Annette 138#

Medial vägledning där jag tar hjälp av olika verktyg såsom tarotkort, Osho tarotkort, Runor, orakelkort. Jag kan även ge healing och rena ditt energifält från det du är redo att släppa.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Annette


Ger healing och renar energifält från blockeringar och det du är redo att släppa (Utbildad inom FSP- Full Sensory Perception steg 1 & 2).
Vägleder dig till dina svar som motiverar dig att göra de förändringar som krävs.
Bra på att hjälpa människor att tänka nytt, se nya möjligheter & vägar.
Besökt John of God i Brasilien. Träffat Q’erofolket, ättlingar till Inkafolket.
Utbildad numerolog
Lärare i Vedic Art, ett sätt att öppna upp för sin kreativitet utan prestation.

 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Lärare Vedic Art grundkurs 2016 – Renée Breig
Lärare Vedic Art fortsättningskurs 2018 – Johannes Källman
Access Bars facilitator 2013 – Pernilla Helmersson
Numerolog 2007 – Annina Kyrklund
Diplomerad massageterapeut/Certifierad massör 2003 – Hälsoteket Diplomerad tarottolkare 1998 – Lisa Cronstedt

 

 

 

 

Övriga utbildningar

 

Diverse healingutbildningar som tillsammans med min egen kanaliserade kraft numer smält samman till min egen intuitiva healing.

FSP- Full Sensory Perception steg 1 och 2. FSP är en utbildning där man lär sig läsa av vårt energifält och att frigöra det från blockerande energi.

Egna studier

Min medialitet har jag utvecklat genom inre arbete. Jag började min resa på allvar 1998 när jag gick min första tarotkurs.
Sen fortsatte jag steg för steg och kom djupare och djupare in i mig själv.
Jag har frigjort mycket blockerad energi och ju mer jag frigjort ju mer har min medialitet öppnat upp sig och min healingkraft förfinats. Jag har under många år arbetat ihop med Michelle Phillips som bl.a. kallar sig för intergalaktisk shaman.
Min bestämda uppfattning är att ju djupare vi är beredda att gå in i oss själva för att möta det vi där har gömt undan genom livet, och även andra livstider, ju högre upp kan vi komma i de lätta, ljusa sfärerna av högre medvetenhet. Vi väljer själva hur djupt och hur högt vi vill gå. Inget är rätt eller fel.
Jag har under några år även jobbat mycket med tekniker från Access Consciousness vilka syftar till att öppna upp för större medvetenhet och att bli mer av den man egentligen är. Dessa tekniker har hjälpt mig att öppna upp för fler möjligheter och att med en större tillit göra de val som känns sanna för mig. Det var även dessa tekniker som öppnade upp mina ögon så att jag förstod att allt jag känner och tänker inte är mina egna känslor och tankar utan att jag liksom många andra plockar upp information från omgivningen. Böcker som betytt mycket för mig är bland andra:
Den nionde insikten – James Redfield
En ny jord – Eckhart Tolle
Creator speaks – Michelle Phillips
De fyra grundstenarna till ett bättre liv- Don Miguel Ruiz

Presentation

Mitt kall här i livet är att bidra till att mina medmänniskor blommar ut i sin fulla kapacitet. För att det ska ske behöver man ofta göra nya val i livet och se sig själv och sin omgivning med sanna ögon. Jag finns här för att hjälpa dig att finna din egen sanning och hitta vägar till att följa den. Jag tror mer på att vägleda dig så att du själv hittar dina svar än på att ge dig ett färdigformulerat svar. När du finner ditt eget svar kommer du med största sannolikhet ha större motivation att göra det som krävs för att du ska få det du vill ha i ditt liv. Om det behövs och du är redo hjälper jag dig att rena ditt energifält från det som inte längre gynnar dig.

Jag är Indigobarn, HSP och Empath vilket betyder att jag ofta plockar upp andra människors känslor. Detta har jag bra nytta av i mitt arbete då jag ofta kan känna vad som sker inuti mina klienter. Mitt främsta arbetsverktyg är tarotkorten. De fungerar lite som ett ankare som hjäper mig att sortera ut vilken information jag ska lämna fram. De har följt mig genom hela min karriär och jag älskar dem. De är sådana fantastiska vägvisare.

Jag har de senaste 20+ åren dedikerat större delen av mitt liv till det inre arbetet och har under denna resa varit med om många olika udda upplevelser och kan därför relatera till mycket av vad andra människor går igenom. Jag har gått igenom många märkliga relationer, jag har rest en hel del och även bott i Spanien under några år där jag pluggat spanska och målat tavlor. Jag har varit till John of God i Brasilien och jag har träffat Q’erofolket, ättlingar i rakt nedstigande led till Inkafolket.

Målningen har för mig varit ett fantastiskt verktyg i mitt växande. Jag har även utbildat mig till lärare i Vedic Art, vilket är ett sätt att öppna upp för sin kreativitet utan prestation. När jag målar börjar jag oftast att måla utifrån en ungefärlig tanke om vad det ska bli och sedan får tavlan visa mig vad den vill bli. Ofta blir det något helt annat än det jag hade i tanken. Det är lite av mitt motto i livet. Sätt en intention, följ sedan flödet och välj det som känns lätt. Är det inte lätt finns det antingen en bättre väg eller så är det ännu inte moget.

Övrigt

Lämna en tanke