Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Josie – 39#

Josieimage – 39#

Walesisk häxa med keltisk arv. Tarot, Runor. Andekontakt, Distans healing. Medial vägledning,  Pendel. Jobbar intuitivt med min Guide.

Spåkort jag använder:
Tarot, Pagan Tarot, Nature healing cards, Conscious Spirit oracle deck, Goddess cards

Arbetstider:

Ojämn
Onsd 22-24, Tors 22-24, Fred 22-24, Lörd 19-24
Jämn
Tisd 22-24, Onsd 22-24, Torsd 22-24, Lördag 13-16, Söndag 13-16

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Tarot & Medial utbildning på workshops på Witchfest Wales.

Egna studier:

Uppväxt i Pagan/Wiccan tradition, och har läst tarot kort i 25år.  Tarot-kort avläsningar och tolkningar var en del av min familj tradition. Jag är oxå medlem i Teosofiska Samfundets Aydar.

Övrigt:

Medial sedan barnsben men… Mitt eget liv förändrades vid en ålder av 17år, då jag var mycket sjuk i cancer. Efter omfattande kemoterapi och radium behandling, och under min återhämtning jag träffade Joe Keeton, en hypnosterapeuten som blev en stor vän och inspirerade mig med sitt helande arbete, hans sätt att jobba påverkade mig mycket i att förstå kraften i sinnet. Under mitt tillfrisknande, kunde jag frivilligt hjälpa andra som gick igenom cancer, inklusive att hjälpa de människor som också behövde Palliativ vård behandling. 

Även om jag växte upp i en mycket andlig miljö, var det under denna tid i mitt liv som haft mest inflytande på min egen personliga andliga utveckling.

Presentation:

Föddes i Wales, Jag är en walesisk häxa från en keltisk arv.
Medial sedan barndomen, Jag jobbar intuitivt med min Guide och med tarotkort.
Jag känner av energier runt dig och ser i bilder. Jag ger dig rådgivning och vägledning i situationer när du behöver komma vidare, inom bl.a personlig utveckling, relationer, familj. Jag ger svar och råd till dig utifrån det du väljer att ta upp. Jag är seriös, ärlig, och har tystnadsplikt.

Jag lyssnar och hjälper dig till ett positivt tänkande.