Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Andlig och medial utveckling – Tillit

4

När man utvecklar sin andlighet/medialitet så är en av de viktigaste och svåraste egenskaperna just att ha tillit. Tillit kommer längs vägen när man utforskat sin inre, yttre och andliga värld och i det funnit sin sanning.

Det mest utmanande som sker i våra liv kan vara det att just att ha tillit. Tillit till att det som sker just sker av en anledning, att det kommer att leda till något bättre. Om inte nu, så sen.

Vi behöver ha tillit till att saker sker för vår utvecklings skull och att det kommer att utveckla oss inom något område som är viktigt just för vår väg i livet och ha insikten om att det kommer att upplevas på gott och ont för oss, och att det är lika för alla oavsett om vi tar del av det eller inte.

Vi behöver ha tillit till att karma lagen har sin verkan. Att ha tillit till att det människor gör mot andra kommer att komma tillbaka till dem själva i någon form, och inse att det kanske inte blir på det sättet som vi föreställt oss men att det är okej och för det bästa i ett större perspektiv. Det är inte upp till oss att lägga energi på hur eller när det sker utan ha tillit till att det sker.

Tillit är att inse att även om jag inte ser vägen just nu så innebär det inte att den inte finns där och att jag faktiskt har vägledning längs den. Jag är inte ensam..

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

4 kommentarer

 1. LizBeh Kerttu Selin den

  Upplever precis just vad du skriver! Man måste ha tillit!! Jättebra text! <3

  • Vivi den

   Tack! Kram vivi

 2. Anna den

  Fick gåshud när jag läste sista meningen då jag skrivit till dig på facebook några timmar innan och avslutat med precis samma ord. Skriver här också för jag vill dela min upplevelse idag. En dag som har förändrat mig och gett mig kraft och energi.. och mest av allt. Fått mig att känna tillit.

  “Conversation started today

  7:03pm
  Anna Rosborg
  Hej Vivi, jag vill dela med mig av något magiskt som hände mig idag. Jag jobbade som vanligt (jag jobbar som turistinformatör) På eftermiddagen kommer det in en tysk man och han är mycket otrevlig mot mig. Han går på mig personligen och jag blir mycket upprörd. Klockan var då runt tre och jag vill inget annat än att bara gå hem från jobbet och dra täcket över huvudet. Strax innan stängning (vid 5) kommer det in ett holländskt par och börjar prata. Dom kändes trevliga och dom gjorde mig på bra humör. Mannen påpekar att jag har känsla för service och det kommer naturligt från mig. Det ligger i min ryggrad. Jag tackar för komplimangen och känner mig piggare efter det tidigare otrevliga mötet med tysken. De holländska paret går sedan och tittar på broschyrer och när jag går fram och frågar om dom hittar något så börjar vi prata igen, men vi kommer in på något helt annat än turistfrågor. Jag vet faktiskt inte riktigt hur vi kom in på det, men rätt var det var var vi inne på andlighet. Jag tror på andar och att det finns något mer men har bett länge om en bekräftelse så att jag verkligen vet. Sedan berättar mannen att han känner av mina energier och att han säger även att jag varit en nunna i ett tidigare liv. Jag är en gammal själ som har gått igenom mycket och som just nu känner mig rastlös och vill inget annat än att bli sett och hörd av likasinnade själar. Han berättar saker och känslor om mig som klickade in precis. Det kändes som att han kände mig. Han berättade sedan att han får till sig saker från “de högre” eller vad man ska säga och att allt det han sa till mig fick han reda på genom dom. Det var som att han läste mig rätt igenom. Han gav så fina meddelanden till mig och berättade så mycket fint och jag blev så rörd så jag började gråta. Vi pratade en bra bit över stängningen, men jag brydde mig inte. Jag var så glad över att jag träffat dessa två människor som gett mig underbara tips, styrka och kärlek. När vi sedan skildes sa både dom och jag att vi kände sån tacksamhet. Dom, för att jag fått ta del av informationen dom gav och jag för informationen jag fick. Den fick mig att känna mig så stark och jag gick från jobbet med ett leende på läpparna och kände då: DÄR fick jag min bekräftelse. Om dom var änglar i mänskliga former eller bara likasinnade själar som mig vet jag inte, men jag är evigt tacksam över att dom kom till mitt jobb. Något hade fört oss samman. Tack alla änglar, andar och all kärlek som finns. Nu vet jag. Jag är inte ensam <3 "

  • Vivi den

   Vilken underbar upplevelse <3 Full med änglaenergi Kram

Lämna en tanke