Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna Sveriges största tarotlinje drivs av Vivi Linde – Liza Tarot

Liza Tarot – Tarotguiderna

Liza Tarot – Tarotguiderna största mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer mm.Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot Vivi Linde är ett känt medium som har varit med i tv (“Let´s Dance” 2009 och mediumserien “Livet på andra sidan”) samt driver Sveriges största tarotlinje på Tarotguiderna med ca 65 vägledare och Bloggportalen Andlig Livsstil med ca 100 bloggare. Tillsammans med Camilla Elfving så har hon även podden Mediumpodden. Hon är är även författare och en av Sveriges främsta sierskor.

Hur man använder tarotkort:

En nybörjarguide om hur man läser tarotkort för sig själv

Tarot är en typ av kortspel som ofta förknippas med mysticism, spådomar och häxeri. Sanningen är att Liza Tarot INTE bara handlar om häxor och svarta katter! Faktum är att Tarot är ett spännande sätt att få en inblick i ditt egetVivi Lindes bok liv och se potentiella utmaningar framför dig. Det är också perfekt för dem som älskar symbolik. Tarotkortleken består av totalt 78 kort. De vanligaste tillgängliga deckarna är dock de “vanliga” eller “mainstream”-versionerna som innehåller bilder och betydelser som inte är representativa för någon kultur. I det här inlägget kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om Tarotkort, inklusive vad de betyder, varför de är så speciella, hur man använder dem samt vanliga spridningar som du kan använda för dina läsningar.

Vad betyder Tarot?
Ordet “tarot” kommer från det italienska ordet “tarocchi” som betyder “små trumfkort”. Trumps var en typ av kortspel som hade sitt ursprung i Italien på 1400-talet. Spelet spelades med en kortlek som endast bestod av trumfkort. Trumfkorten var uppkallade efter personer och föremål som var betydelsefulla vid den tiden. Konceptet var att trumfkortet, eller personen på kortet, skulle vinna rundan oavsett vilka kort resten av spelarna hade på handen. Kortspelet förändrades och utvecklades med tiden. Så småningom blev de trumfkort som en gång i tiden bara var kungar, damer, riddare och knektar en hel kortlek. De “små trumfkorten” som en gång bara var trumfkort blev de tarotkort som vi känner till i dag.

Varför använda tarotkort?
Det finns många olika sätt att få en inblick i ditt liv, dina drömmar och ambitioner. Tarotkort är ett utmärkt sätt att utnyttja din egen intuition. De kan hjälpa dig att fatta bättre beslut, ge dig klarhet i din livsväg och till och med peka ut några av dina dolda styrkor. Det finns många olika sätt att använda tarotkort på. Du kan göra en allmän läsning för att få en inblick i ditt liv. Du kan göra en relationsavläsning för att förstå vad din partner går igenom. Du kan också göra en läsning för att få klarhet i ett beslut som du måste fatta. Oavsett vad du försöker få insikt i kan tarotkort hjälpa dig.

Hur man läser tarotkort själv
Det första du bör göra innan du börjar är att rensa ditt sinne. Ta några djupa andetag och fokusera på att din andning flödar in och ut ur kroppen. När du känner att ditt sinne är helt klart blandar du din kortlek. Medan du blandar dina kort fokuserar du på din avsikt med läsningen. Det kan vara något i stil med “Jag vill ha klarhet om __” eller “Jag vill ha insikt om __”. Håll den avsikten i åtanke medan du blandar korten. När dina kort är blandade ska du klippa kortleken. Klipp kortleken genom att lägga kortleken på bordet och skära kortleken på mitten med en enda snabb rörelse. Ta sedan upp den övre halvan av kortleken och lägg den ovanpå den nedre halvan av kortleken. Du bör nu ha två högar med kort. Ta nu ett kort från den översta högen och placera det i mitten av bordet. Detta är din signifikant. Ta nu resten av högen och stapla det ovanpå signifikantkortet. Detta är din läsning. Läs nu först kortet i mitten av bordet och stapla sedan korten ovanpå det. Liza Tarot jobbar på Tarotguiderna.

Vet du vad Tarot kan göra för dig?

Tarot är en kortlek med olika symboliska betydelser. Liza Tarot kan användas som ett spel, men den kan också ge dig insikt i ditt liv och hjälpa dig att upptäcka mening i utmanande situationer. Tarot är ett verktyg som är användbart för alla som är villiga att se på sitt liv ur ett annat perspektiv. Det är ett sätt för dig att få svar på frågorna i ditt liv. Om du läser den här artikeln är det troligt att du har hört talas om tarotkort tidigare. Kanske har någon nämnt dem i förbifarten eller så har de kanske stått i fokus för en hel konversation med en bekant eller ny vän. Om du är fascinerad och vill lära dig mer om tarot, fortsätt läsa! Vi kommer att ta upp allt du behöver veta om Liza Tarot, inklusive vad det är, hur man läser tarotkort, hur man använder tarot som ett verktyg för självutveckling och var du kan hitta mer information om detta ämne om det fascinerar dig.

Vad är egentligen tarotkort?
Tarotkort är en kortlek som används för divination och självutveckling. Korten tros ha funnits sedan 1400-talet och har använts och studerats sedan dess. Tarotkort är ett verktyg som kan användas för att ta reda på innebörden av händelser i ditt liv, dina relationer och din karriär. Tarotkorten består vanligtvis av Major Arcana och Minor Arcana. Major Arcana består av 22 kort som representerar viktiga händelser i ditt liv. Minor Arcana består av fyra färger med 14 kort vardera. Varje kort i både Major och Minor Arcana har en symbolisk betydelse. När du läser tarotkort tolkar du varje korts symboliska betydelse för din aktuella situation.

Hur man använder tarot för självutveckling
En av de bästa anledningarna till att använda tarot för självutveckling är att det är en form av självutforskning. Du kommer att upptäcka att du reflekterar över ditt liv när du blandar korten och tolkar deras betydelser. Detta är bra eftersom det kan hjälpa dig att förstå ditt liv bättre. Om du vill använda Liza Tarot för självutveckling bör du överväga att köpa en tarotlek. Om du är nybörjare inom tarot kanske du vill välja en enkel kortlek att börja med så att du inte blir överväldigad. Du kan använda dina tarotkort för att besvara alla frågor som rör ditt liv. Du kan till exempel använda dina kort för att hjälpa dig att utforska hur du kan få ut det mesta av ditt jobb. Du kan också använda dina kort för att hjälpa dig att bestämma vad du ska göra i en utmanande situation.

Hur man läser tarot för vägledning och råd
Om du vill läsa tarot för vägledning och råd måste du först välja ett kort utifrån din fråga. När du har ditt kort ska du blanda din kortlek och sedan lägga ut korten i ett mönster som kallas spridningen. Spridningen är ett sätt att organisera dina kort och tilldela dem betydelse utifrån var de landar. Låt oss till exempel säga att du vill veta vilken händelse som kommer att inträffa först i ditt liv. Du drar tre svärd från din kortlek. Tre av svärd är ett kort som representerar sorg och konflikt. Du kan välja att läsa kortet som en händelse som korrelerar med sorg och konflikt eller så kan du tolka kortet som en händelse som du kan undvika. Vad du gör härnäst beror på hur du vill använda kortet. Om du vill titta på den händelse som kommer att inträffa först kan du blanda kortleken och lägga ut korten i ett spridningsmönster som är känt som det keltiska korset. Den här spridningen ger dig en inblick i den första händelsen utifrån det kort som du drog.

Hur Tarot hjälper dig att upptäcka innebörden
Tarotkort kan hjälpa dig att upptäcka mening i ditt liv om du vill använda dem för detta ändamål. Om du vill använda tarotkort för att upptäcka mening i ditt liv bör du först välja en tarotlek som är avsedd för detta ändamål. Det finns många tarotlekar som är särskilt utformade för att upptäcka mening i ditt liv. Du kan också välja att använda en “allmän” tarotlek, men då kan du upptäcka att korten är mindre relevanta för dina behov. När du har din kortlek ska du blanda korten och sedan lägga ut dem i ett spridningsmönster. Du kommer troligen att upptäcka att korten har mycket att säga om de händelser som har inträffat och de som är på väg att inträffa i ditt liv.

Självutveckling genom tarot
Om du vill använda tarotkort för att hjälpa dig med självutveckling bör du överväga att välja en tarotlek som är utformad för detta ändamål. Om du väljer en tarotlek som är utformad för självutveckling kommer du att upptäcka att korten är mycket mer relevanta för ditt liv. Du kanske också vill överväga att skriva ditt eget spridningsmönster. På så sätt kommer du att kunna tillämpa korten i ditt liv på de sätt som är mest meningsfulla för dig. Förhoppningsvis har den här artikeln hjälpt dig att förstå vad tarot är, hur man läser tarotkort, hur man använder tarot för självutveckling och hur man använder tarot för att upptäcka mening i sitt liv. Om du har velat lära dig mer om Liza tarot har du kommit till rätt ställe. Från vad det är till hur du kan använda det bör du ha all information du behöver för att komma igång.

Ring en sierska

 

Tarot: En guide för att förstå ditt förflutna, din nutid och din framtid

Tarot är en kortlek som är fylld av symboliska bilder och mystiska betydelser. Dessa kort har använts i århundraden som ett verktyg för att läsa framtiden, utforska nya möjligheter och förstå dolda sanningar om en själv. Det finns många olika Tarotlekar på marknaden idag, men de har alla liknande bilder. Varje kort i tarotleken representerar någon form av universell sanning eller princip. När du lär dig att använda tarotkorten kan du få tillgång till visdomen hos de forntida vise som skapade dem genom att ta del av dessa universella principer. När du förstår hur man läser tarotkort förändras ditt liv på underbara sätt. De insikter och den vägledning som du får från korten kan hjälpa dig att navigera genom svåra problem i dina relationer och din karriär. Du kan också upptäcka nya hobbies, hitta lösningar på hälsoproblem eller ta steg mot att uppnå dina personliga mål och ambitioner. Fortsätt läsa för att lära dig mer om Liza Tarot och hur den kan hjälpa dig att leva ett lyckligt och balanserat liv.

Vad är tarot?
Tarot är en kortlek som är fylld av symboliska bilder och mystiska betydelser. I allmänhet finns det två olika typer av tarotdäck, Rider-Waite-däcket och Thoth-däcket. Varje kortlek har mycket olika betydelser, men båda är giltiga sätt att tolka Liza Tarot. Rider-Waite-däcket är det vanligaste kortleken som används för att lära sig grunderna i tarotläsning. Det är en standardlek som är lätt tillgänglig i de flesta bokhandlar och är lätt att använda. Thoth-däcket är å andra sidan ett av de mest populära däcken i världen. Många läsare är dock inte helt bekanta med alla dess symboliska bilder.

Hur man läser tarotkort
När du lär dig att läsa Liza Tarot börjar du med att blanda kortleken och sedan dra kort ett i taget. Kortet som du drar symboliserar en upplevelse eller situation som pågår i ditt liv. Den position som kortet har i spridningen kommer att indikera dess betydelse och relevans för din nuvarande situation. Här är stegen för att läsa korten: – Blanda kortleken: Innan du kan läsa korten måste du blanda kortleken för att rensa bort all negativ energi som kan vara knuten till korten. Blandningen kan också hjälpa dig att fokusera på dina aktuella frågor och bekymmer och hjälpa dig att få klarhet och insikt om din situation. – Välj antal kort att läsa: Du kan välja att dra ett kort eller flera kort för din läsning. Om du upplever en särskilt svår situation är det bäst att dra några kort. Om du läser om en viss situation som inte är särskilt pressande kan du dra ett enda kort. – Fokusera på din nuvarande situation: När du har valt korten tar du ett djupt andetag och fokuserar sedan på din nuvarande situation och de frågor du har.

4 steg för att läsa tarot för dig själv
När du är redo att börja läsa tarotkort själv måste du först förbereda dig själv och din omgivning. Dessa steg kommer att se till att du har ett klart sinne och en positiv attityd när du börjar läsa korten. – Förbered dig själv och din omgivning: När du är redo att läsa korten ska du avsätta tid för att vara helt ostörd. Du vill försäkra dig om att du är helt förberedd inför din tjärläsningssession. – Fokusera på din nuvarande situation: När du börjar läsa korten måste du fokusera på din nuvarande situation. Du vill fokusera på det problem eller den situation som du vill få klarhet i. – Ställ upp en positiv intention: När du fastställer din avsikt vill du fokusera på vad du vill uppnå med läsningssessionen. Du vill hålla din avsikt positiv, så att du inte hamnar i en läsning som är negativ och ohjälplig.

Tarots historia
Tarotkortens exakta ursprung förblir ett mysterium än i dag. Det finns inga tillförlitliga uppgifter om vem som skapade tarotkorten eller varför de skapades. Den vanligaste teorin är att de skapades av spåmän som använde korten för att läsa framtiden. – Tarotkortens historia är ett mysterium: Skapandet av korten är höljt i ett mysterium. Vi vet inte exakt när korten skapades eller vem som skapade dem. Den tidigaste dokumentationen om korten är från 1600-talet, då de redan användes som ett divineringsverktyg.

På vilka sätt arot kan förändra ditt liv
Det finns många sätt som Liza Tarot kan förändra ditt liv på, på både positiva och negativa sätt. Det här är några av de vanligaste sätten som tarotkorten kan påverkaPendel Tarot ditt liv på ett positivt sätt:
– Hjälper dig att navigera i svåra situationer: Tarot kan hjälpa dig att navigera i svåra situationer i dina relationer, på jobbet och till och med när det gäller din hälsa. Den kan hjälpa dig att klargöra dina tankar och känslor och göra din nuvarande situation begriplig.
– Upptäcka nya hobbies: Tarot kan också hjälpa dig att upptäcka nya hobbies och låta dig utforska nya kreativa möjligheter. Den kan hjälpa dig att utnyttja din kreativa sida och hitta något som du verkligen tycker om.
– Ta steg mot att uppnå dina mål: Tarot kan också hjälpa dig att ta steg för att uppnå dina personliga mål och ambitioner. Den kan hjälpa dig att identifiera vad som håller dig tillbaka och hur du kan övervinna det.

Fördelar med att läsa tarot
När du regelbundet läser kort kan du dra nytta av det på många olika sätt. Du kan minska ångest, upptäcka dina dolda talanger och till och med förbättra din hälsa. Här är några av de många fördelarna med att läsa Liza Tarot:
– Hjälper till att hantera ångest: När du regelbundet läser korten kan du lära dig att bättre hantera din ångest. Korten kan hjälpa dig att identifiera vad som utlöser din ångest och vilka åtgärder du kan vidta för att minska den.
– Hjälper till att identifiera dina dolda drömmar och talanger: När du regelbundet läser korten kan du också upptäcka dina dolda talanger och drömmar. Korten kan hjälpa dig att identifiera dina passioner och hjälpa dig att komma närmare dina drömmar.

Avslutande ord
Att lära sig läsa tarotkort kan vara en mycket givande upplevelse. Det kan hjälpa dig att navigera i svåra situationer, upptäcka dina passioner och till och med förbättra din hälsa. Det finns många olika tarotdäck på marknaden som du kan använda för att läsa korten. Varje kortlek har olika betydelser, men de är alla giltiga sätt att tolka Liza Tarot. När du lär dig att läsa korten öppnar du dig själv för en värld av nya insikter och kunskap. Du kan använda korten för att få klarhet i vilken situation som helst i ditt liv, upptäcka nya hobbies och till och med förbättra din hälsa.