Peter 91#

Tarot, Änglakort, Orakelkort, Runor, Pendel, Andlig/Medial Intuitiv vägledning, klarvetande och kan ge Distans Healing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Peter


♦ Jag spår i tid och ser när något sker.
♦ Jag ser på olika typer av relationer – tvillingflammor, själsfränder och karmiska.
♦ Mitt intresse för det andliga väcktes redan vid födseln då jag hade en nära-döden-upplevelse.
♦ tonåren upplevde jag min första sanndröm och det skulle dröja till vuxen ålder tills jag skull få fler sådana.
♦ Har vid svåra tider haft kontakt med mina guider som då visat sig under klardrömmar.
♦  fastnade tidigt för tarot och ägnar idag större delen av min mediala förmåga till att sia och ge vägledning

Arbetstider

Se under schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Certifierad Änglakortstolkare – Therese Blom, Sundsvall Butik Ametist

Övriga utbildningar

Egna studier

Har under en längre tid arbetat yrkesmässigt med Medialrådgivning, arbetat via egen telefonlinje samt privata läggningar och mässor. Har fördjupat mig inom, Tarot, Orakelkort, Änglakort, Pendel, Attraktionskraften, Healing samt andlig utveckling.

Presentation

jag har under hela mitt liv varit andligt intresserad. Mitt intresse för det andliga väcktes redan vid födseln då jag hade en NDU (nära döden upplevelse). Den formade mitt liv och jag har sedan dess haft en vetskap om att det finns någoting utöver det liv vi lever här. I tonåren upplevde jag min första sanndröm och det skulle dröja till vuxen ålder tills jag skull få fler sådana. Har vid svåra tider haft kontakt med mina guider som då visat sig under klardrömmar. Mitt intresse fastnade dock tidigt för tarot och för 7 år sedan började jag lägga yrkesmässigt på mässor och via telefon.

Övrigt

Har vid flera tillfällen fått höra att jag inte levt tidigare liv här på jorden. Ser det som positivt att jag inte har några händelser från tidigare liv som stör mig. För mig är allt nytt och spännande under detta livet.

179 kommentarer

 1. Hej! Jag har en fundering.. Jag har gått och blivit kär i en tjej (kvinna) en av mina bästa kompisar.dock befinner hon sig i ett förhållande idag, kommer hon skilja sig och hur kommer min och hennes framtid se ut ?

 2. Hej varför har ni inte så att man kan ställa frågor skriftligen och betala för det? Har man kontantkortstelwfon kan man inte ringa er.

 3. Tack Peter! ☺Du gjorde mig mycket glad genom din enkla raka fina kommunikation. Lättsam att prata med och alert. Jag behövde inte dra orden ur dig utan du höll en flytande dialog under hela samtalet. Jag väntar på prinsen med öppet sinne. Jag önskar dig allt gott framöver. Kramar/Natalie

 4. Hej Peter!
  Stort Tack för ditt raka sätt, inget flummande där..det var verkligen pricken över i-et.
  Tack för ett mycket givande samtal.

 5. Hej Peter,
  Tack för samtalet nu ikväll, det gav mig mycket positiva tankar och funderingar för framtiden, jag är så tacksam, nöjd och glad.
  Du var också väldigt lättarpratad och kunnig . Jag kommer med all säkerhet att ringa dig fler gånger.
  Varm kram Ingrid

 6. Tack Peter för allt du gav igår! Efter flera samtal så tröttade jag säkert ut dig😊 Du var klar och tydlig. Fick dessutom ett annat perspektiv på saker och ting. Nu hoppas jag innerligt att resten också kommer att stämma. Dina ord ”det finns inte att ni släpper varandra” är det som stärker mest just nu, trots obalans och ovisshet. Jag tycker du är grym! Må allt stämma som vi pratat om. God Jul till dig! 💕

 7. Tack Peter! Även om allting känns jobbigt just nu så vet jag att det finns ljus längre fram. Kändes som om jag va i ett hål och inte riktigt visste hur jag skulle upp. Med min man och mitt barn och att behöva göra/fixa alting själv det har känts tungt. Men nu känns hjärtat så mycket lättare. Du känns så ärlig och varmhjärtat. Mår bättre än vad jag gjort på flera veckor. Även om det kommer gå långtsamt och stundstal jobbigt så finns det en väg ut. Tack för din värme och insikt. Kram //Evelyn

  • Hej Evelyn,

   Tack för ett trevligt samtal.

   Helt klart finns det ett ljus framåt och ditt liv kommer att fint och glädjefyllt igen!

   Kram,
   Peter

 8. Hej Peter!
  Hjärtevarmt TACK för ett jättefint och läkande samtal nyss. Du är varm, ödmjuk och jättetrevlig att prata med och är otroligt duktig på det du gör, för du ger helt klockrena budskap, som ger hopp och styrka i en turbulent tid som denna…
  Jag kan varmt rekommendera dig!
  Kram,
  Marianne

 9. Hej Peter tack för gårdagens samtal! Vi får hoppas att killen äntligen agerar nu tredje veckan i Mars!! 😇😇

 10. Hej Peter! Jag har pratat med dig några gånger nu de senaste månaderna angående en kille som valde en annan tjej före mig på grund av en konflikträdsla att bryta med henne då hon var mer känd i hans sociala kretsar. Du har också nämnt att han inte hade den känslan för henne som han hade med mig, men att det var mer ”praktiskt” att välja henne. Jag ville bara skriva vad som hände – sist vi pratade såg du att jag skulle få till någon kommunikation. Mycket riktigt, 1,5 vecka efter att jag skickat mitt meddelande till honom så ringde han faktiskt upp. Dock så gick samtalet inte så bra för mina sårade och svikna känslor kom upp till ytan och även om det bara var en ton som förändrades i min röst en bit in i samtalet så räckte det för att han skulle lägga på luren. Så den här extrema konflikträdslan du också har känt in så träffsäkert kring honom stämmer sååå väl. Jag vill avslutningsvis berömma dig för att du lyckades fånga den här ganska komplicerade situationen. En del andra har trott att han skulle komma tillbaka på grund av att han har känslor för mig men det har du, klarsynt som du är, sett igenom. Tack för all din visdom och klarsynthet under våra samtal.

  • Hej Tess,

   Tack för att du återkopplar, det betyder mycket för mig.

   Jag känner in att du kommer att få en fin och trevlig vår även om det nu inte blev så som du hoppats med killen vi pratat om.

   Ha en fin dag,
   Kram Peter

 11. Hej Peter! Nu är det tredje veckan i Mars. Jag hörde av mig till killen istället för tvärtom. Allt annat som du sa verkar stämma. Men jag undrar mest ifall jag har ändrat något eftersom det var jag som hörde av mig först! Kram

  • Hej,

   Du har inte ändrat något. Det viktiga var att ni skulle få kontakt vid rätt tillfälle vilket det blev nu.
   Får en bra känsla runt er.

   Kram
   Peter

   • Jag tycker det är så komiskt, du såg att han skulle höra av sig och jag skulle föreslå en träff. Allt stämmer, det är bara ombytta roller haha. Vilken träffsäkerhet! Jag kommer definitivt ringa dig fler gånger! Tusen tack för svaren
    Kram ❤

 12. Tack Peter för ett underbart samtal, äntligen kunna prata med dig efter att få vänta länge, så trevlig samtal,tydlig att förklara,ödmjuk väldigt klar med dina budskap du säger som det är utan att maskera budskapet fast kanske är nåt annat vi vill höra, väldigt tacksam för det”
  Har lugnar mig inför nya jobbet jag som va såååå orolig att klara av det” tack!
  Har inte så ljus och trevlig sommar fram för mig värkar så, men få vänta till november/ december det då kommer relationen att blir bättre ändligt dig!!
  Undrar när kan kontakta dig igen?
  Jag hör att man vänta 1 år till nästa gång? Eller kan man hör av sig tidigare?
  Mycket, mycket nöjd med samtalet, hjärtlig tacksam, önskar dig allt gått<3

  • HeJ Conchi,

   Tack själv för ett mycket trevligt samtal.
   Blir glad när jag läser att du är tacksam för läggningen.
   Helt klart kommer relationen att bli bättre november/december så ni kommer att få en bra framtid tillsammans.

   Finns ingen direkt tid hur länge man ska vänta med att höra av sig, nu känns det som du har bra kontroll på vad som händer framöver ett tag, men om det dyker upp något nytt så kan man alltid gå in och titta lite mer runt det.

   Ha en riktigt fin dag!
   Kram
   Peter

 13. Hej peter jag vill tacka dig för alla fina samtal jag har haft med dig.Du är otroligt duktig och har hjälpt mig otroligt mycket.Eftersom jag själv är medial behöver man ibland vägledning av någon annan och jag har fullt förtroende för dig.Min sits har jue pågått väldigt länge och har varit en bergodalbana och just nu är det ganska tungt presis som du sa om april månad.Så maj hoppas jag blir lättare och att våran komuniation blir bättre och att det blir en djupare kontakt för oss?stor kram m

  • Hej Marie,
   Tack själv för alla trevliga samtal.
   Helt klart har du haft det jobbigt ett tag, men det ser verkligen ljusare ut framöver och ni kommer att få en djupare kontakt.

   Kram
   Peter

 14. Hej Peter du har följt min sits ganska länge och det har varit en bergochdalbana just nu är det tufft och det känns som jag vill ge upp men jag reser mig igen.Han är riktigt upp och ner hör av sig och försvinner men allt du har satt mig om har stämt och jag har förtroende för dig.Du har sagt att maj blir ljusare och bättre att det blir en djupare kontakt.vill bara säga att du är otrolig duktig på det du gör stor kram ma

 15. Tack snälla för ett underbar samtal Peter,
  för dina fina kloka råd och allt vad du hjälper dina medmänniskor med!!!
  Det kändes helt fantastiskt att få prata med dig!!!
  Kram 🌹🌹✨✨

 16. Tack peter för ditt svar.Tyvärr har situtionen försämras och han påstår att han träffar någon ny men min intution säger att han ljuger.Blir väldigt ledsen eftersom det inte är första gången han gör så här.Får känslan av att ge upp men ändå känns det som det inte är över än??stor kram ma

 17. Peter! Tack för ett givande samtal precis, det var angående min killes flytt. Jag hann inte tacka dig för en rak vägledning som stämmer bra överens med mina egna tankar. Fick en fin bekräftelse, men fick avsluta lite hastigt- jag ber om ursäkt. Hann inte tacka dig på rätt sätt. Tack :))

 18. Tack Peter för ett mycket givande samtal som gav klarhet, trygghet, hopp och hjälp att hantera situationen jag är i nu. Kommer vilja kontakta dig igen.
  Hann inte tacka dig men känns bra att kunna skriva detta till dig! Kram A

 19. Hej Annika,

  Tack för ett trevligt samtal. Det Känns verkligen bra att du fick klarhet, trygghet och hopp efter samtalet.

  Ha en fin dag.

  Kram
  Peter

 20. Hej Peter,
  Vi har pratat så många gånger angående killen jag har känslor för. Varje gång säger du att den kärlek han känner för mig går inte att undvika. Att vi är menade för varandra.
  Sen i mars ha du sett kontakt mellan oss. Att han ska ta kontakten och ge mig en förklaring på han beteende. Men ha inte hört ett ljud.

  Se du fortfarande samma känslor och att vi är menade för varandra och att han kommer komma tillbaka? Vad är det som gör att de dra ut på tiden?

  • Peter Carlson on

   Hej Solsken,

   Finns verkligen starka känslor hos honom och jag är övertygad om att er kärlek inte går att undvika utan att ni därför kommer att leva i en relation längre fram.
   Det som håller honom tillbaka är en rädsla från hans sida att ta kontakt, en rädsla kan ha förmågan att flytta fram ett skeende (vilket även blivit så i ditt fall).

   Jag ser er i en relation framöver.

   Ha en fin dag,
   Peter

 21. Tack Peter för att du alltid är så otroligt lugn och trevlig att prata med. Förutom att du är väldigt klok så har det mesta du sagt stämt in på mig och min situation. Dina ´readings” är så klockrena och tydliga. Du har till och med siat om tidpunkter som stämt. Du är en sån där person som man önskar fanns i vänkretsen. Allt gott till dig Peter! Tack för allt du gör och ger. Trevlig midsommar! Kram Tess

  • Hej Tess,

   Tack själv för mycket trevliga samtal. Jag blir verkligen glad när jag läser det du skriver, det betyder verkligen mycket för mig.

   Ha en riktig fin midsommar!
   Kram Peter

 22. Hej Peter det bryts alltid när vi pratar men jag vill ändå säga tack för allt stöd jag har fått plus vägledning jag har som sagt gått igenom denna process väldigt länge och ser nu som att nu får ödet ta över vill verkligen tro att vi klarar detta stor kram ma.

  • Hej Marie,

   Det ser ljust ut framöver för er. Helt klart kommer ni att klara det.

   Tack för trevliga samtal.

   Stor kram,
   Peter

 23. Tack snällaste Peter för vägledningen i kväll,
  Det känns som jag tagit en storvinst om det nu blir som du sa gällande
  jobb,Hoppas,Hoppas!!
  Allt Gott Till Dig
  Kram Maria

 24. Hej Peter!
  Jag pratade med dig iförgår och du säger sånt jag känt inom mig så länge men inte vågar säga högt . Jag hoppas du har rätt angående tid och att vi åter får kontakt i slutet av juli början av aug .

  • Hej Isabella,

   Känns verkligen som att ni får får en fin kontakt i slutet juli/början augusti.

   Kram,
   Peter

 25. Tack för ett varmt och givande samtal. Jag hann tyvärr inte tacka dig när vi talades vid nyss innan samtalet bröts. Du bekräftade mina tankar och känslor. Mycket läkande att få prata med dig. Allt gott till dig. Stor kram

 26. Hej!
  Jag undrar om du kan se vilket yrke jag borde jobba med samt om jag bör välja utbildningen jag kommit in på i dagsläget eller om jag bör välja en annan inriktning?

 27. Stort tack för samtalet igår, det gav mig mycket bekräftelse och styrka i den omvälvande processen som jag befinner mig i nu.
  Du har en fantastisk förmåga, tack för att du delar med dig av den till oss alla. Har under resan sökt både utåt och inåt, du är väldigt kunnig. Tacksam för kontakt🙏🏻
  Vill också tacka för ett tryggt, varmt och respektfullt bemötande.
  Stor kram

  • Hej Susann,

   Blir verkligen glad när jag läser det du skrivit.

   Tack själv för ett mycket trevligt samtal.

   Stor kram
   Peter

 28. Tack för ditt samtal
  De blev inte som du sa om helgen tyvärr att han o jag skulle höras, nu återstår vad som händer i veckan 🙂 Kram

  • Hej Lotta,
   Tack själv för ett trevligt samtal.

   Har en stark känsla av att ni kommer att höras snart. Ibland kan ett skeende flyttas fram lite i tiden. Ser absolut en framtid mellan er.

   Kram🙂
   Peter

 29. Hej Peter,
  Vi talades vid andra gången för 1,5 vecka sedan. Vill bara tacka dig för din kunnighet, lugn & mycket behagliga sätt. Så gott att få prata med dig. Nu håller jag tummarna för det du såg, att han med stort H ❤️ åter snart kommer in i mitt liv & att ett nytt arbete & boende också är på väg.
  Tusen tack!
  Stor kram 🤗

  • Hej IA,

   Tack för ett trevligt samtal.
   Helt klart ser jag samma framtid nu som när vi pratade. Ditt liv ändras nu i en mycket positiv riktning.

   Stor kram,
   Peter

 30. Hej Peter,
  Jag måste bara skriva och tacka för ett fantastiskt samtal nyss, jag frågade om kärleken och om den var besvarad. Du har verkligen en oerhörd förmåga och en klar, tydlig kommunikation/vägledning som förde en tryggt genom samtalet. Det är första gången jag talar med dig men kommer absolut ringa igen om det behövs;-)
  Tack igen!

  • Hej Anna,

   Tack själv för ett trevligt samtal. Blir verkligen glad när jag läser vad du skrivit.

   Kram
   Peter

 31. Hej och tack för ett samtal som ger hopp. Nu när allt ör jobbigt och jag är sååå trött betyder dina ord mycket.
  En ljusare framtid låter underbart.
  Tack och kram

 32. Hej finaste Peter,
  Det hände inget idag ”fredag”gällande arbete
  Kände mig så säker på att det skulle komma in nu
  Varm kram
  Maria

 33. Hej! Vill tacka så mycket för samtalet igår. Jag frågade om mannen jag har i mitt hjärta men inte i mitt liv just nu, det var så mitt i prick när du berättade om våran karma/ själsfrände relation, lustigt nog sågs vi idag och det brukar vi inte göra så ofta. Du var väldigt ödmjuk och rak,fick mycket info, Stor kram till dig

  Sandra

  • Hej Sandra,

   Tack själv för ett trevligt samtal.
   Kul att ni sågs idag. Ni har helt klart en gemensam framtid.

   Kram,
   Peter

 34. Hej igen Peter! Pratade med dig igår, vet inte om du minns, bla om min situation på arbetet som inte var bra. Det blev som du sa och fort gick det! Du är otrolig på att pricka in rätt. Det har löst sig precis som du beskrev det, min känsla är precis som du sa att den skulle vara och hur jag skulle tänka osv, nu återstår det bara att vänta och se situationen med min själsfrände som vi också pratade lite om. Jag är så tacksam,det har underlättat så mycket. Stor kram till dig Sandra

  • Hej Sandra,

   Kommer absolut ihåg det vi pratade om. Tack för ett trevligt samtal, Känns verkligen kul att du tycker att det har underlättat
   Känner in att situationen med din själsfrände kommer att bli mycket bra.

   Stor kram,
   Peter

 35. Hej Peter o tack för många fina samtal . Jag ringer till dig o tjatar hela tiden om när kontakten skall komma 🙂 det blir senare lagt hela tiden:) sist var det denna helg . Jag hoppas att det i te dröjer för länge. All tacksamhet till dig

 36. Hej Sanna,

  Tack själv för en mycket trevlig kontakt. Vad jag kan se är kontakten väldigt nära, den har varit lite svår att tidsbestämma, men den ligger absolut i närtid.

  Kram,
  Peter

 37. Hej Peter,

  Vill tacka Dig från djupet av mitt hjärta för den vägledning Du givit mig. Efter att ha prövat ett antal metoder under ett år och ”varit fast” hos en kiropraktor, är jag äntligen smärtfri på angivna tidpunkt efter att jag följt Dina råd. Detta är MAGI att Du är så träffsäker och skicklig. Finns även många andra frågor Du givit mig klara och korrekta svar på. Dessutom inger Du ett lugn och glädje som finns kvar en lång tid efter samtalet. Du är otroligt skicklig och ser allt. Jag är så tacksam att Du finns på denna linje. Önskar Dig ett Fantastiskt Gott Nytt År 2018! Abbracci Mia

  • Hej Mia,

   Tack för dina fina ord, blir verkligen glad när jag läser vad du skrivit.

   Ha ett riktigt fin år nu 2018!

   Kram,
   Peter

 38. Margareta Andrén on

  Hej Peter,
  Jag har läst alla inlägg som tacksamma människor har skrivit till dig. Jag skulle gärna vilja ha kontakt med dig. Hur bär jag mig åt då. Tacksam för svar.
  Hälsning Margareta

  • Hej Margareta,

   Du kan se mina arbetstider på tarotguidernas hemsida under fliken ”schema”.
   Jag har vägledarenummer 91#

   Ha en fin dag,
   Peter

 39. Hej Peter
  Han har inte kommit till mig än och nu åker han ju till Thailand på lördag!
  Hoppades att få träffa honom innan han åker.Ser framemot att det blir så som du såg att det skulle bli.Det låter för bra för att vara sant men har inte givit upp hoppet!Tack för dem många samtalen vi har haft.Du har givit hopp och att inte ge upp.Vi hörs säkert i framtiden:Ha det så gott!

  Med en vänlig hälsning Anneli

  • Hej Anneli,
   Ser att han får perspektiv på sitt liv under sin resa till Thailand. Ser bra ut framöver och ni kommer att gå tillbaka till er relation.
   Tack för många trevliga samtal, vi hörs framöver.
   Hälsningar,
   Peter

 40. TACK Finaste och Trevligaste Peter.
  Mötet med min chef gällande mina nätter på schemat gick bra som du sa plus att jag fick så mycket beröm, att jag blev rörd.
  Väntar nu bara på att det nya jobbet ska komma in
  ALLT JAG PRATAT MED Dig OM HAR STÄMT
  så jag vet att det kommer
  Puss och kram,
  Maria

  • Hej Maria,

   Tack för ditt trevliga meddelande och trevliga samtal. Kul att möte gick så bra. Det nya jobbet kommer att komma snart och du kommer att trivas bra🙂

   Kram
   Peter

 41. Hej! Tack för ett otroligt givande samtal idag, vi pratade om mitt livssyfte. Jag blir alltid lika förundrad över hur träffsäker du är, jag har fått så mycket bra information som ger mig tron på mig själv och mod att fortsätta framåt,tack för att du gör det du gör. Stor kram till dig, Sandra

  • Hej Sandra!

   Tack själv för ett trevligt och intressant samtal, det var mycket givande att prata!
   Blir glad när jag läser det du skrivit.

   Stor kram,
   Peter

 42. Wow! Du är fantastisk! Han har inte svarat på över en vecka, och idag skrev han. Precis som du sa. Du är verkligen otrolig. Nu hoppas jag att du har rätt om allt det andra. Tack Peter!

  • Hej Eva,

   Tack för ett trevligt samtal! Blir glad när jag läser det som du skrivit. Kul att han hörde av sig. Tror att det andra kommer att stämma bra.

   Kram
   Peter

 43. Hej Peter! Vill bara återkoppla om det vi pratade om angående min själsfrände. Jag måste säga igen att du är otrolig som får in så rätt. Du sa att han skulle ta kontakt ungefär kring den här tiden och det gjorde han också, jag blev helt ställd när han startade en konversation för vi har inte mer än hälsat på varandra sedan sju månader. Stor kram till dig , sandra

  • Hej Sandra,

   Tack för din återkoppling. Kul att ni nu fått kontakt. Ser bra ut framöver mellan er.

   Tack för ett trevligt samtal!

   Stor kram,
   Peter

 44. Tack för bra samtal häromdagen! Dessvärre har jag inte hört något från mannen som du trodde skulle höra av sig igår (onsdag) till mig. Ska bli spännande och se ifall vi ses innan min resa på måndag. Tack för hjälpen med att klargöra hur saker ligger till. 🙂

  • Hej Johanna,

   Tack själv för ett trevligt samtal. Du kommer att höra ifrån honom. Ser en gemensam framtid för er🙂.

   Kram,
   Peter

 45. Hallå Peter

  En bekant till mig har spått sig hos dig och sa att du håller hus i Gävle. Finns det möljighet att spå sig hos dig eller om vi bjuder in dig på lördag 10/3 för två till tre personer?

  Med vänliga hälsningar, Benjamin.

  • Hej Benjamin,

   Tyvärr kan jag inte ta emot hemma. Du kan endast nå mig via Tarotguiderna. På mitt schema kan du se vilka tider jag jobbar. Ni är välkomna att kontakta mig.

   Hälsningar,
   Peter

 46. Hej igen Peter! Tack för senaste samtalet om själsfrände relationer, du kan så mycket om det och gav mig bra information. Det är så otroligt intressant och jag kan relatera till det du berättar. Det är så givande att prata med dig, åter igen TACK och stor kram till dig, Sandra

 47. Tack för ett positivt samtal med dig ikväll…. Hoppas du har rätt att mina känslor är besvarade och att han hör av sig i slutet på veckan,… Kram Anki

 48. Hej Sandra,

  Tack själv för ett mycket trevligt samtal. Själsfränder är verkligen någonting fint och värdefullt. Blir glad över att du tycker samtalet var givande.

  Stor kram,
  Peter

 49. Hej! Har väntat på samtal från Honom ikväll …..du sa att han skulle höra av sig på fredag denna veckan…..är det svårt att se tiden? Mvh Anki

 50. Hej Anki,

  Tack för ett trevlig samtal.

  Tid ska stämma, men det förekommer att skeenden ibland kommer lite senare. Ser en kontakt i närtid så jag är övertygad om att ni snart har kontakt.

  Ha en fin dag,

  Hälsningar,
  Peter

 51. Tack Peter för ditt snabba och tydliga svar. Jag fick stort förtroende för dig och kommer fortsätta kontakta dig. En än gång TACK

  • Hej Cissi,

   Tack själv för ett trevligt samtal. Blir glad när jag läser vad du skriver🙂

   Ha en fin dag!

   Hälsningar,
   Peter

 52. Sofia Jonsson on

  Hej Peter!

  Du är fantastisk tack , jag får ett inre lugn efter jag pratat med dig och tillit till det jag själv känner och ser. Förstår min högkänslighet mer. Kändes så bra att släppa funderingen med kompisen och sonen har haft det lugnare på förskolan.
  Ha en fin helg Mvh sofia

  • Hej Sofia,

   Tack för dina fina ord, blir verkligen glad när jag läser att du fått ett inre lugn och har en tillit till det du känner och ser.
   Känns bra att sonen har det lugnare på förskolan och det kommer att vara så framöver.

   Ha en riktigt fin helg!

   Hälsningar,
   Peter

 53. Hej Peter ! Tack för ett grym samtal! Vi pratades vid angående mitt ex och du sa att det kommer bli vi igen , känner du fortf att juni månad kommer vara vår månad då vi ger det ett nytt försök?

 54. Hej Sherin,

  Tack själv för ett mycket trevligt samtal.
  Ser ett nytt försök i juni och att ni framöver blir lyckliga.

  Hälsningar☺
  Peter

 55. TACK finaste Peter för all vägledning
  Min son har nu kommit permanent till mig precis som du sa.Tiden och det som hänt stämmer precis.Min stora väntan på jobbet som ska komma in vet jag att det kommer snart nu
  Stor kram till dig

  • Hej Maria,

   Tack själv för mycket trevliga samtal. känner mig glad över att du tycker vägledningen stämt så bra. Ser absolut ut som jobbet kommer snart.

   Stor kram,
   Peter

 56. Hej Peter har pratat mycket med dig om karma relationer b l a min som är kaotisk, jag ser att det du fick in om oss är i skeende nu men det finns mycket ego och åsidosättande som jag börjar tröttna på. Känslorna försvinner när dom inte får näring. Nu sitter jag och funderar på att gå min väg. Jag får tyvärr vänta med att ringa dig, återkommer framöver. Stor kram Sandra

  • Hej Sandra,

   Karmiska relationer kan vara mycket krävande, men det finns ju även en stark attraktion och en vilja att vara kvar.
   Visst tonas känslorna ner när dom inte får näring, men det känns ändå inte som att du är redo att gå en egen väg ännu utan att det fortfarande finns möjligheter till en fortsättning.

   Stor kram,
   Peter

 57. Tack fina Peter för så fin tolkning. Hoppas att det blir så som du spådde och att jag äntligen kan få känna lite harmoni i mitt Liv igen. Att vi verkligen kan börja om igen trots allt som har hänt. Många kramar Cecilia

  • Hej Cecilia,

   Jag ser fortfarande att du kommer att få tillbaka harmoni i ditt liv igen. Ni kommer att börja om och hitta tillbaka trots allt som hänt. Ser en stark kärlek mellan er som kommer att vara bestående.

   Stor kram,
   Peter

 58. Hej Peter! Återigen vill jag tacka för vägledningen om karmiska relationer, det är en svår resa men jag försöker att se det du har förklarat. Det är på väg men med små steg. Önskar dig en härlig sommar.
  Stor. kram Sandra 🌻

  • Hej Sandra,

   Tack för ditt meddelande. Karmiska relationer kan vara svåra och jobbiga, men när man löst karmat väntar oftast en fin och lugn relation. Ni kommer att lösa ert karma och välja att vara tillsammans.

   Ha en fantastiskt fin sommar!

   Kram,
   Peter

 59. Tack för ditt tålamod och svar här på sidan uppskattar det mycket, det här är en helt främmande situation i mitt liv och har vänt upp och ner på allt. Stor kram Sandra

  • Hej Sandra,

   Helt klart är det en situation som vänder upp och ner på tillvaron. Det kommer att bli bra framöver.

   Stor kram

 60. Tack för vägledningen i morse,Det stämmer så bra det du ser runt min arbetsplats,Hoppas det nya kommer in i nästa vecka som du såg,Då kan jag gå på semester och koppla av med ett lugn samt glädje,
  Många krama till Dig

  • Hej,

   Det nya kommer in i ditt liv och jag ser ett nytt arbete för dig.

   Ha en fin semester.

   Många kramar,
   Peter

 61. Hej jag pratade med dig i Juni. Du sa att han skulle dyka upp sista veckan i juni och nu har det gått en månad. Är det helt kört? Kram

  • Hej C,

   Det är absolut inte kört. Jag ser fortfarande att han dyker upp i ditt liv. Det finns någonting som gjort att skeendet flyttats fram i tiden, men han kommer att dyka upp under sommaren.

   Ha en fin dag.

   Kram
   Peter

   • Hej Peter! Nu är hösten här och fortfarande inget livstecken från killen. Jag tror det blir bra för mig att ge upp! Jag tackar för din hjälp och jag önskar verkligen att jag kunde prata med honom igen men sånt är livet! Tack och kram ❤️

 62. Hej Peter! Stort tack för allt stöd i mitt förnärvarande kaosartade liv som jag snart hoppas ordnar upp sig. Samtalen med dig är helt ovärdeliga! Stor kram

  • Hej Susanne,

   Känner mig verkligen glad att du tycker att våra samtal varit till hjälp. Ditt liv kommer att ordna upp sig och du lämnar snart det kaosartade bakom dig.

   Stor kram,
   Peter

 63. Hej igen Peter! Gick inte så bra med att prata med mannen om det vi pratade om. Han valde själv att bryta upp och nu går vi isär. Det kanske inte är meningen att vi ska lösa karmat. Stor kram sandra

  • Hej Sandra,

   Förstår att det är väldigt jobbigt nu och att det finns en oroa att ni inte ska hitta tillbaka.
   Karmat kommer dock att hålla er samman, ser inte att ni kommer att gå isär även om han valt den vägen just nu. Ni hittar tillbaka och löser karmat. När karmat är löst kommer ni att välja att fortsätta er relation.

   Stor kram,
   Peter.

 64. Hej Peter!
  Jag fick prata med dig för en vecka sen och då sa du att jag skulle kontakta honom nu om några dagar efter månförmörkelsen. Jag blev så ivrig och kontaktade honom för en vecka sen. Det blev inte några positiva nyheter för mig. Han skrev att han behöver vara själv ett tag, vilket jag tolkar som att han inte vill ha med mig att göra, inte under hösten/vintern i alla fall. Kommer han fortfarande att höra av sig om jag inte hör av mig igen (vilket skulle ha varit nu om några dagar) och blir det av i aug som du sa? Jag har pratat med dig förr och jag blir så varm i själen av hur lugnande dina ord är. Tack för att du finns! Kram! <3

  • Hej Hanna,

   Tack för ett trevligt samtal.

   Han kommer att höra av sig i augusti. Att han skrev att han behöver vara själv innebär inte att ni tappar kontakten i höst. Jag ser fortfarande att augusti är en bra månad mellan er.
   Ni kommer att få en fin relation längre fram.

   Kram❤️
   Peter

   • Tack Peter! Han har sen en vecka tillbaka sagt orden att han inte vill ha en kärleksrelation med mig vilket känns jobbigt att höra.
    Jag hoppas att det vänder och att vi hittar tillbaka till varandra. Kram!

 65. Hej Peter, jag ringde dig för några veckor sedan, samtalet och din bemötande gjorde mig så glad. Du är väldigt duktigt på ditt jobb, jag är glad att ha hittat dig 😊. Trevlig sommar! Kram

  • Hej Mina,

   Tack för ett mycket trevligt samtal!
   Blir verkligen glad när jag läser det du skrivit.

   Ha en riktigt fin sommar,

   Kram
   Peter

 66. Hej Peter! Kan inte låta bli att skriva till dig, du har haft så rätt att det är chockande. Det har hänt en hel del stora framsteg i våran karma relation, har fått bekräftat precis det du sa. Det är dock fortfarande lite svajigt och med en viss osäkerhet från honom trots att det var han som tog stegen. Tack för ditt tålamod och kunskap som du förmedlar.Stor kram Sandra

  • som sagt så har det hänt en del sedan meddelandet jag skrev den 21/7 , det meddelandet kom nyss upp. Stor kram sandra

   • Hej igen Sandra,

    Glädjer mig att det blivit framsteg. Att det fortfarande är lite svajigt är inte så konstigt med tanke på att ni har en karmisk relation.
    Relationen kommer nu framöver bara att bli bättre och bättre.

    Stor kram!
    Peter

  • Hej igen Sandra,

   Glädjer mig att det blivit framsteg. Att det fortfarande är lite svajigt är inte så konstigt med tanke på att ni har en karmisk relation.
   Relationen kommer nu framöver bara att bli bättre och bättre.

   Stor kram!
   Peter

 67. Tack Peter, ❤️ Det bröts men du hann säga allt som betyder något! Tack, jag ska jobba med tilliten!🙏🏿❤️

  • Hej Carole,

   Tack för ett trevligt samtal. Ser bra ut framöver. Tilliten kommer att komma.

   Kram❤️
   Peter

 68. Peter har inte ord att beskriva känslan när jag har pratat med Dig. Nu ska jag verkligen försöka känna tilliten att vi hittar tillbaka till varandra och att vi kan ta upp kärleken som jag känner finns där någonstans trots det som hänt. Du har verkligen hjälpt mig och satt ord på och bekräftat det som jag känner finns där i framtiden. Tack fina kunniga Du ❤️

  • Hej Cecilia,

   Tack för trevliga samtal.

   I alla relationer kan vi ta fel beslut, men ni kommer att hittar tillbaka till varandra och han kommer att förstå hur fel han haft och hur mycket du betyder för honom.
   Kärleken mellan er finns kvar och kommer inte att påverkas av det som hänt. Ni har en fin och kärleksfull relation framför er.

   Kram❤️
   Peter

 69. Hej Peter! Karma relationen här. Jag blir så full i skratt när det du säger stämmer. Du hade så rätt, jag ringde honom och fick inte mycket tillbaka men jag tog det med en klackspark. Det som jag blev lite fundersam över är vad han menar när han säger att: vi hörs och vi fortsätter att ses då och då, lite i förbifarten på något sätt. Ingen skada skedd bara udda hur han sa det. Stor kram Sandra

  • Hej Sandra,

   Karma kan vara ganska besvärligt i en relation. Som tur är så har karma en stark dragningskraft så det blir en bra relation framöver (även om han visar väldigt lite känslor just nu).

   ”Vi hörs och vi fortsätter att ses då och då” var någonting han sa utan att tänka, så det finns ingen betydelse i det. Ni kommer att fortsätta och ses.

   Stor kram,
   Peter

 70. Tack än en gång Peter för din fina vägledning,
  Det kom inte in idag heller ”Arbetet”
  Hoppas av hela mitt hjärta att det du såg kommer Nu
  Många kramar till dig

  • Hej Maria,

   Tack för ditt meddelande.
   Ibland kan saker komma in och försena ett skeende, men vad jag kan se kommer arbetet till dig snart. Ser en bra trivsel framöver.

   Många kramar,
   Peter

  • Hej Maria,

   Tack för ditt meddelande.
   Ibland kan saker komma in och försena ett skeende, men vad jag kan se kommer arbetet till dig snart. Ser en bra trivsel framöver.

   Många kramar,
   Peter

 71. Hej Peter! Tack för ditt tålamod och alla vägledningar om karma relationer, du har haft sådant tålamod, jag har lärt mig så otroligt mycket. Din energi och det du får in gör att jag har mer tillit till min situation trots att den är tuff. Du svarar på inläggen med känsla och empati. Jag vill bara ge dig beröm i det du gör för det är ingen lätt sak men du är på rätt plats.

  • Hej Sandra,

   Tack för dina fina ord, blir verkligen glad när jag läser vad du skrivit!
   Karmiska relatione kräver verkligen tålamod och tillit. Ni kommer i slutändan att tycka att det varit värt all möda för att få till den lugna fina relation ni kommer att få.

   Stor kram,
   Peter

 72. Hej! Pratade med dig nyss om karma relationen. Det bröts i förväg? vet inte vad det är för fel. Trist, precis när jag skulle få information. Försöker att återkomma. Stor kram Sandra

  • Hej Sandra,

   Trist att det bröt. Såg att ni i närtid kommer att få en kontakt som börjar skapa en tillit mellan er.

   Vi hörs,

   Stor kram,
   Peter

 73. Hej! Vill tacka för ett oerhört värdefullt med dig ❤️ Du lyfte stenen från mitt hjärta.
  Fint att du är så rak och tydlig i din kommunikation.
  Tack igen och kram från Johanna

  • Hej Johanna,

   Tack för ett trevligt samtal.
   Blir verkligen glad över att du tyckte vårt samtal var värdefullt.

   Kram,
   Peter

 74. Hej Peter
  Vilka fina återkopplingar du fått. Har funderat flera gånger ringa dig o se om änglarna hört mig om en viss relation. Ibland känner man på sig själv en del saker men vill ha bekräftelse. Hoppas du kan ge mig klarhet när jag vågar ringa😊💚. Mvh 😊

  • Hej Pernilla,

   Många gånger har vi svaret inom oss och får man det då bekräftat så har man fått klarhet.
   Du är välkommen att ringa mig om du vill☺

   Hälsningar
   Peter

 75. TACK Peter ,
  För ditt tålamod Du är fantastisk
  Jag hoppas det kommer in nu
  Väntan är så stark..
  Kram🌹

 76. Hej Maria,

  Tack själv för trevliga samtal.

  Tror helt klart att det kommer in nu. Känns som att din väntan snart är över,

  Kram❤️
  Peter

 77. Hejsan. Ringde dig i början av oktober om en relation . Jag hoppas som du sa det blir bättre med bekräftelse från honom o jag ska ha tålamod. Lite har kommit fram men det verkar som han har svårt släppa sin nuvarande situation med en annan person. Jag hoppas o tänker, dina ord o svar värmde o gav mig lite hopp iaf😊

  • Hej Pernilla,
   Vad jag kan se kommer bekräftelsen att bli bättre. Som det ser ut nu kommer han att släppa sin nuvarande situation även om det tar tid och det finns en framtid mellan er.

   Kram,
   Peter

 78. Hej Peter

  Vårat samtal bröts och det känns så tråkigt att inte kunna tacka för det fina samtalet. Du ger mig ett lugn och ett hopp i mitt inre kaos …….

  Tack fina Peter för samtalet och jag ska kämpa på, även om det känns tungt ibland men det måste ju finnas något ljus även för oss, som du sa.

  Tusen kramar till dig och ha en fin dag.
  Ann

 79. Hej Peter,

  Vårat samtal bröts och jag vill bara tacka för vårat fina samtal. Du get mig ett lugn in mitt inre. Så tack än en gång fina Peter för din vägledning.

  Stor kram till dig och ha en fin dag.

  Ann

  • Hej Ann,

   Tack för dina fina ord. Jag blir verkligen glad när jag läser vad du skrivit.
   Det kommer att bli ljusare framöver.

   Tusen kramar till dig!
   Peter

 80. Hej Peter,
  Tack för ditt stöd, din kärleksfulla kommunikation. Jag har pratat med dig flera gånger och efter varje samtal känner jag ett stort lugn och hopp. Ser fram emot det du har förmedlat, att han och jag blir ett igen. Även fast allt känns rörigt nu så vet jag att det du har sagt kommer och jag längtar. Tack för att du finns!
  Vi hörs nog igen!
  Stor kram

  • Hej Ellie,

   Tack själv för trevliga samtal. Även om det ser rörigt ut just nu så ser ni ut att bli ett igen och få en lugn trygg framtid.

   Stor kram,
   Peter

Lämna en tanke