Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Djurkommunikation

Djurkommunikation. När jag arbetar med djurkommunikation så tar jag kontakt med djurets själsmedvetande genom kanalisering. Djur använder inte som vi ord när de kommunicerar utan de sänder bilder. Vill du kommunicera med ditt djur på dennes nivå så kan du öva på att sända bilder, tankebild = energi. Du fokuserar på djuret och kontakten er emellan och sen visualisera du det du vill att djuret ska uppfatta, på så sätt skickar du en bild. Det tar lite tid att lära sig djurkommunikation så det gäller att öva en del innan man känner att man når fram.

När jag kommunicerar med djur så kanaliserar jag deras högre Jag.

Vill du lära dig djurkommunikation så gör så här:

Djurkommunikation 1 – fysisk kontakt.

Börja med att sluta dina ögon, visualisera/se framför dig sedan att djuret kommer fram till dig och hur du ger den en godis.
Du ska se hela förloppet i din visualisering som i en film, från det att djuret tar emot ditt budskap tills den får godiset och du ska känna att du verkligen visar djuret filmen. Tanke och energimässigt så skickar du “filmen” till djuret. Tänk på att du måste öva och att det kan vara svårt för djuret i början att vänja sig vid djurkommunicering då det sker på en annan nivå än va de är vana att ta emot från oss människor. Vi människor är ju inte så vana heller att skicka bilder så även för oss är det en inlärningsprocess. Du kan också prova att locka på ditt djur när den är i ett annat rum genom att visualisera att den kommer in till dig.

Djurkommunikation 2 – själslig kontakt:

Börja med att lära dig att kanalisera ( se under: Lär dig kanalisera i bloggen).

Om du vill öva på att kommunicera så be om ett foto på djuret du ska prata med, be också om namnet. Sedan försätter du IMG_0005dig i ett meditativt tillstånd genom kanalisering, du öppnar upp dina chakran och när du gjort det så välkomna du djuret.

Bilden har man för att veta vilken själ man söker kontakt med. Fokus gör att man enklare kan rikta sin energi mot målet. Det fungerar som med attraktionslagen, du attraherar efter den energi du sänder ifrån (bilden).

Se på bilden och fokusera. Visualisera sedan hur djuret kommer mot dig. Iaktta hur det kommer fram, hur det ser ut, rör sig, hur går det, ser eller känns den ung eller gammal? är den pigg eller trött? kommer den tillsammans med någon? vill den berätta något speciellt? Sitt och umgås med djuret en stund i din meditation, ställ olika frågor och fråga om djuret vill förmedla något. Ta emot det som kommer, det kan vara både tankar, bilder, känslor och ord. Du kan också göra någon aktivitet tillsammans med djuret. Sitt så tills du känner dig färdig, ta sedan adjö av djuret och återvänd från meditationen.

Efter det så skriv ner din upplevelse av djurkommunikationen. Om det är någon annans djur så och lämnar du över infon till ägaren för att se vad som stämmer. Ha tålamod och inse att det behövs tid och en hel del övande för att bli riktigt duktig.

Det är viktigt att du har rätt sinnesstämning och energi när du gör djurkommunikation. Djuren läser inte bara av bilder utan också vår energi och vårt känsloläge. Man vill ju inte sända över känslor som känns obehagliga för djuret att ta emot.

Ta alltid ansvar för vad du tänker och känner i kontakten med djur, inte bara gällande djurkommunikation. Det är lätt hänt att du omedvetet påverkar dem till ett sämre beteende eller rädsla. När vi i tanken sänder ut oro, stress, ilska, frustration, kärlek eller glädje så läser våra djur av oss och reagerar på det. Ditt djur påverkas av dina tankar och blir det du tänker…

Våra husdjur är änglar på jorden

Våra djur har samma uppgift på jorden som änglar har. De jobbar med healande och kärlek. Djuren får oss att må bättre, leva längre och känna mer glädje. Vi vågar öppna upp för ett djur därför att vi känner tillit till att de aldrig sviker oss, på så sätt kan vi människor healas i våra hjärtan. De ger oss kravlös kärlek så vi bör behandla dem som de änglar de är.

Namaste Vivi