Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna Sveriges största tarotlinje drivs av Vivi Linde – Spålive

Spålive hos Tarotguiderna!

Spålive – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationerTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot mm. Sveriges största portal inom andlighet & medialitet. Vivi Linde är känd från tv där hon varit med i både Let´s Dance serien “Livet på andra sidan). Hon har även tillsammans med Camilla Elfving Mediumpodden. Dessutom så ftiver hon Tarotguidernas tarotlinje där man kan spåliv, samt är författare författare mm.

Våra tjänster på tarotlinjen:

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristallerVivi Lindes bok

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Att spå sig
När du tänker på spådomar kan du tänka dig en zigenare som läser handflatorna i eldsljuset eller en gammal kvinna med en kristallkula. I den moderna världen är det dock många som använder sig av spådomar på telefon, man ringer då en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive . Det är något som man kan göra här på Tarotguidernas tarotlinje. Oavsett om det handlar om handavläsning, tarotkort, horoskop eller någon annan form av spådom är tanken densamma – en person får en inblick i sin framtid av någon som påstår sig kunna se saker som andra inte kan se. Tolkningen av dessa typer av ritualer har förändrats med tiden och med hjälp av olika medier. Här är några saker du bör veta om spådomar på telefon samt hur de fungerar.

Vad är spådom på telefon?
Spådom är en praxis där man förutspår framtida händelser genom att tolka tecken eller symboler. Det har varit en del av det mänskliga samhället i tusentals år och har utvecklats till att omfatta en mängd olika metoder, som att läsa handflator, undersöka stjärnornas rörelse eller undersöka en persons handstil. Dessa metoder kallas ofta för “konster”, som i “konsten att läsa i handflatan” eller “astrologins konst”. Även om spådomar har funnits länge har de antagit olika former under årens lopp. Förr i tiden skedde det ofta personligen. Nu, tack vare modern teknik, kan människor dra nytta av spådomstjänster via telefon. man ringer då en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive. Man kan göra här på Tarotguidernas tarotlinje, man kan också hitta spåmän i appar eller till och med på webbplatser för att dra nytta av bekvämligheten med dessa tjänster.

Hur fungerar spådom på telefon?
Om du är intresserad av spådomar på telefon har du flera alternativ. Du kan prata med en astrolog, en handläsare eller någon annan typ av spåman som du vill ha. Du kan ringa till en spådomshotline eller besöka en webbplats som erbjuder spådomstjänster. Man ringer då en spålinje där de spålive. Vi gör det här på Tarotguidernas tarotlinje. du ringer väljer du vilken typ av läsning du vill ha och anger ditt namn, födelsedatum och annan relevant information. Personen i andra änden av linjen utför sedan läsningen åt dig och tolkar dina tecken och symboler. Du kan också använda en app som Ask Now för att få en snabb konsultation av en astrolog när som helst. Du anger bara ditt födelsedatum och annan relevant information, så får du en snabb läsning. Det finns också webbplatser som erbjuder spådomstjänster, till exempel The Gypsy Tea Room, och du kan få tillgång till dem från din telefon.

Spålive hos oss – Tarotguiderna Sveriges största tarotlinje

Spålive – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mmExperhjälp spådam

Andra former av spådomar som du kan utöva på telefonen
De flesta former av spådomar kan utövas via telefonen, t.ex: – Kiromani – Handavläsning är konsten att läsa någons framtid genom handen. Handflatorläsare letar efter symboler i handens linjer, till exempel fingrarnas form och linjerna på handflatan. Du kan hitta handläsare i appar eller på webbplatser, till exempel Ask Now. – Astrologi – Astrologi är konsten att läsa och tolka stjärnorna för att förutsäga framtida händelser. När du får din astrologiska läsning tittar en astrolog på datum, tid och plats för din födelse. Därifrån kan de berätta vad dina stjärntecken betyder och vilka framtida händelser du kan förvänta dig, t.ex. vem du kan träffa eller när du kan gifta dig. – Handskriftsanalys – Handskriftsanalys är konsten att avläsa någons personlighet och framtid genom deras handstil. En handskriftsanalytiker tittar på faktorer som hur du håller pennan, hur snabbt du skriver och hur sned dina bokstäver är för att dra slutsatser om dig. – Kiromani – Handavläsning är konsten att läsa någons framtid genom handen. Palmexperter letar efter symboler i handens linjer, till exempel fingrarnas form och linjerna på handflatan. Du kan hitta handläsare i appar eller på webbplatser, till exempel Ask Now. – Astrologi – Astrologi är konsten att läsa och tolka stjärnorna för att förutsäga framtida händelser. När du får din astrologiska läsning tittar en astrolog på datum, tid och plats för din födelse. Därifrån kan de berätta vad dina stjärntecken betyder och vilka framtida händelser du kan förvänta dig, t.ex. vem du kan träffa eller när du kan gifta dig. – Handskriftsanalys – Handskriftsanalys är konsten att avläsa någons personlighet och framtid genom deras handstil. En handskriftsanalytiker tittar på faktorer som hur du håller pennan, hur snabbt du skriver och hur sned dina bokstäver är för att dra slutsatser om dig. Man kan ringa till en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive, det gör vi på Tarotguidernas tarotlinje

Tarotläsare
Spådomsvärlden omfattar en mängd olika metoder, men en av de vanligaste är tarotläsning. Tarotläsare använder en kortlek där varje kort representerar en annan person, situation eller händelse. Läsarna kan antingen lägga ut korten i en spridning på ett bord eller använda en app för att läsa dem åt dig via telefon. Tarotläsning är en av de mest kända formerna av spådomar. Man kan ringa en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive, till exempel Tarotguidernas tarotlinje. Det  finns till och med kändisar som hävdar att de praktiserar den, till exempel Demi Lovato och Jared Leto. Om du är intresserad av att få en tarotläsning behöver du inte gå till en fysisk plats för att göra det. Du kan besöka en app eller webbplats för att få din läsning och till och med få en tarotläsare att mejla resultaten till dig.

Kiromani – handavläsning
En handläsare tittar på linjerna på dina handflator för att avgöra din framtid. Du hittar handläsare på appar som Ask Now, där du kan välja hur länge du vill att din läsning ska pågå. Du kan också hitta handläsare på webbplatser som Gypsy Tea Room. När en handläsare undersöker din hand letar de efter olika symboler. Dessa inkluderar linjer på handflatan, kullar ovanför fingrarna och till och med formen på tummen. Palmläsare använder dessa symboler för att berätta om din framtid, till exempel din hälsa, karriär och ditt kärleksliv. Du kan också få en handavläsning gjord via telefon men då behöver du skicka en eller flera bra bilder innan. Man kan då ring då en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive .

Horoskopläsare
Ett horoskop är en kort astrologisk läsning som förutspår vad som kommer att hända dig inom en nära framtid. Många spåningstjänster låter dig numera välja vilket stjärntecken du är född under, så ger de dig en horoskopavläsning. Du kan hitta horoskopläsare på webbplatser som Ask Now och Gypsy Tea Room. En horoskopavläsning är en astrologisk avläsning. En astrolog tittar på datum, tid och plats för din födelse, och därifrån kan de berätta vad dina stjärntecken betyder och vilka framtida händelser du kan förvänta dig. En horoskopavläsning gör samma sak för personer som är födda under ett visst stjärntecken.

Historien om spådomar
Spådomsmetoder som astrologi, handavläsning och tarotkort har funnits i hundratals eller till och med tusentals år. Det exakta ursprunget till dessa metoder är dock inte helt klart. Forntida människor använde troligen intuitiva metoder för spådomar som inte lämnar efter sig pappersspår. Idag kan man ringa en spålinje som erbjuder tjänsten spålive, något vi gör här på Tarotguidernas tarotlinje. Man vet dock att astrologin har sitt ursprung i det gamla Mesopotamien. Människor i denna region trodde att solen och planeterna, som de kunde se på natthimlen, hade ett inflytande på jordiska aktiviteter. De utvecklade också horoskop, även om dessa troligen var mindre detaljerade än de horoskop vi ser idag. Det finns också bevis för att människor i det gamla Egypten praktiserade handavläsning. Faktum är att de äldsta kända exemplen på handavläsning går tillbaka till omkring 3000 f.Kr.

Saker att känna till innan du får en avläsning
Innan du får en spådomsavläsning är det viktigt att förstå hur avläsningen fungerar och hur mycket vikt du ska lägga vid resultaten. Ingen kan trots allt veta precis exakt allt om din framtid, och att läsa tecken och symboler kan ibland misstolkas. Men i stort när du pratar med en riktigt duktig spådam så ska det i största möjliga mån stämma. Du kan också använda avläsningarna för att inspirera dina dagliga aktiviteter. Du kan till och med dela din avläsning med vänner för att väcka samtal. Om du vill ha en spådomsavläsning, oavsett om den görs via telefon eller online, kan du hitta en tjänst som specialiserar sig på det. man ringer då en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive . Det är något som man kan göra här på Tarotguidernas tarotlinje. Du kan också använda appar som Ask Now för att få en snabb läsning. Du vill ta hänsyn till vilket medium du använder, ditt födelsedatum och annan information som du tror kan vara användbar.

Faktorer som påverkar spådom på telefonen
Noggrannheten i din avläsning beror på vilket medium du använder.

Ring Tarotguiderna – vi spår Spålive

Spålive – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mm

Din guide till spådomar: Hur man berättar om framtiden och gör förutsägelser

Tror du på förmågan att se in i framtiden? Det är inte så tokigt som det låter. Att göra förutsägelser om vad som kommer att hända i framtiden är faktiskt en vetenskap som kallas “spådom” eller “prognos”. Om du tror att spådomar bara kommer med en läskig gammal dam med en trasig halsduk och en kristallkula, tänk om. Spådomar har praktiserats i århundraden av människor över hela världen. Man kan även ringa till en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive. Det är något som man kan göra här på Tarotguidernas tarotlinje. Numera finns det många tekniker och metoder som används för att förutsäga vad som kommer att hända i framtiden. Det finns till och med en hel vetenskap som ägnar sig åt att studera det! Oavsett om du vill veta om din partner kommer att fria snart, om en intervju kommer att gå bra eller om något dåligt kommer att hända – vi har täckt dig med den här listan över tekniker och metoder för spådomar som hjälper dig att spå framtiden och göra förutsägelser.

Spådom med ljus
En av de mest grundläggande tekniker för spådomar är ljusberättande, och det är precis vad det låter som. Du tänder ett ljus, tittar i en spegel och fokuserar på lågan. Du blundar sedan och väntar på att en bild ska dyka upp i ditt huvud. Bilden du ser kan vara ett tecken på något som kommer att hända i framtiden. Det finns många olika symboler som kan dyka upp i ljusets låga. En spiral indikerar till exempel att det finns ett bedrägeri, en halvmåne indikerar att du kommer att träffa någon ny och ett kors indikerar att du måste vara försiktig. Ljusberättande är ett utmärkt sätt att komma igång med att lära sig grundläggande spådomskunskap. Det är enkelt och lätt att göra, och du har förmodligen redan allt du behöver för att göra det.

Spådom
Spådomskonst är ett sätt att se in i framtiden och försöka ta reda på vad som kommer att hända.  Man kan idag ringa en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive, till exempel till Tarotguidernas tarotlinje.Det finns många olika typer av divination, bland annat scrying, handavläsning och orakelkort. En vanlig typ av divination är tarotkortsläsning, vilket innebär att du använder tarotkort för att förutsäga framtiden. Du kan antingen välja ett kort i taget eller göra en fullständig läsning. Det finns många olika typer av tarotkortsdäck, och varje kortlek har olika betydelse. Det är viktigt att välja en kortlek som passar dig. Du kanske till och med vill köpa flera däck så att du kan välja det som passar dig bäst. Om du är intresserad av att lära dig hur man gör en läsning finns det många olika böcker och webbplatser som kan hjälpa dig. Du kanske också vill leta efter kurser nära dig så att du kan lära dig av ett proffs.

Numerologi
Numerologi är studiet av siffror och hur de relaterar till oss. En numerolog tar ditt namn och ditt födelsedatum för att ta reda på ditt lyckotal och andra fakta som har med siffrorna i ditt namn och din födelsedag att göra. Det finns många olika saker som kan förutsägas med hjälp av numerologi, bland annat dina personlighetsdrag, dina lyckotal, din karriärväg och till och med din potentiella relationskompatibilitet med någon. Man kan även ringa till en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive. Numerologi är en tjänst man kan få här på Tarotguidernas tarotlinje. Det kanske låter lite fånigt, men det finns många människor som svär på numerologi. Om du är intresserad av att lära dig mer om det finns det gott om böcker och webbplatser som du kan kolla in.

Astrologi
Precis som numerologi är astrologi studiet av siffror. Men i stället för att titta på siffrorna i ditt namn tittar astrologin på siffrorna i ditt födelsedatum. Det finns många olika astrologiska diagram och system som används för att förutsäga framtiden. Om du vill lära dig hur man gör astrologiska läsningar finns det många olika böcker och webbplatser som kan hjälpa dig. Du kanske också vill leta efter kurser, antingen online eller i ditt område, för mer djupgående undervisning. Om du vill lära dig mer om det finns det många böcker och webbplatser som kan hjälpa dig. Du kanske också vill leta efter kurser, antingen online eller i ditt område, för mer djupgående undervisning.

Spå med pendel
Om du är intresserad av spådomar men inte vill använda ljus eller kort kan du prova att använda en pendel. Man kan även ringa till en spålinje för att bli spådd med pendel där de erbjuder tjänsten spålive. Pendel är en tjänst som finns på Tarotguidernas tarotlinje.  En pendel är ett viktat föremål som svänger fram och tillbaka och används för att hjälpa dig att hitta svar. Det finns många olika typer av pendlar, men de fungerar alla på samma sätt – du ställer en fråga och pendeln svänger i en viss riktning för att svara på den. Precis som med de flesta andra spådomstekniker finns det många olika sätt du kan använda din pendel på. Du kan ställa allmänna frågor om framtiden, leta efter försvunna föremål och till och med använda den för att skapa en karta.

Tarotkort
Precis som med den tidigare nämnda ljusberättelsen fungerar spådom med tarotkort lite annorlunda än andra metoder. Du behöver en speciell kortlek med tarotkort för att kunna göra en läsning. När du vill göra en läsning ska du blanda kortleken och lägga ut korten i ett visst mönster. Du kan sedan titta på varje kort och denSpålive position det befinner sig i för att ta reda på vad det betyder. Det finns många olika typer av tarotdäck och varje däck har en annan betydelse. Det är viktigt att välja en kortlek som passar dig. Du kanske till och med vill köpa flera däck så att du kan välja det som är rätt för dig. Om du är intresserad av att lära dig hur man gör en läsning finns det många olika böcker och webbplatser som kan hjälpa dig. Du kanske också vill leta efter kurser nära dig så att du kan lära dig av ett proffs. Man kan även ringa till en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive. Det är något som man kan göra här på Tarotguidernas tarotlinje.

I Ching
I Ching är en gammal bok om spådomar. Boken är uppdelad i åtta olika avsnitt, vart och ett med sin egen mening och betydelse. För att göra en läsning behöver du den engelska översättningen av boken. Det finns många olika sätt att använda I Ching på. Du kan göra en allmän läsning, där du ställer en fråga och boken ger dig ett svar baserat på den frågan, eller du kan göra en specifik läsning, där du skapar en kort mening om den situation du befinner dig i och boken ger dig ett svar baserat på den. Om du är intresserad av att lära dig hur man gör en läsning finns det många olika böcker och webbplatser som kan hjälpa dig. Du kanske också vill leta efter kurser, antingen online eller i ditt område, för mer djupgående undervisning.

Runor
Runor är urgamla piktogram som har använts för spådomar i århundraden. Det finns många olika sätt som du kan använda runor för att förutsäga framtiden. Du kan rita runorna på papper, använda plattor eller till och med bara tänka på runorna i ditt huvud. Man kan även ringa till en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive. Bli spådd med runor är något som ci gärna gör här på Tarotguidernas tarotlinje. Det finns många olika typer av runuppsättningar, där varje uppsättning har olika betydelse. Det är viktigt att välja en uppsättning som är rätt för dig. Du kanske till och med vill köpa flera uppsättningar så att du kan välja den som är rätt för dig. Om du är intresserad av att lära dig hur man gör en läsning finns det många olika böcker och webbplatser som kan hjälpa dig. Du kanske också vill leta efter kurser nära dig så att du kan lära dig av ett proffs.

Vad är spådomar?
Spådomar är en metod för att förutsäga vad som kommer att hända i framtiden. Människor har spått i århundraden, ofta med hjälp av tarotkort eller en kristallkula. Spådomar kan användas för många olika saker – från att försöka ta reda på om någon kommer att bli kär i dig till att försöka ta reda på om du kommer att få ett nytt jobb. Vad det än är du försöker ta reda på kan spådomarna hjälpa dig. Det finns många olika typer av spådomar och många olika tekniker för spådomar. Man kan även ringa till en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive. Det är något som man kan göra här på Tarotguidernas tarotlinje. vilken teknik du använder bygger all spådom på samma idé: framtiden är alltid föränderlig, men den är också alltid nedskriven. Spåmännen kan se in i framtiden och berätta vad den innehåller.

Hur man kan spå framtiden och göra förutsägelser
Om du vill veta framtiden finns det många olika tekniker för spådomar som du kan använda. Allt du behöver göra är att hitta den rätta som fungerar för dig och din situation.

Tarotguiderna tarotlinje

En nybörjarguide till Tarot: Vad du behöver veta

Tarot är ett spel som har funnits i århundraden. Man kan ringa en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive om man vill bli spådd, något vi gör på Tarotguidernas tarotlinje. Tarot är också något som många människor vet lite om. Den allmänna kunskapen om Tarot tenderar att vara ganska begränsad till idén att det är ett kortspel eller en spåmanöver, vilket är ganska reducerande. I själva verket är Tarot så mycket mer än så. Det är ett urgammalt system av symboler och betydelser som används för att inspirera och väcka tankar. Dessutom är det ett fantastiskt verktyg för att låsa upp din intuition och utforska olika aspekter av din personlighet som du kanske inte har varit medveten om tidigare. Om du behöver övertygelse om varför du bör lägga till Tarot till din växande lista av intressen, är här några skäl till varför du bör börja utforska denna värld idag:

Det är ett utmärkt verktyg för att utveckla din intuition.
Om du är ny i Tarots värld kanske du undrar exakt vad det är som gör det till ett så kraftfullt verktyg för att utveckla intuitionen. Tja, det första du måste förstå är att “intuition” är ett ord som har en otroligt bred definition. I själva verket är intuition helt enkelt din egen inre röst. Den kallas dock ofta för ett sjätte sinne. Det är det som talar om för dig när något bara känns rätt, även om du inte kan förklara exakt varför. Det är det som säger till dig att du ska svänga till vänster när du tänkte svänga till höger eller tvärtom. Intuitionen är det som säger till dig att du ska ta dig ur ett dåligt humör eller undvika en viss person. Det är en känsla av att veta som kommer inifrån och som inte behöver förklaras eller motiveras. I huvudsak är intuition all den information och kunskap som finns lagrad inom dig. Det är allt det du känner, vet och förstår utan att behöva tänka på det.

Tarot kan hjälpa till att vägleda beslut
Om du upptäcker att du står vid ett vägskäl i livet och inte vet vilken väg du ska ta kan du kanske dra nytta av att använda Tarot. Du kan ringa en spålinje till tjänsten spålive om man vill bli spådd vilket vi gör på Tarotguidernas tarotlinje. När du använder Tarot för att vägleda dina beslut ber du i huvudsak Tarot att hjälpa dig att hitta lösningar på de problem du står inför. I huvudsak frågar du korten vad du ska göra härnäst. Detta kan vara otroligt hjälpsamt när du är osäker på vart du ska vända dig härnäst eller hur du ska gå vidare i ditt liv. Om du känner dig osäker på vilken väg du går kan tarot hjälpa dig att reda ut saker och ting lite grann och peka ut dig i rätt riktning. Det är dock viktigt att komma ihåg att Tarot inte ger konkreta svar. Istället hjälper den dig att få en bättre förståelse för din situation och för olika möjliga utfall.

Den hjälper dig att upptäcka mer om dig själv
Förutom att hjälpa dig att förstå vad som händer i ditt liv och i världen runt omkring dig, kan Tarots konstverk och symbolik hjälpa dig att upptäcka mer om dig själv. Korten kan hjälpa dig att avslöja aspekter av din personlighet som du tidigare kanske inte var medveten om. De kan kasta ljus över dina styrkor och svagheter samt dina rädslor och önskemål. Vill du veta mer om din framtid så kan du ringa en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive, något vi gör på Tarotguidernas tarotlinje. De kan hjälpa till att peka ut de områden i ditt liv där du känner dig ur balans. Kort sagt kan de hjälpa dig att upptäcka vad som håller dig tillbaka och vad du behöver för att gå vidare. Allt detta tack vare den otroliga symbolik som finns i vart och ett av korten. Bildspråket och konstverket som används inom Tarot är otroligt symboliskt. Det är ett visuellt språk som kan hjälpa dig att låsa upp ditt undermedvetna och utforska de delar av dig själv som du kanske inte har varit medveten om tidigare.

Det är ett fantastiskt verktyg för självupptäckt.
Förutom att upptäcka mer om dig själv kan Tarot användas för att verkligen upptäcka dig själv. Detta beror på att varje kort är genomsyrad av symbolik och är öppet för tolkning. I huvudsak kan varje kort ses på flera olika sätt. Konstverket och bildspråket i korten är öppet för tolkning. Detta innebär att varje kort kan tillämpas på ditt eget liv på flera olika sätt. Konstverket kan användas för att få dig att reflektera över olika aspekter av ditt liv och din personlighet. Det kan hjälpa dig att avslöja den sanna meningen med ditt liv och arbeta med din egen intuition för att hitta nya lösningar på gamla problem. Man kan också ringa och bli spådd i Tarot på en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive . Man kan ringaå Tarotguidernas tarotlinje.

Det är ett utmärkt sätt att avslöja dina egna blockeringar
Om du ofta känner dig frustrerad, fast eller allmänt oinspirerad i livet är det möjligt att du har några blockeringar som du behöver avslöja och ta itu med. I huvudsak är en blockering något som hindrar dig från att gå framåt. Det är något som du har gömt undan och ignorerat, och det hindrar dig från att uppnå din fulla potential. I huvudsak har du själv satt ner foten och sagt till dig själv att du inte kan göra något. Det finns något inom dig som håller dig tillbaka. Om det är något som har tjatat i bakhuvudet på dig ett tag och du bara inte kan sätta fingret på det, kan du med hjälp av Tarot hjälpa till att avslöja källan till problemet. Man kan ringa en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive för att få hjälp att se vert man har blockeringar, vilket vi på Tarotguidernas tarotlinje kan hjälpa till med. Symboliken i korten kan hjälpa dig att konfrontera dina inre demoner och att övervinna dina blockeringar och gå vidare i livet.

Det är ett utmärkt sätt att utveckla din intuition.
Förutom att upptäcka mer om dig själv, förstå din personlighet och avslöja källan till dina blockeringar kan det vara ett fantastiskt sätt att utveckla din intuition genom att använda Tarot som ett verktyg för självupptäckt. Återigen är symboliken och konstverket som används i korten otroligt kraftfulla. Den har förmågan att få dig att reflektera över de saker som för närvarande pågår i ditt liv. Det kan hjälpa dig att förstå din nuvarande situation och hur du känner inför saker och ting. I huvudsak kan det hjälpa dig att stämma av med din intuition. Den kan hjälpa dig att börja lyssna på den inre rösten. Den kan hjälpa dig att lita på dina egna val och instinkter. Den kan hjälpa dig att öppna ditt sinne och hjärta för att bli medveten om vad som händer runt omkring dig.

Tarot kan hjälpa dig att upptäcka nya karriärvägar
Om du känner dig osäker på din karriärväg, eller om du känner att du behöver göra en stor förändring, kan du ringa en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive om, något vi gör på Tarotguidernas tarotlinje. Tarot hjälpa dig att upptäcka nya karriärvägar. Symboliken och bildspråket i korten kan hjälpa dig att reflektera över din nuvarande situation och dina känslor kring ditt jobb. Det kan hjälpa dig att förstå dina styrkor och svagheter och vad du behöver förbättra. Det kan hjälpa dig att upptäcka nya sätt att tänka och låta dig komma på nya lösningar på dina problem. Den kan hjälpa dig att upptäcka nya karriärvägar som bättre motsvarar dina styrkor och önskemål. Det kan hjälpa dig att upptäcka den bästa vägen framåt för dig och ge dig det självförtroende du behöver för att göra en förändring.

Utforska din kreativitet
Ett annat fantastiskt sätt som Tarot kan vara till nytta för dig är genom att hjälpa dig att utforska din kreativitet. De bilder och konstverk som finns i korten är otroligt kraftfulla och kan användas för att inspirera dig att skapa nya saker. De kan hjälpa dig att utnyttja din kreativa sida och komma på nya idéer. De kan hjälpa dig att öppna ditt sinne och koppla dig till ditt undermedvetna så att du kan komma på mer kreativa lösningar på problem. De kan hjälpa dig att övervinna blockeringar och komma på lösningar på problem som du kanske har kämpat med. I huvudsak kan de hjälpa dig att öppna ditt sinne och släppa loss din kreativitet.

Hjälper dig att förstå dig själv och dina värderingar
Förutom att hjälpa dig att upptäcka nya karriärvägar kan tarot hjälpa dig att förstå dig själv och dina värderingar. Den kan hjälpa dig att avslöja de saker som är viktigast för dig och de saker som du kämpar för. Den kan hjälpa dig att förstå vad du brinner för och vad som verkligen inspirerar dig. Det kan hjälpa dig att upptäcka vad du behöver i livet och vad du strävar efter. Den kan hjälpa dig att förstå dina styrkor och svagheter, liksom dina rädslor och önskemål. I grund och botten kan den hjälpa dig att upptäcka vem du är. Den kan hjälpa dig att bryta ut ur den komfortzon som du kanske för närvarande befinner dig i och den kan hjälpa dig att omfamna förändring och bli den person som du verkligen vill vara. Man kan om man vill ringa en spålinje och använda tjänsten spålive, något vi gör på Tarotguidernas tarotlinje.

Spålive – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mm

Tarotkortläsning på telefonen: Insiktsfull, direkt vägledning

Tarotkort är en uppsättning symboliska bilder som på senare år har populariserats som ett medel för insikt, självutforskning och vägledning. Med så mycket fokus på Tarot som en källa till intuitiv vägledning är det inte konstigt att människor vill bekanta sig med Tarotkortets betydelser. Det är därför vi erbjuder Tarotkortläsningar här. Man kan ringa en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive om man vill bli spådd, något vi gör på Tarotguidernas tarotlinje. Det är ett effektivt sätt att nå ut och ansluta sig till andra andliga sökare som kan vara intresserade av denna praktik. Om du är ny i Tarot eller är nyfiken på hur en Tarotläsning per telefon fungerar, vet att våra betrodda rådgivare är redo och villiga att ge dig en upplevelse som är både insiktsfull och upplyftande.

Tarotkortläsning via telefon
Det första man måste förstå om Tarotkortläsningar är att de kan göras över telefon. De kan göras personligen eller online, beroende på läsaren.  Ring en spålinje  spålive om man vill bli spådd, vi gör det på Tarotguidernas tarotlinje. Vad du försöker göra är att ansluta dig till din egen intuitiva röst. Du behöver inte blanda korten, du behöver inte veta i vilken ordning korten är och du behöver inte veta vad korten betyder. Du behöver bara vara öppen för upplevelsen och de insikter som kommer från den. Du är förmodligen bekant med bilden av tarotläsaren som sitter vid ett bord, blandar korten, går in i ett tranceliknande tillstånd och sedan drar kort och tolkar dem för sin klient. Detta är en typ av läsning som kallas “cartomancy”, men alla tarotläsare gör det inte på detta sätt. Och det är det som är tillgängligt för dig genom vår tjänst – du kan få en telefonavläsning gjord på ett sådant sätt att du inte behöver veta vad korten betyder – du kan bara vara öppen för upplevelsen.

Vad är en tarotkortsläsning?
En tarotkortläsning är en praxis där man får vägledning från tarotkortleken. Tarotkorten var ursprungligen avsedda som ett spel, men i dag används de främst för att ge insikt och vägledning i människors liv. Precis som alla andra spådomar beror precisionen i Tarotkortläsningen på läsarens skicklighet. Det första steget i en Tarotkortläsning är att välja vilken kortlek du ska använda. Det finns många olika kortlekar tillgängliga, var och en med sin egen symbolik och sitt eget bildspråk. Därefter ska du blanda korten och klippa kortleken flera gånger. Välj sedan kort från kortleken slumpmässigt. Dessa kort kommer att representera olika aspekter av ditt liv och ge insikter i ditt förflutna, din nutid och din framtid.Man kan ringa en spålinje där de erbjuder tjänsten spålive om man vill bli spådd, något vi gör på Tarotguidernas tarotlinje.

Hur fungerar en tarotläsning?
En tarotkortläsning kan ge insikt i din nuvarande situation, kasta ljus över din framtid och ge dig ett bredare perspektiv på ditt liv. Den kan hjälpa dig att få ett nytt perspektiv på en aktuell utmaning eller situation genom att ge insikt i de underliggande orsakerna och dynamiken. För att en tarotkortläsning ska vara effektiv är det viktigt att rensa ditt sinne från distraktioner och fokusera på din fråga/frågorna medan du blandar och skär kortleken. När du sedan drar kort från kortleken försöker du fokusera på symbolerna och bilderna på korten medan du funderar över deras innebörd. När du har dragit alla kort från kortleken ordnar du dem i den ordning som de drogs. Denna ordning avslöjar läsningens utveckling, så det är viktigt att du behåller korten i den ordning du drog dem.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR:
Allt du behöver veta om tarotkortsläsning: Allt du behöver veta om tarotkortsläsning
– Vad händer under en tarotkortläsning? Under din läsning kommer din rådgivare troligen att guida dig genom tre steg: Frågor, blandning och klippning samt läsning. Först kommer ni att diskutera arten av din fråga/ dina frågor – om du vill ha insikt i en specifik situation eller en utmanande aspekt av ditt liv, eller om du bara vill ha ett bredare perspektiv på ditt liv som helhet. Därefter kommer läsaren att blanda och klippa kortleken. Sedan drar han/hon korten från kortleken och tolkar deras betydelse. – Hur många kort dras från kortleken under en tarotkortläsning? Varje läsning är olika, men de flesta läsare drar mellan tre och nio kort från kortleken. Hur många kort som dras från kortleken beror på vilken typ av fråga/frågor som ställs. – Hur länge varar en tarotkortläsning? De flesta läsningar varar mellan 15-45 minuter.  Man kan ringa en spålinje och spålive, något vi gör på Tarotguidernas tarotlinje. – Kan en tarotkortläsning förutsäga min framtid? Nej, även om en läsning kan visa dig möjliga vägar och resultat kan den inte förutsäga din framtid. En läsning kan visa på sannolikheter utifrån ditt livs nuvarande bana. – Hur tolkar jag min Tarotkortläsning? Att tolka en läsning är en pågående process. Varje gång du gör en läsning kommer du troligen att närma dig den med ett nytt perspektiv och en ny förståelse. Du kan också tolka korten på olika sätt vid olika tidpunkter i ditt liv.

Få ut det mesta av din tarotläsning
– Rådfråga samma kortlek över tid: Vissa människor gillar att använda samma kortlek för varje läsning, medan andra föredrar att använda olika kortlekar för olika situationer. Om du bestämmer dig för att använda samma kortlek för flera läsningar, se till att du rensar korten mellan läsningarna. – Förbered dig för läsningen: Innan du gör en läsning bör du ta en stund för att lugna ner ditt sinne och fokusera på din fråga/ dina frågor. Om du gör det kommer du att få ut det mesta av läsningen. – Var öppen för läsningen: Ibland försöker vi för hårt att hitta en viss mening i korten som egentligen inte finns där. Försök i stället att vara öppen för alla möjliga betydelser och tolkningar. – Få en andra läsning: Om du inte förstår din läsning, eller om du känner att den inte är korrekt, kanske du vill få en annan läsning. Man kan även ringa ett proffs på en spålinje och få tjänsten spålive, något vi gör på Tarotguidernas tarotlinje.

Slutord: Varför du bör prova tarrokortläsningar
Vi hoppas att du har haft glädje av den här guiden om Tarotkortläsningar. För att komma igång är allt du behöver göra att välja din favoritrådgivare med hjälp av guiden ovan och sedan njuta av din läsning! Om du är nybörjare på Tarotkortläsningar behöver du inte oroa dig – våra rådgivare kommer att guida dig genom processen och få dig på väg mot förbättrad insikt och självkännedom.

Vi på Tarotguidernas tarotlinje /spålinje önskar dig en fin dag!