Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Åsa – 30#

Åsa – 30#

Tarot. Kanaliserar andliga Guider.  Ört- och aromaterapeut. energimedicin, Djurkommunikation, Distans – Reiki healing, Medial/Andlig asa1-300x275vägledning.

Spåkort jag använder:
Tarot, ängel och orakel kort

Arbetstider:

Jämna veckor: Må 16-19 Ti 13-16 Ons 13-16 To 13-16 Fr 8-10 Sö 16-19
Ojämna veckor: Måndag 16-19 Ons 13-16 To 13-16 Fr 8-10 

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Medium och medial utveckling – Vivi Linde
Tarot och orakelkort kurs – Vivi Linde
Kanaliseringskurs  – Vivi Linde.

Reiki Master – Anna-Lena Vikström , Anna Sporring
Ört- och aromaterapeut – Lena Losciale
Certifierad djurkommunikatör – Pernilla Carlqvist

Övriga utbildningar:

Tarot – Ylva Trollstierna, Anna-Lena Vikström
Magi & Häxkonst – Anna Sporring
Transformerande änglakurs – Pernilla Carlqvist

Egna studier:

Andlig och medial utveckling, numerologi, änglar och änglakort, energimedicin, örtmedicin, kristaller, jag är också diplomerad hundpsykolog och diplomerad akupressör. Ständigt pågående fortbildning med olika kurser och workshops. Jag håller också egna utbildningar vilket är en del i utvecklingen. Man lär sig i alla möten!

Presentation:

Jag arbetar som terapeut, lärare och coach med både människor och djur med mål att ge kärleksfull vägledning och kraft till eget läkande och utveckling.
Jag använder tarot och änglakort som stöd i mitt arbete. Det är viktigt att veta att framtiden inte är huggen i sten utan det är VI som skapar den framtid vi vill ha med våra tankar och tarotkorten är fantastiska redskap att hjälpa oss se och förstå vad som händer i våra liv och utifrån det skapa kraftfulla affirmationer. Vi kanske inte alltid väljer den situation/lärdom vi hamnar i, men vi kan alltid välja hur vi skall förhålla oss.
Kärleksfulla eteriska oljor är en ständig följeslagare i allt jag gör, jag brukar presentera mig med: är det något som luktar så är det jag! 😉 Jag hjälper dig gärna med råd om vilka oljor som kan vara lämpliga för dig i den situation du befinner dig i eller står inför.

Övrigt:

Jag har sysslat med tarot i 10 år. En känslighet för att känna av personer, energier och platser har alltid funnits men det var när jag började arbeta med djur professionellt på heltid som jag på allvar utvecklade förmågan att höra det som inte sägs, se det som inte syns och lyssna känslan fullt ut. på Djuren har lärt – och lär mig mycket dagligen. Naturen är mitt tempel där jag hämtar kraft, läkning, kunskap och kärlek.
Jag ser fram emot att få möta dig!
Ljus och kärlek <3
Åsa

tarotguiderna-sidfot