Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Allis – 43#

Allis – 43#Självporträtt

Tarot. Främst klarvetande/claircognizant. Intuitiv & medial vägledning, andlig & personlig utveckling. Numerolog – se under “tjänster-övriga” .

Spåkort jag använder:
Tarot, Orakel och Änglakort.

Arbetstider:

jämna veckor: ons 19-24, fre 19-24, sönd 19-22
udda veckor: må 19-22, ti 22-24, fre 19-24, lö 19-24, sö 22-24

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Avancerad esoterisk numerologi – Noomi Engström
Metafysiska studier: Science of Mind Foundation Course & Self-Mastery  – Centers for Spiritual Living
Änglakort  – Branka Okeijn
Angel Therapy Practicioner – Doreen Virtue
Tarot – Ravenhawk’s Academy/Lady Dyanna

Övriga utbildningar:

Mat som medicin – Steven Acuff. Studerat astrologi.

Egna studier:

Jag är huvudsakligen autodidakt – jag lär mig genom att göra och när jag är intresserad av någonting så läser jag in mig på ämnet. Studerade astrologi på åttiotalet och ställde horoskop, har studerat numerologi och tarot och använt mig av kort privat sen mitten på nittiotalet. Även lyssnat på, läst och studerat diverse moderna mystiker, som t.ex Joel Goldsmith, Emmet Fox, Walter Starcke och David R. Hawkins. A Course in Miracles, Marianne Williamson, Ernest Holmes, Michael B Beckwith, mfl, mfl.

Presentation:

För ungefär tjugo år sen kom jag genom en numerologisk konsultation i kontakt med två idéer: att jag hade en själ och att livet inte var en slump, utan att det fanns en slags plan som min själ hade utarbetat innan jag reinkarnerade, och att jag hade en mission, en kallelse. Den andra idén handlade om ansvar: jag såg mig själv som ett offer för omständigheterna men fick veta att jag skapade mitt liv själv, genom de tankar och de övertygelser jag hade och underhöll och att jag kunde förändra mitt liv om jag förändrade hur jag tänkte – inte bara på ytan utan också på djupet.

Det var nytt för mig då, men jag kände direkt att det var sant och när jag började praktisera det jag just lärt mig bland annat genom att systematiskt använda mig av affirmationer istället för att låta tankarna mala på i sina gamla vanliga negativa banor, förändrade jag mycket riktigt, undan för undan och en bit i taget, hela mitt liv – kort därefter hade jag sedan vad man kallar ett andligt uppvaknande. Det vill säga: jag blev genom en serie egna inre upplevelser medveten om att jag faktiskt var någonting mer än bara mitt begränsade jag, min hjärna och min personlighet – att det fanns en kraft, ett ljus i mig, varigenom jag också stod i kontakt med hela universum och Allt som Är.

Idag är det en absolut självklarhet för mig att vår fysiska kropp bara är en av flera dimensioner som utgör vår existens. Att den synliga världen, den som vi ser med våra fysiska ögon, är begränsad och bara en liten del av Alltet. Jag vet att LIVET, den energi som utgör liv och som pulserar genom oss alla, är evigt och att vår tillvaro på den här lilla planeten kallad jorden bara är ett ögonblick i det stora hela. Det har t.ex gjort mig fullständigt och helt uppriktigt orädd för döden, som jag istället ser som en övergång från en verklighet till en annan. Jag ser kroppen som en slags rymddräkt som håller vår själ på plats och i det ögonblick vi ”dör” lägger vi den av oss som det ”klädesplagg” det i själva verket är.

Jag vet att ingen situation är så svår att den inte går att göra någonting åt. Det kan kräva en insats men för den som är beredd att satsa och göra jobbet finns det inga begränsningar – ingen situation är så hopplös att den inte kan förändras. Och OM den mot förmodan ändå skulle vara det, om alla utvägar verkligen skulle vara uttömda, så finns det ändå alltid en sak kvar att göra och det är att ändra perspektiv – att leva handlar nämligen inte i första hand om hur man har det, utan om hur man tar det, som någon klok människa har sagt och som de visa har förstått

Vad gäller mina mediala gåvor, har jag alltid varit i första hand vad som kallas ”klarvetande” på svenska – claircognizant. Jag ”bara vet” saker, och jag minns hur jag i tidiga tonåren kunde sia om saker som senare slog in, kunde säga sånt jag inte hade en aning om var det kom ifrån och som i efterhand visade sig stämma. Jag har också alltid varit hyperkänslig för energier, vilket i yngre år var en källa till en hel del onödigt lidande – som så många andra intuitiva och empatiker hade jag till en början svårt att skilja på mig själv och andra och sög upp andras (oftast omedvetna) känslor och även tankar – och levde i tron att de var mina.

Idag vet jag vad det handlar om och hur jag ska skydda mig från att bli invaderad av det som inte tillhör mig och i takt med att jag utvecklat förmågan att bevara min integritet har jag också kunnat använda mig av mina gåvor till någonting positivt istället, till att hjälpa andra, som precis som jag själv en gång, söker sin inre vägvisare och röst, sitt sanna jag och sitt högre själv, sin väg och sin kallelse. Och som behöver ett ord, ett råd eller en liten knuff på vägen – vare sig det gäller de stora frågorna och besluten eller detaljerna i livet eller bara om att bolla sina tankar med någon och få lite uppmuntran, stöd eller ett annat perspektiv på saker och ting och hjälp att tänka positivt och konstruktivt – allting är lika viktigt och ingenting är vare sig för stort eller för smått.
I övrigt har jag skrivit genom livet, en oändlig mängd dagböcker, men också professionellt i olika former och jag arbetar idag som konstnär med måleri och annat skapande.

Varmt välkommen att höra av dig till mig.

Övrigt:

Jag mediterar dagligen sen +15 år och har en egen gedigen erfarenhet av olika sorters andliga övningar och energimetoder och tekniker, både för personlig utveckling och för healing. T.ex. EFT (Emotional Freedom Technique) som jag har använt privat med framgång både på mig själv och andra. Och jag har simmat med vilda delfiner i Stilla Havet.

 

Tarotguiderna Vivi Linde och Pehr Trollsveden