Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Den universella lagen om rytm – Den 11:e av de 12 universella lagarna

0

Den universella lagen om rytm

Det finns som bekant 12 universella lagar. Dessa är erkända av de flesta även om antalet lagar ibland kan skilja sig åt. De universella lagarna har varit kända i många olika civilisationer genom historien. Lagarna är andliga och de styr allt i universum över all fysisk och metafysisk materia. De kan hjälpa oss människor att få en ökad förståelse över hur universum faktiskt fungerar. Här berättar vi om den universella lagen om rytm.

Allt i universum rör sig i en rytm

Enligt den universella lagen om rytm rör sig och vibrerar allt i universum i en särskild och unik rytm. Dessa rytmer ligger till grund för de olika cyklerna i vår tillvaro och i våra liv. Det handlar bland annat om naturen i form av solens upp- och nedgång, växlingarna mellan de olika årstiderna och tidvattnets ebb och flod. Allt sker enligt olika mönster och cykler. Vissa menar att dessa mönster är matematiska men också att de olika mönstren består ibland av återkommande utvecklingsstadier.

Lagen beskriver att både positiva och negativa cykler både växlar och balanserar varandra. Detta sker i lika stora proportioner. Allt i universum stiger och sjunker, flödar in och ut samt växer och krymper. Det pendlar från det ena hållet till det andra som i en dans som pågår för evigt. Rytmen gör att dessa pendlingar kompenseras. Detta möjliggör en balanserad ordning i universum.

Vad du själv kan tänka på när det gäller den universella lagen om rytm
Den universella lagen om rytm uppmanar oss människor att följa det naturliga flödet av energi och harmoni som finns i universum. Om du är inne i en negativ cykel kan du övervinna denna och återgå till den positiva cykeln. Detta gör du genom att inte låta det negativa ta över och ta kontrollen över ditt medvetande. Om du är i en tuff och jobbig situation i ditt liv så vet du att detta kommer att vända och går över förr eller senare. Ljusare och mer positiva tider ligger framför dig.

Vi människor behöver de universella lagarna i våra liv. De behöver tillämpas i våra liv för att kunna nyttja kraften och potentialen i dem till din egen fördel.  Detta för att vi ska kunna få det bästa ur våra liv och det är därför en fördel om du kan både förstå och tillämpa lagarna. Du kommer att kunna få en ökad förståelse om varje aspekt av ditt liv men också vad som sker omkring dig och hur du ser på världen.

Om det är så att du kanske har svårigheter att gå vidare i ditt liv av någon anledning så kan det vara så att du har en inre konflikt med en eller flera av de universella lagarna. När du istället är i linje med universum finns det däremot inga svårigheter i livet utan det mesta faller på plats på ett naturligt och harmoniskt sätt. Du bör inte heller på något sätt komma runt de universella lagarna. Du kommer isåfall förlora din chans till ett gott liv. Därför är det viktigt att vara medveten om dessa lagar och att förhålla sig till dem!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke