Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Månadens Astro-Tarot

av Vivi Linde
Läs Oktober månads Astro/Tarot här!

Läs September månads Astro/Tarot här!

Läs Augusti månads astro/tarot här

Läs JULI månads ASTRO/TAROT här!

Läs Juni månads Astro/Tarot här!

Läs Maj månads Astro/Tarot här!

Läs April månads Astro/Tarot här!

Läs Mars månads Astro/Tarot här!

Läs februari månads Astro/Tarot här!

Läs Januari månads Astro/Tarot här!

2021

Läs december månads Astro/Tarot här!

Läs november månads Astro/Tarot här!

Läs oktober månads Astro/Tarot här!

Läs september månads Astro/Tarot här!

Läs augusti månads Astro/Tarot här!

Läs juli månads Astro/Tarot här!

Läs juni månads Astro/Tarot här!

Läs Maj månads Astro/Tarot här!

Läs Aprils månads Astro/Tarot här!

Läs Mars månads Astro/Tarot här!

Läs Februaris Astro/Tarot här!

Läs Januaris Astro/Tarot här!

2020

Läs DECEMBER månads Astro/Tarot här!

Läs NOVEMBER månads Astro/Tarot här!

Läs OKTOBER månads Astro/Tarot här!

Läs SEPTEMBER månads Astro/Tarot här!

s AUGUSTI månads Astro/Tarot här!

Läs JULI månads Astro/Tarot här!

Läs JUNI månads Astro/Taot här!

Läs Maj månads Astro/Tarot här!

Läs April månads Astro/Tarot här!

Läs Mars månads Astro/Tarot här!

Läs februari Astro/Tarot här!

Läs Januari månads Astro/Tarot här!
2019

Läs december månads Astro/Tarot här!

Läs november månads Astro/Tarot här!

Läs oktober månads Asto/Tarot här!

Läs september månads Astro/Tarot här!

Läs augusti månads Astro/Tarot här!

Läs juli månads Astro/Tarot här!

Läs juni månads Astro/Tarot här!

Läs maj månads Astro/Tarot här!

Läs april månads Astro/Tarot här!

Läs mars månads Astro/Tarot här!

Läs Februari månads Astro/Tarot här!

2018 

Läs Januari månads Astro/Tarot här!

Läs December månads Astro/Tarot här!

Läs November månads Astro/Tarot här

Läs Oktober månads Astro/Tarot här!

Läs September månads Astro/Tarot här!

Läs Augusti månads Astro/Tarot här!

Läs Juli månads Astro/Tarot här!

Läs Juni månads Astro/Tarot HÄR!

2017

Läs detta först:

Här siar jag hur månaden ser ut utifrån ditt födelsedatum. Varje stjärntecken är indelat i 3 delar med ca 10dgr var(dekader). Så finn ditt datum och se vilken energi som infinner sig just då.

Så här fungerar det:

♦ Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som finns. Därför är dessa förutsägelser unika för för varje person.

♦ VISSA månader känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det.

Månadens – Asto/Tarot  – MAJ

Väduren 21/3-19/4

(född 21/3-30/3)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig i arbetet denna månad. Nu är ett perfekt tillfälle att starta upp nya projekt eller idéer och runt och runt den 20 mars 2018 går det hela in i en ny fas.

Kärlek – Det ligger en känslomässig konflikt för dig denna månad. Det du nu på gott eller ont sår i ditt kärleksliv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör just nu.

Allmänt –  Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna beslut efter eget huvud, du litar på sig själv. Lägg åt sidan ngn gammal oförrätt eller irritation. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Det kan även vara så att du står i någon utbildning eller stark utveckling just nu där du söker svar.

(född 31/3-9/4)

Arbete – En kvinna påverkar ditt mående positivt på arbetet. Det är en månad med trivsel och gemenskap där man tar till sig sina arbetsuppgifter med glädje.

Kärlek – Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en speciell middag som är i antagande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet? Välmående, trivsel, gemenskap och glädje omger dig denna månad. Du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds.

Allmänt –  Du söker eller får till dig ny information. Du så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, svaret kommer din väg.

(född  10/4-19/4)
Arbete – Det ligger ett beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal, kontrakt eller något rättsligt. Något sker arbetsmässigt denna månad som får en ytterligare betydelse runt den 20 september.
Du har känt dig lite instängd. Nu kommer du ut bland människor eller så visar du upp vad du har gjort. Dags att kliva fram eller ut.

Kärlek – En yngre man som visar på mogenhet och stabilitet påverkar just nu. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig, i stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.

Allmänt –  Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i dig denna månad. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som får en betydelse för dig kommer din väg.


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt än vanligt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kan även ligga en utbildning för dig eller så tar du till dig någon ny kunskap. Utlandet har en betydelse i ditt arbete, det kan gälla kontakter eller så är det du eller någon annan som reser, kort eller långt, din eller någons annans.

Kärlek – En tid för en paus eller vila. Lite lugnare än vanligt, en stark period för meditation och inre frid. En kärleksgåva eller en uppvaktning kommer din väg, du får en positiv upplevelse.

Allmänt –  Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt tid. Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga! Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) som påverkar eller så är personen kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig i arbetet denna månad.

Kärlek – Utveckling sker. Det ligger en möjlighet runt en fest eller social samvaro. En situation healas och något som känts jobbigt i kärlekslivet blir nu till det bättre.

Allmänt –  Något kommer din väg som är ekonomiskt fördelaktigt. Det kan också röra sig om gåvor och presenter. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga något!

(född 10/5-20/5)

Arbete – Det ligger starkt med något positivt samarbete eller gemenskap denna månad, kanske även en personalfest eller någon annan rolig samvaro? Det ligger ett svar eller en händelse gällande något arbete, arbetsprojekt eller samarbete i samband med en födelsedag.

Kärlek – Just nu så är det lite svårt att hinna med kärleken. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Det kan även finnas en kort resa över tid eller distans som sker nu eller planeras.

Allmänt –  Du är nu färdig med något eller någon som du lägger bakom dig. En månad som bjuder på trevlig gemenskap, kanske till och med en fest.

Tvillingen 21/5-21/6

(född 21/5-30/5)

Arbete – Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga! Någon eller några finns där för dig, stöd och gemenskap är viktigt. Även samarbete kan gynna dig.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå. Nya möjligheter ligger runt ditt (eller din partners) arbete, det kan vara en ny idé eller ett projekt, något skiftar på ett positivt sätt. Är du singel så har arbetet en större betydelse just nu.

Allmänt – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig starkt denna månad. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer din väg.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Lyft upp dina tankar och våga tänk positivt om det du önskar så kommer du att dra till dig det. Din attityd är det som förändrar. Antingen så är det en man i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) som påverkar eller så är personen kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig i arbetet denna månad.

Kärlek – Det ligger en känslomässig konflikt för dig denna månad. Våga be om det du önskar så kommer saker att reda ut sig.

Allmänt –  Du står upp för vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill. Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Detta är en månad med mycket jobb eller så blir det något extra jobb. Du lägger ner mycket tid och energi för att senare få utdelnings för ditt jobb. En arbetsförändring sker, ditt arbete tar en ny riktning. Vill du ha ett nytt arbete så är detta en bra månad att ta itu med det. Kan även innebära ett nytt projekt beroende på vad du arbetar med.

Kärlek – En förnyelse sker på någon nivå. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång. Din, någons annans eller ni tillsammans. Detta sker eller planeras denna månad.

Allmänt –  Du är mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kan även ligga en utbildning eller så tar du till dig ny kunskap denna månad. Ett meddelande via brev, mail, telefon får en större betydelse för dig denna månad.

Kräftan 22/6-22/7

(född 22/6-1/7)

Arbete – En ny början och en äventyrslystnad med positiva oväntade händelser är en stark energi denna månad. Våga ett nytt steg, projekt eller tänka i nya banor. Glädje och spontanitet. En arbetsförändring sker, ditt arbete tar en ny riktning. Vill du ha ett nytt arbete eller arbetsprojekt så är detta en bra månad att ta itu med det.

Kärlek – Något du önskat faller på plats denna månad. Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla, en förändring behöver göras, släpp taget.

Allmänt –  Frihet är en stark energi för dig denna månad. Har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Färdiga projekt, gemenskap, styrka ligger starkt denna månad. En angenäm succé sker arbetsmässigt på något plan för dig. Sommaren och speciellt runt den 20 juni kommer något att arbetsmässigt som redan är igångsatt att falla på plats. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga!

Kärlek – Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar, är relationen stabil så påverkar detta inte negativt. Ingen ny relation startar upp denna månad. Oroa dig inte, allt kommer att bli bra.

Allmänt –  Det är du som styr denna månad och du kan faktiskt få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Frihet är en viktig energi denna månad, har du haft en tuff period så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar denna månaden.

(född 12/7-22/7)

Arbete – En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig arbetsmässigt denna månad. Något nytt som ger trygghet sker, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila möjligheter som ger bättre utdelning än tidigare.

Kärlek – Rena ditt sinne, släpp negativa tankar eller något eller någon från ditt förflutna som du sitter fast i. Lycka med familj och vänner.

Allmänt –  Något sker i ditt liv nu som får ett resultat runt midsommar. Kärlek, gemenskap, att följa sitt hjärta, familj, harmoni eller samarbeten ligger i fokus denna månad. Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller någon process som du står i och ge inte upp.

Lejonet 23/7-22/8

(född 23/7-1/8)

Arbete – Nu är en händelserik period eller så kommer något äntligen igång. Du avslutar även något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan bli en liten paus innan du kommer igång ordentligt Du har kommit fram till det önskade eller nått ett mål. Du har klarat av något som gör att du känner dig nöjd. Det kan även finnas en kontakt med andra länder.

Kärlek – Just nu så är det lite svårt att hinna med kärleken. Det kan även finnas en kort resa över tid eller distans som sker nu eller planeras. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga något i ditt kärleksliv!

Allmänt –  Denna månad handlar mycket om att du ska våga ta något nytt steg! . Det kan handla om ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Ny början, äventyrslystnad med positiva oväntade händelser är en stark energi denna månad. Glädje och spontanitet. Kan även indikera graviditet om du försöker skaffa barn.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Arbetsmässigt denna månad så finns det ett ökande, stöd eller en ekonomisk framgång. En kvinna påverkar ditt mående positivt denna månad. Be om det du önskar gällande ditt arbete så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång.

Kärlek – Kontakt och ageranden sker på eget bevåg eller initiativ. Just nu så är du i en fas där du sätter dig själv främst. Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill.

Allmänt –  Något sker i ditt liv som får ett ytterligare resultat runt midsommar. Kärlek, gemenskap, familj, och harmoni ligger i fokus denna månad. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig och i stället öppnas det upp en ny dörr inom kort.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad, det kan vara både på gott och ont, allt handlar om hur du har agerat fram till nu. Det kan vara en stark händelse som vänder upp och ner på allt, eller flera små som är mindre starka. Det finns även mycket kreativitet och ett oväntat stöd om du behöver det.

Kärlek – Var modig och våga något i ditt kärleksliv! Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Det ligger något betydelsefullt runt den 21 september som redan nu kommer igång.

Allmänt –  Något håller på att ske, du får ha lite tålamod då det är färdigt först om ca 9månader. Eller så påverkar en gravid kvinna dig på någon nivå (Kan även vara en gammal graviditet som påverkar). Du lägger denna månad ner mycket energi på något som kommer att ge utdelning längre fram, allt har sin tid.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)
Arbete – Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. En månad med trivsel och gemenskap där man tar till sig sina arbetsuppgifter med glädje.

Kärlek – Det ligger tankar och funderingar runt kärleken. Kanske händer det inte så mycket just nu. Något som sker i ditt kärleksliv får en ytterligare betydelse i månadsskiftet ont/nov. Passionerat möte eller väldigt starka känslor kan uppstå.

Allmänt –  Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig, väntar du ett besked så kommer det nu. Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Trevlig gemenskap gällande ditt arbete. Samarbete är gynnsamt denna månad. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt eller går in i en ny fas i sommar (juni-aug)

Kärlek – Ett besked som ger trygghet eller vetskap kommer din väg. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den.

Allmänt –  Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig. Väntar du besked så kommer det nu. Ett samarbete eller en stark gemenskap ligger starkt denna månad vilket kan innebära att man skapar ett gemensamt mål.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Tänk på dig själv och spara på din energi, säg nej till det som inte känns rätt för dig. Starkt med positivt samarbete eller gemenskap denna månad, kanske även en personalfest?

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap runt dig denna månad och är du singel så är detta en bra tid att dejta. Har du redan en relation så förstärks den på någon nivå. En yngre man påverkar dig. Något festligt sker, det kan vara en uppvaktning eller en stark med gemenskap.

Allmänt –  Ett avslut sker på någon nivå, eller så släpper du något som du är klar med så att något nytt ska kunna komma in. Frihet i känsla och tanke är viktigt och har du haft det kämpigt ett tag så kommer du nu över de problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar på någon nivå.

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Den här månaden kan bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad. Släpp taget om det som inte gynnar dig.

Kärlek – Ett besked som ger trygghet eller vetskap kommer din väg. Du söker eller får till dig någon ny information.

Allmänt –  Det finns en starkt igångsättande energi denna månad. Du får även mer kraft än vanligt. Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inget din väg.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats först runt den 20 mars. En period med harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en betydelse för dig.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en person som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå. Antingen så finner du en speciell plats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta någon.

Allmänt –  Händelserik period och om du väntat på att något ska komma i gång så sker det nu. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar extra starkt denna månad.

(född 13/10-22/10)

Arbete – En förnyelse sker gällande ditt arbete. Det sker även något oväntat. Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Utlandet har en betydelse i ditt arbete, det kan gälla kontakter eller så är det du eller någon annan som reser, kort eller lång, din eller någons annans.

Kärlek –  Du värdesätter stabilitet och om du har familj så sätter du den främst. Du är trofast och släpper inte taget om den som intresserar dig. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat i ditt kärleksliv, du är inte riktigt framme vid det du önskar ännu. Kanske är det något som du behöver göra först?

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig denna månad. En månad för dig då du kommer att synas och skina mer än vanligt, det kan vara så att de yttre får en större betydelse för dig. Nu bryr du dig lite extra om dig själv, kan vara så att du går på någon trevlig fest och dans. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa.

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Du har stöd och beskydd. En känsla av att vilja bli bekräftad för den man är eller det man gjort infinner sig. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen.

Kärlek – Just nu så är det lite svårt att hinna med kärleken, det behöver inte alls vara negativ utan visar mer på att man har mycket runt sig, det kan även vara så att du har en partner som är ovanligt upptagen. Det kan även finnas en kort resa över tid eller distans som sker nu eller planeras.

Allmänt – Något sker under månaden som har sitt svar eller en ytterligare händelse i samband med en födelsedag som kan vara både nu eller senare. Du upplever någon form av stress eller konflikt runt dig denna månad.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Du är på gång in i något nytt men först måste du avsluta något. Du når även ett mål du strävat efter. Du känner dej nöjd och full med förväntan inför det nya. En man hjälper, stödjer eller beskyddar dig.

Kärlek – Du står upp för vad du vill och känner. Just nu så är det lite svårt att hinna med kärleken. Det kan även finnas en kort resa över tid eller distans som sker nu eller planeras.

Allmänt –  Något betydelsefullt sker under månaden som har koppling till en födelsedag i nuet eller längre fram. Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i dig denna månad.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Du avslutar något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan bli en liten paus innan du kommer igång ordentligt. Du har kommit fram till det önskade eller nått ett mål och klarat av något som gör att du känner dig nöjd. Det kan även finnas en kontakt med andra länder. Du har stöd och beskydd.

Kärlek – Det ligger något beslut runt dig denna månad gällande kärleken. Något sker denna månad som får en betydelse längre fram runt den 21 september. Rena ditt sinne, släpp negativa tankar eller något från ditt förflutna som du sitter fast i.

Allmänt –  Just nu så är du lite velig, du vet inte vad du vill eller vad du ska göra. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker i rätt ögonblick.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Du går in i någon form av samarbete, det kan vara något helt nytt eller så är det nya möjligheter i ett samarbete som redan existerar. En känsla av att vilja bli bekräftad för den man är eller det man gjort infinner sig. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen.

Kärlek – Du är mer känslig än vanligt, undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Lycka, glädje och vänskap ligger starkt. Du går in i en ny fas och denna månad blir bättre än den förra.

Allmänt –  Något har en betydelse för dig som får sitt svar eller en ytterligare händelse i samband med en födelsedag. Du känner oro, inre konflikter eller känsla av utanförskap.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger på någon nivå. Oroa dig inte, allt kommer att bli bra.
Kärlek – Glädje och någon positiv överraskning kommer din väg denna månad. Sommaren och speciellt runt den 20 juni kommer något positivt att falla på plats i ditt kärleksliv. Du kommer att vara ärlig inför dig själv eller någon annan gällande med vad du känner eller tänker.

Allmänt –  Gemenskap och kärlek ligger starkt denna månad, du får även något stöd som du behöver. Forcera inte något just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Rena ditt sinne, släpp negativa tankar eller något från ditt förflutna som du sitter fast i. Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats först runt den 20 mars 2018. En period med harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en betydelse för dig.

Kärlek – Nu är tiden för att lyfta upp dina tankar och vara positiv för att kunna dra till dig det du önskar i kärleken. Om du har en fast relation så förstärks den denna månad. Gemenskap och samhörighet ligger starkt runt dig, någon vill dig väl.

Allmänt –  Något som har betydelse för dig månad finner sitt svar eller ytterligare händelse i runt en födelsedag. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig denna månad.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Nu är ett perfekt tillfälle att starta upp nya projekt eller idéer, runt den 20 mars 2018 går det hela in i en ny fas. Ny början och en äventyrslystnad med positiva oväntade händelser är en stark energi denna månad. Våga ett nytt steg, projekt eller tänka i nya banor. Glädje och spontanitet.

Kärlek – Ny relation, nya känslor eller förälskelse om man är singel ligger starkt denna månad. I en fast relation visar det på en nytändning och att man stärker relationen. Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, en månad att njuta i hemmet och dina närmaste.

Allmänt – Det finns en känsla av utanförskap, vilsenhet eller oro denna månad. Det kan även vara en upplevelse av att man känner sig fast eller inte räcker till. Du lägger under denna månad ner tid och energi på något som blir färdigt under nästkommande vinter (dec-feb).

(född 1/1-10/1)

Arbete – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Behöver du stöd så kommer det din väg. Något positivt sker som är ekonomiskt fördelaktigt och som påverkar ekonomin för dig eller arbetsplatsen.

Kärlek – Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga något i ditt kärleksliv! Kärleksmässigt så känner man att man sitter lite fast, något lossnar inte som man önskar. Var försiktig så du inte hamnar i martyrskap.

Allmänt – Ha tillit, något oväntat positivt kommer din väg denna månad. Avtal, förverkligande, kontroll och stabilitet är sådant som är aktualiseras just nu. Antingen så sker det lite av varje eller så är det en av dessa sakerna som får en större betydelse.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Något nytt som ger trygghet sker, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila

möjligheter som ger bättre utdelning än tidigare. Det ligger en stark gemenskap runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Stöd kommer din väg.

Kärlek – Kärleksmässigt så känner man att man sitter fast eller så får man inte till det som man önskar. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite längre framåt i tiden. Något måste falla på plats innan tiden är mogen.

Allmänt – Denna månad bygger på två olika energier. I något avvaktar du och ligger lite lågt för att vänta in rätt tid. I något annat så är det nu  dags, och det är nu det sker, något du har satt igång manifesterar sig.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt tid. Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger på någon nivå.

Kärlek – Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma ett bättre resultat i ditt kärleksliv. Du är inte riktigt framme vid det du önskar, kanske är det något som du behöver göra först?

Allmänt – Du satsar på något du verkligen tror på. En månad där du följer en passion eller kommer i kontakt med en ny. Familj, lycka, glädje och träffar med familj ligger starkt. Det bjuds även på någon festligheter.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Något positivt sker som är ekonomiskt fördelaktigt och som påverkar ekonomin för dig eller arbetsplatsen. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga!

Kärlek – På någon nivå känner man sig ensam eller så upplever man ett utanförskap. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma ett bättre resultat i ditt kärleksliv, du är ännu inte riktigt framme vid det du önskar. Fundera över om det något som du behöver göra först?

Allmänt –  Ny början, äventyrslystnad med positiva oväntade händelser är en stark energi denna månad. Våga ett nytt steg, projekt eller tänka i nya banor. Glädje och spontanitet. Kan även indikera graviditet om du försöker skaffa barn. Du söker eller får till dig någon ny intressant  information.

(född 9/2-18/2)

Arbete – En kvinna påverkar ditt arbete positivt denna månad. Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger.

Kärlek – En tid för en paus eller vila. Du tar det lite lugnare än vanligt. En stark period för meditation och inre frid. Ett meddelande via sms eller mail kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig.

Allmänt –  Släpp taget om det som inte gynnar dig. Ett nytt hem eller en förändring i hemmet ligger stekt denna månad. Det sker en ny start av trygghet, stabilitet, kan även gälla den fysiska kroppen.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – En månad när du får arbeta med något som intresserar dig, eller så tar du upp något sen tidigare. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Vilket som så rör det något intresse eller något som du är begåvad inom. Du är tillräckligt stark för att driva igenom något arbetsmässigt eller att utföra något du vill.

Kärlek – Det dyker upp något som kan orsaka ett bråk eller en konflikt, eller så är man inte på samma linje i någon fråga. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra. Tillåt dig att ta emot för någon bryr sig, och om du gör det så stärks din energi, intuition och möjlighet att ge till andra.

Allmänt –  Du lägger denna månad ner mycket energi på något som kommer att ge utdelning längre fram, ha tålamod, all utdelning kommer inte ögonblickligen. Du söker eller får till dig en ny information som får en betydelse för dig.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Denna månad så fortsätter du i något påbörjat. Ingen tid att starta något nytt. Gemenskap, samarbete och stöd finns för dig.

Kärlek – Du är mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kan även ligga en utbildning i din väg, eller så tar du till dig ny kunskap. Glädje och någon positiv överraskning dyker också upp. Sommaren och speciellt runt den 20 juni kommer något positivt att falla på plats i ditt kärleksliv.

Allmänt – En tid för en paus eller vila. På någon nivå så startas det nu upp en ny grund som är stabilare än den tidigare.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Du har svårt att bestämma dig, du velar och ser över olika möjligheter. Vatten får en betydelse gällande ditt arbete, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du nu?

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är hon kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu.

Allmänt –  Det finns en känsla av utanförskap, vilsenhet eller oro denna månad. Det kan även vara en upplevelse av att man känner sig fast. En intressant eller spännande möjlighet öppnas upp för dig denna månad.

April – Månadens  Astro-Tarot

Väduren 21/3-19/4


(född 21/3-30/3)

Arbete – Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv. Du avslutar även något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan bli en liten paus innan det kommer igång ordentligt. Du har klarat av något som gör att du känner dig nöjd. Det kan även finnas en kontakt med andra länder.

Kärlek – Något som nu är aktuellt i ditt kärleksliv får en fortsättning i månadsskiftet juli/augusti. Se upp för svartsjuka. Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar i dig denna månad. Under denna månad påverkar barn dig på någon nivå. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg. Det ligger en konflikt runt dig denna månad, antingen så uppstår den på din arbetsplats, i ditt arbete eller så är den känslomässig. Forcera inte sådant som ännu inte är moget.

Kärlek – Gemenskap, familj och starkare familjeband ligger starkt denna månad. En möjlighet kommer din väg gällande ditt kärleksliv, en dörr som öppnas.

Allmänt –  Nya möjligheter ligger runt ditt eller en partners arbete. Det kan vara en ny idé eller ett projekt. något skiftar på ett positivt sätt. Denna månad kan kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period.

 

(född  10/4-19/4)

 

Arbete – Något som du har fokus på nu får går in i en ny fas runt den 2 februari nästa år, något tillkommer som tar det hela vidare. Något gällande internet eller datorer får en betydelse. Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv ger tillbaka. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra.

Kärlek – Något sker i ditt kärleksliv som får ett resultat runt Valborg. Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Något du önskat faller på plats denna månad.

Allmänt –  Du kommer att vara ärlig inför dig själv eller någon annan. Var är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse.


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Något som nu är aktuellt i ditt arbete blir klart i månadsskiftet juli/augusti. Du känner dig under månaden lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod du fixar det. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra. Sträck ut en hand och ge så kommer du att få samma respons tillbaka.

Kärlek – Det dyker upp något som kan orsaka bråk och konflikter eller så är man inte på samma linje i någon fråga. Men oroa dig inte, allt löser sig.

Allmänt –  Något du önskat sker denna månad. Områden som är mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden utan troligtvis då fokuserar extra på en av dem.

 

(född 30/4-9/5)

Arbete – Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Rena ditt sinne, släpp negativa tankar eller något från ditt förflutna som du sitter fast i.

Kärlek – Det ligger en avvaktan och du väntar på någon denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Något håller på att ske, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9 månader. Eller så påverkar en graviditet på något nivå.

Allmänt –  Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Något sker denna månad som har en fortsättning runt den 2 februari nästa år. Något du önskar går i uppfyllelse. Det finns även starkt med inspiration och kan indikera att man synliggörs. Datorer och internet kan även ha en stark betydelse.

 

(född 10/5-20/5)

Arbete – Den här månaden kan bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Kärlek – Ett besked som ger trygghet eller vetskap kommer din väg. Något håller på att utvecklas, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 8-10 månader.

Allmänt –  Områden som är mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden utan troligtvis då fokuserar extra på en av dem. En yngre man eller en pojke påverkar ditt liv denna månad. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn som påverkar dig på någon nivå

Tvillingen 21/5-21/6(född 21/5-30/5)

Arbete – Det kommer ett viktigt meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) din väg angående ditt arbete. Eller så är det viktigt att du själv skapar en kontakt.

Kärlek – Utveckling sker. Det ligger en möjlighet runt en fest eller social samvaro. En yngre man påverkar. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var pojke, eller en pojke från din barndom som påverkar dig på någon nivå.

Allmänt –  Något sker i ditt liv som får ett resultat runt midsommar. Kärlek, gemenskap, att följa sitt hjärta, familj, harmoni eller samarbeten ligger i fokus denna månad. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.

 

(född 31/5-9/6)

Arbete – Oväntade positiva händelser. Trivsel och gemenskap ligger starkt denna månad och du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje. Du är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra.

Kärlek – Finns det en relation eller något påbörjat så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Är du singel så är det en bra månad för en romans eller att ta tag i kärleken. Nu är tiden för att lyfta upp dina tankar och vara positiv för att dra till dig det du önskar i kärleken.

Allmänt –  Det finns en stabilitet och trygghet, kan vara så att man sitter lite fast och inte gör några större förändringar. Man vet vad man har och är nöjd som det är just nu. Kanske laddar man batterierna för att använda kraften senare. En månad för dig då du kommer att synas och skina mer än vanligt, det kan vara så att de yttre får en större betydelse för dig. Nu bryr du sig lite extra om dig själv, kan bli fest och dans. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa.

 

(född 10/6-21/6)

Arbete – Det ligger möjligheter runt något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé eller ett projekt, något skiftar på ett positivt sätt. Det finns även en trevlig gemenskap gällande ditt arbete, samarbete är gynnsamt denna månad.

Kärlek – Pålitlighet, trygghet eller vänskap ligger i fokus. Det ligger ett svar eller en händelse gällande en relation eller ditt kärleksliv i samband med en födelsedag.

Allmänt –  Något sker i ditt liv som får ett resultat runt midsommar. Kärlek, gemenskap, att följa sitt hjärta, familj, harmoni eller samarbeten ligger i fokus denna månad. Hälsosam kost påverkar i denna månad, antingen så förändrar du till det bättre eller så börjar du en planering.

Kräftan 22/6-22/7(född 22/6-1/7)

 

Arbete – Det ligger ett starkt eget val denna månad och du gör som du tycker oavsett vad andra säger. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på plats innan tiden är mogen.

Kärlek – Det ligger gemensamma intressen i kärlekslivet, vill du träffa någon så engagera dig i något intresse du har eller sök inom den sfären. Du är mer känslig än vanligt, undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig.

Allmänt –  En tid för en paus eller vila. Lite lugnare än vanligt. Stark period för meditation och att finna inre frid. Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal, beslut eller något rättsligt. Det ligger något betydelsefullt runt den 21 september som redan är igångsatt.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig i arbetet denna månad. Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Kanske gör du en kostförändring som är kopplad till din arbetsplats?

Kärlek – Antingen så är man inte riktigt i kontakt med sina känslor, eller så är man inte speciellt engagerad denna månad. Kanske vill man vara lite själv? En situation healas och något som känts jobbigt blir nu till det bättre.

Allmänt –  Ha tillit, något faller på plats denna månad. Du får vägledning framåt.

Något håller på att ske, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9månader. Eller så påverkar en gravid kvinna på något nivå. Kan även vara före detta gammal graviditet.

 

(född 12/7-22/7)

Arbete – Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats först runt den 20 mars nästa år, det kan handla om en fortsättning eller att något nytt tillkommer. En period med harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en betydelse för dig.

Kärlek – Du är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en person som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu.

Allmänt –  Någon konflikt ligger runt dig denna månad som kan kännas lite jobbig. Du står i en fas där du arbetar på åstadkomma bättre resultat på någon nivå, kan även innebära en kurs eller utbildning.

Lejonet 23/7-22/8(född 23/7-1/8)

Arbete – Denna månad har du mer tur eller flyt än i den förra, du går in i en bättre fas vilket leder till positiva förändringar. Stå upp för det som känns rätt för dig, backa inte undan.

Kärlek – Harmoni och balans. Något i ditt kärlekslivet får en fortsättning eller nystart runt den 20 mars nästa år. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.

Allmänt –  Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig denna månad.

 

(född 2/8-11/8)

Arbete – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbetsliv. Det ligger tankar och funderingar runt ditt arbete. Kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Något som har en betydelse nu blir inte klart förrän i månadsskiftet ont/nov nästa år. En bra månad för skapande, skrivande och att bli medskapare i något.

Kärlek – Just nu så är det lite svårt att hinna med kärleken. Det kan även finnas en kort resa över tid eller distans som sker nu eller planeras. Du står i en fas där du arbetar på åstadkomma bättre resultat i ditt kärleksliv.  Du är inte riktigt framme vid det du önskar. Kanske är det något som du behöver göra först?

Allmänt –  En förändring sker som påverkar dig och du får ny kraft och kanske till och med nya drömmar. Du får hjälp av någon eller något runt dig.

 

(född 12/8-22/8)

Arbete – Du tar emot och agerar även själv med mer medkänsla än tidigare. Nu finns stöd och förmåga till inkänning. Trevlig gemenskap gällande ditt arbete, samarbete är gynnsamt denna månad.

Kärlek – Det ligger en del stress i tankarna runt kärleken denna månad. Ha lite tålamod med kärleken just nu, ha inte bråttom. Kanske är det något som du behöver göra först?

Allmänt –  Någon konflikt ligger runt dig denna månad som kan kännas lite jobbig samtidigt så möter mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

 

Arbete – Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger på någon nivå.  Lyft upp dina tankar och våga tänk positivt om det du önskar så kommer du att dra till dig det. Din attityd är det som förändrar.

Kärlek – Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, en månad att njuta i hemmet. Det ligger någon känslomässig konflikt i ditt kärleksliv denna månad.

Allmänt –  Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Det sker lite oväntade händelser denna månad, behöver du stöd så kommer det din väg. Du är kreativare än vanligt.

 

(född 2/9-11/9)

Arbete – Ett viktigt arbete eller arbetssituation som nu är aktuell har en koppling till något som skett eller kommit igång tidigare. Det ligger en omstrukturering i arbetet eller på själva arbetsplatsen. Något håller på att förändras.

Kärlek – Det ligger en ny start gällande ditt kärleksliv under månaden, en helt ny energi kommer in. Släpp taget om det som inte gynnar dig.

Allmänt –  Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en betydelse middag eller ett kalas. Eller kanske gör du en kostförändring? Arbetar du med mat så får detta en större betydelse denna månad.

 

(född 12/9-22/9)

Arbete – Ett positivt besked kommer din väg, kan även innebära ett glädjande samtal. Det ligger möjligheter runt något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé eller ett projekt, något skiftar på ett positivt sätt.

Kärlek – Något sker i ditt kärleksliv som blommar ut under våren (mars-maj). Det ligger en ny start gällande ditt kärleksliv under månaden, en helt ny energi sätts igång.

Allmänt –  Ett nytt hem eller en förändring i hemmet ligger stekt denna månad. Det sker en ny start av trygghet, stabilitet, kan även gälla den fysiska kroppen.

Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer din väg.

Vågen 23/9-22/10(född 23/9-2/10)

Arbete – Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Runt dig arbetsmässigt så ligger det denna månad ett avtal eller ett beslut, det kan även innebära att du förverkligar något eller tar något viktigt ett steg längre. En stark period för chefer, beslutsfattare och egna företagare.

Kärlek – Välmående, trivsel, gemenskap och glädje omger dig denna månad. Du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.

Allmänt –  Det ligger mycket tankar och funderingar denna månad. Kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart förrän i månadsskiftet ont/nov, eller så är det då först det hittar sin form. Sådant som har betydelse denna månad är tankar, drömmar, skapande skrivande eller något som du varit omedveten om som kommer upp till ytan.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Kärlek – Det ligger en avvaktan och du väntar på någon denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på plats innan tiden är mogen.

Allmänt –  Släpp taget om det som inte gynnar dig. Du känner dig lite hårt ansatt på någon nivå denna månad men oroa dig inte, du fixar det. Var försiktig så du inte utsätts för manipulation eller falskhet. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla, en förändring behöver göras. Ser över nästa steg, en valsituation. Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa eller så arbetar du med hälsa och välmående.

Kärlek – I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran. En period med harmoni och balans. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa.

Allmänt –  Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i dig denna månad.

 

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – En information kommer din väg om något som håller på att komma igång, eller så är det ett förhandsbesked som något gällande ditt arbete. Stå upp för det som känns rätt för dig, backa inte undan.

Kärlek – Kärleksmässigt så känner man att man sitter lite fast, något lossnar inte som man önskar. Var försiktig så du inte hamnar i martyrskap. Men någon eller något ser till att du blir omhändertagen, så oroa dig inte.

Allmänt –  Avtal, förverkligande, kontroll och stabilitet är sådant som är aktualiseras just nu. Antingen så sker det lite av varje eller så är det en av dessa sakerna som får en större betydelse.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som påverkar ditt arbetsliv. Ha tillit, något oväntat positivt kommer din väg denna månad.

Kärlek – Nya möjligheter ligger runt ditt eller din partners arbete. Det kan vara en ny idé eller ett projekt, något skiftar på ett positivt sätt. Är du singel så har arbetet en större betydelse just nu. Det ligger en avvaktan och du väntar på någon denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något.

Allmänt – Du står i en fas där du arbetar på åstadkomma bättre resultat på någon nivå, kan även innebära en kurs eller utbildning. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar i dig denna månad.

 

(född 13/11-21/11)

Arbete – Något positivt sker som är ekonomiskt fördelaktigt och som påverkar ekonomin för dig eller arbetsplatsen. Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa eller så arbetar du med hälsa och välmående.

Kärlek – Just nu så är det lite svårt att hinna med kärleken. Det kan även finnas en kort resa över tid eller distans som sker nu eller planeras. Du eller ni finner en speciell plats för kärleken.

Allmänt –  Ett förhandsbesked kommer din väg, något är på gång. En intressant eller spännande möjlighet öppnas upp för dig denna månad.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Denna månad kan det ligga ett nytt arbete om du söker. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet.  Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under nästkommande vinter (dec-feb).

Kärlek – I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, även svartsjuka kan dyka upp. En förändring sker och vilket gör att du måste släppa taget om något. Har det varit motigt i en relation så släpper det nu.

Allmänt –  Det kommer ett speciellt meddelande din väg, det kan vara skrivet eller verbalt. På någon nivå så finns det nu en ny grund som är stabilare än den tidigare.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla, en förändring behöver göras. Ser över nästa steg, valsituation. Samtidigt så  visar vem du är, och att du är riktigt bra på det du gör, nu är en tid för dig att skina.

Kärlek – Du kommer att vara ärlig inför dig själv eller någon annan gällande med vad du känner eller tänker. Det ligger en känslomässig konflikt för dig denna månad.

Allmänt –  Skönhet och det vackra påverkar. Insikter kommer din väg Dras till det vackra, ytlighet. Andlighet, gammal

visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft och intuition är sådant som betyder lite extra för dig just nu. Du befinner dig på en speciell plats för dig själv, en kraftplats.

(född 12/12-21/12)

Arbete – En period med harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en betydelse för dig. Något som skapats eller kommer igång under mars månad blir färdigt i sommar (juni-aug).

Kärlek – Släpp taget om det som inte gynnar dig. Antingen så finns det en yngre man som påverkar i ditt kärleksliv, eller så känns det lite rörigt denna månad.

Allmänt –  Ett positivt meddelande eller besked kommer din väg. Du finner en speciell plats för dig själv, en riktig kraftplats.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv. Nu finns en målmedvetenhet och du är målinriktad. En kort resa över tid eller distans planeras eller blir av nu.

Kärlek – En händelserik period, eller så kommer något äntligen igång. En kärleksgåva eller en uppvaktning kommer din väg, en positiv upplevelse.

Allmänt –  Du fortsätter med något som för dig är viktigt och som du redan har kommit igång med, eller funderat på. Det finns stöd runt dig denna månad. Du möter mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig. Detta kan leda till att det kan kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period.

Kärlek – Det händer mycket runt kärleken vilket kan upplevas turbulent. En yngre man påverkar.

Allmänt –  Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill. Just nu så vet du vad du har men du ser över nästa steg inom något för dig viktigt, det uppstår en valsituation.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Det ligger ett svar eller en händelse gällande ett arbete, arbetsprojekt eller samarbete i samband med en födelsedag. Nytt arbete, projekt eller liknande startar upp, kan även visa på att du får mer ork och energi. En skjuts framåt.

Kärlek – Det kan kännas lite rörigt eller omständligt just nu men forcera inget, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Allmänt –  Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt, men du är inte riktigt där ännu. Du har lite som måste avslutas först. Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra det du vill.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – En förändring sker och vilket gör att du måste släppa taget om något. Har det varit motigt så släpper det nu. Gemenskap, samarbete eller partnerskap är gynnsamt just nu. Ett fördelaktigt avtal, beslut eller en överenskommelse ligger starkt denna månad. Något positivt sker arbetsmässigt, någon vill dig väl.

Kärlek – Det du nu på gott eller ont sår i ditt kärleksliv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör just nu. Kärleksresa eller kontakt med någon i ett annat land ligger starkt nu. Kan även vara någon annan som reser.

Allmänt –  Du känner dig lite hårt ansatt på någon nivå denna månad men oroa dig inte, du fixar det. Var försiktig så du inte utsätts för manipulation eller falskhet. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti. Antingen så står du i något lärande denna månad eller så lär du själv ut.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Du står upp för det du tror på och säger bara jag till sånt du verkligen vill. Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kan även ligga en utbildning eller så tar du till dig ny kunskap.

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den. Något festligt sker, uppvaktning eller stark med gemenskap.

Allmänt –  Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig. Väntar du besked så kommer det nu.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Kvinnlig gemenskap, stöd från en organisation, skönhet eller det yttre påverkar dig på någon nivå denna månad. Du vet själv vad du behöver göra, lyssna inåt för vägledning.

Kärlek – Pålitlighet, trygghet ochvänskap ligger i fokus. Du är nu färdig med något eller någon i ditt kärleksliv som du lägger bakom dig.

Allmänt –  Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Det ligger något betydelsefullt runt den 21 september som redan är igångsatt. Ett avtal eller beslut kommer till stånd. Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller någon process som du står i och ge inte upp.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbetsliv. Starkt med positivt samarbete eller gemenskap denna månad, kanske även en personalfest?

Kärlek – Du har nu möjligheten att förbättrar en relation eller så omvärderar och ser kärleken ur ett nytt perspektiv. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång. Din, någons annans eller tillsammans. Den sker eller planeras denna månad.

Allmänt –  Någon konflikt ligger runt dig denna månad som kan kännas lite jobbig. Ha tillit, även något oväntat positivt kommer din väg.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Någon ny grund skapas denna månad. Det ligger ett svar eller en händelse gällande ett arbete, arbetsprojekt eller samarbete i samband med en födelsedag.

Kärlek – Något meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en betydelse i ditt kärleksliv denna månad. En månad med lärdom och insikter i kärlekslivet.

Allmänt –  Något sker i ditt liv som får ett resultat runt midsommar. Kärlek, gemenskap, att följa sitt hjärta, familj, harmoni eller samarbeten ligger i fokus denna månad. Under denna månad påverkar barn dig på någon nivå. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Du upplever något hinder eller någon begränsning gällande arbetet denna månad. En man hjälper, stödjer eller beskyddar dig.

Kärlek – Förändring i en relation eller så sker en kontakt på helt nya villkor. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Allmänt –  Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig denna månad.MARS

Väduren 21/3-19/4


(född 21/3-30/3)

Arbete – Du söker eller får till dig ny information. Ta reda på något ordentligt innan du säger ja eller ger dig in i något arbetsmässigt. Något som nu är aktuellt i ditt arbete blir klart i månadsskiftet juli/augusti. Du känner dig under månade lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod du fixar det.

Kärlek – Du har nu möjligheten att förbättrar en relation eller så omvärderar och ser kärleken ur en ny aspekt. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång. Din, någons annans eller tillsammans. Den sker eller planeras denna månad.

Allmänt –  Lite svårt att komma i gång med något önskat, du kan ha dålig ork eller känna någon begränsningar, något tar tid att lösa eller ordna. Oroa dig inte, allt kommer att bli bra.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Denna månad kan det ligga ett nytt arbete om du söker. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet. Kvinnlig gemenskap, stöd från en organisation eller skönhet i någon utsträckning kan få en betydelse för dig.

Kärlek – Kärleksgåva eller en uppvaktning kommer din väg, en positiv upplevelse. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång. Din, någons annans eller tillsammans. Den sker eller planeras denna månad.

Allmänt –  Denna månad så avvaktar du något eller ligger lite lågt. Oroa dig inte, allt kommer att bli bra.

(född  10/4-19/4)

Arbete – Du har lite svårt att bestämma dig, du velar och ser över olika möjligheter. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

Kärlek – Kontakt och ageranden sker på eget bevåg eller initiativ. Just nu så är du i en fas där du sätter dig själv främst. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång. Din, någons annans eller tillsammans. Den sker eller planeras denna månad.

Allmänt –  Kärlek, gemenskap, att följa sitt hjärta, familj, harmoni eller samarbeten ligger i fokus denna månad. Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar ditt liv lite extra denna månad.


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Det ligger möjligheter runt något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé eller ett projekt, något skiftar på ett positivt sätt. Förändring som leder till att man släpper något och nya aspekter kommer in som blir blir klart först under vintern (dec-feb)

Kärlek – Du har nu möjligheten att förbättrar en relation eller så omvärderar och ser kärleken ur en ny aspekt. Något du önskat faller på plats denna månad.

Allmänt –  Det sker oväntade händelser som kan vara både på gott och ont denna månad. Du är kreativare än vanligt. Något du önskat sker denna månad.

(född 30/4-9/5)

Arbete – En stabilt och trygg månad. Du har en bra grund att utvecklas ifrån. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Behöver du stöd så kommer det din väg.

Kärlek – En situation healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre. Just nu så är det lite svårt att hinna med kärleken. Det kan även finnas en kort resa över tid eller distans som sker nu eller planeras.

Allmänt –  Hemmet står i centrum, vill du göra en förändring i ditt hem så sker något nu, det kan gälla heminredning eller ngt annat som har med hemsituationen att göra. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar frågan.

(född 10/5-20/5)

Arbete – Målmedvetenhet, målinriktad, kort resa över tid eller distans planeras eller blir av nu. Under denna månad påverkar barn ditt arbete, det kan även vara minnen bakåt som är aktuella eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar ditt arbete.

Kärlek – Partnerskap/vigsel/förlovning/sambo. Gemenskap och samhörighet  ligger starkt runt dig, någon vill dig väl. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Allmänt –  Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig denna månad.

Tvillingen 21/5-21/6(född 21/5-30/5)

Arbete – Just nu så står du i en fas där du finslipar dina förmågor, du lär dig något för att lyckas bättre. Kan även innebära studier. Du kan drabbas av oro eller förtal, på någon nivå sker något som får dig att känna dig utsatt denna månad.

Kärlek – En månad med starka känslor. Det kan finnas både attraktion och passionerade känslor för någon. Gynnsam månad att tillbringa tid vill vattnet eller planera en resa vid vattnet. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar på något plan denna månad

Allmänt –  En situation healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre. Denna månad kan det ligga ett nytt arbete eller bostad runt dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Trevlig gemenskap gällande ditt arbete, samarbete är gynnsamt denna månad.  En månad när du får arbeta med något som intresserar dig, eller så tar du upp något sen tidigare. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Vilket som så rör det något intresse eller något som du är begåvad inom.

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp denna månad. Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill.

Allmänt –  Områden som är lite mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden utan du kanske fokuserar extra på ett av dem. En tid för en paus eller vila.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller själva processen och ge inte upp. Starkt med positivt samarbete eller gemenskap denna månad, kanske även en personalfest?

Kärlek – Lycka, glädje och vänskap ligger starkt. Denna månad blir bättre än den förra.  Du är färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas.

Allmänt –  En månad när du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Målmedvetenhet. På någon nivå så har fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet, martyrskap.

Kräftan 22/6-22/7(född 22/6-1/7)

Arbete – Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) som påverkar eller så är personen kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig i arbetet denna månad.

Kärlek – Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv mer än vanligt. Insikter kommer din väg.

Allmänt –  Avtal, förverkligande, kontroll och stabilitet är sådant som är aktualiseras just nu. Antingen så sker det lite av varje eller så är det en av dessa sakerna som får en större betydelse.  Något håller på att ske, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9månader. Eller så påverkar en gravid kvinna på något nivå eller runt dig. Kan även vara en gammal graviditet.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Starkt med positivt samarbete eller gemenskap denna månad, kanske även en personalfest? Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp denna månad. Passionerat möte eller väldigt starka känslor kan uppstå.

Allmänt –  Det finns en känsla av utanförskap, vilsenhet eller oro denna månad. Det kan även vara en upplevelse av att man känner sig fast. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt under vintern dec 2017 eller jan, feb 2018.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Nu är det dags, det är nu det sker, det som har satts igång manifesterar sig. Du har haft lägre energi vilket gjort att du inte tagit i som du borde men nu vänder det. Det kan även handla om en avvaktan eller försiktighet bakåt.

Kärlek – Något du önskat faller på plats denna månad. Glädje och någon positiv överraskning. Sommaren och speciellt runt den 20 juni kommer något positivt att falla på plats i ditt kärleksliv.

Allmänt –  Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång. En förändring sker som påverkar dig, du får ny kraft och kanske till och med nya drömmar.

Lejonet 23/7-22/8(född 23/7-1/8)

Arbete – Något positivt sker som är ekonomiskt fördelaktigt och som påverkar ekonomin för dig eller arbetsplatsen. Gemenskap, samarbete och kompanjonskap som gynnar dig ligger starkt denna månad.

Kärlek – Stabilitet och trygghet, ingen månad som kommer med stora förändringar. Man håller kvar det man har. Du är mer social än vanligt. Om du är singel så är det en bra månad att engagera sig om du vill träffa någon.

Allmänt –  Förändringar sker av eget val denna månad. Det finns en målmedvetenhet och man sätter sig själv främst. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras. Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Starkt med positivt samarbete eller gemenskap denna månad, kanske även en personalfest? Du har känt dig lite instängd. Nu kommer du ut bland människor eller så visar du upp vad du har gjort. Dags att kliva fram eller ut.

Kärlek – Lekfullhet och rolig samvaro. Denna månad bjuder inte in en ny relation, i stället blir det mer bus och spel om man är singel. Kvinnlig gemenskap, skönhet eller det yttre har i någon utsträckning en betydelse för dig.

Allmänt –  Nya positiva känslor, något nytt känslomässigt startar upp, kontakt med det gudomliga. Du kommer att vara ärlig inför dig själv eller någon annan. Var är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats först runt den 20 mars. En period med harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en betydelse för dig.

Kärlek – En månad med lärdom och insikter i kärlekslivet. Det dyker upp något som kan orsaka bråk och konflikter eller så är man inte på samma linje i någon fråga.

Allmänt –  Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar denna månad.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – Du har svårt att bestämma dig, du velar och ser över olika möjligheter. Du är nu färdig med något eller så lägger du nu någon bakom dig.

Kärlek – Ett kärleks meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på lats innan tiden är mogen.

Allmänt –  Du känner oro, inre konflikter eller känsla av utanförskap. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug)

(född 2/9-11/9)

Arbete – Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg. Något som nu är aktuellt i ditt arbete blir klart i månadsskiftet juli/augusti. Du känner dig under månaden vara lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod du fixar det.

Kärlek – Något du önskat faller på plats denna månad. Något sker i ditt kärleksliv som får ett resultat runt Valborg. Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad.

Allmänt –  Ett avslut sker på någon nivå, eller så släpper du något du är klar med så att något nytt ska kunna komma in, du kommer att se ett resultat av det som har satts igång runt den 20 december 2017. Detta är en perfekt månad att släppa en dålig ovana. En situation från det förflutna påverkar dig starkt.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Gemenskap, samarbete och kompanjonskap som gynnar dig ligger starkt denna månad. Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller själva processen och ge inte upp.

Kärlek – Något meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en betydelse i ditt kärleksliv denna månad. Om du är singel så är internet fördelaktig plats att vara på. Be om det du önskar så kommer det din väg.

Allmänt –  Du får hjälp av någon runt dig. Vänner och familj är viktiga. Du känner en trygghet i hemmet denna månad.

Vågen 23/9-22/10(född 23/9-2/10)

Arbete – Det ligger möjligheter runt något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé eller ett projekt, något skiftar på ett positivt sätt. En förnyelse sker gällande ditt arbete. Förnyelse, ngt oväntat, kurs/utbildning. Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad

Kärlek – En månad med starka känslor. Det kan finnas både attraktion och passionerade känslor för någon. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång. Din, någons annans eller tillsammans. Den sker eller planeras denna månad.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar ditt liv lite extra denna månad. En månad med lärdom och insikter. Kan även vara en kvinna som ger dig dem.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Du upplever något hinder eller någon begränsning gällande arbetet denna månad. En arbetssituation har en koppling till något som skett eller kommit igång tidigare.

Kärlek – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla, en förändring behöver göras. Oroa dig inte, allt löser sig.

Allmänt –  Gemenskap och kärlek ligger starkt denna månad, du får även stöd. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på plats innan tiden är mogen.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Något du önskat sker denna månad. Förändring som leder till att man släpper något och nya aspekter kommer in som blir klart först under vintern (dec-feb)

Kärlek – Kontakt och ageranden sker på eget bevåg eller initiativ. Just nu så är du i en fas där du sätter dig själv främst. Du vet vad du behöver göra, lita till dig själv.

Allmänt –  Nya positiva känslor, något nytt känslomässigt startar upp, det finns en kontakt med det gudomliga. Du är nu färdig med något eller någon som du lägger bakom dig.

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Denna månad så fortsätter du i något påbörjat. Ingen tid att starta något nytt. Gemenskap, samarbete och stöd  är fördelaktigt. Just nu så står du i en fas där du finslipar dina förmågor, du lär dig något för att lyckas bättre. Kan även innebära studier.

Kärlek – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt kärleksliv. Pålitlighet, trygghet eller vänskap ligger i fokus.

Allmänt –  Du känner dig lite hårt ansatt på någon nivå denna månad men oroa dig inte, du fixar det. Var försiktig så du inte utsätts för manipulation eller falskhet. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti. Du möter mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Be om det du önskar gällande ditt arbete så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång. Du söker sig vid sidan om det man redan har, det kan vara ett parallellt projekt eller en ny uppgift.

Kärlek – Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv mer än vanligt. Insikter kommer din väg.

Allmänt –  På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet, martyrskap. Du söker eller får till dig ny information.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Trivsel och gemenskap och man tar sig an sina arbetsuppgifter med glädje. Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv.

Kärlek – Här finns kärlek och hållbara känslor om det finns en existerande relation. Trygghet och gemenskap. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

Allmänt –  Frihet är en stark energi denna månad, har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden. Ett samarbete eller stark gemenskap ligger starkt denna. Gemensamt mål.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Någon eller några finns där för dig, stöd och gemenskap är viktigt. Även samarbete och kompanjonskap som gynnar dig ligger starkt denna månad.

Kärlek – Det finns en enorm dragningskraft till en person. Du är färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas.

Allmänt –  Du står i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny. Du kommer fram till något önskat eller så har du nått något mål. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Du visar vem du är, och du är riktigt bra på det du gör, nu är en tid för dig att skina. Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal, kontrakt eller något rättsligt. Det ligger något betydelsefullt runt den 21 september som redan finns runt dig.

Kärlek – En situation healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre. Det finns en yngre man som påverkar i ditt kärleksliv, eller så känns det lite rörigt för dig denna månad.

Allmänt – Något blir klart och du gör dig redo för att gå in i något nytt. Något kommer din väg som är ekonomiskt fördelaktigt. Det kan också röra sig om gåvor och presenter.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Det ligger möjligheter runt något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé eller ett projekt, något skiftar på ett positivt sätt. Det kommer ett viktigt meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) din väg angående ditt arbete.

Kärlek – Du värdesätter stabilitet och om du har familj så sätter du den främst. Du är trofast och släpper inte taget om den som intresserar dig. En period med harmoni och balans. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa.

Allmänt –  Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Under denna månad påverkar barn. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Kvinnlig gemenskap, stöd från en organisation, skönhet eller det yttre påverkar dig på någon nivå denna månad. Något blir klart och du gör dig redo för att gå in i något nytt.

Kärlek – Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig. Oväntade händelser, glädje eller gemenskap är sådant som ligger i fokus denna månad. Du är nöjd, tillfreds och på väg in i en ny fas.

Allmänt – En intressant eller spännande möjlighet öppnas upp för dig denna månad.Du upplever även någon form av stress eller konflikt runt dig denna månad.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Det ligger ett starkt eget val denna månad, du gör som du tycker oavsett vad andra säger. Du avslutar något för att göra dig redo för att gå in i något nytt.

Kärlek – Du står upp för vad du känner och vad du verkligen vill. Du lägger ner tid och energi på kärleken, allt faller inte på plats direkt men det är en bra tid att engagera sig..

Allmänt –  Ett meddelanden via brev, mail, telefon får en större betydelse för dig denna månad. En månad som kommer med lugn och ro. En tid för en paus eller vila.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats först runt den 20 mars. En period med harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en betydelse för dig. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt under vintern (dec-feb).

Kärlek – Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig. Något festligt sker, uppvaktning eller stark med gemenskap.

Allmänt –  Du gör något du verkligen tror på. En månad där du följer en passion eller kommer i kontakt med en. Ett förhandsbesked kommer din väg, något är på gång.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – Det ligger en omstrukturering i arbetet eller på själva arbetsplatsen. Något håller på att förändras. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt under vintern (dec-feb).

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp denna månad. Du söker eller får till dig någon ny information.

Allmänt –  Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug)

(född 30/1-8/2)

Arbete – Du är tillräckligt stark för att driva igenom något arbetsmässigt eller att utföra något du vill. En månad när du får arbeta med något som intresserar dig, eller så tar du upp något sen tidigare. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Vilket som så rör det något intresse eller något som du är begåvad inom.

Kärlek – Gemenskap, familj, starkare familjeband ligger starkt denna månad. En kvinna får en betydelse för dig i kärleken denna månad.

Allmänt –  Under denna månad påverkar barn. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig. På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet, martyrskap.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Trivsel och gemenskap och man tar sig an sina arbetsuppgifter med glädje. Under denna månad påverkar barn, det kan även vara minnen bakåt som är aktuella eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar ditt arbete.

Kärlek – Antingen så finner du en speciell plats för just för din relation, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta någon. Något som du har fokus på nu blir klart runt den 2 februari 2018. Kontakt via internet och inspiration har en betydelse nu, något man hoppas på sker.

Allmänt –  En förändring sker som påverkar dig, du får ny kraft och kanske till och med nya drömmar. Under denna månad påverkar barn, det kan även vara minnen bakåt som är aktuella eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Ett kärleks meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig. Något du önskat faller på plats denna månad.

Kärlek – Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar. Ingen ny relation startar upp denna månad. Släpp taget om det som inte gynnar dig.

Allmänt –  Vänner och familj är viktiga. Du känner en trygghet i hemmet denna månad. Under denna månad påverkar barn, det kan även vara minnen bakåt som är aktuella eller du som barn.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Denna månad så fortsätter du i något påbörjat. Ingen tid att starta något nytt. Gemenskap, samarbete och stöd  är fördelaktigt. Detta är en månad med mycket jobb eller så blir det extra jobb. Du lägger ner mycket tid och energi för att senare få utdelnings för ditt jobb.

Kärlek – Ny relation, nya känslor eller förälskelse om man är singel. I en fast relation visar det på en nytändning. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga något i ditt kärleksliv!

Allmänt –  Din energi denna månad är lägre än vanligt, så ta hand om dig och glöm inte att vila. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Trevlig gemenskap gällande ditt arbete, samarbete är gynnsamt denna månad. En tid för en paus eller vila. Lite lugnare än vanligt. Stark period för meditation och inre frid.

Kärlek – Det finns en yngre man som påverkar i ditt kärleksliv, eller så känns det lite rörigt för dig denna månad. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt under vintern (dec-feb).

Allmänt –  En situation från det förflutna påverkar dig starkt. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som får en betydelse.

FEBRUARI

Väduren 21/3-19/4


(född 21/3-30/3)

Arbete – Denna månad har du lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Det kan även handla om en avvaktan eller försiktighet. Något positivt sker arbetsmässigt för att någon vill dig väl.

Kärlek – Finns det en relation eller något påbörjat så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Är du singel så kan någon ny komma in men det är svårt att få till en relation under denna månad. En förändring sker och vilket gör att du måste släppa taget om något. Har det varit motigt i en relation så släpper det nu.

Allmänt – Du känner av en stress på någon nivå denna månadgällande kost eller mat runt sig. Det kan vara en betydelsefull middag eller ett kalas. Eller kanske gör du en kostförändring? Arbetar du med mat så får detta en större betydelse denna månad.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Nytt arbete, projekt eller liknande startar upp, kan även visa på att du får mer ork och energi. En skjuts framåt. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga!

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en person som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar  i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Antingen så finner du en speciell plats för just för din relation, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta någon.

Allmänt –  En intressant eller spännande möjlighet öppnas upp för dig denna månad. Utbildning, kurs eller social samvaro står i centrum för dig. Kanske befinner du dig i centrum på något sätt eller så står

du på scen?

(född  10/4-19/4)

Arbete – Du får ett besked som ger stabilitet på något plan. En man hjälper, stödjer eller beskyddar dig.

Kärlek – Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar  i ditt kärleksliv på någon nivå just nu.

Allmänt –  Ett förhandsbesked kommer din väg, något är på gång. Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu.


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Detta är en månad när du ska försöka ta det lite lugnt och inte stressa, du har lägre energi än vanligt så du orkar inte på samma sätt som tidigare. Det kan också vara så att du får släppa något som känns lite motigt. Något angående skönhet, välmående eller kroppsvård påverkar dig.

Kärlek – En period av tillit, man forcerar inget utan låter kärleken hitta sin väg. Älska dig själv och låt ingen ta din energi i onödan, säg nej till det som inte känns rätt för dig.

Allmänt –  Det ligger ett meddelande angående trygghet, välmående eller hälsa denna månad. En månad för dig då du kommer att synas och skina mer än vanligt, det kan vara så att de yttre får en större betydelse för dig. Nu bryr du sig lite extra om dig själv, kan bli fest och dans.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Denna månad har du lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Det kan även handla om en avvaktan eller försiktighet. Du går in i en ny cykel arbetsmässigt och du känner in mer än vanligt när det gäller vad du vill, i det ska du inte ha bråttom.

Kärlek – Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig. I det så påverkar en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är hon kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu.

Allmänt –  Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Avslut, eller så släpper du något du är klar med så att något nytt ska kunna komma in, du kommer att se ett resultat av det som har satts igång runt den 20 december. En perfekt månad att släppa en dålig ovana.

(född 10/5-20/5)

Arbete – Du upplever något hinder eller någon begränsning gällande arbetet denna. Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Kanske gör du en kostförändring som är kopplad till din arbetsplats? månad.

Kärlek – Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv mer än vanligt. Insikter kommer din väg. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Allmänt –  Ett förhandsbesked kommer din väg, något är på gång. En förlåtelse kommer till skott, antingen kommer den till dig. Eller så ger du den till någon annan eller till dig själv. Lägg åtsidan gamla oförrätter.

Tvillingen 21/5-21/6(född 21/5-30/5)

Arbete – En nystart sker gällande ditt arbete som påverkar alla nivåer. Ny energi kommer igång och en arbetsförändring sker, ditt arbete tar en ny riktning. Vill du ha ett nit arbete så är detta en bra månad att ta itu med det. Kan även innebära ett nytt projekt beroende på vad du arbetar med.

Kärlek – I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, även svartsjuka kan dyka upp. Något kretsar runt en ledighet som är nu eller som kommer att komma.

Allmänt –  Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer din väg.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Du är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Färdiga projekt, gemenskap, styrka. En angenäm succé sker arbetsmässigt på något plan för dig. Sommaren och speciellt runt den 20 juni kommer något att arbetsmässigt som redan är igångsatt falla på plats.

Kärlek – I ditt kärleksliv så finns det medkänsla och omtänksamhet. Ett kärleks meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig.

Allmänt –  Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. En månad som bjuder på trevlig gemenskap, kanske till och med en fest.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Behöver du stöd så kommer det din väg. Den här månaden kan även bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad.

Kärlek – Du står i en valsituation, något är upp till dig i ditt kärleksliv. En period med harmoni och balans. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa.

Allmänt –  Nya möjligheter ligger runt ditt eller en partners arbete. Det kan vara en ny idé eller ett projekt. något skiftar på ett positivt sätt. Skönhet och det vackra påverkar. Insikter kommer din väg Dras till det vackra, ytlighet. Andlighet, gammal

visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft och intuition är sådant som betyder lite extra för dig just nu.

Kräftan 22/6-22/7(född 22/6-1/7)

Arbete – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Ett positivt besked kommer din väg, kan även innebära glädjande samtal.

Kärlek – Ny relation, nya känslor eller förälskelse om man är singel. I en fast relation visar det på en nytändning. Ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra får betydelse för dig.

Allmänt –  Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna beslut efter eget huvud, du litar på sig själv. Det kan även vara så att du står i någon utbildning eller stark utveckling just nu där du söker svar. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga något!

(född 2/7-11/7)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad, det kan vara både på gott och ont, allt handlar om hur du har agerat fram till nu. Det kan vara en stark händelse som vänder upp och ner på allt, eller flera små som är mindre starka. Det ligger även stark kreativitet och oväntat stöd om du behöver det. Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv.

Det kan även ligga en utbildning eller så tar du till dig ny kunskap. Fokus ligger på dig och att du är ärlig mot dig själv och andra med vad du vill.

Kärlek – Lekfullhet och rolig samvaro. Denna månad bjuder inte in en ny relation, i stället blir det mer bus och spel om man är singel. Något sker oväntat som du inte förväntat dig.

Allmänt –  Ha tillit, något faller på plats denna månad. Du får vägledning framåt. Under denna månad påverkar barn. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Något nytt som ger trygghet, kan vara en löneförhöjning eller nya stabila

möjligheter. Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Kanske gör du en kostförändring som är kopplad till din arbetsplats?

Kärlek – Något sker i ditt kärleksliv som får ett resultat runt Valborg. Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Nu är tiden för att lyfta upp dina tankar och vara positiv för att dra till dig det du önskar i kärleken.

Allmänt –  Du så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något. Oroa dig inte, allt löser sig.

Lejonet 23/7-22/8(född 23/7-1/8)

Arbete – Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. En månad när du får arbeta med något som intresserar dig. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Det kan vara så att detta ligger i din planering under månaden men du kommer inte igång just nu.

Kärlek – Lekfullhet och rolig samvaro. Denna månad bjuder inte in en ny relation, i stället blir det mer bus och spel om man är singel. Släpp taget om det som inte gynnar dig.

Allmänt – Områden som är lite mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla utan du kanske fokuserar extra på ett. Hjälp kommer din väg och du behöver inte göra allt själv, men du måste själv släppa in för att det ska kunna ske.

(född 2/8-11/8)

Arbete – En man hjälper, stödjer eller beskyddar dig. Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger på någon nivå.

Kärlek – I kärlek så finns det möjligheter att man startar om i en relation eller med något. det kan även dyka upp någon från det förflutna. Ha inte bråttom utan låt saker ta den tiden det tar, allt faller på plats i rätt ögonblick.

Allmänt –  Familj, vänner, gemenskap, roligt samvaro eller någon fest får en större betydelse denna månad. Skönhet och det vackra påverkar. Insikter kommer din väg Dras till det vackra, ytlighet. Andlighet, gammal

visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft och intuition är sådant som betyder lite extra för dig just nu.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Du gör något du verkligen tror på. Just nu så kan du känna dig lite ensam, vilsen, orolig, ser inga möjligheter. Antingen så känner du dig lite utanför eller så är det du som går upp så mycket i ditt arbete så du distanserar du dig.

Kärlek – Antingen så är man inte riktigt i kontakt med sina känslor, eller så är man inte speciellt engagerad denna månad. Kanske vill man vara lite själv. Du behöver inte ha bråttom utan låt saker ta den tiden det tar, allt faller på plats i rätt ögonblick.

Allmänt – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar ditt liv lite extra denna månad. Du står i en fas där du arbetar på åstadkomma bättre resultat på någon nivå, kan även innebära en kurs eller utbildning.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa eller så arbetar du med hälsa och välmående. Du får ett arbetsbesked som ger stabilitet på något plan.

Kärlek – Du värdesätter stabilitet och om du har familj så sätter du den främst. Du är trofast och släpper inte taget om den som intresserar dig. Du är mer fokuserad en vanligt och det du har i tankarna tänker du sikta på.

Allmänt –  En intressant möjlighet kommer din väg, en ny dörr eller väg som öppnas upp. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig på något sätt denna månad.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Utlandet har en betydelse i ditt arbete, det kan gälla kontakter, utländska personer eller så är det du eller någon annan som reser. Du känner att du kommit förbi något problem. Arbete som har med hemmet att göra eller är kopplat till hemmet. Kan även vara ett hem, heminredning eller ngt annat som har med en hemsituation att göra.

Kärlek – En månad med starka känslor. Det kan finnas både attraktion och passionerade känslor för någon. En situation healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre.

Allmänt –  En kvinna påverkar ditt mående positivt denna månad. En förändring sker som påverkar dig,  du får ny kraft och kanske till och med nya drömmar.

(född 12/9-22/9)

Arbete – En möjlighet öppnas upp för dig denna månad i arbetet. En känsla av att vilja bli bekräftad för den man är eller det man gjort infinner sig. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen.

Kärlek – Du arbetar för att behålla det du har. Du känner dig nöjd men lägger ändå ner en hel del engagemang för att åstadkomma mer i kärlekslivet. Du möter mer medkännande än vanligt, både inifrån dig själv och andra.

Allmänt –  Du fortsätter med något som du redan har kommit igång med eller funderat på. Det finns stöd runt dig denna månad. Du möter mer medkänsla och omtänksamhet.

Vågen 23/9-22/10(född 23/9-2/10)

Arbete – Den här månade upplever du gemenskap och stöd gällande arbetet. Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt arbete att göra. Kan även visa på en period av stark kreativitet.

Kärlek – Något du önskat faller på plats denna månad i ditt kärleksliv. Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar. Ingen ny relation startar upp denna månad.

Allmänt –  Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Detta är en månad med mycket jobb eller så blir det extra jobb. Du lägger ner mycket tid och energi för att senare få utdelnings för ditt jobb.

Kärlek – Ett meddelande via sms eller mail kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig. Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

Allmänt –  Du fortsätter med något som du redan har kommit igång med eller funderat på. Det finns stöd runt dig denna månad. Be om det du önskar så kommer det din väg.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Något nytt som ger trygghet sker, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila möjligheter som ger bättre utdelning än tidigare. Men forcera inget just nu, låt tiden visa när den är mogen. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den. Det finns något du oroar dig över, det behöver inte innebära att du har belägg för det.

Allmänt –  Be om det du önskar så kommer det din väg. Det ligger mycket tankar och funderingar denna månad. Kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Något som har en betydelse för dig under november blir inte klart förrän i månadsskiftet okt/nov. Sådant som har betydelse denna månad är tankar, drömmar, skapande skrivande eller något som du varit omedveten om som kommer upp till ytan.

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Trevlig gemenskap gällande ditt arbete, samarbete är gynnsamt denna månad. Du står upp för det du tror på och säger bara jag till sånt du verkligen vill.

Kärlek – Här finns kärlek och hållbara känslor i en existerande relation. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den.

Allmänt –  Din energi denna månad är lägre än vanligt, så ta hand om dig och glöm inte att vila. Släpp taget om det som inte gynnar dig.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Något startar upp denna månad som du kan skörda frukten av till hösten (sep-nov). Det är något nytt som ger trygghet, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila möjligheter som kommer ge bättre utdelning än tidigare.

Kärlek – Något önskat sker och du lyckas med något du föresatt dig. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den.

Allmänt –  Denna månad kan kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period. Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Något nytt som ger trygghet kommer in, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila möjligheter som ger bättre utdelning än tidigare. Vatten får en betydelse gällande ditt arbete, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du nu?

Kärlek – Det dyker upp något som kan orsaka bråk och konflikter eller så är man inte på samma linje i någon fråga. En månad där man tillbringar tid vid vattnet eller så planerar man en resa till vattnet. Vatten har någon speciell betydelse.

Allmänt –  Hemmet står i centrum, vill du göra en förändring i ditt hem så sker något nu. Det finns en starkt igångsättande energi denna månad. Du får även mer kraft och energi.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Du är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Denna månad så fortsätter du i något påbörjat. Ingen tid att starta något nytt. Gemenskap, samarbete och stöd  är fördelaktigt.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå. En period med harmoni och balans. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa.

Allmänt –  Du känner av en stress på någon nivå, och kanske kraftlöshet. Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Behöver du stöd så kommer det din väg.

Kärlek – Du har nu möjligheten att förbättrar en relation eller så omvärderar och ser kärleken ur en ny aspekt. Nu är tiden för att lyfta upp dina tankar och vara positiv för att dra till dig det du önskar i kärleken.

Allmänt –  Du är mer social än vanligt. Du har suttit inne för mycket, nu kommer du ut och rör på dig mer. Det sker oväntade händelser som kan vara både på gott och ont denna månad. Du är kreativare än vanligt.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Någon eller några finns där för dig, stöd och gemenskap är viktigt. Även samarbete kan gynna dig. Under denna månad påverkar barn ditt arbete, det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Barn påverkar, antingen dina eller en partners. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar ditt arbete.

Kärlek – Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Du har förmåga att just nu att manifestera något du önskar.

Allmänt –  Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Det finns en stabilitet och trygghet, kanske sitter du även lite fast och inte gör några större förändringar. Man vet vad man har. I det så kommer det in en förändring som leder till att man släpper något så att nya aspekter kan komma in.

Kärlek – Här finns kärlek och hållbara känslor om det finns en existerande relation. Trygghet och gemenskap. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga något i ditt kärleksliv!

Allmänt –  Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Just nu så vet du vad du har men du ser över nästa steg inom något för dig viktigt, det uppstår en valsituation.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Det ligger ett starkt eget val denna månad, du gör som du tycker oavsett vad andra säger. Under denna månad påverkar barn ditt arbete, det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Barn påverkar, antingen dina eller en partners. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar ditt arbete.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå. Nu är tiden för att lyfta upp dina tankar och vara positiv för att dra till dig det du önskar i kärleken.

Allmänt –  Utbildning, kurs eller social samvaro står i centrum för dig. Kanske befinner du dig i centrum på något sätt eller så står du på scen? Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Du avslutar något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan bli en liten paus innan du kommer igång ordentligt Du har kommit fram till det önskade eller nått ett mål. Du har klarat av något som gör att du känner dig nöjd. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på lats innan tiden är mogen.

Kärlek – Händelserik period överlag eller så kommer något äntligen igång. Gemenskap och samhörighet ligger starkt runt dig, någon vill dig väl.

Allmänt –  Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Vänner och familj är viktiga. Du känner en trygghet i hemmet och även ekonomin påverkas positivt denna månad.

Vattumannen 20/1-18/2:

 

(född 20/1-29/1)

Arbete – En tid för en paus eller vila. Färdiga projekt, gemenskap, styrka. En angenäm framgång sker arbetsmässigt på något plan för dig. Sommaren och speciellt runt den 20 juni kommer något att arbetsmässigt som redan är igångsatt falla på plats.

Kärlek – Det ligger gemensamma intressen i kärlekslivet, vill du träffa någon så engagera dig i något intresse du har eller sök inom den sfären. En period med harmoni och balans. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa.

Allmänt –  Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Avtal, förverkligande, kontroll och stabilitet är sådant som är aktualiseras just nu. Antingen så sker det lite av varje eller så är det en av dessa sakerna som får en större betydelse.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller själva processen och ge inte upp. Ett arbetsmeddelande eller besked kommer din väg via brev, mail eller sms.

Kärlek – Något meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en betydelse i ditt kärleksliv denna månad. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga något i ditt kärleksliv!

Allmänt –  Frihet är en stark energi denna månad, har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden.  Tillåt dig att ta emot, någon bryr sig. Om du gör det så stärks din energi, intuition och möjlighet att ge till andra.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Du söker sig vid sidan om det man redan har, det kan vara ett parallellt projekt eller en ny uppgift. Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt arbete att göra. Kan även visa på en period av stark kreativitet.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en person som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar  i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Ha inte bråttom utan låt saker ta den tiden det tar, allt faller på plats i rätt ögonblick.

Allmänt –  Du har en bra överblick och koll på läget. Du håller hårt i det du har och kan vara känslig för förändring denna månad. Avtal eller en auktoritet får en betydelse. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga något!

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig i arbetet. Just nu så står du i en fas där du finslipar dina förmågor, du lär dig något för att lyckas bättre. Kan även innebära studier.

Kärlek – Oväntade händelser i kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den.

Allmänt –  Du känner dig lite hårt ansatt på någon nivå denna månad men oroa dig inte, du fixar det. Var försiktig så du inte utsätts för manipulation eller falskhet. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti. En intressant möjlighet kommer din väg, en ny dörr eller väg som öppnas upp.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar dig arbetsmässigt. En möjlighet öppnas upp för dig denna månad i arbetet.

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp denna månad. En situation healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre.

Allmänt –  Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa. På någon nivå så skapas det nu en ny grund som är stabilare än den tidigare.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Det kommer ett för dig viktigt meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) din väg angående ditt arbete. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga!

Kärlek – Finns det en relation eller något påbörjat så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Är du singel så är det en bra månad för romans även om det inte startar upp en ny relation denna månad. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på plats innan tiden är mogen.

Allmänt –  Du känner dig lite hårt ansatt på någon nivå denna månad men oroa dig inte, du fixar det. Var försiktig så du inte utsätts för manipulation eller falskhet. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti. Något kretsar runt en ledighet som är nu eller som kommer att komma, är du inte där ännu så handlar det om en planering.

Januari – 2017

Väduren 21/3-19/4


(född 21/3-30/3)

Arbete – Runt dig arbetsmässigt så ligger det denna månad ett avtal eller ett beslut, det kan även innebära att du förverkligar något eller tar något ett steg längre. En stark period för chefer, beslutsfattare och egna företagare. Du känner av eller agerar själv med mer medkänsla, stöd och förmåga till inkänning.

Kärlek – Det ligger en konflikt runt dig denna månad, forcera inte sådant som ännu inte är moget. Svårt att bestämma sig. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den.

Allmänt –  Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Det sker någon form av förnyelse för dig denna månad. Något oväntat kommer och ger en ny stabilitet. Det kan även innebära en kurs eller utbildning.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Du går in i någon form av samarbete, det kan vara något helt nytt men även innebära nya möjligheter i ett som redan existerar. Månaden kan även kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period.

Kärlek – Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra, det är ett besked som ger trygghet eller vetskap kommer din väg.

Allmänt –  En tid för en paus eller vila. Lite lugnare än vanligt. Stark period för meditation och inre frid. Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra.

(född  10/4-19/4)

Arbete – Detta är en månad när du ska försöka ta det lite lugnt och inte stressa, du har lägre energi än vanligt så du orkar inte på samma sätt som tidigare. Det kan också vara så att du får släppa något som känns lite motigt. Tänk på dig själv och spara på din energi, säg nej till de som inte känns rätt för dig.

Kärlek – Du väntar på någon denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Just nu så står du i en fas där du arbetar dig framåt, du är inte riktigt framme vid det du önskar. Kanske är det något som du behöver göra först?

Allmänt –  Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar din månad.


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa. En nystart sker gällande ditt arbete som påverkar alla nivåer och även andra. Ny energi kommer igång och en förändring sker.

Kärlek – Välmående, trivsel, gemenskap och  glädje omger dig denna månad. Du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst.

Allmänt –  Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Ny början, äventyrslystnad med positiva oväntade händelser är en stark energi denna månad. Våga ett nytt steg, projekt eller tänka i nya banor. Glädje och spontanitet. Du söker eller får till dig ny information. Ta reda på något ordentligt innan du säger ja eller ger dig in i det arbetsmässigt.

Kärlek – Du väntar på någon denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

Allmänt –  Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Samarbete, gemenskap och ligger stark denna månad. Tro på dig själv.

(född 10/5-20/5)

Arbete – Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga! Denna månad kan det även ligga ett nytt arbete om du söker. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet.

Kärlek – Nystart gällande ditt kärleksliv som påverkar alla nivåer. En ny energi. Något kommer igång nu som manifesterar sig till våren (mars-maj)

Allmänt –  Ett nytt hem eller en förändring i hemmet ligger stekt denna månad. Det sker en ny start av trygghet, stabilitet, kan även gälla den fysiska kroppen. Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en betydelse middag eller ett kalas. Eller kanske gör du en kostförändring? Arbetar du med mat så får detta en större betydelse denna månad.

Tvillingen 21/5-21/6(född 21/5-30/5)

Arbete – Det ligger en omstrukturering i arbetet eller på själva arbetsplatsen. Något håller på att förändras. En man hjälper, stödjer eller beskyddar dig.

Kärlek – Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra. Något festligt sker i ditt kärleksliv, en uppvaktning eller en starkt med gemenskap.

Allmänt –  Det finns en ny styrka denna månad, du kan även vara modig eller förverkliga något önskat. Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov. Kan även vara en planering.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller själva processen och ge inte upp. Ett arbetsmeddelande eller besked kommer din väg via brev, mail eller sms.

Kärlek – Det ligger en del stress i tankarna runt kärleken denna månad. Du kommer att vara ärlig inför dig själv eller någon annan gällande med vad du känner eller tänker.

Allmänt –  Det finns en stabilitet och trygghet, kanske sitter man även lite fast och inte gör några större förändringar. Man vet vad man har. Kanske laddar man batterierna för att använda kraften senare. Det du önskar sker inte denna månad, ha tålamod, det är något annat som måste ske eller göras först, fundera på vad det är.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Ta det lugnt. Ohälsa, låg energi och kraft eller ett arbete med hälsoinriktning påverkar denna månad. Tänk på dig själv och spar på din energi, säg nej till det som inte känns rätt för dig just nu. Arbete som har med hemmet att göra, kan även vara ett hem, heminredning eller ngt annat som har med en hemsituation att göra.

Kärlek – Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå. Det du nu på gott eller ont sår i ditt kärleksliv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör just nu.

Allmänt –  Denna månad kan det ligga ett nytt arbete eller bostad runt dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet. En yngre man eller en son påverkar ditt liv denna månad. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var pojke, eller en pojke från din barndom som påverkar dig på någon nivå

Kräftan 22/6-22/7(född 22/6-1/7)

Arbete – Be om det du önskar gällande ditt arbete så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång. Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad.

Kärlek – Du är färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas. Lycka, glädje och vänskap ligger starkt. Denna månad blir bättre än den förra.

Allmänt –  Du är nu färdig med något eller någon som du lägger bakom dig. Ny början, äventyrslystnad med positiva oväntade händelser är en stark energi denna månad. Våga ett nytt steg, projekt eller tänka i nya banor. Glädje och spontanitet. Kan även indikera graviditet om du försöker skaffa barn.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Denna månade har du lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Du söker eller får till dig ny information. Ta reda på något ordentligt innan du säger ja eller ger dig in i det arbetsmässigt.

Kärlek – Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu.

Allmänt –  Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Frihet är en stark energi denna månad, har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig i arbetet. En period med harmoni och balans. Arbetar du med skönhet eller kroppsvård i ngn form så är det en fördelaktig månad.

Kärlek – Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Ett kärleks meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan kontakt på nätet få en betydelse för dig.

Allmänt –  Något ligger runt dig denna månad som faller på plats runt den 20 mars. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har en starkare betydelse för dig nu. En månad för dig att synas och skina. Nu bryr du sig lite extra om dig själv, kan bli fest och dans.

 

Lejonet 23/7-22/8(född 23/7-1/8)

Arbete – Kvinnlig gemenskap, stöd från en organisation eller skönhet i någon utsträckning får en betydelse för dig. En stabilt och trygg månad. Du har en bra grund att utvecklas ifrån.

Kärlek – Du väntar på någon denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något, allt sker i rätt ögonblick.

Allmänt –  Det finns en stabilitet och trygghet, kanske sitter man även lite fast och inte gör några större förändringar. Man vet vad man har. Kanske laddar man batterierna för att använda kraften senare. Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Då går in i en ny cykel och du känner in mer än vanligt när det gäller vad du vill. Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats först runt den 20 mars. En period med harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en betydelse för dig.

Kärlek – Vet inte vad man vill göra eller vad man vill, kan verka eller känna sig velig. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tro

Allmänt –  Just nu så är du faktiskt lite velig överlag, du behöver bestämma dig för vad du vill göra. Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. Det finns en stabilitet och trygghet, kanske sitter man även lite fast och inte gör några större förändringar denna månad. Man vet vad man har…

Kärlek – Oväntade händelser sker i ditt kärleksliv som kan vara på gott och ont. Antingen så är det en större omvälvande händelse eller många små som inte märks av lika mycket. I ditt kärleksliv så finns det medkänsla och omtänksamhet.

Allmänt –  Ha tillit, något faller på plats denna månad. Du får vägledning framåt. Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – En känsla av att vilja bli bekräftad för den man är eller det man gjort infinner sig. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Vänta inte på att någon annan ska bekräfta dig.

Kärlek – I ditt kärleksliv påverkas du denna månad av en inre stress. Det kan vara så att du känner en press eller så finns det en person runt dig som har stress runt sig. Ha inte bråttom utan låt saker ta den tiden det tar, allt faller på plats i rätt ögonblick.

Allmänt –  Ett nytt hem eller en förändring i hemmet ligger stekt denna månad. Det sker en ny start av trygghet, stabilitet, kan även gälla den fysiska kroppen. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete. Det kan vara en ny idé eller ett projekt.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Just nu så sitter du lite fast och det är något som du inte ser lösningen på, eller så vet du inte hur du ska göra. Försök att inte fastna i martyrskap då det inte är en trevlig energi att sprida på jobbet. När denna månad är över så går du in i nya energier så ha lite tålamod. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på. Det gynnar dig bäst.

Kärlek – Det ligger en känsla av svek denna månad, från ditt håll eller så är det från någon annan, det behöver inte innebära att det finns ett svek men känslan finns där på något plan. Du står i början av något nytt i ditt kärleksliv. Ha tålamod med dig själv eller någon process och ge inte upp.

Allmänt –  På någon nivå så finns det nu en ny grund som är stabilare än den tidigare. Någon eller något ser till att du blir omhändertagen, så oroa dig inte.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Ny början, äventyrslystnad med positiva oväntade händelser är en stark energi denna månad. Våga ett nytt steg, projekt eller tänka i nya banor. Glädje och spontanitet. Just nu så står du i en fas där du finslipar dina förmågor, du lär dig något för att lyckas bättre. Kan även innebära studier.

Kärlek – Just nu så är det lite svårt att hinna med kärleken. Det kan även finnas en kort resa över tid eller distans som sker nu eller planeras. Ha inte bråttom utan låt saker ta den tiden det tar, allt faller på plats i rätt ögonblick.

Allmänt –  Denna månad kan kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period. En situation från det förflutna påverkar dig starkt.

Vågen 23/9-22/10(född 23/9-2/10)

Arbete – En information kommer din väg och något som håller på att komma igång, eller ett förhandsbesked om något gällande ditt arbete. Vatten får en betydelse gällande ditt arbete, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du nu?

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den. Oväntade händelser sker i ditt kärleksliv som kan vara på gott och ont. Antingen så är det en större omvälvande händelse eller många små som inte märks av lika mycket.

Allmänt –  Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete på något plan är gynnsamt. Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt, men du är inte riktigt där ännu. Du har lite som måste avslutas först.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt arbete att göra. Kan även visa på en period av stark kreativitet. Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger på någon nivå.

Kärlek – Du lägger ner mycket tid och energi på kärleken, allt faller inte på plats direkt men det är en bra tid att engagera sig. I stället är det någon annan som agerar och påverkar direkt i ditt kärleksliv.

Allmänt –  Frihet är en stark energi denna månad, har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden. Du kommer starkare i kontakt med din egna cykel och rytm.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Nytt arbete, projekt eller liknande startar upp, kan även visa på att du får mer ork och energi. En skjuts framåt. Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kan även ligga en utbildning eller så tar du till dig ny kunskap. Fokus ligger på dig och att du är ärlig mot dig själv och andra med vad du vill.

Kärlek – Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv mer än vanligt. Insikter kommer din väg. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång. Din, någons annans eller tillsammans. Den sker eller planeras för denna månad.

Allmänt –  Det sker någon form av förnyelse för dig denna månad. Något oväntat kommer och ger en ny stabilitet. Det kan även innebära en kurs eller utbildning. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt innan den sista februari.

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad, det kan vara både på gott och ont, allt handlar om hur du har agerat fram till nu. Det kan vara en stark händelse som vänder upp och ner på allt, eller flera små som är mindre starka. det finns även en stark kreativitet och oväntat stöd om du behöver det. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga!

Kärlek – Det ligger en del stress i tankarna runt kärleken denna månad men samtidigt så står du upp för vad du tänker och känner.

Allmänt –  Du lägger denna månad ner mycket energi på något som kommer att ge utdelning längre fram. Det du önskar sker inte denna månad, ha tålamod, det är något annat som måste ske eller göras först. Fundera på vad det är.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Gemenskap, samarbete och kompanjonskap som gynnar dig ligger starkt denna månad. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt innan den sista februari.

Kärlek – Det är någon annan som agerar och påverkar i ditt kärleksliv. Vet inte vad man vill göra eller vad man vill, kan verka eller känna sig velig.

Allmänt –  Just nu så vet du vad du har men ser över nästa steg, det kan uppstå en valsituation. Ha tillit, något oväntat positivt kommer din väg denna månad.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Du har en stor kunskap inom något och du är troligtvis specialist på något du gör denna månad. Det kan även innebära en utbildning för dig eller så är det du som är lärare. Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa.

Kärlek – Det ligger en avvaktan och du väntar på någon denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Ha inte bråttom utan låt saker ta den tiden det tar, allt faller på plats i rätt ögonblick.

Allmänt –  Just nu så vet du vad du har men ser över nästa steg, det kan uppstå en valsituation. En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från din barndom som påverkar dig på någon nivå.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motigt, kan även handla om förbättrad hälsa. Du har en stor inom något du gör denna månad. Det kan även innebära en utbildning för dig eller så är det du som är lärare.

Kärlek – Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv mer än vanligt. Insikter kommer din väg. Du är nu färdig med något eller någon i ditt kärleksliv som du lägger bakom dig.

Allmänt –  En flytt eller tt nytt arbete kommer din väg om du söker det. Någon grund i ditt liv fungerar inte riktgt denna månad och du får starta upp igen eller bygga nytt. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden. Antingen så sker det nu eller så är det en planering som tar fart.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kan även ligga en utbildning eller så tar du till dig ny kunskap. Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå. Någon bryr sig om dig nu och framöver.

Allmänt –  Det ligger mycket tankar och funderingar denna månad. Kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Något som har en betydelse för dig under november blir inte klart förrän i månadsskiftet ont/nov nästa år. Sådant som har betydelse denna månad är tankar, drömmar, skapande skrivande eller något som du varit omedveten om som kommer upp till ytan. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete, något skiftar på ett positivt sätt.

(född 12/12-21/12)

Arbete – En man hjälper, stödjer eller beskyddar dig. Något förverkligas, du känner en stark motivation och kan manifestera det du önskar. Stark energi för dig om du är en chef, ledare eller eget företagande,

Kärlek – Tappad energi, kan känna eller agera känslolöst eller känslokallt denna månad. Var ändå öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg i kärlekslivet.

Allmänt –  En känsla av att vilja bli bekräftad för den man är eller det man gjort infinner sig. Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – En känsla av att vilja bli bekräftad för den man är eller det man gjort infinner sig. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig arbetsmässigt denna månad.

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp denna månad. Det du nu på gott eller ont sår i ditt kärleksliv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör just nu.

Allmänt –  Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. Det du nu sätter igång trillar på plats i höst (sep-nov).

(född 1/1-10/1)

Arbete – Du är mer känslig än vanligt, undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du avslutar något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan bli en liten paus innan du kommer igång ordentligt Du har kommit fram till det önskade eller nått ett mål. Du har klarat av något som gör att du känner dig nöjd. Det kan även finnas en kontakt med andra länder.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. En yngre kvinna påverkar dig kärleksmässigt, kan även vara en dotter.

Allmänt –  Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti

Du känner dig hårt ansatt på någon nivå denna månad men oroa dig inte, du fixar det. Var försiktig så du inte utsätts för manipulation eller  falskhet. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Du har känt dig lite instängd. Nu kommer du ut bland människor eller så visar du upp vad du har gjort. Dags att kliva fram eller ut. Du avslutar något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan bli en liten paus innan du kommer igång ordentligt Du har kommit fram till det önskade eller nått ett mål. Du har klarat av något som gör att du känner dig nöjd. Det kan även finnas en kontakt med andra länder.

Kärlek – Du lägger ner mycket tid och energi på kärleken, allt faller inte på plats direkt men det är en bra tid att engagera sig. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga!

Allmänt –  Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Under denna månad påverkar barn. Det kan även vara minnen bakåt eller du själv som barn.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – Denna månad kan kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period. Du har i detta förmågan att just nu manifestera det du önskar.

Kärlek – Det finns en starkt igångsättande attraherande energi denna månad. Men det är ingen månad man startar upp en ny relation. Är man redan i en relation så är någon av parterna antingen mycket uppe i egna projekt eller så har den behov av att få vara lite ifred.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar sig på något sätt denna månad. Oroa dig inte denna månad, allt löser sig.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Kanske gör du en kostförändring som är kopplad till din arbetsplats? Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) som påverkar eller så är personen kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ.

Kärlek – Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en speciell middag som är i antagande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet? Du arbetar för att behålla det du har. Du känner dig nöjd men lägger ändå ner en hel del engagemang för att åstadkomma mer i kärlekslivet.

Allmänt –  Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv. Förändringar sker av eget val denna månad. Det finns en målmedvetenhet och man sätter sig själv främst. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras.

(född 9/2-18/2)

Arbete – En stabilt och trygg månad. Du har en bra grund att utvecklas ifrån. Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv ger tillbaka. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra.

Kärlek – I ditt kärleksliv påverkas du denna månad av en inre stress. Det kan vara så att det är du känner en press, eller så finns det en person runt dig som känner sig stressad, eller både ock. Något du väntar på eller önskar sker snart i ditt kärleksliv, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll.

Allmänt –  En flytt eller ett nytt arbete kommer din väg om du söker det. Något i ditt liv fungerar inte riktigt som du önskar denna månad så du får göra om och göra rätt. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Du visar vem du är, och du är riktigt bra på det du gör, en tid för dig att skina. Oväntade positiva händelser. Trivsel och gemenskap ligger starkt denna månad och du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje.

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp denna månad. Denna månad så ligger det fokus runt arbete i kärlekslivet, har du en relation så kan arbetet ta mer plats än vanligt. Det kan även finnas någon som är intressant på jobbet, speciellt om du är singel.

Allmänt –  Något kommer din väg som är ekonomiskt fördelaktigt. Det kan också röra sig om gåvor eller presenter. En månad när du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Målmedvetenhet.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Då går in i en ny cykel och du känner in mer än vanligt när det gäller vad du vill. Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar dig arbetsmässigt.

Kärlek – Det finns en yngre man som påverkar i ditt kärleksliv, eller så känns det lite rörigt för dig denna månad. Du visar vem du är, vad du vill och du står upp för dig själv. En månad när du syns och skiner lite extra.

Allmänt –  Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Denna månad så ligger det fokus runt arbete, en ny möjlighet kommer din väg.

(född 11/3-20/3)

Arbete – En nystart sker gällande ditt arbete som påverkar alla nivåer. Ny energi kommer igång och en förändring sker. Något blir klart arbetsmässigt och du går in i något nytt.

Kärlek –  Du avslutar något eller någon för att gå in i något nytt. Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv.

Allmänt –  En situation healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre. Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig. Väntar du besked så kommer det nu.

December – 2016

Väduren 21/3-19/4

(född 21/3-30/3)

Arbete – Det ligger ngn begränsning i arbete denna månad. Antingen så får du inte fram det som vill på önskat sätt eller har du dåligt med ork. Denna månad behöver du ladda batterierna, antingen så gäller lite vila eller så ska du göra ngt som ger dig kraft.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar. Även en person eller situation från ditt förflutna påverkar. Ingen månad där man startar en ny relation med en ny person.

Allmänt –  Det ligger en fortsättning på något redan uppstartat, stöd från omgivningen, kommunikation. Du kan åstadkomma något du önskar denna månad.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Nystart gällande ditt arbete som påverkar på alla nivåer. En ny energi kommer igång. Något blomstrar.

Kärlek – En förnyelse sker i ditt kärleksliv och du kommer att vara ärlig gällande något inför dig själv eller någon annan.

Allmänt –  Du har tur och flyt med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap. Något kommer igång denna månaden som du kan skörda till hösten (sep-nov)

(född  10/4-19/4)

Arbete – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. En möjlighet öppnar upp eller kommer din väg.

Kärlek – En händelserik månad med mycket aktivitet. En möjlighet kommer din väg gällande ditt kärleksliv, en dörr som öppnas.

Allmänt –  2 stav – Fortsättning på något, stöd från omgivningen, kommunikation. Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov.

Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Lite svårt att komma i gång med något önskat, kan känna lite ork. Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill.

Kärlek – Ess mynt – Du väntar in något denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Rena ditt sinne, släpp negativa tankar eller något från ditt förflutna som du sitter fast i.

Allmänt –  Vänner, familj och trygghet i hemmet är i fokus. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt under vintern (dec-feb).

(född 30/4-9/5)

Arbete – Glädje och gemenskap med andra, något oväntat positivt sker. Händelserik period eller så kommer något äntligen igång.

Kärlek – Skönhet och det vackra påverkar. Insikter kommer din väg. Du är mer social än vanligt. Om du är singel så är det en bra månad att engagera sig om du vill träffa någon.

Allmänt –  Gemenskap, roligt samvaro eller någon fest får betydelse denna månad. Du är mer social än vanligt.

(född 10/5-20/5)

Arbete – En månad när du får arbeta med något som intresserar dig. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete?

Kärlek – Trivsel, glädje och gemenskap ligger starkt denna månad. Är du singel så är detta en bra månad för kärlek. Har du en relation så är det en kärleksfull månad. Under denna månad påverkar barn på någon nivå, det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Barn påverkar, antingen dina eller en partners.

Allmänt –  Gemenskap, roligt samvaro eller någon fest får betydelse denna månad. Hemmet står i centrum, vill du göra en förändring i ditt hem så sker något nu.

Tvillingen 21/5-21/6(född 21/5-30/5)

Arbete – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt.

Kärlek – Harmoni och balans. Något ligger runt dig i kärlekslivet nu som faller på plats runt den 20 mars. Under denna månad påverkar barn på någon nivå, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn.

Allmänt –  Det kommer ett meddelande skrivet eller kommunikativt din väg som påverkar dig, det ligger någon Stress eller konflikt runt detta.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Du klarar av något som gör att du känner dig nöjd. Något kommer igång nu som manifesterar sig till våren (mars-maj)

Kärlek – Du lägger ner mycket tid och energi på kärleken, det faller inte på plats direkt men det är en bra tid att engagera sig. Ta emot, någon bryr sig om dig.

Allmänt –  En månad med oväntade positiva känslor och händelser, glädje och fest. Något kommer igång denna månaden som du kan skörda till hösten (sep-nov)

(född 10/6-21/6)

Arbete – Du klarar av något som gör att du känner dig nöjd. Sen blir det tid för en paus eller vila inför något nytt.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar också ditt kärleksliv.

Allmänt –  Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll.

Kräftan 22/6-22/7(född 22/6-1/7)

Arbete – Arbete som har med hemmet att göra, kan även vara ett hem, heminredning eller ngt annat som har med en hemsituation att göra. En förändring är på gång men den blir klar först under vintern (dec-feb).

Kärlek – Du finner en speciell plats för dig gällande kärleken. Är du singel så kan du finna en plats där känslor eller kärlek kan uppstå. Det är du som styr denna månad och du får din vilja fram.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar. Kvinnan är gift eller så har du och hon något gemensamt gällande äktenskap eller en person i ett äktenskap denna månad.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Det ligger något betydelsefullt runt den 21 september som redan finns runt dig. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbetsliv.

Kärlek – En händelserik månad med mycket aktivitet. Du står upp för vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill.

Allmänt –  Något sker denna månad som har en koppling till något som händer runt den 2 februari. Ingen brådska, låt saker ta den tiden det tar, allt sker i rätt ögonblick.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Du arbetar mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv i not speciellt. Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller någon process och ge inte upp.

Kärlek – Be om det du önskar så kommer det din väg. Kommunikation via ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail).

Allmänt –  Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden. Frihet uppstår du kommit över något problem. Skönhet och det vackra påverkar. Insikter kommer din väg.

Lejonet 23/7-22/8(född 23/7-1/8)

Arbete – Ett starkt samarbete eller gemenskap ligger starkt runt dig. Ett beslut eller avtal som gynnar dig sker. Något positivt sker arbetsmässigt, någon vill dig väl.

Kärlek – Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, en månad att njuta i hemmet. Något festligt sker, uppvaktning, starkt med gemenskap.

Allmänt –  Omstrukturering, nytt flöde, tar lån, byter bank eller

liknande. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Harmoni och balans, arbetar du med skönhet i ngn form så är det en fördelaktig månad. Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats runt den 20 mars. Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill.

Kärlek – Stabilitet och trygghet, ingen månad som kommer med stora förändringar. Man håller kvar det man har. En månad med lärdom och insikter i kärlekslivet.

Allmänt – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar. Du har suttit inne för mycket, nu kommer du ut och rör på dig mer. 

(född 12/8-22/8)

Arbete – En angenäm succé sker arbetsmässigt på något plan för dig. Sommaren och speciellt runt den 20 juni kommer något att arbetsmässigt som redan är igångsatt falla på plats. En kvinna får en betydelse för dig arbetsmässigt denna månad.

Kärlek – En händelserik månad med mycket aktivitet men ha ingen brådska, låt saker ta den tiden det tar, allt sker i rätt ögonblick.

Allmänt –  Omstrukturering, nytt flöde, tar lån, byter bank eller

liknande. Hälsosam kost påverkar i denna månad, antingen så förändrar du till det bättre eller så börjar du en planering.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – En månad när du får arbeta med något som intresserar dig. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill.

Kärlek – Stabilitet och trygghet, ingen månad som kommer med stora förändringar. Man håller kvar det man har. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.

Allmänt –  Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. Förnyelse, något oväntat kommer och ger en ny stabilitet, kurs/utbildning.

(född 2/9-11/9)

Arbete – En ny energi startar upp, det kan handla om ett nytt projekt, arbete eller något du gillar att göra. Något du önskat sker denna månad.

Kärlek – Något positivt sker i kärlekslivet runt den 20 december men ingen brådska, låt saker ta den tiden det tar, allt sker i rätt ögonblick.

Allmänt –  Nya positiva känslor, något nytt känslomässigt startar

upp, kontakt med det gudomliga. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Du står i en avslutningsfas och är på väg in i en ny arbetsmässig energi men du är inte riktigt där ännu. Du står i början av detta nya men ha tålamod med dig själv eller någon process och ge inte upp.

Kärlek – Något festligt sker, uppvaktning, starkt med gemenskap. En yngre man påverkar dig eller din partner om du är i en relation på någon nivå.

Allmänt –  Velar, känslomässigt beslut, vet inte vad man vill. Bestäm dig så ska du se att det kommer att gå vägen för dig.

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Du har tur och flyt  med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Under denna månad påverkar barn ditt arbete på någon nivå.

Kärlek – Antingen så har du redan en relation eller så finns det någon från ditt förflutna som påverkar. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug).

Allmänt –  Oväntade händelser både på gott och ont ligger runt dig, allt handlar om hur du hanterar denna månad. Kreativitet och stöd finns. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete.

(född 3/10-12/10)

Arbete –Denna månad blir bättre än den förra. Du har tur och flyt  med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Det kan även vara så att du är den som lär ut.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar. Gynnsam månad att tillbringa tid vill vattnet eller planera en resa vid vattnet. Harmoni och balans. Något ligger runt dig i kärlekslivet nu som faller på plats runt den 20 mars.

Allmänt –  – Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill. Omstrukturering, nytt flöde, tar lån, byter bank eller liknande.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Det ligger tankar och funderingar runt ditt arbete. Kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Något som har en betydelse under december blir inte klart förrän i månadsskiftet ont/nov nästa år. Under denna månad påverkar barn ditt arbete på någon nivå.

Kärlek – Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. En kvinna får en betydelse för dig i kärleken denna månad.

Allmänt – Frihet uppstår du kommit över något problem. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden. En månad när du följer eller kommer i kontakt med en passion

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Nystart gällande ditt arbete som påverkar alla nivåer. En ny energi kommer igång. Något positivt sker arbetsmässigt, någon vill dig väl.

Kärlek – Du lyckas med något du föresatt dig så be om det du önskar så kommer det din väg.

Allmänt –  Skönhet och det vackra påverkar. Insikter kommer din väg. Något du kommer igång med denna månad blir klart för skörd till hösten (sep-dec)

(född 3/11-12/11)

Arbete – Något sker som är ekonomiskt fördelaktigt. Något positivt kommer din väg. Något blir klart arbetsmässigt och du går in i något nytt.

Kärlek – Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du lyckas med något du föresatt dig. Något önskat sker.

Allmänt –  En yngre man påverkar dig denna månad. Lite turbulens uppstår denna månad, något är rörigt. Du kommer starkare i kontakt med din egna cykel och rytm.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Trivsel och gemenskap ligger starkt denna månad och du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje. Be om det du önskar så kommer det din väg.

Kärlek – Du gör ett eget val och lämnar en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr.

Allmänt –  Finns en känsla av utanförskap, vilsenhet eller oro. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Det ligger en omstrukturering i arbetet eller på arbetsplatsen. Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill.

Kärlek – Nöjd men lägger ner en hel del engagemang för att åstadkomma mer. Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn.

Allmänt –  Utbildning, kurs eller social samvaro står i centrum. Även scenen kan få en betydelse om du är i den branschen.  Något håller på att ske, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9månader. Eller så påverkar en graviditet på något nivå.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla, en förändring behöver göras. Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill.

Kärlek – Besvarade känslor och extra känslor, fortsätter tillsammans. Är du singel så är det en bra månad för romans. Passionerat möte eller väldigt starka känslor kan uppstå.

Allmänt –  Glädje och någon positiv överraskning. Sommaren och speciellt runt den 20 juni kommer något positivt att falla på plats i ditt liv. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Trivsel och gemenskap ligger starkt denna månad och du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje. En tid för en paus eller vila.

Kärlek – Lekfullhet och rolig samvaro. Denna månad bjuder inte in en ny relation, i stället blir det mer bus och spel om man är singel. Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, en månad att njuta i hemmet.

Allmänt –  Du har tur och flyt  med ngt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap ligger också starkt.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Harmoni och balans, arbetar du med skönhet i ngn form så är det en fördelaktig månad. Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats runt den 20 mars. Antingen så finner du en speciell plats för just dig arbetsmässigt eller så blir sker något trevligt på din arbetsplats.

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Något håller på att ske, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9månader. Eller så påverkar en graviditet på något nivå.

Allmänt –  Ser över nästa steg, står i en valsituation. Tillåt dig att ta emot, om du gör det så stärks din energi, intuition och möjlighet att ge till andra.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Något festligt sker, starkt med gemenskap. Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll.

Kärlek – Trivsel, glädje och gemenskap ligger starkt denna månad. Är du singel så är detta en bra månad för kärlek. Har du en relation så är det en kärleksfull månad. Du står upp för vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill.

Allmänt –  Stabilitet, trygghet, sitter fast. En period sär du laddar batterierna för att använda kraften senare. Be om det du önskar så kommer det din väg

(född 11/1-19/1)

Arbete – Något sker som är ekonomiskt fördelaktigt. Något positivt kommer din väg. Något är på väg att födas, du får ha lite tålamod. Det är färdigt klart om ca 9månader. Eller så påverkar en graviditet ditt arbete/arbetsplatsen.

Kärlek – Nystart gällande ditt kärleksliv som påverkar alla nivåer. En ny energi. Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig.

Allmänt –  Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktgt framme ännu men det ligger inom räckhåll.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – En förnyelse sker gällande ditt arbete. Något kommer igång nu som manifesterar sig till våren (mars-maj)

Kärlek – Arbetar för att behålla det man har. Trygghet och gemenskap. Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill.

Allmänt –  En månad för dig att synas och skina. Nu bryr du sig lite extra om dig själv, kan bli fest och dans. Denna månad ser du över ditt nästa steg, du är i en valsituation.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Trivsel och gemenskap och tar sig an sina arbetsuppgifter med glädje. Du visar vem du är, och du är riktigt bra, tid att skina.

Kärlek – Det ligger en konflikt runt dig denna månad, forcera inte sådant som ännu inte är moget. Antingen så är det du eller någon annan som reser. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång, din eller någons annans.

Allmänt –  Denna månad ser du över ditt nästa steg, du är i en valsituation. Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad. Du har också stark kreativitet. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt under vintern (dec-feb)

Kärlek – Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig. Förändring som sker av eget val.

Allmänt –  Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Harmoni och balans. Något ligger runt dig i livet nu som faller på plats runt den 20 mars.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – En förnyelse sker gällande ditt arbete. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbetsliv.

Kärlek – Det ligger en känsla av svek denna månad, från ditt håll eller så är det från någon annan. Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, en månad att njuta i hemmet.

Allmänt –  Gemenskap, mår bra, positivitet. Du visar vem du är, och du är riktigt bra, tid att skina.

(född 1/3-10/3)

Arbete – En förändring är på gång men den blir klar först under vintern (dec-feb). Du är mer känslig än vanligt, undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig.

Kärlek – Ett meddelande kommer som visar att något är på gång. En situation healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre.

Allmänt – Gemenskap och stöd ligger starkt denna månad. Skönhet och det vackra påverkar dig. Insikter som du behöver kommer även din väg.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Nytt arbete eller så får du lämna något som inte fungerar för att i stället skapa en ny grund. Något är på väg att födas, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9månader. Eller så påverkar en graviditet ditt arbete/arbetsplatsen.

Kärlek – Du står i en fas där du arbetar på åstadkomma bättre resultat i ditt kärleksliv. Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en person som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar.

Allmänt –  Gemenskap, mår bra, positivitet. Du kan åstadkomma något du önskar denna månad.

November 2016 – Kärlek -Arbete – Allmänt

Väduren 21/3-19/4


(född 21/3-30/3)

Arbete – Ett starkt samarbete eller gemenskap ligger denna månad. Glädje tillsammans med andra. En överenskommelse eller ett avtal ligger fördelaktigt.

Kärlek – Kärlek och gemenskap. Om du har en relation så förstärks kärleken denna månad. Om du är singel så är det en bra månad att försöka blåsa liv i kärleken. Du släpper sådant som har hindrat dig mentalt och kärleksmässigt.

Allmänt –  Ha tillit till att det blir som det är tänkt, du kommer förbi något problem. Du har fullt upp denna månad och fullt med planer eller någon specifik plan. Någon är mån om dig och bryr sig. Du söker en speciell mening eller förståelse denna månad. Närma dig saker från en ny vinkel för bäst resultat.

 

(född 31/3-9/4)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar. Något sker i november där man finner svaret eller fortsättningen i vinter (dec-feb?

Kärlek – Det ligger någon begränsning för dig i kärlekslivet denna månad, det kan vara i tankarna, känslor eller så når du inte riktigt fram. Det är viktigt att du är ärlig med vad du vill.

Allmänt –  Du lägger ner mycket tid och energi på något som kommer att ge utdelning framöver. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Samarbete är gynnsamt. Kärlek och gemenskap. Om du har en relation så förstärks kärleken denna månad. Om du är singel så är det en bra månad att försöka blåsa liv i kärleken

 

(född  10/4-19/4)

Arbete – En månad som står för mer självständighet, lita till dig självt. Man lämnar också en gammal väg.

Kärlek – Starka känslor är i omlopp, kanske till och med passion och begär. Något kärleksmässigt kommer igång som ligger rätt i tiden först vid vårdagsjämningen.

Allmänt –  Ett starkt samarbete eller gemenskap ligger denna månad. Något som du önskat eller jobbat för går din väg. Du uppskattar det vackra.


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Du har kraften med dig och förmågan att göra det du vill, du kan finna din lösning. Något oväntat sker denna månad. Kreativ kraft.

Kärlek – Detta är ingen period där man träffar någon ny kärlek. Har man en relation så har man kanske lite mindre tid med varandra än vanligt, det behöver inte vara negativt utan bara att man har mycket annat runt sig. Något håller man fast vid som inte fungerar och behöver förändras.

Allmänt –  Det ligger trygghet och stabilitet runt dig denna månad, om något oroar dig så kan du känna dig trygg nu. En månad som leder till reflektion och insikt.

 

(född 30/4-9/5)

Arbete – Det ligger ngn konflikt eller separation i ditt arbete som finner sin lösning i vinter (dec-feb). Ta det lugnt i november och forcera inte sådant som inte ännu är moget. Det ligger en ledighet eller planering för en sådan denna månad.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxen, jungfru, stenbock), eller så är det en person som är trofast, envis, stabil, trygg eller tålmodig som påverkar ditt kärleksliv. Det ligger en överenskommelse eller ett beslut denna månad i kärlekslivet.

Allmänt –  Du kan manifestera det du önskar, en gynnsam månad att börja med något nytt. Det som innan startats upp fortsätter, oavsett vad det är som skett i ditt liv.

(född 10/5-20/5)

Arbete – Något sker som är ekonomiskt fördelaktigt. Något nytt kommer igång men blomningsperioden ligger runt vårdagjämningen. Det är en bra period att starta upp något nytt eller en ny idé.

Kärlek – Kärlek och förälskelse ligger starkt runt dig denna månad. Antingen så är du redan i en relation som stärks eller så tar du tag i kärlekslivet, det kan även dyka upp en ny kärlek. Du tar kontroll i ditt kärleksliv. Något startar upp nu som faller på plats runt valborg.

Allmänt –  Du tar tag i något som man funderat på. Det ligger ett beslut under månad, oroa dig inte utan släpp tankar som håller dig tillbaka.

Tvillingen 21/5-21/6(född 21/5-30/5)

Arbete – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbete, väntar du in ett besked så kommer det nu. Lyft dina tankar och var optimistisk. Du påverkar själv din månad genom hur du förhåller dig.

Kärlek – Kärleksmässigt så ligger man lite lågt denna månad, alternativt backar undan lite. Det kan även vara så att man känner sig lite missnöjd eller känner sig någon annan missnöjd.

Allmänt –  Något sker som är ekonomiskt fördelaktigt. Det infinner sig en anledning att fira denna månad. Det ligger också trevlig samvaro med vänner.

 

(född 31/5-9/6)

Arbete – Du visar vem du är eller vad du kan, våga stå för dina tankar och idéer. Det ligger starkt med beslut runt dig, kan även innebära ett avtal. Det som är aktuellt under november bär frukt till höstagsjämningen i nästa september.

Kärlek – Detta är en månad när du sätter dig själv främst. Du ser dessutom ut som du har saker att göra vilket ställer kärleken lite vid sidan om. Det ligger gemensamma intressen i kärlekslivet. Vill du träffa någon ny så befinn dig på en plats där du kan hitta någon som delar dina intressen eller engagemang.

Allmänt –  En ny energi startar upp, det kan handla om ett nytt projekt, arbete eller något du annat du vill göra. Du har stark energi och mer självförtroende än vanligt. Du vet vad du ska göra och du går för det.

 

(född 10/6-21/6)

Arbete – Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Även en yngre man/pojke påverkar.

Kärlek – Det ligger starkt med vänskap i ditt kärleksliv. Om du är singel så var öppen för att träffa någon som du kanske inte föreställt dig.

Allmänt –  Mycket känslor är i omlopp och du funderar mycket. Det ligger någon viktig kommunikation denna månad. Något startar upp som blir klart runt Halloween 2017

Kräftan 22/6-22/7

 (född 22/6-1/7)

Arbete – övning och inlärning i någon form ligger starkt. Finslipa dina förmågor denna månad. Du lyckas med något. Det ligger även gemenskap och lycka runt dig.

Kärlek – Det är viktigt att du släpper ditt kontroll behov i ditt kärleksliv, just nu är det inte läge att försöka styra. Något kommer igång eller sker i ditt kärleksliv som trillar på plats runt den 1 november 2016 eller 2017. Du är känslosam och tänker mycket.

Allmänt –  Gemensamhet och samhörighet är viktigt denna månad. Något är i växande och kommer att ge utdelning så småningom. Något bättre är på ingång så håll inte fast vid något som inte känns helt rätt. Barn eller moderskap kan ha betydelse beroende på vart i livet du befinner dig.

 

(född 2/7-11/7)

Arbete – Inre visdom, du vet vad du ska göra, du har kunskapen med dig. Du lyckas med något önskat. Det ligger även gemenskap och trevliga stunder runt dig

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt kärleksliv. Det ligger ett avståndstagande antingen känslomässigt eller rent fysiskt. Eller så kan man inte ses i den utsträckningen man önskar. Detta är ingen månad då man träffar en ny partner.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig denna månad. Det ligger glädje genom andlig växt, du lyser upp tillvaron för andra. Du kan finna dina svar med meditationens hjälp.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Antingen så känner du dig lite utanför eller så är det du som går upp så mycket i ditt arbete så du distanserar du dig. Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete.

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Kärlek och gemenskap. Om du har en relation så förstärks kärleken denna månad. Om du är singel så är det en bra månad att försöka blåsa liv i kärleken, kan även vara så att det dyker upp en kärlek. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt kärleksliv.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar din månad. Något materiellt kommer din väg på ett oväntat sätt.

Lejonet 23/7-22/8 

(född 23/7-1/8)

Arbete – Arbetsmässigt så skapar du eller någon annan en speciell plats för dig. Detta är en bra månad att be om vad du vill ha, stå på dig! Berätta vad du tycker och hur du vill ha det.

Kärlek – Det finns en oroskänsla, något eller någon upptar din tankeenergi lite i onödan. Lekfullhet och rolig samvaro. Denna månad bjuder inte in en ny relation, i stället blir det mer bus och spel om man är singel.

Allmänt –  detta är en månad du ska ta det lugnt, spar på dig så du inte tappar din energi och ork. Det infinner sig en anledning att fira denna månad. Det ligger också trevlig samvaro med vänner.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Utrensning och rening är viktiga teman denna månad. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbetsliv. Väntar du ett besked så kommer det nu.

Kärlek – Kemi och attraktion ligger starkt denna månad, det troligaste är att det är med en person som du redan mött.

Allmänt –  En ny energi startar upp, det kan handla om ett nytt projekt, arbete eller något du gillar att göra. Du är klar med något och det blir ett lyckosamt avslut. Andlig växt ger insikt.

 

(född 12/8-22/8)

Arbete – Det ligger en konflikt runt dig denna månad, forcera inte sådant som ännu inte är moget, var försiktig så det inte är du själv som skapar konflikter. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Samarbete är gynnsamt.

Kärlek – Ha tillit till att det blir som det är tänkt, du kommer förbi ngt problem. Något sker under månaden som blir färdigt först runt midsommar.

Allmänt –  Det ligger stress runt dig denna månad, du kan lätt känna att det är för mycket som sker. Du ska inte oroa dig för dina planer kommer att gå bra. Använ dina resurser på ett klokt sätt.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – Släpp taget om sådant som inte gynnar dig längre. Envisas du med att hålla kvar det som du är färdig med så kan det bli lite jobbigt. Arbetsmässigt så skapar du eller någon annan en speciell plats för dig

Kärlek – Det ligger även gemenskap och lycka runt dig och samvaro med nära och kära. Kemi och attraktion ligger starkt denna månad, det troligaste är att det är med en person som du redan mött.

Allmänt –  En ny energi startar upp, det kan handla om ett nytt projekt, arbete eller något du gillar att göra. Följ ditt hjärta oavsett vad det gäller. Kärlek i hemmet ligger starkt. Lita på andlig vägledning som kommer din väg eller om du känner på dig något.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Ha tillit till att det blir som det är tänkt, du kommer förbi problem. Under denna månad påverkar barn ditt arbete, det kan även vara minnen bakåt eller du som barn.

Kärlek – Det ligger kunskap och lärdomar i ditt kärleksliv denna månad. Du håller fast i det du har och det är ingen månad där det dyker upp en kärlek som du aldrig tidigare mött.

Allmänt –  Något sker som är ekonomiskt fördelaktigt. Stabilitet och effektivitet är ledord denna månad. Ta tag i situationen oavsett vad det gäller!

(född 12/9-22/9)

Arbete – Gemenskap och trevlig samvaro. Det som skapas eller kommer igång denna månad ger utdelning i sommar (juni-aug)

Kärlek – Kärlek och förälskelse ligger starkt runt dig denna månad. Antingen så är du redan i en relation som stärks eller så tar du tag i kärlekslivet, det kan även dyka upp en ny kärlek. Är du singel så är det en bra månad för kontakt via internet.

Allmänt –  Aktivitet och turbulens som kan vara på både gott och ont. En viktig kommunikation ligger denna månad.

Vågen 23/9-22/10(född 23/9-2/10)

Arbete – Det ligger en konflikt runt dig denna månad, forcera inte sådant som ännu inte är moget. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Samarbete är gynnsamt

Kärlek – Det ligger beslut runt kärleken denna månad, kan även indikera att en partner  har avtal eller något rättsligt runt sig. Uppvaktning och gemenskap ligger starkt.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är intellektuell, kommunikativ, verbal eller flexibel som påverkar din månad. Du oroar dig lite i onödan. Fokusera på vad du vill åstadkomma och inte på vad som kan gå fel.

(född 3/10-12/10)

Arbete – En förändring är på gång men den blir klar först under vintern (dec-feb) Vill du släppa något i ditt arbete så är november en bra månad att starta den processen.

Kärlek – I kärlekslivet så kommer det in en stark känsla, en impuls eller begär. Följ din känsla och lyssna inåt, du vet vad som är rätt för dig.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar din månad. Du söker en ny väg.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Världen ligger för dina fötter, dags att gå in i en ny fas. Kan även indikera en resa eller stark kontakt med andra länder. Det ligger nyttigare kost runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete.

Kärlek – Lekfullhet och rolig samvaro. Denna månad bjuder inte in en ny relation, i stället blir det mer bus och spel om man är singel. Är du singel så ge inte upp utan fortsätt att tänka positivt.

Allmänt –  Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) din väg. Detta är en månad att ta hand om dig och dem du älskar. Du har möjligheten att sprida skönhet.

 

Skorpionen 23/10-21/11

 

(född 23/10-2/11)

Arbete – Ett sidoprojekt är viktigt för dig, eller så startar du upp ngt nytt jämte ditt arbete. Du har styrka denna månad att genomföra det du vill och önskar. Våga tro på dig själv, du kan!

Kärlek – Det ligger en omstrukturering i kärlekslivet, man gör en förändring eller ser på relationen i ett nytt ljus. Det finns en stark dragningskraft till någon.

Allmänt –  Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) din väg. Något nytt startas upp då en ny väg öppnas upp. Var förlåtande och medkännande även mot dem du inte tycker förtjänar det.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Det ligger mycket arbete denna månad, det kan även indikera ett extra arbete för dig. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt under vintern (dec-feb).

Kärlek – Man söker eller finner en speciell plats för kärleken. Arbetet påverkar kärlekslivet.

Allmänt –  Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Samarbete är gynnsamt. Kärlek och gemenskap. Om du har en relation så förstärks kärleken denna månad. Om du är singel så är det en bra månad att försöka blåsa liv i kärleken. Möjligheter till äventyr och nyfikenhet ligger för dig denna månad.  Du är öppen för en utmaning.

(född 13/11-21/11)

Arbete – En händelserik månad som kan bjuda på både resor i arbetet och en större förändring. Vill du byta arbete så är detta en bra månad att ta tag i processen.

Kärlek – Man tar hand om det man har och känner starkt för att ha något varaktigt. Det ligger även starkt med omvårdnad och att ta hand om sin hälsa, antingen gäller det dig eller din partner.

Allmänt –  Ett meddelande kommer som visar att något är på gång. Ta ett beslut och förändra en situation. Var modig!

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, våga! Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxen, jungfru, stenbock), eller så är det en person som är trofast, envis, stabil, trygg eller tålmodig som påverkar ditt arbete.

Kärlek – Det ligger en konflikt runt dig denna månad i kärlekslivet, forcera inte utan ta det lugnt. Ingen ny dyker upp i ditt kärleksliv. Antingen så har du redan en relation eller så finns det någon från ditt förflutna som påverkar.

Allmänt –  Du lyckas med något, dags att agera på dina planer. Kreativitet ligger starkt för dig. Det finns även gemenskap och lycka runt dig

(född 2/12-11/12)

Arbete – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbete. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Passion och en stark kraft drar dig mot något som du vill göra.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxen, jungfru, stenbock), eller så är det en person som är trofast, envis, stabil, trygg eller tålmodig som påverkar ditt kärleksliv. Var uppmärksam på vad som sker, känns något fel så lyssna på dig själv.

Allmänt –  Det ligger en ekonomisk omstrukturering denna månad, du eller någon annan gör en förändring. Det är gynnsamt för dig att nu fatta beslut, överanalysera inte. Känns det svårt så finns det en kompromiss.

(född 12/12-21/12)

Arbete – November handlar om att ta det lugnt och avvakta. Först till vintern(dec-feb) börjar saker komma igång ordentligt. En löneökning eller liknande ligger framför dig.

Kärlek – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt kärleksliv. Uppvaktning eller någon kärleksgåva kommer din väg.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar din månad.  En ny idé eller tanke slår rot, låt inget stå i vägen för dig! Dags att prata ut med någon.

Stenbocken 22/12-19/1

 

(född 22/12-31/12)

Arbete – Du ska inte oroa dig utan allt kommer att bli bra, men just nu så får du avvakta lite. Först när november har passerat så sätter det fart i arbetet.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar ditt kärleksliv. Denna månad handlar om att förbättra sig på något plan.

Allmänt –  Det ligger en konflikt eller begränsning runt dig denna månad, forcera inte sådant som ännu inte är moget. Följ ditt hjärta! Du kan ta dig an vad som en dyker upp denna månad, på både gott och ont.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Det ligger en omstrukturering arbetsmässigt för dig denna månad, det kan även vara själva arbetsplatsen som förändrar. Detta är inget du ska oroa dig för utan det kommer att finna sin lösning och bli bra.

Kärlek – Det finns en kommunikation som visar på att något är på gång. Inte just nu men längre fram så trillar något på plats som tar sin start denna månad. Detta är ingen månad då man träffar någon ny.

Allmänt –  Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna månad. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Du kan manifestera det du önskar och vill.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Du tar tag i ditt arbete och når dina mål. Vatten har någon betydelse för dig, det kan vara en plats eller i arbetet. Kan vara så att du behöver ladda batterierna vid vatten.

Kärlek – Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt som ligger runt dig eller din partner. Detta är ingen månad att starta upp en ny relation. Det som innan startats upp fortsätter, oavsett vad det är som skett i ditt kärleksliv.

Allmänt –  Det som innan startats upp fortsätter, oavsett vad det är som skett i ditt liv. Du har turen med dig denna månad, nya resurser kommer din väg.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – Ett positivt meddelande eller besked kommer din väg. Det verkar var något du funderar över eller önskar dig arbetsmässigt, svaret i detta kommer först i vinter (dec-feb)

Kärlek – Det ligger en nystart i ditt kärleksliv. Barn påverkar, antingen dina eller en partners. Detta är en månad att bygga på det man redan har snarare än att man startar något nytt.

Allmänt –  Du har tur och flyt just nu, något kommer din väg som du önskar. Denna månad blir bättre än den förra. Det arbetet du lagt ner tidigare ger nu resultat.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad, du kommer att bli positivt överraskad. Du har också stark kreativitet.

Kärlek – Du har en flirtig energi denna månad Men du väntar in något denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något.

Allmänt –  Du känner dig starkare än vanligt. Detta är en bra månad att ta tag i saker och visa handlingskraft. Det är dags att fatta ett beslut, bli klar över vad du vill och agera efter det.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Du står i en avslutningsfas och är på väg in i en ny energi men du är inte riktigt redo ännu. Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt.

Kärlek – En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång, din eller någons annan. Du söker bekräftelse och vill bli älskad för den du är.

Allmänt –  Du söker bekräftelse och vill bli älskad för den du är. Ett meddelande kommer din väg som får en betydelse i ditt sociala liv. Du har star intuition denna månad.

Fisken 19/2-20/3:

 

(född 19/2-29/2)

Arbete – En händelserik månad som kan bjuda på både resor i arbetet och en större förändring. Vill du byta arbete så är detta en bra månad att ta tag i processen. Trivsel och gemenskap och tar sig an sina arbetsuppgifter med glädje.

Kärlek – Denna månad så känner du starka känslor antingen för någon annan eller för vad du själv vill ha. Det ligger antingen mycket kommunikation runt dig denna månad, eller så är det en vikit kommunikation som kommer till skott. Något startar upp som får sin utdelning runt den 1 augusti 2017.

Allmänt –  Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Samarbete är gynnsamt. Kärlek och gemenskap. Om du har en relation så förstärks kärleken denna månad. Om du är singel så är det en bra månad att försöka blåsa liv i kärleken. Var målmedveten och gå efter det du vill ha eller har planerat för.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Trivsel och gemenskap och tar sig an sina arbetsuppgifter med glädje. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Samarbete är gynnsamt
Kärlek – Du öppnar upp för en ny väg. Följ din passion, du är redo för en förändring.

Allmänt –  Du lyckas med något. Det ligger även gemenskap och lycka runt dig. Något materiellt kommer oväntat din väg. Det ligger starkt med både givande och mottagande för dig denna månad, öppna ditt hjärta

(född 11/3-20/3)

Arbete – Nytt arbete, arbetsprojekt eller förändringar i karriären eller nya mål ligger starkt denna månad. Det som startas upp nu får sin utdelning runt höstdagjämningen i september 2017. Du sätter dig och dina intressen främst.

Kärlek – Denna månad är du lite velig, det är dags att du beslutar dig för vad du vill. Det ligger lite artistiskt runt kärleken denna månad, antingen så går du på ett event eller så möter du någon i sådan miljö.

Allmänt –  Något startar upp som får sin utdelning runt den 1 augusti. Du sätter dig själv främst, låt inte ditt ego stå i vägen. Pausa och reflektera, det finns bättre sätt att ta sig framåt än hur du tidigare gjort, väga förändra.

Oktober 2016Kärlek-Arbete-Allmänt

Väduren 21/3-19/4


 (född 21/3-30/3)

Arbete

Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är intellektuell, kommunikativ, verbal eller flexibel som påverkar i ditt arbete. Du står upp för vad du vill eller tycker och backar inte. Envishet.

Kärlek

Något ligger i planeringen eller händer snart i ditt kärleksliv som hänger ihop med början på februari, antingen februari som ligger bakåt eller framåt. Möjligheter ligger runt internet.

Allmänt

Tänk positivt så attraherar du succé och framgång i det du företar dig. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig denna månad.

(född 31/3-9/4)

Arbete

Något nytt startar upp arbetsmässigt, det kan vara ett nytt jobb, engagemang eller projekt. Det som nu kommer igång får sin blomstringsperiod i sommar (juni-aug).

Kärlek

Det ligger ett skrivet meddelande i kärleken denna månad, det kan vara via brev, mail eller sms. Det finns ett bekräftelsesökande från dig eller någon annan.

Allmänt

Samhörighet och gemenskap med andra är något som du gillar och föredrar denna månad. Personlig växt sker på någon nivå och du gör något du älskar.

(född  10/4-19/4)

Arbete

Gemenskap eller samarbete. Tacksamhet. Detta är en månad som du blir mer ärlig mot sig själv, vad vill du? Vart ska du? Du kan också följa en dröm eller göra något du längtat efter.

Kärlek

En situation eller känslor healas. Det är något som du håller fast vid eller sitter fast i som du får släppa taget om.

Allmänt

Be om hjälp, du behöver inte göra allt själv. Tänk på dig själv och lägg inte för mycket energi på att försöka göra andra nöjda Denna månad handlar mycket om dig, kanske har du inte tid med andra eller så behöver du egentid helt enkelt. Något som sker nu har sin rot i något som startade upp runt höstdagjämningen, eller så manifesteras något som sker denna månad vid nästa höstdagjämning.


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete

Kvinnlig kraft, energi och styrka. Mycket händelser och aktiviteter. Bra månad för arbeten involverade i skönhet, hälsa, omvårdnad och dans.

Kärlek

Något som sker i ditt kärleksliv är förknippat med barn denna månad. Det ligger något rituellt runt dig, du skapar en magisk plats för dig.

Allmänt

Var försiktig så du inte överarbetar dig denna månad. Be om hjälp i stället för att försöka räcka till åt allt och alla. Detta är ingen månad för att starta upp något utan du fortsätter utifrån det som redan finns.

(född 30/4-9/5)

Arbete

Någon nytt startar upp angående ditt arbete, det kan vara en idé eller möjlighet som du väntat på. Det finns en fortsättning i allt som startar upp denna månad.

Kärlek

Trygghet och stabilitet är sådant som du värdesätter. Det är svårt att nå fram till någon. Detta är ingen bra månad att forcera kärleken eller hamna i dispyter. Är du singel så startar ingen relation just nu.

Allmänt

Det ligger seger och succé för dig denna månad. Det kan vara något du väntar på som äntligen sker. Det kan vara något som har tyngt dig som du nu kan släppa. Internet är fördelaktigt för dig denna månad.

(född 10/5-20/5)

Arbete

Kreativitet. Oväntade händelser eller hjälp kommer din väg. Du kommer i kontakt med en inre kraft.

Kärlek

Något nytt kärleksmässigt eller känslomässigt startar upp, kan vara en ny kärlek eller en nytändning i en gammal. Kan även vara en förälskelse som inte är besvarad. Lekfullhet.

Allmänt

Du är inne i en avslutningsfas, du är inte riktigt färdig ännu utan du har lite att avsluta. Följ ditt hjärta och gör sådant som får dig att känna kärlek och glädje.

Tvillingen 21/5-21/6(född 21/5-30/5)

Arbete

Tillit, något trillar på plats och du kommer vidare. Du skapar en speciell plats eller miljö för dig själv eller andra. Det kan även vara så att du finner en speciell plats för dig.

Kärlek

Ett skrivet meddelande (brev, sms, mail) som har med trygghet, stabilitet eller någons hälsa kommer din väg.

Allmänt

En möjlighet öppnar upp. Utbildning, skola eller någon kurs påverkar dig positivt. Trygghet och stabilitet i hemmet eller ekonomin, eller i båda.

(född 31/5-9/6)

Arbete

Det ligger vissa begränsningar runt ditt arbete denna månad. Det är upp till dig att skapa en bra och trygg plattform för dig att arbeta ifrån.

Kärlek

En kärleksgåva kommer din väg, antingen i form av uppvaktning eller present. Något sker som du har väntat på. Är du singel så dyker någon eller något upp ifrån ditt förflutna.

Allmänt

Denna månad så har du många järn i elden. Följ din kreativa passion. Värme och generositet ligger runt dig. Något som startar upp nu manifesteras tillfullo först runt midsommar. Antingen så är det en man i ett jordtecken (oxen, jungfru, stenbock), eller så är det en person som är trofast, envis, stabil, trygg eller tålmodig som påverkar din månad.

 

(född 10/6-21/6)

Arbete

Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxen, jungfru, stenbock), eller så är det en person som är trofast, envis, stabil, trygg eller tålmodig person som påverkar ditt arbete. Ta emot för att kunna ge till andra, tänk på dig själv. Har du lagt en bra grund så är det någon form av utdelning som kommer din väg.

Kärlek

Världen ligger öppen, det kan handla om en resa men det behöver inte vara just du som reser eller någon kontakt med någon från ett annat land. Låt det som sker ske, släpp på kontrollen och försök inte styra saker efter hur du vill ha det. Lyssna på andra.

Allmänt

Lugn och ro är viktigt, stressa inte upp dig. Släpp det gamla, sitt inte fast i sådan som inte tjänar dig. Om du släpper taget så finns det utrymme för nya energigivande händelser att komma in, annars inte. Gemenskap och umgänge med andra.

Kräftan 22/6-22/7(född 22/6-1/7)

Arbete

Kortare resor. Förändring som kommer från dig, en månad som handlar om egna val och mål. Det handlar också om medkänsla och om att varken döma människor eller situationer. Detta är ingen bra månad att ha förutfattade meningar, ta reda på hur det ligger till innan du dömer någon.

Kärlek

Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är intellektuell, kommunikativ, verbal eller flexibel som påverkar ditt kärleksliv denna månaden. Det ligger en hel del lekfullhet runt dig. Är du singel så kan det finnas en man runt dig som får en betydelse men jag ser ingen ny relation under oktober.

Allmänt

En möjlighet dyker upp som förbättrar ditt läge. Lyssna på din intuition och låt den guida dig. Det är något som du är rädd för eller oroar dig för denna månad, hantera det rätt så växer du dig starkare. Du söker bekräftelse.

(född 2/7-11/7)

Arbete

Förändring som antingen börjar nu eller så finns den endast i tanken denna månad. Det ligger en fortsättning i detta som manifesteras först runt jul och sedan under sommaren (juni-aug).

Kärlek

Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt kärleksliv. Låt det som sker ske, släpp på kontrollen och försök inte styra saker efter hur du vill ha det. Lyssna på andra.

Allmänt

Förändring sker som till fullo manifesteras runt jul. Målmedvetenhet och kontroll är ett ledmotiv för dig denna månad. Du avancerar på någon nivå. Andra ser dig och vad du kan.

(född 12/7-22/7)

Arbete

Det ligger någon kurs, utbildning eller utveckling under månaden. Du är beskyddad och är i en miljö där du blir omhändertagen.

Kärlek

Det ligger gemensamma intressen i kärlekslivet, vill du träffa någon så engagera dig i något intresse du har eller sök inom den sfären. Är du singel och det dyker upp en kärlek under denna månad så har du troligtvis träffat rätt.

Allmänt

Nu är det läge för att gå efter något du drömmer om eller önskar dig. En rolig månad ligger framför dig även om det är något som du byggt en dålig grund till som inte håller. Vill du flytta eller byta arbete så har du fördelaktiga energier nu.

Lejonet 23/7-22/8(född 23/7-1/8)

Arbete

Sommaren (juni-aug) kommer att få en betydelse arbetsmässigt gällande någon kurs, utbildning eller utveckling. Antingen så kommer det igång nu eller så planerar du för sommaren.

Kärlek

En uppvaktning kommer din väg. Du känner dig nöjd med hur det är just nu och engagerar dig inte för att förändra.

Allmänt

En händelserik månad med många järn i elden. Det kan innebära stress på gott eller ont. Förhoppningsvis så är det en positiv kreativ stress. Annars kan det bli lite för mycket. Antingen så är det en man i ett jordtecken (oxen, jungfru, stenbock), eller så är det en person som är trofast, envis, stabil, trygg eller tålmodig som påverkar din månad.

 

(född 2/8-11/8)

Arbete

En stark period för gemenskap och samarbete. Du är kraftfull denna månad. Vill du göra en förändring av något slag så ska du lita på dig själv, du kan göra det!

Kärlek

Gemenskap och samhörighet med familj eller vänner, eller både ock. Kommunikation är viktigt denna månad.

Allmänt

Tillit, något faller på plats. En utmaning kommer din väg som visar sig vara en möjlighet. Du är modig, energisk, optimistisk och lekfull denna månad.

(född 12/8-22/8)

Arbete

En ny trygghet och stabilitet kommer in i ditt arbete, kan röra sig om en löneförhöjning. Något du önskar under denna månad manifesteras till sommaren.

Kärlek

Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är intellektuell, kommunikativ, verbal eller flexibel som påverkar ditt kärleksliv. Det ligger musik runt dig, hemma eller ute. Kan även vara en person som är intresserad av musik.

Allmänt

Det ligger lite utanförskap runt dig denna månad även om du inte verkar vara ensam, den kan vara frivillig eller ofrivillig. Gör något du älskar och följ ditt hjärta! Det kan handla om något artistiskt eller så får du en personlig växt genom ditt arbete.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)


Arbete

Du lyckas med något denna månad. Seger och lyckade projekt. Något du hoppas på sker. Nyckeln till att lyckas är att du måste vara ärlig mot dig själv med vad du verkligen vill.

Kärlek

Du är lite känslig denna månad så var rädd om dina känslor. Glädje och spontanitet. Något kommer i gång nu som har sin fullbordan till sommaren (juni-aug)

Allmänt

Du lämnar en gammal väg. Låt inte dina rädslor styra dig. Nu har du en möjlighet att låta dina planer växa sig större. Lyssna på din intuition.

(född 2/9-11/9)

Arbete

Ett positivt meddelande eller en positiv kommunikation kommer din väg denna månad. Du ska lämna något bakom dig och i stället öppna en ny dörr.

Kärlek

Gemenskap och samhörighet med familj eller vänner, eller både ock. Ge en relation en chans och arbeta på den. En bra månad att söka partner om du är singel.

Allmänt

En månad som kommer med en del stress. Troligtvis för att du måste hantera mycket själv. Tänk positivt, när denna månad är över så är det nya energier som kommer in.

 

(född 12/9-22/9)

Arbete

Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är intellektuell, kommunikativ, verbal eller flexibel som påverkar ditt arbete. Du hjälper din omgivning att komma vidare i något. En trygg och stabil kvinna bistår eller samarbetar med dig.

Kärlek

Gemenskap och samhörighet med familj eller vänner, eller både ock. Romantik och kärlek, är du singel så är det en bra månad för att träffa någon.

Allmänt

Du står i en valsituation, vad vill du och vad ska du göra? Beslut ska fattas. Bestäm dig och agera därefter. En period för detox.

Vågen 23/9-22/10

 (född 23/9-2/10)

Arbete

Du får arbeta med något som intresserar dig. Vill du satsa på något jobb som samtidigt är ett fritidsintresse för dig så har du bra energi med dig denna månad. Barn påverkar dig i ditt arbete just nu, antingen på arbetsplatsen, i hemmet eller i det förflutna.

Kärlek

Kärlek, samhörighet och uppvaktning. Denna månad är dessutom fördelaktig för singlar

Allmänt

Styrka och skönhet kommer genom vänlighet. Ha självförtroende. Detta är ingen månad för uppstarter utan du fortsätter i det som redan finns.

(född 3/10-12/10)

Arbete

Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete.

Kärlek

Lite turbulent med händelser som kan vara på både gott och ont. Förändringar. Sitt inte och vänta på att någon annan ska ta tyglarna, styr din kärleksskuta själv.

Allmänt

Glädje och spontanitet med andra. Det är något som du just nu måste gå igenom själv. Hjälp och stöd finns i din omgivning eller kommer snart  så du behöver inte vara orolig.

(född 13/10-22/10)

Arbete

Gemenskap, stöd och samarbete ligger starkt, kan även vara en trivsam samvaro i något festligt sammanhang. Detta är en månad när du ska tala om vad du vill ha eller förväntar dig, universum lyssnar.

Kärlek

Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är intellektuell, kommunikativ, verbal eller flexibel som påverkar ditt kärleksliv denna månad. Ha tillit och låt din känsla föra dig framåt.

Allmänt

Något får du släppa denna månad. Ta det lugnt för att du kan lätt tappa energi och bli trött denna månad. Fatta ett beslut, var tydlig med vad du vill och agera efter det. Du behöver rena dig på någon nivå.

 

Skorpionen 23/10-21/11

 

(född 23/10-2/11)

Arbete

Antingen så är det du eller någon annan som reser, kan även vara så att det är kontakter från andra länder som påverkar. Vad som än gäller så har du kraften med dig denna månad, du kan lösa situationen eller problemet som uppstår.

Kärlek

Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är intellektuell, kommunikativ, verbal eller flexibel som påverkar ditt kärleksliv. Värdera dig själv först och främst, det är en egenskap som är attraherande.

Allmänt

Gemenskap och glädje tillsammans med andra ligger starkt denna månad. Gör dina val utifrån ditt hjärta. Kärleksfull månad.

(född 3/11-12/11)

Arbete

Du står i ett skede att bli färdig med något. Du är inte riktigt framme ännu utan har lite kvar att avsluta innan du går vidare i något nytt. Du är omtyckt och får beröm eller kredd för ditt arbete.

Kärlek

Det ligger gemensamma intressen i kärlekslivet, vill du träffa någon så engagera dig i något intresse du har eller sök inom den sfären. Skola, utbildning eller kurser påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå.

Allmänt

Lämna en gammal väg, du ser något ur ett nytt perspektiv. Starka insikter kommer till dig denna månad. Reflektera och meditera så får du den informationen du söker. Något startar upp nu som manifesteras tillfullo runt midsommar.

 

(född 13/11-21/11)

Arbete

Ekonomisk fördel eller utdelning i någon form. Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete.

Kärlek

Gemenskap, välmående och samhörighet. Det ligger ett lärande i relationen, ni lär er något om varandra, av varandra eller så lär en av er eller båda något för den som är viktigt. Det kan också handla om skola, utbildning eller kurser som påverkar.

Allmänt

Något tillkommer i ekonomin, hemmet eller till din grund. Det finns något att fira denna månad. Överflöd kommer din väg för ditt hårda jobb. Du släpper det som har tyngt dig.

Skytten 22/11-21/12

 

(född 22/11-1/12)

Arbete

Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Det handlar också om medkänsla och om att varken döma människor eller situationer. Detta är ingen bra månad att ha förutfattade meningar, ta reda på hur det ligger till innan du dömer någon.

Kärlek

Vänskap utvecklas eller är viktigt för dig denna månad. Du läser något som får betydelse i ditt kärleksliv. Skola, utbildning eller kurser påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå.

Allmänt

Transformation och förändring. Detta är en månad som handlar om eget val, egen väg eller att göra det man vill. Grattis! Du är färdig med något du lagt ner tid eller energi på, nu är det dags att gå över till ett nytt projekt. Det kan komma en befordran, stipendium eller en belöning kommer din väg.

(född 2/12-11/12)

Arbete

Det ligger en konflikt runt dig denna månad, antingen så uppstår den på din arbetsplats, i ditt arbete eller så är den känslomässig. Du vågar mer en vanligt, kan mycket möjligt vara så att du är modig och följer din känsla på ett sätt som du antingen inte gjort tidigare eller i alla fall inte på länge.

Kärlek

Ha tillit och låt din känsla föra dig framåt. Oroa dig inte utan fokusera på det resultat du önskar.

Allmänt

Egna val är viktiga för dig denna månad, du gör som du tycker oavsett vad andra eller någon viktig person tycker. Det är inte säkert att det tjänar ditt syfte så försök att lyssna på andra. Var öppen för andras åsikter.

(född 12/12-21/12)

Arbete

En auktoritet får betydelse denna månad, det kan mycket möjligt vara du själv. Ett avtal, kontakt eller beslut får betydelse. En positiv period för ledarskap och eget företag. Du är omhändertagen på någon nivå.

Kärlek

Detta är ingen månad att starta en ny relation. Har du en relation så kan det vara så att någon eller båda har mycket runt sig, eller så behöver man lite egentid. Barn påverkar ditt kärleksliv på någon nivå, det kan även handla om din barndom.

Allmänt

Det ligger någon oro för dig. Tänk på att allt sker av en anledning. Ångra inget utan omfamna glädjen istället. Du ser nu ljuset i det jobbiga.

Stenbocken 22/12-19/1

 

(född 22/12-31/12)

Arbete

Antingen så är det du eller någon annan som reser, kan även vara så att det är kontakter från andra länder som påverkar. Du behöver inte oroa dig, allt löser sig på bästa sätt.

Kärlek

Lycka och glädje ligger i en relation som är existerande. Man anstränger sig mer än vanligt i kärleken. Vänskap ligger starkt under denna månad.

Allmänt

Det är någon väg du går själv just nu, kanske är det så att du behöver egentid denna månad. Familjen och hemmet är viktigt just nu. Lita på det som kommer till dig och följ ditt hjärta.

(född 1/1-10/1)

Arbete

Harmoni och balans. Fördelaktigt för konst och inredning. Något sker arbetsmässigt denna månad som manifesteras i månadsskiftet april/maj. Du är starkare än du tror, din styrka är din fördel.

Kärlek

Romantik och kärlekskänslor spirar denna månad. En bra månad för singlar att komma igång i kärleken eller att träffa någon. Oväntade spontana händelser.

Allmänt

Du behöver ta tag i saker och agera men något håller dig tillbaka känslomässigt. Du vet instinktivt vad du ska göra, följ din känsla så kommer det att bli rätt.

(född 11/1-19/1)

Arbete

Antingen så är det en kvinna i ett vattenteckentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är känslomässig, kärleksfull, omtänksam eller kreativ) som påverkar ditt arbete denna månad. Var ärlig mot dig själv och andra, endast du vet vad du verkligen vill och behöver.

Kärlek

Låt det som sker ske, släpp på kontrollen och försök inte styra saker efter hur du vill ha det. Lyssna på andra. Du håller dig känslomässigt lite för dig själv, ingen månad där man startar upp en ny relation.

Allmänt

Du tar tag i det du vill göra denna månad. Följ din planering. Din kreativitet lönar sig på någon nivå. Det ligger lyx och överflöd runt dig.

Vattumannen 20/1-18/2:

 

(född 20/1-29/1)

Arbete

Kortare resor. Förändring som kommer från dig, en månad som handlar om egna val och mål. Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete.

Kärlek

Barn påverkar ditt kärleksliv på någon nivå, det kan även handla om din barndom. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt kärleksliv.

Allmänt

Det finns en konflikt med andra eller dig själv denna månad som du måste klara ut. Du har mycket som du vill göra denna månad så organisera dig och ta tag i det viktigaste först. Skapa en bra planering.

(född 30/1-8/2)

Arbete

En ny trygghet och stabilitet kommer in i ditt arbete, kan röra sig om en löneförhöjning. Något som startar upp under denna månad manifesteras i anslutning till en födelsedag.

Kärlek

Barn påverkar ditt kärleksliv på någon nivå, det kan även handla om din barndom. Låt det som sker ske, släpp på kontrollen och försök inte styra saker efter hur du vill ha det. Lyssna på andra.

Allmänt

Något nytt startar upp, en ny energi kommer igång. Allt sker av en anledning så ta vara på möjligheten som kommer din väg. Om du söker så kommer du att finna ljuset i det som känns tungt.

 

(född 9/2-18/2)

Arbete

Detta är ingen månad då du startar något nytt utan det ligger på dig att fortsätta något redan igångsatt. Du kommunicerar ut vad du vill ha eller behöver och blir lyssnad på.

Kärlek

För dig är det viktigt att kärleken vilar på en trygg och stabil grund. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt kärleksliv.

Allmänt

Rätt ska vara rätt, saker ska hanteras rättvist. Om du har en önskan om att ett avtal ska komma till stånd så sker det nu. Allt handlar om att fatta ett beslut och stå fast och agera på det. Denna månad kommer med en reningsprocess. Något som startar nu kommer att få en fortsättning nästa höstdagjämning.

Fisken 19/2-20/3:

 

(född 19/2-29/2)

Arbete

Något sker arbetsmässigt denna månad som manifesteras i månadsskiftet april/maj. Du vågar mer en vanligt, kan mycket möjligt vara så att du är modig och följer din känsla på ett sätt som du antingen inte gjort tidigare eller i alla fall inte på länge.

Kärlek

Det ligger gemensamma intressen i kärlekslivet, vill du träffa någon så engagera dig i något intresse du har eller sök inom den sfären. Kommunikation på någon nivå är viktigt denna månad.

Allmänt

Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är intellektuell, kommunikativ, verbal eller flexibel som påverkar din månad. Ett viktigt meddelande kommer din väg.

 

(född 1/3-10/3)

Arbete

Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Vetskap och förståelse. Du kommer i kontakt med din sanning. Böcker eller något du läser kan få en större betydelse. Ha tålamod med processen du står i, du är i början av något, fortsätt!

Kärlek

Ett positivt meddelande eller uppvaktning kommer din väg. Våga i kärleken, ge dig hän. Öppna ditt hjärta.

Allmänt

Det ligger en nystart för dig på någon nivå denna månad. Du har mycket att göra så lägg upp en bra plan så du får struktur. Någon som vill dig väl håller ett vakande öga på dig.

(född 11/3-20/3)

Arbete

En kurs, utbildning, böcker eller utveckling ligger runt dig arbetsmässigt denna månad. Något faller på plats och du vet vad du vill. Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete.

Kärlek

Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt kärleksliv. Det du önskar finns i din omgivning.

Allmänt

Samhörighet och en trevlig eller rolig samvaro sker denna månad. Dags att skrida till verket och agera på dina planer. Det lönar sig att vara kreativ denna månad.

September 2016Kärlek-Arbete-Allmänt

Väduren 21/3-19/4

(född 21/3-30/3)
Arbete – Det ligger ett positivt arbetsmeddelande under månaden via sms, tele, brev eller mail. Det finns människor med ambitioner och idéer runt dig. Var uppmärksam så att det gynnar dig också och inte bara dem.

Kärlek – Du ser nu klart vad som sker så lyssna på din magkänsla och följ den. Något sker som ger resultat eller kommer upp till ytan i månadsskiftet okt/nov.

Allmänt – En tid av stark gemenskap, stöd och kärlek. Det ligger någon förståelse eller förlåtelse som du kommer att möta, en situation kommer att lösa sig. Det du startar upp nu kommer ge resultat runt den 20:e mars

(född 31/3-9/4)
Arbete – Du skiner och visar vem du är, du är duktig och speciell. I det stora hela är detta en jätte bra energi men det sticker i ögonen på någon. Var uppmärksam för att förstå vem det är och hantera det med försiktighet, kan vara så att personen skapar en konflikt. Hos en del är energin stark och det blir jobbigt, andra kommer inte beröras så mycket. Detta är ingen bra period att ta strider eller gå in i diskussioner.

Kärlek – Om du har en relation eller något påbörjat så finns det starka känslor även om det finns en känsla av utanförskap, antingen så är den fysiskt pga att man inte har tid eller kommunikationsmässigt. Är du singel så sker ingen förändring eller så finns det någon kontakt men man träffas inte.

Allmänt – Något startar upp för dig under denna månad runt den 20 september. Lita på dig själv och våga vara lite äventyrlig. Tillåt dig att vara en drömmare och se att du går en väg just nu som har med din högre livsväg att göra. Vill du utveckla dig i någon riktning så är detta en bra månad att ta tag i det.

(född  10/4-19/4)
Arbete – Kontakter med utlandet, personer av annan nationalitet eller resor har en betydelse denna månad. Detta är en bra tid för att slipa på sina färdigheter, öva och bli bättre på det man gör eller vill göra.

Kärlek – En period som handlar mer om att ta hand om sig själv än att lägga ner fokus på någon annan. Under månaden så ligger det hälsoaspekter som påverkar kärleken, en bra period för att bry sig om vad man äter i form av mat eller hälsopreparat.

Allmänt – Harmoni och välmående, du trivs med dig själv och din omgivning. Något eller någon plockar fram din passion, det kan gälla i både arbetslivet som i kärleken, allt beroende på vart du står i livet. Om du känner passion för något du gör så har du möjligheten att utveckla det arbetsmässigt.


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Något nytt arbetsmässigt startar upp som faller på plats i månadsskiftet okt/nov. Detta är en stark period av skapande och det skrivna ordet är viktigt. Du har nu möjligheten att bli mer medskapande i något än du varit tidigare.

Kärlek – Det ligger en avvaktan i kärleken, har du en relation så väntar ni in något, detta är mer en tid av tålamod än direkt agerande. Relation i sig ser dock säker ut. Är du singel så ligger det även där en avvaktan, det är ingen energi som startar upp något nytt utan man får vänta åtminstone tills denna period är över.

Allmänt – En man har en större betydelse i ditt liv denna månad, han är omtänksam och känslig. Detta är en bra period att släppa taget om det förflutna, ett avslut i någon form sker vilket öppnar upp för nya möjligheter.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Du håller fast vid något som du kommer att få släppa taget om. Du ser över dina möjligheter denna månad. Det ligger ett nytt projekt/arbete/idé som kommer att blomma runt den 20 mars.

Kärlek – En kvinna påverkar ditt kärleksliv denna månad. Positivt tänkande och tillit kommer att ge dig det du önskar i kärleken, fortsätt vara optimistisk.

Allmänt – Balans. Detta är en period som inte kommer med så mycket nytt på en gång, det som startas upp här får man vänta in. Nu är inte tiden mogen för att skörda det man sår. Du ser över olika möjligheter innan du fattar beslut, en bra period för att utforska och analysera. Det är inte bråttom.

(född 10/5-20/5)

Arbete – En bra för studier, pluggande, kunskap och förkovring. Möjligheten finns att du möter någon form av lärare, eller så lär du själv ut. Undvik konflikter och konfrontationer denna månad, de kan kosta mer än det smakar. Om du har någon runt dig på arbetet som söker konflikter så håll dig lugn då det gynnar dig bäst.

Kärlek –Det finns en stark känsla denna månad av att man är nöjd som det är och man gör inga förändringar. Kanske känner du att någon drar sig undan, låt då personen vara ifred tills denna period är över. En förlåtande och healande energi finns denna månad, har man haft det jobbigt med en kärlekspartner så är detta en bra period att prata ut och lägga det bakom sig.

Allmänt – Din energi är starkare än vanligt och det är en bra period för dig att starta upp något nytt. Kärlek och gemenskap ligger runt familj eller vänner under månaden, någon du kan lita på finns där för dig. En bra period när det gäller att ta hand om barn.

Tvillingen 21/5-21/6

(född 21/5-30/5)

Arbete – Tillfredställelse och/eller välmående. En ny miljö eller förändring i miljön på arbetsplatsen. Kan även visa på arbete hemifrån eller arbete som har med hem, hemmet eller inredning att göra. Vill du jobba hemifrån så är detta en gynnsam period.

Kärlek –Kärleken är lite låg denna månad, antagligen så har man inte lika mycket tid med befintlig relation, kan vara så att man är mycket upp i eget, detta behöver inte vara negativt. Är man singel så händer inte så mycket just denna månad.

Allmänt – Det händer en del runt hemmet, det verkar ske något involverat med skönhet eller så förbättrar man hemmiljön. Ett viktigt möte sker med en person som kan hjälpa dig framåt.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Förändring sker, om du inte välkomnar den så kan det vara lite motigt. Det kommer i vilket fall som helt leda till något positivt även om du inte ser det med en gång. Detta är en bra period att vara vågad och äventyrlig, vill du ha förändring så gör det nu. Var våghalsig.

Kärlek – Det finns stöd i kärleken, men också en viss oro. Du behöver se över om det är något som du behöver oroa dig över eller inte, det kan vara så att det inte är befogat. Var realistisk.

Allmänt – Det finns en stark gemenskap denna månad. Du ska inte tänka kortsiktigt denna utan se över vad som sker på långsikt. Ha tålamod, allt sker nämligen inte nu så planera för framtiden är rätt val. Någon tillfredställelse från ditt arbete kommer till dig.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Under månaden så ligger det arbetsplanering och att våga chansa, varför inte ta en risk? Du vågar mer än vanligt. Två olika senarior uppstår, antingen så får en man i ett jordtecken (oxe, stenbock, jungfru) en större betydelse eller så ligger det ett avtal som handlar om pengar, stabilitet eller trygghet.

Kärlek – Lite oväntade händelser uppstår under månaden. Detta är en bra period att prata ut och heala kärleksrelationer.

Allmänt – Gemenskap och samhörighet präglar månaden. I en stabil kärleksrelation finns glädje och kärlek. Du ska undvika situationer som utmanar dig, detta är en månad som kan komma med lite oro. Om det är en jobbig månad för dig så glöm inte att allt sker av en anledning.

Kräftan 22/6-22/7

(född 22/6-1/7)

Arbete – Under denna månaden så kommer det positiva besked gällande arbetet, alternativt så är det en härlig kommunikation som ger det man vill ha. Arbetar man med kunder/klienter så visar det på bra respons. Detta är en utmärkt period att söka mer information eller för research.
Kärlek – En kvinna påverkar ditt kärleksliv. Antingen så är hon ett jordtecken (oxe, stenbock, jungfru) eller så har hon jordtecknens egenskaper vilket visar sig som en lugn, stabil person som inte gärna slänger sig in i något utan överväganden. Har du problem i kärlekslivet så är detta en bra månad att lösa de knutarna, det är upp till dig att ta tag i och heala situationen.

Allmänt – En månad som kommer med en del förändringar, mycket sätts igång men det faller inte helt på plats fören runt den 20 december. Positiva meddelanden kommer din väg under september. En bra månad för karriär, studier eller för att avancera i arbetet.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Meddelanden och kommunikation är det som står i fokus. Förändringar sker men det är inte helt klart förrän i början på februari. Kan vara så att du inte kommer att förstå vad som startade upp nu förrän i februari. Ibland behövs perspektiv innan vi ser.
Kärlek – Det skrivna ordet kan lätt missförstås denna månad så var försiktig med hur du uttrycker dig, det kan även vara du som missförstår någon annan. Det kan även vara så att du får oärliga meddelanden så var uppmärksam, det behöver inte nödvändigtvis vara negativt. Är du singel och befinner dig på dejtingsajter så är det inte upplagt för ärlighet denna månad.

Allmänt – Ta hand om dig, du behöver ladda dina batterier, annars är det lätt att du drar på dig en förkylning eller liknande denna månaden. Du är känsligare en vanligt angående din hälsa. Det är viktigt med balans och att du lyssnar på dig själv. Lyssna gärna på andra råd, du måste inte göra allt eller veta allt själv.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Hela hösten (sep, okt, nov) är betydelsetid för dig arbetsmässigt, speciellt runt den 20 sept. Du har tidigare sått i ditt arbetsliv och nu får du skörda det du sått. Har skapat något bra så kommer du att få en bra skörd denna höst, har du inte gjort bra ifrån dig så kan det ligga utmaningar för dig under hösten.

Kärlek – Välmående tillsammans med någon annan, har du en relation så har ni fina energier tillsammans. Det finns ett kreativt uttryck från dig eller någon annan under månaden, skrivna ordet kommer att få en betydelse er emellan.

Allmänt – Du kommer att känna av en del stress denna månad, lite från alla möjliga håll. Du kommer att få släppa taget om trossystem och tankar som inte gynnar dig längre, öppna ditt sinne. En speciell möjlighet kommer att öppnas upp för dig denna månad.

Lejonet 23/7-22/8

(född 23/7-1/8)

Arbete – Kontakter med världen, långa resor eller personer med annan nationalitet har betydelse denna månad. Du börjar bli färdig med något och du kommer snart att gå in i en ny fas. Barn eller beslut gällande barn påverkar ditt arbete.

Kärlek – Utanförskap, är du i en fast trygg relation så har man mindre tid med varandra än vanligt, kan även vara ett fysiskt avstånd till en partner, eller att man lägger mycket tid på sig själv. Är du singel så påbörjas inget nytt, försöker du hålla fast vid något som inte riktigt funkar så är sannolikheten stor att det blir ett avslut under september.

Allmänt – Starka beslut tas denna månad, avtal, kontrakt eller så är det myndigheter eller rätten som påverkar, speciellt starkt ligger det runt 20 september. Det finns möjligheter för att pengar kommer in, inte nödvändigtvis stora summer men något tillförs ekonomin. Det kan också röra sig om hjälp eller stöd från andra.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Det ligger vissa begränsningar arbetsmässigt denna månad. Ha tillit och tålamod, sådant du önskar kommer snart att ske, det ligger inom räckhåll men inte under september.

Kärlek – Är du singel så har du stora möjligheter att träffa någon ny denna månad, det är ingen du träffat förr. Hur det hela blir i framtiden syns inte på en månad men något startar upp. Har du en relation så ligger kärleken stark, det är sannolikt att ni möter en ny person som ni eller du gillar starkt. Kan även vara en ny person/djur i familjen/släkten.

Allmänt – Något omstruktureras denna månad, en förändring som innebär att man gör något på ett nytt sätt. En bra period för att vara disciplinerad och dedikerad till något. Vill du äta bättre, börja träna, sluta röka mm så är detta en bra månad att komma igång.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Avtal, kontrakt eller någon viktig överenskommelse sker under månaden. Något kommer i gång som manifesteras eller blir klart nästa sommar (juni, juli, aug), det kan vara i tankeform just nu, eller så startar du upp något.

Kärlek –Ett skrivet meddelande ligger betydelsefullt denna månad. En ljus och kärleksfull period. Är du singel så kan internet vara gynnsamt.

Allmänt – Månaden kommer med tålamod, förändringar kommer inte nu även om saker startas upp utan de låter vänta på sig. Det behöver inte på något sätt vara negativt, allt sker bara inte så fort. En månad som kommer med kreativitet, entusiasm, positivitet och energi.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)
Arbete – Det ligger en angenäm succé för dig under månaden, du lyckas med något. Något kommer igång som ger resultat först runt den 20 juni. Rättvisa är viktigt, saker ska skötas och omhändertas på rätt sätt, människor också.

Kärlek – En bra period för kärlek, speciellt om det sker via kommunikation (sms, mail, brev, tele). Vilket fall som helst så ligger det kemi mellan dig och någon under månaden. Är du singel så använd dig gärna av någon dejtingtjänst om du är öppen för det.

Allmänt – Överlag så är du stark och har möjligheter att driva på sådant som du vill uträtta. Du sprider önskningar omkring dig och vågar tro på att de faktiskt kommer att infrias. Var försiktig och ta inte på dig för mycket, det finns en risk för att bli överarbetad under denna period. En händelserik månad med nya möjligheter.

(född 2/9-11/9)

Arbete – En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattumannen) påverkar ditt arbete, eller så har hon lufttecknets egenskaper så som kommunikation, flexibilitet och mental aktivitet. Det ligger oro och funderingar runt ditt arbete, släpp det och oroa dig inte, allt kommer att hitta sin lösning. Just nu är inte rätt tid att försöka tänka fram lösningar utan mer att ha tillit.

Kärlek – Det ligger lite stress runt kärleken denna månad, alternativt att det är arbete som påverkar kärleken i en negativ form. Resor i alla former ligger runt kärleken, det måste inte gälla dig personligen men du påverkas. Det är en bra period att resa med en kärlekspartner.

Allmänt – Detta är ingen månad då man startar upp nya saker utan mer att man fortsätter på sin inslagna bana. Balans präglar månaden och ta din tid för beslut, du behöver inte ha bråttom.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Antingen så kommer ett specifikt arbetsmeddelande via sms, mail, tele eller brev som får betydelse för dig denna månad, eller så är det meddelanden överlag. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Något jobbigt släpps och du får en känsla av att äntligen ligger det bakom dig, kan vara en situation eller person.

Kärlek – Är du singel så ligger det möjligheter för dig på internet. Överlag så är kontakt via internet starkt denna månad. Något startar upp kärleksmässigt som blir klart i början på februari. Reser överlag påverkar kärlekslivet, korta som långa. Det måste inte vara du utan det kan även vara en annan person. Möter du ngn ny denna månad så bor den troligtvis en bit ifrån dig eller jobbar med resande. Personen är även inspirerande på något sätt.

Allmänt – Du söker bekräftelse och vill att andra ska bry sig om dig denna månad, om du känner dig osäker så kan du lätt bli svartsjuk och klängig. Energin du har under september är charm, passion och rastlöshet, använd dina gåvor rätt och du har alla möjligheter att dra människor till dig.

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Detta är en bra månad att söka eller få löneförhöjning. Du har mer kraft och passion än vanligt för ditt arbete och det märkes. Är du inte nöjd med ditt arbete så har du bra energi för att gå efter någon nytt just nu då utstrålar mer energi än vanligt.

Kärlek – En månad med uppvaktning eller så får du någon gåva eller liknande. Om du är intresserad av någon som inte ger dig det gensvar som du önskar så bör du släppa personen då du inte kan påverka situationen mer. Det är upp till den andra, släpp och gå vidare. Undantag gäller dock om du är i en fast stabil relation men har en svacka, detta är inte rätt månad att heala relationen utan du får ha lite tålamod.

Allmänt – Detta är en månad som som inte direkt startar upp nya saker, du har ännu lite att avsluta innan du går in i en ny fas. Gör inga drastiska förändringar. Det ligger generositet och skönhet runt dig denna månad. En bra månad att vara praktisk.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Bara tillfälle för att göra upp avtal. Kan även vara en rättslig kontakt eller någon myndighet som du behöver ta tag i arbetsmässigt. Ett bra tillfälle att diskutera löneförhöjning eller så kommer den ändå.

Kärlek – Uppvaktning eller kärleksgåvor ligger starkt under september. Ett bra tillfälle att hålla sig framme om man är singel, har man en relation så kan man vänta sig kärleksfull respons. Även artistiska uppträdanden i någon form har betydelse. Är du singel så gå gärna och se någon artist, något intressant inträffar i samband med det.

Allmänt – Under den här månaden så fattar du beslut utifrån hjärtat. Alla typer av relationer är viktigare och får lite mer kärlek än vanligt. En period som inte innehåller några drastiska förändringar. Hälsoförbättring eller positiva hålsoval.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Inom arbetet så startar det upp något nytt parallellt med det du redan gör, antingen på samma arbetsplats eller vid sidan om ditt ordinarie jobb. Det som byggs eller startar upp under september kommer att blomma nästa sommar (juni, juli, aug). Vill du starta upp något vid sidan om ditt arbete så är nu rätt tid.
Kärlek – En Man i ett jordtecken (oxe, stenbock, jungfru) påverkar ditt kärleksliv, eller så har personen jordegenskaperna trygg, stabil, pålitlig och långsam. Det ligger en hel del kommunikation angående kärlekslivet då du söker svar.

Allmänt – Du kan känna dig lite trött och orkeslös denna månad, det gör inget då alla månader inte är lika energifyllda, unna dig lite vila om du känner för att backa undan. Det viktigaste är att du känner balans, du behöver inte stressa in i något just nu. Det är bra för dig att ge dig tid och se över vad som sker för att finna den bästa lösningen för dig.

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Besked som har med trygghet och stabilitet att göra kommer din väg, kan även vara ekonomiska eller angående studier. En kontrollsituationen kommer att släppas oavsett om det är du eller någon annan som försöker styra. Det handlar om att släppa taget för att bättre energier ska kunna komma in.
Kärlek – En omstrukturering sker, något tar en ny form. Finanser och ekonomi är viktiga faktorer i kärlekslivet denna månader, antingen i tanken eller kommunikationen. Det kan även vara en person som arbetar med ekonomi eller finanser som påverkar i ditt kärleksliv.

Allmänt – Studier, kunskap, förkovring eller böcker är sådan som ligger starkt i denna månad. Du kan även komma i kontakt med inre sanningar och andlig kunskap. Det ser ut som att du släpper någon person som inte längre hör hemma i dit liv, antingen så sker det i tysthet som någon försvinner iväg eller att du känner dig färdig med den, eller så sker det med buller och bång.

(född 3/11-12/11)

Arbete – En lättsam period, kan vara både lättsam och lite äventyrlig, se bara till att du inte är oansvarsfull. Det kan bli den negativa sidan av lättsinnet som är en stark energi denna månad. Här finns gemenskap och samarbete, en bra period att ingå någon form av partnerskap eller samarbete.

Kärlek – Händelserik månad, full fart. Du är på rätt väg, fortsätt som du börjar upp tidigare. Lita på dig själv. Om du är en singelkvinna så kan du komma i kontakt med en intressant man denna månad.

Allmänt – En månad som stärker dina intressen och engagemang, en bra period att uppta ett gammalt intresse. Planering sker som har betydelse i ett långt perspektiv, ha tålamod.
(född 13/11-21/11)

Arbete – Du startar upp något nytt, kanske till och med flera grejer? Ha tålamod med dig själv och processen och ge inte upp. Finns ingen anledning att stressa på något utan låt det bli klart i sin tid.

Kärlek – En man påverkar i kärlekslivet, antingen så är han ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så har han egenskaper som att vara en igångsättare, kreativ, arbetsam eller ledare. Ligger mycket kommunikation denna månad i ditt kärleksliv. Är du singel så kan internet vara gynnsamt.

Allmänt – Denna månad kommer med kommunikation angående trygghet, hemmet eller ekonomin. Du kommer igång och agerar mer än vanligt, du är även mer orädd. Fina karriärs möjligheter kan dyka upp.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – En jordkvinna (oxe, jungfru, stenbock) påverkar ditt arbete denna månad, eller så har hon egenskaper som tålamod, struktur eller stabilitet. Det ligger resande runt dig, långa eller korta, det behöver inte vara du som reser med det påverkar dig. Det kan även vara kontakter med utlandet eller utländska företag som får en betydelse.
Kärlek – Tålamod, detta är ingen månadatt träffa någon ny. Har du redan någon så får du nog vänta in personen lite, eller så står ni båda i väntans tider av någon gemensam anledning. Du får läsa något kärleksmässigt.

Allmänt – Detta är en period att tänka på sig själv, att sätta sig själv främst. Har du en känsla av att någon inte är ärlig så har du förmodligen rätt. Denna månaden är full med optimism, energi och kreativitet, det ena kanske mer än de andra.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Ett arbetsbesked kommer din väg. Detta är ingen månad att försöka ha kontroll, det blir ändå inte riktigt som du tror, detta är inte nödvändigtvis till det sämre, endast om du vägrar släppa på kontrollen så kan det svida lite. Det kan också vara så att du blir färdig med något.

Kärlek – Du är lite velig denna månad, vet kanske hur du ska göra eller vilket ben du ska stå på. Kanske får du kompromissa för att kärleken ska fungera? Sitter du fast i någon som inte är bra för dig så är det dags att släppa taget.

Allmänt – Omstrukturering sker denna månad, på vilket plan beror på vad du står i. En bra period för bankaffärer eller för att ta lån. Barn ligger starkt denna månad, kan också vara din egen barndom som gör sig påmind.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Arbetsavtal, kontrakt eller överenskommelse sker denna månad, skriet eller muntligt. En trygg och stabil man påverkar arbetsplatsen eller arbetet. En bra period för ekonomiska avtal. Ett nytt arbete, projekt eller en omstart sker under månaden. Vill du byta jobb så är det en bra månad. Det kan också vara så att någon slutar på ditt arbete.

Kärlek – Ett meddelande kommer din väg som påverkar ditt kärleksliv, eller så väntar ni in ett meddelande som kommer nu. Är du singel så är internet gynnsamt. Barn påverkar dig, egna, andras eller någon från ditt förflutna. Är du singel så kan du få kontakt med en intressant person med barn.

Allmänt – Denna månad så har du mindre ork än vanligt, ta det lugnt och ladda dina batterier. Kanske får du släppa något som du är färdig med för att du helt enkelt inte orkar längre. Du ser ur ett nytt perspektiv. Det bästa du kan göra just nu är att pausa och komma igen efter att den här månde är över.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Gemenskap och samarbete är speciellt gynnsamt denna månad, vill du starta upp någon form av partnerskap så är nu bästa läget. Det är även en bra månad för familjeföretag eller liknande. I denna energin så ska man vara försiktig och inte snar till att döma eller tala om hur det ska vara för då kommer man att få möta samma energi själv, att visa medkänsla och förståelse kommer ge dig bättre resultat.

Kärlek – Har du en relation så är det mycket fokus på arbetet denna månad, kan gälla dig, din partner eller båda. Det kan indikera en ny karriär möjlighet. Stötta varandra då detta är en tillfällig energi. Är du singel så har du bästa chansen att träffa någon ute i det sociala livet.

Allmänt – En man i ett lufttecken får en större betydelse för dig denna månad, eller så är det en man som är kommunikativ, utåtriktad och flexibel. Även barn får en större betydelse, antingen dina, andras eller så handlar det om din barndom aktiveras på någon nivå. Någon från ditt förflutna dyker upp.

(född 1/1-10/1)

Arbete – En stark kvinna på ditt arbete påverkar dig, kanske är det du som vet vad du vill och agerar? Det är något som kommer igång under september som fullt manifesterar sig eller blir klart i vinter (dec, jan, feb).

Kärlek – Här föreligger en nystart, starka krafter är i omlopp. Vill du komma i gång med något i ditt kärleksliv så har du energin med dig. Du har beskydd med dig och kan inte göra fel val så lita på dig själv.

Allmänt – En månad som du kommer att känna någon känslomässig konflikt, kanske räcker du inte till som du önskar på något plan. Det kan komma plötsliga pengar din väg eller en ekonomisk fördel. Du behöver inte köpa någon lott för ska pengar din väg, ska till dig så kommer de oavsett. En fördel kan även komma till dig via ett råd eller hjälp av något slag. Var öppen för att ta emot.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Eget val ligger starkt denna månad, du gör vad du tycker är bäst oavsett om andra tycker något annat. Det ligger healande i ditt arbete, antingen så löser sig en jobbig situation eller så får någon dig att må lite extra bra. Jobbar du med healande i någon form så är detta en bra månad.

Kärlek – Inom kärleken så lyckas du med något som du företar dig eller önskar. Du har beskydd och är omhändertagen, en bra månad för kärlek.

Allmänt – Stabilitet och trygghet präglar din månad. Vänner eller/och familj är en stark grund som du kan vila i. Glädjande nyheter kommer din väg. Fina vänner eller en speciell vän finns där för dig.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) får en större betydelse arbetsmässigt, eller så är det en kvinna som har luftegenskaper och är flexibel, utåtriktad eller kommunikativ. Kost, hälsa eller mat är något som engagerar på arbetet på något sätt.

Kärlek – Det händer mycket i kärlekslivet denna månad, full fart. Detta är en bra månad att ta tag i kärlekslivet om man är singel. Ingen ny relation kommer dock under denna perioden men det hindrar inte från att man tar tag i det hela om man vill träffa någon framöver, antingen så har du en partner eller så dyker det upp en gammal kärlek i tanke eller handling.

Allmänt – Meddelanden kommer som påverkar ditt hem, ekonomi eller trygghet. Det är en bra månad att sätta planer och idéer i verket. Våga tro på att du kan lyckas, det du startar upp nu kommer att bära frukt.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Du behöver din space och ditt utrymme på arbetet, tillåt dig att ha integritet. Kanske behöver du gå undan? Det ligger även glädje och lite överraskande projekt. Något som ligger starkt under månaden kommer att manifesteras och blomma runt den 20 juni.

Kärlek – Kämpa inte i motstånd för kärleken denna månad. Har du det jobbigt i en befintlig relation så ta inga strider just nu. Vänta tills månaden är över. Det är mindre gensvar en vanligt just nu. Är du singel så är september en dålig månad för att träffa någon ny, attraktionen är inte tillräckligt stark.

Allmänt – En månad som kommer med visdom till dig, om du är klok och har öppna ögon så kommer du förstå vad universum vill säga dig. Va i din kraft och lyssna på dig själv. En bra månad för andlig utveckling. Förändring kommer längre fram, detta är en bra månad att planera för det. Välj vad du vill ska ske eller vad du vill få till dig genom att agera i energin som stödjer den energin.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Tänk på hälsan denna månad då du har lite lägre energinivå och därför lättare blir sjuk under september. Behöver du vila så gör det. Kan även vara så att du är mer inriktad på hälsa, välmående eller healing i ditt arbete. Detta är en månad som du ska röra på dig, flytta på dig eller jobba på ett annat ställe. Kanske har du känt dig instängd och nu kommer mer ut bland folk.

Kärlek – Någon konflikt uppstår men det finns beskydd i situationen så det är till det bättre. Någon behöver pratats igenom. Är du singel så är det ingen månad att gå på dejt, inget startar upp under september.

Allmänt – En kvinna i eldtecken (vädur, lejon, skytt) påverkar din månad, eller så har hon eldtecknets energier som är igångsättande, action, agerande eller ledaregenskaper. Att umgås med denna kvinna är alltid roligt så länge hon inte kommer med konflikter för då hettar det till ordentligt. Under denna månad så börjar du se något ur ett nytt perspektiv. Tillåt dig en vila eller paus.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Studier, utbildning, kurs eller en förkovring av något slag påverkar ditt arbete denna månad. Du har hög kunskap som gör att du klarar av det du företar dig så tro på dig själv.

Kärlek – Rättvisa är viktigt i kärleken denna månad, saker ska skötas på ett rätt och riktigt sätt. Har du problem i din relation och vill bryta upp så har du energin med dig denna månad. Förändring ligger runt den 20 september. Är du singel så kommer ingen man in denna månad så vidare han inte jobbar i rätten.

Allmänt – Glädje, spontanitet och äventyrlighet är energier som ligger runt dig i september. Tillåt dig att vara lättsam och inte ta allt så allvarligt, ha kul. Du kommer under månaden se över någon situation, du ser över vart det förflutna tagit dig och om du inte är nöjd med resultatet så börjar du planera för en förändring. Du är ärlig mot dig själv och mindre dömande vilket gör att du kan förlåta.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Något nytt startar upp i arbetet, vill du byta jobb så är detta en bra månad. Du har mer energi och kraft en vanligt vilket tar dig framåt. Du går på en stark energi, släpp kontrollen och förlita dig på tilliten att allt blir som det är tänkt att bli.

Kärlek – Kommunikation är en stark energi denna månad. Är du i en relation så har ni något som ny behöver diskutera eller prata om. Är du singel så finns det någon kommunikation denna månad, internet är gynnsamt kärleksmässigt. En kort resa ligger runt kärleken.

Allmänt – Denna månad så bygger du en ny grund av något slag. Förändring i hemmet och då troligtvis gällande inredning eller liknande. Du är balanserad och lyssnar på vad andra har att säga innan du fattar beslut eller agerar. Du behöver inte ha bråttom denna månad utan låt allt få ta sin tid.

(född 11/3-20/3)

Arbete – En trygg situation med gemenskap. Kommunikation är viktig för bästa resultat. En bra månad för att söka nya kontakter.

Kärlek – Har du en fast relation så fortsätter det framåt. Är du singel så träffar du ingen ny såvida du inte har börjar träffa någon redan, då fortsätter er kontakt. Familjeband är starka denna månad.
Allmänt – Ditt hem är din borg och tryggheten är viktig för dig. Har du inte en speciell och betydelsefull plats så söker du upp en nu. Harmoni och balans är något du söker och du skapar det även i ditt hem. Har du ett problem du behöver lösa så kan du se det högre perspektivet denna månad och hitta svaret.