Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Andeportaler – de finns överallt runt omkring oss

0

Andeportaler – de finns överallt runt omkring oss

Du kanske har sett andar röra sig in och ut ur en plats? Eller så kanske du vid något tillfälle har känt hur temperaturen snabbt har förändrats påtagligt? Om så är fallet kan du ha kommit i kontakt med en av de andeportaler som finns nästan överallt runt omkring oss. Men vad är de egentligen och hur uppstår de? Läs vidare så får du svaret!

Vad är andeportaler egentligen?

Det vore inte så konstigt om du blev lite förvirrad eller skrämd om du skulle upptäcka att du har en öppen andeportal därhemma. Detta betyder dock inte att ditt hem är hemsökt och du kan faktiskt känna dig helt lugn om det skulle finnas en öppen portal i hemmet.

Oavsett om vi vill acceptera det eller inte är nämligen vår fysiska värld nära sammanlänkad med andevärlden. Vad vi gör här i vår värld påverkar den världen och andar från den andra sidan kan även påverka oss. Det hela kan liknas vid en fysisk dörr som du öppnar för att gå in i din bostad och ut ur densamma. En annan bra liknelse är en trappa som du kan gå upp- och nedför. En andeportal gör det helt enkelt möjligt för varelser från den fjärde dimensionen att ta sig in i vår dimension.

Så bildas dessa portaler

Andeportaler uppstår på grund av förändringar i energin. Till exempel kan en större geologisk händelse skapa ett hål i din slöja eller hinna som skiljer vår fysiska värld från andevärlden. Även kraftiga atmosfäriska händelser kan skapa ett sådant hål. Men detta är inte de enda typerna av händelse som potentiellt sett kan öppna upp en sådan portal.

Även platser där många människor har dött kan skapa denna typ av öppning mellan de bägge världarna. Därför finns det ofta många andeportaler på sjukhus och i krigsdrabbade områden. Det finns helt enkelt vissa platser som rent fysiskt i högre utsträckning tenderar att skapa en förbindelse till den fjärde dimensionen.

Faktum är också att denna typ av portaler även kan bildas inuti dig. Till exempel kanske du har varit med om en väldigt helande spirituell upplevelse. Om så är fallet kan du själv ha blivit en öppen portal mellan de bägge världarna.

Du behöver inte bli rädd om du upptäcker en andeportal

Vissa blir lite skrämda av att tänka på dessa portaler. De ser dem som öppna dörrar till helvetet och demoner. Så behöver dock inte nödvändigtvis vara fallet. Andevärlden har väldigt komplexa lagar och långt ifrån alla andeportaler släpper in alla slags varelser. Olika sorters varelser passerar genom olika portaler och mycket av detta är kopplat till din intuition.

Du kanske har upptäckt en ökad andlig aktivitet runt omkring dig eller på en viss plats? Om denna ökade aktivitet fortsätter att öka över tid i takt med att du har fått en ökad förståelse för hur det fungerar kan du själv ha blivit en portal till den andra sidan. Det kan även vara så att det finns en portal någonstans i din närhet.

Speglar, fönster och dörrar är fysiska ting som också är väldigt symboliska. Därför används dessa ofta som portaler mellan de två världarna. Men även gator, trottoarer och andra vägar som är väldigt trafikerade i vår värld kan även vara trafikerade andeportaler.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke