Peter 91#

Tarot, Änglakort, Orakelkort, Runor, Pendel, Andlig/Medial Intuitiv vägledning, klarvetande och kan ge Distans Healing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Peter


♦ Jag spår i tid och ser när något sker.
♦ Jag ser på tvillingflammorelationer, själsfränderelationer och karmiska relationer.
♦ Mitt intresse för det andliga väcktes redan vid födseln då jag hade en nära-döden-upplevelse.

Arbetstider

Se under schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Certifierad Änglakortstolkare – Therese Blom, Sundsvall Butik Ametist

Övriga utbildningar

Egna studier

Har under en längre tid arbetat yrkesmässigt med Medialrådgivning, arbetat via egen telefonlinje samt privata läggningar och mässor. Har fördjupat mig inom, Tarot, Orakelkort, Änglakort, Pendel, Attraktionskraften, Healing samt andlig utveckling.

Presentation

jag har under hela mitt liv varit andligt intresserad. Mitt intresse för det andliga väcktes redan vid födseln då jag hade en NDU (nära döden upplevelse). Den formade mitt liv och jag har sedan dess haft en vetskap om att det finns någoting utöver det liv vi lever här. I tonåren upplevde jag min första sanndröm och det skulle dröja till vuxen ålder tills jag skull få fler sådana. Har vid svåra tider haft kontakt med mina guider som då visat sig under klardrömmar. Mitt intresse fastnade dock tidigt för tarot och för 7 år sedan började jag lägga yrkesmässigt på mässor och via telefon.

Övrigt

Har vid flera tillfällen fått höra att jag inte levt tidigare liv här på jorden. Ser det som positivt att jag inte har några händelser från tidigare liv som stör mig. För mig är allt nytt och spännande under detta livet.

97 kommentarer

 1. Hej! Jag har en fundering.. Jag har gått och blivit kär i en tjej (kvinna) en av mina bästa kompisar.dock befinner hon sig i ett förhållande idag, kommer hon skilja sig och hur kommer min och hennes framtid se ut ?

 2. Hej varför har ni inte så att man kan ställa frågor skriftligen och betala för det? Har man kontantkortstelwfon kan man inte ringa er.

 3. Tack Peter! ☺Du gjorde mig mycket glad genom din enkla raka fina kommunikation. Lättsam att prata med och alert. Jag behövde inte dra orden ur dig utan du höll en flytande dialog under hela samtalet. Jag väntar på prinsen med öppet sinne. Jag önskar dig allt gott framöver. Kramar/Natalie

 4. Hej Peter!
  Stort Tack för ditt raka sätt, inget flummande där..det var verkligen pricken över i-et.
  Tack för ett mycket givande samtal.

 5. Hej Peter,
  Tack för samtalet nu ikväll, det gav mig mycket positiva tankar och funderingar för framtiden, jag är så tacksam, nöjd och glad.
  Du var också väldigt lättarpratad och kunnig . Jag kommer med all säkerhet att ringa dig fler gånger.
  Varm kram Ingrid

 6. Tack Peter för allt du gav igår! Efter flera samtal så tröttade jag säkert ut dig😊 Du var klar och tydlig. Fick dessutom ett annat perspektiv på saker och ting. Nu hoppas jag innerligt att resten också kommer att stämma. Dina ord ”det finns inte att ni släpper varandra” är det som stärker mest just nu, trots obalans och ovisshet. Jag tycker du är grym! Må allt stämma som vi pratat om. God Jul till dig! 💕

 7. Tack Peter! Även om allting känns jobbigt just nu så vet jag att det finns ljus längre fram. Kändes som om jag va i ett hål och inte riktigt visste hur jag skulle upp. Med min man och mitt barn och att behöva göra/fixa alting själv det har känts tungt. Men nu känns hjärtat så mycket lättare. Du känns så ärlig och varmhjärtat. Mår bättre än vad jag gjort på flera veckor. Även om det kommer gå långtsamt och stundstal jobbigt så finns det en väg ut. Tack för din värme och insikt. Kram //Evelyn

  • Hej Evelyn,

   Tack för ett trevligt samtal.

   Helt klart finns det ett ljus framåt och ditt liv kommer att fint och glädjefyllt igen!

   Kram,
   Peter

 8. Hej Peter!
  Hjärtevarmt TACK för ett jättefint och läkande samtal nyss. Du är varm, ödmjuk och jättetrevlig att prata med och är otroligt duktig på det du gör, för du ger helt klockrena budskap, som ger hopp och styrka i en turbulent tid som denna…
  Jag kan varmt rekommendera dig!
  Kram,
  Marianne

 9. Hej Peter tack för gårdagens samtal! Vi får hoppas att killen äntligen agerar nu tredje veckan i Mars!! 😇😇

 10. Hej Peter! Jag har pratat med dig några gånger nu de senaste månaderna angående en kille som valde en annan tjej före mig på grund av en konflikträdsla att bryta med henne då hon var mer känd i hans sociala kretsar. Du har också nämnt att han inte hade den känslan för henne som han hade med mig, men att det var mer ”praktiskt” att välja henne. Jag ville bara skriva vad som hände – sist vi pratade såg du att jag skulle få till någon kommunikation. Mycket riktigt, 1,5 vecka efter att jag skickat mitt meddelande till honom så ringde han faktiskt upp. Dock så gick samtalet inte så bra för mina sårade och svikna känslor kom upp till ytan och även om det bara var en ton som förändrades i min röst en bit in i samtalet så räckte det för att han skulle lägga på luren. Så den här extrema konflikträdslan du också har känt in så träffsäkert kring honom stämmer sååå väl. Jag vill avslutningsvis berömma dig för att du lyckades fånga den här ganska komplicerade situationen. En del andra har trott att han skulle komma tillbaka på grund av att han har känslor för mig men det har du, klarsynt som du är, sett igenom. Tack för all din visdom och klarsynthet under våra samtal.

  • Hej Tess,

   Tack för att du återkopplar, det betyder mycket för mig.

   Jag känner in att du kommer att få en fin och trevlig vår även om det nu inte blev så som du hoppats med killen vi pratat om.

   Ha en fin dag,
   Kram Peter

 11. Hej Peter! Nu är det tredje veckan i Mars. Jag hörde av mig till killen istället för tvärtom. Allt annat som du sa verkar stämma. Men jag undrar mest ifall jag har ändrat något eftersom det var jag som hörde av mig först! Kram

  • Hej,

   Du har inte ändrat något. Det viktiga var att ni skulle få kontakt vid rätt tillfälle vilket det blev nu.
   Får en bra känsla runt er.

   Kram
   Peter

   • Jag tycker det är så komiskt, du såg att han skulle höra av sig och jag skulle föreslå en träff. Allt stämmer, det är bara ombytta roller haha. Vilken träffsäkerhet! Jag kommer definitivt ringa dig fler gånger! Tusen tack för svaren
    Kram ❤

 12. Tack Peter för ett underbart samtal, äntligen kunna prata med dig efter att få vänta länge, så trevlig samtal,tydlig att förklara,ödmjuk väldigt klar med dina budskap du säger som det är utan att maskera budskapet fast kanske är nåt annat vi vill höra, väldigt tacksam för det”
  Har lugnar mig inför nya jobbet jag som va såååå orolig att klara av det” tack!
  Har inte så ljus och trevlig sommar fram för mig värkar så, men få vänta till november/ december det då kommer relationen att blir bättre ändligt dig!!
  Undrar när kan kontakta dig igen?
  Jag hör att man vänta 1 år till nästa gång? Eller kan man hör av sig tidigare?
  Mycket, mycket nöjd med samtalet, hjärtlig tacksam, önskar dig allt gått<3

  • HeJ Conchi,

   Tack själv för ett mycket trevligt samtal.
   Blir glad när jag läser att du är tacksam för läggningen.
   Helt klart kommer relationen att bli bättre november/december så ni kommer att få en bra framtid tillsammans.

   Finns ingen direkt tid hur länge man ska vänta med att höra av sig, nu känns det som du har bra kontroll på vad som händer framöver ett tag, men om det dyker upp något nytt så kan man alltid gå in och titta lite mer runt det.

   Ha en riktigt fin dag!
   Kram
   Peter

 13. Hej peter jag vill tacka dig för alla fina samtal jag har haft med dig.Du är otroligt duktig och har hjälpt mig otroligt mycket.Eftersom jag själv är medial behöver man ibland vägledning av någon annan och jag har fullt förtroende för dig.Min sits har jue pågått väldigt länge och har varit en bergodalbana och just nu är det ganska tungt presis som du sa om april månad.Så maj hoppas jag blir lättare och att våran komuniation blir bättre och att det blir en djupare kontakt för oss?stor kram m

  • Hej Marie,
   Tack själv för alla trevliga samtal.
   Helt klart har du haft det jobbigt ett tag, men det ser verkligen ljusare ut framöver och ni kommer att få en djupare kontakt.

   Kram
   Peter

 14. Hej Peter du har följt min sits ganska länge och det har varit en bergochdalbana just nu är det tufft och det känns som jag vill ge upp men jag reser mig igen.Han är riktigt upp och ner hör av sig och försvinner men allt du har satt mig om har stämt och jag har förtroende för dig.Du har sagt att maj blir ljusare och bättre att det blir en djupare kontakt.vill bara säga att du är otrolig duktig på det du gör stor kram ma

 15. Tack snälla för ett underbar samtal Peter,
  för dina fina kloka råd och allt vad du hjälper dina medmänniskor med!!!
  Det kändes helt fantastiskt att få prata med dig!!!
  Kram 🌹🌹✨✨

 16. Tack peter för ditt svar.Tyvärr har situtionen försämras och han påstår att han träffar någon ny men min intution säger att han ljuger.Blir väldigt ledsen eftersom det inte är första gången han gör så här.Får känslan av att ge upp men ändå känns det som det inte är över än??stor kram ma

 17. Peter! Tack för ett givande samtal precis, det var angående min killes flytt. Jag hann inte tacka dig för en rak vägledning som stämmer bra överens med mina egna tankar. Fick en fin bekräftelse, men fick avsluta lite hastigt- jag ber om ursäkt. Hann inte tacka dig på rätt sätt. Tack :))

 18. Tack Peter för ett mycket givande samtal som gav klarhet, trygghet, hopp och hjälp att hantera situationen jag är i nu. Kommer vilja kontakta dig igen.
  Hann inte tacka dig men känns bra att kunna skriva detta till dig! Kram A

 19. Hej Annika,

  Tack för ett trevligt samtal. Det Känns verkligen bra att du fick klarhet, trygghet och hopp efter samtalet.

  Ha en fin dag.

  Kram
  Peter

 20. Hej Peter,
  Vi har pratat så många gånger angående killen jag har känslor för. Varje gång säger du att den kärlek han känner för mig går inte att undvika. Att vi är menade för varandra.
  Sen i mars ha du sett kontakt mellan oss. Att han ska ta kontakten och ge mig en förklaring på han beteende. Men ha inte hört ett ljud.

  Se du fortfarande samma känslor och att vi är menade för varandra och att han kommer komma tillbaka? Vad är det som gör att de dra ut på tiden?

  • Peter Carlson on

   Hej Solsken,

   Finns verkligen starka känslor hos honom och jag är övertygad om att er kärlek inte går att undvika utan att ni därför kommer att leva i en relation längre fram.
   Det som håller honom tillbaka är en rädsla från hans sida att ta kontakt, en rädsla kan ha förmågan att flytta fram ett skeende (vilket även blivit så i ditt fall).

   Jag ser er i en relation framöver.

   Ha en fin dag,
   Peter

 21. Tack Peter för att du alltid är så otroligt lugn och trevlig att prata med. Förutom att du är väldigt klok så har det mesta du sagt stämt in på mig och min situation. Dina ´readings” är så klockrena och tydliga. Du har till och med siat om tidpunkter som stämt. Du är en sån där person som man önskar fanns i vänkretsen. Allt gott till dig Peter! Tack för allt du gör och ger. Trevlig midsommar! Kram Tess

  • Hej Tess,

   Tack själv för mycket trevliga samtal. Jag blir verkligen glad när jag läser det du skriver, det betyder verkligen mycket för mig.

   Ha en riktig fin midsommar!
   Kram Peter

 22. Hej Peter det bryts alltid när vi pratar men jag vill ändå säga tack för allt stöd jag har fått plus vägledning jag har som sagt gått igenom denna process väldigt länge och ser nu som att nu får ödet ta över vill verkligen tro att vi klarar detta stor kram ma.

  • Hej Marie,

   Det ser ljust ut framöver för er. Helt klart kommer ni att klara det.

   Tack för trevliga samtal.

   Stor kram,
   Peter

 23. Tack snällaste Peter för vägledningen i kväll,
  Det känns som jag tagit en storvinst om det nu blir som du sa gällande
  jobb,Hoppas,Hoppas!!
  Allt Gott Till Dig
  Kram Maria

 24. Hej Peter!
  Jag pratade med dig iförgår och du säger sånt jag känt inom mig så länge men inte vågar säga högt . Jag hoppas du har rätt angående tid och att vi åter får kontakt i slutet av juli början av aug .

  • Hej Isabella,

   Känns verkligen som att ni får får en fin kontakt i slutet juli/början augusti.

   Kram,
   Peter

 25. Tack för ett varmt och givande samtal. Jag hann tyvärr inte tacka dig när vi talades vid nyss innan samtalet bröts. Du bekräftade mina tankar och känslor. Mycket läkande att få prata med dig. Allt gott till dig. Stor kram

 26. Hej!
  Jag undrar om du kan se vilket yrke jag borde jobba med samt om jag bör välja utbildningen jag kommit in på i dagsläget eller om jag bör välja en annan inriktning?

 27. Stort tack för samtalet igår, det gav mig mycket bekräftelse och styrka i den omvälvande processen som jag befinner mig i nu.
  Du har en fantastisk förmåga, tack för att du delar med dig av den till oss alla. Har under resan sökt både utåt och inåt, du är väldigt kunnig. Tacksam för kontakt🙏🏻
  Vill också tacka för ett tryggt, varmt och respektfullt bemötande.
  Stor kram

  • Hej Susann,

   Blir verkligen glad när jag läser det du skrivit.

   Tack själv för ett mycket trevligt samtal.

   Stor kram
   Peter

 28. Tack för ditt samtal
  De blev inte som du sa om helgen tyvärr att han o jag skulle höras, nu återstår vad som händer i veckan 🙂 Kram

  • Hej Lotta,
   Tack själv för ett trevligt samtal.

   Har en stark känsla av att ni kommer att höras snart. Ibland kan ett skeende flyttas fram lite i tiden. Ser absolut en framtid mellan er.

   Kram🙂
   Peter

 29. Hej Peter,
  Vi talades vid andra gången för 1,5 vecka sedan. Vill bara tacka dig för din kunnighet, lugn & mycket behagliga sätt. Så gott att få prata med dig. Nu håller jag tummarna för det du såg, att han med stort H ❤️ åter snart kommer in i mitt liv & att ett nytt arbete & boende också är på väg.
  Tusen tack!
  Stor kram 🤗

  • Hej IA,

   Tack för ett trevligt samtal.
   Helt klart ser jag samma framtid nu som när vi pratade. Ditt liv ändras nu i en mycket positiv riktning.

   Stor kram,
   Peter

 30. Hej Peter,
  Jag måste bara skriva och tacka för ett fantastiskt samtal nyss, jag frågade om kärleken och om den var besvarad. Du har verkligen en oerhörd förmåga och en klar, tydlig kommunikation/vägledning som förde en tryggt genom samtalet. Det är första gången jag talar med dig men kommer absolut ringa igen om det behövs;-)
  Tack igen!

  • Hej Anna,

   Tack själv för ett trevligt samtal. Blir verkligen glad när jag läser vad du skrivit.

   Kram
   Peter

 31. Hej och tack för ett samtal som ger hopp. Nu när allt ör jobbigt och jag är sååå trött betyder dina ord mycket.
  En ljusare framtid låter underbart.
  Tack och kram

 32. Hej finaste Peter,
  Det hände inget idag ”fredag”gällande arbete
  Kände mig så säker på att det skulle komma in nu
  Varm kram
  Maria

 33. Hej! Vill tacka så mycket för samtalet igår. Jag frågade om mannen jag har i mitt hjärta men inte i mitt liv just nu, det var så mitt i prick när du berättade om våran karma/ själsfrände relation, lustigt nog sågs vi idag och det brukar vi inte göra så ofta. Du var väldigt ödmjuk och rak,fick mycket info, Stor kram till dig

  Sandra

  • Hej Sandra,

   Tack själv för ett trevligt samtal.
   Kul att ni sågs idag. Ni har helt klart en gemensam framtid.

   Kram,
   Peter

 34. Hej igen Peter! Pratade med dig igår, vet inte om du minns, bla om min situation på arbetet som inte var bra. Det blev som du sa och fort gick det! Du är otrolig på att pricka in rätt. Det har löst sig precis som du beskrev det, min känsla är precis som du sa att den skulle vara och hur jag skulle tänka osv, nu återstår det bara att vänta och se situationen med min själsfrände som vi också pratade lite om. Jag är så tacksam,det har underlättat så mycket. Stor kram till dig Sandra

  • Hej Sandra,

   Kommer absolut ihåg det vi pratade om. Tack för ett trevligt samtal, Känns verkligen kul att du tycker att det har underlättat
   Känner in att situationen med din själsfrände kommer att bli mycket bra.

   Stor kram,
   Peter

 35. Hej Peter o tack för många fina samtal . Jag ringer till dig o tjatar hela tiden om när kontakten skall komma 🙂 det blir senare lagt hela tiden:) sist var det denna helg . Jag hoppas att det i te dröjer för länge. All tacksamhet till dig

 36. Hej Sanna,

  Tack själv för en mycket trevlig kontakt. Vad jag kan se är kontakten väldigt nära, den har varit lite svår att tidsbestämma, men den ligger absolut i närtid.

  Kram,
  Peter

 37. Hej Peter,

  Vill tacka Dig från djupet av mitt hjärta för den vägledning Du givit mig. Efter att ha prövat ett antal metoder under ett år och ”varit fast” hos en kiropraktor, är jag äntligen smärtfri på angivna tidpunkt efter att jag följt Dina råd. Detta är MAGI att Du är så träffsäker och skicklig. Finns även många andra frågor Du givit mig klara och korrekta svar på. Dessutom inger Du ett lugn och glädje som finns kvar en lång tid efter samtalet. Du är otroligt skicklig och ser allt. Jag är så tacksam att Du finns på denna linje. Önskar Dig ett Fantastiskt Gott Nytt År 2018! Abbracci Mia

  • Hej Mia,

   Tack för dina fina ord, blir verkligen glad när jag läser vad du skrivit.

   Ha ett riktigt fin år nu 2018!

   Kram,
   Peter

 38. Margareta Andrén on

  Hej Peter,
  Jag har läst alla inlägg som tacksamma människor har skrivit till dig. Jag skulle gärna vilja ha kontakt med dig. Hur bär jag mig åt då. Tacksam för svar.
  Hälsning Margareta

  • Hej Margareta,

   Du kan se mina arbetstider på tarotguidernas hemsida under fliken ”schema”.
   Jag har vägledarenummer 91#

   Ha en fin dag,
   Peter

 39. Hej Peter
  Han har inte kommit till mig än och nu åker han ju till Thailand på lördag!
  Hoppades att få träffa honom innan han åker.Ser framemot att det blir så som du såg att det skulle bli.Det låter för bra för att vara sant men har inte givit upp hoppet!Tack för dem många samtalen vi har haft.Du har givit hopp och att inte ge upp.Vi hörs säkert i framtiden:Ha det så gott!

  Med en vänlig hälsning Anneli

  • Hej Anneli,
   Ser att han får perspektiv på sitt liv under sin resa till Thailand. Ser bra ut framöver och ni kommer att gå tillbaka till er relation.
   Tack för många trevliga samtal, vi hörs framöver.
   Hälsningar,
   Peter

 40. TACK Finaste och Trevligaste Peter.
  Mötet med min chef gällande mina nätter på schemat gick bra som du sa plus att jag fick så mycket beröm, att jag blev rörd.
  Väntar nu bara på att det nya jobbet ska komma in
  ALLT JAG PRATAT MED Dig OM HAR STÄMT
  så jag vet att det kommer
  Puss och kram,
  Maria

  • Hej Maria,

   Tack för ditt trevliga meddelande och trevliga samtal. Kul att möte gick så bra. Det nya jobbet kommer att komma snart och du kommer att trivas bra🙂

   Kram
   Peter

 41. Hej! Tack för ett otroligt givande samtal idag, vi pratade om mitt livssyfte. Jag blir alltid lika förundrad över hur träffsäker du är, jag har fått så mycket bra information som ger mig tron på mig själv och mod att fortsätta framåt,tack för att du gör det du gör. Stor kram till dig, Sandra

  • Hej Sandra!

   Tack själv för ett trevligt och intressant samtal, det var mycket givande att prata!
   Blir glad när jag läser det du skrivit.

   Stor kram,
   Peter

 42. Wow! Du är fantastisk! Han har inte svarat på över en vecka, och idag skrev han. Precis som du sa. Du är verkligen otrolig. Nu hoppas jag att du har rätt om allt det andra. Tack Peter!

  • Hej Eva,

   Tack för ett trevligt samtal! Blir glad när jag läser det som du skrivit. Kul att han hörde av sig. Tror att det andra kommer att stämma bra.

   Kram
   Peter

Lämna en tanke