Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Sot

Häxa. Blivande Prästinna av Avalon. Tarot. Runor.  Medial rådgivning. Kanaliserar Guider/Vägledare/den Heliga Modern.x Djurkommunikation, Pendel, Drömtydning, Magi – Ritualer/Vit Magi.

Kort jag spår i:
Tarotkort och Orakelkort

Arbetstider:

Obs! ledig t.o.m  januari 2015

Onsdag, torsdag och fredag 18-22

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Diplom Reiki healing – Rebeccah Timestråle.
Certifierad Syster av Avalon – Erin McCauliff och Kathy Jones

Övriga utbildningar:

Just nu utbildar jag mig till Prästinna av Avalon i the Glastonbury Goddess Temple. Utbildningen är 3 år lång. Mitt första år är nu slutfört och det har gjort mig till en Syster av Avalon. År två blir jag Prästinna i Gudinnans namn och sista året Prästinna av Avalon. Min lärarinna är Priestess of Avalon Erin McCauliff.

Är utbildad modist med gesällbrev.”

Egna studier:

I bokserien Mystikens Värld läste jag som liten om diverse spådomar, gåtfulla varelser och ännu mer därtill. I en av böckerna där det berättades om tarotkort fanns det bilder på en lek som kallades Häxans Tarot. Jag kunde inte sluta titta på bilderna där figurernas hår spretade åt alla håll och en man rev en tjock bok mitt itu. Jag var runt 8 år gammal och var redan förälskad i Häxans Tarot. Inte förrän många år senare, år 2008, hittade jag kortleken i en butik i Stockholm. Jag hade ingen aning om att den faktiskt existerade.
När jag var 13 eller 14 år köpte jag min allra första tarotlek och den har varit min ständiga följeslagare sedan dess. Någon kurs eller annan form av utbildning har jag aldrig gått inom tarot, det har alltid funnits naturligt inom mig.
På senare tid har jag börjat använda mig av automatisk skrift och även spådom i runor.

Presentation:

Jag har alltid haft en stark andlighet inom mig. Som liten var mina föräldrar övertygade om att jag skulle bli präst inom Svenska Kyrkan men istället blev det Prästinna av Avalon, prästinna i Gudinnetro. Som liten fann jag hyllan med religionsböcker i biblioteket och fick redan då en stark kontakt med Gudinnan Parvati, speciellt i skepnad av Durga. Det tog många år innan jag verkligen förstod mig själv och vad jag tror på innerst inne, men Durga har alltid funnits med och likaså Jungfru Maria, även fast jag i nutid är väldigt inriktad mot den keltiska traditionen. En annan Gudinna som ständigt finns vid min sida är Kali Ma.
Medial är jag på det viset att jag både ser och känner av andar. Samtalar med dem gör jag också, oftast svarar de mig med bilder ibland med ord. Jag har också en väldigt bra kommunikation med djur, vi samtalar alltid i bild.
Dans är en aktivitet som för mig är väldigt andlig. I snart 13 års tid har jag varit magdansös och bara älskar det! Att få dansa till trummornas rytm och röra kroppen på det viset ger en fantastisk känsla inombords. Det är en blandning av glädje, lugn, ny energi, sexualitet, styrka… allt på en och samma gång. Orientalisk dans är något som alla borde prova på, det helar en inifrån och ut.

Förutom medial rådgivning och magdans sysslar jag med olika sorters sömnad. Jag är utbildad modist och syr hattar av alla slag, gärna historiska. Ceremonidräkter är en annan sak som jag syr. Eftersom att jag utbildar mig till Prästinna av Avalon håller jag också i ceremonier som t ex vigsel, namngivning m.m.

Med kärlek,
Sot