Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Spådam telefon

Spådam telefon – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi LindeTarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer

Medial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot
Spådam telefon

Nu för tiden så fungerar det att ringa en spådam telefon, annat var det förr. Spådomar är en urgammal metod som har använts i århundraden för att hjälpa människorTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot att få insikt i sig själva, sina liv och universum runt omkring dem. Det är ett sätt att ta del av det osynliga och okända och att avslöja dold kunskap. Spådomar har använts för att besvara frågor och ge vägledning i frågor som rör kärlek, hälsa, karriär med mera. Det är ett kraftfullt verktyg för personlig och andlig utveckling och kan vara en kraftfull dörr till att förstå livets större mysterier. Den kan användas för att hjälpa oss att förstå världen och vår plats i den, och för att få en inblick i framtiden och våra möjliga vägar. I den här artikeln kommer vi att utforska de olika typerna av divineringsmetoder och förklara hur de fungerar. Man kan prata med en spådam telefon eller träffas vid ett personligt möte. Vi kommer också att titta på divineringens historia och ge några tips och råd om hur man kan komma igång.

Vad är divination?

Spådomskonst är en urgammal praxis där man försöker få insikt och kunskap om framtiden eller osynliga omständigheter genom att använda verktyg som ligger bortom de fem sinnena. Det är ett sätt att ta del av osynliga krafter och få kunskap om situationer eller människor som inte är tillgänglig för oss genom våra normala sinnen. Spådomskonst har använts i årtusenden och i många kulturer vid möten, nu för tiden fungerar det även att prata med en spådam telefon. Det har använts för allt från att hitta försvunna föremål till att förutsäga framtiden, få insikt om nära och kära och förstå livets större mysterier. Traditionellt sett handlar det om att använda föremål eller symboler för att ta emot information från universum eller andar, och sedan tolka den och översätta den till meningsfull information som kan användas i våra liv.

Typer av spådomar

 • Tarotläsning – Den vanligaste typen av divination, tarot är en metod för att läsa korten för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Det finns många olika typer av tarotlekar och varje däck har sin egen symbolik och betydelse. Tarotläsning är en typ av cartomancy som innebär att man använder en kortlek för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Korten kan användas för vägledning av en spådam telefon för att besvara frågor och för personlig utveckling.
 • Astrologi – Studiet av stjärnorna och planeterna för att få en inblick i det förflutna, nuet och framtiden. Astrologi är en praxis där man studerar stjärnorna och planeterna för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Det är ett kraftfullt sätt att få större insikt om sig själv, andra och kosmos i allmänhet. Den kan användas för att besvara frågor och ge vägledning i en mängd olika frågor, inklusive kärlek, karriär, hälsa och mycket mer.
 • I Ching – En av de äldsta typerna av divination, I Ching, är en metod där man läser symboler för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Det är ett kraftfullt sätt att få insikt och vägledning och att besvara frågor. I Ching är en av de äldsta formerna av divination och är ett kraftfullt sätt att få insikt och vägledning och att besvara frågor om det förflutna, nuet och framtiden. Det är en form av spådom som bygger på att man använder sig av röllekaksstjälkar, ett mynt eller trasiga keramikbitar.
 • Astrologi – Att läsa av stjärnorna för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Astromancy är en metod att läsa stjärnorna för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Det är en typ av spådom som bygger på stjärnornas position på himlen.
 • Taromancy – En typ av spådomsteknik som använder olika typer av kaffe för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Taromancy är en mycket unik form av spådom som använder kaffebönor för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Det är en typ av spådom som bygger på hur kaffebönorna arrangeras i en kopp efter att de har malts. Även detta fungerar för en spådam telefon.
 • Iromancy – En typ av spådomskonst som använder jord för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Iromancy är en mycket intressant form av spådomskonst som förlitar sig på smuts för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Det är en form av scrying eller crystal gazing, men i stället för att använda en kristall används smuts.
 • Ichnomancy – En typ av divination som använder skal från olika typer av djur för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Ichnomancy är en mycket intressant form av divination som använder skal av olika typer av djur för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Det är en form av spådomskonst som bygger på mönster, färger och markeringar på olika djurs skal.
 • Ophiomancy är en form av divination som använder ormar för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden. Det görs genom att läsa av ormarnas rörelser och beteende och tolka deras betydelse.

Spådomsforskningens historia
Spådomskonst är en urgammal metod som har använts i tusentals år. Det tidigaste beviset på divination är en fårlever som dateras till 9 000 f.Kr. En lertavla från 6 000 f.Kr. tros vara ett exempel på spådomar, och det finns många exempel på gamla kinesiska orakel. Många av de forntida oraklen och spådomarna utfördes av präster och augurer som använde sig av fåglars flygmönster, inälvor eller andra tecken från gudarna. Det finns många exempel på olika typer av spådomar, bland annat I Ching, astrologi och användning av kaffebönor. Dessa tros ha använts i tusentals år, och många av dem har kommit till oss från gamla civilisationer som babylonierna, perserna och egyptierna.

Fördelar med spådomar

 • Hjälper till att förstå världen – Divination kan vara ett kraftfullt sätt att förstå världen vi lever i och upptäcka de dolda sanningarna runt omkring oss. Den kan hjälpa oss att förstå saker som annars kan verka obegripliga eller till och med skrämmande, och ge oss verktyg för att gå vidare.
 • Hjälper till att finna klarhet – Spådomskonst kan hjälpa oss att finna klarhet och riktning, särskilt när vi känner oss vilsna eller förvirrade. Den kan ge oss svar på frågor som vi kanske inte vet hur vi ska ställa, eller hjälpa oss att se vad som håller oss tillbaka eller hindrar oss från att gå framåt.
 • Kan ge oss svar – Genom att få kontakt med en spådam telefon så kan vi få svar på dom frågorna vi söker.
 • Hjälper till att få insikt – Spådomskonst kan hjälpa oss att få insikt i vad som händer i våra egna liv eller med andra. Det är ett kraftfullt verktyg för självreflektion och personlig utveckling, och ett sätt att koppla på vår intuition och få större insikt i våra egna liv.
 • Ger vägledning – Spådomskonst kan användas för att ge vägledning i en mängd olika situationer, från att hitta rätt karriärväg till att lösa relationsproblem. Det är ett kraftfullt sätt att utnyttja de osynliga krafterna runt omkring oss och få insikt och visdom som kan hjälpa oss att leda oss i våra liv.
 • För oss närmare universum – Spådomskonst är ett sätt att koppla samman med det större universum och koppla in de osynliga krafter som finns runt omkring oss. Det är ett kraftfullt och gammalt sätt att få kontakt med djupare och kraftfullare krafter i universum och få insikt och visdom från dem.
 • Ger insikt i det förflutna och framtiden – Divination kan användas för att se tillbaka i det förflutna och få nya insikter från det, eller för att se in i framtiden och få insikt i vad som kan ligga framför oss. Det är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att hjälpa oss att besvara frågor och finna ett avslut från det förflutna, eller för att hjälpa till att planera för framtiden.

Hur man kommer igång med divination

 • Välj den typ av spådom som passar dig. Det första steget är att bestämma vilken typ av spådom du vill prova.
 • Det finns många olika typer av divination att välja mellan för en spådam telefon, och var och en har sina egna unika fördelar och symbolik.
 • Det är viktigt att du väljer den typ av divination som är i samklang med dig och som känns rätt. Du kan prova flera olika typer av divination tills du hittar den som fungerar bäst för dig.
 • Förbered dig innan du börjar – Innan du börjar använda någon typ av divination är det viktigt att rensa ditt sinne och ge din fulla uppmärksamhet åt processen.
 • Det är bäst att befinna sig på en lugn och fridfull plats där du inte kommer att bli distraherad eller avbruten.
 • Det är också bra att jorda och centrera dig själv innan du börjar för att hjälpa dig att hålla dig närvarande, fokuserad och klar i huvudet.
 • Ställ rätt fråga – Det är viktigt att ställa rätt fråga när du använder någon typ av spådom. Frågan bör vara specifik och tydlig, och inte något som kan besvaras med ett enkelt “ja” eller “nej”.

En nybörjarguide för att läsa tarotkort: Hur man blir en spådam telefon

Är du nyfiken på att bli en spådam telefon? Den urgamla konsten att läsa tarot har funnits i århundraden och praktiseras fortfarande i stor utsträckning idag. Det är ett utmärkt sätt att få kontakt med din intuition och få en inblick i framtiden. Med rätt verktyg och kunskap kan vem som helst lära sig att läsa tarotkort. Den här nybörjarguiden för att läsa tarotkort ger dig all information du behöver för att komma igång. Från att förstå de olika kortfärgerna och betydelserna till att tyda tolkningarna kommer du snart att vara på väg att bli en expert på spådomar. Så ta dina tarotkort och förbered dig på att låsa upp framtidens mysterier!

Vad du behöver för att komma igång
Det första du behöver för att börja läsa tarotkort är själva korten. Det finns ett flertal kortlekar tillgängliga som är utformade för att användas för tarotläsning, så du kommer garanterat att hitta en som passar dina behov. Några av de mest populära tarolekarna är Rider-Waite, Morgan-Greer och Universal Waite.

Förstå Tarotkortets färger och betydelser
Det första steget för att lära sig att tolka tarotkort är att förstå de olika kortfärgerna och deras betydelser. Färgerna motsvarar naturens fyra element: eld, vatten, jord och luft.

 • Eld representerar energi, entusiasm och idéer,
 • Vatten är det element som förknippas med känslor och känslor.
 • Jorden representerar den materiella världen och ditt arbete, dina ägodelar och din hälsa.
 • Luft representerar idéer, tankar, insikter och kommunikation.

Det finns också två olika korttyper: de stora arkanerna och de mindre arkanerna. Major arcana-korten, även kända som de stora hemliga korten eller trumfkorten, är de 22 korten som kommer i slutet av varje färg. De anses vara de viktigaste korten i kortleken, och deras betydelser tillämpas på hela läsningen snarare än bara på den aktuella situationen. De mindre arkanakorten, å andra sidan, är de 56 kort som kommer i början av varje färg. Även om dessa kort fortfarande är viktiga och ger en inblick i läsningen, tillämpas deras betydelser endast på den aktuella situationen.

Tolkning av Tarotläggningar
Att ha en förståelse för korten är en bra början. Som spådam telefon så måste dock få en djupare förståelse för hur du ska tolka korten genom att öva och läsa in dig på olika spridningar. Det finns en mängd vanliga tarotläggningar som du kan använda för att tolka dina läsningar. Du kan till och med skapa dina egna unika läggningar om du känner dig inspirerad! Några av de mest populära läggningarna är det keltiska korset, trekortsspridningen, ettkortsspridningen och tiokortsspridningen. Celtic Cross är en extremt djupgående spridning som kan användas för alla typer av läsningar. Det är bäst för mer erfarna läsare som vill få en inblick i framtiden. Three-Card Spread är en bra introduktionsspridning som kan användas för de flesta typer av läsningar. One-Card Spread är en annan enkel men kraftfull spridning som kan användas i många situationer. Och slutligen är 10-korts läggning en utmärkt spridning att använda när du har mycket på gång i ditt liv och vill ha en mer djupgående titt på vad som händer.

Hur man utför en tarotläsning
Nu när du vet hur du ska tolka korten är det dags att sätta dina kunskaper på prov. Det finns flera saker att tänka på när du läser tarotkort, till exempel din energi och ditt fokus samt kortets position. Det viktigaste att komma ihåg när du läser tarotkort är att vara i ett avslappnat sinnestillstånd som spådam telefon. På så sätt kan du få tillgång till din intuition och ta emot de tydligaste budskapen från korten. Se till att sitta i ett utrymme som är tyst och fritt från distraktioner och försök att hålla dig fokuserad på läsningen. Det är viktigt att förbli lugn, så försök att undvika att låta dina känslor störa läsningen. När du är redo att börja blandar du korten flera gånger för att blanda korten och rensa ditt sinne. Dra sedan det första kortet från kortlekens översta del och placera det med framsidan uppåt på bordet framför dig. Därefter drar du det andra kortet genom att lyfta det första kortet och placera det andra kortet under det. Upprepa denna process med det tredje kortet och placera det bredvid det andra kortet.

Vanliga tarotläggningar
Nu när du vet hur du som spådam telefon tolkar korten och utför en tarotläsning, ska vi ta en titt på några av de vanligaste spridningarna. Dessa kommer att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du ska tolka korten och ge dig en inblick i din läsning.

 • Det keltiska korset – Det keltiska korset är en extremt djupgående spridning som kan användas för alla typer av läsningar. Det är bäst för mer erfarna läsare som vill få insikt i framtiden.
 • The One-Card Spread – The One-Card Spread är en bra introduktion som kan användas för de flesta typer av läsningar.
 • The 10-Card Spread – The 10-Card Spread är en bra spridning att använda när du har mycket på gång i ditt liv och vill ha en mer djupgående titt på vad som händer.

Tips för en lyckad tarotläsning
Det finns några saker som du kan göra för att se till att dina läsningar blir så korrekta som möjligt.

 • Först och främst ska du se till att du som spådam telefon är i ett avslappnat sinnestillstånd. Det är bäst att utföra läsningar i en tyst miljö utan distraktion.
 • Därefter bör du öva på att läsa regelbundet. Detta är en färdighet som definitivt blir bättre med tiden.
 • Slutligen, se till att du är förberedd innan du börjar läsa.

Resurser för tarotläsning
Är du redo att ta din tarotläsning till nästa nivå? Det finns en mängd olika online-resurser som är perfekta för alla på alla nivåer. Från bloggar till forum finns det massor av olika sätt att lära sig mer om tarotkort, kanse vill du jobba som spådam telefon eller ta privatsittningar? Du kan också hitta tarotkortlekar i många olika butiker. Och om du är intresserad av att hitta en tarotkurs nära dig kan du kolla in den här katalogen. Det finns en mängd olika tarotkurser tillgängliga, så du kommer garanterat att hitta en som passar dina behov och intressen. Med rätt verktyg och kunskap kan vem som helst lära sig att läsa tarotkort. Den här nybörjarguiden om hur man läser tarotkort ger dig all den information du behöver för att komma igång. Från att förstå de olika kortfärgerna och betydelserna till att tolka spridningarna kommer du snart att vara på väg att bli en expert på spådomar. Så ta dina tarotkort och förbered dig på att låsa upp framtidens mysterier!