Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna Sveriges största tarotlinje – Sierskor

Sierskor & spådamer

Sierskor – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mmTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot
Sierskor och spådamer finner ni på  Tarotguiderna  Sveriges största tarotlinje. Vivi Linde medium är känd från Tv där hon varit med i tv-serien “Livet på andra sidan” i åtta delar samt i Let´s Dance(se hemsidan), hon driver även Mediumpodden tillsammans med Camilla Elfving och är författare. Här på Tarotguiderna finner du hennes duktiga medium, spådamer, healers, djurkommunikatörer mm

Våra tjänster – Se vem som kan hjälpa just dig

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristallerVivi Lindes bok

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

5 metoder för spådomar som kommer att göra din dag bättre

I dag är världen så digital att nästan allt kan göras online. Från att betala dina räkningar till att beställa mat kan du göra nästan vad som helst hemifrån. En sak som dock inte har förändrats är spådamer och sierskor. Människor har tittat in i sin framtid så länge historien har funnits, och dessa metoder är inte mer annorlunda idag än för hundratals år sedan. Det finns en mängd olika sätt att få råd men spådamer har hängt med i tiden genom att erbjuda sina tjänster via internet. Om du letar efter lite vägledning i ditt liv så finns vi på Tarotguiderna. Här kan du se fem populära metoder för spådomar för att ge dig en bättre syn på livet.

Handläsning – Kiromani
Handavläsning är den äldsta formen av spådomar. Man tror att formen på dina handflator avslöjar mycket om din personlighet och framtid. När spådamer läser handflator letar han eller hon efter linjer, kullar och markeringar. Var och en av dessa representerar något om ditt liv. En linje på handflatan kan till exempel representera en befordran till ett jobb, medan en hög kan representera ett hinder i ditt kärleksliv. Det finns flera linjer på handflatan som är betydelsefulla i varje läsning. Bland annat hjärtlinjen, huvudlinjen och livslinjen kan ge information om dina romantiska och familjära relationer. Handavläsning är ett utmärkt sätt att få en grundläggande uppfattning om vad som kommer att hända inom den närmaste framtiden eller få reda på mer om ditt romantiska liv. Det är också möjligt att berätta vilken typ av karriär som är bäst för dig med hjälp av denna metod.

Astrologi
Ordet “astrologi” kommer från de latinska orden “astron”, som betyder “stjärnor”, och “logia”, som betyder “studiet av”. I grund och botten är astrologi studiet av solsystemet och planeternas rörelser. Astrologi är en mycket populär form av spådom. Många människor läser regelbundet sina horoskop för att få en uppfattning om vad dagen eller veckan kan föra med sig. Det finns många olika typer av astrologi. Den västerländska astrologin är den som de flesta känner till och bygger på solen och de 12 stjärntecknen. Kinesisk astrologi å andra sidan använder månens positioner och de 28 månskedena. Det finns även andra typer av astrologi, bland annat indisk, arabisk och keltisk. Astrologin förlitar sig på planeternas och stjärnornas positioner för att ge råd. Det finns många olika astrologisystem, men de har alla en sak gemensamt: de bygger på stjärnornas och planeternas positioner. Detta beror på att dessa himlakroppar har funnits i miljarder år, så deras positioner kommer sannolikt att förbli desamma under lång tid. Med hjälp av denna information kan astrologer ge råd om nästan alla aspekter av ditt liv.

Tarotkort
Tarotkort har använts av sierskor i hundratals år för att ge människor en glimt av sin framtid. Tarotkortens exakta ursprung är oklart, men det finns uppgifter från 1400-talet som visar att de användes för att spå. Ursprungligen användes tarotkorten som ett kortspel, men även spådomar var populära. Det finns många system för spådomar med tarotkort, så det kan vara svårt att veta var man ska börja. Det första steget är att köpa en kortlek med tarotkort. Nästan vilken kortlek som helst räcker, men det finns några som är bättre än andra. Du kan välja en vanlig 78-korts kortlek eller en 22-korts minikortlek. Därefter måste du lära dig att läsa korten. Det är viktigt att komma ihåg att spådomar inte är en exakt vetenskap. Här på Tarotguiderna har vi många spådamer och sierskor. Mycket av det bygger på tolkning, så du kan få en annan läsning varje gång du använder korten.

Sierskor finner ni på  Tarotguiderna  Sveriges största tarotlinje

Spålinje spådom

Psykiska läsningar
En psykisk läsning förlitar sig på tankens kraft för att förtälja spådomen. Synska läsningar görs många gånger över telefon och fungerar därför bra på Tarotguiderna. Under läsningen ber synskådaren dig att rensa ditt sinne och fokusera på den fråga du har. De kommer sedan att gå in i trance och be dina andliga guider att besvara din fråga. Detta kan vara en mycket kraftfull läsning och bör göras på en lugn plats, bort från distraktioner. Professionella spådamer använder ofta tarotkort eller scryingkristallkulor för att hjälpa dem att fokusera. Detta säkerställer att läsningen är korrekt. Psykiska läsningar är bra för frågor om kärlek och relationer, men de kan också användas för alla andra aspekter av ditt liv.

Numerologi
Det gamla talesättet att “alla saker i livet kommer i tre” kan ha mer sanning än du tror. Numerologi är ett system som tilldelar siffror till bokstäver och sedan använder dessa siffror för att tolka din framtid. Själva systemet är mycket enkelt. Varje bokstav i alfabetet tilldelas ett nummer. Bokstäverna i ditt namn adderas till varandra för att få fram ett förmögenhetsnummer. Ditt födelsedatum är ett annat nummer som du kan använda. När du väl har siffrorna kan du använda ett av de många numerologikartorna för att ta reda på mer om din framtid. Numerologi är en mycket populär form av spådom eftersom den är mycket enkel och lätt att använda. Du behöver inte vara synsk eller ha speciella krafter för att använda den. Många personer som arbetar inom spådomsbranschen erbjuder också numerologiläsningar.

Kristallkulor
Att titta på kristallkulor är förmodligen inte det första man tänker på när man tänker på spådomar. Det är dock ett sätt att se framtiden. Det finns två sätt att använda en kristallkula för att få en glimt av morgondagen. Det första är att välja en kristallkula och stirra in i den. Fokusera på din fråga och fortsätt titta tills du får ett svar. Den andra metoden är att lägga vatten i en kristallkula. Vissa kristallkulor är gjorda för detta, men andra kan användas med lite ansträngning. När vattnet är i bollen väntar du tills den är stilla innan du stirrar in i den. Den här metoden fungerar bäst med rent vatten. Att stirra i kristallkulor är ett utmärkt sätt att få en titt på din framtid och kostar inte ett öre. Du kan till och med använda en kristallkula som du redan har.

I Ching
I Ching är en gammal kinesisk text som innehåller ett system för spådomar. Boken har översatts till många språk, så det finns många olika översättningar tillgängliga. I Ching använder det gamla kinesiska begreppet Yin och Yang för att förutsäga framtiden. Boken består av sex hexagram och varje hexagram representerar en situation i livet. När du använder I Ching väljer du ett av dessa hexagram och tolkar texten för att få råd om din situation. I Ching är en gammal text och många människor använder den idag för att få råd. Detta kan göra det svårt att hitta en korrekt läsning. Med lite ansträngning kan du dock hitta en som passar dina behov.

Läsning av ljuset
Ljusläsning är en annan gammal form av spådom som har stått emot tidens tand. Det finns många olika typer av ljus som kan användas för denna typ av läsning.Pendel, pekare, spådom Ljusens färger kan representera olika saker. Till exempel står rött för passion, gult för visdom och vitt för sanning. Typen av ljus som används kan också ha en effekt. Exempelvis används bivaxljus för andliga läsningar medan doftljus kan påverka dina känslor. Under en ljusläsning tänder du ljuset och mediterar över din fråga. När du är klar blåser du ut ljuset och ser vad det smälta vaxet har bildat. Detta kan ge insikt i din framtid och ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig härnäst.

Synska
Ordet “psykisk” kommer från ordet “psykologi”, som betyder att studera sinnet. Ett medium är någon som kan se in i din framtid. Det finns många olika typer av medium. Som barn har vi alla förmågan att se saker som andra inte kan se. Med tiden förlorar de flesta av oss denna förmåga när vi blir äldre. En synsk är någon som kan återfå denna förmåga. Det finns många olika sätt på vilka en person kan bli synsk. Vissa människor föds med psykiska förmågor. Detta kan göra det svårt att veta om en synsk person är verklig eller inte. Du kan hitta en synsk i din närhet genom att kolla i telefonkatalogen eller på nätet. } Slutsats Det finns många olika sätt att få en glimt av din framtid. Vissa av dessa metoder är flera hundra år gamla och har stått sig väl genom tiderna. Om du är intresserad av att lära dig mer om din framtid kan du.

Sierskor finner ni på  Tarotguiderna  Sveriges största tarotlinje

Sierskor – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer mm

Tarot: En nybörjarguide om korten och deras betydelse

Vi på Tarotguidernas tarotlinje älskar våra tarotkort, det är verkligen både spännande och intressant att ta emot deras visdom. Hos oss finns det duktiga sierskor, spådamer och medium. Tarotkort har funnits i århundraden. Denna urgamla uppsättning kort sägs ha sitt ursprung i 1400-talets Italien och kallades en gång i tiden för “lyckospel”. Varje Tarotlek är utformad som ett kortspel och består av 78 olika kort med bilder och symbolik som har anknytning till det ockulta och esoteriska. Varje tarotkort har sin egen betydelse och det finns många olika varianter av tarotkort som finns tillgängliga idag. Betydelsen av varje Tarotkort varierar beroende på vilken specifik kortlek du väljer att läsa med. Även om de allmänna betydelserna av varje kort är desamma i alla varianter är det inte två kortlekar som är exakt likadana. Läs vidare för att lära dig mer om hur tarotkorten fungerar och vad de betyder.

Varifrån kommer tarotkorten?
Tarotkortens historia är full av mystik och nyfikenhet. Det anses allmänt att tarotkorten har sitt ursprung i Italien under 1400-talet. Namnet på korten härstammar från det franska ordet “tarot”, som betyder “kortlek”. Den mest accepterade teorin är att korten bygger på en kortlek som användes av ett franskt spelsällskap som kallades “egyptierna”. Kortleken användes för ett spel som var mycket likt poker. Man tror att korten med tiden antogs av spåmän, som ändrade mönster och betydelser. Kopplingen mellan spådomarna och korten beror sannolikt på att många människor under pesten vände sig till spådomarna för att tjäna pengar. Detta är också anledningen till att det finns så många olika varianter av korten.

Hjälpsamma tips för att läsa tarotkort
– Innan du börjar läsa, se till att blanda kortleken minst tre gånger för att säkerställa att korten ligger i rätt ordning. – När du läser, tänk på hur den person som får läsningen känner sig och vad hen för tillfället går igenom. – Om du vill ha en korrekt läsning ska du se till att rensa ditt sinne. – När du läser korten ska du fokusera på bilderna snarare än på orden. Detta är så de flesta jobbar, men kan säga att det finns nästan lika många sätt som det finns sierskor och spådamer.

Vad finns i en tarotlek?
De 78 korten som finns i en vanlig tarotlek har alla olika kombinationer av bilder och symbolik. Varje kort har en specifik betydelse, och vissa kort är till och med utformade för att läsas tillsammans och har speciella betydelser när de sätts ihop. Låt oss ta en närmare titt på standardkortleken och upptäcka vad varje kort betyder: The Fool – Det här kortet representerar nya början, oskuld och ren potential. Trollkarlen – Det här kortet representerar kreativitet, handling och förvandling. Högprästinnan – Det här kortet representerar intuition, insikt och visdom. Kejsarinnan – Det här kortet representerar natur, fertilitet och överflöd. Kejsaren – Det här kortet representerar auktoritet, rationalitet och ledarskap. Hierofanten – Det här kortet representerar tradition, religion och konformitet. De älskande – Det här kortet representerar passion, sexuell attraktion och partnerskap. Vagnen – Det här kortet representerar viljestyrka, seger och prestation. Styrkan – Det här kortet representerar mod, makt och självförtroende. Eremit – Det här kortet representerar ensamhet, meditation och reflektion. Lyckohjulet – Det här kortet representerar ödet, karma och livets cykliska natur. Rättvisan – Det här kortet representerar rättvisa, ordning och jämlikhet. Den hängde mannen – Det här kortet representerar att släppa taget, uppoffring och tålamod. Döden – Det här kortet representerar slut, omvandling och förändring. Temperance – Det här kortet representerar balans, måttlighet och harmoni. Djävulen – Det här kortet representerar frestelse, girighet och överseende. Tornet – Det här kortet representerar epifani, insikt och klarhet. Stjärnan – Det här kortet representerar hopp, drömmar och önskningar. Månen – Det här kortet representerar fantasi, intuition och fantasi. Solen – Det här kortet representerar glädje, lycka och positiv energi. Dom – Det här kortet representerar en ny början, en nystart och förändring. Världen – Det här kortet representerar fullbordan och ett positivt resultat.

Vilket tarotkort ska du använda?
Vi på Tarotguiderna tarotlinje har många sierskor och spådamer och de flesta har olika spålekar. Valet av vilken kortlek du ska använda är helt upp till dig. Det finns så många olika varianter av tarotkort tillgängliga; du kommer garanterat att hitta ett som känns igen hos dig. När du väljer en kortlek kan du fundera på ditt nuvarande sinnestillstånd och ditt önskade resultat. Den kortlek du väljer bör vara i linje med dina övergripande mål och ditt fokus. Du kanske vill välja en kortlek baserat på dess konstverk eller välja den som har varit till störst hjälp för dig tidigare. Oavsett vilken däck du väljer, se till att den känns rätt för dig.

Finns det en mening med kortordningen?
Ja, det finns en betydelse i kortordningen. Även om ingen kortlek är den andra lik och alla sierskor och spådamer jobbar på sitt sätt, finns det standardiserade sätt att ordna korten i varje kortlek. Den vanligaste ordningen kallas “vänd uppåt” eller “initierande” ordning. I denna ordning placeras korten med framsidan nedåt på bordet och vänds sedan om när varje nytt kort dras. Vissa läsare föredrar att söka igenom korten för att hitta det kort de vill dra.

Att tyda symbolerna i tarotkorten – Tarotguiderna tarotlinje
– Numret på kortet – Varje kort har ett nummer och varje nummer har sin egen betydelse. Numret står vanligtvis högst upp på kortet. – Färgen – Varje kort har en symbol för en färg: pentagram (mynt), svärd, bägare och stavar. Färgen representerar olika element. – Färgen – Varje kort har också en färg som representerar en viss känsla eller energi.

Vilket kort betyder vad?
Varje tarotkort har en specifik betydelse, så det är viktigt att veta vilket kort du läser. I följande tabell beskrivs några av de vanligaste korten som förekommer iHäxa och Magi sierska Tarotbaserade läsningar. det är dock viktigt att vara medveten om att att det förekommer variationer då alla spådamer och sierskor har sina betydelser på korten. Det är dock inget man märker av när man ringer Tarotguiderna för att prata med någon på vår tarotlinje. Kortnamn Betydelse Dåren Nybörjare, oskuld och ren potential. Trollkarlen Det här kortet representerar kreativitet, handling och omvandling. Översteprästinnan Det här kortet representerar intuition, insikt och visdom. Kejsarinnan Det här kortet representerar natur, fertilitet och överflöd. Kejsaren Det här kortet representerar auktoritet, rationalitet och ledarskap. Hierofanten Det här kortet representerar tradition, religion och konformitet. De älskande Det här kortet representerar passion, sexuell attraktion och partnerskap. Vagnen Det här kortet representerar viljestyrka, seger och prestation. Styrkan Det här kortet representerar mod, makt och självförtroende. Eremit Det här kortet representerar ensamhet, meditation och reflektion. Lyckohjulet Det här kortet representerar ödet, karma och livets cykliska natur. Rättvisan Det här kortet representerar rättvisa, ordning och jämlikhet. Den hängde mannen Det här kortet representerar att släppa taget, uppoffring och tålamod. Döden Det här kortet representerar slut, omvandling och förändring. Temperance Det här kortet representerar balans, måttlighet och harmoni. Djävulen Det här kortet representerar frestelse, girighet och överseende. Tornet Det här kortet representerar uppenbarelse, insikt och klarhet. Stjärnan Det här kortet representerar hopp, drömmar och önskningar. Månen Det här kortet representerar fantasi, intuition och fantasi. Solen Det här kortet representerar glädje, lycka och positiv energi. Domaren Det här kortet representerar en ny början, en nystart och förändring. Världen Det här kortet representerar fulländning, ett positivt resultat och helhet.

Slutsats
Den antika kortuppsättningen sägs ha sitt ursprung i 1400-talets Italien. Dessa kort är utformade som ett kortspel och varje kortlek består av 78 olika kort. Varje tarotkort har sin egen betydelse, även för olika spådamer och sierskor, och det finns många olika varianter av tarotkortlekar tillgängliga idag. Betydelsen av varje kort varierar beroende på vilken specifik kortlek du väljer att läsa med. Även om de allmänna betydelserna av varje kort är desamma i alla varianter är det inte två kortlekar som är exakt likadana.

 

Anledningar till att du bör besöka Gypsy Fortune Teller

Gypsy Fortune Teller är en ikonisk tivoliattraktion. Hennes kristallkula, tarotkort och handuppläsningar är en del av de resande attraktionerna världen över. De är också en viktig del av den västeuropeiska folkkulturen. Trots deras koppling till spådomar var zigenare egentligen inte sierskor eller spådamer. I själva verket var de ett förföljt folk som ursprungligen kom från Indien och först bosatte sig i Östeuropa omkring år 500 e.Kr. Historiskt sett betraktades de som utstötta på grund av sin nomadiska livsstil, och förföljelse, diskriminering och social isolering ledde till att många zigenare började ägna sig åt aktiviteter som spådomar, magiska trick och berättande för att kunna försörja sig. I dag ser man kanske inte många zigenare som är spådamer på nöjesfält. Det är lite annorlunda nuför tiden, våra sierskor har fått en mer accepterad roll, hos oss på Tarotguiderna tarotlinje är många duktiga spådamer verksamma.

Att se en zigenare som sierskor är en påminnelse om de kulturella rötterna.
Ordet “zigenare” tros ha kommit från ordet “egyptisk”, eftersom de ursprungliga zigenarna tros ha kommit från norra Indien. Deras folkkultur innehåller dock element från hela Europa. Spådomar är till exempel en mycket västeuropeisk tradition. Zigenare var ofta involverade i aktiviteter som andra såg som “mysterier”, men som i själva verket bara var den typ av skickliga manuella och verbala konster som var vanliga bland folktraditioner i de europeiska underklasserna. Spådomar, trolleri och andra till synes magiska aktiviteter var i själva verket sätt att underhålla människor med lägre inkomster som inte hade råd med professionella underhållare. Zigenare förföljdes och/eller förslavades i många europeiska länder när de reste över kontinenten. Detta skedde eftersom många makthavare inte gillade att människor från lägre klasser fick en känsla av kulturell identitet genom att imitera överklassens “mystiska” konstarter. Zigenare levde helt enkelt sin egen kultur, och de råkade göra det på ett sätt som andra upplevde som hotfullt.

Zigenarnas spådamer är en konstform.
Zigenarnas spådomar är en konstform i den bemärkelsen att det är en färdighet som kräver omfattande övning för att behärska den. Att vara en skicklig spådam handlar om att vara en skicklig historieberättare, att vara en expert på att läsa den mänskliga naturen och att ha en förmåga att förstå det mänskliga psyket. Skicklighet har inget att göra med att förutsäga framtiden, utan allt att göra med att tillämpa psykologiska insikter och omsorgsfullt utformade berättelser för att påverka människors känslor och förändra deras syn på livet. Spådomarna är också en konstform i den meningen att det är en estetisk upplevelse. Professionella spådamer eller sierskor förstår att konsten i deras yrke ligger i den upplevelse som de skapar för sin klient. Det är därför som det är en sådan upplevelse att besöka en zigensk spåkvinna. Spådomarna handlar om att skapa en illusion och en känsla av mystik som får zigenarens klient att tro att zigenaren har en magisk insikt i deras liv. Gypsy-farbrorns verktyg är alltså inte kristallkulan, tarotkorten, handavläsningen och så vidare, utan föreställningens teatralik. Dessa innefattar spåmannen kostym, miljön och teatern i föreställningen.

Spådomen är en påminnelse om vår egen kraft och potential.
Gypsy sierskor utformar en berättelse om ditt liv som är sann endast för detta ögonblick i tiden. De gör detta genom att läsa ditt kroppsspråk, korten, kristallkulan och all annan rekvisita som de har till hands. De kan använda sig av viss grundläggande psykologi, men inget som liknar sann, vetenskaplig spådom anser många, vi på Tarotguiderna vet bättre. Vad spådomarna gör är att ge dig möjlighet att se ditt liv ur ett annat perspektiv. Och ett perspektivskifte är ett maktskifte. Spådomar påminner dig om att du har makten att tänka om ditt liv. Det påminner dig om att du har makten att skriva om din personliga historia. Visst kan vi påverka vårt liv på många sätt men vissa saker , händelser och människor kommer vi inte undan, det är vad vi på tarotlinjen anser.

Gypsy Fortune Tellers historia
Zigenare var resande som ursprungligen kom från norra Indien. De emigrerade till Västeuropa omkring år 500 e.Kr. och de första zigenarstammarna bosatte sig i Spanien och Frankrike. Förföljelse, diskriminering och social isolering ledde till att många zigenare började ägna sig åt aktiviteter som spådomar, magiska trick och berättande för att försörja sig. Många europeiska länder såg zigenare som ett hot mot deras sociala ordning. Detta ledde till förföljelse av zigenare, bland annat genom bortförande av barn, fängelse och till och med avrättning. År 1540 utfärdade till exempel kung Henrik VIII en kunglig kungörelse om “utrotning” av zigenare i Storbritannien. I många länder behandlades zigenare som slavar eller kontraktsarbetare fram till mitten av 1800-talet, då lagar antogs som avskaffade slaveriet och gjorde det möjligt för zigenare att integreras i det vanliga samhället.

Så här ser många på att gå till spådamer eller sierskor. Ingen åsikt som vi på Tarotguiderna stödjer.
– Räkna med att bli underhållen – Spåmän är artister och konstnärer. Du kommer att uppleva en föreställning, så det är bara att gå med på det. Att dra ett skämt eller göra en sarkastisk kommentar kommer dock inte att uppskattas. – Var beredd på att bli förvånad – Spåmän arbetar utifrån minimal information, så även om du är skeptisk kan du bli förvånad över hur exakt läsningen är. – Kom med ett öppet sinne – Förvänta dig inte att du ska få höra en historia som på något sätt har med ditt liv att göra. Förvänta dig att få en berättelse om någon annans liv. – Stanna i nuet – Om du börjar tänka på framtiden kommer spåmännen att börja berätta om något som kommer att hända i framtiden. Stanna kvar i nuet. – Var inte överdrivet kritisk – Spådomar är en scenkonst. Det är inte meningen att den ska tas på allvar. Om du tycker att läsningen är löjlig är det bara att ha kul med den. – Var beredd på att ge en donation – Det här är trots allt ett företag och spåmän måste försörja sig. Men kom ihåg att det också är en konstform, så var inte snål.

Hur gör en Gypsy Fortune Teller sina förutsägelser?
Även detta är hur många ser på spådomar, inget vi på tarotlinjen tycker är rätt.

Spådamerna använde många verktyg för att göra förutsägelser förr i tiden, bland annat handavläsning, tarotkort och kristallkulor. Det finns dock inga bevis för att dessa metoder faktiskt fungerar. Spåkvinnor är bara riktigt riktigt bra på att läsa av människor. De är riktigt bra på att notera ditt kroppsspråk, korten och kristallkulan. Med andra ord handlar spådomarna om att sätta upp en show, inte om att förutsäga framtiden. Spådomar handlar om att skapa en illusion för din klient. Det handlar om att få dem att tro att du har magisk insikt i vem de är och vad de går igenom. Det handlar om att få dem att tro att de inte har någon kontroll över sina egna liv. Vi på Tarotguiderna har fått bevis på att man spådamer kan se framtiden, vi gör det varje dag och det är oerhört intressant.

10 sätt på vilka Tarot kan hjälpa dig att nå dina mål

Tarot är ett fantastiskt verktyg för att reflektera över det gångna året och göra planer för det nya året. För att hjälpa dig att nå dina mål under året har vi sammanställt en lista med idéer och strategier för att använda tarot som en följeslagare under det nya året. Även om du inte har specifika ambitioner eller resolutioner när det nya året börjar finns det många skäl till varför det är en utmärkt tidpunkt att tänka på vad som är viktigt för dig just nu och var du vill vara i framtiden. Att sätta upp mål hjälper oss att fatta medvetna beslut som leder oss mot det vi vill. Tarot kan användas av sierskor och spådamer som ett inspirerande verktyg för att vägleda oss mot att uppfylla vår potential och nå våra mål. Här är 10 sätt som tarot kan hjälpa dig att uppnå dina mål under under året.

Håll kontakten med dina mål
För många är det nya året den perfekta tidpunkten för att börja sätta upp mål. Om det finns specifika saker som du vill uppnå under de kommande 12 månaderna är det dags att skriva ner dem och binda dem till papper. Du kan ringa Tarotguidernas tarotlinje och sen skriva ner vad som kom och använda dina tarotläsningar som en plats för att registrera och reflektera över dina mål, samt se hur de utvecklas med tiden. Om du ännu inte är säker på vilka dina mål är så är det okej. Börja med att skriva ner var du vill vara om ett år och sex månader. Därefter kan du börja märka mönster. Vad gör du mer av? Vad vill du lägga mindre tid på? Genom att regelbundet titta på dina mål kan du hålla dig fokuserad och fortsätta att röra dig i rätt riktning.

Identifiera hinder
När du skriver och reflekterar över dina mål kanske du märker några vägspärrar som hindrar dig från att nå dem. Detta är ett utmärkt tillfälle att identifiera dessa hinder och fundera ut hur du ska ta dig förbi dem. Tarot kan hjälpa dig att identifiera vad som håller dig tillbaka och ge dig insikter om hur du ska ta dig förbi det. Efter varje läsning bör du ta några minuter för att skriva ner vad du märker. Vilka bilder dyker upp och vad betyder de för dig? Hur får korten dig att känna dig och vad vill du göra härnäst? För att nå dina mål måste du först erkänna de utmaningar du står inför. Detta kommer att hjälpa dig att få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att ta dig förbi dessa hinder.

Definiera hur framgång ser ut för dig
Det finns många olika sätt att definiera framgång, och att få vägledning på Tarotguidernas tarotlinje av våra sierskor och spådamer kan vara ett rikt verktyg för reflektion som kan hjälpa dig att bestämma vad framgång betyder för dig. Vilka bilder dyker upp när du tänker på din definition av framgång? Vilka känslor är knutna till dessa bilder? När du går igenom dina anteckningar, lägg märke till hur din definition av framgång förändras. Vilka nya utmaningar och strider kommer du att möta när du närmar dig dina mål? Hur kan du mer effektivt övervinna dessa utmaningar?

Skriv en Tarot-handlingsplan
Använd de insikter du har upptäckt i dina tarotläsningar som inspiration och skriv en handlingsplan för hur du ska nå dina mål. Det kan vara allt från att lägga mer struktur på din dag till att starta ett nytt projekt eller en ny hobby. Det här är också en bra tidpunkt att reflektera över det gångna året och skriva en översikt över vad som fungerade och vad som inte fungerade. Om det finns områden i ditt liv som behöver förbättras är detta den perfekta tidpunkten för att ta ett nyårslöfte. Det finns många strategier för att skapa de bästa nyårslöftena. Vilka är dina styrkor och svagheter? Vilka är dina största utmaningar? Vilka är dina viktigaste värderingar? Vilka är dina mål för nästa år? När du har en bättre förståelse för dig själv och dina behov blir det lättare att sätta upp realistiska mål som stöder ditt välbefinnande.

Fastställ uppföljningsmått
När du sätter upp dina mål för året bör du överväga att sätta upp milstolpar för hur och när du vill uppnå dem. Det kan vara allt från hur många dagar du vill träna varje vecka till hur mycket pengar du vill tjäna varje månad. Att sätta upp milstolpar hjälper dig att följa dina framsteg och markera dina prestationer när du rör dig mot dina mål. Detta är också ett bra tillfälle att reflektera över det gångna året och sätta upp milstolpar för vad du vill uppnå under nästa år. Det är bra att sätta upp mål, men de är bara effektiva om du kan hålla koll på dem. Kontrollera regelbundet med dina tarotkort för att se hur du gör framsteg mot dina milstolpar. Detta kan hjälpa dig att identifiera områden som du kanske behöver justera och göra ändringar vid behov. Du kan använda dig av vår tarotlinje och våra sierskor och spådamer på Tarotguiderna för vägledning.

Revidera och uppdatera din plan
Livet går sällan enligt plan, vilket innebär att det kommer att finnas tillfällen då du behöver göra justeringar. Håll utkik efter möjligheter under året och var öppen för förändringar. Om det finns möjligheter som kan hjälpa dig att närma dig dina mål, ta dem. Om det finns utmaningar som du står inför, använd våra sierskor och spådamer på tarotlinjen för att få en bättre förståelse för hur du ska övervinna dem. Om något inte fungerar så bra som du skulle vilja, försök att justera dina mål eller milstolpar. Nyckeln till framgång är att vara flexibel och öppen för förändringar.

Tarotguiderna råder dig till din plan och håll dig själv ansvarig.
Det bästa sättet att uppnå dina mål är att göra ett åtagande att göra det. Skriv ner dina mål och åta dig att förverkliga dem. Håll dig själv ansvarig för dina framsteg genom att regelbundet se över dina mål. Om du märker att du inte gör framsteg kan du använda dina kort för att identifiera vad du behöver ändra för att gå vidare. Tarot kan vara en stor inspirationskälla och ett utmärkt verktyg för att hålla dig själv ansvarig. Detta är en viktig del av att uppnå dina mål, och kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på det som är viktigt för dig.

Definiera ditt varför
De flesta människor sätter inte bara upp mål och lyckas sedan magiskt för att de vill det. Det finns en känslomässig komponent som måste finnas på plats för att du ska lyckas. Tarot kan vara ett kraftfullt verktyg för att utforska dina känslor och motivationer, så att du bättre kan förstå varför det är viktigt för dig att uppnå dina mål. Hur är de mål som du har satt upp kopplade till dina värderingar? Vilka är dina största rädslor och osäkerheter? Vilka är dina största förhoppningar och ambitioner? Svaren på dessa frågor kommer att hjälpa dig att avgöra vad som är viktigt för dig, vilket i sin tur kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål. Tarot kan vara ett fantastiskt verktyg för att reflektera över dina känslor och motivationer, vilket kan hjälpa dig att lära känna dig själv bättre och uppnå dina mål.

Våra spådamer och sierskor på Tarotguiderna tarotlinje önskar dig lycka till!