Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – Medialaportalen

Medialaportalen -Tarotguiderna tarotlinje

Medialaportalen – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar &Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot meditationer mm. Vivi Linde är ett känt medium som driver den medialaportalen Tarotguiderna och Bloggportalen Andlig Livsstil sen flera år. Hon poddar även i Mediumpodden med Camilla Elfving samt skrivit böcker.

Våra tjänster:

klicka på länken för att se vilken tarotguide som kan hjälpa dig.

♦ Sierskor som spår i kortVivi Lindes bok

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Hur man får kontakt med andar: En guide till medialitet

Medialitet eller “medialt” arbete är ofta att kommunicera med andar. Det är något som många människor tror är omöjligt, men det finns så många exempel på människor som har gjort det att vi vet att det går att göra. Det kan tyckas vara en skrämmande sak att prova, men det finns så många fördelar med att göra dessa övningar. Faktum är att du genom att ansluta dig till andevärlden kan lära dig mer om dig själv och din framtid, förstå mer om ditt förflutna, lösa känslor från ditt förflutna och till och med hjälpa vänner och familjemedlemmar som kan vara fast i andevärlden.Vivi Lindes bok Medialitet är en konst som har utövats av många kulturer över hela världen sedan urminnes tider. Förmågan att få kontakt med andar är inte något som alla kan göra naturligt; det krävs övning och hängivenhet för att uppnå detta sinnestillstånd och få kontakt med dem som har gått bort. Men hur kommer man igång? Här kommer vi att titta på några olika metoder för att mediera, sätt att börja praktisera medialitet och andra tips för att komma in i ett utrymme där du lättare kan få kontakt med andar.

Utforska din egen andlighet
En av de första sakerna du bör göra om du är intresserad av att kommunicera med andar är att utforska din egen andlighet, det är något som vi gör här på Medialaportalen. Hur passar andarna in i din världsbild? Vilka typer av andliga praktiker är viktiga för dig? Detta kommer att hjälpa dig att bättre förstå din motivation för att vilja komma i kontakt med andar, och det kommer att göra det lättare att komma i kontakt med andar när du är redo att börja.

Gör andningsövningar
Om du vill få kontakt med andar måste du vara lugn och avslappnad. Genom att lugna din kropp och ditt sinne gör du det lättare att fokusera och ta kontakt med andar. Ett av de bästa sätten att göra detta är med andningsövningar. Det finns många olika typer av andningsövningar, som behandlas mer ingående i våra andra artiklar. Alla har dock samma mål: att sänka din hjärtfrekvens, slappna av i musklerna och lugna ditt sinne. Dessa är särskilt användbara för nybörjare, eftersom de är mycket lättare att utföra än andra metoder. Du kan göra dem nästan var som helst, utan extra utrustning och med minimal övning. Med tillräckligt med tid och engagemang kan alla dessa andra verktyg hjälpa dig att uppnå samma mål, men andningsövningar är det mest lättillgängliga och nybörjarvänliga verktyget.

Använd rökelse och dofter för att förbättra kommunikationen
Att använda dofter är ett annat enkelt men kraftfullt verktyg som du kan använda för att få kontakt med andar, något många av oss på Medialaportalen Tarotguiderna älskar. Dofter har länge använts i andlig praktik och de kan vara ett kraftfullt verktyg för att komma i kontakt med andar. Dofter som vanilj, sandelträ och lavendel är alla dofter som är kända för att hjälpa människor att slappna av och fokusera bättre. Om du använder dem i dina meditationer eller ritualer blir det lättare att få kontakt med andar. Du kan också använda rökelse för att förbättra dina meditationer eller ritualer. Rökelse är en doft som har använts i tusentals år och är ett vanligt verktyg i många andliga praktiker. Rökelse kan vara så enkelt som att bränna ved, eller så komplext som en mycket raffinerad och väldoftande blandning. Oavsett vilken typ av rökelse du väljer att använda kan den vara ett kraftfullt tillägg till varje ritual.

Skriv ut frågor före kontakt
Du kan använda meditationen för att få kontakt med andar, men du kan också använda den för att ställa frågor till andarna. Detta kallas “andekommunikation” och är en metod som många medier använder. Meditation är ett sinnestillstånd där du är avslappnad men fokuserad. Du är helt närvarande i ögonblicket, men samtidigt är du lugn och öppen för nya saker. När du fokuserar ditt sinne på en viss fråga kommer andar ofta att försöka hjälpa dig att hitta ett svar. I många kulturer och andliga praktiker anses det vara oförskämt att ställa frågor. I stället förväntas det att andarna hjälper dig om du behöver svar. Men om du är som många andra människor kan du ha svårt att få kontakt med andarna och få de svar du söker. Det är där det kan vara praktiskt att skriva ner dina frågor.

Att bli ett kärl för att kommunicera med andar
När du väl har fått ordning på grunderna kan du försöka att verkligen öppna dig för andevärlden. Detta görs genom att du tystar dig själv så att du kan höra andarnas röster runt omkring dig. Detta liknar mediation, men i stället för att fokusera på dina egna tankar försöker du blockera dem. Du vill fokusera på allt annat runt omkring dig, oavsett om det är ljudet av trafiken utanför, fåglarna som kvittrar eller personen bredvid dig som snarkar. Du vill försöka lugna ner ditt sinne så mycket som möjligt rekommenderar vi på Medialaportalen. Det kan ta lite tid att vänja sig vid detta, och du kanske tycker att det är lättare vid vissa tider på dagen.

Vad är mediumskap?
Medialitet är förmågan att kommunicera med andar och få information från dem. Det är en praktik som har bedrivits i många tusen år och som har utövats av människor från många olika kulturer. Vem som helst kan lära sig att utöva mediumskap, även om du inte tror på andar eller aldrig har försökt kommunicera med dem tidigare.

Hur man mediterar för att kommunicera med andar
Det finns många olika sätt att meditera, men huvudtanken bakom dem alla är att lugna ditt sinne och öppna dina tankar för andar. Här är några grundläggande tips för att komma igång med meditationen som vi på Medialaportalen rekommenderar.
-Finn en lugn plats där du inte kommer att bli störd. Många väljer att meditera i ett tyst rum eller hörn där de inte blir distraherade av ljud. Om du är hemma är det också bra att stänga av telefonen så att du inte distraheras av notiser.
-Relaxa din kropp. Det innebär att hitta en bekväm position att sitta eller ligga ner i. Oavsett om du sitter med korslagda ben på golvet, med fötterna under dig i soffan eller liggande i sängen vill du vara bekväm och inte spänd eller obekväm.
-Fokusera på din andning. Detta är något som fungerar för nästan alla typer av meditation, och det kan hjälpa dig att komma in i ett lugnt och avslappnat sinnestillstånd. Fokusera på varje inandning och utandning och låt alla andra tankar försvinna.

Automatisk skrift
Detta är en typ av meditation där du låter dina tankar flöda fritt och ut på papper. Du behöver inte kontrollera dina tankar eller fokusera på en sak; du behöver bara vara öppen för vad som kommer ut. För att börja, hitta en lugn plats där du inte kommer att bli störd. Sedan kan du antingen sitta med