Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Angelit – Änglastenen som kan förstärka din spirituella medvetenhet

2

Angelit – Änglastenen som kan förstärka din spirituella medvetenhet

Känner du dig lite deppig och nedstämd? Då kan du vilja införskaffa den kraftfulla stenen angelit! Detta är nämligen en sten som kan förbättra ditt humör och samtidigt även har andra positiva egenskaper. Nedan kan du läsa mer om stenen och hur den kan hela dig!

Vad är angelit?

Angelit kallas ibland för änglasten och är blå till färgen. Den upptäcktes första gången 1987 och har därmed inte en särskilt lång historia för oss att förtälja.

Stenen kan förstärka din spirituella medvetenhet. Stenen har nämligen en lugnande energi. Dessutom kan den framgångsrikt hjälpa dig att bli av med negativa känslor såsom rädsla, ilska eller ångest.

Angelit är en sten som förknippas med stjärntecknet Vattumannen. De chakran som man kopplar till stenen är halschakrat, tredje ögat och kronchakrat.

Stenens helande egenskaper

Denna sten är skicklig på att hela människans fysiska kropp. Stenen har förmågan att balansera din sköldkörtel och avlägsna eventuella infektioner i halsen. Därmed är också kopplingen till halschakrat uppenbar. Dessutom kan angelit hjälpa till att förnya blodkärlen och främja hjärt-kärlhälsan.

Stenen har även sekundära helande krafter. Den kan bland annat motverka huvudvärk och olika kroppsliga sjukdomar. Inom vissa cirklar används denna sten för att främja viktnedgång.

Dessutom kan dessa stenar främja flera känslomässiga läkningsprocesser. Det finns som bekant många negativa känslor som kan vara skadliga för oss människor. Ångest, ilska och förbittring är tre exempel på sådana känslor. Framför allt har dessa förmågan att förgifta kroppen. Angelit är en sten som alltså kan rensa bort dessa känslor och ersätta dem med positiva och lugnande sådana. Den får de negativa känslorna att helt enkelt ge upp och hjälper dig att gå vidare med positiv energi.

Angelit förknippas med tre olika chakran

Angelit förknippas med flera olika chakran: halschakrat, tredje ögat och kronchakrat. Denna sten är utmärkt att använda när du vill finna lugn och ro. Den kan hjälpa dig att övervinna dina rädslor samt avlägsna blockeringar i olika sfärer i ditt liv. Till exempel kanske du behöver förlåtelse eller själv kunna förlåta någon annan? Stenen kan då stärka dessa förmågor hos dig och dra till sig denna sorts energi. Även stenens färger är lugnande i sig och dess krafter bara stärker denna effekt.

Denna sten kan som sagt stärka din spirituella medvetenhet och förstärka din kontakt med änglar. Även om stenen har många egenskaper som botar fysiska åkommor är den som mest kraftfull när det kommer till känslomässigt helande. Om du till exempel har skuldkänslor, bär på en sorg eller är känslomässig på andra sätt kan en angelit förse dig med helande energi.

Som om inte allt detta vore nog kan stenen även förbättra din sömn. Detta bara genom att du har den vid din sida när du sover om natten. Den kan även hjälpa dig att enklare komma ihåg dina drömmar. Dessutom kan du med fördel bära stenen på dig under dagen för att ständigt påminnas om att vara öppen och mottaglig för andlig vägledning närhelst den uppenbarar sig!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

  1. Inga-Lill den

    Skickade efter ett armband i angelit som får vara med i healing och min kontakt med änglarna. Väntar med spänning tills paketet kommer.
    Försökt mig på automatskrift men det vill sig inte riktigt känner vibrationer i fingrarna men inget händer, kanske angelit kan hjälpa till. Kram 💖

    • Vivi den

      Spännande, lycka till! Kram vivi

Lämna en tanke