Monika 89#

Tarot, Medial vägledning, andekontakt, Kanaliserar Guider, Distanshealing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Monika


♦ Jag är medial sen barnsben men har sen även utvecklat min förmåga under livets gång.

♦ Jag är även terapeut, coach och rådgivare inom alla former av beroende. Har även en bred utbildning inom psykologi och psykiatri och har erfarenhet att vägleda/ge råd i dessa sammanhang.

Arbetstider

Se under schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Övriga utbildningar

Inom medial utveckling, tarot och kanalisering.

Egna studier

Presentation

Hej! Jag är medial sen barnsben men tränat och utvecklat min förmåga under livets gång. Jag använder mina guider, tarotkort men kan också t ex pendel på begäran.

Jag är även terapeut, coach och rådgivare inom alla former av beroende. Har även en bred utbildning inom psykologi och psykiatri och har erfarenhet att vägleda/ ge råd i dessa sammanhang, kan vara personlig utveckling eller förhållningsätt, ja, det mesta inom personlig utveckling. Jobbar också med attraktionslagen och med mina personliga guider och kan också förmedla budskap via dem till dig. Du är varmt välkommen att ringa mig!

 

 

 

Övrigt

6 kommentarer

  1. Hejsan Monica ville lätta mitt hjärta lite grann eller mycket ha ha..är uppenbarligen vid en vändpunkt i mitt 68 åriga liv suckar ville så mycket och vad blev det ? Mitt hjärta öppnade sig för en man och det är mycket sorg i det. Har även en uppgörelse med en gammal relation .och med det som varit Vill vara inuet men mitt hjärta är tungt .ber änglar om hjälp och även annat andligt stöd har även stödjande kärleks fulla männisor omkring mig . är verksam som massör på hälso studion hälsningar Kerstin

Lämna en tanke