Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Helena – 59#

Tarot, vägledning från änglarna. Distans healing m Angelic Reiki och New Shamballah.DSC_0560

Arbetstider:
Jämn vecka Söndag 19-22 och ojämn vecka Lördag 19-22

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Angelic Reiki 1 & 2, Angelic
Reiki 3 & 4 professional practional ,
Angelic Reiki Master
Lärare: Liliann Karlström, New Shamballah och The Golden Heart Merkabah of Creation är både Liliann Karlström och Christine Core lärare i.

Presentation :

Utbildad Angelic Reiki Master, New Shamballah Master och inom energikorrigering. Ger råd och tips om örter,kost,ser till helheten vad du behöver.

Håller kurser och utbildar inom Angelic Reiki och New Shamballah , den villkorslösa kärleken. Ger behandlingar och löser upp,spänningar,stress,oro och mycket mer ! Arbetar också med form och färg , säljer detaljer och har en butik och är konsult.

Sedan ung ålder så har jag känt och sett olika väsen och fått in vad som sker framöver.Gör egna blandningar av olika kok och vad som behövs till kroppen.Har egna studier av Tarot sedan många år tillbaka , använder mig av änglakort.

Jag är även utbildad inom inredning, form och färg mm och har gått ett år på Stylistakademin i Uppsala. Självlärd till resten , har alltid skapat och gjort i ordning mina hem och hus, renoverat , spikat,skruvat och sågat , ja allt som hör till det området.