Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Automatisk skrift – Så här gör du

2

Automatisk skrift – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditation.Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot

Automatisk skrift

Automatisk skrift är en metod för att kanalisera information från högre frekvenser av andliga varelser: vårt högre jag, våra guider, änglar och bortgångna på andra sidan.  Det som sker är att vi sätter oss med papper och penna, eller vid datorn, välj det som känns mest bekvämt, kopplar upp oss mot det andliga planet och låter sedan pennan eller fingrarna skriva själv. Resultatet kan bli förbluffande!

I början kan det kännas konstigt och man blandar sig i med sitt intellekt och vill rätta grammatiska fel, stavning eller att man helt enkelt ifrågasätter informationen som kommer, kan det här verkligen stämma eller var det jag som hittade på det där nu? Precis som man ofta gör när man tränar upp sin andliga förmåga på andra sätt med andra ord.

Så det är samma sak som gäller för att lära sig använda automatisk skrift som för andra metoder – öva, öva, öva. Ha roligt, ställ inte så höga krav på dig själv eller det som kommer. Då är det lätt att man låser sig och informationen stannar av. Det bästa sättet att få ett starkt och fritt informationsflöde är att bara släppa taget så mycket man kan och acceptera det som kommer utan att värdera.Vivi Linde bok Amedialitet Medium Sierska

Olika typer av automatisk skrift som du kan prova

Automatisk skrivning är en metod som har använts i århundraden som ett sätt att få kontakt med andar och andra icke jordiska varelser. Den här typen av skrivande innebär att någon sätter sig ner, helst på en tyst plats, och låter sin hand skriva något utan att han eller hon medvetet kontrollerar det. Många som använder denna teknik tror att deras hand kontrolleras av en annan varelse eller ande. Även om automatiskt skrivande kan verka skrämmande för vissa behöver det inte vara det. Det är också mycket lätt att lära sig hur man gör det så länge man har rätt teknik och vägledning från någon med erfarenhet. Det finns många olika typer av automatiskt skrivande, var och en med sina egna unika fördelar – här är 5 av de vanligaste formerna.

Automatiskt skrift för att komma i kontakt med en andeguide

Många som utövar automatisk skrift tror att en avliden persons ande faktiskt skriver genom dem. Detta är ett utmärkt sätt att få kontakt med din andeguide eller andra andar som du är intresserad av att lära dig mer om. Du kan till och med använda automatisk skrift för att be en specifik ande att hjälpa dig med ett specifikt problem i ditt liv. Automatisk skrift kan vara ett säkert sätt att kommunicera med andar utan att du behöver oroa dig. Om du vill komma i kontakt med din andeguide kan du skriva orden “Jag vill komma i kontakt med min andeguide”. Låt sedan bara din hand skriva det som kommer. Du kanske blir överraskad av vad du hittar! Det finns många olika sätt som du kan använda automatisk skrift för att få kontakt med din andeguide. Du kan skriva med vilket skrivredskap som helst som en penna, pensel eller tuschpenna. Du kan också skriva ditt meddelande på en dator om du känner dig mer bekväm med det.

Automatisk skrift för att kommunicera med avlidna nära och kära
Många människor använder automatisk skrift för att kommunicera med avlidna nära och kära. Om du har förlorat en älskad person och vill komma i kontakt med dem genom automatisk skrift kan du skriva orden “Jag vill komma i kontakt med [namn på den avlidne älskade personen]”. Låt sedan bara din hand skriva det som kommer ut.

Automatiskt skrift för att upptäcka information om dig själv
Många människor som använder sig av automatiskt skrift vill lära sig mer om sig själva. Detta är ett utmärkt sätt att få insikt om var dina styrkor, svagheter och passioner. Om du vill prova automatiskt skrivande för att upptäcka mer om dig själv kan du skriva orden “Jag vill lära mig mer om mig själv”. Du kan även nämna inom vilket område du vill få mer information om.Låt sedan bara din hand skriva det som kommer ut.

Automatiskt skrift för att få kontakt med dina favorit astrala och högre andliga varelser
Automatisk skrift kan vara ett säkert sätt att få kontakt med dina favorit astrala eller andliga varelser. Detta kan inkludera uppstigna mästare, guider, uppstigna varelser, gudomliga entiteter eller andra kosmiska varelser som du är intresserad av att ansluta dig till. Om du vill pröva automatisk skrivning för att få kontakt med dina favorit astrala varelser kan du skriva orden “Jag vill få kontakt med [namn på astrala varelse]”. Låt sedan bara din hand skriva det som kommer ut.

Automatiskt skrift för att få kontakt med ditt högre jag
Många människor som använder automatisk skrivning vill få kontakt med sitt högre jag. Detta är ett utmärkt sätt att få insikt om din framtid, din själs resa, dina relationer och ditt syfte på planeten. Om du vill prova automatiskt skrivande för att ansluta till ditt högre jag kan du skriva orden “Jag vill ansluta till mitt högre jag”. Låt sedan bara din hand skriva det som kommer ut.

Automatisk skrift för att bjuda in högre universella energier i ditt liv
Många människor använder automatisk skrift för att bjuda in högre universella energier i sina liv, som kärlek och överflöd. Detta är ett utmärkt sätt att föra in mer positiv energi. Om du vill bjuda in större universella energier i ditt liv kan du skriva orden “Jag vill bjuda in högre universella energier i mitt liv”. Låt sedan bara din hand skriva det som kommer ut.

Hur man gör automatisk skrivning
Automatiskt skrivande är en mycket enkel och okomplicerad övning. Allt du behöver göra är att hitta en lugn plats att sitta på, ta en penna eller blyertspenna och sedan låta din hand skriva vad som kommer ut. Automatiskt skrivande är tänkt att vara en mycket avslappnad och enkel övning – det ska kännas som om du inte anstränger dig för att skriva. Om du försöker skriva men det känns som om du tvingar det, gör du det inte rätt.

Slutsats
Automatiskt skrivande kan vara ett säkert och effektivt sätt att öppna dig för nya och fördelaktiga förbindelser med den andliga världen. Det gör det möjligt för dig att kommunicera med dina andliga guider, få insikt om ditt liv och din framtid, få kontakt med dina favorit astrala varelser och mycket mer. Om du är intresserad av att prova på automatiskt skrivande finns det många olika typer som du kan välja mellan. Se bara till att välja en skrivuppgift som är relevant för dig, sätt dig på en tyst plats, slappna av och låt din hand skriva vad som helst.

Så här gör du för att träna på automatisk skrift:

 1. Börja med att grunda sig ordentligt och koppla bort världen runtomkring i möjligaste mån.
  • Sitt med rak rygg och fötterna i golvet, andas långa djupa andetag och lägg din fokus på hur andningen känns. Andas sakta in tills hela dina lungor är fyllda, håll en liten stund och släpp sedan långsamt ut luften, vila en stund innan du fortsätter och låter nästa andetag lugnt och mjukt fylla bröstet ända ner till magen. Rikta hela din uppmärksamhet på processen.
  • Föreställ dig att det växer ut rötter ur dina fötter som slingrar sig djupt ner i jorden.
  • Känn hur du får energi genom rötterna som stiger upp genom dina fötter och sprider sig som ett ljus upp genom hela din kropp, visualisera hur ljuset sakta fyller dina ben, ditt bäckenområde, din mage, bröst och bröstrygg, axlar, armar, händer, nacke, huvud och till slut fortsätter upp via kronchakrat och möter det gudomliga ljuset från universum. Du är en del av universums kretslopp med alla dess obegränsade möjligheter.
  • Känn hur det här kretsloppet fyller dig med ny, ren energi samtidigt som gammal energi ”spolas” ner i Moder Jord för att bli kompost.
 2. Rikta sedan hela din intention mot dina änglar eller guider och be dem hjälpa dig med information via automatisk skrift. Upprepa 3 gånger ”Jag kallar endast in de väsen som jobbar för mitt högsta bästa”, detta för att säkerställa att informationen kommer från rätt källa och att ingen annan blandar sig i processen.
 3. Om du vill kan du sätta av en viss tid, säg att du skall ta emot information under 5 eller 10 minuter. Sätt en timer så att du vet när tiden är ute. Det kan kännas lättare i början så att man inte behöver fundera på om flödet är igång eller inte.
 4. Har du en speciell fråga som du undrar över så ställ den frågan tydligt. Undvik ja- och nej frågor. Ju mer konstruktivt du formulerar dina frågor, desto mer uttömmande blir svaren. Skriv din fråga längst upp på pappret. Jag brukar skriva datum också.
 5. Böra sedan skriva. Skriv bara direkt ner det som dyker upp i huvudet utan att värdera. Rätta inte stavfel, bry dig inte om hur din handstil ser ut om du skriver med papper och penna. Den kan se väldigt annorlunda ut beroende på vem man kanaliserar. Låt orden bara flöda fritt och förutsättningslöst. Ha tillit till att det fungerar och att du har kontakt med dina guider eller de änglar som du har bett om hjälp.
 6. När du känner att flödet börjar avta (eller att timern ringer) har du fått svar på din fråga. Du kan nu börja läsa och tyda vad du har skrivit. En del är nonsens, det ingår i början när man tränar. Men du kan troligen se tydliga svar och budskap i din text.
 7. Tacka dina guider för hjälpen och de svar du fått.
 8. Spara dina dokument på ett speciellt ställe. Genom att spara sina kanaliseringar och sedan titta tillbaka och läsa dem längre fram kan man få många tydliga bekräftelser om att den information man fått visade sig vara korrekt när man senare sitter med facit i sin hand.

Lycka till med ditt arbete, kom ihåg att det skall vara roligt, ingen prestation.

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

 1. Inga-Lill L den

  Hej Vivi
  När jag provat tidigare och nu automatisk skrift känner jag att jag har guiderna med mig blir ofta varm i kroppen och pennan nästan rör sig men jag får ingen information. Vad beror det på? Kram ❤

  • Vivi den

   Du behöver koppla av och öva mer skulle jag tro. Ibland krävs det tid och tålamod. kram vivi

Lämna en tanke