Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Linda – 52#

Tarot, änglabudskap, OSHO, intuitiv medial vägledning, kanalisering, numerologi livscoachning.Linda

Arbetstider:
Jämn vecka torsdag 10-13,
Ojämn vecka onsdag 10-13  torsdag 8-10

Dipl / Cert utbildningar:

Reiki 1, Sinnlig kunskap -Solkarina
Access Bars
Access Body Process
Access Foundation/Level 1 / Access Conciousness
Hälsocoach
Resan-coach
Mindfullnesscoach
QI gong coach och andningscoach – Livscoachakademin, Kjell Haglund
1 årig Medium och Healer utbildning – Anna-Lena Vikström
Kanaliseringskurs – Vivi Linde

Övriga utbildningar

Olika mediala utvecklingscirklar, Karlstads spiritualistiska förening, Speak of Spirit
Mediumskap helg samt storseans övning – Tine Shannon Bethel
Den violetta flamman- Brolan J Holm
Tarot kurs – Vivi Linde

Egna studier

Tarot, numerologi, attraktionslagen, soulmates/twinflames, pendel, änglakort, astrologi

Presentation:

Jag är en lugn, kärleksfull och harmonisk person. Andligheten är en del av min vardag jag ser det som min livsstil o min passion.
Jag arbetar som medium, hälsocoach och även som personlig assistent.
För cirka 10 år sedan började min andliga utveckling sätta ordentlig fart då jag började intressera mig för att utveckla mig själv inom det mediala. Jag började spå med tarot och gå i andliga utvecklingscirklar och det blev så klart för mig att det var mitt kall att arbeta som medium. Jag har alltid så länge jag minns varit klarvetande och haft en väldigt stark intuition, sedan har alla mina sinnen förstärkts och utvecklats så när jag arbetar öppnar jag upp alla mina sinnen och kombinerar dom när jag arbetar, ibland förstärker jag mina förnimmelser genom tarot.
Jag har gått i livets hårda skola så jag har mycket livserfarenhet, för några år sedan gick jag igenom flera stora livskriser samtidigt och drabbades av en utmattningsdepression som ledde till att jag jobbade ännu mer med mig själv och även utbildade mig inom personlig utveckling och som hälsocoach.
Att ha andligheten som en livsstil är för mig att hela tiden arbeta med sig själv och utvecklas, att känna närheten till universum och andevärlden och att sprida ljus och kärlek till mina medmänniskor, djur, natur och moder jord. Att välja att leva ett sunt liv utan massa stress och begränsningar att älska och acceptera sig själv till fullo och leva i nuet.
För mig är det viktigt att hjälpa andra människor i sin utveckling att hitta sig själva och sin livsglädje eller att bara vara medmänniska till den som behöver. Med mina mediala förmågor kan jag hjälpa dig att se olika vägar och hjälpa dig att komma vidare inom det område som du behöver. Jag har en bred erfarenhet av att hantera svåra situationer och kan på ett ödmjukt sätt hjälpa dig att komma vidare i livet. Inga frågor är konstiga för mig!

Kärlek och ljus!

Linda