Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Pernilla Shaman

Tarot, Tidigare Liv, Andekontakt, Medialvägledning, Kanalisering guider o vägledare samt  Budskap från Kraftdjur & naturväsen.
Djurkommunikation. Distans Healing. Livscoach

Spåkort jag använder:
Tarot, Osho, Birkan Tore, Shaman tarot, Vision QuestPernilla 2
Clairvoyance

Distans healing:
Shamansk, Kristall, Soulbody fusion, Chakra balansering

Arbetstider:

Jämna måndagar 16-19

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Utvecklande healing kunskaper 1 v. Quero shaman Dona Maria från Peru
Shamanens väg 2 år Mona Lundström
Kristall kunskap Helg Carola Korpstjärna
Prästinna skola 1 år Carola Korpstjärna
Runmagi & nordisk shamanism Helg Jörgen I Eriksson
Soul Body Fuision Helg Åsa Roos
Acces Bars Helg Anna-Lena Nygren
Medial utv. & Kanalisering Helg Karin Johansson
TRE Helg Rene Lövqvist
Silver violetta flamman 2 v. Brolan J Holm
Svetthydda ceremoni för Crow indian från Canada 1 v

Medium Utbildning Steg 1. Pehr Trollsveden

Presentation

Jag flyttade från Göteborg 2008 till magiska Jämtland med min familj . Här känner jag mig hemma med naturens berikade magiska energier som stärker mig. Har sedan jag va liten känt att det finns något mer då jag hade flera utanför kroppen upplevelser.
För ca 15 år sedan började jag se andevärlden och förstod efter ett tag att andevärlden ville arbeta och förmedla kunskap & budskap genom mig.
Jag började arbeta medialt och med tarot, men min själ och min passion ville att jag skulle lära mig något mer, jag kände mig inte nöjd.
2006 träffade jag schamanen Mona Lundström genom en trumrese kurs som hon hade. Kände direkt att nu är jag i dem energierna min själ ville jag skulle söka efter. Jag drogs till den läkande och healande shamanska vägen.pernilla1
Jag gick senare som lärling hos Mona i 2 år för att få kunskaper i Quero shamanens tradition kände då att jag väckt en slumrande kunskap och ville fortsätta vandra på shamanens väg. Praktiserar nu denna vägen dagligen
Vi har alla en slumrande kunskap inom oss som vill väckas.
Allt har en helhet våran själ våran kropp och vårat sinne. Vi slutar aldrig att utvecklas.
Min önskan är att ge dig budskap för att berika ditt liv med nya insikter.
Ger dig Ljus & Kärlek

Övriga utbildningar:

Diplomerad Motivatör 1 år

Egna studier:

Tarot
EFT (emotionals freedom techniques)
Healing Koden
Helhets metoden
Djurkommunikation
Pendeln
Attraktionslagen
Nummerologi

Övrigt:

Jag har under min livsväg haft det mycket tufft på olika sätt. Jag har med hjälp av det andliga funnit insikter och kunskap till helande som jag använt mig av för att släppa taget om minnen från tidigare liv och präglingar i detta livet.
Jag använder idag mina erfarenheter, tunga som lätta, som verktyg att hjälpa andra människor. Jag finns här i ödmjukhet & förståelse för dig.