Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Sthlm – Djurkommunikation – Åsa

Djurkommunikation
Kursledare: Åsa Elvegård
Sköndalsv 57, Sköndal
Datum: 18-19/4

Kontakt: asa@elvegard.se

Djur kommunicerar med varandra både via kroppsspråk och via telepati, dvs, överföring av tankar, känslor och bilder från en individ till en annan. Det här kan vi också lära oss, det är en förmåga vi alla har som ligger slumrande men som alla kan väcka upp med lite träning.

Djuren är ofta kloka själar med mycket visdom att dela med sig av till oss och det är fantastiskt att få ta del av den djupare dimensionen i samvaron med våra djurvänner.

Vi lär oss olika tekniker för att meditera och stilla tankarna så att vi kan  koppla upp oss på den “högre wi-fin” och där kunna utbyta information med djuren. Hur gör man för att ta kontakt? Hur kan jag veta att det här är information från djuret och inte mina egna tankar? Vad kan jag prata med djuret om? Hur kan jag ta reda på om det har ont någonstans eller inte mår bra – och vad gör jag med den informationen? Vi kommer att lära oss olika meditations och healingtekniker.

En spännande kurs där vi lär oss kanalisera djurens budskap! Det finns djur av olika arter att öva på under kursen. Tag med oömma kläder då vi även kommer att vara ute och besöka stall och hagar osv.

Lärare Åsa Elvegård. Cert djurkommunikatör