Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Det universella medvetandet & våra andliga Guider

0

Andliga Guider – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi LindeTarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer
Medial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot

Det universella medvetandet & våra andliga Guider

Min andlighet är min livspassion och mina andliga guider och övriga vägledare är mina livsledsagare som jag inte kan leva utan. Det är till dem jag vänder mig för bådeTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot tro, hopp och kärlek. På allvar.

Jag är inte traditionell troende men jag har en stark tro på att det finns ett högre medvetande i universum. Universum är som vi, och vi är universum. Universum är ett väsen, en energi, universum har en själ, ett medvetande och en intelligens, den inte bara skapar sig självt, den även omskapar sig, hela tiden. Inget dör i universum utan allt transformeras, det finns inget ”ingenting”. När något dör i universum så föds alltid något nytt ur detta. Det finns ingen början och inget slut.

Det universella medvetandet

Vad man kallar detta universella medvetande är upp till var och en, jag tror vi alla kommer i kontakt med samma källa. Vi är ett mikro kosmos i ett makro kosmos. Den universella högre energin finns utanför oss och inom oss, vi är en del av universum. Vi står i kontakt med all existerande visdom och det är så jag jobbar med min andlighet.

Jag kanaliserar mycket. När man kanaliserar så länkar man till ett högre medvetande. I mitt fal är det oftast till mina andliga Guider och mitt Högre Jag. Men ibland även till änglar och andra höga mästare.

Mina Guider är mina högtstående visa vägledare, de är i kontakt med mig och min livsväg och besitter tillsammans med mitt Högre Jag en visdom och kunskap omLär dig kanalisera kanalisering varför jag är här, och hur min utveckling ska se ut, vilka vägar jag ska gå och varför, och vilka människor som hör ihop med denna livsväg.

Allt det här vet många men de kan ändå vara svårt att själv komma i kontakt med sitt själsmedvetande. Vi är ofta så fast i allt det vardagliga i våra jordliga liv så vi glömmer att också vara medvetna i vår själ. Vi tappar bort oss själva och får en obalans. Vi vet så mycket egentligen, vi är bara inte i kontakt med vad vi faktiskt vet. Det är där kanaliseringen kommer in. Med kanaliseringen så övar vi upp vår förmåga att vara medveten, i kontakt. Vår kropp och själ ska inte vara frånkopplade från varandra, de ska vara Integrerade. Då kan vi lyssna på oss själva och ”bara veta”, vi kan också få till oss budskap ”helt plötsligt, från ingenstans”. Därför att vi är i kontakt och integrerade med alla delar av oss. själva Då kan vi även nå våra högre vägledare, andra energier, och den visdomen och kunskapen som tidigare varit dolt för oss. Jag tror att det är detta allsmäktiga som många kallar Gud.

Höj ditt medvetande

Du har förmodligen hört mycket om att höja ditt medvetande på sistone. Många pratar om det, och du kanske undrar vad det innebär och hur du kan göra det. Enkelt uttryckt innebär medvetandehöjning att man blir medveten om sig själv, sin omgivning och hur man tänker och agerar i sin omvärld. Det är en process som innebär att du utökar din kunskap och förståelse för världen, samt ökar din förmåga till empati och kontakt med andra. Att höja ditt medvetande hjälper dig att se livet ur ett annat perspektiv och ger mening åt saker som tidigare verkade meningslösa. Det hjälper dig också att bli mer medveten om vad som händer i det nuvarande ögonblicket i stället för att uppehålla dig vid det förflutna eller oroa dig för framtiden.

Vad innebär det att höja ditt medvetande?
Medvetenhet är förmågan att vara medveten om sig själv och sin omgivning samt om hur man tänker och agerar i världen. Det representerar hur vaken och levande du känner dig i ditt liv. De flesta av oss tillbringar större delen av vår tid i ett halvmedvetet tillstånd, vilket innebär att vi är mer sovande än vakna. Du kan höja ditt medvetande för att bli mer vaken och levande i stunden och uppleva livet mer fullständigt. En nyckel till att öka ditt medvetande är att försöka sätta dig in i andra människors situation. Se på situationer ur olika perspektiv.

Varför är det viktigt att höja vårt medvetande?

Att höja ditt medvetande är en viktig resa som hjälper dig att känna dig mer vaken, levande och ansluten till världen omkring dig. Det finns många olika sätt att göra detta, men de bästa är de som är konsekventa och hållbara. Därför kan det vara bra att göra ett åtagande till dig själv att göra en av dessa metoder varje dag under de kommande 30 dagarna. På så sätt kommer du att ha större chans att nå ditt mål och fördelarna kommer att börja visa sig mycket snabbare. Det finns många anledningar till varför du bör försöka höja din medvetandenivå.

 • För det första gör det dig mer medveten om dig själv och vad som händer internt i ditt sinne, din kropp och dina känslor.
 • Det gör att du kan förstå dig själv bättre och upptäcka mer om vad som gör dig unik.
 • När du är mer medveten är det mer sannolikt att du lever i nuet och upplever livet med en känsla av förundran och nyfikenhet snarare än en underström av rädsla och oro. Detta kan vara till hjälp i många situationer, t.ex. sociala interaktioner, när du annars kanske känner dig nervös eller rädd för att säga eller göra fel saker.
 • En högre medvetandenivå gör det också möjligt för dig att vara mer känslig för andras känslor, behov och perspektiv. Detta kan hjälpa dig att bygga bättre relationer och komma bättre överens med människor.
 • Du kan också använda din ökade medkänsla och empati för att bidra till att göra världen till en bättre plats, oavsett om det är genom att ge din tid som volontär eller helt enkelt genom att vara mer uppmärksam i ditt samspel med andra.
 • Du ökar även dina din förmåga att känna in och tolka din omgivning, högre verkligheter och själar.

Hur du höjer ditt medvetande

Det finns många sätt du kan gå tillväga för att höja ditt medvetande. Här är några tips för var och en av dessa metoder.

 • Läs andliga böcker och andra skrifter – Att läsa böcker av andliga lärare eller andra som höjer medvetandet är ett utmärkt sätt att höja din egen medvetandenivå. Du kan lära dig mycket av dessa böcker, och om du läser dem regelbundet kommer de att hjälpa dig att hålla din medvetandenivå hög.
 • Meditera regelbundet – Meditation är ett utmärkt sätt att höja din medvetandenivå. Det är ett effektivt sätt att bli mer närvarande i nuet och att rensa ditt sinne från oro, stress och andra distraherande tankar.
 • Gå på promenader i naturen – Att ta regelbundna promenader i naturen kan hjälpa dig att höja din medvetandenivå. Naturen är en utmärkt plats för att komma i kontakt med dig själv och bli mer medveten om dina tankar, känslor och känslor. Den kan också hjälpa dig att känna dig mer ansluten till människorna omkring dig.

Läs andliga böcker och läror
Att läsa andliga böcker och andra läror kan hjälpa dig att höja din medvetandenivå. Det finns många böcker du kan välja mellan, men här är några saker att titta på när du väljer vilka du ska läsa.

 • Se till att böckerna är skrivna av en äkta källa – Du kan hitta många böcker på hyllorna nuförtiden, men det finns några saker du bör försäkra dig om innan du börjar läsa dem. Se till att författaren är genuin och har goda intentioner. Detta kan vara svårt att veta säkert utan att ha träffat dem personligen, men du kan få en känsla för detta genom att läsa recensioner från andra läsare och genom att göra lite forskning på nätet.
 • Välj böcker som talar till dig – Du kanske vill läsa en bok om nästan alla ämnen under solen, men det viktigaste är att du väljer böcker som ger resonans med dig och som du känner dig lockad att läsa. När en bok väcker genklang hos dig får den större genomslagskraft och blir lättare att smälta.
 • Hitta böcker som utvidgar ditt medvetande – Målet med att läsa dessa böcker är att öka din medvetandenivå. Därför är det viktigt att välja böcker som utvidgar ditt medvetande och får dig att tänka på nya sätt.

Meditera regelbundet
Meditation är ett utmärkt sätt att höja ditt medvetande. Det är ett effektivt sätt att bli mer närvarande i nuet och rensa ditt sinne från oro, stress och andra distraherande tankar. Det finns många olika typer av meditation, så du kan välja den som fungerar bäst för dig och dina behov. Några av de vanligaste typerna av meditation är mindful meditation, andningsarbete och mantrameditation. Många tror att meditation är något som bara andliga människor gör, men det är inte sant. Meditation är något som alla kan göra och kan ha många positiva effekter på ditt liv.

Gå på promenader i naturen
Att ta regelbundna promenader i naturen är ett utmärkt sätt att höja din medvetandenivå. Naturen är en utmärkt plats för att komma i kontakt med dig själv och bli mer medveten om dina tankar, känslor och känslor. Den kan också hjälpa dig att känna dig mer ansluten till människorna runt omkring dig. När du promenerar i skogen eller vid havet är det lättare att komma i kontakt med dina sinnen och lägga märke till saker som du normalt sett skulle missa, till exempel ljudet från djurlivet, dofterna i luften eller känslan av solen på din hud. När du verkligen kan anpassa dig till dina sinnen är det troligare att du känner en känsla av samhörighet och förundran över världen omkring dig.

Vad är andliga guider? Och hur vet du om du har någon?

Att möta sin andlig guide kan vara en otroligt omvälvande upplevelse. De kan erbjuda stöd, uppmuntran och råd i tider av behov. Men vad exakt är en andliga guider? Och hur vet du om du har en? Många tror att vi alla har en andlig guide och att det bara handlar om att hitta dem. Även om detta definitivt är sant för vissa människor har inte alla samma lätthet när det gäller att träffa sina personliga andliga guider. Vissa kanske aldrig möter sina på grund av rädsla eller andra hinder. Det finns dock sätt att komma i kontakt.

Vad är en andlig vägledare?
En andlig guide, är någon som kan hjälpa dig att navigera på livets resa. De är här för att stödja dig och fungera som en mentor. De kan hjälpa dig att ansluta till din egen intuition och inre visdom. Vissa människor möter sina andliga guider redan som barn. För andra är det dock lite mer komplicerat. Många gånger möter vi inte våra andliga guider förrän vi blir äldre. En stor anledning till detta är samhället och de föreställningar och rädslor vi växer upp med. Det finns till exempel en tro att vuxna inte ska prata med fantasivänner. Eller att barn som är mycket fantasifulla på något sätt är “konstiga”. På grund av detta möter många aldrig sina andliga guider, man kan helt enkelt inte känna in dom eller ta emot information.

Upptäck dina andliga guider
Att komma i kontakt med andliga guider kan ibland vara svårt och frustrerande. Men det är också en otroligt givande upplevelse.

 • Det finns många sätt att komma i kontakt på och ett sätt är via meditation. Hitta en lugn plats där du inte blir avbruten och sitt tyst. Fokusera på din andning. Du kanske ser bilder, tankar eller känslor i ditt sinne när du gör detta. Tvinga inte fram något. Låt det bara komma till dig på ett naturligt sätt.
 • En annan sak du kan göra är att föra dagbok. Oavsett om det är skriftligt eller muntligt har skrivandet många fördelar. Det kan hjälpa dig att upptäcka din andliga guide. Det gör att du med tiden kommer att ha dina upplevelser att gå tillbaka till för att kunna se hur det du har skrivit ner relaterar till vad som har hänt i ditt liv. Att minnas är att uppmärksamma vilket är viktigt för utvecklingen.
 • Något annat du kan göra är kristallhealing. Kristaller har många helande egenskaper och kan hjälpa dig att komma i kontakt med din andliga guide.

Hur du träffar din andliga guide
Nu när du vet vad en andliga guider är och hur du upptäcker den, hur möter du då din andeguide?  Det finns många sätt att träffa sin guide.

 • Ett sätt är att prata högt med dem. Du kan göra detta på en tyst plats där du inte blir avbruten.
 • Du kan också skriva ett brev till dem om det är för svårt för dig att prata högt.
 • Ett annat sätt att träffa din andeguide är att göra guidade visualiseringar. Vad detta innebär är att du visualiserar en viss situation eller ett visst scenario. Sedan ser och känner du dig själv i den situationen. Visualisera dig själv när du har en konversation med din andeguide. Låt dem veta att du skulle vilja träffa dem. DeKanalisering Medialitet kan komma till dig på ett sätt som du inte förväntade dig.

Varför det är det fördelaktigt att ha andliga guider
Att ha en guide kan vara en mycket kraftfull upplevelse.

 • De kan erbjuda dig vägledning och stöd när du behöver det som mest.
 • De kan också hjälpa dig att få kontakt med din intuition och inre visdom.
 • Det kan hjälpa dig att känna dig mindre ensam och mer ansluten till världen omkring dig. ‘
 • Att ha en andlig guide kan hjälpa dig att känna dig mindre vilsen och mer stöttad och omhändertagen.
 • Den kan hjälpa dig att förstå ditt livssyfte och din anledning att vara här.
 • Den kan också hjälpa dig att fatta bättre beslut och ha bättre självkontroll.
 • Din andeguide kan hjälpa dig att leva ett mer tillfredsställande och andligare liv.
 • De kan erbjuda stöd, uppmuntran och råd.

Andliga guider: Förstå din själs vägledande kraft
Tanken på att ha en själ och andlig guider kan låta som något från Harry Potter. Men i själva verket är detta ett gammalt trossystem som har antagits av många kulturer i tusentals år. Under de senaste åren har detta ämne blivit mer diskuterat i takt med att människor börjar ställa in sin intuition mer och känna igen sitt andliga jag.  Att lära sig om din själ och dess vägledande krafter kan hjälpa dig att förstå dig själv på en djupare nivå och öppna dörrar till ett mer fullödigt liv.

Vad är en själsguide?
Vi kan ha en eller flera andliga guider men många anser att det finns en speciell som vi har med oss hela livet, den kallas vår själsguide. En själsguide är en andlig vägledare som tilldelas dig i samband med din födelse. Denna guide är tänkt att leda dig genom ditt livs resa och hjälpa dig att hitta svaren inom dig själv. Själsguider är tänkta att vara djupt knutna till dig.

Syftet med en själsguide
En själsguide har som huvudsyfte att hjälpa dig att hitta din livsväg. Resan genom livet är inte lätt, så det kan vara till hjälp att ha någon vid din sida som hjälper dig att vägleda dig genom dina beslut. Din själsguide finns där för att hjälpa dig att hitta ditt sanna syfte i livet. Den kan hjälpa dig att hitta dina styrkor och svagheter så att du kan använda dem till din fördel. Själsguiden håller dig också trygg för att se till att du är på rätt väg. Den låter dig göra dina egna val, men finns också där för att vägleda dig bort från faror. Du kanske har hört frasen “när man vet bättre, gör man bättre”. En själsguide kan hjälpa dig att förstå dig själv och dina känslor. Den kan hjälpa dig att inse varför du känner som du gör. Den kan hjälpa dig att förstå dina styrkor och svagheter för att kunna fatta bättre beslut som är i linje med din själ.

Hur du får kontakt med din själs andliga guide
När du väl har hittat din själsguide eller kommit i kontakt med en andra andliga guider så kan du börja ansluta dig till dom regelbundet.

 • Du kan kommunicera med din guide genom meditation genom att sitta i ett tyst utrymme med ett klart sinne. Detta kan göras med öppna eller stängda ögon. Fokusera på din andning i några minuter och låt alla andra tankar falla bort. Fokusera på din andliga guide när du visualiserar den och vad den försöker säga till dig.
 • Du kan också kommunicera med andliga guider genom drömanalys. Innan du går till sängs påminner du dig själv om att vara uppmärksam på alla meddelanden du får i dina drömmar. När du vaknar skriver du ner din dröm så fort du kan. Detta kan hjälpa dig att känna igen symbolerna som visas för dig.

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke