Marie 93#

Tarot, OSHO Tarot, Änglakort, Tidigare-liv-kort, Pendel, Energirensning, Kanaliserar guider, stresshantering, coaching.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Marie


♦ Mitt mediala arv finns i flera generationer bakåt. På olika sätt ger det livet så många fler dimensioner.

♦ Jag har alltid jobbat med människor, och i mitt yrke som coach älskar jag att hjälpa människor att hitta sina egna resurser och styrkor, sätta livsmål, stärka sin självkänsla, sitt självförtroende och att tänka positivt!

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Internationellt certifierad coach inom kommunikation och mental träning, NLP, Skandinaviska Ledarhögskolan – Lars-Eric Uneståhl, Elene Uneståhl.

Övriga utbildningar

Egna studier

Presentation

Mitt mediala arv kommer från flera generationer,när jag var liten blev jag mest rädd för vad jag fick uppleva,men med kunskap och träning sedan många år, så ser jag min mediala gåva som en tillgång som på olika sätt ger livet så många fler dimensioner.

Jag har alltid jobbat med människor, och i mitt yrke som coach älskar jag att hjälpa människor att hitta sina egna resurser och styrkor,sätta livsmål,stärka sin självkänsla,sitt självförtroende och att tänka positivt!

Jag ser fram emot just ditt samtal,välkommen/Marie

 

Övrigt

14 kommentarer

 1. Känns som allt du sa i kväll innan samtalet bröts stämde. Angående tidigare liv. Återkommer och väntar med spänning, på det som du inte hann berätta. 😉

 2. Ewa Esbjörs on

  Hej! Jag är en kvinna på 67 år och pensionär sedan maj 2016. Oroar mig ständigt för vår ekonomi. Har svårt att klara mig på pensionen. Sover dåligt på nätterna av denna anledning. Undrar om det finns någon ljusning framöver ? Tacksam för ett svar från dig.

 3. Den oroliga kvinnan on

  Tack för en träffsäker tarot läggning och ett väldigt givande samtal som gav mig ny energi och mod att våga lite mer här i livet.
  Vi hörs

 4. martina silvros on

  Hej.ensamstående , jobbar 100% har löneutmätning…lever skyddat..min största frphan när ska man mp bra och hkunna leva igen har haft ett förhållande i 6 år men aldrig känner at jag vll ge 100 vågar eller vågar? ? Vet ej själv orsaken vill iallafall inte bli utnyttjad. .snälla hjälp mig på traven vad behöva jag för att gå vidare!

Lämna en tanke