Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Medium och spådam

Medium – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen – Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer.Medium Tarotguiderna

Medium har förmågan att ta emot meddelanden från andra sidan. Det är inte magi eller trick – det är verkligt, och det är också något som du kan lära dig. Om du har en älskad person som nyligen har gått bort, eller om du bara vill lära känna dem bättre, är att lära sig om mediumskap ett utmärkt sätt att få kontakt med dem igen. Medialitet används ofta för att kommunicera med andar under seanser och seanser. Det kan vara ett användbart verktyg för att hjälpa dig att lära känna din älskade på andra sidan bättre och även hjälpa dig att hitta svar på frågor som de lämnade efter sig när de gick över. Det finns många olika tekniker där ute när det gäller mediumskap och kommunikation med andar. Läs vidare för att lära dig mer om några av dina alternativ!

Vad innebär det att vara ett medium?

Man har som medium förmågan att intuitivt ta emot och tolka meddelanden från det vi kallar “den andra sidan”, eller andevärlden. Personer som kan ta emot information från andevärlden kallas medium. Det krävs dock inte alltid att man befinner sig i ett trancetillstånd eller att man kanaliserar andar utan man kan många gånger använda sina mediala färdigheter i sitt dagliga liv för att guida sig på sin väg och nå sina mål. Det kan till exempel handla om att få insikt eller information till synes helt plötsligt, eller att lägga märke till sammanträffanden eller mönster mellan människor eller händelser som kanVivi Lindes bok verka slumpmässiga.

Automatisk skrift
Automatisk skrift är precis som det låter – automatisk skrivande. När du befinner dig i ett tillstånd av meditation kan du låta en ande skriva genom dig. Detta är ett utmärkt sätt att lära sig mer om din älskade och dennes personlighet eftersom automatisk skrift är mindre strukturerad än andra typer av medialitet. Detta är ett bra sätt att lära känna din älskade på andra sidan och ta reda på vad de har att säga. Du kan ställa frågor och spela in din session, så att du kan gå tillbaka och lyssna på deras svar när du vill.

Finn din vägledare på andra sidan
Finn en speciell vägledare som befinner sig på den andra sidan. Detta är ofta en älskad person som befinner sig på andra sidan och som vill hjälpa och vägleda dig. Du kan göra detta medan du är i ett meditativt tillstånd, under hypnos eller till och med i trance som medium. Hitta en älskad person som är på andra sidan och som vill hjälpa till att vägleda dig och ge råd. Detta kan lindra mycket stress och ge dig stöd och svar när du behöver det. Hitta den som fungerar bäst för dig, och du kan till och med be dem att bli din permanenta coach eller guide.Kommunicera med en ande som befinner sig på andra sidan och som du känner och litar på. Detta är ett utmärkt sätt att få råd och lära sig av en ande som du känner och litar på. Kommunicera med en ande som du känner och litar på på andra sidan. Denna ande kan hjälpa till att svara på frågor, ge råd och vara en källa till stöd för dig. Det är bra att vara specifik när du kommunicerar med en ande, eftersom det kan finnas många som är villiga att kommunicera med dig. Du kan be anden att bli din permanenta kontakt om du vill.

Utforska dina egna mediala förmågor
Man behöver inte vara ett utbildat medium för att uppfatta andevärlden. Utforska vilka mediala förmågor du har. Vissa människor har starkare förmågor än andra, men alla har åtminstone en viss förmåga att ta emot information från den andra sidan. Upptäck vilka förmågor du har och hur starka de är. Du kan göra detta genom att meditera eller hitta en tyst plats där du inte blir avbruten. Be din älskade persons ande att komma och besöka dig. Be inte anden att göra något särskilt – låt kommunikationen ske naturligt. Du kan få information i dina drömmar, i en bild eller symbol eller när du befinner dig i ett förändrat medvetandetillstånd. Du kan till och med få information i ditt dagliga liv, till exempel genom att lägga märke till ett mönster eller ett sammanträffande som kan verka slumpmässigt, men som faktiskt har betydelse för dig.

Prata med ett medium
Prata med ett medium som kan tala med andar på andra sidan. Många människor som är utbildade som medium kan kommunicera med andar. Detta är ett utmärkt sätt att få reda på mer om din älskade på andra sidan, samt att få svar på eventuella frågor som du kan ha. Hitta ett medium som du känner dig bekväm med att prata med. Du kan prata med ett medium över telefon, personligen eller till och med online via en video- eller chattjänst. Ditt medium kan hjälpa dig att ta reda på mer om din älskade och kan till och med bjuda in dem att komma och prata med dig.

Ha en seans med vänner
Om du håller på att utveckla dina förmågor till att bli ett medium så kan du hålla en seans med vänner som är öppna för att kommunicera med andar. Att ha en seansTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot med en grupp vänner som är öppna för att kommunicera med andar är ett bra sätt att få mer information från andra sidan. Hitta vänner som vill delta i en seans tillsammans med dig. Se till att alla är öppna för processen och vet vad de kan förvänta sig under seansen. Låt en person vara facilitator för seansen och resten kan vara deltagare. Ge alla en chans att ställa sina frågor och få information.Håll en gruppsession med vänner som är öppna för att ta emot information från den andra sidan. Detta liknar solosessionen, men med en grupp människor som alla är öppna för att ta emot information från den andra sidan. Hitta vänner som är öppna för att ansluta sig till den andra sidan och ha en gruppsession. Ni kan ha en gruppsession personligen eller per telefon om ni inte alla befinner er på samma plats. Detta kan vara till hjälp för att få mer information från flera andar samtidigt, samt för att få råd från mer än en guide.

Håll en solosession
Håll en solosession för att få kontakt med din älskade på andra sidan. Detta är ett utmärkt sätt att få information från bara din älskade på andra sidan och inte bli distraherad av andra andar som kan vara närvarande. Hitta en tyst plats där du inte kommer att bli avbruten och meditera eller gör vad det nu är som gör att du kan komma in i ett förändrat medvetandetillstånd. Be din älskade att komma och besöka dig och ha en konversation. Du kan föra detta samtal i ditt huvud eller högt, beroende på vad som är mest bekvämt för dig.

Tips för att kommunicera med andar

När det gäller att kommunicera med andar finns det så många saker att tänka på. Det finns så många olika sorters andar, från din avlidna älskades ande till en mängd olika andar som bor på hemsökta platser. Det kan vara väldigt lätt att låta fantasin flöda när man tänker på hur man skulle kunna kommunicera med dessa andar. De bor trots allt i en helt annan värld och vi har inte mycket information om dem. Att kunna kommunicera med dessa varelser är dock inte omöjligt och många medium gör detta, och för dem som tror starkt på dem eller vill lära sig mer om dem finns det sätt att göra detta. Här är några tips för att kommunicera med andar.

Var alltid försiktig
Om du inte går till ett medium utan vill prova att själv att kommunicera med andar så ska du vara försiktig. Faktum är att du bör närma dig hela detta ämne med försiktighet om du inte vet hur man gör, eftersom du kanske öppnar en dörr till utomvärldsliga varelser som du inte kan kontrollera. Eftersom dessa varelser inte är fysiska varelser kan det vara mycket annorlunda att kommunicera med dem än att kommunicera med dem som lever. Medan du helt enkelt kan gå ifrån en konversation med en levande person som stör dig kan du inte göra det med dessa Den information som de har om världen är inte alltid korrekt eller hjälpsam, så det är viktigt att gå vidare med försiktighet. Om du bestämmer dig för att delta i kommunikation med andliga varelser, se till att du tar rätt försiktighetsåtgärder och vet när du ska gå därifrån. Om du upptäcker att du kommunicerar med någon som gör dig obekväm, gå därifrån och engagera dig inte ytterligare.

Använd elektronisk utrustning
Elektronisk utrustning är ett annat sätt att försöka få kontakt med andar. Det finns ett antal olika apparater som du kan använda för att försöka få svar från andar, bland annat ouija-brädor, ektoplasmavläsare och automatiska skrivdon. En ouijabräda är en typ av apparat som gör att du kan ställa frågor och sedan få svar från andar via en planchett som rör sig runt ett bräde. Även om ouijabräden ofta betraktas som farliga och inte rekommenderas av experter kan de vara ett roligt sätt att försöka kontakta andar. Beroende på var du bor kan du också använda en ektoplasmaavläsare för att försöka kontakta andar. En ektoplasmaläsare är en apparat som gör att du kan se andar när de går över.

Använd ett ouijabräde
Detta är inget som medium brukar göra men om du vill använda en ouijabräda för att försöka få kontakt med andar är det viktigt att du följer de rätta reglerna ochTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot använder den av rätt skäl. Ouijabräden används ofta för skojs skull, men det finns en del människor som använder dem i mer seriösa syften. När du använder ett ouijabräde vill du vara väldigt tydlig med dina avsikter. Om du inte försöker kontakta en specifik ande kan du få svar från en annan ande. Du kan till och med få svar från en ande som inte är trevlig. När du använder ett ouija-bräde ska personen som håller i brädet ha en hand på planchetten. Den andra personen ska ha ett finger som rör planchetten. Detta är viktigt eftersom du vill försäkra dig om att du har kontroll över brädet.

Prova en framkallningsceremoni
Detta är inte heller något som medium brukar göra. En framkallningsceremoni är en typ av ritual som gör att du kan kalla på de dödas andar. Det är viktigt att göra detta med försiktighet och se till att du är förberedd på vad som kan hända. Om du väljer att göra detta bör du se till att du har allt du behöver och att du befinner dig på en säker plats. Detta är en mer seriös ritual och är inte något man ska ta lätt på. Om du bestämmer dig för att göra en framkallningsceremoni bör du skapa din egen ritual. Detta kan vara allt från att bränna vissa typer av rökelse till att säga specifika ord till att tända ljus. När du gör denna ritual är det viktigt att vara positiv, vara öppen och inte vara rädd. Andarna kanske inte är de du förväntar dig att de ska vara, men de kommer att finnas där.

Tänd ett ljus och meditera
Om du försöker kommunicera med andar är ett av de enklaste sätten att göra det genom att meditera. Att förändra sitt medvetandetillstånd ar något som att all medium gör när de vill kontakta andevärlden.Även om detta kan låta som ett konstigt sätt att kommunicera med andar är det faktiskt väldigt normalt. Faktum är att många människor använder meditation för att få kontakt med andevärlden. När du mediterar öppnar du helt enkelt ditt sinne och försöker få kontakt med en högre makt. När du är i detta tillstånd kan andar kommunicera med dig mycket lättare. De kan också hjälpa dig att kommunicera med andra andar om du väljer att göra det. Detta är en bra metod för människor som inte är säkra på hur man kommunicerar med andar och som vill lära sig mer om dem och deras förmågor.

Att kommunicera innebär inte alltid att prata
När du försöker kommunicera med andar kanske du faktiskt inte alls pratar med dem. I själva verket kanske de helt enkelt använder din energi för att skicka tecken till dig och kommunicera med dig. När du befinner dig i ett meditativt tillstånd och andarna använder din energi kan de göra saker som att flytta föremål, göra ljud i ditt hus eller få dig att få plötsliga känslor. Detta är ett sätt som andar kan kommunicera direkt med dig utan att du ens inser det. Om du märker att saker rör sig i ditt hus och du inte är säker på varför, kan du överväga att det kan vara andar som kommunicerar med dig. Du kan också be andar att skicka tecken till dig, och om de försöker kommunicera med dig kan de göra det.

Slutsats
Att kommunicera med andar är något som medium gör och många människor försöker göra. Det kan vara en mycket svår process, men det kan också vara otroligt givande. Det finns gott om andar som är villiga att prata med dig, men du måste öppna dig för möjligheten att de finns och vill bli hörda. Det finns så många olika sätt du kan gå tillväga för att kommunicera med andar. Om du är intresserad av att kommunicera med andar behöver du inte vara rädd. Dessa entiteter söker kontakt med människor lika mycket som människor söker kontakt med dem.

Vad handlar spiritualism om?

Att vara spirituell innebär att vara i samklang med din själ och världen omkring dig. Det innebär att du tar hand om ditt inre jag och tar hand om din själ. Det handlar inte nödvändigtvis om att arbeta om medium. Det omfattar också att ha tro, att tro på en högre makt och att erkänna att det finns mer i livet än vad man kan se. Att vara spiritist handlar inte bara om att vara andlig utan också om att tro på att den mänskliga anden fortsätter efter döden. Spiritism är en religiös rörelse som bygger på Allan Kardec’s läror. Den fokuserar på principerna för kristendom, reinkarnation och vetenskap som ett sätt att förstå Guds plan för mänskligheten. Detta är några saker som du behöver veta om detta fascinerande trossystem:

Vad är en spiritist?
En spiritist är någon som tror att människans själ överlever döden och kan kommunicera med de levande genom medier, det är en grundprincip som många medium arbetar efter. Att vara spiritist innebär att man accepterar Allan Kardec, som var en fransk pedagog och filosof, läror. Han grundade religionen spiritualism på 1800-talet. Kardec’s bok The Spirits’ Book anses vara spiritismens bibel. Den innehåller religionens centrala trosuppfattningar, bland annat en förklaring av Guds syfte med mänskligheten, andarnas natur och deras roll i universum samt innebörden av reinkarnation. Att vara spiritist handlar om att koppla ihop sig med världen runt omkring dig och med ditt högre jag. Det handlar om att ta reda på vad som verkligen får dig att fungera. Det handlar om att lära sig hur man använder sina gåvor och ta reda på hur man passar in i universum som helhet.

Vad skiljer andlighet från spiritism?
Andlighet är en praxis där man fokuserar på sin själs välbefinnande. Spiritism är ett särskilt trossystem som fokuserar på livet efter döden, andarnas natur och Guds plan för mänskligheten. Andlighet är inte en religion utan kan tillämpas på många olika trossystem. När en person utövar spiritism ägnar han eller hon sig åt andlighet som bygger på Allan Kardec’s läror. Spiritism är ett trossystem som fokuserar på idén att människans ande fortsätter efter döden. Spiritualitet skiljer sig också från begreppet paranormalt, som fokuserar på saker som spöken, andar och andra entiteter som inte har en fysisk form. Spiritism bygger på tron att andar existerar.

Vilka är trosuppfattningarna hos en spiritist?
Spiritismens huvudprincip som många medium tror på är att människans ande fortsätter efter den fysiska döden. Spiritisterna tror att den mänskliga anden efter döden reinkarnerar i en annan kropp, antingen mänsklig eller djurisk, beroende på dess utvecklingsstadium. Människor reinkarnerar efter döden genom en process som kallas transmigration. Vid transmigration går den mänskliga själen in i ett nytt spädbarns kropp i samband med spädbarnets födelse. Vid döden lämnar själen den fysiska kroppen, reser genom en värld som kallas andevärlden och går in i en ny kropp. Denna värld, som också kallas “den inre världen”, rymmer både goda och onda andar.

Hur förhåller sig spiritismen till andra trossystem?
Spiritism är en religion som många mediumutövar som bygger på tron att människans ande fortsätter efter den fysiska döden. Det finns flera olika trossystem som säger att anden överlever döden, bland annat hinduism och buddhism. Den största skillnaden mellan spiritism och dessa andra trossystem är att i hinduismen och buddhismen reinkarneras anden i en annan kropp, medan själen i spiritism går in i en ny kropp i dödsögonblicket. Vissa trossystem, som buddhismen och kristendomen, säger att människan har en evig själ som inte påverkas av döden. Andra, som hinduismen, tror att själen reinkarneras och upphör att existera efter att en människa har dött. Spiritism tillhör den förstnämnda kategorin.

Reinkarnation inom spiritismen
Spiritismens centrala tro är att människans själ reinkarnerar efter döden. Denna process, som kallas transmigration, sker när själen lämnar den döda kroppen och går in i ett nytt spädbarns kropp. Spiritister tror att andevärlden är organiserad i en hierarki som liknar jordiska hierarkier och att det finns ett system för befordran och degradering i andevärlden.

Hur man blir spiritist
Det finns ingen central myndighet som kan döpa dig till spiritist utan du måste göra det själv. Tack och lov är det inte så svårt som det låter även om många som har denna tro är medium. Du behöver inte besöka en kyrka eller ett tempel; du kan göra det direkt hemma, så länge du är ensam med dina tankar. Det första steget för att bli spiritist är att meditera. Blunda och försök att rensa ditt sinne från alla tankar och bekymmer. När du väl är avslappnad kan du fråga dig själv vad du tror på. Du kan till exempel fråga dig själv om du tror att människans själ överlever döden eller om du tror att den släcks ut vid döden. Du kan också fråga dig själv om du tror att den mänskliga anden kan vara ond eller om du tror att den är god i sig själv. Svaret på dessa frågor är det som kommer att avgöra din väg som spiritist.På det hela taget handlar det att vara spiritist om att vara bättre kopplad till världen omkring dig. Det handlar om att använda dina gåvor och talanger för att hjälpa världen omkring dig. Det handlar om att använda dessa förmågor för att göra skillnad och hjälpa dem som behöver hjälp. Att vara spiritist handlar om att vara andlig och ha en tro på en högre makt. Det handlar om att vara i samklang med sin själ och att ha en koppling till världen runt omkring en. Det handlar om att ta reda på vem du verkligen är och vad ditt syfte i livet är.

Spiritualismens principer: En guide till ett mer andligt liv

Funderar du på att bli spiritualist? Eller kanske har du varit spiritist under en längre tid men är förvirrad över de olika aspekterna av detta trossystem. I så fall har du kommit till rätt ställe. Spiritualismens principer är en uppsättning grundläggande trosuppfattningar som alla anhängare lever efter, oavsett hur långt de kommit i sin andliga resa. Principerna är praxis som håller ditt liv balanserat och i linje med ditt sanna jag oavsett om du är verksam som medium eller inte. Dessa principer är det som gör människor som följer lärorna i någon religion eller trossystem till goda och godhjärtade människor. I det här blogginlägget kommer vi att titta på principerna i detalj och lära oss varför varje person bör implementera dem i sitt liv så ofta som möjligt.

Känn dig själv
Att kunna känna sig själv innebär att man har en ingående kunskap om sitt inre och yttre jag. Med andra ord måste du känna till dina tankar, känslor och önskningar. Och du måste också känna till din fysiska hälsa och ditt fysiska välbefinnande. När du känner dig själv kan du identifiera dina styrkor och svagheter. När du förstår hur ditt sinne och din kropp fungerar kan du fatta välgrundade beslut om din hälsa och ditt välbefinnande. Med det sagt behöver du också veta vilka dina värderingar och din moral är, framförallt om du är verksam som medium. Att förstå vad du står för och vad du inte gör är otroligt viktigt eftersom det gör att du kan fatta bättre beslut på daglig basis.

Var tacksam
Något som verkligen är viktigt och som tillför mycket i utvecklingen som medium är att praktisera tacksamhetÄven om det finns många fördelar förknippade med tacksamhet är den viktigaste att man lär sig att uppskatta det man har. Istället för att ständigt tänka på vad man inte har måste en spiritualist lära sig att fokusera på de positiva aspekterna av sitt liv. Detta innebär att vara tacksam för alla de välsignelser och möjligheter som livet ger dem dagligen. Tacksamhet är en känsla av tacksamhet och uppskattning gentemot ett föremål, en person eller en upplevelse. Det är en positiv känsla som är kopplad till en individs bedömning av de förmåner som de har fått, eller ett erkännande av någon annans vänlighet. Om du vill praktisera tacksamhet måste du se till att reflektera över det positiva i ditt liv. Du måste identifiera de saker som gör dig glad och tacksam. Och du måste välja att fokusera på dessa saker i stället för att uppehålla dig vid de negativa aspekterna av ditt liv.

Tänk inte på det förflutna
När människor känner sig besvikna och frustrerade tenderar de att fokusera på sina tidigare erfarenheter och uppehålla sig vid dem. Detta leder till att de ser sin framtid som något oönskat, och de misslyckas med att göra några framsteg. Att älta det förflutna är en ohälsosam vana och leder ofta till självömkan. Med andra ord är en person som uppehåller sig vid sina tidigare erfarenheter oförmögen att känna tacksamhet och uppskatta nuet. Titta inte tillbaka och ångra det som hände i ditt förflutna. Erkänn i stället dina tidigare erfarenheter och lär dig av dem. På så sätt kan du göra framsteg och bli en bättre människa. För att undvika att älta ditt förflutna, lär dig att förlåta dig själv och andra. Om du fortsätter att hålla fast vid det förflutna kommer du inte att kunna uppskatta nuet fullt ut.

Var snäll mot andra
Att vara snäll mot andra är det bästa sättet att leva i en värld där snällhet ofta glöms bort. Och när du är snäll mot andra är du också snäll mot dig själv. Genom att vara snäll mot andra hjälper du ditt samhälle att bli bättre. Du bygger också upp en vänskap och relation med människor som annars kanske skulle känna sig ensamma. Att vara snäll mot andra innebär inte att du måste följa alla regler som samhället har skapat. I stället innebär det att du måste ta initiativ och göra skillnad i andra människors liv. Och du måste se till att du är uppriktig med dina handlingar. Att vara snäll mot andra är mer än att säga “hej” till butiksbiträdet eller ge pengar till välgörenhet. Att vara snäll mot andra innebär att du är uppriktig med dina ord och handlingar. Du är genuin med den hjälp du ger och med de människor du hjälper.

Åta dig att ständigt förbättra dig själv
Spirituella vet att för att utvecklas och växa som person måste du ständigt förbättra dig själv. Att jobba med sin personliga utvecklingen är viktigt för alla medium. Detta innebär inte att du måste ändra vem du är som person. Ständig självförbättring innebär i stället att du alltid måste sträva efter ny kunskap och insikt. Att vara öppen för nya erfarenheter är nyckeln till ständig självförbättring. När du prövar nya saker lär du dig mer om dig själv. Du lär dig vad du är kapabel till, och du upptäcker dina intressen och önskemål. Dessutom lär du dig också vad du inte gillar och vad du inte vill ha i ditt liv. Detta gör att du kan fatta bättre beslut och nå din fulla potential som person. Att vara öppen för nya erfarenheter är viktigt för din utveckling som person. Det ger dig möjlighet att utforska olika kulturer och livsstilar. Det ger dig möjlighet att skapa kontakter med nya människor och lära dig av andra. Det ger dig möjlighet att bättre förstå dig själv och vad du vill ha i livet.

Hedra dina instinkter
När dina instinkter talar om för dig att något är fel ska du inte ignorera dem. Ta dig i stället tid att förstå dem och se hur du kan agera utifrån dem. Det finns ett par anledningar till varför människor ignorerar sina instinkter. Vissa människor är rädda för att lita på sig själva och sina instinkter på grund av tidigare erfarenheter. Andra är inte i samklang med sina instinkter eftersom de inte uppmärksammar dem. När du hedrar dina instinkter kan du fatta bättre beslut i ditt liv. Du kan också förstå dina önskningar och vad du vill ha ut av livet. Var uppmärksam på dina instinkter och se hur de kan hjälpa dig. Om du ignorerar dina instinkter kommer du att ångra det senare. Dina instinkter finns där för att vägleda dig i rätt riktning, så ignorera dem inte. Hedra dem i stället och använd dem för att fatta bättre beslut i livet.

Gör skillnad i andras liv
När du förbinder dig att göra skillnad i andras liv förbinder du dig också att göra skillnad i ditt eget liv. Det innebär att du inte bara hjälper andra att må bra och känna sig tillfredsställda. Du känner dig också bra och uppfylld när du förbinder dig att göra skillnad. När du gör skillnad i andras liv får du ofta samma sak tillbaka. Detta gör att du kan dra nytta av dina egna goda gärningar. Det gör också att du kan bygga upp en stark vänskap med dem du hjälper. Att göra skillnad i andras liv innebär inte att du måste ge en stor donation eller hjälpa en person som har det svårt ekonomiskt. Det betyder helt enkelt att du måste inse när du kan hjälpa någon och sedan agera på den möjligheten. Det kan vara så enkelt som att hjälpa en granne med lite trädgårdsarbete eller besöka en äldre släkting på sjukhuset. Att göra skillnad i andras liv behöver inte vara en stor sak. Det kan vara något så enkelt som att vara snäll mot en person som känner sig ledsen eller ha tålamod med en person som kämpar med en uppgift. Som medium så gynnas man verkligen i sin utveckling när man tar till sig denna princip.

Lev med ett tacksamt hjärta
När du lever med ett tacksamt hjärta ser du ditt liv som en gåva. Du vet att dina omständigheter och erfarenheter har format dig till den person du är i dag. Och du är tacksam för de lärdomar som du har fått på vägen. Att ta sig tid att vara tacksam för de små sakerna i livet är ett bra sätt att stärka ditt tacksamma hjärta. Det är ett utmärkt sätt att släppa negativa känslor och tankar. Det är också ett bra sätt att få kontakt med andra och stärka dina relationer. Att ta sig tid att vara tacksam är en otroligt enkel sak att göra. Du kan göra det var som helst och när som helst. Allt du behöver göra är att ta en stund och reflektera över de positiva aspekterna av ditt liv.

Vad är spiritualism?

Spiritualismen var kanske den mest ovanliga religiösa rörelsen på 1800-talet och den handlade om att kommunicera med de döda. Tanken att de som har gått bort kan kommunicera med de levande är inte ny. De flesta gamla kulturer hade någon form av tro på spöken eller andar som fanns kvar på jorden efter döden. Det var dock när människor började frukta att de var hemsökta som spiritismen tog fart och så småningom blev en egen religion. Spiritualism är en tro som många medium har och som kopplar samman själar på båda sidor av slöjan: de levande och de döda. De sistnämnda kallas de avlidnas andar, och kommunikation mellan dem och de levande kallas för en seans. Spiritualismen uppstod i Amerika i början av 1800-talet, när människor ville ha bevis för att det fanns ett liv efter döden. Det är svårt att fastställa exakt när spiritualismen började, men den blev en religion 1848, då det första spiritualistiska konventet ägde rum i New York. Rörelsen var populär i flera decennier, men minskade i popularitet i början av 1900-talet på grund av att den kopplades samman med bedrägerier och ansågs vara farlig. Den har dock ökat i popularitet igen under de senaste åren tack vare internet, vilket gör att människor kan lära sig mer om utövandet utan att ge sig in i den farliga miljö som ofta omgav den tidigare.

Vad är trosuppfattningen bakom spiritism?
Spiritualister tror att våra själar är individuella enheter som överlever döden och fortsätter att existera. Den enda skillnaden mellan våra själar och de dödas själar är att de har gått över till andra sidan. När du dör kommer din själ därför att fortsätta att existera i en annan form och kommer då att kunna kommunicera med de levande. Den enda skillnaden mellan en levande och en död person är att den senare har gått över till andra sidan. Detta innebär att spöken inte existerar; de dödas själar kommunicerar helt enkelt med de levande via ett medium. Därför handlar spiritualism inte om att imponera på de döda, utan snarare om att få kontakt och kommunicera med dem. Om du har gått bort behöver du dessutom inte vänta tills du är död för att kommunicera med de levande. Många medier rapporterar att de också kan kommunicera med de levande. Du kanske till exempel vill kommunicera med din partner om en kommande förändring på jobbet, eller en älskad person kanske vill låta dig veta att hen mår bra.

Hur fungerar spiritism?
Spiritualismens huvudsyfte är att kommunicera med de döda, det är därför många av dom är medium. Människor som strävar efter detta mål är kända som spiritister och de gör detta genom att hålla seanser.

Tre stora trosuppfattningar inom spiritualismen som många medium delar
1) Själen är en individuell enhet: Spiritualister tror att själen är en individuell enhet som överlever kroppens död. Den enda skillnaden mellan en levande person och en död person är att den senare har “gått över” till den andra sidan. Därför existerar inte spöken – de dödas andar kommunicerar helt enkelt med de levande.
2) Människan kan kommunicera med andevärlden: Spiritualister tror att människan kan kommunicera med andevärlden med hjälp av ett medium. Ett medium är en person som underlättar kommunikationen mellan de levande och de döda genom att fungera som en “mellanhand”. De öppnar sig för andevärlden så att människor kan kommunicera med de avlidna.
3) Själens överlevnad efter döden: Spiritualister tror att själen överlever döden och att personen inte är riktigt borta. Istället finns de på andra sidan slöjan och väntar på att kommunicera med och bli hörda av de levande.

Berömda spiritister
Det har funnits ett antal anmärkningsvärda spiritualister genom historien. Den kanske mest anmärkningsvärda av alla var den amerikanska spiritualisten och författaren Lily Dale. Hon var en av de mest kända spiritisterna i historien och fick äran att vara den första kvinnliga ordföranden för American Society of Psychical Research, som grundades för att vetenskapligt studera det paranormala. En annan känd spiritualist var Sir Arthur Conan Doyle. Även om Doyle är mest känd för sina Sherlock Holmes-romaner var han också en ivrig spiritist och skrev till och med en bok om sina upplevelser med titeln The Coming of the Fairies. Slutligen har vi Edgar Allan Poe, en av de mest kända och inflytelserika amerikanska författarna genom tiderna. Även om en del av Poes verk innehåller inslag av det makabra, var han en övertygad spiritist och hade en särskild fascination för det ockulta och idén om kommunikation med de döda.

Varför är den fortfarande populär i dag?
Det finns ett antal anledningar till varför spiritualismen fortfarande är populär i dag. Många människor vänder sig till spiritualismen när de sörjer, eftersom den gör det möjligt för dem att hålla kontakten med sina nära och kära som har gått bort. Det är också ett bra sätt att lära sig mer om sig själv, sina egenskaper och de människor som står en närmast. Många människor vänder sig också till spiritualismen för att lära sig mer om sin framtid. Även om du inte kan veta allt kan du få en allmän uppfattning om vad som väntar dig. Det är också ett bra sätt att lära sig mer om din själsfrände, liksom om dina barns egenskaper om du har några. Spiritualism är en fascinerande rörelse som kopplar samman de levande och de döda. Det är en religion som bygger på idén att våra själar överlever efter döden och att vi kan kommunicera med de döda för att få reda på information om vårt förflutna, vår nutid och vår framtid. Människor som utövar spiritualism försöker kommunicera med de avlidnas andar genom att hålla seanser där de försöker kalla på andarna. Även om spiritualismen har sett en ökning av populariteten under de senaste åren, uppstod den som en rörelse i slutet av 1800-talet när människor letade efter bevis för att det fanns ett liv efter döden.

Sylvia Browne: Det synska mediet som förändrade livMediumTarotguiderna

När det gäller berömda mediums finns det en hel del namn som man kan tänka på. Faktum är att det finns så många kända medium just nu att det är svårt att hålla reda på dem alla. Men en synsk i synnerhet är faktiskt värd att kallas den “bästa” av dem alla: Sylvia Browne. Det beror på att hon förändrade liv till det bättre. Sylvia Browne föddes den 12 oktober 1936 i Spokane, Washington. Redan från tidig ålder visade hon upp anmärkningsvärda krafter som medium och började ge privata läsningar från sitt hem när hon bara var tonåring. Det dröjde inte länge innan det gick rykten om denna häpnadsväckande unga kvinna med förmågan att se in i det hinsides och ge råd från bortgångna nära och kära. Folk strömmade till henne för att få läsa och snart tillbringade hon större delen av sin tid med att ge möten i sitt hem i stället för att gå i skolan eller arbeta på deltid som de flesta tonåringar gör.

Vem var Sylvia Browne?
Sylvia Browne var ett medium och andlig lärare som föddes 1936. Hon växte upp i Washington State och erkändes som begåvad vid ung ålder och gav sin första läsning vid 15 års ålder. Hon blev en populär TV- och radiopersonlighet som bland annat medverkade i Montel Williams Show och Nightline. Hon skrev 21 bästsäljande böcker i New York Times och föreläste över hela världen samtidigt som hon konsulterade polismyndigheter och organisationer för försvunna personer och hjälpte till att lösa många brott och fall av försvunna personer. Hennes noggrannhet och medkänsla för sina klienter gjorde henne till en av de mest respekterade och välkända synska i världen. Hon efterlämnar sin make Howard och sin dotter Doreen.

En kort översikt över hennes karriär
Sylvia Browne inledde sin imponerande karriär som medium redan som tonåring. Hon började praktisera när hon bara var 15 år gammal och blev snart oerhört populär i sin hemstad Spokane, Washington. Hon höll gruppavläsningar i sitt hem och gav privata enskilda avläsningar. Dessa läsningar var så populära att de höll henne så upptagen att hon var tvungen att hoppa av high school och tog inte examen. Istället arbetade hon heltid som medium. Med åren blev Sylvia Browne extremt känd och respekterad över hela världen. Hon blev en ofta återkommande gäst i talkshows som The Tonight Show with Johnny Carson och The Merv Griffin Show. Hon blev också en ofta återkommande gäst i nationella TV-nyhetsprogram som Good Morning America, 20/20 och Dateline NBC. Hon var också värd för en radiosändning och flera TV-specials. Hon skrev 21 bästsäljande böcker i New York Times och blev känd som en av de mest respekterade psykologerna i världen. Hennes popularitet var vid ett tillfälle så stor att tusentals människor ringde in för att försöka få en läsning av henne i Montel Williams Show.

Varför var hon så populär?
Sylvia Browne blev så populär för att hon kunde förutsäga framtida händelser med precision. Browne blev också så populär för att hon inte bara kunde förutsäga framtida händelser, utan också ge råd till sina klienter om hur de skulle kunna ändra sina nuvarande omständigheter. Till exempel berättade hon för en kvinna som hade försökt få ett barn i flera år att hon skulle bli gravid året därpå. Kvinnan var skeptisk eftersom hon hade försökt så länge och ingenting hade hänt. Men visst, året därpå blev kvinnan gravid. Det är därför som Browne blev så populär. Hennes förutsägelser var extremt träffsäkra, och hon kunde också hjälpa sina klienter att förändra sina nuvarande omständigheter med råd om kost, motion, karriär och relationer.

1. Hon förutspådde attacken den 11 september 2001
Den mest kända förutsägelsen som Sylvia Browne någonsin gjorde var terrorattacken den 11 september mot tvillingtornen i New York. Denna förutsägelse var så exakt att den presenterades i tidningen Smithsonian. Browne sade att tvillingtornen skulle attackeras och att två flygplan skulle flyga in i dem. Det var precis vad som hände den 11 september 2001. Denna förutsägelse var så välkänd eftersom den inträffade vid en tidpunkt då terrorismen var så utbredd, men ingen visste var nästa attack skulle komma ifrån. Det är därför som Brownes förutsägelse var så exakt. Ingen förväntade sig en terroristattack i New York, men det var precis vad som hände. Denna förutsägelse var så betydelsefull att den gjorde Sylvia Browne till en av de mest kända synskapen i världen.

2. Hon hjälpte till att lösa brott och hitta försvunna barn
Sylvia Browne blev så känd och respekterad som medium för att hon kunde förutsäga framtida händelser med precision och lösa brott som tidigare ansågs olösliga. Till exempel förutspådde hon att en kvinna skulle hittas död i en bil i Chicago, trots att kvinnan inte befann sig någonstans i närheten av Chicago vid den tidpunkten. Bilen upptäcktes med en död kvinna i den. Browne förutspådde också att en tonårsflicka som var försvunnen skulle hittas i Florida och att en man som varit försvunnen i flera år skulle hittas i Afrika. Alla dessa förutsägelser besannades. Browne hjälpte också till att lösa kalla fall. Hon gav polisen råd om var de skulle leta efter kroppar och vem mördaren var. Hon gav också råd om var man skulle leta efter försvunna personer och hjälpte till att hitta dem. Ett exempel på detta är att hon rådde polisen att gå till en viss sjö. Visst kunde de hitta resterna av en försvunnen person i den sjön.

3. Hon var medlem i nätverket Psychic Friends Network
Sylvia Browne var så populär att hon blev medlem i Psychic Friends Network. Detta var ett nätverk av synska som bildades på 1990-talet för att hjälpa människor att hitta rätt synska personer för dem. Medlemmarna i Psychic Friends Network gav gratis miniläsningar via telefon så att folk kunde hitta den synska person de ville prata med och få sina frågor besvarade. Efter att ha hittat rätt medium måste man sedan ringa upp sitt medium och betala för en fullständig avläsning. Psychic Friends Network blev känt på 1990-talet, vid en tidpunkt då Internet började introduceras för världen. Detta är anledningen till att Psychic Friends Network var så populärt. Människor hade inget annat sätt att hitta rätt medium för dem, så de var tvungna att ringa Psychic Friends Network. Det är därför som så många människor ringde till Psychic Friends Network för att hitta rätt medium för dem.

4. Hennes slutgiltiga omdöme: Döm inte ett medium efter en läsning
Sylvia Browne var en så viktig synsk i världen att hon till och med ombads av USA:s president Ronald Reagan att ge en läsning. Det som var så betydelsefullt med denna läsning var att Browne sa att presidenten skulle vara vid god hälsa fram till slutet av sin mandatperiod. Detta innebar att han inte skulle dö under sin ämbetstid. Detta kom som en överraskning eftersom de flesta synska hade förutspått att han skulle dö under sin ämbetstid. Browne sade dock också till president Reagan att han skulle få ett mordförsök mot sig och att han skulle bli svårt skadad av det. Detta blev också verklighet, eftersom president Reagan blev skjuten under sin ämbetstid, även om han mirakulöst nog överlevde. Sylvia Browne ville dock inte att människor skulle döma ett medium utifrån en enda läsning. Hon sa att det var möjligt för en synsk att ge flera korrekta avläsningar, men att en felaktig avläsning inte borde användas för att döma synskheten.

Sylvia Browne och hennes egen show
Sylvia Browne var också värd för sin egen show som hette The Other Side. Denna show var mycket populär och pågick från 1996 till 2002. Programmet följde Browne när hon reste runt i landet och gav läsningar, löste brott, hittade försvunna barn och hjälpte människor att förändra sina liv till det bättre. Programmet var så framgångsrikt att det vann fem Emmy Awards. The Other Side var unik eftersom det var ett av de få program på tv som sändes under natten, när de flesta människor sov. Detta innebar att programmet inte konkurrerade med andra program, utan faktiskt sågs av en helt annan publik. Detta gjorde The Other Side mycket framgångsrik.

Det kända tv mediet Theresa Caputos 

Om du har kabel-tv har du förmodligen sett minst ett avsnitt av Long Island Medium. Realityshowen visar Theresa Caputo när hon tar itu med livet, kärleken, familjen och arbetet. Om du tittar regelbundet är det lätt att förstå varför hon behöver kamerorna dygnet runt. Men vad händer om du är någon som aldrig har tittat på programmet? Vad behöver du veta om Theresa Caputo för att förstå hennes situation? Tack vare en ny artikel och video från People Magazine vet vi nu lite mer om hennes liv utanför dokusåpan. Om du inte följer kändisar eller deras hem i allmänhet kan det komma som en överraskning att det finns flera kända personer som bor på Long Island – däribland Theresa Caputo.

Theresa Caputos bakgrund
Caputo föddes den 10 oktober 1970 i Queens, New York, och växte upp i en italiensk-amerikansk arbetarklassfamilj i Medford, New York. Hon kämpade med sin vikt i tonåren och i unga vuxen ålder och blev till och med inlagd på sjukhus för fetma under sitt sista år i high school. Hon övervann sin ätstörning och tog examen från Pennsylvania State University, där hon studerade engelska och kommunikation. Hon fortsatte med en magisterexamen i kommunikation från New York University. Caputo började sitt yrkesliv som kommunikations- och marknadsföringskonsult och arbetade med kunder som Microsoft, Pfizer och New York Giants. Så småningom lämnade hon företagsvärlden för att stanna hemma med sina tre barn. Hennes andra barn, Victoria, föddes med en sällsynt kromosomavvikelse som allvarligt påverkade hennes motorik och tal och krävde 24-timmars vård. Dotterns medicinska problem fick henne att överväga att återgå till arbetet.

Theresa Caputos första make, Frank
Frank Caputo var Theresas första man, som hon gifte sig med 1996, men skilde sig från honom fyra år senare. Frank var osäker på sin relation med Theresa från början, eftersom han kände att hon dolde något för honom. Han trodde att hon kanske hade varit gift tidigare, men han hade fel. Frank visste inte om det, men Theresa var ett medium, som kunde tala med de döda. Med tiden blev Frank mer misstänksam mot Theresa och anlitade till och med en privatdetektiv för att försöka fånga henne i en lögn. Theresa råkade bara ha en gåva som inte kunde förtigas, och ju mer hon försökte dölja den, desto mer kämpade hon. Till slut bestämde sig Theresa för att berätta sanningen för Frank i hopp om att det skulle hjälpa dem att gå vidare. Frank tog dock inte emot informationen väl, och deras äktenskap tog slut.

The Long Island Medium show
Om du tittar på showen vet du att den följer Caputo när hon gör läsningar som medium på evenemang och pratar med kunder om deras nära och kära som har gått bort. Den visar också hennes personliga liv som ensamstående mamma med två barn. Även om programmet har varit en framgång var det till en början lite av en utmaning för Caputo, som var tvungen att lära sig att omfamna den berömmelse som följde med att vara med i en dokusåpa. “När det här först hände kunde jag inte gå ner på gatan och jag var rädd för att gå ut. Det kändes som om jag skulle bli arresterad. Jag hörde saker som ‘hon är en bedragare’. Jag kände bara att jag var tvungen att försvara det jag gör. Jag trodde att jag var tvungen att bevisa mig själv, men jag insåg att jag inte behöver bevisa någonting för någon.”

Man behöver inte vara ett fan av programmet för att se att Theresa Caputo är en extraordinär kvinna. Hon lever en överdådig livsstil, men hon har inte samma problem som många människor i hennes ställning har. Hennes strider har kommit inifrån, då hon har hanterat en gåva som hon inte ville erkänna och en skilsmässa. Caputo har varit öppen om sitt liv och hoppas att andra ska lära sig av hennes erfarenheter.

Mediet Tyler Henry: Mannen som talade till de döda

Tyler Henry är det yngsta praktiserande tv-mediumet i världen. Han upptäcktes av den berömda psykologen och tv-personligheten Dr. Phoebe Wright, som tog Tyler som konsult för sitt program Losing Sight, som fokuserar på att hjälpa tittarna att hantera sin rädsla för döden. De två kom genast överens och Tyler blev en återkommande gäststjärna i programmet. Aktuell statistik: Han född den 25 juni 1992, 1,75 meter och bor i Los Angeles.

Vem är Tyler Henry?
Tyler Henry är en amerikansk tv-programledare, författare och medium. Han föddes den 25 juni 1992 i Los Angeles, Kalifornien, och upptäckte sin gåva att kommunicera med de döda när han var 15 år gammal och har övat sedan dess. Efter att ha upptäckts och utbildats av den berömda kliniska psykologen Dr. Phoebe Wright har Tyler blivit en av de mest populära synska i världen, och för närvarande spelar han huvudrollen i sin egen show på E! – “Hollywood Medium With Tyler Henry”. Han är också författare till New York Times bästsäljande bok “The Curious Case of Clairvoyance”. Tyler blev ett känt namn efter att ha spelat huvudrollen i den första säsongen av succéserien “Psychic Kids”, som dokumenterade erfarenheterna hos barn som har förmågan att se genom slöjan som skiljer de levande från de döda. Han har sedan dess medverkat i flera andra program och specialprogram, bland annat “Gone But Not Forgotten”, “Losing Sight”, “Hollywood Medium” och “Hollywood Medium With Friends and Families”, samt gjort gästspel i program som “The Dr. Oz Show”, “The Late Late Show”, “The View” och “The Wendy Williams Show”.

Tyler Henry’s Bio
Även om Tyler har avslöjat väldigt lite om sitt förflutna har det han har delat med sig av varit spännande och mystiskt. Han föddes i Los Angeles, Kalifornien, av två föräldrar som då var verksamma inom underhållningsbranschen. Hans mamma är kostymdesigner och stylist, medan hans pappa är konstnär med en examen i arkitektur. Han har sagt att hans föräldrars yrken hjälpte honom att utveckla ett skarpt estetiskt sinne i unga år. Han har också sagt att han alltid har varit fascinerad av det paranormala och att han hade sin första paranormala upplevelse vid fem års ålder. Han säger att han började märka att han såg saker som andra människor inte kunde se vid 10 års ålder och att han först insåg att han hade en gåva när han var 15 år gammal. Han har också nämnt att han växte upp i ett “frimodigt” hem där kreativitet och individualitet värderades högt.

Hur upptäckte han sin gåva?
Tyler Henrys gåva att kommunicera med dem som har gått bort uppenbarades för honom i en dröm när han bara var 15 år gammal. I drömmen såg han sin avlidne farfars ande varna honom för en överhängande fara. Nästa dag fick han ett telefonsamtal som informerade honom om att en medlem av hans familj hade varit med om en bilolycka. Hans farfars ande hade försökt varna honom. Tyler säger att han till en början var tveksam till att acceptera sin gåva, vilket många människor är, eftersom han inte ville komma i kontakt med andarna från dem som hade gått bort. Efter en del övervägande bestämde han sig för att anamma sin gåva efter att ha insett att han kunde hjälpa människor som kämpade med sina upplevelser efter döden genom att kommunicera med deras andar och ge tröst åt deras nära och kära.

Vad gör ett medium?
Ett medium är en person som kan kommunicera med de avlidnas andar. Medier talar till andarna på samma sätt som de skulle tala till de levande, med den enda skillnaden att de kan se och höra andarna med sitt “tredje öga”. Medier kan ge tröst och avslutande för dem som har förlorat nära och kära, liksom för dem som är rädda för att dö. De kan avslöja information om den avlidne som tidigare var okänd för de levande, samt ge råd om hur man ska gå vidare efter en älskad persons död. I huvudsak hjälper medierna de levande att komma till rätta med en älskad persons död och hjälper den avlidne att gå över till andevärlden. Som en bonus kan medier också förutsäga framtiden, även om detta är en sällsynt gåva.

Som du kan se finns det mycket att lära om den otroligt begåvade Tyler Henry. Han är lika mystisk som han är begåvad, och det är troligt att han kommer att avslöja ännu mer om sig själv i takt med att hans karriär fortskrider och han blir mer bekväm i rampljuset. Förhoppningsvis har den här artikeln kastat lite ljus över den begåvade Medium genom att avslöja fakta om Tyler Henry, hans ålder, födelsedag, födelseort, familjeliv, utbildning och karriär innan han blev Medium. Nu kan du gå ut och imponera på dina vänner med din nyvunna kunskap om en av Hollywoods senaste och största stigande stjärnor.