Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – Lucky Tarot

Lucky Tarot – Tarotguiderna

Lucky Tarot – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mm. ViviTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot Linde är ett känt medium som tillsammans med Camilla Elfving driver Mediumpodden. Hon har även varit med i tv och då bland annat i Let´s Dance och i serien “Livet på andra sidan. Vivi skriver även andliga och mediala böcker. Följ mig på instagram.

Våra tjänster på Tarotguidernas tarotlinje

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristallerVivi Lindes bok

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Tarotkort: Guide för att läsa dem och förstå deras innebörd

Tarotkort är ett intressant sätt att få en inblick i din egen personlighet och ditt livs allmänna tillstånd. Människor har läst Lucky tarot i hundratals år, där varje kort representerar en specifik idé eller symbol. Betydelsen av tarotkorten förändras något från en läsare till en annan, men det finns vissa universella teman och motiv som du hittar i de flesta kortlekar. Beväpnad med bara några enkla riktlinjer kan vem som helst lära sig att läsa tarotkort och förstå deras innebörd. Och det är inte så svårt som du kanske tror! Läs vidare för mer…

Tarotläggningar
En spridning är den ordning i vilken korten delas ut när du läser Lucky Tarot. Det finns många olika typer av spridningar och du kan använda den som passar bäst iMedialitet din situation. De har alla sina egna betydelser och hjälper till att forma din läsning och ger insikt i din nuvarande situation eller någon annans situation. De vanligaste spridningarna är ett kort, tre kort, fem kort, sex kort, nio kort och Celtic Cross- spridningen. Var och en av dessa spridningar ger insikt i olika områden i ditt liv, till exempel relationer, karriär, ekonomi och hälsa. En spridning med ett kort är den mest grundläggande spridningen och är idealisk för nybörjare. En spridning med tre kort är ett bra val för dem som vill ha en allmän överblick över sin situation. En spridning med fem kort är för dem som vill ha en mer djupgående läsning. En sexkortsspridning används ofta tillsammans med en enkortsspridning för att ge ytterligare insikter. En nio-kortspridning är lämplig för dem som vill få insikt om ett specifikt ämne eller en specifik situation i sitt liv. Celtic Cross spread är en mycket djupgående läsning som är avsedd för dem som vill få insikt i absolut allt i sitt liv.

Hur man läser Tarotkortets betydelser
De flesta kortlekar innehåller 78 kort och de har alla sina egna betydelser och motiv. För att få ut så mycket som möjligt av att läsa tarotkort måste du bekanta dig med de allmänna teman och motiv som finns i de flesta kortlekar. När du läser tarotkort får du en kombination av kort från två olika däck: Major Arcana och Minor Arcana. Major Arcana består av 22 kort som alla representerar betydelsefulla och universella teman och idéer. Minor Arcana består av fyra olika färger: Stavar, bägare, pentagram och svärd. Varje kortfärg har en annan innebörd, men de är också knutna till varandra, där varje färg representerar ett annat område i livet.

Hur man läser tarotkort
När du läser tarotkort får du en kombination av kort från två olika kortlekar: Major Arcana och Minor Arcana. Major Arcana består av 22 kort som alla representerar betydelsefulla och universella teman och idéer. Minor Arcana består av fyra olika färger: Stavar, bägare, pentakler och svärd. Varje kortfärg har en annan innebörd, men de är också knutna till varandra, där varje färg representerar ett annat område i livet. Låt oss ta en titt på vart och ett av korten, deras allmänna betydelse och några av de motiv som förekommer i de flesta kortlekar. Major Arcana – Dessa kort representerar i allmänhet viktiga händelser eller förändringar i ditt liv. De kan vara knutna till en viss relation, ett visst jobb eller vara något som alltid har funnits i ditt huvud. De mindre arkanorna – Dessa kort representerar olika områden i ditt liv, till exempel karriär, ekonomi och relationer. De kan också vara knutna till viktiga händelser, men i mindre skala.

Vad är  tarot?
Ordet tarot kommer från det italienska ordet tarocchi, som i sin tur kommer från det franska ordet carte, som betyder kort. Tarotkort har funnits sedan 1400-talet, även om de har utvecklats med tiden. Även om tarotkorten har kommit långt är deras ursprung fortfarande ett mysterium. Många tror att tarotkorten utvecklades av romerna för att läsa spådomar eller berätta historier. Vissa forskare tror att tarotkorten utvecklades i det medeltida Europa, medan andra tror att de uppfanns i det gamla Egypten. Tarotkort har alltid använts för både spådomar och meditation. Det finns många olika typer av tarotdäck, som alla har sitt eget unika bildspråk. En tarotläsning görs antingen genom att dra kort slumpmässigt från en kortlek eller genom att välja specifika kort. Lucky Tarot.

Tarotkortets historia
Det är svårt att fastställa det exakta ursprunget till tarotkorten, eftersom ingen säkert vet vem som uppfann dem. Man tror att Lucky Tarot utvecklades i det medeltida Europa som ett kortspel, men vissa forskare tror att de utvecklades i det gamla Egypten. Den första dokumenterade användningen av tarotkort för spådomar skedde på 1600-talet i Italien. Med tiden utvecklades korten till sin nuvarande form. De två mest populära deckarna är Rider-Waite-däcket, som släpptes 1910, och Thoth-däcket, som släpptes 1936. Tidiga tarotkort avbildade scener från naturen: fåglar, träd, sjöar och blommor. Senare började man använda bilder för att göra korten mer attraktiva, till exempel attraktiva människor, djur eller andra bilder som var avsedda att tilltala en bred publik.

Tips för att läsa tarotkort
Det första du ska göra när du läser tarotkort är att blanda din kortlek. Att blanda korten är en viktig del av att läsa Lucky Tarot eftersom det säkerställer att varje kort delas ut rättvist och jämnt. När du har blandat korten kan du börja lägga ut dem på bordet. När du lägger ut korten vill du se till att du inte ändrar ordningen på korten. Detta kommer att säkerställa att din avläsning är korrekt och att varje kort delas ut rättvist och tolkas korrekt. När du läser tarotkort ska du se till att du befinner dig på en tyst och fridfull plats. Det är också viktigt att du är helt fokuserad på korten, så se till att du stänger av din telefon och sätter alla andra distraktioner ur spel.

Arkanan: En inblick i den mystiska magiska världen

Världen är fylld av underbara varelser och mystiska platser. Vissa är vardagliga och andra är fantastiska. Men oavsett vart du går kommer det alltid att finnas människor som tror på det övernaturliga. Den här artikeln tar en närmare titt på magiska karaktärer, platser och saker från olika kulturer runt om i världen. Arcanas är hemliga koder som användes av renässansförfattare för att dölja sina budskap för allmänheten. De var en hemlig kod av symboler som endast kunde förstås av dem som visste hur man läste dem. Dessa dolda betydelser kan nu hittas i böcker som skrevs under denna period för att avslöja den sanna innebörden bakom deras texter. Arcanas har använts för många olika ändamål genom historien, men framför allt har de använts som ett sätt för individer att hålla sina hemligheter dolda för andra. Arkanan som beskrivs nedan kan hjälpa dig att förstå innebörden bakom liknelser eller fabler från dina favoritfiktiva karaktärer eller berömda historiska personer.

Tarotkortens arkanan
Tarotkortleken är en gammal uppsättning kort som har använts i tusentals år. Kortleken består av en större arkana och en mindre arkana. Major Arcana är en uppsättning kort som avbildar viktiga teman som finns i alla kulturer. Minor Arcana är en uppsättning kort som illustrerar olika aspekter av det dagliga livet. Major Arcana-korten är mycket mer mystiska än Minor Arcana-korten, så de har en mycket djupare dold mening bakom sig. Trollkarlskortet föreställer till exempel en man i en kavaj som håller upp en trollstav medan han står framför ett bord som har några magiska föremål utspridda på det. Föremålen på bordet representerar de tre stadierna av magi. Staven är en representation av fantasi, rocken är en representation av illusion och bordet är en representation av vetenskap. Magiker-kortet kan tolkas på många olika sätt, men det används för att antyda att användaren kan använda såväl magi som vetenskapliga metoder för att uppnå ett mål.

Frimureriets arkanan
Frimurarna är ett hemligt sällskap som bildades någon gång på 1500- eller 1600-talet. Det exakta året då sällskapet startade är okänt eftersom medlemmarna höll sin verksamhet och sina möten hemliga för allmänheten. Eftersom frimurarnas verksamhet hölls hemlig för allmänheten är det svårt att tyda den exakta innebörden bakom deras symboler och ritualer. Men en av de mest populära teorierna bakom frimurarnas arkaner är att de är representativa för byggnadsstadierna av att bygga en struktur. Till exempel kan den första nivån av arcanas vara representativ för grunden till en byggnad, den andra nivån kan vara representativ för byggnadens väggar, den tredje nivån kan vara representativ för byggnadens tak och den fjärde nivån kan vara representativ för byggnadens slutarbete.

Alkemins arkanan
Alkemi är processen att kombinera en grundsubstans med en katalysator för att skapa något helt annat än de två ursprungliga materialen. Denna urgamla vetenskap förknippas med magi och skapandet av magiska föremål. Alkemins hemliga arcana sägs symbolisera de steg som krävs för att slutföra ett visst projekt. Dessa steg kallas “de tre stora stegen” och är fantasi, cirkulation och upplösning. Det första stora steget är fantasi, vilket är processen att bli kreativ för att komma på nya idéer. Det andra stora steget är cirkulationen, som är processen att omsätta de första idéerna i handling. Det tredje stora steget är resolution, som är processen att utvärdera åtgärderna och komma fram till bästa möjliga resultat.

Kabbalahs arkanan
Kabbalah är en andlig tradition som bildades av judiska mystiker och är baserad på den hebreiska Bibeln. Kabbala har funnits i tusentals år, men det är först nyligenTarotguiderna som den blivit populär i det västerländska samhället. Kabbalah är ett mystiskt system som används för att tolka den dolda innebörden bakom den hebreiska Bibeln. Kabbalah bygger på tron att universum består av tio dolda världar och att hela tillvaron kan förklaras av samspelet mellan dessa världar. De kabbalistiska arkanerna är mer komplexa än arkanerna i andra kulturer eftersom de används för att förklara dessa 10 dolda världar.

När man använder tarotkort så finns det ett lyckokort “Lucky Tarot “och det är lyckohjulet. Ett favoritkort som visar på överflöd, tur, flyt och att det man behöver är på ingång.

Lucky Tarot – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mm.

Forntida magi och vidskepelse
Forntida magi förknippas ofta med vidskepelse eftersom de magiska egenskaper som förknippas med olika föremål och varelser inte har några vetenskapliga bevis som stöder dem. I själva verket är vidskepelse faktiskt ett ord som myntades på 1600-talet, så det är inte representativt för magi som den utövades i forntiden. Magi är processen att kontrollera eller påverka något. Vidskepelse är tron på att något påverkas av okända eller magiska krafter. Sann magi är endast processen att kontrollera eller påverka något, vilket är vad arcanas symboliserar.

Magiska platser runt om i världen
Världen är fylld av magiska platser som representerar olika teman. Dessa teman kan vara förknippade med naturmiljön eller platsens historia. Arkanerna kan användas för att förstå den dolda innebörden bakom de magiska platser som finns runt om i världen. – Lake Tog – Denna magiska plats ligger i Himalayabergen. Det är en naturlig sjö som ligger på en höjd av 12 000 fot. Sjön har en turkos färg och är omgiven av dimmiga berg. – Whanganuifloden – Denna magiska flod ligger i Nya Zeeland. Floden är en helig plats som ursprungsbefolkningen kallar hem. Floden är fylld av maoriska legender och det sägs att den har en egen själ. – Ön Sumatra – Denna magiska plats ligger i Indonesien. Lucky Tarot ön är täckt av frodiga skogar och är hem för en mängd olika växter och djur. – Nazcalinjerna – Dessa mystiska linjer ligger i Peru. De är en serie geoglyfer som skapades mellan 500 f.Kr. och 500 e.Kr. Linjerna skapades genom att man tog bort det översta lagret av ökengolvet och blottade den vita sanden nedanför.

Vattnets magiska egenskaper
Vatten är en nödvändig del av livet, och de magiska egenskaper som är förknippade med det kan användas i olika aspekter av ditt dagliga liv. Vattens arkanor är representativa för de olika stegen i omvandlingen av en vätska till is. Dessa arcanas representerar de olika stadierna av att förvandla en vätska till ett fast ämne, vilket är raka motsatsen till vad som sker när vatten blir is. Den första arcanasen är en symbol för avdunstning, vilket är den process där en vätska blir en gas. Den andra arcanasen är en symbol för kondensation, vilket är processen när en gas blir till en vätska. Den tredje arcanasen är en symbol för sublimering, vilket är processen då en fast substans blir en gas. Den fjärde arcanasen är en symbol för deponering, vilket är en process där en gas blir till ett fast ämne.

Luftens magiska egenskaper
Luft är en magisk substans som finns i alla kulturer runt om i världen. Luft är oerhört viktig för vår vardag och det sägs att livet inte kan existera utan den. Arkanerna för luft är representativa för de olika stegen i omvandlingen av en gas till en vätska. Den första arcanasen är en symbol för kondensation, vilket är processen där en gas blir en vätska. Den andra arcanasen är en symbol för avdunstning, som är den process där en vätska blir en gas. Den tredje arcanasen är en symbol för sublimering, vilket är processen där en fast substans blir en gas. Den fjärde arcanasen är en symbol för avlagring, vilket är en process där en gas blir till ett fast ämne.

Eldens magiska egenskaper
Eld är den process genom vilken ett fast ämne omvandlas till en gas genom förbränning. Eld är en magisk substans som kan användas i olika aspekter av ditt dagliga liv. Eldens arcanas är representativa för de olika stegen i omvandlingen av en gas till ett fast ämne. Den första arcanasen är en symbol för sublimering, vilket är den process där en gas blir till ett fast ämne. Den andra arcanasen är en symbol för fusion, vilket är processen där en fast substans blir en vätska. Den tredje arcanasen är en symbol för kondensation, vilket är processen där en vätska blir en gas. Den fjärde arcanasen är en symbol för avdunstning, vilket är processen när en gas blir fast.

Jordens magiska egenskaper
Jorden är en magisk substans som symboliserar de fyra årstiderna.

Medial vägledning

Tarotkort: Varför du bör läsa betydelsen bakom varje kort

Lucky tarot är ett spännande sätt att få en inblick i ditt liv, din framtid och andra mysterier. De kan användas för olika syften och betydelser. Tarotkortläsningar kan ge dig nya insikter om ditt liv och din framtid. Att läsa tarotkort är inte svårt om du känner till betydelsen av varje kort. Korten består vanligtvis av 22 enskilda bilder, som kallas Major Arcana eller Trumfkort. Dessa har särskild betydelse inom Tarotläsningar eftersom de betyder olika saker i olika kortlekar. Till exempel kan hierofanten i en kortlek betyda äktenskap, medan den i en annan kortlek kan representera en lärare eller mentorfigur i någons liv. Läs vidare för att upptäcka vad varje kort betyder när du läser Tarotkort.

Här är korten 1-10 i Stora Arkanan

Narren
Narren är det första kortet i Lucky tarot. Det här kortet representerar en ohämmad person som är obekväm, öppen för nya erfarenheter och fri att utforska sin värld. Om Fool är närvarande i din läsning kan du uppleva en period då du är mer spontan och öppen för nya upplevelser. Det kan betyda att du är mindre orolig för vad andra tycker om dig och är mer villig att ta risker och utforska nya saker.

Magikern
Magikern representerar en person som är skicklig inom sitt valda område och är expert på det de gör. Om trollkarlen är närvarande i din läsning betyder det att du befinner dig mitt i en fas där du är särskilt skicklig i det du gör. Magikern är en expert inom sitt valda område och har mycket skicklighet och kunskap bakom sig. Detta kan betyda att du för närvarande är mycket skicklig i det du gör.

Översteprästinnan
Det här kortet representerar en kvinnlig eller androgyn person med visdom och kunskap. Om prästinnan är närvarande i din läsning betyder det att du befinner dig i en fas där du är omgiven av människor som har kunskap och visdom att förmedla till dig. Prästinnan är skicklig på insikter och kunskap och är en stor källa till information för andra.

Kejsarinnan
Kejsarinnan är ett kort som representerar kreativitet, fertilitet och tillväxt i Lucky tarot. Om Kejsarinnan är närvarande i din läsning betyder det att du befinner dig i en fas där du använder kreativitet för att föra in nya saker i ditt liv. Du kanske tänker ut nya projekt eller för in mer kreativitet i din vardag. Kejsarinnan är ett överflödskort som förknippas med kreativitet och tillväxt.

Kejsaren
Kejsarkortet symboliserar auktoritet och kontroll. Om Kejsaren finns med i din läsning betyder det att du befinner dig i en fas där du har auktoritet och kontroll över ditt liv. Detta kan vara en ny fas för dig, eller så kan det vara en fas som du varit i ett tag. Kejsaren är ett kort som förknippas med auktoritet och kontroll.

Lovers
Lovers-kortet innebär ett val mellan två utfall. Om Lovers förekommer i din läsning betyder det att du står inför ett val mellan två olika utfall i ditt liv. Lovers-kortet kan också betyda början på ett nytt förhållande, kärlek och gemenskap. Det här kortet kan beteckna potentialen mellan två människor.

Vagnen
Vagnen-kortet betyder seger eller att en konflikt håller på att lösas. Om Chariot finns med i din läsning betyder det att det finns någon form av seger eller konflikt som håller på att lösas i ditt liv just nu. Det här kortet kan också betyda en ny början i ett förhållande. Chariot är ett kort som är Lucky tarot ofta betyder seger på ett eller annat sätt.

Styrka
Kortet Styrka betyder en period då du övervinner hinder och använder dig av inre styrka. Om Styrkan finns med i din läsning betyder det att du befinner dig i en fas där du använder din inre styrka för att övervinna hinder i ditt liv. Det här kortet kan också representera en person som kan övervinna hinder i sitt liv.

Eremit
Eremitkortet betecknar självreflektion och ensamhet. Om eremiten finns med i din läsning betyder det att du befinner dig i en fas där du reflekterar över ditt liv och befinner dig i en period av ensamhet. Eremitkortet representerar en tid då du reflekterar över ditt liv och letar inom dig själv efter svar.

Lyckohjulet
Lyckohjulet betecknar Lucky tarot och en ständigt föränderlig framtid. Om lyckohjulet finns med i din läsning betyder det att du befinner dig i en fas där din framtid håller på att förbättras. Lyckohjulet är ett kort som ofta betecknas med tur och flyt. Läsning av tarotkort är ett spännande och insiktsfullt sätt att få ny information om ditt liv och de vägar som ligger framför dig. Korten består vanligtvis av 22 enskilda bilder, som kallas Major Arcana eller Trumfkort. Dessa har särskild betydelse inom Tarotläsningar eftersom de betyder olika saker i olika deckar. Dessa kort är ett spännande sätt att få en inblick i ditt liv, din framtid och andra mysterier. De kan användas för olika syften och betydelser. Tarotkortläsningar kan ge dig nya insikter om ditt liv och din framtid. Att läsa tarotkort är inte svårt om du känner till betydelserna av varje kort. Dessa kort är ett spännande sätt att få insikt i ditt liv, din framtid och andra mysterier.