Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Psychic Aryana – 51#flat550x550075f

Tarot/Orakel-/Ängla-/Gypsy kort. Traditionell kortlek. Telepatisk. Kanaliserar Guider/vägledare. drömtydning, stödjande samtal .

Arbetstider:
jämna veckor: tis 16-19, ons 16-22, tors 16-19, fredag 19-22, lördag 16-19, söndag 19-22
ojämna veckor: måndag 16-19,tisd 16-20, 22-24, torsd 16-19, fredag 16-19, lörd 16-19 och söndag 9-13

Erfarenhet:
Självlärd, medialt begåvad sen födseln. 3:e generationen som medial och telepatisk. Fordelen med mig ar att jag anvander både logiskt tänkande i samband med intuition for att ge dig det basta resultat. Astrologi, numerologi, clairvoyant, claircognizant, clairsentient, clairaudient

Utbildning:
klassisk samtalsterapi

Presentation:
Välkomna till min sida, Psychic Aryana. Jag är en öppensinnad och varm kvinna som lovar att behandla dig varmt välkomnande. Du kan prata med mig om du har hjärtesorg eller om du känner dig trött, förvirrad, vill du veta när kärleken kommer, om det blir någon flytt eller resa, funderar över dina finanser eller arbete, jag hjälper dig att få svar. Jag kan hjälpa dig att healas från negativa tankar och känslor och öppna dina sinnen för vad livet mer har att erbjuda. Allt jag ber dig om är att komma till mig utan förväntningar och ett öppet sinne. Jag kan visa dig hur du kan förbättra ditt liv och inte bara vad som väntar. Jag lovar dig vara fri från fördomar och kan garantera dig 100% konfidentialitet. Dina bekymmer stannar hos mig och bara hos mig. Namaste

Jag började redan vid 15-års ålder utforska det spirituella och buddismen. Jag läste dessutom många självhjälps böcker inom psykologin som jag kan rekommendera, bl.a. OSHO som även har skapat orakel-kortleken OSHO Tarot. Jag läste även om astrologi, numerologi , om änglar och om hur Ärke Änglar arbetar med att manifesterar sig i våra drömmar. Jag började i 20-års ålder med tarot. Jag kan även läsa av med vanliga spelkort (Cartomacy), Madame Lenormand-kort och orakel-kort.

Jag har en kandidat inom psykologi och är nästan helt färdig diplomerad. Jag har ambitioner inom psykologin och psykiatrin. Det är möjligt att jag vidareutbildar mig för att uppnå magister examen eller för att bli doktorand i framtiden. Mina ambitioner i framtiden handlar om life-coaching och rådgivning på både engelska och svenska. Ringer du från Norge så uppskattar jag om du kan prata på engelska. Mina rötter härstammar från Persien (Iran), och från mina farföräldrar och morföräldrar har jag fått min intuition och gåvan att få visioner i drömmar, känslor och tankar om vad som ska ske i framtiden. Jag anser att varje persons fria vilja kan påverka ödet. Man kan inte veta allt och man kan till viss del påverka sin väg och sitt öde. Ingenting är “set in stone” som man säger på engelska

Övrigt:
Jag öppen att även framöver arbeta mer med mediala seanser och knyta an till fler kontakter inom denna bransch. Jag vill även vidareutbilda mig till reiki-healer eller någon annan healing form då jag har släkt som arbetar med sina healing förmågor. Jobbar internationellt och nationellt som sierska vilket jag har haft fantastiska upplevelser av.