Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Medialitet – Tarotguiderna Sveriges största tarotlinje

Medialitet – Tarotguiderna Sveriges största tarotlinjeTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot

Medialitet – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportalen, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, & meditationer mm

Vivi Linde började 1981 med astrologi. Hon fortsatte sedan sitt sökande och utvecklade sin medialitet samt utbildade sig till medium, sierska, healer, djurkommunikatör med mera. Vivi andlig och influeras av tre religioner som har sin grund i filosofin och inte Gud, och det är Buddismen, kabbalan och naturreligionen häxtro. Vivi Linde har varit med i tv “Livet på andra sidan” som medium i åtta avsnitt. Hon var även med i Let´s Dance 2009 som sierska åt Elin Kling.

En nybörjarguide till medialitet!

Är du intresserad av att kommunicera med andar, änglar eller andra icke-fysiska varelser? Är du nyfiken på den process som medier använder för att kommunicera med dessa entiteter? Vill du utveckla din medialitet? Om så är fallet är du inte ensam. Många människor är fascinerade av tanken på medialitet och vill lära sig mer om det. Medialitet är processen att kommunicera med andar som har gått bort från den här världen. Det är också känt som medialitet eller andekommunikation. Medier är människor som kan koppla sig till denna utomvärldsliga kommunikation och underlätta en dialog mellan människor och andar. Om du vill lära dig mer om medialitet och hur det kan utnyttjas i ditt eget liv, läs vidare! I den här artikeln kommer vi att utforska vad medialitet är, vanliga typer av medialitet, kända medier som har hjälpt många andra genom sina förmågor och tips för att utveckla dina egna förmågor om du tror att du själv kan vara ett potentiellt medium!

Vad är medialitet?
Medialitet är bland annat konsten att kommunicera med andar. Det är också känt som  andekommunikation. Medier är människor som kan koppla sig till denna utomvärldsliga kommunikation och underlätta en dialog mellan människor och andar. Medialitet är varje typ av psykisk eller andlig praktik som innebär att manVivi Lindes bok kommunicerar med andar eller döda. Medialitet förknippas ofta med kanalisering, vilket innebär att en levande person fungerar som ett kärl för andar att tala genom. Det finns många olika typer av mediumskap, men alla involverar någon form av kommunikation med andar. Det finns en mängd olika typer av medialitet, bland annat bordsknepning, ouijabrädor, automatisk skrivning och seanser. Varje typ av medialitet har sina egna regler och riktlinjer, så du vill vara säker på att du använder en form av medialitet som är etiskt och moraliskt sund.

Vad ingår i mediumskap?
Medier är personer som kan ta sig in i en annan värld eller ett annat existensplan och kommunicera med de andar som bor där. Att ta sig in i denna värld och kommunicera med de varelser som finns där kallas “mediumskap”. I stället för att kontakta dessa varelser genom ett Ouijabräde som många gjorde förr eller andra fysiska medel kan ett “mentalt medium” kontakta andarna enbart genom sitt sinne. Om du kan koppla dig till denna värld kan du använda den för att hjälpa andra som sörjer förlusten av nära och kära. Dessa mentala medier kan ge familjer tröst, kunskap och avslutande genom att kommunicera med deras avlidna nära och kära på deras vägnar. Mentalt mediumskap är ofta en medfödd förmåga och kan utvecklas med övning och fokuserad avsikt. Du kan öva din mentala medialitet genom meditation eller genom att skapa ett tyst utrymme för dig själv. Be dig själv att vara öppen för att ta emot alla meddelanden från den andra sidan som du kan få.

Typer av medialitet
Table Tipping – Table Tipping är en form av fysisk medialitet som innebär att en grupp sitter runt ett bord och var och en lägger en hand på bordet. Deltagarna ber sedan andarna att lyfta bordet och få det att tippa. Även om det inte finns några bevisade vetenskapliga orsaker till att detta kan ske, är det ofta en teori att andarna får bordet att röra sig för att få deltagarnas uppmärksamhet. Ouijabrädor – Ouijabrädor är en typ av fysisk medialitet som innebär att en grupp sitter runt en tavla med bokstäver, siffror och symboler på. Deltagarna placerar sina händer på en planchett (en liten trä- eller plastbit som rörs av andarna) och ställer frågor till andarna. Planchetten rör sig då och stavar ut svaren på frågorna. Automatisk skrivning – Automatisk skrivning är en typ av mentalt mediumskap, där du låter en ande använda din hand och penna för att skriva något genom dig. Många tror att orden kommer från ditt undermedvetna och att du inte har någon kontroll över dem. Séanter – Séanter är en typ av fysisk medialitet där en grupp sitter runt ett bord och bjuder in andar att ansluta sig till dem. Deltagarna använder olika tekniker för att bjuda in andarna, till exempel tända ljus, spela musik och sjunga.

Hur man utvecklar sina egna mediala förmågor
Om du är intresserad av att bli ett medium kan du öva på de olika typerna av medialitet som vi diskuterade tidigare i den här artikeln. Du kan också delta i en ritual eller ceremoni som bjuder in andar till dig. Om du inte känner att du får någon respons, ge inte upp! Det kan ta tid för andarna att svara dig, särskilt om du är ny inom medialitet. Du kan hjälpa till att påskynda processen genom att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd genom meditation, yoga eller på annat sätt. Du kan försöka etablera en regelbunden rutin där du tar dig tid att kommunicera med andar varje dag. Även om det inte finns någon bestämd tid som du måste ägna åt denna aktivitet, kommer du att börja få svar snabbare ju mer tid du ägnar åt meditation, tystar ditt sinne och öppnar dig för att ta emot meddelanden.

Hur blir man ett medium?
Det viktigaste är att vara öppen för upplevelsen och inse att den inte är för alla. Det finns många olika typer av medialitet och alla kräver inte att du blir ett medium.Medialitet Om du är intresserad av att bli ett medium kan du öva på de olika typerna av medialitet som vi diskuterade tidigare i den här artikeln. Du kan också delta i en ritual eller ceremoni som bjuder in andar till dig. Du kan försöka etablera en regelbunden rutin där du tar dig tid att kommunicera med andar varje dag. Även om det inte finns någon bestämd tid som du måste ägna åt den här aktiviteten, så kommer du att börja få svar snabbare ju mer tid du ägnar åt meditation, tystar ditt sinne och öppnar dig för att ta emot meddelanden. Den här artikeln utforskar vad medialitet är, vad som ingår i medialitet, typer av medialitet och hur du kan utveckla dina egna mediala förmågor. Om du är intresserad av att bli ett medium kan du öva på olika typer av medialitet, delta i en ritual eller ceremoni som bjuder in andar till dig och etablera en regelbunden rutin där du tar dig tid att kommunicera med andar varje dag.

Hur man blir en medial person: Tips för att förbättra dina mediala krafter
Letar du efter sätt att förbättra dina psykiska krafter och öka din medialitet? Om svaret är ja, läs vidare. Att vara synsk är något som inte kommer naturligt för alla, men alla kan lära sig hur man blir en mediality psychic. Oavsett om du är en lärling eller om du precis har börjat som medial medium på resan mot att bli ett professionellt medium eller en privatdetektiv, kommer dessa tips att hjälpa dig att utveckla dina förmågor och finslipa dina färdigheter. Att vara ett medialitetspsykiskt medium kräver fokus och hängivenhet, men det är inte så svårt som du kanske tror. Vem som helst kan utveckla sina latenta förmågor med övning och tålamod. Allt som krävs är lite tid och ansträngning från din sida innan du ser resultat. Med det sagt, här är några tips om hur man blir en medcialtypsykolog:

Kanalisera din energi och fokusera
När du aktivt försöker utveckla din medialitet är det viktigt att du kanaliserar din energi och ditt fokus. Att kunna fokusera din energi på ditt önskade resultat kommer att hjälpa dig att visualisera din framgång och manifestera dina drömmar. Du kan göra detta genom att avsätta tid för dig själv varje dag för att utöva meditation och fokusera på din andliga resa. Meditation är ett utmärkt sätt att lugna ner ditt sinne och koppla upp dig mot ditt högre jag. När du kan lugna ditt sinne kan du ta emot vägledning från ditt högre jag och andra andliga varelser. Det är också ett utmärkt sätt att rensa ditt sinne från mentalt skräp. Du bör också fokusera på att utveckla din förmåga att fokusera. Att kunna fokusera på det du gör och inte vara lätt distraherad kommer att hjälpa dig att göra snabbare framsteg på din mediala resa. Detta kan du göra genom att öva dig i mindfulness.

Åta dig att meditera dagligen
Som nämnts ovan kommer ett åtagande om daglig meditation att hjälpa dig att fokusera din energi och lugna ditt sinne. Meditation är en övning där du sitter i tystnad och blir stilla och närvarande. Det handlar inte om att uppnå ett visst medvetandetillstånd utan snarare om att vara stilla och låta universum flöda genom dig. Du kan utöva meditation i vilken ställning som helst som känns bekväm för dig. Du kan sitta i en stol, ligga ner, stå eller till och med använda en bänk på gymmet som stöd. Du kanske upptäcker att du har vissa tider på dagen då du har bättre förutsättningar att meditera, till exempel innan du lägger dig eller på morgonen när ditt sinne är fräscht.

Lär dig att kommunicera med andar
Att lära sig att kommunicera med andar kommer att utveckla din medialitet. Att kommunicera med andar hjälper dig till exempel att lära dig att lära dig att kanalisera dina förmågor och ta emot information från andevärlden. För att göra detta måste du inrätta en daglig meditationsövning. Det är viktigt att avsätta tid för dig själv varje dag så att du kan fokusera på att ansluta dig till andevärlden. Det kan ta lite tid innan du börjar märka några framsteg, men när du väl gör det kommer du att bli förvånad över vad du kan lära dig. Det finns många sätt att kommunicera med andar, men ett av de bästa sätten är att hålla en seans. En seans är en händelse där du bjuder in andar att komma igenom och kommunicera med dig och människorna i din krets. Det är viktigt att du renar ditt utrymme innan du håller en seans och bjuder in positiva andar att komma igenom. Ett annat sätt att bjuda in andar att komma igenom är att bränna rökelse. Kom ihåg att vara respektfull mot andarna och städa upp efter dig så att du inte stör deras energi.

Notera dina drömmar
Att notera dina drömmar hjälper dig att göra framsteg på din resa som medialitetspsykisk. Drömmar är symboliska och kan ge dig insikt i ditt liv och vad du behöver för att gå vidare. När du vaknar upp från en dröm ska du skriva ner allt som du kommer ihåg. Om du gör det kommer det att hjälpa dig att minnas mer av dina drömmar och kunna förstå symboliken i dem. Drömmar kan berätta mycket om dig själv och de kan ge dig insikt i din resa som medialitetspsykolog. De kan också hjälpa dig att identifiera och förstå dina känslor bättre. Drömmar är en återspegling av vårt undermedvetna och många gånger kan de vara mer betydelsefulla än vad vi inser. Vad betyder detta för dig som mediality psychic? Det betyder att drömmar kan vara en källa till vägledning för dig. De kan också vara ett sätt för dig att utveckla känslor om dina förmågor och hur du vill att de ska utvecklas. Drömmar kan vara en källa till inspiration som du kan använda för att ge bränsle till dina dagar. Du kan även använda drömmar som en källa till insikt när du står inför ett problem eller obeslutsamhet i ditt liv.

Utveckla dina färdigheter i klärvoajans
När du utvecklar dina färdigheter i klärvoajans kommer du att kunna se auror, energi och andar för vad de är. Clairvoyance kommer från ett franskt ord som betyderMedialitet “klart seende” och är en av de vanligaste psykiska förmågorna. Det finns många sätt som du kan utveckla din klärvoajans på, men ett av de bästa sätten är att lugna ditt sinne och fokusera på din andning när du mediterar. Ett sätt att tysta sinnet är att visualisera ett vitt brus eller statisk ljud som fyller det, eller att föreställa dig själv i ett tyst, mörkt rum. När du kan lugna ditt sinne kan du börja lägga märke till visuella bilder eller förnimmelser. Detta kan vara andar eller auror som du inte kan se med dina fysiska ögon.

Var öppen för nya upplevelser
Att vara öppen för nya erfarenheter hjälper dig att göra framsteg på din resa. Det finns många sätt som du kan göra detta på. Du kan till exempel prova nya saker och omge dig med positiva och andliga människor. Genom att göra det kommer du att lära dig mer om dig själv och kunna acceptera din mediala resa. Det är viktigt att hitta en balans och ta det lugnt när det gäller att söka nya erfarenheter. Detta kommer att hjälpa dig att utvecklas i en hälsosam takt och inte bränna ut dig själv. Det är också viktigt att komma ihåg att hålla sig på jorden och hålla kontakten med din ande. Detta hjälper dig att undvika att gå in i överdrift eller bli överväldigad av dina förmågor. Det finns många sätt som du kan hålla dig jordad på, bland annat meditation, yoga och att skriva i en dagbok. Genom att hålla dig på jorden kommer du att kunna fokusera på din resa och de positiva förändringar som du gör. Du kan också omge dig med kristaller och växter för att hålla dig jordad.

Öva på meditation och mindfulness
Att öva på meditation och mindfulness hjälper dig att göra framsteg på din medialitetsresa. Det finns många olika typer av meditation, men målet är att lugna ditt sinne och vara närvarande i ögonblicket. Några vanliga typer av meditation är guidad meditation, mantrameditation, andningsmeditation och visualiseringsmeditation. Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns någon perfekt meditationsteknik som fungerar för alla. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Nyckeln är att hitta det som fungerar bäst för dig och att fortsätta med det.

Använd verktyg för att öka dina psykiska förmågor
Att använda verktyg för att öka dina psykiska förmågor kommer att hjälpa dig att göra framsteg på din medialitetsresa. Det finns många sätt som du kan göra detta på. Du kan till exempel använda kristaller för att rensa din energi och hålla dig jordad. Kristaller är kraftfulla och kommer med många fördelar. Nedan kommer vi att diskutera de olika kristaller som du kan använda för att öka dina mediala förmågor. Det är viktigt att notera att du inte behöver använda kristaller för att öka dina förmågor. Du kan också använda aromaterapi, meditationsverktyg som kristaller eller magiska verktyg och ljud för att hjälpa dig på din resa. Det är viktigt att notera att det inte finns någon kristall som omedelbart gör dig synsk eller ger dig mediala förmågor. Det är en process som tar tid och övning. Ha tålamod med dig själv och njut av resan.

Var uppmärksam på din miljö
Att vara uppmärksam på din omgivning kommer att hjälpa dig att göra framsteg på din mediala resa. Att vara uppmärksam på din omgivning innebär att vara närvarande i ögonblicket och aktivt notera vad som händer runt omkring dig. Detta inbegriper att vara medveten om din omgivning och människorna i ditt liv. Att vara uppmärksam på din omgivning kan hjälpa dig att göra framsteg i din medialitet eftersom det är ett sätt att bli mer i samklang med dig själv. Det hjälper dig att bli mer medveten om dina tankar, känslor och känslor. Att vara uppmärksam på din omgivning hjälper dig också att lägga märke till om det finns andar omkring dig. Det är viktigt att komma ihåg att alla andar inte är onda.

Sätt att få kontakt med ditt inre jag

Vår själ är vårt innersta, mest autentiska jag. Det är den del av oss som vill se världen i all dess skönhet, upptäcka nya idéer och se livet ur en djupare mening. När du får tillgång till ditt psykiska inre jag gräver du fram sanningen om vem du är och ditt syfte i livet. Psykisk betyder “med” och “själ” syftar på ditt icke-materiella jag eller den eviga delen av dig som aldrig kan beröras av sjukdom eller död. Själen är det som ger mening åt allt vi gör som människor, och det är viktigt att regelbundet koppla samman med den om du vill leva ett lyckligt och uppfyllt liv. Här utforskar vi sätt att koppla ihop dig med ditt psykiska inre så att ditt riktiga DU lyser igenom oftare.

Ha ett samtal med din själ
När du är i kontakt med din själ kommer du naturligtvis att börja ha samtal med den regelbundet. Detta är otroligt värdefullt om man vill utveckla sin medialitet. Dessa kan ta formen av en konversation i ditt huvud eller som en skriftlig konversation med dig själv. Sättet att börja ha samtal med din själ är att lugna ner ditt sinne. Detta är lättare än det låter: blunda och ta några djupa andetag för att slappna av. När du är tyst och avslappnad ber du din själ att hjälpa dig att förstå vad ditt syfte med livet är. Du kan ha ett envägssamtal eller be din själ att tala tillbaka till dig. Vissa människor hör till och med sin själ som om den har en egen röst. När du väl har haft ett samtal med din själ kommer du omedelbart att känna dig mer ansluten och veta att du är på rätt väg. Du kan göra detta så ofta du vill, men försök att göra det minst en gång i veckan för att hålla din själ nära.

Ställ frågor till dig själv
När du börjar få kontakt med din själ kan du upptäcka att den har mycket att säga. En del människor tycker att deras själ är mycket pratsam medan den hos andra är mer kontemplativ. Oavsett vad din själ säger till dig bör du börja uppmärksamma det. Du kan ställa frågor till din själ för att få vägledning och insikt i ditt liv. Frågorna du ställer kan vara relaterade till din karriär, relationer, hälsa eller till och med drömmar du har. Om du till exempel vill veta vad din idealkarriär är, fråga din själ hur du kan nå dit. Om du vill veta om en viss person är rätt för dig frågar du din själ om den är den rätta. Du kan också be din själ om hjälp med ett specifikt problem som du står inför i ditt liv: Om du står inför ett problem på jobbet kan din själ hjälpa dig att hitta lösningen. Om du står inför ett problem i ett förhållande kan din själ hjälpa dig att förstå vad du ska göra härnäst. Om du står inför ett problem med din hälsa kan din själ ge dig råd och stöd.

Meditera
Meditation är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med din själ och vara i det nuvarande ögonblicket. Det kan hjälpa dig att sakta ner och hitta ditt centrum, utveckla din medialitet vilket är viktigt för att känna dig mer tillfreds och i samklang med dig själv. Meditation behöver inte vara komplicerat. Du kan prova olika typer ochMedialitet hitta en som fungerar bäst för dig. Det finns två huvudtyper av meditation: – Den första är fokuserad meditation, där du fokuserar all din uppmärksamhet på en sak. Det kan vara ett ord, ett ljud eller en bild. Tanken är att hålla alla andra tankar borta från ditt huvud så att du kan vara helt närvarande i ögonblicket. – Den andra är öppen meditation, där du låter dina tankar flöda fritt och utan att döma dem. Du är helt enkelt medveten om och accepterar de tankar som flödar genom ditt sinne.

Ställ dig själv tre viktiga frågor
Dessa 3 frågor kan hjälpa dig att få tillgång till ditt autentiska jag och upptäcka ditt livs syfte. De kan också hjälpa dig att se om du är på rätt väg eller om du behöver göra en förändring. När du ställer dessa 3 frågor till dig själv, föreställ dig själv om 10 år och fråga dig vad du har åstadkommit, vem du har blivit och hur ditt liv har förändrats. De är: – Vad är du stolt över i ditt liv? – Vad har du lärt dig av dina misstag? – Vad har du lärt dig av dina framgångar? De här frågorna kan hjälpa dig att ta del av ditt autentiska jag och avgöra hur ditt liv har utvecklats. Det är viktigt att ställa frågor som är relevanta för dig just nu, inte vad som hände i det förflutna.

Visualisering
Visualisering är ett kraftfullt sätt att komma i kontakt med ditt inre jag och är ett utmärkt sätt att få upp din själ till ytan. När du visualiserar skapar du en mental bild av något i ditt huvud. Det kan vara en plats du vill besöka, en person du vill träffa eller en situation du vill lösa. Visualisering är mer än att bara drömma om vad du vill ska hända i din framtid; det handlar också om att föra upp din själ till ytan så att du kan använda din kreativitet för att skapa den framtid du vill ha. När du visualiserar ska du försöka skapa en tydlig bild i ditt sinne. Ju mer detaljerad och levande bilden är, desto starkare blir effekten.

Gå på en meditativ promenad
En meditativ promenad kan hjälpa dig att koppla in dig på ditt autentiska jag och komma i kontakt med din själ. Allt du behöver göra är att följa dessa fyra enkla steg: – Hitta en lugn och fridfull plats att gå på. – Andas djupt och slappna av fullständigt i kropp och själ medan du går. – Visualisera dig själv när du ansluter dig till din själ medan du går. – När du är klar skriver du ner vad du har lärt dig om dig själv och din själ. Meditativ vandring kan hjälpa dig att slappna av, lugna ner dina tankar och komma i kontakt med din själ. Det är ett utmärkt sätt att ta en stund bort från ditt hektiska liv, hitta din mittpunkt och få ett ögonblick av genombrott. När du mediterar kan du använda dina fem sinnen för att visualisera promenaden: – Hur ser landskapet ut? Hur ser färgerna ut? Vad luktar du? Vad smakar du? Vad känner du?

Slutsats
Att koppla upp dig mot ditt psykiska inre jag är nyckeln till att förbättra ditt liv och känna dig mer tillfredsställd. Ju mer du kopplar dig till din själ, desto mer kan du utveckla din medialitet samt kommer du att börja märka förändringar i ditt liv, som att få mer klarhet och fokus. När du är i kontakt med din själ kan du börja se den större bilden av ditt liv och förstå meningen bakom allt som händer. När du känner dig mer kopplad till ditt autentiska jag kan livet kännas mycket mindre komplicerat och du kan äntligen börja njuta av att vara dig själv. Att meditera, visualisera och ställa frågor till dig själv är alla bra sätt att komma i kontakt med din själ. När du väl börjar märka förändringarna i ditt liv kommer du aldrig att vilja sluta ansluta dig till din själ.

Tecken på att du kan behöva vägledning från New Age
New Age har blivit ett brett paraply för så många metoder, trosuppfattningar och andligheter att det kan kännas omöjligt att veta var du passar in. Är dina intressen inriktade på kristallhealing, medialitet eller meditation? Om så är fallet, vilken typ av meditation – Vipassana eller Kundalini? Eller kanske är du mer av en astrolog än en häxa … eller tvärtom? Det är därför det är lätt att fastna i forskningsfasen när man utforskar New Age-metoder. Du kan tillbringa timmar med att läsa artiklar på nätet, titta på videor på YouTube och dyka ner i böcker om allt från hedendom till aromaterapi. Problemet är att denna process endast involverar ditt intellekt. Om du inte har vänner som praktiserar New Age-metoder kan det vara svårt att avgöra om de är rätt för dig.

En anmärkning om New Age-metoder
New Age-metoder är inte som dieter eller modeprogram som du prövar ett tag och sedan överger. Om du dras till New Age är det en livslång resa som kan förändras och anpassas för att passa dina skiftande behov. Därför kan det hända att du kommer att hitta dig själv i olika praktiker och gå in och ut ur dem. Du kanske börjar läsa tarotkort regelbundet, men sedan bestämmer du dig för att de inte passar dig och går vidare till något annat. Det är viktigt att närma sig detta på ett öppet sätt eftersom det inte är som att gå till gymmet eller lära sig ett nytt språk. Du kan inte bara göra det några gånger och förvänta dig resultat. För att få ut det mesta av New Age-metoderna krävs det engagemang, tålamod och uthållighet.

Så här vet du om du behöver vägledning från New Age
Ett sätt att avgöra om du kan behöva New Age-vägledning är att titta på ditt liv. Vilka är de aktuella utmaningar du står inför? Finns det några mönster eller teman som har upprepats i ditt liv? Oavsett vad du står inför kan New Age-metoder hjälpa dig att få ett nytt perspektiv och en ny syn på dina utmaningar. Kanske är det dags att utveckla din medialitet? Med hjälp av en New Age-lärare kan du programmera om ditt sinne så att du kan reagera på dina utmaningar på ett nytt sätt.

Vad du ska leta efter hos en New Age-guide eller -lärare
En bra New Age-guide bör kunna hjälpa dig att se samband mellan de problem du står inför och den andliga resa du befinner dig på. De bör också kunna erbjuda riktade råd och förslag utifrån sina kunskaper om New Age-praktiker. Du bör också leta efter en New Age-guide som är i linje med dina mål och önskemål. Om du är intresserad av att lära dig hur man använder kristaller för att läka sig själv och andra, se till att den person du konsulterar är kunnig inom den specifika praktiken. En annan sak att tänka på är att din New Age-guide bör kunna ge dig feedback och konstruktiv kritik. Detta är särskilt viktigt om du arbetar med ett mycket personligt projekt som en tarotläsning eller att skapa en ritual. Du behöver en guide som kan vara ärlig mot dig om vad som fungerar och vad som inte fungerar så att du kan göra de nödvändiga förändringarna för att lyckas. Slutligen ska du komma ihåg att alla New Age-metoder inte kräver en guide eller lärare. Vissa metoder som meditation eller att skapa ett kristallgaller är helt självstyrande.

3 steg för att hitta New Age-metoder som passar dig
Steg 1 – Identifiera dina mål och önskemål – Det första steget för att hitta New Age-metoder som passar dig är att identifiera dina mål och önskemål. Vad vill du uppnå? Vilka är dina önskemål? Ett av de bästa sätten att starta denna process är att skriva ner allt du har undersökt. Skriv ner dina frågor, din nyfikenhet och dina önskemål. Att skriva ner dina mål och önskemål hjälper dig att klargöra dina tankar och gör det lättare att ta reda på vilka metoder som är rätt för dig.
Steg 2 – Skapa en kortlista över potentiella New Age-metoder – När du har identifierat dina mål och önskemål kan du skapa en kortlista över potentiella New Age-metoder. Titta på nätet eller i böckerna i din hylla för att se vilka som skulle passa dig.
Steg 3 – Testa några New Age-praktiker – När du har en lista med potentiella New Age-praktiker är det dags att börja testa dem. Leta efter självledda metoder som inte kräver att du träffar en lärare eller går på en kurs.

Tecken på att du kanske behöver vägledning om New Age
Om du har provat en mängd olika New Age-metoder och ingenting har fastnat, kan du behöva New vägledning. Här är några tecken att hålla utkik efter: – Det är vanligt att människor vänder sig till New Age-metoder när de går igenom stora förändringar i livet. New Age-praktiker kan hjälpa dig att anpassa dig till dina nya omständigheter lättare och snabbare.
– Du kämpar med en specifik utmaning – Om du står inför en specifik utmaning men inte vet hur du ska bemöta den kan New Age-metoder hjälpa dig att bemöta den på ett positivt sätt.
– Du har en längtan efter att utveckla din medialitet.
– Du upplever negativa känslor – Ibland vänder vi oss till New Age-metoder för att vi upplever negativa känslor som vi inte vet hur vi ska släppa. Detta kan hända när du har upplevt trauma i det förflutna och det påverkar ditt nuvarande liv.
– Du har svårt att sova – Om du har haft svårt att sova kan New Age-metoder hjälpa dig att komma tillbaka till din sömnrytm.
– Du har provat en rad olika New Age-metoder men inte sett några resultat – Om du har provat en rad olika New Age-metoder men inte sett några resultat är det möjligt att du behöver vägledning.
– Du är intresserad av New Age-metoder men vet inte var du ska börja – Om du är intresserad av New Age-metoder men inte vet var du ska börja kan du behöva New Age-vägledning.

Vad är New Age Guidance?
New Age-vägledning är när du arbetar med en New Age-guide eller lärare för att få en bättre förståelse för dina utmaningar och den andliga resa du befinner dig på. I många fall arbetar du också med din New Age-guide eller lärare på ett mycket specifikt projekt – som att skapa ett kristallgaller som kan hjälpa dig att läka dina psykiska problem. New Age-vägledning är olika för varje person eftersom vi alla har olika mål och önskemål. Att hitta rätt New Age-praktiker kan vara en utmanande process, men det är en process som är värd besväret.

När du dras till New Age-metoder men inte vet varför.
Om du har dragits till New Age-praktiker men inte vet varför kan New Age-vägledning hjälpa dig att få en bättre förståelse för dina önskemål och motiv. Det kan också hjälpa dig att göra dig av med alla negativa känslor som du har hållit fast vid och ersätta dem med positiva och helande känslor. När du arbetar med en New Age-guide eller lärare får du lära dig om olika metoder och praktiker som kan hjälpa dig att växa.

Slutsats
New Age-rörelsen är inte något som du kan hoppa in i med båda fötterna och bli framgångsrik. Den är mer som ett hav; det är bättre att vada in långsamt och hitta sätt att fördjupa sig i den gradvis, hitta vad som fungerar bäst för dig och vad som är vettigt med tanke på dina nuvarande omständigheter. Det är viktigt att närma sig New Age på detta sätt eftersom det inte är som att gå till gymmet eller lära sig ett nytt språk. Du kan inte bara göra det några gånger och förvänta dig resultat. För att få ut det mesta av New Age-praktikerna krävs det engagemang, tålamod och uthållighet.