Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Vivi Linde Medium & Spådam i Tv – Tarotguidernas tarotlinje

Spådam – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer

Vivi i Let´s Dance

 

Sierska spådam Medium Tv Vivi LindeAtt vara med i den där realityserien hösten 2012 som spådam och medium var en rolig och lite vild karusell. Det är jag och Pehr som heter Zoe.  var också en tid då mitt självförtroende testades extra hårt. Skulle jag eller skulle jag inte ta risken? För mig var det en omvälvande andlig upplevelse.

Under serien “Livet på andra sidan” arbetade jag som medium och skapade tarotkort för att kontakta andevärlden. Min partner Anders och andra familjemedlemmar och kompisar var också inblandade, vilket ger fina minnen. Det var en svår inspelning. Att ha två kameror i ansiktet och ett team av människor som kokar av värme när man går in i ett meditativt tillstånd och tar kontakt med den andra sidan var både roligt och svårt. Det var svårt men roligt på samma gång. Att arbeta med produktionsbolaget var mycket lättare tack vare det fantastiska stödet. Under själva sessionerna där jag var spådam eller kommunicerade med de döda var inspelningarna oavbrutna. Jag visste inte vem som skulle dyka upp, om det skulle vara män, kvinnor eller hur många. De som kom till mig var obekanta för mig. Det var en vanlig situation, men i en tv-inspelning blev det pressande eftersom man måste prestera och göra det nu.

Det kan tyckas enkelt för andra, men man får aldrig glömma att för att kunna vara spådam och ta emot meddelanden från andra sidan måste medierna vara villiga att samarbeta med oss. Det är inte något man kan ta för givet. Förtroende förtjänas. Alla mina sessioner filmades, med undantag för en som ägde rum på Vattumannens bokhandel. Jag ville inte närma mig helt främmande människor och ta kontakt. Jag kände mig obekväm med att göra det, så en person närmade sig mig. Inspelningen var stel och obekväm, även om mannen på andra sidan anmärkte på hur utmärkt den var. Maria från produktionsbolaget ringde till och med till mig för att säga att jag var en “riktig gåva”. Efter varje session tackade jag universum för hjälpen. I början avböjde jag inbjudan att delta i programmet som spådam eller medium, men efter en del övervägande sa jag ja. Jag insåg att om mina guider hade skickat mig på den här resan skulle jag inte tacka nej. Jag insåg att min tvekan bara handlade om rädsla. Därför sa jag ja oavsett hur rädd jag var. Hur kan jag förvänta mig att andra ska ha tillit om jag inte har det? Det är avgörande att ha tillit när man är andlig, vilket fick mig att tänka till ordentligt. Jag insåg att det går bra att säga nej för att jag inte vill, men inte för att jag är rädd. Jag frågade mina guider: “Jag har tillit, och även om jag inte ser vägen eller varför jag gör det här just nu, litar jag på att du har full kontroll och vet vart jag är på väg och varför, så jag säger ja. Är det viktigt att komma ihåg lagen om attraktion, vad jag sänder ut och vad jag kommer att attrahera som resultat?

När jag fattade det här beslutet insåg jag att om jag kommunicerade med universum att jag inte önskade det här erbjudandet skulle de aggressivt förfölja mig i framtiden när de erbjöd något liknande. Om universum vänder sig till någon annan nästa gång kommer jag att få det jag ger ut. Det är så attraktionslagen fungerar. Om jag vägrar och försvinner kommer mindre och mindre material att skickas i min riktning. Om jag konsekvent säger nej kommer mer och mer saker att skickas i min väg. Är det här vad jag vill? Svaret är nej, så jag sa ja! Jag ångrar det inte en sekund, nu ser jag den väg som var planerad. Min andliga nivå höjdes och min andlighet nådde sin höjdpunkt som ett resultat av upplevelsen, som var andligt omvälvande. Mina andliga guider var också i kontakt med mig. Jag var helt och hållet mig själv. Serien “Livet på andra sidan” illustrerar perfekt min personlighet. Jag är en medium, spådam, fåfäng, social person som gillar champagne och andlighet. Varje aspekt av våra liv måste vara i balans. Vi måste hitta vår balans i livet och varken lägga alla bollar i en korg andligt eller i vårt dagliga liv. För att vara hela människor måste vi acceptera oss själva som mångfacetterade och självdistanserade individer. Det är viktigt att vara balanserad som multidimensionell person. Många personer tror att min längtan efter livets nöjen, som att dricka champagne, shoppa och festa med vänner, står i konflikt med min andlighet och vara spådam och medium. Det är ett måste för mig att hitta balans. Alla har en annan definition av balans och var den uppstår. Jag kräver min “ytlighet” för att balansera min “djupgående” natur. Man kan inte bara meditera sig igenom livet och tala till de avlidna, utan man måste också vara en vän, en kärlekspartner, en familjemedlem och en medmänniska och sedan vara där med dem och ha roligt. Du är den du är, och du är den du ska vara. Jag är oerhört tacksam mot mina guider och de avlidna som kom för att göra det här programmet med mig. Det är de som vet varför den här möjligheten kom in i mitt liv.Tarotguiderna

Hur läser en spådam ditt öde i tarotkorten?

Tarotkorten är det perfekta sättet att komma i kontakt med ditt eget jag på en djupare nivå. En spådam erbjuder fantastiska insikter i ditt liv, ett nytt perspektiv på situationer som du kanske står inför och mycket mer. Tarot är inte bara ännu ett spel – det är en port till en annan dimension av visdom, vägledning och styrka. Med det sagt kan det ofta kännas som en otillgänglig konst för de flesta att läsa tarotkort. Det krävs övning och hängivenhet innan man kan börja se tecken från universum i varje kort man vänder på. Men oroa dig inte – vi har alla varit där! När du väl börjar utforska Tarotläsningens värld som spådam kommer du att upptäcka att det finns flera olika sätt att läsa dessa kort och få insikt från dem. Vare sig du bara börjar eller hoppas på att ta dina färdigheter ett steg (eller tio) uppåt, så finns här lite information som hjälper dig att förstå hur man läser tarotkorten!

Som spådam ska du upptäcka de kort som ger resonans med dig Det finns bokstavligen hundratals Tarotkortlekar för en spådam på marknaden idag. Det betyder att det finns massor av olika bilder, färger och teman som du kan välja mellan. Detta urval innebär också att du kan hitta en kortlek som verkligen ger resonans med dig och hjälper dig att få en vidare kontakt med korten. Eftersom olika kortlekar har olika betydelser kan du använda den kortlek som ger resonans med dig för att hjälpa dig att förstå korten bättre. Om du till exempel har en Solar Light-deck hemma kan du använda den däcket för att förstå kortens betydelser bättre. Det blir lättare för dig att komma i kontakt med korten och deras betydelser om du använder en kortlek som du är bekant med. Dessutom blir det lättare för dig att utveckla dina läsförmågor om du använder en kortlek som du känner igen dig i!
Lär dig grunderna i tarotkorts betydelser Nu när du har din kortlek är det dags att lära känna dem bättre! Du kanske har hört talas om några av kortbetydelserna tidigare, men det är alltid en bra idé att friska upp ditt minne innan du börjar läsa. Major Arcana-korten är de 21 kort som finns i de två första raderna av Arcana-korten. Detta innebär att den första raden är numrerad från 0-9, medan den andra raden har kortens namn tryckta på sig. De mindre arkanakorten är de återstående 78 korten i kortleken. Dessa kort representerar de vardagliga aspekterna av ditt liv och har specifika betydelser som du kan använda för att läsa dem.

Tarotkortläsning – Det finns många olika sätt för en spådam att läsa en tarotkortläsning. Vilken typ av läsning beror på vilken information du hoppas få från korten. Det enklaste sättet att börja är att få en allmän uppfattning om vad korten berättar för dig. En allmän läsning hjälper dig att få en känsla för vad korten säger och ger dig en inblick i vad som ligger framför dig. Detta är ett utmärkt sätt att börja om du är helt ny i tarotkortläsning. En allmän läsning är enkel. Börja med att blanda din kortlek och dra sedan ett kort från toppen av kortleken. Du kan ställa en fråga till dig själv eller be om allmän vägledning. Kortet som du väljer hjälper dig att få insikt i en viss situation, relation osv.

Kolla in din intuition Alla har olika nivåer av intuition, men det är viktigt att kolla in den innan du ger dig in i kortläsningar. Om ett kort känns fel eller inte “känns rätt” kan du alltid blanda korten igen. En annan sak att komma ihåg är att du läser korten med din energi och dina personliga vibrationer. Det innebär att du kan projicera dina egna känslor på korten också. Om det känns som om ett kort är fel, men du inte riktigt kan förstå varför, försök att kolla in din intuition för att se om du kan få en bättre känsla för situationen.

Hur du som spådam lägger ut korten Innan du börjar läsa korten vill du se till att du har korten ordnade på rätt sätt. Det finns många olika sätt att läsa korten på, men det finns några metoder som är vanligt förekommande. Past, Present, and Future Spread är en populär metod för att läsa korten. Detta är bra för att få en allmän överblick över vad som händer i ditt liv, och även för att få en glimt av din framtid. Den tidigare, nuvarande och framtida spridningen kräver att du lägger tre kort på bordet. Det första kortet representerar ditt förflutna, det andra kortet representerar din nutid och det tredje kortet representerar din framtid.

Bestäm vilka kort du ska läsa först. När du börjar kan det vara bäst att välja några kort att läsa först. På så sätt kan du som spådam få en känsla för hur korten fungerar tillsammans och hur de interagerar med varandra. När du bestämmer vilka kort du ska läsa först kan du använda många olika metoder. Du kan till exempel välja det kort som känns mest uppenbart, eller det kort som du tycker är mest relevant för den aktuella situationen som du vill ha insikt i. Alternativt kan du också välja de kort som har ett visst nummer. Du kan till exempel bestämma dig för att börja med att läsa det första kortet som har ett nummer som slutar med en 1, eller det första kortet som har ett nummer som slutar med en 8.

Hur läser en spådam tarotkort? Återigen är det bästa sättet att lära sig läsa korten att öva! När du är redo börjar du med att bestämma vilka kort du vill läsa först. När du har bestämt dig för korten tar du dig en stund för att andas, slappna av och centrera dig själv. Vänd som spådam långsamt på det första kortet och läs beskrivningen. Därefter vänder du på nästa kort och läser beskrivningen. Genom att göra detta kommer du att bättre kunna förstå förhållandet mellan de två korten och få en bättre uppfattning om vad de betyder för dig och ditt liv. När du känner att du har ett bra grepp om de två korten kan du försöka koppla ihop de två korten. Detta kommer att hjälpa dig att bättre förstå förhållandet mellan de två korten och vad de betyder för dig.

Grunderna för tarotkortläsning Innan du börjar läsa korten är det viktigt att förstå några grunder. För det första ska du komma ihåg att en läsning inte är bestämd i sten. Det du ser i korten kanske inte alltid inträffar, men det är viktigt att komma ihåg att det är en indikation på var du befinner dig för tillfället. På samma sätt är en läsning inte avsedd att vara en prognos. Den är utformad för att hjälpa dig att förstå var du befinner dig i ditt liv och ge dig insikt om vart du är på väg. ## Val av kortlekar och kortläsning Vissa kortlekar är lättare att läsa än andra. Även om du kanske älskar designen på en kortlek kan den vara svårare att läsa än andra. Det finns flera olika saker som du kan leta efter när det gäller att välja en bra kortlek. Du vill försäkra dig om att kortleken känns rätt för dig, att den har kort som är lätta att förstå och att den ger dig den typ av insikt som du hoppas få genom att läsa korten. Om du precis har börjat, kanske du vill välja en kortlek som har enkla bilder. Det gör det lättare för dig att förstå vad varje kort betyder. När du har en bättre förståelse för hur korten fungerar kan du utforska olika kortlekar mer! ## Betydelsen av varje kort Nu när du vet hur du ska läsa korten är det dags att lära dig mer om varje kort. Vi har sammanställt en lista över några av de vanligaste korten och deras betydelser nedan. Detta kommer att som spådam hjälpa dig att bättre förstå varje kort, och det kommer också att göra det lättare för dig att läsa korten när du utforskar olika kortspridningar.

Dåren: Början, Magikern: Handling, Översteprästinnan: Handling: Vishet, Kejsarinnan: Kreativitet, Hierofanten: Läror, De älskande: Tillväxt, Vagnen: Framsteg, Styrka: Gräva djupare, Eremit: Introspektion, Lyckohjulet: Förändringar, Rättvisan: Den hängde mannen: “Den hängde mannen: Stillhet, Döden: Förvandling, Temperament: balans, Djävulen: Tornet: Genombrott, Stjärna: Tillväxt, Månen: Känslor, Solen: Upplysning, Domen: Världen: Slutförande.

Vanliga typer av spådomar och vilken en spådam kan använda

Spådom är konsten för en spådam att få svar från universum. Det är en metod som har funnits i tusentals år, och det finns många olika sorters metoder. Från tarotkort till handavläsning och till och med iching eller vattenhäxeri finns det många sätt att få insikt i din framtid eller förstå dolda betydelser i ditt liv. I det här inlägget ska vi utforska några vanliga typer av divination och vilken du bör använda om du vill utnyttja universums kraft för att fatta bättre beslut i ditt liv. Spådomskonst är konsten att inhämta gudomlig eller övernaturlig kunskap. Den är besläktad med spådomar, förutsägelser och prognoser, men den är också bredare eftersom den även omfattar utövandet av att läsa tecken eller symboler som tros förutsäga framtiden. Spådomskunskap görs ofta med hjälp av verktyg som tarotkort, teblad, kristallkulor, handmallning eller tärningar. Det kan också göras med hjälp av meditation, kontemplation eller drömmar. Ordet “divination” kommer från latinets “divinare” som betyder “förutse” eller “vara gudomlig”.

Astrologi
Astrologi är en av de vanligaste formerna av divination som praktiseras även om man inte använder en spådam. Det är studiet av stjärnorna och deras inflytande påStjärnregn människors liv. Det finns 12 stjärntecken, och varje tecken har en distinkt personlighet och uppsättning egenskaper. Astrologi är en mycket gammal praxis som tros ha dokumenterats för första gången i den sumeriska civilisationen omkring 400-talet f.Kr. Astrologin har funnits så länge eftersom den är ett mycket kraftfullt verktyg. Den bygger på det faktum att jorden ständigt roterar runt solen medan den färdas genom galaxen och solsystemet. Denna rotation har en betydande inverkan på planeterna, inklusive jorden. När jorden rör sig under året skiftar och förändras stjärnorna. Varje tecken har sina specifika egenskaper, som baseras på var solen stod på himlen vid tiden för din födelse. Astrologi är förmodligen den mest använda formen av divination eftersom den är lätt att förstå och mycket tillgänglig för människor över hela världen. Den har också en lång historia av tillförlitlighet.

Läsning av kristallkulor
Kristallkuleavläsning är en form av scrying, vilket är konsten att för en spådam att se saker som inte är synliga för blotta ögat. Vid scrying stirrar du in i ett reflekterande verktyg som en kristallkula eller en svart spegel för att få tillgång till dina psykiska förmågor och få en vision av framtiden. Kristallkulor är vanligtvis gjorda av ett material som kvarts eller obsidian. Tanken bakom att använda en kristallkula är att den inte har någon energi, så användarens energi och energin hos den person som läses kan blandas ihop för att skapa en syn. Kristallkuleavläsningar bygger på idén att allting har en frekvens. Tankar, idéer, människor och platser har alla sin egen vibration eller frekvens. Kristallkuleavläsningar kan vara mycket kraftfulla, men de kan vara något utmanande att bemästra. För att kunna göra en kristallkuleavläsning som spådam måste du kunna rensa ditt sinne från alla andra tankar. Du måste fokusera på en sak, annars är det troligt att du får ett virrvarr av bilder.

Pendelavläsning
Pendelavläsning är en spådomsteknik som en spådam använder kraften hos ett svängande föremål för att få tillgång till ditt undermedvetna sinne och få en avläsning. Det anses vara en av de enklaste formerna av divination att lära sig och kan göras av nästan vem som helst. En pendel är vanligtvis en kristall eller ädelsten som hängs upp från ett snöre. Det är mycket viktigt att snöret är något som inte påverkas av din energi, till exempel silke eller en kedja av silver. En pendel är ett utmärkt sätt att göra en allmän läsning om vad som händer i ditt liv eller vad du bör göra i framtiden. Den används bäst för frågor som har ett ja eller nej som svar. Du kan till exempel fråga om din nya affärsidé kommer att bli en framgång, eller du kan fråga när du kommer att hitta kärleken.

Vatten Att häxa eller dutta
Water Witching eller dousing är ett sätt att läsa tecken eller symboler i vatten. Vattenhäxeri görs vanligen med en skål med vatten eller en vattenkropp som en damm, sjö eller flod. Beroende på vilken typ av vattenavläsning du gör kommer du att använda en annan teknik. Om du till exempel använder en skål med vatten häller du vattnet i skålen och låter det sedan virvla runt i en rörelse medurs. Medan det virvlar ska du fokusera på din fråga. Vattenhäxeri är ett utmärkt verktyg för att göra läsningar om din allmänna livsbana. Det är också mycket användbart för att titta på framtida händelser som t.ex. jobbbyten eller relationshändelser. Vattenhäxning är mycket lätt att göra och kräver inga speciella verktyg. Du behöver bara en skål med vatten och en fråga.

I-Ching
I-Ching är en mycket gammal kinesisk text som används för en spådam för spådomar. Den tros innehålla mystisk visdom som man kan få tillgång till genom att använda I-Ching. I-Ching är ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig att fatta beslut i ditt liv. Den kan också användas för att se in i ditt förflutna eller förstå dolda betydelser i ditt liv. I-Ching är inte en spådomsmetod. Den är mer tänkt att vara en guide genom livet. Den är utformad för att hjälpa dig att förstå de mönster som finns i ditt liv och varför dessa mönster finns. I-Ching är en mycket gammal metod och det finns många sätt att göra den på. Det finns också många olika översättningar av boken. Du måste göra lite forskning för att hitta den bästa översättningen för dig.

Psykisk läsning
En psykisk läsning är en form av spådom som utförs av en spådam som är naturligt klärvoajant eller har en särskild förmåga att se framtiden och förstå dolda betydelser. Psykiska läsningar kan göras personligen med en läsare, eller så kan de göras via telefon. Om du vill göra en synsk läsning kan du antingen besöka en läsare i ditt område eller använda en onlinetjänst som psykiska webbplatser eller chattappar. Du vill se till att du besöker en läsare som är autentisk. Du kan se om en läsare är autentisk om hen inte försöker sälja dig något eller pressa dig att fatta ett oklokt beslut. En psykisk läsning kan göras personligen eller via telefon. Den kan pågå från 15 minuter till en timme.

Runor
Runor är ett gammalt alfabet som används för spådomar. De innehåller en speciell betydelse och energi och kan användas för en mängd olika läsningar, t.ex. hälsa, kärlek, rikedom och andlighet. Runor kan användas för en allmän läsning eller för att besvara en specifik fråga. De kan också användas för att se in i ditt förflutna eller få en inblick i din framtid. Runor är en mycket gammal form av divination. De tros ha skapats under vikingatiden, som var mellan 786 och 1066. De var ursprungligen utskurna i trä, men i dag är de oftast gjorda av sten eller metall. Runor är ett mycket användbart verktyg för att få insikt i din framtid. De kan hjälpa dig att förstå varför vissa saker händer i ditt liv och hur du kan förändra din framtid till det bättre.

I Ching-orakel
I Ching-orakel är en typ av spådomskonst som bygger på I Ching, en mycket gammal kinesisk text. I Ching är en filosofisk text som skrevs för tusentals år sedan. Den byggde på idén att allting är sammankopplat och att allting har ett tydligt mönster som upprepar sig om och om igen. Med hjälp av de orakel som finns i I Ching kan en spådam få insikt i ditt förflutna, din nutid och din framtid. Du kan också använda oraklen för att få förståelse för en viss situation och hur du bäst kan hantera den.

Spådomskonst är ett mycket kraftfullt verktyg som kan användas för att besvara nästan alla frågor. Det kan användas för att vägleda ditt liv, hjälpa dig att fatta bättre beslut och hjälpa dig att förstå vad som händer i din nutid och ditt förflutna. Det bästa sättet att börja praktisera divination är att hitta en typ som är lätt för dig att göra. Experimentera med olika verktyg och tekniker tills du hittar den som fungerar bäst för dig.

Vad är spådomar? En nybörjarguide till konsten att förutsäga

Spådom är en metod för att förutsäga framtiden för en spådam. Det tenderar att komma i många olika former, från att läsa kycklinginälvor till att stirra på tarotkort. Men oavsett hur den presenteras är dess primära mål detsamma: att hjälpa människor att förstå vad som kan komma i deras framtid. I den här artikeln utforskar vi en introduktion till spådom och olika typer av spådomer som du kan möta på din resa. Läs vidare för att upptäcka mer om detta fascinerande ämne!

Vad är spådomskonst?
Spådomskonst är en praxis där man försöker förutsäga framtiden. Det används ofta som ett sätt att få insikt i beslut eller för att hjälpa dig att planera för vad som väntar. Du kommer ofta att höra termerna “prognoser” och “spådomar” användas omväxlande med divination, även om det finns vissa skillnader mellan de två. Prognoser är vanligtvis mer fakta- eller databaserade och kan innehålla analyser eller en förutsägelse av vad som kan hända baserat på aktuella trender. Spådom är å andra sidan ofta mer subjektiv och bygger på mer intuitiva eller “psykiska” metoder.

Spådomsforskningens historia
Det finns inget sätt att säkert veta när människan först började spå för att få insikt i framtiden. Det är troligt att människor har använt sig av spådomar lika länge som det har funnits människor. Arkeologer har upptäckt bevis för spådomar i gamla civilisationer som Egypten, Kina, Grekland och Babylon. Faktum är att det tidigaste kända exemplet på astrologi går tillbaka till Babylon på 600-talet före Kristus. Spådomar har också hittats i indianska civilisationer och i tidiga religiösa texter som Bibeln och Toran.

Typer av spådomar
Det finns många olika typer av spådomstekniker som spådamer har använt sig av i århundraden. De flesta av dessa tekniker faller under en av två kategorier: Extrovert eller introvert. Extrovert divination innebär att du sätter dig själv mitt i händelsen. Det kan handla om saker som att läsa av djurens inälvor eller undersöka mönstren i spillt ris. Det kan också vara så enkelt som att en spådam stirrar in i en kristallkula eller läsa tarotkort. Introvert divination är å andra sidan när du tystar ner ditt sinne för att hitta din egen inre vägledning. Detta kan innebära meditation, reflektion eller bön. Det kan också handla om att läsa dina egna energivibrationer för att avslöja insikter om din framtid eller energierna runt omkring dig.

Ljusläsning och omen
Dessa två spådomstekniker använder sig av externa händelser eller skeenden för att hjälpa dig att få en inblick i din framtid. Ljusläsning innebär atten spådam observerar mönstren i vaxdropparna medan omen innebär att man letar efter tecken eller mönster i sin vardag. Ljusläsning innebär att man observerar mönstret i vaxdropparna när man bränner ett ljus. Detta kan göras på egen hand eller i samband med en åkallan för att hjälpa dig att finna klarhet eller insikt. Omens innebär att du letar efter tecken eller mönster i din vardag. Exempel kan vara att önska något och se om det går i uppfyllelse eller att leta efter upprepade nummer i din dagliga rutin.

Pendelavläsning
En pendel är ett bra exempel på ett introvert divineringsverktyg. Det är i princip ett smycke som du håller mellan tummen och pekfingret. Medan du håller den ställer du en fråga och låter sedan pendeln falla för att få ett svar. Pendelns riktning och hastighet kan hjälpa dig att förstå ditt svar. Du bör använda en pendel som är tillverkad av en kristall eller ädelsten med metafysiska egenskaper, eftersom detta hjälper dig att få tydligare svar. Om du inte redan har en pendel kan du enkelt göra en hemma. Det viktigaste är att stenen är klar eller genomskinlig så att du kan se rörelsen inuti.

Kristallläsning
Dessa är en form av extrovert divination. Den vanligaste typen av kristall som används som används av en spådam för divination är kristallkulan, men du kan också använda ädelstenar eller stenar som ametist, malakit eller hematit. Kristallkulor kan användas på två sätt: – Titta in i kristallkulan för att få en visuell bild av framtiden. – Titta in i kristallkulan och sedan blunda för att få en mer visuell representation av framtiden.

Numerologi
Detta är en form av introvert divination som ofta används för personlighetstypning eller för att avslöja insikter om din framtid. Numerologi är idén om att siffror är sammankopplade och har en betydelse utöver att bara vara en matematisk representation. Det finns många olika numerologisystem, men alla gör i princip samma sak: de tar delar av ditt namn och födelsedatum för att avslöja insikter om din personlighet eller framtid. Om du vill använda numerologi som en form av divination kan du försöka ta första bokstaven i ditt för- och mellannamn, ditt födelsedatum, ditt fullständiga namn och/eller din födelsedag och addera siffrorna för att få fram ett enda nummer.

Psykisk läsning
En psykisk läsning är ett extrovert divineringsverktygdär en spådam använder intuitiv energi och visualisering för att hjälpa dig att förstå din framtid. Vid en psykisk läsning kallas den person som utför läsningen ofta för “läsare” eller “medium”, medan den person som mottar läsningen är “klienten”. Psykiska läsningar kan göras personligen eller på distans. Fjärrläsningar sker ofta via telefon eller videosamtal. Du kan välja att göra en psykisk läsning på egen hand eller med hjälp av en psykisk läsare. Om du väljer att göra en fjärrläsning är det viktigt att vara så tydlig och kortfattad som möjligt så att synskådaren kan fånga upp din energi.

Vikten av ritualer under spådomssessioner
Även om verktygen du använder för divination är viktiga, är det också viktigt i vilket sammanhang du använder dem. Att som spådam skapa en ritual kring dina divineringsövningar kan hjälpa dig att hålla dig fokuserad och tydlig på vad du försöker uppnå. Du kanske till exempel vill se till att du har en full mage innan du gör en läsning för att hjälpa dig att känna dig mer jordnära. Eller kanske vill du tända lite rökelse som speglar din energi och ditt syfte för att hjälpa dig att känna dig mer ansluten till läsningen. I vilket fall som helst kan ritualer vara ett bra sätt att hålla din energi fokuserad och klar.

Vad är divination?
Spådomskonst är en praxis för en spådam där man försöker förutsäga framtiden. Det används ofta som ett sätt att få insikt i beslut eller för att hjälpa dig att planera för vad som väntar. Du kommer ofta att höra termerna “prognoser” och “spådomar” användas omväxlande med divination, även om det finns vissa skillnader mellan de två. Prognoser är vanligtvis mer fakta- eller databaserade och kan innehålla analyser eller en förutsägelse av vad som kan hända baserat på aktuella trender. Spådom är å andra sidan ofta mer subjektiv och bygger på mer intuitiva eller “psykiska” metoder.

Sätt för en spådam att ansluta till sitt högre jag och se framtiden

Visste du att ditt högre jag är den mest autentiska versionen av dig? Det är den del av dig som vet mer än ditt medvetna sinne och som ser bortom det som är direkt framför dig. Det är också den del av dig som vet exakt hur du ska navigera genom livet och alla dess upp- och nedgångar. Om du är nyfiken på vad din framtid kan innehålla eller om du känner att det är dags att ta ett språng in i något nytt, kan det vara ett bra sätt att få klarhet i dessa saker att koppla upp dig mot ditt högre jag. Ditt högre jag har massor av visdom att ge dig, men de överlämnar den inte bara frivilligt. För att få insikt från ditt högre jag, här är fem sätt att ansluta till dem och se framtiden klarare än någonsin tidigare…

Ställ frågor om du är nyfiken på något i ditt liv är det en bra utgångspunkt när du ska ansluta dig till ditt högre jag. Ställ frågor till ditt högre jag som en spådam “Vad behöver jag göra härnäst i mitt liv?” eller “Vilken är den bästa riktningen för min karriär just nu?”. Släpp sedan taget om att försöka räkna ut svaret på egen hand. Ditt högre jag kommer att skicka dig rätt budskap när tiden är inne. Det kan komma som en vision, en känsla eller en idé. Vad det än är, är det viktigt att lyssna på det och lita på att det är avsett för dig. Ibland är svaret något som du inte vill höra. Det är dock viktigt att lyssna på det och vidta åtgärder oavsett. Ditt högre jag har ditt bästa för ögonen, även om det innebär att du måste fatta ett svårt beslut eller bryta ur ett mönster som du har suttit fast i ett tag. När du ställer frågor till ditt högre jag, var uppmärksam på tecken och meddelanden som dyker upp i ditt liv.

Ha en utomkroppslig upplevelse. En utomkroppslig upplevelse är ett förändrat medvetandetillstånd där du kan se ditt liv från en plats av ren medvetenhet. Det är ett utmärkt sätt att få kontakt med ditt högre jag och se framtiden eftersom du kan höja dig över dina känslor, rädslor och bekymmer. Du kan också kommunicera med ditt högre jag under en utomkroppslig upplevelse, vilket är ett utmärkt sätt att få insikter om din framtid. Detta kan göras ensam, som spådam eller med hjälp av en erfaren guide. För att få en utomkroppslig upplevelse är allt du behöver göra att tysta ditt sinne, fokusera på att höja dig över din kropp och använda din intention för att vara närvarande i det utrymmet. Om du har svårt att komma in i detta tillstånd kan du prova guidad meditation, be någon att guida dig eller ta en psykedelisk substans. När du har en utomkroppslig upplevelse, skriv ner dina insikter och lär dig att lita på det som kommer upp.

Gör en själsavläsning En själsavläsning är ett utmärkt sätt för en spådam att se framtiden och få kontakt med ditt högre jag. När du gör en själsavläsning kopplar du ihop dig med ditt högre jag för att se vad framtiden har för dig. Detta kan göras ensam eller med hjälp av en erfaren guide. För att göra en själsavläsning måste du först hitta ett tyst och bekvämt utrymme och göra en centreringsövning för att förstärka din energi. När du känner dig avslappnad och lugn ber du ditt högre jag att visa dig vad din framtid har att erbjuda, t.ex. din idealiska karriär, det rätta förhållandet för dig eller hur ditt liv ser ut om tio år. När du gör en själsavläsning, håll dig öppen för vad som kommer upp och försök inte stänga av något.

Läs tecknen runt omkring dig som en spådam. Om du inte känner att du har bråttom att se din framtid kan du koppla upp dig mot ditt högre jag och se framtiden på små sätt allteftersom. Istället för att försöka skynda på processen kan du lära dig att lita på de tecken som dyker upp i ditt dagliga liv. Du kanske till exempel känner dig dragen till en viss karriärväg, bara för att se annonser för den överallt där du går. Eller så kanske du träffar en person som inspirerar dig och sedan märker att den personen dyker upp i ditt liv regelbundet. Även om det är viktigt att vara öppen för dessa saker ska du inte forcera processen. Om du försöker skynda på den kanske du bara känner dig orolig. Håll dig istället lugn, lita på din intuition och var uppmärksam på de tecken som dyker upp i ditt liv.

Meditera för att få kontakt med ditt högre jag. Att meditera är ett utmärkt sätt att få kontakt med ditt högre jag. Det finns många olika typer av meditation som du kan göra, bland annat andningsarbete, mantra och visualisering. Du kan till exempel sitta i tystnad och fokusera på din andning och låta ditt högre jag guida dig till den bästa platsen för dig. Eller så kan du göra visualiseringsmeditationer där du föreställer dig själv på en vacker plats med ditt högre jag vid din sida. När du mediterar ska du inte försöka tvinga dig själv att se framtiden eller sätta press på dig själv för att få ut något av det. Håll dig avslappnad, ha tålamod och lita på att ditt högre jag kommer att komma fram när tiden är mogen.

Be om tecken från ditt högre jag. Om du är nyfiken på vad din framtid innehåller kan du som spådam be ditt högre jag om tecken för att hjälpa dig. Du kan till exempel be ditt högre jag att visa dig ett tecken på att ett visst beslut är det rätta för dig. Eller så kan du be om ett tecken på att en viss dörr ska öppnas i ditt liv. Oavsett vilket tecken du letar efter är det viktigt att ha tålamod och följa med strömmen. Att försöka tvinga saker och ting att hända eller trycka på för att ett tecken ska dyka upp innan du är redo leder bara till frustration. När du ber om tecken från ditt högre jag, håll dig öppen för vad som dyker upp och lita på att det finns där av en anledning.

Skriv ett brev till ditt framtida jag. Att skriva ett brev till ditt framtida jag är ett bra sätt att få kontakt med ditt högre jag. För detta kan du använda nutid, som om du talar till dig själv i framtiden. Du kan till exempel säga något i stil med: “Jag känner mig överväldigad just nu, men det beror bara på att jag har försökt göra för mycket. Jag vet att saker och ting kommer att bli bättre så snart jag släpper taget och tillåter mig själv att slappna av.” När du skriver till ditt framtida jag ska du inte försöka göra någonting begripligt eller sätta det i en logisk ordning. Låt ditt högre jag vägleda dig och skriv det som dyker upp i ditt huvud. Detta kan vara ett utmärkt sätt att få klarhet i din framtid och den bästa vägen framåt för dig.