tidigt på morgonen eller sent på kvällen när deras energi är som lägst. Du kan också försöka visualisera dig själv omgiven av vitt ljus. Detta är ett utmärkt sätt att skydda dig själv från negativ energi och kan hjälpa dig att känna dig mer ansluten till din intuition.

Lär dig grunderna i andekommunikation
Det finns många olika former av andekommunikation, bland annat kanalisering och automatisk skrivning. Kanalisering är när en ande tar över din kropp och låter dig tala för deras räkning. Automatisk skrivning är när du helt enkelt skriver ner det du tar emot. Vissa människor införlivar även automatisk teckning i denna process. Det finns många olika sätt att kommunicera med andar. Att lära sig grunderna kan hjälpa dig att komma igång, och du kan sedan prova olika metoder för att se vilka som fungerar bäst för dig.

Kommunicera med andliga guider
Andliga guider är ofta till stor hjälp i den mediala processen. Vissa människor upptäcker att de har en guide som stannar med dem hela livet. Andra har flera guider som erbjuder olika visdomar och specialiserar sig på vissa områden. Andliga guider finns ofta där för att hjälpa dig att känna dig mer ansluten till din intuition och för att hjälpa dig att utveckla dina mediala förmågor. Du kan lära dig mer om dina andliga guider genom att meditera och försöka kontakta dem.

Utveckla din egen kanal
En kanal är ett slags port som gör det möjligt för andar att komma igenom och tala till dig. Vissa människor föds med en öppen kanal, medan andra behöver utveckla den med tiden. Kanalisering är en annan form av andekommunikation och används ofta för att leverera meddelanden från en bortgången älskad person. Det kan vara en mycket kraftfull och gripande upplevelse. Du kan hjälpa till att öppna din kanal genom att öva upp din medialitet, rensa ditt sinne, koncentrera dig på inget annat än din andning och slappna av i kroppen. Du kan också försöka visualisera ett starkt ljus som lyser ner på dig från ovan.

Prova olika former av medialitet
Det finns många olika former av medialitet, bland annat clairvoyans, telepati och clairaudience. Du kan bidra till att utveckla dina färdigheter på dessa områden genom att öva och finslipa dina förmågor. Detta kan innebära att du avsätter en viss tid varje dag för att öva olika former av kommunikation, inklusive journalföring och visualisering. Du kanske också vill prova olika guidade meditationer för att se vilka typer av visualiseringar som fungerar bäst för dig. Du kan också öva på att kommunicera med andliga guider och försöka kanalisera andar.

Utveckla dina mediala färdigheter genom övning
Övning är det bästa sättet att utveckla dina mediala förmågor. Ju mer du använder dina förmågor, desto starkare blir de. Du kan använda en dagbok för att anteckna dina tankar och försöka utnyttja din egen intuition och dina psykiska sinnen. Du kan också försöka kommunicera med dina egna andliga guider och med andar från människor som har gått bort. Det är viktigt att förbli positiv under dessa övningar, eftersom negativa tankar faktiskt kan hindra dig från att utnyttja dina förmågor.

Vikten av läsning
Det finns många olika sätt att utveckla dina mediala förmågor, men läsning kan vara det viktigaste. Det kan hjälpa dig att lära dig grunderna i medialitet, samt att utveckla din intuition. Många människor tycker att de lär sig bäst när de läser en bok i ämnet. Du kanske till och med upptäcker att läsning om olika aspekter av medialitet hjälper dig att utnyttja din intuition och utveckla dina egna psykiska sinnen.

Slutsats
Att utveckla dina mediala förmågor kan vara en mycket givande upplevelse. Vare sig du väljer att aktivt söka efter andekommunikation genom att pröva olika former av medialitet, eller om du i stället fokuserar på att utveckla din intuition och finslipa dina befintliga psykiska sinnen, finns det många sätt du kan öka dina mediala förmågor på. Även om många av dessa metoder kan användas tillsammans med varandra fungerar de också bra på egen hand. Det bästa sättet att utveckla dina mediala förmågor är att välja några olika metoder och hålla sig till dem över tid. Om du provar många olika saker kan det vara svårt att veta vad som fungerar och vad som inte fungerar, och det är svårt att mäta tillväxten när du växlar mellan så många olika aktiviteter.

Den ultimata guiden för att utveckla din medialitet och ditt mediumskap

Medialitet är förmågan att ta emot och svara på meddelanden från den andra sidan. Det är en gåva som inte alla har, men för dem som har den är det en fantastisk del av deras andliga resa. Medialitet är inte en skrämmande eller kuslig upplevelse – faktum är att de flesta som utvecklar denna förmåga finner den mycket givande och upplyftande. Det kan vara överväldigande till en början, men när du väl förstår mer om vilka dessa andar är och varför de kommer genom dig kommer du att börja se det som en spännande möjlighet. Medialitet kan utvecklas över tid med övning och engagemang. Det finns många olika sätt som du kan utveckla ditt mediumskap på, så fortsätt läsa för att få några bra tips!

Kolla in böcker om medialitet och mediumskap Ett av de enklaste sätten att få en bättre förståelse för mediumskap är att läsa böcker om ämnet. Det finns många bra böcker i ämnet, skrivna av författare som själva har utvecklat sina färdigheter och upplevt fenomenet på nära håll. Genom att läsa böcker av andra medier får du en bättre uppfattning om vad denna speciella gåva innebär. Det kan också vara en stor inspirationskälla om du har svårt att utveckla din egen medialitet. En bra bok kan ge dig en boost av motivation och en förnyad känsla av målmedvetenhet. Det finns också många böcker skrivna av psykologer och forskare som har studerat fenomenet medialitet. Dessa böcker är också en bra källa till information om denna gåva, även om de är skrivna för en mer akademisk publik.

Utveckla dina psykiska förmågor Medialitet är ofta kopplat till andra psykiska förmågor, såsom klärvoajans, klärhörsel, klärvoajans och telepati. Dessa psykiska förmågor är dina naturliga talanger och kan utvecklas genom övning. Många människor som utvecklar sin medialitet börjar också uppleva andra psykiska förmågor, som kan inkludera: – Prekognition (att kunna se framtida händelser innan de inträffar) – Clairvoyance (att se bilder, föremål och människor i ditt sinnes öga) – Clairaudience (att höra ljud och ord i ditt sinne) – Clairsentience (att känna förnimmelser, som t.ex. stickningar eller värme) – Psychokinesis (förmågan att omplacera föremål eller till och med sväva i luften med hjälp av ditt sinne) Du behöver inte ha medialitet för att uppleva dessa psykiska förmågor, men de kan ofta följa med denna gåva.

Lär dig att kanalisera under meditation. Om du försöker utveckla din medialitet eller ditt mediumskap är en av de bästa sakerna du kan göra att lära dig att kanalisera under meditation. Kanalisering är när du låter en ande komma igenom och tala genom dig. Det är en mycket kraftfull metod för att utveckla ditt mediumskap, särskilt om du försöker få information från en älskad person som har gått bort. Meditation är ett utmärkt sätt att lugna och fokusera ditt sinne, vilket gör det lättare för andar att komma igenom. Det är bäst att välja en tid på dagen då du vet att du inte kommer att bli distraherad eller störd, så att du kan fokusera fullt ut på meditationen. Hitta en lugn och bekväm plats där du inte kommer att bli störd, sätt dig i en bekväm ställning och blunda. Fokusera din uppmärksamhet på din andning och försök att inte fokusera på något annat. Om du märker att dina tankar vandrar, ta dem bara försiktigt tillbaka. Den här typen av meditation kallas ibland för “passiv kanalisering”, vilket innebär att du inte aktivt försöker kommunicera med någon. Det är ett utmärkt sätt att bygga upp dina färdigheter och låta andar komma igenom om de väljer att göra det.

Fråga för att börja ta emot kommunikation När du först börjar med meditation kan du tycka att det är svårt att ta emot någon form av kommunikation. Eller så kan du få fragmenterade meddelanden som inte är särskilt begripliga. Eller så kanske du upptäcker att ingenting händer alls. Om detta händer ska du inte bli frustrerad, för det är helt normalt. Men om du vill ta emot kommunikation måste du be om det. Det är lite som att ringa ett telefonsamtal; du kan inte förvänta dig att den andra personen ska ringa dig om du inte ber om det. När du befinner dig i ett meditativt tillstånd kan du be om att kommunikationen från andarna ska börja. Du kan också använda fraser som “Jag är redo att ta emot meddelanden från andar” eller “Jag är öppen för kommunikation från andar”

Var uppmärksam på kroppens reaktioner när du utvecklar din medialitet och mediumskap. När du tar emot meddelanden från den andra sidan kan din kropp reagera på vissa sätt. Du kanske känner en plötslig stickande eller varm känsla i vissa delar av kroppen, till exempel i händerna eller huvudet. Din andning kan förändras eller din hjärtfrekvens kan öka. Din kropp kan till och med kännas tung eller domnade. Detta är alla tecken på att du får kommunikation från andar. Det är vanligt att du blir känslomässigt överväldigad när du får dessa meddelanden. Du kan känna dig ledsen eller till och med gråtfärdig. Du kan skratta eller gråta, eller både och. Ibland kan du till och med skaka eller känna att du vibrerar. Allt detta är normalt när du tar emot meddelanden från den andra sidan.

Skriv ner dina upplevelser När du utvecklar ditt mediumskap eller medialitet kommer du att börja ta emot många olika typer av kommunikation. En del av detta kommer att vara i form av ord, fraser eller meningar som dyker upp i ditt huvud. Du kan också få visuella bilder i ditt sinnes öga. Ibland kan du till och med få känslor eller känslor. Oavsett vilken form det tar är det viktigt att du förbinder dig att skriva ner det så snart som möjligt efter att det har hänt. Andar levererar ofta sina budskap i bitar, så det kan vara en bra idé att skriva ner varje liten sak när den inträffar. Det kan vara väldigt lätt att glömma vissa detaljer som du får, så det är bra att hålla en anteckning om dem.

Lär dig att kanalisera. När du fortsätter att utveckla ditt mediumskap kan du så småningom komma till den punkt där du kan kanalisera. Kanalisering är när du låter en ande komma igenom och tala genom dig, som om du är en kanal för den anden. Det finns många olika sätt att gå tillväga för att kanalisera, med olika stilar och tekniker. Vissa medier föredrar att helt enkelt sitta i tystnad, medan andra föredrar att använda en rytmisk eller till och med musikalisk kadens för att hjälpa till att föra anden igenom. Ytterligare andra gillar att använda meditation eller bön. Du kanske upptäcker att vissa tekniker fungerar bättre för dig än andra. Det viktiga är att du känner dig bekväm med den metod du väljer. Det blir lättare att kanalisera om du är avslappnad och bekväm, så det är en bra idé att hitta en bekväm och tyst plats för att göra din kanalisering. Du kanske också vill blunda eller kanske använda en ögonbindel. Du behöver inte vara i fullständigt mörker, men ju mindre visuell stimulans du utsätts för, desto bättre.

Utveckla din klärvoajans Klärvoajans är förmågan att “se” bilder i ditt sinne. Detta kan komma i två former:
– Fjärrskådning: Detta är mer som att se en scen i verkligheten, som att se en vän eller familjemedlem som bor långt borta.
– Scrying: Detta innebär att man ser symboler eller bilder, till exempel ett tarotkort eller ett spelkort. Medan fjärrskådning är vanligare bland personer som inte identifierar sig som medier, är scrying vanligare bland personer som identifierar sig som medier. Oavsett vilken form den tar är klärvoajans en annan färdighet som kan utvecklas genom övning. Många människor som utvecklar sin medialitet börjar också uppleva andra psykiska förmågor, som kan inkludera:
– Prekognition (att kunna se framtida händelser innan de inträffar)
– Clairaudience (att höra ljud och ord i ditt sinne)
– Clairsentience (att känna förnimmelser, som t.ex. stickningar eller värme)
– Psychokinesis (förmågan att omplacera föremål, eller till och med sväva i luften med hjälp av ditt sinne) Du behöver inte ha medialitet för att uppleva dessa psykiska förmågor, men de kan ofta åtfölja denna gåva.

Allt du behöver veta om medialitet: Tips för att hantera andar och ta kontakt med dem

Mediumskap är förmågan att kommunicera med de avlidnas andar. Dessa andar är de som har gått bort och gått vidare till livet efter detta, snarare än att förbli jordbundna som ett spöke. Om du aldrig har stött på medialitet tidigare kan det först låta lite kusligt. Det kan dock vara oerhört upplyftande och även till hjälp för människor som sörjer eller försöker lösa tidigare problem med avlidna familjemedlemmar eller vänner. Medialitet är inte något man kan lära sig över en natt, men det är inte heller svårt att förstå. Många människor är naturligt mer öppna för den här typen av saker än de kanske tror! Följande guide kommer att besvara alla dina frågor om medialitet och hjälpa dig att avgöra om detta är något du vill utforska vidare.

Hur man blir ett medium
För att bli ett medium måste du rensa och rensa din energi och din omgivning. Detta kommer att hindra dig från att plocka upp andras energier, vilket kan stå i vägen för att du ska kunna plocka upp andarna. Du bör också meditera regelbundet, eftersom detta hjälper dig att stärka dina psykiska förmågor samtidigt som det öppnar dig för medialitet. Se till att också göra mycket självreflektion eftersom detta kan hjälpa dig att identifiera eventuella befintliga psykiska och mediala förmågor som du kanske inte är medveten om ännu.

Prata med andar och interagera med varelser från andra världen Om du är ett medium och är i direkt kommunikation med en ande, kommer du troligen att kunna höra eller känna deras röst i ditt huvud. En del människor ser visioner eller bilder i sitt inre öga, vilket också kan tyda på att en ande försöker kontakta dem. Om du håller på att utveckla dina mediala förmågor kan du börja höra eller se saker som du kanske inte omedelbart förstår. Till en början kanske du inte vet om det är tecken från ditt eget undermedvetna eller från en utomvärldslig varelse. Men allteftersom dina mediala färdigheter utvecklas kommer du att kunna skilja mellan de två.

Andra tecken som kan tyda på att någon är ett medium
Det finns många fler tecken på att någon kan vara ett medium än att bara höra röster. Några av de vanligaste är bland annat: Att känna förhöjda känslor som sorg, ilska, rädsla, glädje eller kärlek. Hur snabbt du kan läka från en skada. Hur lätt du får blåmärken. Känna energi eller vibrationer i din kropp. Att ha drömmar som verkar förutsäga framtida händelser. Att lätt bli dränerad av höga ljud, trånga utrymmen eller andra situationer som överväldigar dig.

Hur fungerar medialitet och mediumskap?
Medialitet är förmågan att få kontakt med andar som har gått bort. Mediet fungerar ofta som en mellanhand mellan de levande och de avlidna. Ett medium kan till exempel sitta i en healingcirkel och fungera som en kanal för andarna från människor som har dött. Medier anses ofta vara klärvoajanta eller klarhörande, vilket innebär att de tar emot meddelanden från andevärlden eller i vissa fall kan se och höra andar. När ett medium kommunicerar med andar arbetar det på samma sätt som ett medium. Mediet kan upprepa vad anden har sagt för att försöka fungera som en mellanhand för att förmedla budskapet till personen i rummet tillsammans med honom eller henne.

Hur man utvecklar sina medialitet.
Om du någonsin har haft paranormala eller mystiska upplevelser i ditt liv kan du redan vara ett medium! Det är viktigt att erkänna dessa upplevelser och förstå att de inte är något att skämmas för. Om du vill utveckla dina mediala förmågor är det första steget att sluta tvivla på dig själv och acceptera att du kan vara det. Det kan vara lätt att avfärda alla konstiga saker som kan ha hänt i ditt liv som en slump eller bara en engångsföreteelse, men du måste vara öppen för det faktum att de kan vara mer än så.

Var du kan hitta hjälp och lära dig mer om medialitet?
Om du går i en spiritualistisk kyrka kan du få möjlighet att utöva din medialitet i en trygg och stödjande miljö. Du kan också hitta forum på nätet för råd och stöd och lära dig om olika sätt att utveckla dina förmågor ytterligare. Du kan också läsa böcker om medialitet, klärvoajans och klarhörsel samt olika andra psykiska och paranormala ämnen. Du kanske också vill överväga att gå med i en psykisk utvecklingsgrupp för att träffa likasinnade och lära dig mer.

Hur du kan utveckla medialitet – de fem stegen

Medialitet är inte något som någon kan utveckla över en natt. Det är något som man antingen har eller inte har, och det kan inte läras eller läras ut utan bara utvecklas med tiden. Medier är människor som underlättar kommunikationen mellan andarnas värld och de levande. De kan nå ut och ta kontakt med dem som har gått bort och hjälpa andra i den här världen att förstå lite mer om livet efter döden. Om utveckling av medialitet är något du vill utforska vidare finns det fem steg som hjälper dig att göra det. Du kanske inte känner dig bekväm med alla till en början, men när du väl börjar lita på och öppna dig lite mer kommer du att märka att din förmåga att utveckla medialitet kommer att växa ganska snabbt.

Var öppen för allt och alla
När du först börjar på din resa för att utveckla medialitet är det viktigt att vara öppen för allt och alla. Detta innebär att du bör vara öppen för tanken på andliga guider, älskade personer, änglar och till och med tanken på negativa entiteter. Alla kan inte få kontakt med dessa entiteter genom sin egen förmåga, men de kan komma till dig om du är öppen för dem. Närma dig alltid tanken på att utveckla medialitet med ett öppet sinne och försök inte stänga ute alla möjligheter. Håll dig öppen för alla former av kommunikation, så har du större chans att ta emot den samt veta vad som kommer från en positiv källa.

 

Be om att få kommunicera med guider
Om du känner att du skulle vilja ta kontakt med en andlig guide, be dem komma och göra sig kända för dig. Om du har en älskad person som du skulle vilja kommunicera med, be att deras andevärld kommer fram och gör sig känd för dig. Visualisera att du är omgiven av vitt ljus. Detta ljus är ditt skydd och gör att du kan förbli jordad och skyddad när du öppnar dig för att ta emot kommunikation från den andra sidan. Be att detta ljus öppnas upp som en dörr och att dina guider kommer fram genom denna dörr och gör sig kända för dig. När du känner att kommunikationen har skett, tacka dina guider för deras hjälp och råd och be dem att ge sig till känna för dig närhelst de känner det nödvändigt. När du väl har etablerat denna kommunikation kommer du att märka att du kommer att börja dra nytta av den regelbundet.

Var öppen för tanken på att utveckla medialitet
Om du vill utveckla medialitet måste du vara öppen för tanken på att göra det. Du måste vara öppen för tanken att ta emot meddelanden från guider, nära och kära och till och med andar som har gått bort och har något att säga. Du måste vara öppen för tanken att kunna hela andra med din energi och till och med kunna se vad de tänker. Du måste vara öppen för tanken att kunna se och höra andar som fortfarande befinner sig i ett tillstånd av överlevnad. Du måste vara öppen för tanken att kunna kommunicera med djur också. Om du är öppen för tanken på alla dessa saker kommer du att upptäcka att du kan uppnå dem mycket lättare än du skulle göra om du var stängd för dessa idéer.

Förstå att det är en process att utveckla ditt mediumskap.
Medialitet är inte något som du bara kan utveckla över en natt. Det är något som kräver tid, tålamod och tillit. Det är något som kräver att du kommer till rätta med tanken på att kommunicera med andar och att du kommer över det faktum att vissa människor kanske inte kan se eller höra dem som du gör. Om du letar efter något specifikt från dina guider kanske du inte får det direkt. Precis som det tar tid och tålamod att utveckla vilken färdighet som helst, tar det tid och tålamod att utveckla medialitetens färdighet. Du måste vara öppen för tanken att det kommer att komma och att du kommer att börja dra nytta av det allteftersom.

Lär dig mer om andevärlden och dess invånare
När du börjar utforska tanken på att utveckla medialitet och lära dig mer om andevärlden och dess invånare kommer du att märka att du kan få en bättre förståelse för vad det är du arbetar mot. Genom att läsa om andras erfarenheter av att utveckla och arbeta med andar kommer du att förstå vad det är du arbetar mot och du kommer att kunna känna igen de tecken som du får från dina egna guider och nära och kära. Kommunikation med andar går längre än att bara se och höra dem. Faktum är att du för det mesta inte ens kommer att inse att du kommunicerar med dem. Det kommer snarare att vara som att du har ett samtal med dig själv, men du kommer inte att ha någon aning om att du faktiskt pratar med någon som har gått bort.

Utveckla dina färdigheter i klärvoajans och klärhörsel
Clairaudience är förmågan att höra andar och clairvoyance är förmågan att se dem, men clairsentience är förmågan att känna dem. Om du vill utveckla medialitet måste du utveckla dina färdigheter i klärvoajans. Hur du gör detta är att öppna dig för tanken på att känna andar runt omkring dig. Om du befinner dig på en offentlig plats är det osannolikt att du känner något, men så snart du är hemma och är helt ensam kan du börja öppna dig för tanken att känna andar omkring dig. Börja fokusera på din energi och energin runt omkring dig. Du kan göra detta genom meditation, eller så kan du helt enkelt tillbringa tid ensam med dina tankar. När du väl har öppnat dig för tanken på att känna andar runt omkring dig kan du börja känna de känslor som de avger.

Bli mer medveten om dina sinnen
När du börjar utveckla ditt mediumskap kommer du att märka att dina sinnen skärps och att du blir mer medveten om din omgivning. Detta beror på att dina guider kommer att hjälpa dig att bli mer medveten om din omgivning samt hjälpa dig att förstå känslor och känslor hos andra runt omkring dig. När du blir mer medveten om dina sinnen kommer du också att börja märka hur intensivt du kan fokusera på vissa saker och hur lätt dina känslor kan utlösas. Istället för att bli överväldigad av världen omkring dig och det som utlöser dina känslor kommer du att kunna kontrollera detta och bara fokusera på det du behöver och bortse från allt annat.

Satsa på daglig motion för ditt eget välbefinnande och din egen hälsa.
När du utvecklar ditt mediumskap eller din medialitet och börjar bli mer i samklang med din omgivning kommer du att märka att du kommer att kunna känna andras känslor tydligare. Detta kan ibland vara överväldigande, och det bästa du kan göra för att motverka detta är att engagera dig i daglig motion för ditt eget välbefinnande och din egen hälsa. Att träna regelbundet hjälper dig att frigöra upphopad energi och gifter som kan få dig att känna dig överväldigad. Det kommer också att hjälpa dig att hålla dig fokuserad och alert och förhindra att du faller in i ett förvirrat och förvirrat tillstånd till följd av att du känner för många känslor från andra. Att utveckla ditt mediumskap är en process, och du måste ha tålamod med dig själv och lita på att du är kapabel att uppnå detta. Du kan inte skynda dig och du kan inte tvinga fram det. Allt du kan göra är att öppna dig för det, och när du väl har gjort det och engagerat dig kommer resten med tiden.

Lås upp dina mediala förmågor:

En nybörjarguide för att utnyttja din inre kraft

Är du nyfiken på att låsa upp din medialitet och få tillgång till din inre kraft? I så fall har du kommit till rätt ställe. Denna nybörjarguide tar dig med på en resa där du upptäcker dig själv och hjälper dig att utnyttja den gränslösa potential som finns inom dig. Den här artikeln kommer att ge dig de väsentliga kunskaper och tekniker som behövs för att utveckla dina mediala förmågor.

Att låsa upp sin medialitet är inte reserverat för några få utvalda; det är en medfödd gåva som vi alla har i varierande grad. Oavsett om du är helt nybörjare eller har sysslat med psykiska metoder tidigare, kommer den här guiden att leda dig genom stegen för att släppa loss dina intuitiva krafter och få kontakt med den osynliga världen.

Upptäck hur du vässar din intuition, lär dig verktyg för jordning och skydd, och utveckla en djupare förståelse för de olika psykiska förmågorna. Med praktiska övningar och tips kommer du att få förtroende för dina förmågor och lära dig hur du enkelt navigerar i den andliga världen. Är du redo att ge dig ut på en extraordinär resa för att upptäcka dig själv? Låt oss låsa upp din medialitetl och väcka kraften inom dig.

Förståelse för den mediala förmågan

Innan vi fördjupar oss i tekniker och övningar för att utveckla din medialitet är det viktigt att förstå vad mediala förmågor är och hur de fungerar.Mediala förmågor, även känd som extrasensorisk uppfattning (ESP), hänvisar till förmågan att uppfatta information bortom de fem fysiska sinnena.

Det finns olika typer av medialitet, var och en med sina unika egenskaper. Några vanliga typer är klärvoajans, klarhörsel, klarsynthet, telepati, prekognition och mediumskap. Klärvoajans är förmågan att se visioner eller bilder för sitt inre öga, medan klarhörsel är förmågan att höra budskap från den andliga världen. Klarsynthet är förmågan att förnimma eller känna energi eller känslor, och telepati är förmågan att kommunicera med andra genom tankar. Prekognition är förmågan att se framtida händelser, och mediumskap är förmågan att få kontakt med andar och kommunicera med dem.

Det är viktigt att notera att vår medialitet inte är övernaturliga eller magiska; de är en naturlig del av den mänskliga erfarenheten. Precis som vi har fysiska sinnen som syn, hörsel och beröring, har vi också kapacitet för medial uppfattning. Vissa individer kan naturligt ha starkare förmågor, medan andra kan behöva utveckla dem genom övning och avsikt.

Att förstå de olika typerna av medialitet och hur de manifesterar sig är det första steget mot att låsa upp din egen potential. Genom att utforska och experimentera med dessa förmågor kan du ta del av en värld av dold kunskap och få en djupare förståelse för dig själv och universum.

Utveckla din intuition

Intuition kallas ofta för det “sjätte sinnet” och är grunden för att utveckla sin medialitet. Det är den inre rösten eller magkänslan som vägleder oss när vi fattar beslut eller känner av energin i en situation. Att utveckla din intuition är som att finjustera din mediala antenn, så att du kan plocka upp subtila signaler och information som kanske inte är uppenbar för det logiska sinnet.

 • Det finns flera sätt att utveckla din intuition, och en av de mest effektiva metoderna är genom meditation. Meditation hjälper till att stilla sinnet och låter dig ta del av din inre visdom och intuition. Hitta en lugn och bekväm plats, slut ögonen och ta några djupa andetag för att slappna av i kropp och sinne. Låt alla tankar eller distraktioner försvinna försiktigt och fokusera din uppmärksamhet på andningen. När du blir mer avslappnad och centrerad, bjud in din intuition att tala till dig. Var uppmärksam på alla bilder, ord eller känslor som dyker upp. Lita på din intuition och följ dess vägledning i ditt dagliga liv.
 • Ett annat sätt att utveckla intuitionen är att skriva dagbok. Ha en dagbok till hands och skriv ner alla intuitiva förnimmelser eller insikter som kommer till dig under dagen. Med tiden kanske du märker att mönster eller teman dyker upp, vilket kan ge värdefulla insikter om dina intuitiva förmågor.
 • Förutom meditation och dagboksskrivande kan du också förbättra dina intuitiva förmågor genom att praktisera mindfulness och vara närvarande i nuet. Genom att sakta ner, ställa in dina sinnen och uppmärksamma de subtila energierna omkring dig kan du bli mer anpassad till din intuition. Lita på de budskap och den vägledning som kommer, även om de inte alltid är logiska.

Kom ihåg att utveckla din intuition är en pågående process. Det kräver tålamod, övning och ett öppet sinne. När du odlar din intuition kommer du att börja märka en större känsla av tydlighet och koppling till din inre visdom.

Verktyg och hjälpmedel för medial utveckling

Medan utvecklingen av dina psykiska förmågor främst förlitar sig på din medfödda intuition, finns det vissa verktyg och hjälpmedel som kan förbättra din resa. Dessa verktyg fungerar som förlängningar av dina psykiska sinnen och hjälper dig att stämma in i de subtila energierna i den andliga världen.

 • Ett av de vanligaste verktygen för medial utveckling är tarotkort. Tarotkort är ett däck med 78 kort som innehåller arketypiska symboler och bilder. De kan ge vägledning och insikt i olika aspekter av livet, hjälpa dig att utnyttja din intuition och ta emot meddelanden från den andliga världen. För att använda tarotkort, blanda helt enkelt kortleken medan du fokuserar på en specifik fråga eller ett område i ditt liv. Dra korten slumpmässigt och tolka deras innebörd baserat på din intuition och den guidebok som medföljer kortleken.
 • Kristaller är ett annat kraftfullt verktyg när man vill utveckla sin medialitet. Varje kristall har sin unika energi och egenskaper, som kan användas för att förbättra specifika psykiska förmågor. Till exempel är ametist känd för sin förmåga att förbättra intuition och medial vision, medan klar kvarts förstärker andlig energi. Välj kristaller som resonerar med dig och experimentera med deras energi genom att hålla dem under meditation eller placera dem nära din arbetsyta.
 • Orakelkort, pendlar och runor är andra populära verktyg som kan hjälpa till med medial utveckling. Orakelkort fungerar på samma sätt som tarotkort, men med färre kort och enklare meddelanden. Pendlar används för dowsing och för att få ja- eller nej-svar från den andliga världen. Runor, å andra sidan, är gamla symboler som ristats in i sten eller trä och som kan tolkas för att få vägledning och insikter.

Även om dessa verktyg kan vara till hjälp är det viktigt att komma ihåg att de inte är nödvändiga för att utveckla sin medialitet. Din intuition och koppling till den andliga världen är de viktigaste verktygen du har. Använd dessa hjälpmedel som ett komplement till dina medfödda förmågor, men lita alltid på din intuition framför allt annat.

Tecken på mediala förmågor

Har du någonsin upplevt ögonblick av intuition eller oförklarliga fenomen som fick dig att ifrågasätta dina psykiska förmågor? Om så är fallet är du inte ensam. Många individer har psykiska förmågor utan att ens inse det. Här är några vanliga tecken på att du kan ha outnyttjad psykisk potential:

 • Levande drömmar: Om du ofta har livliga drömmar som senare blir sanna eller ger värdefulla insikter, kan det vara ett tecken på medialitet. Var uppmärksam på symboliken och meddelandena i dina drömmar, eftersom de kan innehålla värdefull information.
 • Synkroniciteter: Har du någonsin upplevt en serie sammanträffanden eller meningsfulla kopplingar som verkar för perfekta för att vara slumpmässiga? Synkroniciteter är ofta tecken från universum på att du är på rätt väg och att din intuition vägleder dig.
 • Magkänsla: Att lita på sin magkänsla är ett tecken på förhöjd intuition. Om du ofta har starka känslor eller aningar om människor eller situationer som senare visar sig vara korrekta, är det troligt att du har psykiska förmågor.
 • Empati: Att känna och absorbera andras känslor är ett tecken på clairsentience, den psykiska förmågan att känna energi. Om du lätt plockar upp stämningar och känslor hos dem omkring dig är det ett tecken på att dina psykiska förmågor är på jobbet.
 • Déjà vu: Att uppleva déjà vu, känslan av att du har varit i en situation tidigare, kan vara ett tecken på prekognition, förmågan att se framtida händelser. Var uppmärksam på dessa ögonblick, eftersom de kan indikera att dina psykiska förmågor vaknar.

Dessa tecken är bara några exempel på hur psykiska förmågor kan manifestera sig i ditt liv. Om du resonerar med något av dessa tecken är det en bra indikation på att du har potential att utveckla och stärka dina psykiska förmågor ytterligare.

Utveckla din medialitet

Nu när du har en bättre förståelse för mediala förmågor och de tecken som indikerar din potential, låt oss utforska några praktiska tekniker och övningar för att utveckla dina psykiska krafter.

 • Meditation: Som nämnts tidigare är meditation ett kraftfullt verktyg för att utveckla psykiska förmågor. Avsätt tid varje dag för att meditera och stilla ditt sinne. Fokusera på din andning och bjud in din intuition att tala till dig. Med regelbunden övning kommer du att märka att dina psykiska sinnen blir mer anpassade.
 • Visualisering: Visualisering är processen att skapa tydliga mentala bilder i ditt sinne. Öva på att visualisera symboler, färger eller scener under meditation. Denna övning hjälper till att stärka dina klärvoajanta förmågor och förbättrar din förmåga att ta emot visuella meddelanden från den andliga världen.
 • Arbeta med energi: Att arbeta med energi är viktigt för att utveckla sin medialitet. Öva på att känna och manipulera energi genom att hålla händerna nära varandra och långsamt flytta dem isär. Känn den subtila energin mellan dina händer och försök att expandera eller dra ihop den. Denna övning hjälper dig att förbättra dina klarsynta förmågor.
 • Automatiskt skrift: Automatisk skrivning är en teknik där du tillåter ditt undermedvetna eller andliga guider att kommunicera genom skrivna ord. Sitt i ett lugnt utrymme med penna och papper, slappna av och låt din hand röra sig fritt över sidan. Lita på de ord som kommer fram, även om de först verkar irrelevanta eller meningslösa.
 • Valideringsövningar: Delta i valideringsövningar för att utveckla dina telepatiska förmågor. Ta kontakt med en pålitlig vän eller familjemedlem och öva på att skicka och ta emot meddelanden genom tankar. Börja med enkla ord eller bilder och öka gradvis komplexiteten i meddelandena.
 • Cirklar för andlig utveckling: Att gå med i en andlig utvecklingscirkel eller arbeta med en mentor kan ge värdefullt stöd och vägledning på din psykiska resa. Dessa grupper deltar ofta i övningar och aktiviteter som hjälper till att utveckla psykiska förmågor samtidigt som de ger en säker och stödjande miljö för tillväxt.

Kom ihåg att utveckla medialiala förmågor tar tid och övning. Ha tålamod med dig själv och lita på processen. Omfamna varje erfarenhet, oavsett om det är en framgång eller ett upplevt misslyckande, som en möjlighet till tillväxt och lärande. Med konsekvent ansträngning och ett öppet sinne kommer du gradvis att låsa upp och utöka din psykiska potential.

Omfamna din inre kraft

Nu har du en solid grund av kunskap och praktiska tekniker för att utveckla dina psykiska krafter. Kom ihåg att psykiska förmågor inte är reserverade för några få utvalda; de är medfödda gåvor som vi alla har i varierande grad. Att omfamna din inre kraft och utnyttja din medialitet kan ge djupgående omvandling och insikt i ditt liv. När du fortsätter på din resa, lita på dig själv och den vägledning som kommer igenom. Håll dig öppen för de obegränsade möjligheter som väntar dig och omfamna äventyret med självupptäckt och andlig tillväxt. Att låsa upp dina psykiska förmågor är en pågående process, så var tålmodig, ihållande och snäll mot dig själv. Fira dina framgångar, oavsett hur små de är, och lär dig av eventuella utmaningar eller bakslag. Lita på att du är precis där du behöver vara på din unika väg. Kom ihåg att du har förmågan att utnyttja den osynliga världen och få tillgång till den visdom och vägledning som finns inom dig. Så ta ett djupt andetag, gå in i din kraft och låt resan utvecklas. Dina psykiska förmågor väntar på att låsas upp, och en värld av magi och transformation väntar på dig.