Annette 138#

Medial vägledning där jag tar hjälp av olika verktyg såsom tarotkort, Osho tarotkort, Runor, orakelkort. Jag kan även ge healing och rena ditt energifält från det du är redo att släppa.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Annette


♦ Jag finns här för att hjälpa dig att finna din egen sanning och hitta vägar till att följa den.

♦ Jag lever min andlighet 24 timmar om dygnet och har gjort en lång och djupgående transformationsresa för att kunna hjälpa mina medmänniskor till det bästa. 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Diplomerad tarottolkare 1998 Lisa Cronstedt

Diplomerad massageterapeut/Certifierad massör 2003 Hälsoteket

Numerolog 2007 Annina Kyrklund

Access Bars facilitator 2013 Pernilla Helmersson

Övriga utbildningar

Diverse healingutbildningar som tillsammans med min egen kanaliserade kraft numer smält samman till min egen intuitiva healing.

FSP – Full Sensory Perception steg

Egna studier

Jag är inte född medvetet medial utan har utvecklat min medialitet genom inre arbete. Jag började min resa på allvar 1998 när jag gick min första tarotkurs. Sen fortsatte jag steg för steg och kom djupare och djupare in i mig själv. Ju djupare jag kom in i mig själv ju starkare blev min healingkraft och ju mer öppnade min medialitet upp sig.
Jag har under många år arbetat ihop med Michelle Phillips som kallar sig för intergalaktisk shaman. Med henne har jag gått igenom och transformerat många livstider både här på jorden och i andra sfärer. Min bestämda uppfattning är att vi kan bara nå så högt upp som vi är beredda att gå långt ner. Alltså ju djupare du är beredd att gå in i dig själv och möta det du där har gömt undan genom livstider, ju högre upp kan du komma i de lätta, ljusa sfärerna av högre medvetenhet.
I min FSP-utbildning fick jag lära mig tekniker för att frigöra energier från mitt och andras energifält som inte skulle vara där och sedan via Access Consciousness fick jag verktygen för att öppna upp för nya möjligheter. Dessa olika sätt att arbeta på har blivit vem jag är. Jag använder mig av det jag samlat på mig där det behövs.

Presentation

Jag lever min andlighet 24 timmar om dygnet och har gjort en lång och djupgående transformationsresa där jag lärt känna mig själv på djupet djupet och även lärt mig att se bortom det uppenbara. Under denna resa har jag varit med om många olika udda upplevelser och kan därför relatera till mycket av vad mina klienter går igenom.
Jag är Indigobarn, HSP och Empath vilket betyder att jag ofta känner andra människors känslor som om de vore mina egna. Jag plockar ofta upp andra människors tankar och även fysiska smärtor. Detta har jag bra nytta av i mitt arbete då jag ofta kan känna vad som sker inuti mina klienter. Min utmaning har varit att lära mig att skilja på vad som är mitt och på vad som är andras och numer klarar jag det relativt bra. Jag använder tarotkorten lite grann som en ram för att se vad din frågeställning handlar om och utifrån det kanaliserar jag de ord du behöver höra. Allra bäst resultat ger en session med mig om du och jag har en dialog där jag fungerar som ram och bollplank med hjälp av mina kanaler.
Mitt kall här i livet är att bidra till att mina medmänniskor blommar ut i sin fulla kapacitet. För att det ska ske behöver man ofta göra nya val i livet och se sig själv och sin omgivning med sanna ögon. Jag finns här för att hjälpa dig att finna din egen sanning och hitta vägar till att följa den. Jag tror mer på att vägleda dig så att du själv hittar dina svar än på att ge dig ett färdigformulerat svar. När du finner ditt eget svar kommer du med största sannolikhet ha större motivation att göra det som krävs för att du ska få det du vill ha i ditt liv. Tarotkorten har följt mig under hela min karriär och jag älskar dem. De är sådana fantastiska vägvisare.

Övrigt

Lämna en tanke