Monika 89#

Tarot, Medial vägledning, andekontakt, Kanaliserar Guider, Distanshealing, Kommunicerar och söker djur, Attraktionslagen


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Monika


♦ Jag är född med min mediala gåva och har utvecklat den sedan jag var mycket liten.
♦ Jag använder mig även av pendel.
♦ Jag kan ge dig redskap och vägledning i frågor som du känner att du fastnat i m.m
♦ Jag är beroende och motivationspedagog – Att komma över trösklar eller hinder.
♦ Jag är även terapeut, coach och rådgivare inom alla former av beroende. Har även en bred utbildning inom psykologi och psykiatri och har erfarenhet att vägleda/ge råd i dessa sammanhang.

 

Arbetstider

Se under schema

 

Diplomerade/certifierade utbildningar

Övriga utbildningar

Medial utveckling, Attraktionslagen, Tarot och kanalisering, beroende och motivationspedagog-Att komma över trösklar eller hinder.

Egna studier

Sanya Roman-kanalisering samt studerat och praktiserat det mesta inom området.

Presentation

Hej! Jag är medial sen barnsben men tränat och utvecklat min förmåga under livets gång. Jag använder mina guider, tarotkort men kan också t ex pendel på begäran.

Jag är även terapeut, coach och rådgivare inom alla former av beroende. Har även en bred utbildning inom psykologi och psykiatri och har erfarenhet att vägleda/ ge råd i dessa sammanhang, kan vara personlig utveckling eller förhållningsätt, ja, det mesta inom personlig utveckling. Jobbar också med attraktionslagen och med mina personliga guider och kan också förmedla budskap via dem till dig. Jag gör också hemreningar på distans, då jag rekommenderar fast pris på den tjänsten, eftersom det kan behövas 30 min. Du är varmt välkommen att ringa mig!

 

 

 

Övrigt

12 kommentarer

  1. Hejsan Monica ville lätta mitt hjärta lite grann eller mycket ha ha..är uppenbarligen vid en vändpunkt i mitt 68 åriga liv suckar ville så mycket och vad blev det ? Mitt hjärta öppnade sig för en man och det är mycket sorg i det. Har även en uppgörelse med en gammal relation .och med det som varit Vill vara inuet men mitt hjärta är tungt .ber änglar om hjälp och även annat andligt stöd har även stödjande kärleks fulla männisor omkring mig . är verksam som massör på hälso studion hälsningar Kerstin

  2. Hej Monica,
    Du är helt klart den bästa, enligt mig, här hos Vivi på TarotGuiderna. Hade tidigare under dagen pratat med en kollega till Dig här, hon gav mig rätt raka besked men kände mig ändå inte hundra nöjd. Något fattades.
    Så jag pratade med Dig ikväll i en angelägen fråga angående jobb och vi kom vidare med hälsningen från andra sidan. Det var klockrent och jag fick en hel del bekräftat av det jag redan känt och visste.
    Så….Tusen Tack!!! Jag hör av mig igen vid behov.

Lämna en tanke