Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Aura – healing och rening

0

Aura – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi LindeTarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar mm. Healing

Aura – healing och reningMedial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot bok böcker

Aurahealing helar din aura med hjälp av positiv energi

Vi kan förvisso inte se någons aura med blotta ögat, inte heller vår egen. Trots detta har många en intuitiv känsla som indikerar när deras aura (eller någon annans)Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot inte är riktigt vad den borde vara. Kanske besitter även du själv förmågan att kunna avgöra detta? Det finns flera olika saker som kan grumla din aura, såsom stress eller negativa relationer. Som tur är kan du dock hela den med hjälp av aurahealing.

Vad är aurahealing?

Aurahealing är en slags healing som bygger på att kanaliserad positiv energi bekämpar negativ energi. Det är helt ofarligt att genomgå denna behandling. Därför kan alla, inklusive gravida kvinnor samt sjuka eller gamla personer göra detta. Faktum är att det ofta kan vara än mer gynnsamt för just gamla eller sjuka personer att göra detta.

Aurahealing är en metod som kan hela dig fortare och mer effektivt än andra metoder som går ut på att hela med energi, såsom reiki. Detta beror på att den specifika färg som din aura har kan upptäckas genom aurahealing och matchas för att du ska få ut mesta möjliga av behandlingen. Denna behandling kan därför ses som en slags energihealing som är skräddarsydd för just dig.

Reiki är en universell typ av healing som fungerar för alla personer och alla typer av energier men som inte är fullt lika effektiv. Aurahealing är istället särskilt utformad för att ge dig mer av den energi som du behöver utifrån din aura. Därmed är denna metod mer anpassad utifrån dig och dina personliga behov. Därför är den också mer effektiv och ger också resultat fortare.

Kort och gott är aurahealing en väldigt unik och avancerad typ av healing som bygger på kanaliserad energi. Faktum är att denna typ av healing inte finns att få överallt i världen än. Men om du har turen att kunna genomgå denna behandling kan vi varmt rekommendera att du tar chansen!

Så kan denna healing gynna dig

Det finns flera fördelar med att genomgå en aurahealing, såsom att du efter behandlingen:

 • blir mer motståndskraftig mot negativa energier och lägre vibrationer
 • bättre kan skydda dig från att dräneras av energivampyrer
 • får mer energi då behandlingen fyller din aura med din typ av energi under en längre tid
 • återhämtar dig från långvarig stress eller utbrändhet
 • känner dig mer balanserad under en längre tid
 • blir mer strålande
 • känner mindre obehag eller smärta i din kropp
 • får ett stärkt immunförsvar
 • fortare kan återhämta dig från medicinska behandlingar.

Dessa är bara några av de stora fördelarna med att behandla din aura genom en aurahealing.

Då bör du genomgå en aurahealing

Upplever du att allt kanske inte står riktigt rätt till med din aura? Känner du dig lite ur balans och dränerad på energi? Om så är fallet bör du överväga att fylla på med mer positiv energi av rätt typ genom en aurahealing. Genom att göra detta kan du motverka effekterna av de negativa energier som vi alla utsätts för och hela din aura.

Rensa din aura: Fem enkla sätt att rensa och balansera din energi

Att rensa din aura är ett enkelt och effektivt sätt att rensa och balansera din energi. Det är en kraftfull övning som gör det lättare att ansluta till ditt högre jag och öppna upp för universums helande potential. Att frigöra stagnerad energi från din aura kan vara en kraftfull form av självvård, som hjälper till att minska stress och ge en känsla av fred och harmoni i ditt liv. I den här artikeln kommer vi att titta på fem enkla sätt att rensa din aura och återställa balansen i din energi. Från visualiseringstekniker och meditation till smudging och ljudhealing hittar du en mängd olika sätt att rensa och balansera din energi. Låt oss ta en närmare titt på hur du kan rensa din aura och öppna upp för din högsta potential.

Vad är en aura?

En aura är det subtila elektromagnetiska energifältet som omger våra kroppar. Detta energifält består av energin från våra tankar, känslor och vår fysiska hälsa. Färgen på din aura förändras beroende på vad som händer i ditt liv. Att rensa din aura är ett utmärkt sätt att återställa harmonin i din energi och förbättra din hälsa och ditt välbefinnande. Genom att frigöra stagnerad energi från din aura gör du det lättare att ansluta till ditt högre jag och öppna upp för universums helande potential. En aura-rensning kan vara en kraftfull form av självvård, som hjälper till att minska stress och ge en känsla av fred och harmoni i ditt liv.

Auran ett energifält som omger din kropp och speglar dina inre tillstånd. En persons aura är lika unik som ett fingeravtryck och kan förändras beroende på humör, hälsa och aktuellt medvetandetillstånd. Vissa människor kan se auror, medan andra kan känna dem eller uppfatta dem på andra sätt. Du kan också använda auriska verktyg för att hjälpa dig att tolka din aura och använda dess energi till din fördel. En aura är det elektromagnetiska fält som omger din kropp. Det består av ljus, färg och ljud. Den återspeglar dina tankar, känslor och din hälsa. Den fungerar också som en skyddande sköld runt dig. Den kan förändras och utvecklas i takt med att du gör det.

Fördelar med aurarening

 • En ren och balanserad aura är lättare att komma åt och ger dig en stark koppling till ditt högre jag. Detta kan hjälpa dig att känna dig mer positiv, kraftfull och ha kontroll över ditt liv.
 • Att rensa bort stagnerad och negativ energi från din aura kan ha en positiv inverkan på din fysiska hälsa. Detta kan bidra till att minska symtomen på vanliga hälsotillstånd som ångest, huvudvärk och ryggsmärtor.
 • En aura-rensning kan också hjälpa dig att känna dig mer positiv och öppenhjärtig i ditt dagliga liv. Detta kan hjälpa dig att få kontakt med dina nära och kära, vänner och universum i stort.
 • Att rensa din aura kan också hjälpa till att rensa dina chakran. Detta ger dig ett enkelt och effektivt sätt att skapa balans och harmoni i din energi.

Visualiseringstekniker
Visualisering är ett utmärkt sätt att påbörja processen med att rensa auran. Börja med att blunda och ta ett par djupa andetag. När du är lugn och fokuserad föreställer du dig att du står på ett vackert fält i naturen. Föreställ dig detta fält fyllt av blommor, växter och färgglada fjärilar. När du har skapat denna bild sveper du försiktigt med händerna från huvudet till fötterna. När du gör det, föreställ dig att du rensar bort all negativ och stagnerad energi från din kropp. Svep sedan händerna från fötterna till huvudet. När du gör det, föreställ dig att du rensar bort all negativ och stillastående energi från din aura. När du är klar öppnar du ögonen och återvänder till det nuvarande ögonblicket. När du övar visualiseringsmeditation kommer dina visualiseringsförmågor att bli starkare och lättare att komma åt. Detta ger dig ett enkelt och effektivt sätt att rensa och balansera din energi.

Meditation
Precis som med visualisering är meditation ett utmärkt sätt att rena och rensa din aura. Det finns en mängd olika sätt att utöva meditation, så du kan hitta ett som fungerar bäst för dig. Några saker att tänka på när du mediterar är bland annat: – Håll dig fokuserad på din andning.

 • Undvik förväntningar på hur meditation ska se ut.
 • Kom ihåg att vara mild mot dig själv. Det finns en mängd olika sätt att meditera, så du kan välja det som fungerar bäst för dig.
 • Några metoder är bland annat: – Bön – Naturfördjupning – Mantra – Visualisering – Andning – Rörelse – Ljud.

Smudging
Smudging är ett enkelt men kraftfullt sätt att rensa och balansera din energi. Smudging, som traditionellt praktiseras av inhemska kulturer över hela världen, innebär att man bränner torkade örter för att frigöra deras helande egenskaper. Det finns en mängd olika örter som kan användas för smudging, och var och en av dem har olika helande egenskaper. Det finns en mängd olika sätt att smudga, så du kan hitta det som fungerar bäst för dig. Några metoder är:

 • Håll örterna i handen och gå runt i rummet
 • Håll örterna över huvudet och gå runt i rummet
 • Håll örterna över huvudet medan du går runt i rummet –
 • Använd en stor rökproducerande rökelsehållare
 • Använd en skål fylld med brinnande örter.

Ljudhealing
Ljudhealing är ett kraftfullt sätt att rensa och balansera din energi. Ljudhealing fungerar genom att utnyttja de vibrerande helande egenskaperna hos ljud, t.ex. naturljud, musik och den mänskliga rösten. Det finns en mängd olika ljud som kan användas för healing, och vart och ett av dem har olika vibrationskvalitet. Några av de vanligaste ljuden är: – Tibetanska klangskålar – Indiansk flöjt – Kristallskål – Tibetanska klangskålar – Tibetanska klockor – Tibetanska klockor – Tibetanska klockor – Tibetanska klockor – Tibetanska klockor – Tibetanska klockor – Tibetanska klockor – Tibetanska klockor – Tibetanska klangskålar Var och en av dessa ljud har sina egna unika helande egenskaper, så du kan hitta de ljud som fungerar bäst för dig. Ljudhealing kan göras på ett antal olika sätt, t.ex: – Lyssna på naturens ljud – Lyssna på musik – Lyssna på ljudböcker – Sjunga.

Kristaller
Kristaller är kraftfulla helande verktyg som kan användas för att rena och rensa din aura. Det finns en mängd olika kristaller som kan användas och var och en har olika helande egenskaper. Några av de vanligaste kristallerna är t.ex: – Ametist – Rosakvarts – Turmalin – Citrin – Lapis lazuli – Sodalit – Turkos – Aventurin – Onyx – Jade – Rökkvarts Det finns en mängd olika sätt att använda kristaller för att rensa och balansera din energi. Några metoder är:

 • Att hålla kristallerna i handen
 • Att hålla kristallerna mot kroppen
 • Att placera kristallerna på kroppen
 • Att placera kristallerna runt om i ditt utrymme

Genom att använda kristaller för att rena och rensa din aura kan du hitta ett enkelt och effektivt sätt att få in mer helande energi i ditt liv.

Lås upp din aura – hur du avslöjar de dolda krafterna i auran

Vill du låsa upp de dolda krafterna i din aura?
Auras är kraftfulla verktyg som kan användas för att hjälpa dig att nå dina mål och manifestera dina drömmar. Auras är de energifält som omger oss och speglar våra inre tillstånd. Genom att lära dig att tolka och arbeta med din aura kan du få insikt om dig själv och ditt liv, samt få tillgång till en högre medvetandenivå. I den här artikeln får du lära dig hur du kan avslöja din auras dolda krafter och använda dem för att frigöra din potential. Upptäck hur du tolkar din aura och använder dess energi till din fördel. Med hjälp av den här guiden kan du utnyttja kraften i din aura för att skapa det liv du önskar.

Fördelar med att förstå din aura
Din aura är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att avslöja insikter om dig själv och ditt liv.

 • Genom att lära dig att tolka och arbeta med din aura kan du få värdefull information om dina styrkor och svagheter, känslor och hälsa. Din aura kan också användas som ett verktyg för att manifestera dina drömmar, mål och önskningar.
 • Genom att arbeta med din aura kan du låsa upp kraften i ditt undermedvetna sinne för att hjälpa dig att skapa en bättre framtid för dig själv.
 • Genom att förstå din aura kan du få insikt i dina styrkor och svagheter.
 • Genom att få en bättre förståelse för dina känslor kan du känna igen och kontrollera dem, vilket gör det lättare att handla enligt dina verkliga önskningar snarare än dina känslor.
 • Genom att förstå din nuvarande hälsa vidta åtgärder för att förbättra den.
 • Din aura är ett värdefullt verktyg som kan hjälpa dig att skapa en bättre framtid för dig själv.

Hur du tolkar din aura
Det finns många olika sätt att tolka din aura. Dessa inkluderar bland annat följande:

 • Visualisering – Visualisering är det vanligaste sättet att tolka din aura. I denna teknik föreställer du dig din aura som en färg och ljusstyrka runt din kropp. Du kan också föreställa dig att din aura expanderar eller drar ihop sig.
 • Röra vid din aura – Du kan också röra vid din aura med händerna för att känna dess vibrationer. När du har blivit bekant med vibrationerna i din aura kan du använda denna teknik för att tolka andras energi. –
 • Ljud – Du kan också tolka din aura genom att lyssna på kroppens ljud.

Att använda din aura för att få kontakt med ditt högre jag
Genom att lära dig att koppla upp dig mot ditt högre jag kan du frigöra kraften i din aura för att manifestera dina drömmar. Genom att koppla upp dig mot ditt högre jag kan du få tillgång till ditt undermedvetna sinne, som är kreativt och gränslöst. Genom att ansluta dig till ditt högre jag kan du manifestera dina önskningar på ett mer kraftfullt och effektivt sätt. Du kan ansluta dig till ditt högre jag genom att sätta dig ner på en tyst plats och rensa ditt sinne. När du är avslappnad och ditt sinne är klart kan du ta några djupa andetag och bjuda in ditt högre jag att ansluta sig till dig.

Tekniker för att få kontakt med din aura
Det finns ett antal tekniker som du kan använda för att ansluta dig till din aura. Dessa inkluderar:

 • Meditation – Meditation är ett av de mest effektiva sätten att koppla ihop sig med din aura. Det finns många olika typer av meditation som du kan använda för att hjälpa dig att ansluta till din aura.
 • Rörelse – Fysisk rörelse som yoga och tai chi är också effektiva sätt att koppla samman med din aura.

Arbeta med din aura för att manifestera dina drömmar
När du har lärt dig att koppla upp dig mot ditt högre jag och tolka din aura kan du använda dessa verktyg för att manifestera dina drömmar. Det finns ett par tekniker som du kan använda för att manifestera dina drömmar med hjälp av din aura. Visualisering är den vanligaste tekniken för att manifestera dina drömmar. I den här tekniken visualiserar du det du vill ha, när du vill ha det och hur du vill ha det.

Tecken på en frisk aura
En frisk aura kommer att ha ljusa och livfulla färger, klara och tydliga kanter och inga tecken på mörker eller smuts. Den kommer också att kännas varm och behaglig att vara i närheten av.

Sätt att rensa och ladda din aura
För att rengöra och ladda din aura kan du utföra en enkel ritual.

 • Till att börja med ska du hitta en lugn plats där du kan vara ensam och ostörd.
 • Jorda dig själv genom att ta några djupa andetag och fokusera på din andning när du andas ut.
 • När du är jordad kan du börja rensa och ladda din aura.
 • Visualisera att ett orangefärgat ljus går in i din kropp vid dina fötter.
 • Flytta sedan långsamt ljuset uppåt i kroppen och rengör och laddar upp din aura när det rör sig.
 • När ljuset når toppen av ditt huvud, föreställ dig att det lämnar din kropp och flyter ner i marken.

Att arbeta med andras auror
Du kan också arbeta med andras auriska verktyg genom att läsa deras aura. Du kan göra detta genom att visualisera deras aura, röra vid deras aura med händerna eller med hjälp av en pendel. När du har lärt dig att läsa andras auriska verktyg kan du använda denna information för att hjälpa dem. Genom att läsa deras aura kan du hjälpa dem att upptäcka insikter om sig själva, samt identifiera eventuella problem eller frågor som de står inför. Detta kan hjälpa dem att skapa bättre liv för sig själva.

Praktiska tips för att frigöra kraften i din aura
Det finns många sätt på vilka du kan låsa upp kraften i din aura. Genom att utöva meditation regelbundet kan du hjälpa din aura att bli så frisk och livfull som möjligt. Genom att äta en hälsosam och balanserad kost kan du också hjälpa din aura att bli så stark som möjligt. Genom att omge dig med friska människor kan du också hjälpa din aura att bli så stark som möjligt.

Att låsa upp kraften i din aura
Auras är kraftfulla verktyg som kan användas för att hjälpa dig att nå dina mål och manifestera dina drömmar. Auras är de energifält som omger oss och speglar våra inre tillstånd. Genom att lära dig att tolka och arbeta med din aura kan du få insikt om dig själv och ditt liv, samt få tillgång till en högre medvetandenivå. Med hjälp av den här guiden kan du utnyttja kraften i din aura för att skapa det liv du önskar.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke