Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Seriösa medium och spådamer – Tarotguidernas tarotlinje

Seriösa medium och spådamer

Seriösa medium – Vivi Lindes Mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, meditationer.Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot Tarotguiderna Sveriges största  tarotlinje drivs av Vivi Linde medium med ca 65 vägledare 0939-2959 (19.90kr/min). Vivi Linde är känd från tv:s ”Livet på andra sidan”.

Så här fungerar det när man ringer ett seriöst medium eller en spådam  via telefon på Tarotguiderna.
En vanlig fråga man får som medium eller spådam på Tarotguiderna är om det går lika bra att ge en konsultation via telefon eller om man bör föredra en privat sittning? Det går faktiskt exakt lika bra även om det kanske känns trevligare vid ett direkt möte. Det kan faktiskt till och med fungera bättre via telefon då man inte får någon förutfattad mening då inget möte sker.

Vivi Lindes bokNär man ger en medium konsultation så har man kontakt med de bortgångna som befinner sig i en annan dimension. Det spelar därför ingen roll att klienten inte är på samma plats som mediet. Likadant är det när man kontaktar en spådam gällande framtiden. Avstånd har ingen som helst betydelse när vi talar om energi och dimensioner. Varken deras eller våra själar är platsbundna. Som seriöst medium så länkar man mellan dessa icke platsbundna världar.

Våra tjänster – Här kan du se vem som kan hjälpa dig.

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

När man genom ett seriöst medium önskar kontakt med någon speciell bortgången:

När man ger en seriös medium konsultation så kan man inte innan garantera att den man önskar från andevärlden kommer även om de oftast gör det, det är inte upp till oss att bestämma den saken utan det är de på andra sidan som gör det. Man får ha tillit till att de ger oss det vi behöver för tillfället och ödmjukt ta emot det som kommer.

Om du önskar komma i kontakt med en speciell bortgången så sitt gärna med en bild eller ha den du önskar i dina tankar. Det är viktigt att du inte själv berättar vem du vill ha kontakt med innan konsultationen så du inte påverkar mediumet. Det är nämligen svårare när man har förhandsinformation för då träder lätt tankar och förutfattade meningar in. Ju blankare man är desto enklare och bättre. På detta sätt kan ett medium ta emot budskap utan att hjärnan börjar bearbeta en massa yttre intryck.

Även för dig som klient så är det viktigt att känna att du inte har påverkat ett medium med någon information.

Seriösa medium och spådamer

När man via en seriös spådam vill veta om framtiden:

När man via en seriös  spådam vill veta vad som ligger i framtiden så behöver man vara öppen för det som kommer och aldrig glömma att det är inte spådamen somSierska påverkar våra liv, utan det är vi som gör. Det man ser i korten är en konsekvens av det man själv startat upp.

Hur tar man som seriöst medium kontakt med den andra sidan?

När man arbetar som seriöst medium så fungerar man som en länk till andevärlden. Man öppnar upp genom att öppna sina chakra och skapa en energibro mellan världarna. Man tar då kontakt med de nära och kära i andevärlden och förmedlar kontakten.

När man får kontakt med någon på andra sidan så får man olika förnimmelser och upplevelser i både sin kropp och själ. Man kan därför både se, höra, känna dofter, smaker och få fysiska upplevelser i kroppen. Jag brukar beskriva hur man ser eller hör som ett inre seende, ett inre hörande etc.

Alla medium arbetar olika och en del kanske hör mer medans andra ser mer. Det finns inga rätt eller fel utan allas arbete ser olika ut. Som medium brukar man höra eller se ord och meningar, man brukar också känna hur den bortgångna mådde och kände.

Hur känner de bortgångna inför oss och sitt tidigare liv?
När de är på andra sidan så har det släppt det som var jobbigt eller smärtsamt under jordelivet. De befinner sig nu på en högre nivå där de ser tydligare och klarare varför livet gestaltade sig som det gjorde för dem och varför de gick bort vid just det tillfället.

De befinner sig i sitt högre själsmedvetande och är i kontakt med sin sanning om sitt liv och även er relation. De förstår karma aspekterna som var aktiva d.v.s. det vet vad de var här för att lära sig, varför och tillsammans med vilka.

De är nu på en kärleksfull plats där lycka och fullständig harmoni råder. De har mött sina nära och kära igen, både människor och djur. De är på en plats där bara kärlek råder.

Hur kan man som ett seriöst spådam få information om framtiden?

När man arbetar som spådam så är det inte bara via korten man får information utan även via våra andliga guider. Man få till sig översinnlig information på olika sätt som man sen tolkar. Det är just själva tolkningen som är det svåraste, man behöver lära sig hur man tar emot information och på vilket sätt det kommer. Korten består av bilder, siffror, färger, former, symboler och ibland ord. Man använder även sin intuition för att förstå sambanden och budskapen för att kunna förstå det komplexa mönstret i en stjärna.

Själsfamilj/själsfrände:Många undrar om vi har en själsfrände. Jag brukar svara att jag tror det finns fler än bara en människa som tillhör just oss. Det är i alla fall den uppfattningen jag fått dom medium. Vi möter nämligen många personer under vårt liv som vi har själsband till. Jag ser dem som vår själsfamilj. I denna gemenskap finns det både vänner och familj. Min tro är att vi möts igen på andra sidan och att vi även återföds tillsammans igen i andra liv, fast då kanske i lite andra konstellationer.

Eftersom jag ser att de på andra sidan fortsätter att älska de som är kvar så visar det på en tillhörighet till vissa personer. Varför skulle just annars dessa själar vilja komma när vi söker kontakt? Det anser jag visar på att de bryr sig om de som tillhör dem.

Varför söker man kontakt med ett seriöst medium eller en spådam?
Det finnas många olika anledningar till varför man söker sig till ett medium eller spådam. En del kanske bara är nyfikna eller så handlar det om ett eget andligt sökande. Sen finns det andra som har någon älskad på andra sidan som man önskar kontakt med och få bevis för att personen fortfarande finns kvar på någon nivå och även ibland kanske kommer på besök. För en del kan det vara en viktig del i sorgebearbetningen att gå till ett seriöst medium. Andra går till en seriöst spådam för att känna hopp om framtiden.

Jag får ofta frågan om hur tidigt efter en persons bortgång man kan gå till ett medium för att få kontakt. Enligt min erfarenhet så spelar tiden ingen roll. Utan de kan ofta komma omedelbart om man så önskar. Jag har flertalet gånger kommit i kontakt med bortgångna bara några dagar efter deras bortgång. Det enda som skulle kunna hindra vore om klienten av någon anledning inte är mogen för en kontakt, själv har jag som medium ännu inte varit med om att detta har hänt.

Att utveckla sin medialitet och bli ett seriöst medium eller spådam
Det finns inget ”snabb fix” eller genväg inom det mediala. Att utvecklas andligt eller medialt handlar om ett sökande som till stora delar kommer inifrån, både frågorna och svaren, samtidigt som du lyssnar utåt och uppåt. Du ska höra dig själv men du ska även kunna stänga av dig själv när du arbetar. För att bli ett medium eller en spådam så krävs det många års övande. Det handlar inte bara om att känna av, ett riktigt medium eller spådam måste även kunna tolka informationen. Att vara medium innebär dessutom att jobba under stora krav och förväntningar, även att bli ifrågasatt hör till vägen och är tuffare än vad många tror.
För att kunna arbeta med sin medialitet så måste vilja söka, man måste brinna i sitt sökande, det krävs ett eget engagemang som går utanpå allt annat.

Man behöver hitta sitt sätt att höra sig själv och på så sätt också komma i kontakt med en kraft som är större än en själv. Jag brukar säga att min andlighet är min livspassion och jag älskar att vara ett medium och spådam. Ingen eller inget skulle kunna hindra mig att nå mitt mål att komma fram till min sanning och förvandla mitt sökande till ett vetande.

Visst kan man få tips och råd längst vägen av olika seriösa medium och spådamer men man måste ändå gå sin väg själv. Man kan inte ”ta över” någons annans tillit, kunskap eller insikt. Man kan få råd och vägledning men ändå måste man lyssna inåt för att hitta rätt. Just tillit ihop med tålamod är två grundstenar i det inre sökandet. Man måste ha tålamod, att få tillit och att gå från sökare till vetare tar sin tid. Underskatta inte själva resan, den är underbar och ser olika ut för alla. Vår själ kan vi alltid nå, det gäller bara att hitta vägen in så att vi kan integrera med den och bli ett. För mig är det ett sätt att bli hel. Mitt råd är att gå många olika vägar, prova många olika kurser, vill du bli medium så går kurs i medial utveckling, läs många olika böcker och ta till dig många olika kunskaper och visdomar. Därifrån kommer du sen att renodla din väg och ha tillit till att det kommer att utkristallisera sig vart du ska gå och när.

Seriösa medium och spådamer

Som seriöst medium får man ofta frågan, hur kan man tala med döda?
Så här fungerar det med energier. Hur kan man prata med döda är en fråga jag ofta får som medium. Här försöker jag förklara så att ni kan förstå hur det fungerar med energier. Framför allt tycker många det är svårt att förstå att det ska kunna fungera via telefon eller mail. Enligt mig går det precis lika bra.

Då jag tror på reinkarnation och att vi bara övergår till en annan energi, vår ursprungliga så borde universum i sig inte begränsa någon kontakt. Vi befinner oss alla i samma utrymme/space om än på olika nivåer, dimensioner och har olika energier. Se det som att vi bor i olika länder, städer eller våningar. Vi behöver då en gemensam frekvens, som en radiokontakt för att nå varandra. Det är den vi lär oss ställa in.

När man arbetar som seriöst medium, spådam eller med något annan medialt så arbetar man med energier i en annan dimension. En energi är inte som vi, platsbunden. När jag som medium tar kontakt med en vägledare / Guide / bortgången så är den i en annan dimension, oavsett om du är hos mig eller hemma hos dig själv. Så avstånd och plats har ingen som helst betydelse.

Man kontaktar dem på en ”frekvens” kan man säga, som att sätta på radion. Man ställer in frekvensen och sen får man kontakt, man hamnar på samma våglängd. Eftersom det inte är ditt fysiska du som sitter inne med svaren i ditt liv så spelar det ingen roll vart du som fysisk person befinner dig. Din själs kunskap är inte platsbunden utan även där handlar det om en annan dimension som man når genom att ställa in sig på rätt frekvens.

Vi medium lär oss även ställa om vår personliga energi så att den överens stämmer med den energin/personen vi vill komma i kontakt med. Attraktionslagens lika attraherar lika gäller. I detta har meditation, att förändra sitt medvetandetillstånd stor betydelse. Därför är någon typ av meditationsteknik fördelaktig att lära sig.

Ofta får jag frågan hur man utvecklas till seriöst spådam eller och medium. Hur gör man?
Jag brukar framför allt svara två saker…
När det gäller din medialitet så är det bästa att följa din passion, gör det du känner att du brinner för oavsett om du har några förkunskaper i ämnet eller inte. Det är det som intresserar dig som du kommer att bli bäst på, för det är där du kommer lägga ner ditt engagemang och passion. Om du ska bli ett duktigt medium så måste du brinna för det. Bry dig inte om alla måsten som du tror att du måste göra först innan du kan utveckla din medialitet, jämför dig inte heller med andras utveckling. Din väg är unik, va din egen Guru, lyssna och följ dig själv, din väg. Bara börja, ta steget, det är allt som krävs. Sedan kommer det andra av sig självt. Gå en kurs, lär dig utifrån en bok eller båda. Ägna inte din tid åt att undra, fundera och fråga andra om din väg om du vill komma igång, bara kör! Om du verkligen vill utveckla dig till medium så kan inget stoppa dig och du kommer att få vägledning från dina andliga vägledare. Ha tillit och tålamod så kommer allt att falla på plats och du kommer att märka att din medialitet växer.

Det andra är att allt andligt eller medialt du gör utvecklar dig och underlättar den mediala utvecklingen för det som kommer efter, vill du bli ett seriöst medium så gynnar det dig alltså att även läsa andra saker. All träning tillför något till ditt nästa steg så du behöver inte välja. Börja med det som verkar intressant och låt vägen själv få utkristallisera sig. Du måste inte på en gång veta vart du är på väg. Låt resan och utvecklingen föra dig framåt. Om man inte vet vilken väg man vill gå så brukar jag rekommendera kurserna/böckerna medialutveckling eller kanalisering som första steg. Medial utveckling för att man lär sig känna av energier och tolka det man får till sig. Detta har man stor nytta av oavsett om man vill bli ett medium eller inte. Likadant är det med kanalisering, att komma i kontakt med sina Guider, Högre Jaget, änglar mm är fantastiskt även om man inte är intresserad att utveckla sin andlighet på något speciellt sätt. Genom kanalisering kommer man i kontakt med sin livsväg och själsmedvetande. Någon form av meditation är också att rekommendera. Det är i tystnaden vi hör oss själva och kan komma i kontakt med underströmmarna som ligger precis under ytan, vad är på väg in i våra liv? Man blir sensitiv för energier och information. Kanalisering är en typ av meditation där man bjuder in sina vägledare.

Hur får en seriös spådam eller medium veta om framtiden?
Kanske har du haft en konstig känsla av att något stort är på gång. Kanske tänker du hela tiden på hur världen kommer att se ut om tio år, inte bara i dag. Och kanske, bara kanske, har du en längtan efter att få veta mer om vad som ligger framför dig. I så fall har vi goda nyheter: Framtiden är nu! och vi kan inte stoppa den. Men vi kan fortfarande ta reda på vad som väntar oss. Och det är vad det handlar om.

Seriösa medium och spådamer
Är du nyfiken på medialitet och vill veta om den är verklig? Medialitet är en persons förmåga att kommunicera med andar eller bortgångna nära och kära. Många tror att alla människor har denna medfödda förmåga, och vissa kan vara skickligare på att använda den än andra. Om du letar efter ett  medium som är villigt att hjälpa dig att få kontakt med dina avlidna nära och kära ska du fortsätta läsa. Den här artikeln tar upp allt du behöver veta om medier och hur de kan hjälpa till att lätta ditt sinne och ge tröst i tider av sorg eller ensamhet.

Vad är ett medium?
Ett medium är en person som kan fungera som en bro mellan de levande och de döda. Dessa personer använder extrasensorisk perception (ESP) för att vägleda dem i sina läsningar, vilket gör att en kommunikation mellan två olika världar kan äga rum. Medierna får information från nära och kära i den andra världen och förmedlar sedan informationen till människorna i rummet. Eftersom medier använder sitt sjätte sinne för att vägleda dem kallas de ofta för clairvoyanter.Medium

Vad gör ett medium?
Ett medium är någon som kan koppla dig till nära och kära som har gått över till andra sidan. De kan utnyttja sina förmågor och skapa en förbindelse mellan de två världarna så att du kan kommunicera med den avlidne. Ett medium kan hjälpa dig om du vill komma i kontakt med en älskad person som har gått bort, eller om du försöker få ett avslut på ett förhållande eller en situation som har lämnat dig i känslomässigt tumult. Medier kan också ta kontakt med nära och kära som sitter fast på jordplanet på grund av olösta problem. Detta kan betyda att anden inte kan gå över till andra sidan för att den inte är redo, eller att den är fäst vid något eller någon på jorden. Oavsett vilken anledning du har till att vilja kommunicera med en älskad person som har dött kan ett medium hjälpa dig att uppnå detta.

Hur hjälper ett medium till?
När du arbetar med ett seriöst medium får du chansen att komma i kontakt med nära och kära som har gått bort. Ett medium låter dig ställa frågor, dela med dig av minnen och till och med göra önskemål till dina nära och kära. Denna typ av kontakt kan vara mycket kraftfull och kan hjälpa dig att läka efter förlusten av en älskad person. Du har också möjlighet att släppa all ilska eller förbittring som du kanske har hållit fast vid, liksom all skuld som du har upplevt. Att kommunicera med dina nära och kära kan bidra till att lätta ditt sinne och lindra din smärta och ditt lidande. Du får också chansen att få ett avslut, vilket kan hjälpa dig att gå vidare. Att kommunicera med dina nära och kära kan också hjälpa dig att lära dig av deras misstag och triumfer, vilket hjälper dig att växa som person.

Är det bara medier som kan kommunicera med de döda?
Medier kan kommunicera med fler än bara de döda. De kan öppna upp sig för sin extrasensoriska perception och ta emot information från många olika källor. Det kan handla om information från andra personer i rummet, information från framtiden eller information från dina tankar eller drömmar. Många medier kan också kommunicera med djur, änglar och till och med utomjordingar. Andra jobbar som spådamer. Medier har möjlighet att koppla samman med det kollektiva omedvetna, vilket är varifrån informationen som de får kommer. Detta innebär att ett medium kan få information från det förflutna, nuet och framtiden.

Avslutande ord
I den här artikeln har du lärt dig vad ett psykiskt medium är och vad de gör. Du har också lärt dig hur de kan kommunicera med nära och kära som har gått bort, och hur de kan hjälpa dig att läka och hitta ett avslut. Innan du arbetar med ett medium ska du se till att du känner dig bekväm med dem och att de är rätt person för dig att arbeta med. Kommunicera med dina nära och kära och lindra din smärta och ditt lidande genom att släppa all bitterhet och ilska. Detta kan du göra genom att möta ett medium. Nu när du vet vad ett medium gör och vad du kan förvänta dig av dem kan du fatta ett välgrundat beslut om du vill arbeta med ett medium eller inte.

Så började min medium bana

Att få verka som seriöst medium är underbart, antingen man har det som yrke eller bara som ett intresse så är det en fantastisk gåva att få stå i kontakt med våra älskade nära och kära på andra sidan.

Jag kommer ihåg första gången en person från andra sidan klev fram starkare och jag agerade som medium för första gången. Tidigare så hade de funnits i bakgrunden och jag kände av deras närvaro. Jag visste inte riktigt vad de ville men de fanns med mig.

När vändningen kom och jag insåg att jag skulle förmedla budskap som medium var när en bästa vän till mig skulle få healing. Jag hade utbildat mig till kristallhealer och gav även chakra balansering och hon gick hos mig flera gånger för att jag skulle få öva ordentligt.
När jag stod vid hennes huvudända och bjöd in ärkeänglarna så såg jag en yngre man stå vid hennes fotända. Jag fattade ingenting och viftade bort det hela för jag visste ju att ingen yngre manlig vän gått bort för tidigt för då hade hon berättat det för mig. Det jag lärde mig då var att man som medium aldrig ska ha förutfattade meningar.

Jag fortsätter att ge henne chakra balansering och mannen dyker upp igen. Jag ser honom tydligare och jag ser att han är runt 20års åldern och han ser mycket ledsen ut. Återigen så tänker jag att jag bara inbillar mig, jag är ju faktiskt inget medium och jag försöker mota bort honom så jag kan fortsätta min healing. Denna gång så försvinner han dock inte utan han står kvar, jag får återigen budskapet att han vill be om förlåtelse och jag känner även av ett missbruk hos honom. I mitt stilla sinne så undrar jag varför han kommer till mig då jag faktiskt inte är ett arbetande medium? Han tittar sedan rakt på mig och säger att han vill be min vän om förlåtelse. Det var inte mening att göra som han gjorde mot henne. Sen försvinner han.

Jag blir helt förvirrad efter detta och tänker att detta är fel, jag kan omöjligt berätta detta för min vän för hon kommer då att bekräfta det jag redan visste, att hon inte vet vem han är, och dessutom så är jag ju inget medium så jag har säkert missuppfattat allt ihop.

Efter healingen så sätter vi oss ner och jag ska börja berätta vad jag gjort och vilka chakran som jag behövt balansera upp och varför. När vi pratat en stund så känner jag hur den här mannen pockar på min uppmärksamhet och jag känner att jag inte kan vara tyst. Jag säger till henne lite försiktigt att jag är ju inget medium men jag kände under healingen att någon ville komma i kontakt med henne, jag bad nästan om ursäkt men sa att jag måste få berätta även om allt ihop bara är en fantasi.

När jag berättade för min vän om mannen så började hon gråta, jag blev alldeles chockad. Sedan berättade hon om att de var bästa vänner när hon var yngre och att han höll på med droger. I slutet av sitt liv så kom han hem till henne för att han inte hade någonstans att bo, hon sa att han inte fick stanna hos henne då han svikit hennes förtroende flera gånger tidigare. Han gick där ifrån och hon såg honom aldrig mer.

Efter det så valde han att ta sitt liv. Han lämnade kvar ett självmordsbrev där han lade skulden på henne då hon inte ställde upp för honom. Detta hade hon burit på i alla år och inte berättat för någon då det var så jobbigt för henne att prata om.

Hon blev så tacksam för att han kom till mig som bara var ett amatör medium för att försonas och få be om ursäkt för det han gjort mot henne. Äntligen kunde hon släppa skulden och bördan hon burit på i alla år. Så började min bana som medium. Lite oväntat för mig men det är ju inte upp till mig att tala om när eller hur. Jag har full tillit till att jag har full vägledning och när jag förstod att jag skulle jobba som medium så var det bara att gå den vägen. En otroligt spännande och intressant väg som bjudit på många skratt och tårar genom livet.

Jag har flera strängar än att bara jobba som seriöst medium på min lyra.
Jag arbetar även som spådam, med kanaliserad information från min andliga Guide, änglar, ärkeänglar och andra högre vägledare. Ofta så arbetar man med andra saker som medium och ganska vanligt är att man även siar på något sätt. Själv spår jag framtiden med tarot och ängla- och orakelkort. Jag har även arbetat med djurkommunikation, nu gör jag det dock endast som lärare på kurser. Djur kan även komma från andra sidan när jag ger en medium konsultation. Det är oerhört spännande att vara ett medium och spådam, livet ser lite annorlunda ut för oss. Jag kan många gånger starkt uppleva hur mitt liv skiljer sig från andras då jag har en helt annan insikt i hur kosmos fungerar. Livet efter döden är något som många inte tror på eller undrar över om det verkligen existerar. Som medium så är det en självklarhet att vi kan komma i kontakt med både levande och döda själar och att döden på vår planet bara är en transformation till något annat. Det är en oerhörd gåva att leva med den tryggheten och vetskapen att vi befinner oss i ett kretslopp som är oändligt. Som medium så kommer man i kontakt med energier på en helt annan nivå. Man läser av och känner in. Jag får många gånger frågan hur man blir ett medium eller spådam. Jag brukar svara att det är oerhört viktigt att man över mycket, det krävs ett otroligt engagemang och vilja för att bli riktigt duktig. Det man brukar börja med är att lära sig att känna in energier.

Seriösa medium och spådamer – Vivi Lindes Mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, meditationer

Hur man läser pendeln: En praktisk guide för nybörjare

Pendeln är ett föremål som används av en del seriösa spådamer, inte lika vanligt bland medium. Den används också vanligen som en vattensökande pendel för att hitta vatten, olja eller andra dolda ämnen. I den här artikeln kommer vi att utforska de olika typerna av pendlar och hur du kan tolka deras rörelser för att besvara frågor om ditt kärleksliv och din framtid. Det kanske låter konstigt, men lita på oss när det gäller detta. Att som nybörjare lära sig läsa av pendeln är enkelt när du väl förstår mekaniken bakom! Användningen av pendeln som spådomsapparat går tillbaka till gamla civilisationer som Mesopotamien, Egypten och Grekland. Trots att det har funnits i århundraden frågar folk fortfarande “hur man läser pendeln?”. Läs vidare för att lära dig mer om pendelns historia och dess olika användningsområden idag!

Vad är en pendel?
En pendel är ett riktat föremål (vanligtvis en kristall eller ädelsten) som används för spådomar. En pendel kan användas för att besvara frågor om det förflutna, nuet och framtiden. När du håller i en pendel sägs det att dina hjärnvågor överförs till pendeln, vilket gör att den kan röra sig för att besvara dina frågor. En pendel används vanligtvis när man försöker fatta ett beslut när det finns många alternativ. Den kan hjälpa dig att få klarhet, och den kan också hjälpa dig att fatta ett beslut med självförtroende när du är osäker. När du använder en pendel befinner du dig i ett tillstånd av förhöjt fokus. Det innebär att du sannolikt också är mer medveten om dina känslor och känslor. Detta kan hjälpa dig att fatta ett beslut som känns rätt för dig.

Pendelns korta historia
Pendeln uppfanns på 1400-talet av en italiensk fysiker vid namn Santorio Santorio. Han använde apparaten för att mäta den mänskliga pulsen. Därefter blev det vanligt att använda pendeln som ett verktyg för att hitta vatten och mineraler. Det var först på 1900-talet som forskarna insåg att pendelns svängning regleras av den mänskliga hjärnan. Hjärnan skickar elektriska impulser som får pendeln att röra sig. Det sägs att det är människans medvetande som är ansvarigt för pendelns rörelse. Pendeln har också använts inom spiritismen för att hjälpa de andliga att kommunicera med medier. Den används också av medier för att kontakta klienternas andliga guider.

Typer av pendlar
Här är ett traditionellt sätt att se på pendeln som inte alla gör längre. Men pröva dig fram till vad som passar dig bäst.
Ljuspendel : Detta är ett populärt alternativ som fungerar bäst för nybörjare. Du måste bränna ett ljus tills det är halvt smält och sedan placera det i ett fat. När vaxet har stelnat måste du bryta av en bit av det och fästa den på ett snöre. Detta kan användas för spådomar och för att hjälpa dig att lösa problem.
Kristallpendel : Kristaller är kända för att vara ett kraftfullt verktyg för healing och energiarbete. Den här typen av pendel fungerar utmärkt för frågor som rör kärlek, hälsa, karriär och ekonomi.
Metallpendel : En metallpendel kan användas för alla typer av spådomar och spådomar. Den är bäst för frågor som rör kärlek, hälsa, karriär och ekonomi. Här är några typer av metallpendlar:
Silverpendlar: Silverpendlar används ofta för frågor som rör kärlek, relationer och hälsa.
Kopparpendlar: Dessa är bäst för frågor som rör ekonomi, pengar och välstånd. – Mässingspendlar: Dessa är bäst för frågor som rör karriär, auktoritet och självkänsla. Guldpendlar: Guldpendlar är bäst för frågor som rör kärlek och hälsa.
Järnpendlar: Järnpendlar är bäst för frågor som rör rättvisa, bekämpning av ondska, skydd och kunskapsinhämtning.
Stålpendlar: Stålpendlar är bäst för frågor som rör arbete, karriär, auktoritet och självkänsla.
Träpendlar: Träpendlar är bäst för frågor som rör familj, vänner och barn.

Hur fungerar en pendel?
Pendeln är ett föremål som hänger i en kedja eller tråd. Tanken bakom det är att det har en viss mängd energi som kan utnyttjas av dem som är bekanta med hur det används. Det bästa sättet att förklara energin bakom pendeln är att tänka på den som ett batteri. Om du tänker på en fråga kan du dra energi till pendeln genom att hålla den i handen. När den väl är laddad med energi kan du använda den för att mäta det du vill veta. Många människor väljer att använda en pendel för divination för att hjälpa dem att fatta ett beslut. Ett av de vanligaste användningsområdena för pendeln är för människor som försöker bestämma vilka kristaller som är bäst för dem att använda för healing.

Hur använder man en pendel för spådom?
En spådam eller ett medium håller pendeln i handen och tänker på den fråga du vill ställa till den. När du har laddat pendeln vill du börja flytta den i olika riktningar för att se vilken riktning den svarar bäst på. Om du till exempel frågar den om du kommer att träffa ditt livs kärlek och den svänger mot “nej”, vill du flytta den tills den svänger mot “ja”. Om du vill veta mer om pendelns riktning kan du använda följande lista: – För “nej” kommer pendeln att svänga åt vänster. – För “ja” kommer pendeln att svänga åt höger. – För “kanske” kommer pendeln att svänga medurs. – För “jag vet inte” kommer pendeln att svänga moturs.

Det vanligaste sättet att använda en pendel är för spådomar. Det innebär att man ställer frågor till den om det förflutna, framtiden eller nuet. Du kan till exempel använda pendeln för att ta reda på information om var något som har gått förlorat finns, till exempel en ring eller en nyckel. Om du håller pendeln över en karta kan du använda den för att ta reda på vart du ska gå härnäst. Du kan till och med använda den för att ta reda på vad som kommer att hända i framtiden! Vissa säger att man till och med kan använda pendeln för att ta reda på information om något som har hänt i det förflutna. Det betyder att du kan använda den för att ta reda på allt du vill veta om det förflutna.

Pendlar för att finna försvunna föremål
En del seriösa medium och spådamer söker gärna efter försvunna saker, djur eller människor. Med pendeln kan man hitta sådant som är dolt. Du kan använda en pendel för att hitta något som är dolt, till exempel vatten, mineraler eller förlorade föremål. Om du till exempel letar efter vatten på en karta kan du använda en pendel för att hitta det. Om du letar efter vatten på en karta kan du använda en pendel för att hitta det. Allt du behöver göra är att hålla pendeln över kartan och be den att hitta vatten. När du har laddat pendeln flyttar du den långsamt över kartan tills den börjar röra sig. Om den börjar röra sig mot ett visst område vet du att det finns vatten där. Du kan också använda en pendel för att hitta mineraler. Om du är en utforskare och vill hitta mineraler i marken kan du använda en pendel som hjälp. Allt du behöver göra är att hålla pendeln över kartan och be den att hitta mineraler. Flytta den långsamt över kartan tills den börjar röra sig. Om den börjar röra sig mot ett visst område vet du att det finns mineraler där.

Slutsats
Pendeln är ett urgammalt verktyg som kan hjälpa medium och spådamer att få klarhet och fatta bättre beslut. Det bästa med det är att vem som helst kan använda det, oberoende av deras kunskapsnivå. Du kan använda en pendel för att ta reda på information om det förflutna, nuet och framtiden. Du kan också använda den för att hitta förlorade föremål, mineraler eller vatten. Det bästa sättet att lära sig att använda en pendel är att öva på att använda den så ofta du kan. Ju mer du använder den, desto mer kommer du att förstå.