Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Den universella lagen om relativitet – Den 9:e av de 12 universella lagarna

1

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Den universella lagen om relativitet

Enligt den universella lagen om relativitet kommer alla personer uppleva utmaningar som kan stärka deras karaktär. Utmaningarna är nämligen i själva verket möjligheter till personlig utveckling. Därmed kan denna lag betraktas som ett slags uppvaknande – en käftsmäll som får dig att vakna till. För saker och ting kan vara jobbiga ett tag, men det finns ett skäl till att så är fallet. Syftet är att ta fram det bästa ur dig själv så att du kan lära dig och utvecklas av det som är jobbigt.

Den universella lagen om relativitet kan ge dig en väckarklocka

Den universella lagen om relativitet är kanske inte den mest populära av de tolv universella lagarna. Den har nämligen fått ett lite dåligt rykte då den skapar vissa problem. Men dessa utmaningar är trots allt nödvändiga för att främja personlig utveckling hos oss. Utmaningar ger dig som bekant chansen att stärka din karaktär och bringa klarhet i ditt syfte och dina passioner här i livet. Livet vore helt enkelt betydligt tråkigare om det inte innehöll några utmaningar utan istället bara bjöd på en enkel resa. Därför är det viktigt att sätta perspektiv på saker och ting.

Det kommer nämligen flertalet tillfällen i ditt liv där du står inför en utmaning. Detta i form av en upplevelse som kommer att sätta dig på prov. Kanske är det din karaktär som prövas, eller så är det din integritet, vänlighet, ärlighet eller uthållighet. Det kan också vara din personliga värdegrund som sätts på prov. Dessa utmaningar kan komma från ingenstans och det viktiga är att du är kapabel att möta dem. För dessa svåra upplevelser kommer avgöra huruvida du klarar av att gå vidare till nästa steg eller om du måste göra om samma läxa på nytt.

Till exempel kan det vara så att du gång efter annan upptäcker att du har fastnat i en ny ensidig vänskapsrelation. Om så är fallet kanske du behöver dra lärdom av detta. Kanske måste du lära dig att börja sätta gränser eller att älska dig själv? Ju längre du förbli omedveten om dina vanor och de läxor som du behöver lära dig, desto längre tar det för dig att växa och utvecklas. Detta är en viktig läxa som du bör ta med dig efter att ha läst om den universella lagen om relativitet.

Så kan du använda denna lag för att utvecklas som person

Ett sätt att se på den universella lagen om relativitet är att allt handlar om perspektiv och uppfattning. Vi är ofta benägna att jämföra saker och ting i vår egen värld, det vill säga relativisera två saker istället för att göra en enskild bedömning. När du upptäcker att du själv relativiserar bör du försöka komma ihåg att du kan styra din egen uppfattning och byta perspektiv.

Till exempel kan du känna dig förfördelad istället för tacksam över hur du bor. Detta grundar sig ofta i att du jämför ditt boende med någon annans. Genom att välja ett annat perspektiv kan du istället bli tacksam över den boendesituation som du faktiskt har. Detta kan vara ett sätt att förstå och hantera de svårare delarna i livet. Uppskatta det du har istället för att jämföra det mot någonting annat!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

1 kommentar

  1. Pingback: Universums tolv lagar – Vägen mot drömlivet

Lämna en tanke